KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Sokkoló: koporsófedélre emlékeztető bábukkal hívják fel a figyelmet

Koporsófedélre emlékeztető bábukkal a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet a győri rendőrség. A megye útjain tavaly elhunyt 55 áldozat adatait helyezték a fekete bábukra, ezeket a győri városháza előtt állították ki.

A büntetőfékezés bűncselekmény!

Újabb büntetőfékezős videó, ezúttal az M3-as autópályán örökített meg egy ilyen manővert fedélzeti kamerájával egy autós. Az RTL Híradó által megkérdezett jogász azt mondja: a büntetőfékezés közúti veszélyeztetés, ami bűncselekmény. Akár három évet is kaphat, aki így kényszeríti fékezésre a mögötte haladót.

Buszmegállóba csapódott egy autó

Buszmegállóba csapódott és felborult egy kocsi Mártély közelében. A megállóban éppen senki sem volt az ütközés pillanatában, így a sofőrön, egy fiatal nőn kívül senki sem sérült meg.

Sokkoló baleset: szabadnapos rendőrök ütköztek össze frontálisan

Szolgálaton kívüli rendőr vesztette életét egy frontális karambolban. Információink szerint egy előzés miatt ütközött össze két autó Nagyhegyesnél szombat délután. Mindkét kocsit rendőr vezette, az egyik sofőr meghalt. Utasa és a másik autó vezetője életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Bulizó fiatalok zuhantak le egy budapesti erkélyről

Bulizó külföldi fiatalok zuhantak le éjszaka egy erkélyről Budapesten. Kimentek valamiért, nekitámaszkodtak a kőkorlátnak, ami kidőlt. Egy emeletnyit zuhantak, információink szerint a 23 és a 26 éves német férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Összeütközött két daru egy építkezésen

Összeütközött két daru egy építkezésen az Egyesült Államokban. A karambol miatt az egyik szerkezet egy része leszakadt. A balesetben 22 munkás megsérült, többségük azért, mert tülekedve, fejvesztve menekültek a leomló acéldarabok elől. 16-an kórházban vannak, de senki nincs életveszélyben. A szakemberek szerint a két daru alapja nem károsodott, így nem tartanak attól, hogy eldőlnek. A hatóságok még vizsgálják, hogyan történt a baleset. 

Egy balul sikerült mentés története

Egészen döbbenetes balesetet okozhattak jószándékú katonák még a nyáron. Menteni érkeztek egy fán akadt siklóernyőst Vértesszőlős közelébe, de a helikopterük rotorja akkora szelet kavart, hogy a fiatal sportolót lesodorta a fáról, amibe kapaszkodott. A tragikus zuhanást a siklóernyős barátja is végignézte, aki mindenről felvételt készített. Molnár Fruzsina járt utána az esetnek, és kíváncsi volt arra is, nem lett volna-e más megoldás a sportoló mentésére.

Előzetes: Egy balul sikerült mentés története

Segíteni akartak neki, de lezuhant a magasból. Katonák baklövése miatt halhatott meg a fiatal siklóernyős. Egy balul sikerült mentés története a Házon kívülben.

Juli szerint Máténak köze lehet a gyilkossági kísérlethez

Máté édesanyja azonnal elbizonytalanodott fia ártatlanságában, amint meghallotta, milyen indíték vezethetett odáig, hogy altatót keverjen Gergő kulacsába.

Csoda: menetiránnyal szembe fordult a sofőr, mindenki túlélte

Meghökkentő balesetet rögzített egy kamera az M25-ös és az M3-as autópálya csomópontjában. A felvételen jól látszik, ahogy az autóútról egy furgon hajt fel a pályára, majd a sofőr hirtelen gondol egyet és a menetiránnyal szembe fordul.

Felfüggesztett fogház a tömegszerencsétlenségért

Felfüggesztett fogház a tömegszerencsétlenségért! Még 2018-ban kanyarodott troli elé autójával egy fiatal nő Szegeden, a trolibusz vezetője hiába fékezett, oszlopnak csapódott. 12-en megsérültek, köztük a trolivezető. A mai előkészítő ülésen az autót vezető fiatal nő azt mondta, sajnálja a történteket, lemondott a tárgyalás jogáról. Jogerősen 1 év fogházat kapott 1 évre felfüggesztve.

Halálos baleset a 84-es úton: meghalt a 18 éves sofőr

18 éves lány halt meg ma reggel egy balesetben a Vas megyei Sajtoskálnál, utasa pedig életveszélyesen megsérült, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A fiatal sofőr Sopron felé tartott a 84-es főúton-amikor egyelőre nem tudni, miért- áttért a szemközti sávba és összeütközött egy teherautóval, abba pedig belerohant a mögötte haladó autó.

Menetiránnyal szemben hajtott fel a sztrádára

Döbbenetes balesetet rögzített a Magyar Közút kamerája pénteken az M3-as autópályán! A felvételen az látszik, hogy egy pick up a gyorsforgalmi úton a menetiránnyal szemben hajt fel a sztrádára, a szembejövő autó pedig belerohan. Ebben egy négygyerekes család utazott, információink szerint senki sem sérült meg komolyabban. Az ütközés erejétől a pick up utánfutója leszakadt és az árokba csapódott. A rendőrség még vizsgálja a balesetet. 

DÖBBENETES: Videón, ahogy a pick up forgalommal szemben hajt fel a sztrádára

Békésen haladt a forgalom az M25-ös és M3-as autópálya csomópontjánál péntek délután. A felvételen látni, egyszercsak rákanyarodik egy utánfutós pick up az autópályára, csakhogy a menetiránnyal szemben. Még a felfestett jelzés sem zavarja meg a műveletben. Ekkor történik a baj: a szembejövő autó belerohan. A videót a Magyar Közút Zrt. kamerája rögzítette. Videó forrása: Magyar Közút Youtube csatornája.

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában. Mindkét férfi sötét ruhában volt, láthatósági mellény nélkül. Sükösd közelében autó elé lépett ki a gyalogos, Salgótarjánban az útszélén sétált - úgy tudjuk mindketten ittasak voltak. A szakértő szerint a láthatósági mellény életet menthet.

Kaszáló-munkagépnek ütköztek egy 68 éves asszony vesztette életét

Egy 68 éves asszony halt meg csütörtökön, az M7-es autópályán egy autóban, amely egy kaszáló-munkagépnek ütközött. A kocsit az asszony férje vezette, őt mentőhelikopter vitte kórházba. A Polgárdinál történt balesetben a közútkezelő munkatársai nem sérültek meg, de a sokk miatt pszichológus kezeli őket.

Figyelmetlenül léphetett az útra, elgázolták

Halálos gyalogosgázolás Makón! Figyelmetlenül lépett le az útra egy férfi tegnap késő délután, az autós hiába fékezett. A mentők hosszan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. A baleset egy olyan kereszteződésben történt, ahol nincs zebra. Az áldozatot jól ismerték, környékbeli hajléktalan volt, a híradónak nyilatkozó asszony szerint aludni indulhatott a közeli lakótelepre.

Bocsánatot kért a kamionsofőr, aki három ember halálát okozta egy tavalyi balesetben

Szeretteik halála értelmetlen volt, ezt mondták a hozzátartozók a bíróságon, amikor a balesetet okozó kamionsofőr bocsánatot kért a tragédiáért. A 23 éves fiatalembert 5 évre fogházba küldené az ügyészség, mert szerintük ő felelős 3 ember haláláért. A baleset tavaly májusban történt Székelynél. Az előkészítő tárgyaláson a sofőr azt mondta, kialvatlan volt, ezért lankadt a figyelme.

Hegyimentők szenvedtek balesetet Szlovákiában

Hegyimentők szenvedtek súlyos balesetet Szlovákiában a hétvégén. Egy bajbajutott turista megsegítésére tartottak terepjáróval, ám a jármű visszacsúszott a meredek domboldalon, többször is átfordult, a bennülők öt utas egyike ki is esett belőle.

Teherautó gázolt halálra a zebrán egy kislányt

Egy trolisofőr és a mentők is hosszan küzdöttek annak a 4 éves kislányak az életéért, akit hétfőn gázolt halálra a zebrán egy teherautó Szegeden. A kisgyereket szomszédja kísérte haza az óvodából, úgy tudjuk, a szemközti boltba akart átszaladni, amikor a teherautó elindult. A híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató szerint, ha a kislány a teherautó holtterébe lépett, akkor a sofőr nem láthatta.

Halálra gázoltak egy hatéves kislányt

Egy hatéves kislányt gázolt halálra egy sóderszállító teherautó Szegeden. Egy forgalmas körforgalomban, a zebra mellett próbált átszaladni az úttesten. Szemtanúk szerint kitépte a kezét édesanyja és nagymamája kezéből. A teherautó sofőrje észre sem vette az elé szaladó kislányt.

Meghalt az a motoros, aki fékezés nélkül hajtott az elé kanyarodó autó oldalának

Fékezés nélkül hajtott az elé kanyarodó autó oldalának – meghalt egy 31 éves motoros Aszófőnél vasárnap délután. Egy parkolóból hajtott ki a 71-es főútra a kocsi, amivel ütközött. A motoros életéért majdnem másfél órán át küzdöttek a mentők, de nem tudtak segíteni rajta.

3 hónapja vizsgálták át azt a hőlégballont, ami a hétvégén gyulladt ki

Információink szerint június elején volt átvizsgáláson az a hőlégballon, ami a hétvégén gyulladt ki és zuhant le Fejér megyében. A tragédiában egy 59 éves asszony vesztette életét, hárman súlyosan megsérültek, köztük a pilóta. A Magyar Ballon Szövetség elnöke szerint valamiyen műszaki hiba történhetett. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Centiken múlt a gázolás Sárváron

Centiken múlt a tragédia Sárváron. A zebra előtt egy busz már fékezett, egy autó azonban elhajtott mellette, kishíján elgázolta a gyalogost a napokban. Erről felvétel is készült. Az iskolakezdés miatt megnövekedett a forgalom, ezért razziáztak a rendőrök Tolna megyében, ott is rengeteg szabálytalanságot tapasztaltak. 

Piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, súlyosan megsérült

Súlyosan megsérült egy 34 éves férfi tegnap Tapolcánál. Egy vasúti átjárónál a piros jelzés ellenére ráhajtott a sínekre, és összeütközött a Budapestre tartó sebesvonattal. A vonaton nem sérült meg senki. Az autó sofőrjét mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Megállóban várakozó kisfiút és édesanyját gázolta halálra a furgon

Buszra várakozó iskolások közé csapódott egy furgon pénteken kora reggel Nyársapátnál, Pest megyében. Egy kisfiú és az őt kisérő édesanyja szörnyethalt, testvére és egy kislány súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel vitték kórházba őket. Rajtuk kívül még ketten kerültek kórházba. A feleségét és kisfiát elvesztő férfi azt mondta Híradónknak, szólt a feleségéhez, de már nem volt kihez.

Zsolt meglátogatja Gergőt a kórházban

Bartha úgy dönt, muszáj lesz tisztáznia pár dolgot az üzeletemberrel…

Baleset Kerekegyházánál: kizuhant és meghalt a sofőr

Halálos baleset Bács-Kiskun megyében. Egy 43 éves férfi lesodródott az autójával az útról tegnap este Kerekegyházánál, majd fának hajtott. Az autóban csak a sofőr ült, aki a becsapódást követően félig kizuhant a tetőablakon. A kocsi eközben felborult, így maga alá temette a sofőrt, már nem lehetett megmenti az életét.

Próbálta kikerülni az elgázolt szarvas tetemét, de felborult

Elgázolt egy szarvast egy autós kedden este a 86-os főúton Vas megyében. Az állat teteme azonban átrepült a szemközti sávba, amit egy másik sofőr megpróbált kikerülni. Hirtelen félrerántotta a kormányt, majd felborult. A sofőrt kórházba vitték. Az általunk megkérdezett vadász szerint elkezdődött a szarvasbőgés, így szinte bárhol és bármikor megjelenhetnek a vadak az utakon.

Felvételen a halálos buszbaleset

Ketten meghaltak, harmincan pedig megsérültek, amikor lesodródott az útról, majd felborult egy busz Mexikóban. A tragédiát egy térfigyelő kamera is rögzítette. Ezen az látszik, hogy a jármű nagy sebességgel érkezik egy kanyarba, amit a sofőr már nem tudott bevenni, ekkor történt a baleset. A környékbeliek és a mentők azonnal a helyszínre siettek, de hiába a gyors segítség, így sem tudtak mindenkit megmenteni.

Sínek közé szorult a talicskája

Akár egy év börtönt is kaphat az a férfi, aki a síneken tolta talicskáját Pécs határában, és csak a szerencsén múlt, hogy nem okozott súlyos balesetet. A talicska kereke beszorult a talpfák közé, az érkező gyorsvonat pedig darabokra zúzta. A férfinak időben sikerült elugrania.

A sort előzte, kikanyarodtak elé

Solt határában pénteken egy autó egy kocsisort előzött, de a legelső elékanyarodott. Mindkét autó felborult, a sofőrök megsérültek.  Soltvadkert határában pedig két autó ütközött össze olyan erővel, hogy az egyik kocsi futóműve kiszakadt a helyéről.

Orsinak fel kell adnia a versenyt? Orvost hívtak hozzá!

A nagy kapkodásban Orsi puszta kézzel nyúlt be a sütőbe és csúnyán megégette magát: döntenie kellett: feladja, vagy folytatja a versenyt.

Álló kamionba csapódott autójával egy férfi

Álló kamionba rohant autójával, szörnyethalt egy 35 éves szlovén férfi az M70-es autópályán. A férfi kirepült az autóból, a mentők már nem tudtak segíteni rajta. A kamion sofőrje azt mondta a Híradónak, olyan erővel vágódott a pótkocsijának az autó, mintha egy másik kamion ütközött volna neki.

Két autó is belerohant az autópályán tolató kocsiba

Elvétette a lehajtót, ezért kocsijával tolatni kezdett az M7-es autópályán egy 62 éves férfi - hatalmas baleset lett a vége. Két autó is belerohant a tolató kocsiba, hatan sérültek meg a szerda hajnali ütközésben. A rendőrség azt kéri, senki ne forduljon meg és ne is tolasson autópályán, mert az életveszélyes.

Gergő felébredt a kómából

Adélnak és Szonjának rengeteg kérdése van, amit már nagyon feltennének Gergőnek.

Részeg kamionos sodort el egy kerékpárost

Elsodort egy kerékpárost az ittas kamionsofőr, biztonsági kamera rögzítette a pogányszentpéteri esetet. A kamion fékezés nélkül haladt el az út szélén bicikliző férfi mellett és nem is próbálta kikerülni. A 48 éves helybéli férfi súlyosan megsérült. A kamionos elhajtott a helyszínről, de a rendőrök nem sokkal később elfogták.

Tóba hajtott egy autós Mályiban

Tóba hajtott egy autós a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban. Egy szemtanú azt mondta, a sofőr a vízpart melletti parkolóban nagy sebességgel közeledett a tó felé, behúzta a kéziféket, ezután kötött ki a vízben. A szokatlan balesetben senki nem sérült meg, az autót fél óra alatt sikerült a partra tolni. A sofőr a rendőröktől helyszíni bírságot kapott. 

LÁTVÁNYOS: belehajtott a Mályi-tóba, ablakon másztak ki az utasok

Belehajtott a Mályi-tóba egy driftelő autó, egy környéken járó járó készítettfelvétlet  a tóban úszó kocsiról. A sofőr és az utasai az ablakon ugrottak ki, az autó pedig nem süllyedt el teljesen, ezért kitolták a partig.

Váratlan fordulat: mit rejteget Gergő?

Szonja érdekes dologra bukkan testvérének céges iratai között…   

Menet közben esett ki a kereke egy autónak

Menet közben esett ki a kereke vasárnap délután egy autónak Budapesten. Az egyik felüljárón ment éppen, amikor a bal első kerék lerepült róla. Erről videó is készült, a Budapesti Autósok Közösségének küldték el a felvételt. Ezen jól látszik, hogy a lerepülő alkatrész csak centiméterekkel kerüli el a négysávos úton haladó kocsikat.

Hárman meghaltak, hárman életveszélyesen megsérültek egy autóbalesetben

Tragédia Hajdúnánásnál. Hárman meghaltak, hárman életveszélyesen megsérültek, egy férfi és két gyerek pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor egymásba rohant három autó vasárnap este Hajdúnánás közelében. Egy 29 éves sofőr valószínűleg szabálytalanul előzött, először belehajtott az előtte haladó autóba, majd átsodródott a szemközti sávba és egy másik autóval is összeütközött.

TRAGÉDIA: Három autó rohant egymásba Hajdúnánásnál

Összeroncsolódott autók az út mentén. Egymástól néhány méterre álltak meg a hatalmas erejű ütközés után. A rendőrök lezárták az utat, a helyszínt órákon keresztül nem lehetett megközelíteni. Később kiderült, valószínűleg előzni akart az Opelnek a 29 éves sofőrje, de valamiért belehajtott az előtte haladó autóba, amiben egy idősebb férfi és két kamasz gyerek ült. Majd átsodródott a szemközti sávba, és egy Suzukiba csapódott. A balesetet okozó sofőr azonnal szörnyethalt. Egyik utasa is meghalt, és a Suzukiban is életét vesztette az egyik utas.

Részeg sofőr akadt el a síneken Tápiószentmártonnál

Információink szerint részeg volt a sofőr, aki kocsijával lesodródott az útról, majd elakadt egy vasúti átjáróban a Pest megyei Tápiószentmártonnál. Utasával együtt még időben ki tudtak szállni. Az érkező tehervonat nem sokkal később belerohant az autóba, és több mint 50 métert tolta maga előtt a roncsot. Úgy tudjuk a sofőr bevallotta, hogy ivott a baleset előtt.

Baleset lett a veszekedésből

Összevesztek az autó utasai, hogy merre menjenek, így okoztak balesetet a Bács-Kiskun megyei Tiszaalpáron. Nem álltak meg a STOP táblánál, hanem behajtottak a kereszteződésbe, és összeütköztek egy szabályosan közlekedő kocsival. Az ütközés után a vétkes sofőr autója egy parkoló kocsinak is nekicsapódott. Ennek a papírjai nem voltak rendben, így tulajdonosa inkább elhajtott.

Halálos baleset: Traktor pótkocsijába rohant a motoros

Tapasztalt motoros halt meg egy balesetben Bicskénél pénteken délután. Motorjával egy kanyarban letért az útról, és egy éppen kihajtani készülő traktor pótkocsijába rohant. A 31 éves nagykátai áldozatról ismerősei a Facebook-on azt írták: mindig körültekintően vezetett. Szerintük a traktoros lehetett a hibás, amiért túlságosan előregurult a kereszteződésben, és ez megzavarhatta az érkező motorost.

BALESET: Tapasztalt motoros vesztette életét

A férfi motorjával egy kanyarban letért az útról, és egyenesen egy éppen kihajtani készülő traktor pótkocsijába rohant. A 31 éves férfi életét már nem tudták megmenteni.

Sokan segítenek az árván maradt négy gyereknek Arlón

Összefogtak a helyiek a hétfői, ivádi autóbalesetben elhunyt arlói asszony családjáért. A 33 éves anya négy gyermeket nevelt. Minden nap több, mint 300 kilométert ingázott a munkahelye és az otthona között, a végzetes baleset útközben történt. A település polgármestere azt mondta, nem hagyják magára a családot. Egy jóakaró a temetést is kifizeti.

MENTŐKUTYA: A személyiség a meghatározó

Csaknem fél év után pótolták az elmaradt mentőkutyavizsgákat. Eddig a koronavírus miatt nem tudták ezeket megrendezni. Sokszor földrengések és természeti katasztrófák helyszínein dolgoznak. Időről időre azonban nekik is meg kell újítaniuk az engedélyüket.

BALESETMEGELŐZÉS: „Te sem úgy indulsz útnak, hogy többet nem térsz haza”

A rendőrség ezzel a megindító videóval szeretné megmutatni az embereknek azt, hogy egy ehhez hasonló családi tragédia, egy autóbaleset bárkivel, bármikor megtörténhet.

Valószínűleg rosszul lett, ezért rohant fának autójával

Valószínűleg rosszul lett, ezért rohant fának autójával egy 75 éves férfi csütörtök reggel a Heves megyei Tarnalelesz közelében. A becsapódás pillanatában a hátsó ülésről előre repült valami, ami olyan erővel ütötte fejbe, hogy a mentők nem tudták megmenteni az életét. Súlyos baleset történt az M5-ös autópályán is az éjjel. Hárman sérültek meg, egyikük életveszélyesen, amikor autójukkal hátulról egy baleset miatt fékező kisteherautóba rohantak.

Halálos motoros sárkány baleset: nem voltak rendben a pilóta papírjai

Nem voltak rendben a pilóta papírjai, és a gép sem volt megfelelő műszaki állapotban. Erre jutott a nyomozás a két évvel ezelőtti inárcsi halálos motoros sárkány baleset ügyében. A gép pilótája túlélte a balesetet, utasa azonban a helyszínen meghalt. Az ügyészség most emelt vádat a pilóta ellen.

Előzetes: Szonja megtalálta mi végzett majdnem testvérével?

Az építészt nem hagyja nyugodni az a tény, hogy Gergő állapota nem javul, így nyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi is történt testvérével a repülőgépen.  

Négygyermekes édesanya halt meg a balesetben

Négygyermekes édesanya halt meg hétfő este, egy Ivádnál történt balesetben. Az autó, amelyben utazott, teherautóval ütközött. A kocsiban öten voltak, mindannyian megsérültek. A 33 éves asszonyon a mentők már nem tudtak segíteni. Az arlói asszony naponta ingázott, Budapesten egy gyárban dolgozott éjszakai műszakban, hogy eltartsa négy gyermekét, akiket egyedül nevelt. MEgrázó történet következik.

BALESET: Teherautóval karambolozott egy személyautó a 23-as úton

A baleset történt hétfőn este Ivád és Mátraterenye között a 23-as úton, egy egyenes szakaszon. A mentők nagy erőkkel vonultak a helyszínre, egy négygyermekes asszony életét azonban már nem tudták megmenteni.

Letarolta a kioszkot az autós

Letarolt egy kávézót egy autós az ukrán fővárosban. A balesetben ketten sérültek meg, köztük a sofőr, aki a piros lámpa ellenére akart átmenni egy útkereszteződésen. A karambolt a térfigyelő kamerák is rögzítették.

Gyerekek is megsérültek a balesetben

Öt ember, köztük két tizenéves és egy nyolcéves gyerek is megsérült abban a balesetben, ami nem sokkal dél előtt történt a 6-os főúton, Martonfa közelében. A hattagú családot szállító autó vezetője egy buszmegállónál akart megfordulni, de figyelmetlen volt, és egy érkező furgon elé kanyarodott. Ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg a balesetben

A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a sofőrt

Frontálisan ütközött két autó a Ferihegyi repülőtérre vezető út és az Üllői út kereszteződésében szombaton délután. Az ütközés után az egyik kocsi vezetője beszorult a roncsba. A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Mindkét sofőr súlyos sérüléssel került kórházba.

Nyaralni indult a család, de súlyos balesetet szenvedtek

Nyaralni indult a család, de súlyos balesetet szenvedtek. Hárman sérültek meg, köztük egy gyerek, amikor autójuk egy üzemanyagot szállító tartálykocsiba rohant reggel a 47-es úton. Az autó a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott. A baleset egy jobbra ívelő kanyarban történt, ahol tilos előzni.

A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést

Meghalt egy férfi, miután autójával vonatnak ütközött délelőtt, Győrnél. A vasúttársaság szerint az áldozat a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. A férfi hozzátartozói viszont állítják, nekik egy tanú azt mondta, a lámpa fehéren villogott. A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést.

Halálos baleset a Miskolc Rallyn, Tóth Zsolt navigátor vesztette életét

Tragédia a Miskolc Rallyn. Meghalt Tóth Zsolt, amikor a versenyautójuk egy kanyarban kisodródott, majd a szalagkorlátot átszakítva egy fának csapódott nem sokkal az indulás után. A 48 éves navigátor életét már nem tudták megmenteni. Társa, Dudás Gergő nem sérült meg, de sokkos állapotba került. A versenyt azonnal leállították. Kora délután a rendezők és a Nemzeti Autósport Szövetség megemlékezést szervezett Miskolcon.

Szonja és Gizi közös titkok rejtegetnek Adél elől

Az biztos, hogy Gergővel kapcsolatos, de vajon lesz még alkalom rá, hogy beszéljen szerelmével?

Szörnyethalt a 24 éves motoros

Felelősnek érzi magát, de az ütközést már nem tudta elkerülni. Ezt mondta az RTL Híradónak a sofőr, akinek kisteherautójába belerohant egy motoros csütörtökön, Nagyigmándon. A motoron ketten ültek. Az azt vezető 24 éves férfi a kisteherautót követő autó alá zuhant, szörnyethalt. 19 éves utasa pedig életveszélyesen megsérült. 19 éves volt az a motoros is, aki éjjel Pécsnél lesodródott az útról, majd egy hídpillérnek csapódott, az életét már nem lehetett megmenteni.

Balesettel végződött repülős kaland a Barátok közt jubileumi részében

Balesettel végződött repülős kaland a Barátok közt jubileumi, 10 ezredik részében. Gergő romantikus lánykérése a levegőben tragikus fordulatot vett a történetben, amikor a fiú váratlanul rosszul lett és elájult. A lánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy levette Gergő fejéről azt a fülest, amin keresztül a légiirányítóval tud kommunikálni és az ő segítségével megpróbálja letenni a gépet.

Tömegkarambol Jászszentlászló közelében: egy 11 éves kislányt mentőhelikopter vitt el

Három autó ütközött össze csütörtök délután, négyen sérültek meg súlyosan. Egy négytagú család tartott Jászszentlászló felé, amikor – úgy tudjuk – egy fácán szaladt ki eléjük. A sofőr fékezett, a mögöttük érkező autós későn vette észre, beléjük csapódott. A kocsi átsodródott a szemközti sávba, ahol félfrontálisan ütközött egy BMW-vel. A család 11 éves kislányát mentőhelikopter vitte Szegedre.

Adél utolsó leheletével vallott szerelmet Gergőnek

Az eszméletlen üzletember kétségbeesett párja mindent megtett azért, hogy túléljék az utazást, de az utolsó pillanatban már nem tudott mást tenni...

Egymást érték a balesetek az elmúlt napokban

Egymást érték a balesetek az elmúlt két napban a Dél-Alföldön. Tiszaalpáron egy motoros egy teherautó alá esett és meghalt. Kiszombornál egy másik motoros az árokba csapódott, miután elé kanyarodott egy autós. Az M5-ös autópályán pedig egy tréles kisbusz borult fel, Magyarbánhegyesen pedig fának csapódott egy autós.

BALESET: Szalagkorlátnak hajtott egy mikrobusz az M5-ös autópályán

Kitört és beszorult az autó kereke a szalagkorlát alá, miután a mikrobusz bolgár sofőrje nekihajtott az M5-ös autópályán. A baleset szerda hajnalban történt. A kisbusz tréler húzott maga után egy kisteherautót. A sofőr valószínűleg elaludt. Az utánfutó felborult és oldalára borította a kisbuszt is. Öten utaztak benne, mindannyian karcolásokkal megúszták a balesetet.

Részegen, fékezés nélkül hajtott neki a busz oldalának egy autós

Részegen, fékezés nélkül hajtott neki a busz oldalának egy autós Dabason. A munkásjáraton csak a sofőr volt - éppen a közelben dolgozókért indult, amikor a kocsi sofőrje kihajtott a főútra, és egyenesen a buszba csapódott. Az autó vezetője megsérült, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Kiderült: ivott, mielőtt kocsiba ült.

Meghalt a Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős

Öt hét után meghalt a kórházban a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős. Ezt az Index írta meg elsőként. A sportoló másfél hónapja egy fán landolt, de nem sérült meg. A segítségére érkező katonai helikopter rotorszele azonban letörte az ágat, amibe kapaszkodott, ezért 20 métert zuhant. Az ügyben jelenleg is nyomoznak, gyanúsított azonban továbbra sincs. A család kártérítést szeretne kapni.

Összefogás indult az édesanya nélkül maradt budapesti családért

Összefogás indult az édesanya nélkül maradt budapesti családért. A nőre másfél hete zuhant rá egy férfi, aki kiugrott XI. kerületi panelházukból. Mindketten meghaltak. Férje azóta egyedül próbál helytállni, de rengeteg segítséget kap. Gyerekjátékokat, babakocsit és ruhákat adományoztak nekik. Több tejdajka pedig anyatejet is biztosít az anya nélkül maradt fél éves kislánynak.
Az apukával készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Bükkszéknél meghalt egy szemközti sávba hajtó motoros

Meghalt egy motoros vasárnap délután, miután összeütközött egy kocsival Terpes és Bükkszék között. Információnk szerint a 27 éves csongrádi férfi két társával motorozott hazafelé, amikor a baleset történt. Eddig tisztázatlan okokból a szemközti sávba hajtott, ahol a kocsiba rohant. Csaknem egy órán át próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.

FÉKEZÉS NÉLKÜL: Szembe sávban hajtó kocsiba rohant a motoros

Összeroncsolódva fekszik az árokban a motor, ami a személyautóba rohant vasárnap délután. A baleset a Terpes és Bükkszék közti szakaszon történt. Bár mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, a motoros a helyszínen meghalt.  Úgy tudjuk, a motort vezető 27 éves férfi, eddig tisztázatlan okokból, a szemközti sávba hajtott a kanyarban, majd fékezés nélkül rohant az autóba.

Ezúttal a 21-es főúton hajtott forgalommal szemben egy autós

Ismét a forgalommal szemben hajtott egy autós. A 21-es főút Nógrád megyei szakaszán vette videóra egy közelben lakó, aki azt mondta: próbálták figyelmeztetni, a sofőr azonban nem állt meg. A rendőrség eljárást indított. A hasonló esetekről készült videók azonban önmagukban nem bizonyító erejűek. Ez azt jelenti, csak akkor indul eljárás a szabálytalankodó sofőrök ellen, ha a felvételek készítői tanúskodnak.

Buszt akart előzni a motoros, három járművel is ütközött

Három járművel ütközött egy motoros a Heves megyei Mónosbél határában. Egy busz akart előzni, amikor frontálisan ütközött a szemből jövő autókkal. A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopterrel vitték kórházba. Nyáron egyre több a motoros baleset, eddig idén több mint 70 olyan baleset történt, amiben motoros sérült meg.

Árokba borult egy lengyel turistabusz az M5-ös autópályán, egy utas meghalt

Lesodródott az útról és árokba borult egy lengyel turistabusz Kiskunfélegyháza közelében. Az egyik utas meghalt, miután kizuhant és a busz alá szorult. Hárman súlyosan megsérültek. A buszon 44 utas és a két sofőr volt, a legtöbben kisebb sérülésekkel megúszták a balesetet. A Lengyelország felé tartó buszon az utasoknak is volt biztonsági öve, de hogy használták-e, nem tudni.

HALÁLOS: Lesodródott az útról és árokba borult egy lengyel turistabusz

Kora reggel sodródott le az útról a lengyel busz az M5-ös autópályán, nem messze a kiskunfélegyházi lehajtótól. A két sofőr és a 44 utas Lengyelország felé tartott. Többségük a szélvédőn vágott kijáraton át, a saját lábán tudta elhagyni a buszt. Egy utas azonban azonban a becsapódáskor kizuhant és a busz alá szorult, őt nem lehetet megmenteni. Egy másiknak pedig a tűzoltók segítettek a roncsból kijutni.

60 helyett 130-cal ment a sofőr, belerohant a közútkezelő teherautójába

Belehajtott a közútkezelő teherautójába egy furgon az M0-s autópályán. A tegnap történt balesetet rögzítette a forgalomfigyelő kamera. Úgy tudjuk: a 60-as sebességkorlátozás ellenére 130-cal hajtott a 26 éves sofőr, akinek jogosítványa sem volt. A gyorshajtás miatt nem vette észre időben a terelést. A balesetben senki nem sérült meg.

Két sávon is átvágott, kidöntött egy lámpát, és a várakozó gyalogosok között állt meg

Majdnem több embert elgázolt egy audis az egyik Budapesti bevásárlóközpont előtt - a felvételt a Budapesti Autósok Közössége tette közzé. Szerintük a sofőr későn vette észre, hogy el kellene kanyarodnia, ezért két sávon is átvágott, kidöntött egy lámpát, és a várakozó gyalogosok között állt meg. Az általunk kérdezett vezetéstechnikai oktató szerint a sofőr nem mérlegelt semmit a manőver előtt.

JÁRDASZIGETRE HAJTOTT: Csak a szerencsén múlt, hogy nem gázolt el senkit az autós

Nagy gázzal egyszerre két sávot is vált az audis - ezt egy autó fedélzeti kamerája rögzítette a XII. kerületben. A nem mindennapi manőver után fehér porfelhő látszik az autó mögött, és az, ahogy kidönt egy lámpát, és a járdaszigeten áll meg. Látszik, egy gyalogos rohanni kezd, egy biciklis pedig majdnem eldől a kerékpárjával. A férfi végül lepattan biciklijéről, a gyalogos is visszasétál a járdaszigetre, az audis azonban - valószínűleg az ijedtségtől - meg sem mozdul. A felvételt a Budapesti Autósok Közössége tette közzé.

Mentőhelikopter vitte kórházba a motorost

Mentőhelikopter vitte el azt a motorost, aki mikrobusszal ütközött Recsk közelében tegnap délután. Súlyosan megsérült. A kisbuszban ülők közül senkinek nem esett baja. Az egyik utas szerint ezt csak a sofőrjük lélekjelenlétének köszönhetik, mert amennyire tudta, elkerülte a frontális ütközést.

Videón a vonatbaleset - súlyosan megsérült a teherautó sofőrje

Videón a vonatbaleset - súlyosan megsérült annak a teherautónak a vezetője, amelyik vonattal ütközött Simontornyán. A baleset még július végén történt. Az ütközést rögzítő térfigyelő kamera felvételét a rendőrség azért hozta nyilvánosságra, hogy felhívják a figyelmet: a sofőrök ne rutinból vezessenek. Évente nagyjából 80 baleset történik vasúti átjárókban.

BRUTÁLIS VONATBALESET: Körül se nézett a sofőr az átjáróban!

Súlyosan megsérült annak a teherautónak a vezetője, amelyik vonattal ütközött Simontornyán. A júliusi balesetet térfigyelő kamera rögzítette, most tette közzé a rendőrség. A felvételen látszik, hogy a sofőr úgy hajt a tilos jelzés ellenére az átjáróba, hogy körül se néz. A rendőrök arra szeretnék felhívni a sofőrök figyelmét a videóval, hogy ne rutinból vezessenek.

TÚLÉLTE: ”Egyenesen belénk tartott a motoros!”

Mentőhelikopter vitték el azt a motorost, aki mikrobusszal ütközött Recsk közelében szerda délután. A kisbuszban ülők közül senkinek nem esett baja. Az egyik utas szerint ezt csak a sofőrjük lélekjelenlétének köszönhetik, mert amennyire tudta, elkerülte a frontális ütközést.

Két huszonéves fiatal halt meg a balesetben

A vizes, csúszós utak okoztak balesetet két helyen is az országban. Szerda reggel két huszonéves fiatal halt meg, miután autójukkal valószínűleg megcsúsztak, az előttük lévő kocsinak, majd egy távolsági busznak ütköztek Győr-Moson-Sopron megyében. A vétlen autós, valamint a busz sofőrje és utasa is megsérült.

Átszakította a szalagkorlátot a kamion, majd egy autósnak ütközött

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion, majd egy vétlen autós csúszott neki kedden délután az M5-ös autópályán. A kocsiban utazó háromtagú család karcolásokkal megúszta. Az autót vezető apa úgy kerülte el a frontális balesetet, hogy a kocsit a szalagkorlátnak vezette, ezzel lelassította a becsapódás előtt.

 Három halálos ütközés is történt az elmúlt 24 órában

Egymást érték a balesetek az elmúlt 24 órában az utakon. Három halálos ütközés is történt. A Baranya megyei Szentlőrincnél egy fiatal pár sodródott át az út túloldalára egy kanyarban. A szemből, szabályosan érkező autó sofőrje halt meg a balesetben. Békés megyében egy sofőr a fák közé vágódott kocsijával miután lesodródott az útról. A roncsot csak jóval később vették észre. Az M1-es autópályán egy autószállító tréler sofőrje halt meg.

Nem bírta a terhelést a kikötői daru india

Ledőlt egy kikötői daru Indiában. A szerkezeten éppen terhelési próbát végeztek, amikor a baleset történt. A tragédiában 11-en meghaltak, 5-en pedig megsérültek. Egy szemtanú videót készített a szerencsétlenségről.

Olyan részeg volt a balesetet okozó sofőr, hogy kómába is eshetett volna

Olyan részeg volt, hogy a szakértő szerint kómába is eshetett volna, így vezetett és okozott balesetet egy mélykúti autós Jánoshalma közelében. A férfi nekiment kocsijával egy autósnak, aki ettől az árokba csapódott. A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül hazament. A vétlen autós és egyik utasa csak könnyebben, a velük utazó 18 éves fiú viszont maradandóan sérült. A baleset tavaly augusztusban történt, a nyomozást most zárták le a rendőrök.

TRAGÉDIA: Összedőlt egy daru Indiában

Óriási robajjal dőlt le az indiai Visakhapatnam kikötőjében álló daru. A 70 tonnás szerkezet a földet éréskor darabokra tört, a kezelőkabin pedig teljesen összezúzódott. A kikötőt irányító vállalat közlése szerint a darun éppen terhelési próbát végeztek, amikor a szerencsétlenség történt. A tragédiában 11-en meghaltak, 5-en pedig megsérültek.

Egy nap alatt két halálos baleset is történt

Ketten haltak meg 24 órán belül közlekedési balesetben. A Borsod megyei Sajópetri közelében fának rohant egy autó péntek este, a sofőr a helyszínen életét vesztette. Szombaton kora reggel pedig Hódmezővásárhelyen történt halálos baleset: egy férfi valószínűleg rosszul lett, autójával lesodródott az útról, majd fának ütközött.

Lángolt egy kamion az M7-es autópályán

Hatalmas lángokkal égett egy kamion az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon. A tűzoltók 4 órán át küzdöttek a lángokkal. A sofőr időben kimenekült, így nem lett baja. A Balaton felé vezető utakon szinte mindenütt több kilométeres torlódás alakult ki. Az út annyira megrongálódott, hogy a külső sávot napokra lezárják. 

Kisgyerekeivel sétáló nőre zuhant a 14. emeletről kiugró férfi

Kisgyerekeivel sétálni induló nőre zuhant egy 14. emeletről kiugró férfi pénteken kora este Budapesten. Mindketten meghaltak. Az anya babakocsiban tolta fél éves kislányát, őt könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. A nagyobbik, három éves gyerek nem sérült meg. Apjuk, aki végignézte a tragédiát, sokkos állapotba került.

SOKKOLÓ BALESET: Több métert repült a kislány

Sokkoló videót tett közzé egy 11 éves kislány balesetéről egy brit megyei rendőrség. A térfigyelő felvételén az látszik, hogy a gyerek megpróbál átrohanni egy forgalmas úton, de elüti egy arra haladó autó. A kislány több métert repült a levegőben, de csodával határos módon csak kisebb sérüléseket szenvedett. A rendőrök azt remélik, hogy a videóval sikerül felhívniuk a szülők figyelmét arra, mennyire fontos, hogy megtanítsák a gyerekeiknek, hogyan kell biztonságosan közlekedni.

Veronai busztragédia: mikor derül ki az igazság?

Az áldozatok hozzátartozói szerint elfogadhatatlan, hogy Magyarországon megszüntették a nyomozást a veronai busztragédia ügyében az üzemorvossal szemben. Míg közben Olaszországban most első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélték a busz magyar sofőrjét. Az ítélet szerint, a buszvezető alvászavara okozta a balesetet. Az áldozatok képviselői azt szeretnék, hogy itthon is kezdődjön egy újabb eljárás, ha már három és fél év után alig történt valami az ügyben.

FÜSTÖLT: Kigyulladt egy dízelmozdony Aszófőnél, ötvenen utaztak a vonaton

Sűrű fehér füst ömlik a mozdony tetejéről, közben a tűzoltók másznak fel a lépcsőn a vonatra, hogy elkezdjék a lángok oltását. Az utasok ekkor már a fűben várakoznak. A Tapolcáról Budapestre tartó gyorsvonat mozdonya Aszófőnél gyulladt ki reggel. Információink szerint ugyanaz a mozdonyvezető irányította a szerelvényt, aki a 2017 nyarán Balatonkenesénél kigyulladt gyorsvonatot is vezette.

NEM SOKON MÚLT: Majdnem elgázolta a gyalogost

Egy hajszálon múl a gyalogos élete Zircen. A BP-i autósok közösségébe került ki a videó. Egy autós még megáll, de mögötte lévő előzni kezd és egy hajszálon múlik, hogy nem csapja el a fagyizó gyalogost, aki után még a férje is odanyúlt.

Kórházba vitte a sérülteket a baleset helyszínéről

Jó szándékú autós vitte kórházba a sérülteket egy baleset helyszínéről. Egy osztrák család kocsija borult fel, és egy arra járó sofőr, látva a kocsiból kimászó vérző gyereket, segített nekik. A mentők szerint amit tett, nagyon kockázatos, mert nagyobb bajt is okozhatott volna.

Két nyugdíjast is elütöttek Sopronban

Két nyugdíjas asszonyt ütött el egy kukás és egy konténerszállító autó Sopronban. Egyiküket a belvárosban, járókeretével együtt sodorta el, rajta már nem tudtak segíteni, a helyszínen meghalt. A másik idős asszonyt pedig a zebrán ütötték el. A rendőrség szerint a balesetek azért történhettek, mert mindkét gyalogos a járművek holtterében közlekedett.

Rosszul lehetett a sofőr a baleset előtt

Rosszul lehetett a sofőr, emiatt eshetett a római kori romok közé egy kocsi a Flórián térnél szerdán. Egy az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú szerint az idős nő a parkolóból állt ki, lassan ment, aztán váratlanul balra kezdett kormányozni és a gázra lépett. A 71 éves asszonyt gerincsérüléssel vitték kórházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való