KERESÉS search-close

barát

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barát"

Vakvezető kutyát kapott a vak golden retriever

A 11 éves Tao zöldhályog következtében vesztette el a látását, gazdája azonban azt szerette volna, hogy segítő társat és barátot találjon neki. Meg is találták Oko személyében, a kölyök mindössze 8 hetes volt, amikor bemutatták Taonak. Oko hamar megértette mi a feladata az öreg, vak Tao mellett, segíti őt a járásban és a tájékozódásban.

Vanda megint készül valamire...

Az esti buli egyre izgalmasabban alakul, és úgy tűnik, hogy a régi új barátja felkeltette Vanda érdeklődését.

Fél órán át verte, majd az utcára húzva hagyta kihűlni barátját

Fél órán át verte, majd az utcára húzva hagyta kihűlni barátját – élete végéig a rácsok mögé küldené az ügyészség azt a férfit, aki még 2018 szilveszterén verte meg brutálisan gyerekkori barátját a Bács-Kiskun megyei Petőfiszálláson. A vádirat szerint a barátok együtt ittak, majd az áldozat részegen megjegyzéseket tett gyilkosa barátnőjére. A támadást egy közös ismerősök is végignézte, őt ezért segítségnyújtás elmulasztásával vádolják.

Létezik higgadt és békés szakítás?

A legtöbb embernek a szakításról leginkább a fájdalom és a kudarc jut az eszébe, ezért sokan azt gondolják, hogy a békés elválás nem létezik. Pedig attól hogy elmúlt a szerelem, a tisztelet, az elfogadás és a másik fél iránti szeretet még megmarad és higgadtan képesek kezelni a váltást a szerelem és a barátság között, akkor semmi akadálya a jó kapcsolatnak.

Bagdi Enikő: „Ha ő nem lenne, már rég összeomlottam volna”

Az X-Faktor versenyzője fülig szerelmes, ráadásul a barátja randizni is elhívta a héten. Enikő teljesen feltöltődött!

Balázs gazda barátjával beszélte ki az érzéseit

A gazda örült neki, hogy végre valaki kíváncsi rá és van kivel beszélgetnie. Barátjának öntötte ki a szívét Evelinnel kapcsolatban.

Zsolt gazda kikérte a barátja véleményét: „Te melyik lányt választanád?”

Zsolt gazda próbára tette a lányokat: Kittinek és Anikónak ezúttal bálákat kellett rakodniuk. Zsolt ráadásul egy barátját is elhívta a közös programra, hogy kikérje a véleményét a csajokról.

Vivi a flegmaságával mindenkit eltaszít magától?

A lány nagyon sok barátot veszített már el életéből a nyers stílusa miatt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Lali gyászol: búcsúznia kellett egyik igaz barátjától

A Love Story műsorvezetője fájdalmas hírt osztott meg a nézőkkel.

Mi lesz most? Tamás megütötte a főnökét

Dezső fel szeretné nyitni barátja szemét, aki szerinte nem igazán jár jó úton. Sőt, a minap kezet emelt felettesére… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zitához nem szívesen mennek vendégségbe…

A nő imádja az egzotikus állatokat, így most egy madárpókkal és egy párduckaméleonnal érkezett a stúdióba. Leghőbb vágya, hogy megszerettesse kedvenceit barátjával, Jánossal. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timit kiállították az utcára…

Józsi a barátnőjét szeretné jobb belátásra bírni, aki a fiú szerint nem éppen a legjobb férfiakat nézi ki magának…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Marcinak nem árt vigyáznia a piával

Norbi nagyon szeretné, ha barátja megváltozna. Marci ugyanis az agresszivitástól sem retten vissza, amikor a pohár fenekére néz… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szandi szembeszállt barátnője pasijával

A lánynál teljesen betelt a pohár, hiszen állítása szerint az is előfordult már, hogy Sanyi a nyílt utcán kiabált vele. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ajajj! A két Martin „bal lábbal ébredt fel”

A fiúk egy nap csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez, aminek következtében fél éve szóba sem állnak egymással. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ádám saját verssel készült egykori barátjának

„Itt az Anikó Show-ban most elmondom véleményem, ha veled gangelhetnék újra, mint régen.” Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hunor elhatározta: jó útra tereli drogfüggő barátját

A fiú szerint Martin élete a középiskola után kezdett „döcögössé válni”, és szenvedélybetegsége is jócskán megnehezíti a helyzetét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Késsel vágták át egy 23 éves lány torkát Budapesten

Brutális gyilkosság Budapesten! Egy 23 éves lányt öltek meg kedd hajnalban. Úgy tudjuk, megkötözték és egy késsel átvágták a torkát. A rendőrök a lány barátját gyanúsítják és keresik. A szomszédok úgy tudják, hogy a lány szakítani akart vele.  A gyilkosság estéjén mégis beengedte a fiút, együtt mentek fel a lakásba.

Te mit tennél, ha tudomást szereznél a legjobb barátnőd másságáról?

Timi Bogival szeretné rendezni kapcsolatát, aki akkor távolodott el tőle, mikor megtudta: barátnője a saját neméhez vonzódik. Talán attól tartott, hogy rámozdul? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János felöntött kicsit a garatra, de már bűnbocsánatot kért Istentől

János egy ferde éjszakán összekavart legjobb barátja barátnőjével, és bár az Úrtól már megbocsátást kért, úgy érzi, Janinak is meg kell gyónnia bűnét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sikerül leszoktatni Pétert a füves cigiről?

Sándor a barátjáért aggódik, akinek szerinte végleg le kell számolnia régi életével és káros szenvedélyével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rajmi eltűnt, mint „szürke szamár a ködben”

Fatime a legjobb barátját szeretné visszakapni, akivel hónapok óta nem beszélt. Mi történhetett a fiúval? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Petinek „van egy kis pia a fejében”?

Bár a fiú azt állítja, nem iszik sűrűn egy héten, a barátja egészen másképp vélekedik a dologról. Tomi most egy szondát is hozott magával, hogy letesztelje haverját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt megszökteti legjobb barátját?

Zsolt a legjobb haverját, Bécit szeretné magához költöztetni, hiszen úgy érzi, barátja édesapja elég szűk pórázon tartja őt. Anikó az idősebb Bélát is elérte telefonon… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Halálra verte a barátját, 2 napig együtt élt a holttesttel

Baltával, fával, fűrésszel, ütötte, vágta barátját - életfogytiglani fegyházra ítélte ma a bíróság azt a férfit, aki 2017-ben ölte meg lakótársát vámospércsi otthonukban, majd két napig élt együtt a holttesttel. A férfi tagadott a bíróságon. Azt mondta, barátja elesett a biciklivel, abba halhatott bele. 

VV Roli:

A fiú szerint a Villában nagyon gyorsan születnek a szövetségek, és nem igazán lehet előre tervezni. Most mindenkiről őszintén elmondta a véleményét...

 

Ismerd meg Lórán Barnabás barátját, Fingot!

Részlet a 22. évad első részéből:

A humorista szomszédja mellett nem igazán lehet unatkozni, hiszen mindig előrukkol valami újdonsággal. Például egy „szecsuáni pöcsös kacsával”…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Ryan Gosling kutyája előtt tisztelgett

A Szárnyas fejvadász 2049 főszereplőjét a film egy évvel ezelőtti londoni sajtófotózásán kapták lencsevégre egy „George” feliratú bilétával a nyakában. Az egykori menhelyi kutya 2002 óta volt Gosling hűséges társa, aki már egy ideje nagyon beteg volt.

Vivit nem lehet felidegesíteni

Laci és Fecsó hiába próbálkoztak, nem tudták felidegesíteni Vivit, aki végül Gáspár Laci karjai közt találta magát.

Bizarr hangok szűrődnek át a szomszédból…

Dani egy hátitáskával érkezett a stúdióba, hiszen a lakótársát, Gergőt „tervezi kipaterolni”. A fiú ugyanis teljesen megváltozott, mióta belépett egy gyülekezetbe, ráadásul újdonsült barátaival gyülekezeti dalokat énekelnek a lakásban, a szomszédok nem kis bosszúságára…

Óvakodj, ha átléped a barátod küszöbét…

Géza az egyik legjobb barátjának tartja István, ám nem mindig megy át szívesen a barátja lakásába. István ugyanis egzotikus állatokat tart, és Géza szerint „eléggé mániákus…”

Márk: „Hiába eszem, nem nagyon látszik meg”

Bár sokan irigykedhetnek Márk kijelentésén, a fiú egy cseppet sem elégedett önmagával. Egy korábbi balesete miatt Márk nagyon sokat fogyott, így egyik barátja, Zsolt rá szeretné venni a fiút a rendszeres testedzésre. Szeretné, ha barátja nem lenne többé annyira „vékonyka”.

Kiderült az igazság Palvin Barbi barátjáról!

Tavaly augusztusban félreérthetetlen képek láttak napvilágot a magyar modellről és az angol énekes-zeneszerzőről. Barbi a minap tisztázta, hogy mi van közte és Julian Perretta között!

A gyerekek és láthatatlan barátaik

A gyerekek több mint felénél teljesen természetes módon van jelen a gyermekkor első néhány évében egy vagy több fantáziafigura, amely különböző szerepeket töltött be a kicsi életében. A kérdés, hogy hogyan kezeljük az ilyen szituációkat?

A Boney M. énekese írt SMS-t Kállay-Saunders Andrásnak

A srácok sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy Andris ismeri a Boney M. énekesét...

Van még esély a barátságra?


szerző:
2017.12.11. 18:00
Van még esély a barátságra?

Vili a kamaszkori legjobb barátját, Gabit szeretné visszakapni, akivel a fiú párkapcsolata miatt megromlott a viszonya. Vili belátja: túl sok időt töltött szerelmével, és elhanyagolta Gabit, de mivel már véget ért a szerelem, a fiú ismét reméli, hogy mindek a régi kerékvágásban folytatódik közöttük.

Bundy Gergő gasztro-tudásával sokkolta a barátait

Gergő egyik jóbarátját, Szabolcsot kérte meg, hogy segítsen neki a konyhában. Izgalom persze volt bőven a segítőjében, ráadásul Gergő még a konyhai tudásával is meglepte őt, hiszen az egyetemi évek alatt nem ezt látta a döntőstől.

János Hajnalnak: ˝Le kell feküdnöd neked is valakivel!˝

A srác úgy gondolja, hogy megtalálta a megoldást Hajnal bánatára. A kérdés már csak az, hogy ki nyerne ezzel a tervvel, illetve hogy a lány beadja-e a derekát?!

A teljes adásért kattints IDE!

Ez volt a Survivor eddigi legmeghatóbb pillanata!

Szandihoz az anyukája, Ferihez a legjobb barátja, Sanyi, Barbihoz pedig a férje, István érkezett. Mivel Iliász csak nemrég tért vissza a Holtak szigetéről, ezért ő nem részesült a meglepetésben.

Így telt Anita első éjszakája Gergő nélkül

Anita videónaplóban foglalta össze, hogy mit jelentett számára Gergő, hogyan élte meg a legutóbbi párbajt és mi minden történt vele az első Gergő nélkül töltött éjszakán...

Ő Palvin Barbi új szerelme?


szerző:
2017.08.12. 08:06
Ő Palvin Barbi új szerelme?

A világhírű magyar modellt legutóbb Dzsudzsák Balázzsal hozták össze a pletykalapok, a mai napon azonban Barbi egy félreérthetetlen képet posztolt Instagramon egy angol énekes-zeneszerzővel.

Aranka szeretné visszahódítani egykori táncpartnerét

Aranka és Gyula egykor egy párt alkottak a táncparketten, azonban szerelmük beteljesületlen maradt. Aranka János mellett kötött ki, de szíve visszahúzza Gyulához. Vajon mit érez a férfi egykori táncpartnere iránt?

Lali:

Mikor Lali rájön, hogy Vilma és Ede nem fognak kibékülni, Laller szakít az apjával, és szomorúan hazamegy az albérletbe. Amikor rájön, hogy a lakótársai mekkora meglepetéssel készültek, Lali elérzékenyül, és felfogja, ki is az igazi „családja”.

Doma:

Adrienn barátnőjével és anyukájával, Doma pedig egyik barátjával beszélte meg a történteket.

Robi barátja jó hatással volt Kingáékra

Jó hangulatú estét köszönhetnek a házasok Andreasnak. A felszabadult kártyaparti lehet, hogy hamarosan meghozza gyümölcsét?

Amióta összeveszett barátnőjével, Pumped Gabót semmi nem tudja jó kedvre deríteni. Barátja, VV Soma azonba megpróbálkozik a lehetetlennel!

Milán bebizonyítja Mesinek, mennyire odáig van érte

Hajni és Mesi beszólása után Milán aggódni kezdett, hogy nem elég jó Mesihez, és elhatározta, hogy elvarázsolja a lányt egy romantikus városnézéssel...

Előző rész (2017. április 11.)

Vajon mit szól Péter Renáta üzleti ajánlatához? Natasa aggódik, hogy a professzora mit fog szólni a kutatásról alkotott véleményéhez. Rudinak választania kell, hogy a barátain vagy a családján segítsen. Júliát megfenyegeti egy rosszakarója.

Megható pillanat! – Ibrahim emléke újra megkísérti Szulejmánt

Az uralkodó sokat gondol régi barátjára, és mikor a pasa kedvenc hegedűjátékát véli felcsendülni, egyszerűen magába zuhan. Ibrahikm és Hatice lánya az, aki oly szépen hegedül, és aki majdnem megríkatja Szulejmánt.

33. rész - Segítség, a barátom volt felesége barátkozni akar velem!

A vonzó Winkler Norbert több évtizedes házasság után hagyta el családját a vonzó és fiatal kávézótulajdonos, Sólyom Kata miatt. A pár két éve él együtt és kapcsolatuk harmonikus is lenne, ha Norbert volt felesége nem lenne jelen folyamatosan az életükben...

32. rész - Segítség, a nővérem egy bűnözőt szeret!

Amikor Melinda a bűnözővel való találkozás után nem jön haza, a család azonnal értesíti a rendőrséget, de a lánynak napokig semmi nyoma. Néhány nappal később Melinda előkerül, egy hatalmas monoklival a szeme alatt, de nem hajlandó elmondani, hogy mi történt...

27. rész - Egy lány tudni akarja, hogy ki ölte meg a legjobb barátnőjét?

Dominikát teljesen váratlanul éri, amikor letartóztatják a barátját, Szabolcsot, de amikor véletlenül fültanúja lesz egy beszélgetésnek, rájön, hogy az egész életét át kell értékelnie, mert eddig hazugságok között élt, ráadásul fogalma sincs róla, hogy magához tér-e valaha kómába esett barátnőj…

16. rész - Segítség, a barátomat megfenyegették, hogy megölik!

Kállai Anikó sokkot kap, amikor talál egy levelet a barátjánál, Egri Tamásnál, amiben a férfit egy ismeretlen azzal fenyegeti, hogy megöli...

Vivi megható mesét mondott Dávidnak

Mivel Dávid nyerte a legutóbbi játékot, ezért Vivinek mesével kellett álomba ringatnia a fiút. A történet egy földönkívüliről szólt, akiről végül kiderült a fájdalmas igazság.

Zsolti újra a Villában!

Zsolti meglepte villabeli barátját, a Párbaj előtt álló Vivient, és látogatást tett a Villában, hogy jótanácsokkal lássa el a lányt.

Zsolti csak két emberre számíthat

Csak Vivien és Soma döntöttek úgy, hogy Zsoltit támogatják a párbajon. Miután megtörtént a csapatválasztás, összeültek a támogatók a két párbajozóval. Nézd meg, mi történt Zsoltiék kupaktanácsán!

Vivi szerint Tivy többet érez iránta puszta barátságnál

A Kiválasztást követően Vivien és Tivy bevonultak a Sufniba, hogy átbeszéljék, hogyan tovább. Vivi ekkor mondta el a kiválasztott srácnak, hogy úgy érzi, az utóbbi időben többet érez iránta.

Somát megríkatta Tivy

Tivy a dühkitöréseivel és a játék feladásával való fenyegetőzésével teljesen kikészítette Somát, aki barátjaként tekint a srácra. Végül Dina próbálta vigasztalni az érzelmes fiút.

Megvan Krisztián?


szerző:
2016.05.23. 22:00
Megvan Krisztián?

Talán mégis van remény? Hanna nyomozása révbe ér? Úgy tűnik, most tényleg rátaláltak a régóta eltűnt Krisztiánra.

Szulejmán vívódása


szerző:
2016.05.05. 12:50
Szulejmán vívódása

Szulejmán és serege nagy csatára készül, emiatt óriási felelősség van az uralkodó vállán. A nehéz percekben a szultánnak eszébe jut valaki, akire igazán támaszkodhatna most. Csak az a valaki már sosem lesz mellette.

Az egész csak egy baráti merénylet?

Érdekes fordulatot vehet egy 20 évvel ezelőtti gyilkossági kísérlet ügye. Lakatos Csabára egy maffialeszámolás-sorozat részeként, az akkori lovin lőttek rá háromszor. Mindhárom lövés eltalálta. Kis híján meghalt, de még éppen időben műtötték meg. Most egyik régi barátjára terelődött a gyanú. A sokszoros bajnok hajtó a kedvünkért újra felidézte az a brutális novemberi napot.

Rudit megviseli a lelkiismeret-furdalás

Rudit felemészti a bűntudat, hogy barátja, Krisz miatta került ekkora bajba.

Rudi mentőakciója


szerző:
2016.02.10. 21:20
Rudi mentőakciója

Rudi mégis jó barátja Krisztiánnak? Titokban segíteni szeretne neki?

Előző rész (2016. február 9.)

Júlia letartóztatása komoly dilemmát okoz Attilának, és főleg Péternek. Zsolt rosszul reagál a személyiségvizsgálat módszereire. Gizella egy barát segítségével komoly elhatározásra jut. Krisztián veszélybe kerül az akció előtti estén.

Következő rész (2015. december 8.)

Vajon Ádám és Hanna képesek lesznek csak barátként viszonyulni egymáshoz? Vége Gizella és László házasságának?  Mit kezd Miklós a Nóra házasságáról szerzett információval?

Karola lebuktatja Millát

Amikor Karola hazaugrik a jegyzetfüzetért rajtakapja Millát, hogy Dávid pulóverével hentereg az ágyon.

Marci és Evelin barátok maradnak?

Evelin elmegy a tetováló stúdióba, de csalódására Marci megelőzi egy másik vallomással, és azt mondja, szeretné, ha barátok lennének.

Fókusz 15-06-19


szerző:
2015.06.19. 19:25
Fókusz 15-06-19

Fókusz: Honnan menekülnek? - Hányan vannak és hol szeretnének élni? Tisztázzuk a menekült-ügy legfontosabb kérdéseit. Már, amit lehet. Pasi vagy poronty? - Megnehezíti a gyerek az egyedülálló anyukák társkeresését? Hogyan oldják meg ezt a Szelfi szereplői? Észak-Korea titkai - Suki bepillanthatott a világ legelzártabb országába, ahol mindenkinek a hős vezért kell dicsőítenie.

A gyötrő magány ellen is van orvosság

Jelen esetben Edina személyében, aki a Pestre visszatérő Robi mélydepresszióján próbál segíteni társaságával. Végül is nincs abban semmi, ha az ember együtt tölt pár napot a legjobb lánybarátjával! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A Republic tervei


szerző:
2015.06.02. 14:07
A Republic tervei

Egyre többen fordulnak betegjogi képviselőhöz, kiderítjük, hogy mik a leggyakoribb panaszok. A Republic tagjainak máig nem sikerült feldolgozniuk Cipő halálát, de mennek tovább, most a közös tervekről kérdezzük őket. Itt lesz velünk Keresztes Ildikó is, aki bemutatja négylábú barátját, és azt is megtudhatjuk, hogyan varázsoljunk magunknak lapos hasat a strandszezonra.

Kiss Ádámnak sok haverja van, akad köztük pár őrült is

Részlet a 15. évad 5. részéből:

Tejet inni mindenhez? Az alkoholhoz is? Van az az emberi szint, amit lehetetlen feldolgozni.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Renée Zellweger életmódot váltott

Renée Zellweger a drasztikus plasztikai műtéte után megfogadta, hogy egészségesen fog élni, melyet eddig sikerült is betartania.

Léteznek még valódi barátságok?

Egy felmérés szerint minden tizedik ember úgy éli le az életét, hogy nincs igaz barátja, még az internet és a közösségi oldalak kapcsolatépítő funkciója ellenére sem. Ennek okai Dévényi Tibor szerint az őszinteség hiánya, Szigeti Ferenc azonban a rohanó világ és bizalmatlanság a számlájára írja.

Mautner Zsófi főzni tanítja Alföldit

Az Ízes Élet háziasszonya és Alföldi Róbert évek óta jó barátok, akik az utóbbi időben már nem csak beszélgetni és vacsorázni járnak össze. Zsófi ugyanis a fejébe vette, hogy megtanítja barátját egy-két jó fogásra.

Reflektor 14-04-16


szerző:
2014.04.17. 00:20
Reflektor 14-04-16

Reflektor: Nagy Alexa mindenben számíthat a barátaira. Barabás Éva az SOS Gyermekfalu lakóiért futott.

Nagy Alexa hisz a férfi-nő barátságban

A Barátok köz Fekete Alízát alakító színésznő, Nagy Alexa, bebizonyította, hogy fiú és lány között is van barátság, olyannyira, hogy legjobb barátjával még közös kutyájuk is van és a háztartásban is besegítenek egymásnak.

Dombovári Vanda legjobb barátjáról nevezte el a kisfiát

A műsorvezető évek óta nagyon jó barátságban van Gergővel, aki jó baráthoz hűen még bébiszitternek is bevált. A gyermekvigyázásban természetesen Vanda anyukája is gyakran besegít, akit a másfél éves Gergő a rajongásig imád.

Fókusz 13-05-06


szerző:
2013.05.06. 19:50
Fókusz 13-05-06

Fókusz: A nagy buli - A Szombat Esti Láz összes versenyzőjét meghívta magához Szilveszter gazda. Pálinkázás és birkagergetés Tiszajenőn. A siker íze - Tízezres tömeg Újfehértón és a legfanatikusabb rajongói tábor Budapesten. Oláh Gergő diadalmenete. Nem felejtik soha - Közös éneklés és emlékezés. Rajongók, barátok és családtagok gyűltek össze Cipő 48. születésnapján.

Tóth Gabi a bátor, Lola a magas fiúkat szereti

A két énekesnő ízlése nem csak a zenében, a pasik terén is eltér egymástól, ami az ő esetükben kifejezetten szerencsésnek mondható, egészen addig, amíg össze nem futnak egy nagyon magas, nagyon bátor sráccal.

Kinga és Attila együtt küzdöttek a Kódban

A ValóVilág 5 szerelmespárja, majd elválaszthatatlan barátai, Attila és Kinga újra fémbőröndöt ragadott. A díszlet kicsit más, ám a játékhoz való hozzáállás úgy tűnik, nem változott.

Hajós András a félelmek birodalmába látogatott

A Heti hetes sztárja és Emil.Rulez!-es zenésztársa, Hegyi György már vagy ezer éve jó barátok. Egy paraparkba invitáltuk őket, hogy bebizonyítsák, nem csak a szórakozásban, de a bajban is számíthatnak egymásra.

Reflektor 13-01-09


szerző:
2013.01.10. 00:00
Reflektor 13-01-09

Reflektor: Hajós András a félelmek birodalmába látogatott. Klapka György falja az életet.

3 milliót nyert barátjának


szerző:
2012.10.12. 20:10
3 milliót nyert barátjának

Az 1 perc és nyersz! 2012-es szériájának eddigi legnagyobb nyereményét vitték el. És most volt a műsor történetének egyik legmeghatóbb jelenete is.

Fókusz 12-10-05


szerző:
2012.10.05. 20:50
Fókusz 12-10-05

Fókusz: Irány az élő show! - A hétvégén kiderül, kiknek szurkolhatunk hónapokon keresztül! De ki, melyik mentort szerette volna magának? Jimmy ünnepe - Bár a király 11 éve halott, a hívei egyre hangosabban éltetik! Ott voltunk a Jimmy Gálán. Nincs bocsánat - Az óriás szerelmi vallomás ellenére a címzett kidobta hűtlen barátját!

Geszti Péter tűzbe tenné a kezét Tituszért

Az X-Faktor mentora az egyik legrégebbi barátjának a véleményét is kikérte, mielőtt eldöntötte volna, hogy melyik tehetséget juttassa tovább az élő show-ba. A szóban forgó úriember nemcsak a barátja, de 2012-ben a mentorsegédje is.

Kováts Vera és Olivér csak barátok?

Kováts Vera nem csak szerelmet, de egy nagyon jó barátot is talált az X-Faktorban, Olivér személyében. Bár a fiatal lány egyelőre nem keres új szerelmet, Olivérrel való kapcsolata igen csak mély érzelmeken alapul.

Puzsér: Fényre lépett a rejtőzködő kritikus

Az új CSISZ zsűritag alig 3 napja debütált, Puzsér Róbert továbbra is hiszi: azoknak az aránya, akik utálják, és szeretik nem változott, csak a hívek és az ellenlábasok száma többszöröződött szombat óta.

Gazdagok, mégis kilakoltatták őket

Jól éltek, tehetősek voltak, fizették a havi félmilliós törlesztést, mégis megjelent náluk a végrehajtó. A családot egy régi jóbarát verte át, miattuk úszott el mind a három ingatlanuk.

Nincs helye szerelemnek az X-ek szívében?

A sikert is fel kell tudni dolgozni, és azt mondják, a hirtelen jött sok jóhoz is fel kell tudni nőni. De aki egyre közelebb kerül az álmához az a barátaihoz, családjához, szeretteihez is csak még közelebb kerülhet?

Lerántottuk a leplet Lil. C titokzatos „csókjáról”

Lil. C a botrányt messziről el akarja kerülni, így néhány órával azután, hogy egy leleplezőnek szánt fotó jelent meg róla, máris nyilvánosság elé állt, és a képen látható hölgy védelmére kelt.

Mihez kezdjünk tárgyainkkal a szakítás után?

Hírességek mutatják meg lakásuk titkos szegleteit, és vallanak arról, milyen egykori, szerelmes ajándéktól voltak képtelenek megválni.

Meg kell válni az exektől kapott tárgyaktól?

Vajon mit kezdjünk az emlékekkel, szakítás után? Kidobjuk-e az ottmaradt ruhákat, megőrizzük-e a leveleket, és hallgassunk-e slágereket, amelyek az exünket juttatják eszünkbe?

Elkapták Ophélie barátját


szerző:
2011.04.20. 11:22
Elkapták Ophélie barátját

Olasz rendőrök fogták el a 2 éve Budapesten meghalt diáklány, Ophélie barátját.

Fókusz 10-12-22


szerző:
2010.12.22. 20:40
Fókusz 10-12-22

Fókusz: Le a kalappal! - Nikolas előtt is, akinek végigkövettük egy napját a döntő után. Kiderül, miért Veca a legjobb barátja. Váratlan boldogság - Riportunkat látva segíteni akart, de beleszeretett az asszonyba. Egy szívbemarkoló szerelem története. Hajmeresztő - Bár retteg az orvosoktól, Bajor Imre hajbeültetésre szánta el magát. Elkísértük a beavatkozásra.

Fél Kettő 10-10-27


szerző:
2010.10.27. 14:40
Fél Kettő 10-10-27

Fél Kettő: Placebo - Vajon meg lehet gyógyulni a tudat erejével? Tényleg működik a placebo hatás? Csapda - Álláshirdetésre jelentkeztek, de a telefonszám emeltdíjas volt, a hirdetés pedig gyanús. Megaláztatás - Egyre több fiatal teszi fel az internetre volt barátnője - legtöbbször meztelen - fotóit.

Mónika – A kibeszélőshow 10-06-07

A barátom voltál, az ellenségem lettél!

Csak csajok 10-05-20


szerző:
2010.05.20. 10:25
Csak csajok 10-05-20

Debreczeni Zita és egy divattervező a csütörtöki csak csajokban arról mesélt, hogy mi a titka a kalapviselésnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való