KERESÉS search-close

baki

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baki"

BAKIPARÁDÉ: 2019-ben ezen nevettünk!

Az idei szilveszter sem telhet bakik nélkül. 2019-ben Szellő István többször is remekelt, riporterünknek pedig egy oroszlánkölyökkel "gyűlt meg a baja".

Hatalmas bakik az X-Stage forgatásán - Összegyűjtöttük a legviccesebb pillanatokat

Szabó Zsófi és Lali már sok közös X-Stage forgatáson vannak túl, de még a rutinos párossal is megesik, hogy felvétel közben bakiznak, vagy csak szimplán megfeledkeznek a kamerák ottlétéről. Összegyűjtöttük az idei évad készítésének legviccesebb pillanatait, hogy ti is beleshesseteka kulisszák mögé!

Pataki Zitának vendége érkezett időjárás-jelentés közben

Vicces jelenettel örvendeztette meg Pataki Zitát kiskutyája. Zita éppen a holnapi időjárást akart elmondani, amikor Titi nevű kiskutyája egyszerűen besétált a képbe. Nem ez volt az első eset, hogy egy négylábú okozott galibát a stúdióban. Három évvek ezelőtt egy tacskó lepte meg a stúdióban Véber Istvánt.

Bakiparádé Lalival - Így készült a Love Story!

A Love Island műsorvezetője megmutatta, mi történt az elmúlt hetekben Cipruson, amit eddig a stábon kívül senki sem láthatott és hallhatott...

Nagy divatbaki körkép Lalival!

Megkezdődött a szezonja a több számmal kisebb rövidnadrágnak, a kikandikáló melltartópántoknak és a zokni szandálnak. A nyári hőséggel együtt megérkeztek a divatbakik is, amiket Lalival szúrtunk ki!

GPS bakik: mutatjuk a legdurvábbakat!

Sokan abba a hibába esnek, hogy történjen bármi, teljes mértékben a járművükben elhelyezett navigációs rendszerre hagyatkoznak: például így fordulhatott az elő, hogy egy török rendszámú kamion találkozott egy villamossal a Várkert bazárban, vagy a Boráros téren egy autó majdnem legurult a járókelők közé!

Peller Mariannon és Fecsón kifogott a szájpecek

A Tátsd a szád! játék kelléke már Cicciolinának is rendesen feladta a leckét, és most újabb sztárok estek áldozatául.

A Tátsd a szád! játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Tátsd a szád! játékot is!

Hoppá! Sebestyén Balázs elszólta magát…

A bakizás még a legprofibb műsorvezetőknél is becsúszik. Most a Gyertek át! házigazdájával is megesett, és bizony kapott is rendesen a hibázásáért…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

BAKIVIDEÓ: Várkonyi András így szólta el magát!

A forgatás során a színésszekkel többször is megesik, hogy bakiznak, és az ilyen helyzetek bizony mosolyt csalnak a szereplők arcára, de a miénkre is.

BAKIVIDEÓ: ez még a legjobbakkal is megesik!

A forgatás során a színésszekkel többször is megesik, hogy bakiznak, és az ilyen helyzetek bizony mosolyt csalnak a szereplők arcára, de a miénkre is.

Kínos baki - Tibi alatt felrobbant a budi!

Valaki vicces kedvében volt, és kakkantóaknát telepített Szappanosék budijába, amibe Tibi önként belesétált... A teljes epizódot itt találjátok!

A szilveszteri RTL Híradó kulisszatitkai!

Rendhagyó módon zárta az óévet az RTL híradó, ezúttal Gálvölgyi János vezényletével, vicces hírekkel búcsúztatták 2018-at a hírműsor készítői. A Fókusz stábja ott volt a kulisszák mögött!

BAKIK: Összegyűjtöttük a legviccesebb jeleneteket

Nincs szilveszter bakiparádé nélkül! Nincs ez másként idén se. Avagy, következzen a riporter és a műsorvezető is ember című rovatunk. Jó szórakozást!

Puskás Peti alig várja a USNK koncertjét!

Bár több mentor is hiányolta a fiúk lazaságát, és persze a szövegrontás mellett sem tudtak szó nélkül elmenni, Peti teljesen odáig volt értük. Olyannyira, hogy az első fellépésüket is izgatottan várja.

Bakiparádé: Rami és a felkonfok


szerző:
2018.11.14. 19:04
Bakiparádé: Rami és a felkonfok

Ezek azok a pillantok, amiket az X-Faktor adásaiban nem láthattál...

Ez volt Novák Laci legnagyobb bakija!

Október 26-án ünnepli a méltán híres sorozat a 20. születésnapját. Ez alkalomból kamerát ragadtunk és megkérdeztük az egyik alapszereplőt, Tihanyi Tóth Csabát, hogy meséljen arról, a forgatások alatt mi volt a legnagyobb bakija.

Fellépéseid legnagyobb kellemetlensége?

A különböző zenekarok frontemberei komoly munkát végeznek a fellépéseken, így benne van a pakliban, hogy valami hiba csúszik a gépezetbe. A nap kérdése rovatunkban megtudhatják, hogy ki mikor követett el emlékezetes bakit.

Felejtetted már el a szöveged?

Hibáztál már a színpadon fellépés közben, ha igen, akkor hogyan oldottad meg? Erről faggattuk rappereinket.

Japánnak nevezte kínai feleségét

Nem sikerült első külföldi útján a felkészültség látszatát keltenie az új brit külügyminiszternek. A Boris Johnsont váltó Jeremy Hunt kínai vendéglátói előtt még azt is összekeverte, hogy saját felesége japán-e vagy kínai.

Nem volt minden tökéletes a francia nemzeti ünnep fő eseményén

Megmosolyogtató jelenetek zavarták meg a francia nemzeti ünnep fő eseményét, Párizsban. Egy ideig minden flottul ment a parádén a francia politikai vezetők, a külföldi vendégek és a több ezer érdeklődő jelenlétében. Aztán...

Ezek voltak a legviccesebb bakik A mi kis falunk évadzáró részéből!

Véget ért A mi kis falunk második évada! Ám mielőtt szomorkodnál, nézd meg vicces válogatásunkat az utolsó epizód forgatásának bakijaiból!

Ezek voltak A mi kis falunk hetedik részének legviccesebb bakijai!

Ismét bepillantást nyerhetsz A mi kis falunk második évadának forgatásába! Mutatjuk, hogy milyen vicces pillanatokat éltek át a színészek és a stábtagok a hetedik rész felvételén!

A mi kis falunk hatodik részének legviccesebb bakijai egy videóban

Összegyűjtöttük A mi kis falunk második évad hatodik részének legviccesebb forgatási bakijait. Nevess együtt a színészekkel!

A mi kis falunk ötödik részének forgatása sem volt bakimentes

Összegyűjtöttük a legviccesebb bakikat A mi kis falunk második évadának ötödik részének forgatásáról!

Vicces bakik A mi kis falunk második évadának harmadik részéből!

Nézd meg, hogy miket bakiztak a színészek a sorozat második évad harmadik epizódjának forgatása közben!

Gyuri káromkodva küldte el Pali bácsit melegebb éghajlatra

Gyuri teljesen kiborult, amikor az aláírásgyűjtéskor Pali bácsi biciklije rádőlt az autójára. Nézd meg, hogyan akadt ki Gyuri az idős bácsira!

Szifon:

Szifon születésnapja sem volt bakimentes, íme néhány kulisszaanyag a kocsmabeli forgatásról!

Gyuri:

Most kiderül, hogy hányszor kellett felvenni Gyuri kiakadását Teca kocsmája előtt, amikor az autójának csak hűlt helyét találta!

Stoki urán után nyomoz?


szerző:
2018.02.05. 17:10
Stoki urán után nyomoz?

Válogatott bakik A mis kis falunk második évadának első részéből, avagy a polgármester fogpasztát ken a fejére, Stoki urán után nyomoz, majd muslicás pálinkát iszik, Bakiék pedig még Pajkarétet is összekeverik Pajkaszeggel.

Pajkaszeg állatorvosának ajtaja mindig nyitva áll

Janó ajtaja még akkor is nyitva áll, ha épp zárva kéne lennie, és ez olykor vicces bakijeleneteket szül a forgatáson.

Ezek voltak az RTL képernyőseinek legemlékezetesebb bakijai

A legtöbb műsorvezető számára mérföldkő, ha élő műsort vezethet. Amikor felgyullad a felvétel kezdetét jelző piros lámpa, az adrenalin felszökik, a feladat pedig 100 százalékos koncentrációt igényel. De néhány baki még a legprofibb tévéseknél is becsúszhat. Az RTL Klub képernyőseivel felelevenítettük a legemlékezetesebbeket.

Story Extra 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 16:15
BAKI: Pamkutyáéknak párszor összeakadt a nyelvük

A profikkal is előfordul néha, hogy bakiznak. A szilveszteri Híradó műsorvezetőpárosa sem lehetett ez alól kivétel. Csokorba gyűjtöttük Pamkutya botlásait, boldog új évet! :)

#RTL20 KULISSZÁK MÖGÖTT: riporteri bakik a forgatáson

A nézők már csak a tökéletes végeredményt látják a képernyőn, az RTL húsz évének összefoglalójáról. Sokan bele se gondolnak abba, hogy a riporterek mennyi időt és energiát fektetnek bele egy-egy forgatásba, amiből természetesen a bakik sem maradhatnak ki. Íme, a Barátok közt összefoglalójának legjobb riporteri bakijai!

Óriási baki a szépségverseny döntőjén!

Két évvel ezelőtt óriási botrány volt a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén: a műsorvezető rossz győztest hirdetett ki. A kolumbiai lányt percekig ünnepelték, majd a műsorvezető újra színpadra ment, így végül a lány kénytelen volt átadni a koronát a tényleges győztesnek, a Fülöp-szigeteki versenyzőnek.

Vili bácsi vicces bakija 😂 


szerző:
2017.12.07. 13:00

Ez a repülő bizony elment... ✈️


szerző:
2017.11.20. 18:50
Egy szomorú bűvészmutatvány esete az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt Tiszavári Józsefet felesége készítette fel a Hungary’s Got Talent egyik nagy mutatványára. A varázsló sejk produkciójába azonban becsúszott egy apró hiba, ugyanis nem számítottak arra, hogy a színpadon teljesen más lesz a világítás, mint amit eddig megszoktak.

Ez volt az egyik legszomorúbb pillanata a tehetségkutatónak!

Két éve már, hogy a Hungary’s Got Talent színpadán Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

Fekete Lacinak szorulása van? 💩


szerző:
2017.10.04. 18:00

Story Extra 2017-09-13


szerző:
2017.09.13. 16:50
Pumped Gabo csúnyán beégett a barátnője előtt...

Sebestyén Ági idén ünnepelte 31. születésnapját, azonban Gabo a tortára egy 32-es gyertyát tett. Először mindenki bevette, hogy a srác tényleg ennyire nincs képben a barátnője életkorával kapcsolatban, de ezután következett csak az igazi meglepetés!

Gabo még azt sem tudja, hogy hány éves a barátnője?

Ági teljesen kiakadt, amikor a születésnapján meglátta a tortán égő gyertyákat. Vajon csak egy vicc volt, hogy Gabo tényleg nem tudja, hogy hány éves a csaja?

Házasság első látásra: miért bakisak a randik?

Miért nem ért egy ifjú férj felesége egyértelmű jeleiből? Miért várakoztatja meg egy nő a párját, akit még alig ismer, de elvileg meg szeretné ismerni? A Házasság első látásra című műsor párjai is bakit bakira halmoznak az ismerkedés alatt. A miérteket szakértővel elemezzük!

 

Adj egy ötöst: Bakik a profilkép kiválasztásánál

A randizás manapság már a virtuális megjelenésünkön is múli. Peller Anna és Lukács Miki most megmutatja azt az öt bakit, amit soha nem lenne szabad elkövetnünk.

Ne hagyd az olajat a gázon, mint Sári Évi! Kigyulladhat a konyha!

Mindenki belefuthat konyhai bakikba, így volt ezzel Évi is, amikor megfeledkezett a gázon forrosodó olajról, ami idő közben szépen lángra kapott. Vajon ilyenkor mi is a jó megoldás? Nem a víz!

Garantált a nevetés! Pumped Gabo és VV Soma esete a kanapéval...

A köztudottan jó barátságot ápoló Pumped Gabo és a ValóVilág powered by Big Brother győztese, VV Soma úgy döntöttek, hogy megszabadulnak a piros kanapétól, azonban azzal nem számoltak, hogy azt valahogy ki kell juttatniuk a lakásból, és a fuvar kérdését is meg kell oldaniuk... Nézd meg a vicces videót, mert fogadni mernénk, hogy nem bírod majd visszafojtani a nevetést!

A mi kis falunk öt legviccesebb jelenete Reviczky Gáborral

Március 28-án ünnepli 68. születésnapját A mi kis falunk állatorvosát alakító Reviczky Gábor, ezért összegyűjtöttük a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművész legütősebb jeleneteit a sorozatból.

Vicces beszédhibák az évadzáró epizódból

Összegyűjtöttük a nyolcadik rész forgatásának legütősebb beszédhibáit! Nézd meg, hogyan bakizik Csuja Imre, Reviczky Gábor, Lovas Rozi, Bata Éva és Lengyel Tamás!

Gyuri Lacinak:

Lengyel Tamás egyszerűen nem bírja megállni röhögés nélkül, hogy a Lacit alakító színésznek le van húzva a slicce. Szegény Bánki Gergely, mindenki rajta nevetett!

Gyuri és Károly dühbe gurult az interneten eladott répa miatt

Gyuri az internetnek hála könnyedén megszabadult a szöges répáktól, azonban a polgármester irodájában felvett jelenet nem volt ennyire zökkenőmentes...

Csuja Imrét és Udvaros Dorottyát megzavarja Feró temetése

A nők felkeresték a polgármestert, hogy meggyőzzék őt, halassza el a meccset a temetés javára. Ez az a jelenet, aminél Csuja Imre és Udvaros Dorottya is ontotta magából a bakikat!

Lacit nem engedte el a kapufa!

Bánki Gergely hiába próbált meg lemászni a kapufáról, azok a fránya kampók és a cipőfűzője ragaszkodtak egymáshoz...

A viccesre sikerült temetés története

A gyászoló pajkaszegiek és a pap nem tudták megállni nevetés nélkül, ahogy Gyuri szerencsétlenkedik a koporsónak kiásott lyukban, majd ezután következett a ráadás!

Kik azok a szöges Rékák?


szerző:
2017.03.23. 22:35
Kik azok a szöges Rékák?

Csuja Imrének nem jutott eszébe a szövege, Lengyel Tamás rosszkor köpött rossz helyre, Bánki Gergely pedig leRékázta a répákat. Nézd meg az egyik legviccesebb jelenetet!

Bakik a nyolcadik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a nyolcadik epizód legjobbjait!

Nézd meg lassított felvételen a balul elsült csokordobást!

Erikának nem sikerült elsőre elkapnia a csokrot, és ez lassított felvételen még viccesebb! Nézd meg a baki videót!

Így bakizik Reviczky Gábor!

Az állatorvost alakító színész hiába tudta, hogy mit kellene mondania, a nyelve megakadályozta őt a szavak kiejtésében.

Ez egy kulcsfontosságú baki jelenet!

Megvan az a jelenet, amikor a pap visszanyert mindent, amit azelőtt elveszített pókerben? Szerintetek hányszor forgatták le?

Bakik a hetedik részből!


szerző:
2017.03.16. 22:35
Bakik a hetedik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a hetedik epizód legjobbjait!

Van egy szó, amivel ki lehetne kergetni a világból Lacit!

Bánki Gergely hiába próbálkozott, egyszerűen nem tudta kimondani ezt a nyakatekert szót...

Lovas Rozi nem bírja visszafojtani a nevetését

Erika elneveti magát forgatás közben, ám amit a Lacit alakító színész kap ezután, az még ennél is jobb!

Teca:

Teca kicsit belegabalyodott a mondandójába, Bata Éva pedig kiakadt...

Szabó Győző számára igazi kihívás az igazoltatás!

Stoki megbüntetné Gyurit gyorshajtásért és számos egyéb szabályszegésért, azonban Szabó Győzőnek meggyűlik a baja a papírlapokkal...

Egy-egy jelenetben több baki rejlik, mint hinnéd!

Egy elszakadt levél, egy érthetetlen monológ és egy nagyobbra sikerült hátbaverés... Csuja Imre, Lovas Rozi és Bánki Gergely remekül szórakoztak a forgatáson!

Lengyel Tamás:

Bánki Gergely és Lengyel Tamás közös jelenete sem telt nevetés nélkül, a Lacit alakító színész ugyanis mindig megnevettete és kizökkentette Gyurit...

Bakik a hatodik részből!


szerző:
2017.03.09. 22:35
Bakik a hatodik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a hatodik epizód legjobbjait!

Hollósi Szandra sokadjára próbálkozott meg a beköszönéssel

Összegyűjtöttünk néhány vicces jelenetet a Havazin forgatásairól! Nézd meg, ahogy Hollósi Szandra próbálja meg felkonferálni a következő részt!

Nyári Diáék még az operatőrt is megnevettették

Összegyűjtöttünk néhány vicces jelenetet a Havazin forgatásairól! Nézd meg a legjobb bakikat!

Debreczeni Zita hiába remélte, hogy ezek a bakik nem kerülnek adásba...

Emlékeztek még arra a részre, amikor Kiss Péter Balázs volt a Debreczeni Zita vezette adás sztárvendége? Mutatjuk a kimaradt jeleneteket!

Gyurinak nem indult az autója, ezért arra kérte a kukához bilincselt Stokit, hogy lökje be őt!

Erika nem bírta abbahagyni a nevetést!

Erika először egy Gyurival közös jelenetnél nem bírta visszafojtani a nevetését, majd jött egy strandolós jelenet a tóparton...

"Nem áll meg! Dehogynem!"


szerző:
2017.03.02. 22:30

"Csak 11 és 7 között lesz nyitva." Néha még egy ilyen egyszerű mondat is piszok nehéznek tűnik!

Baki még a saját nevét sem tudja?

Ilyen az, amikor Kerekes József összekeveri a saját nevét a Molnár Áron által megszemélyesített Matyiéval.

Megvan az a jelenet, amikor Stoki egy szál alsónadrágban tolja a kukát az utcán? Valójában irtó hideg volt aznap!

Szabó Győző is táncra perdült!

Nézd meg, hogyan táncol Stoki a hidegben, egy szál alsónadrágban!

Bakik az ötödik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk az ötödik epizód legjobbjait!

A mi kis bakink: Váratlanul a tóban kötött ki egy traktor

Megdöbbentő bakiról készült felvételt kaptunk A mi kis falunk csapatától. Az egyik jelenetnél váratlanul a tóban kötött ki egy traktor.

Fókusz 2017-03-02


szerző:
2017.03.02. 19:00
A MI KIS BAKINK: Szifon és a traktor esete

Döbbenetes baki felvételeit kapta meg a Fókusz, A mi kis falunk stábjától, ami a ma esti rész forgatása közben történt. Debreczeny Csaba, aki Szifont, a kótyagos közmunkást alakítja, véletlenül elmerült a tóban, egy traktorral.

Hatalmas magyar siker és óriási baki az Oscaron!

Justin Timberlake hangolta a közönséget a 89. Oscar-gálán, produkciójával még a legnagyobb sztárok arcára is mosolyt csalt. Az est házigazdája, Jimmy Kimmel vette át a stafétabotot, aki nyitóbeszédében nem csak barátjának, Matt Damonnak szólt be, hanem természetesen az elnök Donald Trumpnak is. Ezután gyorsan elkezdődött a nyertesek kihirdetése, hiszen idén is 24 díjat adtak át.

Amikor összevissza beszélnek még a profik is!

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy hibáznak. Ez történt Csuja Imre és Szabó Győző, valamint Lovas Rozi és Lengyel Tamás közös jeleneténél is, de olykor Bánki Gergelynek is összeakad a nyelve.

"Leszarom a rendezőt!"


szerző:
2017.02.23. 22:30

Bánki Gergely és Csuja Imre egy utcai jelenet forgatásán beszélték meg a részleteket, a Lacit alakító színész pedig úgy döntött, hogy nem hallgat a rendező utasításaira, és úgy teszi a dolgát, ahogy azt ő jónak látja.

Nem győztek bocsánatot kérni a színészek!

Lengyel Tamás többször elnevette magát a vaddisznó után nyomozós jelenet forgatásán, de Csuja Imre is gondoskodott róla, hogy nevessünk egy kicsit!

Bakik a negyedik részből!


szerző:
2017.02.23. 22:30
Bakik a negyedik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a negyedik epizód legjobbjait!

HIMNUSZ BAKIK - kínos és/vagy felemelő szituk

Nem először fordul elő, hogy a nemzeti himnusz körül kínos szituáció alakul ki. Összegyűjtöttünk néhány nagy blamázst.

Bakik vs. Hajnóczy Soma: 9-0


szerző:
2017.02.19. 12:45
Bakik vs. Hajnóczy Soma: 9-0

A Havazin forgatásai sem zajlanak mindig zökkenőmentesen, de legalább annál jobban szórakoznak a sztárvendégek és a műsorvezetők. Ebben a videóban Hajnóczy Soma bakizásait gyűjtöttük össze!

Stoki biciklije ellenáll!


szerző:
2017.02.16. 22:35
Stoki biciklije ellenáll!

Stoki biciklije egyszerűen nem akarta a halastóban végezni... Ki érti ezt?

Stoki fájdalmát még Szabó Győző is megérezte...

Csuja Imre annyira átadta magát a szerepnek, hogy oda sem figyelt arra, hogy hova üt a botjával...

A Polgármester rajtakapta Stokiékat, amint az őrködés helyett alvással töltik az idejüket, és úgy rájuk ijesztett, hogy Stoki nem találta a szavakat... de Szabó Győző sem!

Jönni vagy nem jönni? Ez itt a kérdés!

Csuja Imre teljesen összevarodott, és nem tudta eldönteni, hogy most besétáljon-e a jelenetbe, vagy sem.

Rántott hússá alakulnak a halak!

Gyuri megpróbálta leváltani a két éjjeli őrt, azonban mielőtt ezt megtehette volna, körülbelül százszor próbálták el ugyanazt a jelenetet.

"Tal a hóban!"


szerző:
2017.02.16. 22:35

Csuja Imre csupán az első betűket cserélte fel, így lett a tóban lévő halból hóban lévő tal!

"Ötötötötötötötö!'


szerző:
2017.02.16. 22:35

Erika és Gyuri annyira belelendültek a veszekedésbe, hogy teljesen belegabalyodtak a szavakba.

Bakik a harmadik részből!


szerző:
2017.02.16. 22:35
Bakik a harmadik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a harmadik epizód legjobbjait!

Ez volt A mi kis falunk legnehezebb jelenete?

Nem csak Bánki Gergelynek akadt össze a nyelve ennél a jelenetnél, de Lengyel Tamásnak és Csuja Imrének is meggyűlt a baja a szövegével... és az inhalálóval.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való