KERESÉS search-close

apa

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "apa"

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Fiaival ment rabolni az apa


szerző:
2019.02.02. 18:12
Fiaival ment rabolni az apa

Egy pécsi férfi és három fia rabolhatott ki egy házat Komlón. A rendőrség szerint csaknem 400 ezer forint értékben vittek el műszaki cikkeket és ékszereket a lakásból, a zsákmányt a gyerekek anyja segített eladni. A betörés még tavaly májusban történt, most zárták le a nyomozást.

 

 Mindennap sír meggyilkolt szerelme és gyermeke elvesztése miatt

Egy perc sem telik el úgy, hogy ne gondolna rájuk, ne sírna értük. – ezt mondta ma Híradónknak telefonon a gyászoló apa. Négy hónappal szerelme és gyermeke elvesztése óta most először szólalt meg. Még szeptemberben, a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg a két éves kisfiút és az anyát várpalotai házukban. A gyilkossággal gyanúsított férfi letartóztatását tegnap, két hónappal meghosszabbították. A gyászoló apával készült teljes interjú ITT érhető el!

GYÁSZOLÓ APA: Egy perc sem telik el, hogy ne gondolnék rájuk

Négy hónappal szerelme és gyermeke elvesztése óta most először szólalt meg az apa. Még szeptemberben, a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg a két éves kisfiút és az anyát várpalotai házukban. A gyilkossággal gyanúsított férfi először mindent bevallott és a történtek óta letartóztatásban van. Ügyvédjétől úgy tudjuk, a vallomását azóta megváltoztatta és most azt állítja, hogy ártatlan.

 

Jótanácsok aktív kispapáktól

Mutatjuk, hogyan és miféle tanácsokat adnak egymásnak azok az apukák, akik nap mint nap pelenkáznak, pakolnak, etetnek, játszanak kisgyerekeikkel.

Istenes Bencéék nem félnek a meztelenségtől gyerekeik előtt

Vajon mi lehet az egészséges, ha a szülők rejtőzködnek a gyerekeik előtt, vagy a naturista szemlélet? A Fókusz utánajárt.

Sárközi Ákos és Rami lebuktak a kóstoláson!

Rami kóstolása közben felmerült egy gondolat: vajon Sárközi Ákos lehet mindenkinek az apukája?

Peller Anna szerint Miki nem csak a legjobb apa, de a legjobb anya is a világon, de mitől lesz valaki jó apa?

Azt gondolhatnánk, egyszerű arra a kérdésre felelni, hogy mitől lesz valaki jó édesapa?! A világhálón cikkek százai boncolgatják a kérdést, ilyen-olyan tanácsot adva az útkereső uraknak. Mert bár egyszerűnek tűnik a recept, manapság korántsem egyértelmű, mi egy apa tényleges feladata.

Karesz kétségbeesve támadta le Lilit, miután kisfia eltűnt

Karesz hazatérve megtudta, hogy kisfia eltűnt, Lili azonban egy szót sem szólt arról, hogy mi lett a babával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szabó Győző hihetetlen helyre látogatott el kisfiával

A színész nagyon ritkán mutatkozik családjával a kamerák előtt, de a kreativitás és a közös alkotás miatt most kivételt tett.

Nagy Alexandra édesapja emléke előtt tisztelgett produkciójával

Nagy Alexandra kezdetben úgy gondolta, hogy az édesapja elvesztése és ennek feldolgozása kizárólag csak rá tartozik, azonban rájött, hogy ha a közönséggel is megosztja az érzéseit, azzal az édesapja előtt is tiszteleg.

Istenes Bence magára varratta kisfiát

A Survivor és a Szenzációs Négyes műsorvezetője újra tetkós hangulatban volt, és úgy döntött, legkisebb fia is felkerül a bőrére.

Eddie Murphy: jöhet a tizedik baba!

Idén év végén újabb gyereke születik a színész-komikusnak, amivel tízszeres apává válik. Az utódai több alomból származnak, de állítja, gyerekei a legnagyobb kincsek életében.

Így alszanak együtt az Istenes fiúk

Lassan két hete már, hogy megszületett Istenes Bence második kisfia is. Már akkor mindenki elolvadt a picitől, de a család azóta még több képet megosztott Ádinról.

Sebestyén Balázs: Az apák szerepe egyre fontosabb

Több mint 108 évvel ezelőtt ünnepelték az első apák napját. Azóta a világ számos pontján már nemcsak az édesanyákról, de az apukákról is megemlékeznek június harmadik vasárnapján. Hiszen a gyermekeknek mind a két szülőre szükségük van az egészséges fejlődésükhöz. 

Vasárnap apák napja!


szerző:
2018.06.15. 07:37
Vasárnap apák napja!

Egy apa sokkal több, mint a kettes számú szülő, vagy egy segítő kéz. Az édesapák szerepe a gyermekek életében megkérdőjelezhetetlen és létfontosságú. Az ő csodálatos munkájuknak köszönhetően vagyunk azok, akik vagyunk. Június 17-én Apák napja!

Oláh Gergő lett a Múzeumok Éjszakájának arca!

Oláh Gergőt nemcsak hangjáért imádjuk, hanem azért is, mert csodálatos apa. Sőt! Most ő lesz a Múzeumok Éjszakájának arca is, a részleteket ő árulja el!

Tóbiás balesetet szenvedett!

Kristóf örömmel vállalja be Bence babát, addig, amíg az apukája el nem intézi a cég fontos ügyeit. Azonban senki sem gondolta volna, hogy úgy tűnik, Tóbiás egy darabig biztos nem megy haza…

Tud-e az anya apa is lenni?


szerző:
2018.06.08. 09:15
Tud-e az anya apa is lenni?

Megfigyelések szerint az apák eltérő stílusban foglalkoznak a gyermekeikkel, s mást tanulnak meg a gyermekek az apákkal való játékban, mint az anyákkal való együttlétben. Az apa-gyermek és az anya-gyermek kapcsolatokban nem a versenyt érdemes kihangsúlyozni, hanem azt, hogy a kétféle szülői viselkedés kiegészíti egymást. Vajon mit gondol erről Náray Erika és Dolhai Attila?

Újabb botrány a hercegi esküvő körül! Meghan Markle édesapja lefizetett egy lesifotóst!

Harry herceg jövendőbeli apósa állítólag titokban összejátszott egy brit paparazzi fotóssal, aki képeket készített az örömapáról.

Bence Teónak: „Pontosan ezt mondtad. Hogy bárcsak meg se születtünk volna…”

Teó barátokkal és a családjával a bárban akarta megünnepelni az üzlet bérleti szerződésének aláírását. Ám Teó elüldözte Tamást és Szofit azzal, hogy meghívta Márkot és közölte, hogy fel fogja venni a fiút. Később Bence durván beolvasott Teónak, aki mit sem sejtett arról, hogy mi bántja a fiát, és amikor Bence elment, Marci és Tamara vigasztalták őt.

Orsi Marci testvérével vesztette el a szüzességét

Joe randira ment Emmával. Orsi szembesítette Evelint a róla terjedő pletykával. Teó a bár megnyitását ünnepelte.

Véletlenül lelőtte a gyerekét

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelhetnek vádat az ellen a férfi ellen, aki véletlenül fejbelőtte kislányát tavaly nyáron Miskolcon. A 9 éves kislány a kórházban belehalt sérüléseibe. Az apa ügyvédje szerint a férfi máig nem dolgozta fel a történteket, és nem direkt lőtt, így abban reménykednek, hogy nem kell börtönbe mennie.

Apa vagyok vagy sem?


szerző:
2018.05.10. 18:00
Apa vagyok vagy sem?

Norbi és Dia még csak egyetlen hónapja voltak együtt, mikor kiderült, hogy a lány öt hetes terhes.  Norbi épp ezért egyáltalán nem biztos benne, hogy ő a gyermek apukája…

Daráló: szülők, akik összeöltöztek a gyermekükkel

Vannak, akik nem csak a párjukkal, hanem a gyerekükkel is szeretnek összeöltözni. Ami, ha eltalálják, akkor lehet nagyon aranyos és szellemes, bizonyos esetekben viszont erőltetett és hát valljuk be, akár vicces is… Hogyan tudunk jól összeöltözni a családdal? Holdampf Linda segített nekünk!

Istene Bence sírva búcsúzott családjától

Istenes Bencét, amikor felkérték az idei Survivor műsorvezetésére, egy percig sem habozott. Imádja ezt a formátumot, és akkor még úgy volt, hogy Adélt és kisfiát is magával tudja majd vinni a forgatásra. Ez azonban mégsem jön össze, mert közben kiderült, hogy párja várandós. Így kapcsolatuknak ismét túl kell élni az 55 nap különlétet.

 

Roland az apjának: „Legyél már férfi egyszer az életben…”

Bori nagy nehezen rávette Rolandot, hogy találkozzon az apjával. Mikor Mihály új felesége Roland füle hallatára lehordta a férfit, Roland minden korábbi frusztrációja felszínre tört, és végleg leszámolt apjával. Később a kocsmában Sanya provokálta a szüleivel kapcsolatban, mire Roland kis híján megverte régi riválisát. Bori elrángatta onnan, és el akarta vinni a panzióba, de Roland teljesen elvesztette a fejét, és Borin töltötte ki a mérgét.

Te tudod, mikor született a gyereked?

Évi egyedül neveli kisfiát, és szeretné, ha exe, Dávid végre foglalkozna közös gyermekükkel, és helyt tudna állni apaként. A fiatal fiú annyira nem vett részt fia életében, hogy még a születése napját sem tudja.  

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

Teó végre megnyílt fiának

Joe rájött, hogy Marci Orsinál aludt, ezért felhívta Tamarát. Marcinak azonban semmi kedve nem volt beszélni az apjával, de végül Tami segítségével sikerült kibékíteni őket. Teó annyira hálás volt a lánynak, hogy megcsókolta őt. Tamara összezavarodott, mert túl sokszor égette már meg magát Teóval.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Marci Teónak: „Te nevezed magadat apának?”

Teó annyira tartott a fiával való beszélgetéstől, hogy leitta magát, amivel viszont magára haragította Szofit és Tamarát. A két nő úgy döntött, hogy ők beszélnek inkább Marcival, aki azonban nem hallgatott rájuk. Teó végül mégis rávette magát, hogy elbeszélgessen a fiával, aki azonban letámadta őt azzal, hogy mennyire rossz apaként viselkedik. A vita után Marci eltűnt, Teó pedig összeomlott Tamara előtt.

Teó: „Soha nem tudtam, hogy kell jó apának lenni…”

Teó összeomlott. Gusztit eltiltották a fiúktól. Bori és Roland szexbalesetet szenvedtek.

Teó fia otthagyná az iskolát

Miután Teó azt bizonygatja, hogy mennyire ragaszkodik a fiaihoz, Tamara arra a következtetésre jutott, hogy Marci tegnapi berúgása ellenére Teó igenis jó apa. Tamarának az volt a benyomása, hogy Marcit nyomasztja valami, és hogy a fiú szeretne beszélni az apjával. Felkarolta a fiút és megtudta, hogy Marci éppen most szúrta el a félévét, és abba akarja hagyni az iskolát. Tamara és Szofi megijedtek, és azt akarták, hogy Teó erélyesen lépjen fel Marcival szemben. Teó azonban nem tudta kezelni a helyzetet és másnapra halasztotta a problémát.

Ki lehet Hajni gyermekének az apja?

Jani találgatása teljesen kiborította Hajnit, ezért a lány úgy döntött, elárulja a titkot. 

Márk megtudta, hogy ő az apajelölt...

Angéla ezúttal sem tartotta tiszteletben húga magánéletét. Hajni egyelőre még nem akarta és nem is tudta beavatni Márkot terhességének részleteibe, de a legidősebb Erdész lány gondoskodott róla, hogy a srác képben legyen.

A teljes adásért kattints IDE!

Dávid Kornél ismét édesapa lett


szerző:
2018.01.09. 08:02
Dávid Kornél ismét édesapa lett

Kornél eljutott az NBA-be, ahol eddig még nem játszott más magyar kosaras. Azóta sem került messze a kosárlabda világától, most is egy NBA csapatnál dolgozik, játékosmegfigyelőként. Fél éve viszont ismét új szerep van az életében: megszületett kisfia, Dalton Barnabás.

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

Könnyes boldogság, dupla öröm: Joci apa lett!

Joci a kórházból rögtön értesítette a srácokat, akik nagyon izgultak az ikrek születése miatt. Amíg Joci a szülőszobán segített Szonjának, Bálint elmesélte Dávidnak, hogy Zsófi és Péter összejöttek, Dávid pedig elmondta, hogy a gyerekek miatt megpróbálják újra Tamarával. Ekkor rohant ki Joci, és kürtölte világgá az örömhírt, hogy apa lett!

Ádám Bécynek:

Tamás még mindig sértődött volt, amikor reggel Ádám beállított a lakásba és közölte, hogy vele szeretné tölteni a napot. Mivel másnapra várta az apasági teszt eredményét, talán ez volt az utolsó lehetősége, hogy együtt legyenek apa és fiaként. Tamásnak eleinte nem sok kedve volt az egészhez, de aztán belement a dologba, és a nap során meglepetten konstatálta, hogy egyrészt Ádámnak van egy igen vagány oldala is, másrészt pedig sokkal jobban megérti őt, mint azt korábban gondolta volna. Este még egy nagyon bensőséges pillanatra is sor került köztük.

Kiderült! Ő Jani édesapja!

Krisztián után Gergő is meglátogatta Karolát, aki végül bevallotta, hogy nem tőle van a 26 éves fiú. Na de mi a helyzet a harmadik apajelölttel, Jenővel? 

Hoppá! Karola és Krisztián személyesen találkozott…

Miután Kálmán felkutatta a három apajelöltet, Karola elszánta magát, hogy személyesen találkozzon velük. Elsőként Krisztián érkezett hozzá, aki nem igazán repdesett a boldogságtól, hogy viszontláthatja a múltbeli lányt…

A teljes adásért kattints IDE!

 

Márk Noémivel akar becsajozni?

Az "újdonsült" apukának nagy ötlete támadt, miközben Karolával beszélgetett. 

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca elhagyja Noémit...


szerző:
2017.12.06. 20:30
Bianca elhagyja Noémit...

Bianca váratlanul rásózta Márkra a - számára ismeretlen - kislányát, ami így elsőre igencsak nehéz feladatnak tűnt az apukának. De úgy látszik, mostantól lesz ideje és alkalma beletanulni ebbe a felelősségteljes szerepbe...

A teljes adásért kattints IDE!

Sebestyén Balázs kisfiával állt a kameránk elé

Balázs két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta meg először a kamerának az akkor nemrég született kisfiát, Noelt. Akkor volt majdnem egy éve, hogy a RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Valóban Gáspár Laci az altatás nagymestere?

Hat éve, hogy kiderült, a neves zenész nem orvosi pályára készült, csupán arról volt szó, hogy ő ért legjobban a családjában ahhoz, hogyan kell szakszerűen álomba ringatni egy kisgyermeket.

Segítsünk együtt a vak apukának!

Egy vak apuka, Viktor egyedül neveli kislányát, a 3 és fél éves Kittit. Viktornak napi 4 órát kell utaznia azért, hogy Kittit el tudja juttatni a logopédiai ovis csoportba, ahova a kicsinek járnia kell. Az apa masszőrként dolgozik és az utazásokkal a fél napja kiesik... Ha van ötletük, kreatív megoldásuk vagy szimplán valamivel szeretnének segíteni Viktornak és Kittinek, akkor írjanak a reggeli@rtl.hu vagy a demeter.viktor@gmail.com e-mail-címre!

A babakocsizók egy csapatban játszanak (Kiss Ádám)

Részlet a 20. évad 4. részéből:

Ádám nehezen tud választani kisslánya kedvenc megmozdulásai közül, de az biztos, ha együtt sétálnak, az úgy néz ki, mintha mindketten egy hét Sziget után lennének. Persze, nemcsak magáról, de Beliczai Balázs apa-sztorijaiból is megosztott párat.

Nézd meg itt a teljes adást!

ByeAlex szeretné, ha nem nőként tekintenének Serenára

Serena Rigacci mentora nem szereti, amikor szexinek nevezik a lányt, ugyanis ő azt szeretné, ha mentoráltja megőrizné kislányos énjét. Vajon mit szól ehhez az olasz lány édesapja?

Apa csak egy van!


szerző:
2017.11.01. 18:00
Apa csak egy van!

Mariann olyan hibát követett el az életében, amit a mai napig nem tudott megbocsájtani magának. 6 évvel ezelőtt ugyanis nem hívta meg az esküvőjére édesapját, Jánost, mert attól tartott, hogy megakadályozza a házasságkötést. A lány bármit megtenne, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatukat.

November 18-tól Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Anyák és apák, akik mind mások, a közös bennük, hogy gyereket várnak. Szorongás, fájdalom, és végül határtalan boldogság. November 18-tól, 15:00 órakkor Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

András hadat üzen Evelinnek

Mikor András reggel megtudta, hogy Dani Gréti miatt nem költözött Hawaiira, eldöntötte, hogy meggyőzi fiát, kövesse az álmait...

Christopher retteg az apósától!

Christopher és Kata túlléptek a kezdeti nehézségeken, és kapcsolatuk kezd virágozni, azonban egyelőre nem tudnak magasabb szintre lépni és összeköltözni, mert közéjük állnak a lány szülei... A srác ultimátum elé állítja szerelmét!

Dani:

Dani belátja, hogy az apja jobban ismeri őt, mint gondolta. Erőt vesz magán, András után megy a pályaudvarra és beleegyezik, hogy a holnapi napot Andrással tölti, hogy beszélhessenek a köztük lévő feszültségről.

Sárközi Ákos a legcukibb apuka a világon!

Azt már régóta tudjuk, hogy a Michelin-csillagos séf életében nemcsak a gasztronómia nagy szerelem, hanem kislánya is. Ezt most ráadásul egy nagyon vicces, mégis aranyos montázzsal is bizonyította.

Mennyire fontos az apa a gyerekek életében?

Most vasárnap volt Apák napja! Azt tudjuk, hogy mennyire fontos az édesanya a gyermek életében, de legalább annyira fontos az Édesapa is! Tibi és Angéla Hajas Lászlóval, Németh Kristóffal és Lázár Gergely pszichológussal beszélgettek erről a jeles napról és a férfiak szerepéről a gyerekek életében.

Aranyosi Péternél már csak a fiai nagyobb formák!

Részlet az önálló estek 3. részéből:

Petike és Tomika, a humorista két kisfia is mindig szolgáltat egykét jó sztorit Aranyosinak. Kíváncsi hogy zúznak a vízilabdaedzésen? És arra, milyen nők jönnek be nekik, már most?

Anya vagy apa maradjon ki a munkából a baba miatt?

Otthon maradni - de meddig? Egy kisbabának szüksége van a szüleire - nehéz kérdés, hogy az anya vagy az apja maradjon-e ki a munkából miatta. Magyar sztárokkal jártuk körbe a kérdés minden oldalát. 

Mert egy apa-fia történetre mindig kell idő! (Hajós András)

Részlet a 19. évad 7. részéből:

Ha a plázában összefutnánk Hajóssal és egy mellette sétáló nagyon magas valakivel, akkor ne lepődjünk meg: a fiával vásárolgat éppen. A hirtelen felcseperedett nagyfiúval a kosárpályán nosztalgiázott egy kicsit András.

Tóth Edu kisfia már most tudja, mi az igazán jó

Részlet a 19. évad 7. részéből:

A humorista már-már annyira imádja gyermekét, hogy lassan családtag is lehet a kicsiből. Az alakulóban lévő apróság ügyesen teszteli a szülők figyelmét: tárgyak repkednek a wc-be, az állatsimogatóban pedig már most a csajokat fűzi.

Hogyan tudja összeegyeztetni Czutor Zoli az apaságot a zenéléssel?

Május 15-én van a család világnapja, és ki lehetne ideálisabb vendég a témában, mint az ötgyermekes Czutor Zoli, a Belmondo együttes frontembere! Mit szólt, amikor megtudta, hogy újra apa lesz, és hogyan tudja összeegyeztetni a fesztiválokon való fellépést az apasággal? Minden kiderül a videóból!

Direkt forrázhatta le a kislányát

Szándékosan leforrázta kétéves kislányát a gyanú szerint egy kiskunmajsai férfi. Az eset még január végén történt, a rendőrök most vették őrizetbe az ötgyerekes apát. Azt gyanítják, a kislányt otthon, a tusolóban forró víz alá tartotta. A gyerek elvesztette az eszméletét, életveszélyes állapotban vitték kórházba, testének felén másodfokú égései sérülési voltak. A rendőrségen kihallgatták az apát, aki mindent beismert, de tettére nem adott magyarázatot.

Story Extra 2017-04-11


szerző:
2017.04.11. 16:55
Előző rész (2017. április 10.)

Kristóf megtudja, hogy mi okozta az apja halálát. Natasa újabb dilemma elé kerül az egyetemi kutatással kapcsolatban. Péter életében felbukkan egy rég nem látott ismerős. Ágnes levelet kap a német hatóságoktól.

Előző rész (2017. április 06.)

Vajon mi lesz a jégpálya sorsa? Vajon mivel döbbenti meg Gigi Zsófit? Vajon rendeződhet Kristóf kapcsolata az apjával? Vajon Bözsi elutazik Irmával?

Következő rész (2017. április 06.)

Vajon mi lesz a jégpálya sorsa? Vajon mivel döbbenti meg Gigi Zsófit? Vajon rendeződhet Kristóf kapcsolata az apjával? Vajon Bözsi elutazik Irmával?

Lali beköltözteti Edét az albérletbe

Lali megtudja a könyvecskéből, hogy az apja arról álmodozott, hogy a fiával kettesben majd felfedezőpárost alkotnak. Ez annyira meghatja Lalit, hogy ad még egy esélyt Edének, és beköltözteti az albiba.

Előző rész (2017. március 31.)

Vajon rendeződik Kristóf és Frédi kapcsolata? Irma megbántódik Emília és Natasa viselkedésén. Miklós kimenti Nórát egy kínos helyzetből. Vállaja Rudi Ágnes megbízását?

Lali Edének:

Lali apja elkövet egy nagy tapintatlanságot: felidéz egy múltbeli emléket, de összekeveri Lalit egy másik gyerekével, aki egy másik kapcsolatából származik. Lali kiborul és bosszút áll az apján.

Lali kiborul és bosszút áll az apján

Lali apja, Ede elhívta a fiát egy szélcsatornába repülni. Lali először vonakodott, de végül nagyon jól érezte magát mindaddig, amíg Ede fel nem idézett egy múltbeli emléket...

Következő rész (2017. március 30.)

Lali bosszút akar állni az apján, aki gyerekkorában elhagyta. Gréti visszatér az utazásról, és újra rázúdulnak a problémák. Emma belebotlik álmai asszonyába, aki Lindának hívnak..

Lali és az apja, Ede közelebb kerülnek egymáshoz

Ede nem tágít, és sikerül kiharcolnia, hogy a fia meghallgassa. Lali belemegy, hogy megigyanak egy sört, és kibékülnek egymással.

34. rész - Egy kétségbeesett anya attól fél, hogy gyermekét a saját apja rabolta el!

Bence nem jött haza délután az iskolából, nyomtalanul eltűnt, senki nem látta és nem is hallott a kisfiúról. Édesanyja, Márta azzal gyanúsítja meg a volt férjét, hogy a tudta nélkül rabolta el a fiút, hogy csak ő nevelhesse a jövőben. A kétségbeesett anya attól fél, hogy volt párja arra készül, hogy a feleségével együtt, akinek nem születhetett gyereke, elhagyják az országot és kisfiát is magával akarják vinni...

Az albérlet lakói

 Gábor megsajnálja Botondot, amikor meglátja a fiút összeomolva. Nikivel és Joe-val együtt kirángatják a szobából, és egy spontán megrendezett buli során az albérleti család teljes jogú tagjának nyilvánítja Botondot.

Megkéselte a kislányait


szerző:
2017.03.22. 18:10
Megkéselte a kislányait

Többször elsírta magát a bíróságon és bocsánatot kért az az apa, aki 2013-ban hasba szúrta lányait Budapesten. A gyerekek aludtak, amikor a férfi rájuk támadt. Az akkor 4 és 7 éves lányok túlélték a támadást. A férfit korábban 11 év börtönre ítélte a bíróság, most nem tudtak ítéletet hozni az ügyében.

23. rész - Egy apa ráncba szedi elkényeztetett tinilányát!

 19 éves lány szemtelen és lusta, esze ágában sincs tanulni vagy dolgozni, míg végül egy újabb idegtépő húzása után az apa végképp besokall és kidobja a lányát otthonról és a bankkártyáit is elkobozza. Lídia teljesen magára marad, ám végül egészen váratlan helyről kap segítséget...

22. rész - A leendő apa őrületbe kergeti a kedvesét!

Adrienn aggódik, hogy kapcsolatuk Botonddal, akivel alig fél évig jártak, amikor a lány teherbe esett, nem fogja kibírni a terhességet. Mikor Botond fel akar mondani Adrienn helyett a nő tudta nélkül a nő munkahelyén, majd egyik napról a másikra eltűnik, Adrienn kis híján összeomlik. Ki akarja deríteni, hogy mi állhat barátja viselkedésének drasztikus változása mögött, ezért kutatni kezd a férfi múltjában és megdöbben, azon, amit talál...

Alföldi Róbert: apa és fia 28 év után találkoztak először!

Három évvel ezelőtt egy igen szívhez szóló történetet dolgozott fel a Fókusz stábja. Kevesen tudják de a színész, rendező, Alföldi Róbert házasságon kívüli gyerekként született, és csak felnőttkorában találkozott először édesapjával. Alföldi Albert szerint kétféle utat lehet ilyen helyzetben választani: gyűlölködni egy életen át, vagy békességben továbblépni.

A megbocsátás művészete – Székely Dániel története!

Dani 28 éves fiatalember, aki korához képest igen érett és céltudatos. A mosolygós fiatalemberről senki se mondaná meg, hogy egy sötét családi titkot őriz…

„Megvagy, hugi!” – Szín Ferenc nagyutazása!

A halásztelki férfit gyermekkora óta gyötri a kérdés: miért hagyta el őt az édesapja, és vajon mi lehet a világ másik végén élő testvérével. A „Keresem a családom!” meglelte számára a válaszokat!

Sándor pont úgy izgul, mint Dani

Van olyan helyzet, mikor az érzelmeken nem lehet uralkodni. Sándor és Dani szinte reszketnek az izgalomtól, hogy vajon mi lesz, mikor meglátják egymást. 

Sándor szíve összeszorul, mikor meglátja fia fotóját

Az apa lemondott fiáról, kéthetes korában látta utoljára. Sándor el sem hiszi, hogy Dani mennyire hasonlít rá, teljesen meghatódik a fia fotója láttán. 

8. rész - A férfi, akit volt barátnője gyermekbántalmazással vádol

Zoltánt megvádolja az exbarátnője, Szonja, hogy bántalmazta a közös lányukat, az ötéves Melindát. Zoltán tudja magáról, hogy ártatlan, és úgy gondolja, hogy a nő csak ürügyet keres arra, hogy a lányát távol tartsa tőle...

Lilu: „Azt kell elmondanom neked, hogy az édesapád már nem él”

Vadász Dóri egy rendkívül érzelmes, érett és gyönyörű nő, akit bőven értek tragédiák az élete során. Most úgy döntött, összeszedi minden bátorságát, hogy végre szembenézzen az igazsággal, az édesapjával, és feltehesse neki azt a kérdést, hogy „miért hagytál el minket?”.

Leírhatatlan érzelmek! – 25 év után újra találkozott apa és fia!

Szüsz János sajnos pontosan tudja, mennyire üres és szomorú a szív, ha apa és félig-meddig anya nélkül nő fel az ember. Egy olyan hősről beszélünk, aki „gyerekként megjárta a hadak útját” és mára már ő maga a családfő, ugyanis édesapa lett, három gyönyörű lurkó támasza és mindene…

Új taggal bővül Berényi Miklós családja? – VIDEÓ!

Már hat éve annak, hogy a Mátyás király tér rosszfiúját egy igazán nagy örömhír érte. Kiderült ugyanis, hogy fiát, Balázst a gyámügy arra kötelezte, hogy költözzön édesapjához, azaz Miklóshoz. Óriási volt az öröm, Miklós is majd kicsattant a boldogságtól, hogy végre maga mellett tudhatja Balázst.

Mindkét gyerekét bánthatta

Akár 12 évre börtönbe kerülhet az a recski apa, aki a vád szerint halálos sérüléseket okozott 2 hónapos kisfiának tavaly nyáron, mert idegesítette, hogy sír. Most emeltek vádat ellene. Kiderült az is, hogy a férfi a másik gyerekét is többször bánthatta. A vádirat szerint a néhány hónapos kislány korábban többször is életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett, miközben ő vigyázott rá.

A Hooligans basszusgitárosa apuka lett

Sok férfinak küzdelmes apává válnia. Különösen nem lehet egyszerű annak a férfinak, aki egészen mostanáig a rockerek zajos életét élte. Márpedig a Hooligans basszusgitárosa Zsolt, most apa lett és kicsit be kell húznia a kéziféket. Zsombor ugyanis sok odafigyelést és jelenlétet igényel majd.

Fókusz 2017-01-27


szerző:
2017.01.27. 19:00
„Egy férfinak a legjobb dolog, ha lánya van”

Mindenki azt hitte, hogy a foci miatt jobban örült volna, ha kisfia születik, azonban Roland egészen máshogy gondolkodik erről!

Stohl András: „Jobb lett volna, ha kislány lesz”

A színésszel nem sűrűn készül olyan riport, melyben a családjáról, sőt a gyermekeiről mesélne. Három évvel ezelőtt azonban kivételt tett a Fókusz nézőivel, bevezetett minket az apai érzések varázslatos világába, és kiderült, mit szólt, hogy kisfia született.

Hol a gyerek, Istenes Bence?


szerző:
2017.01.07. 13:00
Hol a gyerek, Istenes Bence?

A műsorvezetőt nem téveszthetjük szem elől, ugyanis az RTL Klub képernyőjén állandó a jelenléte. A Hagyjál főzni!, a ValóVilág és az X-Faktor házigazdája emellett rendszeresen posztol magánéletéről közösségi oldalaira, sőt a nagy talányt is ő maga vetette fel…

Dávid Joel-nek: „Ha kanos vagy, simogasd magad, de hozzá nem érsz!”

Bálint és Joci elmondták Dávidnak, hogy Noémi fent van az emeleten egy sráccal, aki agyon van tetoválva. Dávid helyett aztán Bálint vetett véget az erotikus videójátéknak, azonban a szigorú apa alaposan kioktatta lánya udvarlóját.

Adri Karolának:

Karola elfogadja az apja ajánlatát, és bedumálja magának, hogy nem érdekli őt Adri, és nem a pénzért teszi, amit tesz. 

Gina végre találkozhatott az apukájával

Ginát meglátogatta az édesapja, aki nem érkezett üres kézzel, és némi feltöltődést is nyújtott lánynak, aki nem győzte őt a kinti dolgokról faggatni.

10 évet kapott az erőszakoló apa

Mindent megbánt és helyre akarja hozni gyermekével a kapcsolatát az apa, aki a vád szerint éveken át erőszakoskodott kislányával – a Debreceni Törvényszék 10 év fegyházbüntetésre ítélte. A vád szerint a gyerek 8 éves volt, amikor a férfi először közeledett hozzá, de évekig senkinek sem szólt arról, mit tesz vele apja, amikor kettesben maradnak. Végül anyjának beszélt az erőszakról. A férfi február óta előzetes letartóztatásban van. Megrázó történet következik.

Karola Adrit kihasználva akar bosszút állni az apján

A lány ördögi terve, az hogy elrontja Adrit, ezért este elviszi magával a kiskorút egy klubba, ahol egy kompromittáló videót készít a flörtölő húgáról, és azt továbbküldi az apjuknak. Mikor később Gyula megjelenik a klubban, Karola átadja neki a másik lányát…

Karola az apja ellen fordítja kishúgát?

Karola reggel ismét összeveszett az apjával, mert Adri az éjszaka elment otthonról, és Gyula azt hitte, hogy Karolánál van. A dühös apa megkérte Karolát, hogy tartsa magát távol a féltestvérétől, de amikor nem sokkal később Adri megjelent a szalonban, Karola bosszút forralt...

Nimród közelebb akar lenni a fiához

Gréti és Nimród kétségbeesetten próbálják meggyőzni Dianát, hogy ne szakítsa el Misit és az apját. Nimród már azt hiszi, hogy minden elveszett…

Nimród elhatározza, Szolnokra költözik

Gréti meglepődött, mikor Nimród fiát, Misit is a fiúnál találta. Amikor pedig megérkezett a gyerek anyja, Diána, kiderült, hogy Nimród egy szó nélkül hozta el a fiát, hogy még egyszer, utoljára láthassa…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való