KERESÉS search-close

apa és fia

55 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "apa és fia"

Joe-t büszkeséggel töltötte el, hogy Dávid először mutatta Őt be az apjaként

Joe és Dávid közös programra mentek, ahol a fiú először mutatta be Joe-t, mint az édesapját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Borinak kétségei támadtak a házasságot illetően

Roland és Bori egyre többet vitatkoztak. Dávid kiállt Joe mellett. Bence beégette Szofit.

Dávid Joe-nak: „Tudom, hogy ártatlan vagy…”

Joe félt, hogy elromolhat friss kapcsolata Dáviddal. Mesi elveszítette Tedit. Bécy nehéz feladattal bízta meg Tamást.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mesi teljesen összeomlott Tedi elvesztésétől

Joe félt, hogy elromolhat friss kapcsolata Dáviddal. Mesi elveszítette Tedit. Bécy nehéz feladattal bízta meg Tamást.

Joe és Dávid meghitt pillanatot éltek át együtt

Joe-ban most tudatosult csak igazán, hogy van egy felnőtt fia…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin: „Érzem, hogy most megvan Ádám gyilkosa!”

Dávid megnyílt Joe-nak. Evelin és Lali nyomozni kezdtek. Tamás szenvedett a műtétje után.

Joe életében először találkozott eltitkolt fiával

Joe megismerkedett Dáviddal, az eltitkolt gyermekével…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe megismerkedett eltitkolt fiával, Dáviddal

Joe találkozott a fiával, Dáviddal. Tamara békülni próbált Flórával. Laura lehetőséget kapott arra, hogy bizonyítson.

Marci Teónak: „Halott vagy a számomra te is…”

Bár Marci szeretett volna kitartani az édesapja mellett, amikor Teó elszólta magát, a fiú kikelt magából…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz és Milán elraboltak egy kisbabát

Bence megnyílt Tamarának bűntudatáról. Marcit hazaakarta vinni az édesanyja. Karesz és Milán ellopták a Mesire bízott kisbabát.

Berényi Miklós: „Bárcsak hazudtam volna inkább!”

Többször megtapasztalhattuk már, hogy a híres Berényi apa-fia páros elég makacs ahhoz, hogy könnyen vitába szálljanak egymással. Hét évvel ezelőtt azonban Balázsnak rá kellett jönnie arra, hogy Miklós kivételesen nem akarta átvágni őt, és egy igen fontos dologban mégsem hazudott.

Ilyen egy csodálatos apa-fia békülés a Barátok köztben

Hat évvel ezelőtt Bokros Ádám egy óriási döntést hozott, ami az egész életére kihatott. Úgy döntött, megbocsát édesapjának, és elhívja egy találkozóra.

Marci összezárta Teót és Bencét

Teót sokkolta, mikor Bence szó nélkül el akart menni, és azt mondta, hogy nem kíváncsi Teóra soha többé. Marcinak sikerült rávennie a bátyját, hogy egy napot még maradjon Pesten. Egy trükkel még az is sikerült neki, hogy összehozza Teót és Bencét, és bezárja őket a tánciskolába. Teó ott érzelmes beszédet intézett a fiához, de Bence este még így is el akart utazni.

Joe könnyek közt esedezett barátai bocsánatáért

Joe hazatért vidékről. Teó megpróbált közelebb kerülni Bencéhez. Lili megtudta, milyen nemű babát vár.

Roland visszavágott végre gyermekkori riválisának

Roland úgy döntött ideje bizonyítania. Evelin újra szembekerült Gáborral. Ayse és Milán szenvedtek egymás nélkül.

Roland az apjának: „Legyél már férfi egyszer az életben…”

Bori nagy nehezen rávette Rolandot, hogy találkozzon az apjával. Mikor Mihály új felesége Roland füle hallatára lehordta a férfit, Roland minden korábbi frusztrációja felszínre tört, és végleg leszámolt apjával. Később a kocsmában Sanya provokálta a szüleivel kapcsolatban, mire Roland kis híján megverte régi riválisát. Bori elrángatta onnan, és el akarta vinni a panzióba, de Roland teljesen elvesztette a fejét, és Borin töltötte ki a mérgét.

Teó: „Nem tudom, hogy történhetett ez, megütöttem a fiamat…”

Orsi egyest kapott az iskolában, mert Lali görényei tönkretették a kiselőadásához készített vázlatokat. Marci azzal az ötlettel állt elő, hogy álljanak bosszút, de a csínytevés közben megrongálták a tanár kocsiját. Mikor ez kiderült, Joe-t és Teót is értesítették, de mivel Orsit az iskolából való eltanácsolás fenyegette, Marci hősiesen magára vállalta a balesetet.

Megdöbbentő és megható Musztafa búcsúlevele

A herceg tudta, hogy abban a pillanatban meg fog halni, mikor belép az apja sátrába. Valahol a szíve mélyén természetesen bízott abban, hogy az uralkodó mégsem fogja bántani, de sajnos nem így lett. Mielőtt elindult volna a halálba, levélben megírta a szultánnak, mekkorát csalódott benne, és örökre lelkiismeret-furdalása lesz, amiért kivégeztette őt. Szulejmán könnyek között olvasta el halott fia utolsó levelét.

Szofi Teónak: „Most már életveszélyes a te apaságod…”

Teó úgy döntött, hogy elviszi a fiát egy paintball pályára. Teó veszélyes helyzetek sorába hajtotta bele Marcit, aminek baleset lett a vége: Marcit kórházba kellett vinni. A férfi magán kívül volt az aggodalomtól, és furdalta a lelkiismeret. Bár később kiderült, hogy Marci sérülése nem volt annyira súlyos, mint ahogy gondolták, Teó mégis rájött, mekkora a felelőssége apaként.

Gábor egy ismeretlen lányt költöztetett be az albérletbe

Daniban felébredt a bűntudat. Evelin megmentett egy ismeretlen lányt. Teó túlhajtotta Marcit.

Új lakó érkezett Tamásék lakásába

Joe és Gábor összevesztek. Teóhoz meglepő vendég érkezett. Lili szülinapot ünnepelt.

Teó végre megnyílt fiának

Joe rájött, hogy Marci Orsinál aludt, ezért felhívta Tamarát. Marcinak azonban semmi kedve nem volt beszélni az apjával, de végül Tami segítségével sikerült kibékíteni őket. Teó annyira hálás volt a lánynak, hogy megcsókolta őt. Tamara összezavarodott, mert túl sokszor égette már meg magát Teóval.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Teó: „Soha nem tudtam, hogy kell jó apának lenni…”

Teó összeomlott. Gusztit eltiltották a fiúktól. Bori és Roland szexbalesetet szenvedtek.

Teó fia otthagyná az iskolát

Miután Teó azt bizonygatja, hogy mennyire ragaszkodik a fiaihoz, Tamara arra a következtetésre jutott, hogy Marci tegnapi berúgása ellenére Teó igenis jó apa. Tamarának az volt a benyomása, hogy Marcit nyomasztja valami, és hogy a fiú szeretne beszélni az apjával. Felkarolta a fiút és megtudta, hogy Marci éppen most szúrta el a félévét, és abba akarja hagyni az iskolát. Tamara és Szofi megijedtek, és azt akarták, hogy Teó erélyesen lépjen fel Marcival szemben. Teó azonban nem tudta kezelni a helyzetet és másnapra halasztotta a problémát.

Szofi Teónak: „Te nem a haverja vagy, hanem az apja!”

Teó borzasztóan boldog volt, amikor hirtelen megjelent nála a fia, Marci. Szofi azonban aggódott, mert úgy gondolta, hogy a fiúnak problémái vannak az iskolában. Amikor Teó ex-felesége telefonált, kiderült, hogy Szofinak volt igaza: Marci elszökött otthonról a féléves dolgozatai előtt. Teó azonban nem vette komolyan a dolgot, sőt elment bulizni a fiával, aki megpróbált neki megnyílni. A férfi képtelen volt mit kezdeni ezzel, és elhessegette a témát, majd addig itatta a fiát, míg az el nem hányta magát. Ezek után Tamara és Szofi durván kiosztották Teót, amiért ennyire felelőtlen apaként viselkedett.

Ádám Bécynek:

Tamás még mindig sértődött volt, amikor reggel Ádám beállított a lakásba és közölte, hogy vele szeretné tölteni a napot. Mivel másnapra várta az apasági teszt eredményét, talán ez volt az utolsó lehetősége, hogy együtt legyenek apa és fiaként. Tamásnak eleinte nem sok kedve volt az egészhez, de aztán belement a dologba, és a nap során meglepetten konstatálta, hogy egyrészt Ádámnak van egy igen vagány oldala is, másrészt pedig sokkal jobban megérti őt, mint azt korábban gondolta volna. Este még egy nagyon bensőséges pillanatra is sor került köztük.

Tamás Ádámról:

Joe összehozta Orsit és a barátnőit. Tamás közös napot töltött el az apjával. Milán és Karesz bulizni indultak.

Mégis bűnös apa és fia?

18 év után ismét bűnösnek találták apát és fiát, akik a vád szerint 1999-ben agyonvertek egy férfit Újszentmargitán. Korábban csaknem 6 évet töltöttek előzetesben, először elítélték, majd 2007-ben bizonyítottság hiányában jogerősen felmentették őket. Kárpótlásul összesen 45 millió forint kártérítést ítéltek meg nekik a felmentés után. Csakhogy az ügy ezzel nem ért véget. Az aktát újra megnyitották, és ma első fokon ismét elítélték őket: 12 illetve 10 év fegyházra.

Apa lett Istenes Bence!


szerző:
2017.05.04. 05:00
Apa lett Istenes Bence!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz nézői hihetetlen örömhírrel szembesülhettek. A tehetséges műsorvezetőnek megszületett kisfia, Natan. Bencét a stáb telefonon érte utol, aki egyszerűen nem tudta felfogni, hogy mi is történik vele.

Kristóf: „Én tehetek róla!”

Az ex-tűzoltó boldogabb, mint valaha, ugyanis végre sikerül édesapjával megoldani az évek óta tartó súlyos problémákat. Az öröm túl korai volt, egy váratlan tragédia mindent megváltoztatott.

Kristóf örökre összeveszik az édesapjával?

Kristóf nagyon nehezen viseli, hogy az édesapja nem fogadja el a döntését, illetve azt, hogy Tóbiás a párja, és az is marad. 

Kristóf: „Mit képzelsz te magadról?”

Az ex-tűzoltó apja most túl messzire ment, és már nemcsak a fia életébe akar beleszólni, hanem Tóbiáséba is. A következmények pedig magukért beszélnek!

Megszületett a híres műsorvezető második gyermeke

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy Sebestyén Balázsnak csütörtök reggel fél hétkor megszületett második kisfia, akire már akkor egy fél ország volt kíváncsi, amikor még az anyukája hasában lubickolt. A műsorvezető szenvedélyesen, tele szeretettel és a tőle megszokott humorral kommentálta gyermekük világra jöttét.

Apját akarta menteni, mindketten meghaltak

Apa és fia fulladt a Dunába Szigetbecsénél. Úgy tudjuk: az apa vízbe esett csónakjukról, fia pedig utána ugrott, hogy kimentse. Ő elmerült, holttestét a búvárok találták meg. Az apát a parton lévők kihúzták, egy szabadnapos mentős azonnal próbálta újraéleszteni, de már nem tudott rajta segíteni. Információink szerint azért történt a tragédia, mert az apa egy damilt akart letekerni egy bójáról, de elvesztette egyensúlyát.

Máté a szerelemről faggatja Attilát

Megható jelenetnek lehettünk szemtanúi. Máté és Attila a szerelemről beszélgettek. Úgy tűnik, ez az eszmecsere felnyitotta a férfi szemét. 

Berényi Miki az életéért küzd?!

Öt évvel ezelőtt egy igen szörnyű eseménnyel indult a Barátok közt őszi évada. Miklós és fia egy beszakadt pincében találták magukat, ahol  az életükért küzdöttek. Ilyen akciódús jelenetet nemigen láthattunk eddig a sorozatban. A felrobbantott épületet imitáló stúdiótól még a színészek is meglepődtek.

Tragédia – Berényi Miklós az életét vesztette?

Nagyon felkavaró részhez ért a Barátok közt öt évvel ezelőtt. Senki se gondolta volna, hogy eljön az a pillanat, hogy apa és fia bent reked egy robbantásra váró épületben. Mikor Peti szólt Andrásnak és Mikinek, hogy Balázs valószínű a házban van, az aggódó apuka azonnal a fiú keresésére indult. Szerencsére Miklós gyorsan megtalálta a kamaszt, de már túl késő volt, az épületet felrobbantották.

A Barátok közt Lacija imád fürdetni

Négy évvel ezelőtt büszkén mutatta be Tihanyi-Tóth Csaba az akkor két éves kisfiát, Nimródot, aki rendesen felforgatta a színész életét. A Fókusznak ragyogó szemmel mesélt a nappalokról és főleg az esti fürdetésekről.

Tóbiás döntött, soha többet nem akarja látni Zsófit

Ádám mindent megtesz, hogy kibékítse Zsófit és Tóbiást. Az egyedülálló apuka viszont hallani sem akar erről. 

Attila és Peti összeverekedtek – Csúnya baleset lett a vége

Még mindig emészti a családi összetartozást a bűntudat, és a szégyenérzet. A mostani veszekedés addig fajul, míg Attila fejjel a falnak esik és elájul.

Randira hívták Tóbiást?

Tóbiás retteg az első randi gondolatától, még úgyis, hogy ez minden álma. Az a szerencse, hogy Ádám kézbe vette az eseményeket, és talán ezzel meg is oldotta a helyzetet.

Ez volt a Barátok közt egyik legmeghatóbb kibékülése – Videó!

Majdnem tragédiába fulladt Peti legújabb őrjöngése. Úgy tűnik, ez kellett ahhoz, hogy végre valóban észhez, azaz szívhez térjen a fiú.

Attila: „Gyenge vagy és gyáva”

Ottó borít mindent, és elárulja Attilának, hogy Peti drogfüggő lett. A férfi nem is vár sokat, ahogy szembe jön vele a fiatal fiú, azonnal kiosztja.

Ottó mindent bevallott – Peti drogfüggő lett?

Tudjuk, hogy Peti nagyon szenved, és azt is tudjuk, hogy kábítószerrel próbálja oldani a kezelhetetlen szorongásait. Barátja, Ottó – látva a helyzet súlyát – mindent bevall Attilának.

Titokzatos helyre menekült a Beckham-család

A sztárfocista ma ünnepli 41. születésnapját, habár szerintünk bőven letagadhatna egy jó pár évet, de így sincs oka a panaszra. A bulizás nem maradt el, viszont a helyszínválasztás nem éppen szokványos.

A nagy összefogás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A nagy összefogás

A házlakók összefognak, hogy segítsenek Tóbiásnak, mert egyedülálló apaként igen nehéz a dolga.

A beosztás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A beosztás

Gizi meglepetés beosztása, azaz segítsége óriási örömmel tölti el Tóbiást.

Tóbiás nem boldogul egyedül

Tóbiás nehezen tud megbirkózni – Bence mellett – a hétköznapi feladatokkal. Szemlátomás, el kellene nekik a segítség.

Ilyet még nem láttunk – A ház női lakói összefogtak Tóbiásért

Tóbiás álmában se gondolta volna, hogy magára marad kisfiával, és egyedül kell szembenéznie a szülői feladatokkal. Szerencsére, épp jókor jön a segítség, a Mátyás király tér női szekciója összefog a fiatal apukáért és Bencéért.

Zsolt kiönti a lelkét a pszichológusnak

Zsolt újra összeroppant. Nem tudja feldolgozni, hogy szeretet testvére nincs többé.

Andrea megdöbben Zsolt vallomásától

Zsolt retteg a magánytól, és ráébredt, a fiára van szüksége. Andrea nem úgy reagál a kérésre, ahogy azt a férfi várná.

Örömködünk! - Egy rég látott szereplő tűnik fel a Mátyás király téren

Micsoda meglepetésben volt részük a nézőknek, valószínű, álmunkban se gondolták volna, hogy a mindenki által kedvelt színésznő újra feltűnik a sorozatban. Na, de kiről is van szó?

Miklós elképzeli, ahogy Ludwig megöli Róbertet

A beszélgetés közepette Miklós óriási dologra ébred rá, a férfi szerint Ludwig ölte meg Róbertet.

Megelőzhető lett volna Dávid atyai pofonja?

A Válótársak első része számos szülő és gyermek konfliktust feszeget: Mit tehet egy apa, ha hazugságon fogja lányát? És mit tehet az emberlánya, ha megszégyenítve, pofontól égő arccal kell haza kullognia?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való