KERESÉS search-close

barátnő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barátnő"

ÖRÖMHÍR: Pribelszki Norbi apuka lesz?

A fiúra ismét rátalált a boldogság, ráadásul már össze is költözött szerelmével. Sőt, szülei példáját követve ő is szívesen lenne fiatal édesapa...

Megölhette barátnőjét: nem bírta elfogadni a szakítást

Aljas indokból elkövetett emberöléssel vádolnak egy budapesti középiskolást. A gyanú szerint a 17 éves fiú januárban megölte volt barátnőjét. Az ügyészség szerint nem tudta feldolgozni, hogy a lány szakított vele. A gyilkosság után feladta magát és mindent bevallott. Akár tizenöt évre is börtönbe kerülhet.

Fördős Zére újra rátalált a szerelem!

A Konyhafőnök VIP zsűritagja nem szingli többé. Ráadásul most először mesélt új kapcsolatáról a nyilvánosság előtt.

Orsi új barátnőre lelt Erika személyében

Amikor Erika megtudta, hogy Orsival mi történt a születésnapján, úgy döntött, kicsit meglepi új ismerősét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kivel bújna ágyba VV Ginu?

Ginu a születésnapi bulija előtt Cintikével töltött el néhány órát. Úgy tűnik, a lányok egyre jobb barátnők lesznek, hiszen Ginu az egyik legnagyobb titkát is elárulta Cintikének...

Tamara: „Vérzik a szívem”

Tamara nagy reményekkel fogadta el a csábító állásajánlatot, de mikor színt kellett vallania Szofinak, a legutolsó pillanatban meggondolta magát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Elek Péter tudja, mi indítja be a nőket…

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A fiúval a nyáron szakított a barátnője, de már összekapta magát, és belelendült a csajozásba. Sőt, most pikáns kalandjairól is mesélt…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Lagzira készül Bálint Ferenc

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A Szomszédnéni Produkciós iroda tagja hamarosan oltár elé áll kedvesével, ám az esküvői előkészületekkel rendesen meggyűlik a baja…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Nem fogod elhinni, hogy Solti Ádám miért szakított az exével!

Annyira nem volt hihető Ádám története, hogy egyik lány sem dőlt be neki. Az igazság azonban az, hogy tényleg ezért szakított a színész akkori kedvesével, ráadásul még pszichológushoz is el kellett mennie, annyira megviselte az eset...

Napi romantika: Majkát meglátogatta szerelme a villában

Majka hatalmas meglepetésre ébredt egyik reggel, és nem álom volt csupán, hiszen a barátnője, Zsanett egyszer csak megjelent a luxusbörtönben. Sőt, kaptak tíz percet, amit a riportszobában tölthettek el kettesben.

Fojtogatta barátnőjét

Brutálisan fojtogatta volt barátnőjét egy kapuvári férfi, mert a lány nem akart kibékülni vele. A lány apja talált rájuk, ezután a fojtogató elmenekült.

„Nincs senkim rajta kívül!”

Sziszi évekkel ezelőtt lefeküdt a legjobb barátnője, Rita párjával, amiről a szerelmes nő csak most szerzett tudomást. Ritát villámcsapásként érte őt a dolog, ám most békülésre adta a fejét.

Lali új barátnője igazi bombázó!

Miután Tamásék megmenekültek a barlangból, szembesülniük kellett azzal, hogy míg ők a világtól elzárva rostokoltak, addig Lali megismerkedett egy igazi bomba csajjal.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

KABÁT PETI: a focistafeleségekről

A boldog párkapcsolatban élő Kabát Petit kérdeztük arról, milyen csajok hajtanak a focistákra és mi az ő szerelmük titka Róka Adrival?

Lalinak meggyőződése, hogy testvére barátnője prostituált

Lali véletlenül összefut Pesten Gyurikával és meghívta őt magukhoz az albérletbe. Később Lali majdnem elájult, mikor Gyurika megjelent egy elképesztően szép nővel, akit a barátnőjeként mutatott be. Lali nagyon irigyelte Gyurika sikereit a nőknél, ugyanakkor nem fért a fejébe, hogy lehet ez. Nem sokkal később felmerült benne a gyanú, hogy Gyurika barátnője egy profi prostituált! Lali kajánul Gyurika orra alá dörgölte, mire jött (szerinte) rá.

Válassz: a barátaid vagy a barátnőd!

Sanyi és Norbi barátsága közel 16 év után romlott meg, mikor Norbi összejött egy lánnyal. A fiú az új kapcsolata miatt alig kereste Sanyit, aki most komoly választás elé állította barátját.

Tamás igazi Pókember


szerző:
2018.06.01. 18:00
Tamás igazi Pókember

Tamás valódi parkour-megszállott, és bár kisebb horzsolások kivételével nem volt komolyabb balesete, barátnője sehogy sem tud belenyugodni barátja szenvedélyébe. Lehet erre rámegy a kapcsolatuk is?

A zsiráfmániás barátnő


szerző:
2018.05.23. 18:00
A zsiráfmániás barátnő

Gabriella soha senkit nem érzett annyira közel magához, mint a barátnőjét, Andit. Mivel azonban a lányok egy ideje eltávolodtak egymástól, Gabi most rendezni szeretné kapcsolatukat, és ennek érdekében még egy nem mindennapi tetoválást is csináltatott…

Mihez kezdj egy hisztis barátnővel? Elek Péter segít!

Részlet a 21. évad 7. részéből:

A humorista csaja - állítása szerint - annyira hisztis, hogy már azt sem tudja, mikor menstruál. Nemcsak erről, de az életveszélyes terveikről is mesélt.

Nézd meg itt a teljes adást!

Nem hagyta el Orbán Józsit barátnője

Nem hagyta el Orbán Józsit, csak nem találkozott vele az utóbbi hetekben - állítja a 100 Folk Celsius zenészének barátnője. Andrea azt mondta egy interjúban, nem történt szakítás a 15 éves kapcsolatban, egyszerűen arról van szó, hogy neki is gondjai támadtak, amit egyedül kell megoldania.

 

Lesz még ebből második randi?

Csaba egy társkeresőn ismerkedett meg Melisszával, akivel találkozott is, ráadásul egy csók is elcsattant. A lány viszont később teljesen felszívódott, és alig válaszol Csaba üzeneteire…

Sarolta ágyba bújik Sacival?


szerző:
2018.05.11. 18:00
Sarolta ágyba bújik Sacival?

Bár Saroltának először ellenszenves volt Saci, kapcsolatuk hamarosan barátsággá alakult, ráadásul Saroltának egy titkos vágya is van: ki szeretné próbálni egy lánnyal. Mégis ki más lenne erre a legalkalmasabb, mint Saci?

Csajos délután: Otthonában látogattuk meg az újdonsült konyhafőnököt!

Még egy hete sincs, hogy Böröcz Zsófi elnyerte a Konyhafőnök címet és vele együtt a 10 millió forintot! De ennél sokkal-sokkal többet nyert! Egy igaz barátot! A verseny 4. helyezettjével, Bencsik Emerenciával ugyanis nemcsak a Konyhafőnök alatt alkottak "álomcsapatot", azóta is tartják a kapcsolatot. Most pedig egy igazi csajos délutánjukba csöppentünk.

„Nekem ő kell, nem kell más!”

Norbi és Ildi kapcsolatát tönkretették az állandó veszekedések, ráadásul mások azt állították, hogy a lány nem gondolja komolyan Norbival, és csak játszadozik vele. A fiú egy fényképpel érkezett a stúdióba, amin volt párja és kislánya látható. Szeretné, ha szerelme visszatérne az életébe.

Te befogadnád hajléktalan barátodat?

Fruzsina nemrég elvesztette otthonát, és jelenleg senkije sincs, aki befogadná őt. A szorult helyzetben lévő hölgy most barátnőjéhez, Zsókához fordul segítségért. 

A barátnőm még mindig a volt férjét szereti?

Józsi egyre inkább arra gyanakodik, hogy a barátnőjenek még mindig tart a viszonya az ex férjével. Vajon a nő miért beszélget naponta többször a volt párjával? Vajon miért nem hangosítja ki ilyenkor a telefont? Pláne, ha Józsi még meg is kéri rá…

Vissza az exhez


szerző:
2018.04.17. 18:00
Vissza az exhez

Józsi már ezerszer megbánta, hogy elhagyta barátnőjét, így most egy saját rap szöveggel készült exének. Vajon ismét egymásra találnak a fiatalok?

Kati és Anikó a Paradicsomban?

Katalin és Anikó anno egy-egy iszogatás alkalmával már közelebb kerültek egymáshoz, Kati viszont teljesen belehabarodott barátnőjébe. A szerelmes lány ádámkosztümben érkezett a stúdióba, és bármit megtenne azért, hogy meghódítsa Anikót.  

Erzsi: „Megígérem, hogy változok”

Roxi egyre inkább attól tart, hogy barátnője, Erzsi lassan annyira az alkohol rabjává válik, hogy már nem képes ital nélkül elindítani a napját. Erzsi is tisztában van függőségével, de sajnos nem olyan egyszerű lerakni a piát egyik pillanatról a másikra.

Szex a nagymamával?


szerző:
2018.03.13. 18:00
Szex a nagymamával?

Benjamin már nem bírja tovább elviselni barátnője, Laura beteges féltékenykedését. A lány egyszer még azzal is meggyanúsította őt, hogy a saját nagymamájával folytat viszonyt…

Meddig egészséges a féltékenység?

Isti a barátja, Dávid szemét szeretné felnyitni, aki annyira féltékeny barátnőjére, hogy még iskolába és boltba se engedi el egyedül a lányt. Isti szerint ez már beteges, és barátjának változtatnia kéne viselkedésén.

Iliász még idén megkéri a barátnője kezét!

A 2017-es Survivor győztese a Reggeliben mesélt a tervezett lánykérésről és a családalapításról. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen romatikus módját választaná az eljegyzésnek a szexi túlélő, és milyen problémákba ütközik a gyermekvállalásuk, nézd meg a videót!

Orsi Natinak:

Joe rájött, hogy Orsi teljesen elszigetelődött a többiektől az iskolában, ezért meghívta a lány osztálytársait az albérletbe. Orsi számára nagyon kínos volt az egész, de Niki megmentette a helyzetet, amikor Orsit igazi vagány csajként tüntette fel a többiek előtt. A helyzeten az is csak javított, amikor tanulás helyett bulizni kezdenek az albérletben. Mindenki jól érezte magát Natin kívül, aki durván leszólta az albérletet, és beszólt Orsinak. Joe már éppen közbeavatkozott volna, de Orsi öntudatosan kiállt a lakók mellett és megvédte otthonát, amivel nagyon megérintette nagybátyja szívét.

Exkluzív: Tenya arra kéri a barátnőjét, bocsásson meg neki!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második kiesőjének első dolga – a vacsorázás után – az volt, hogy felhívja kedvesét, és megkérje, bocsásson meg neki, hiszen valójában semmi rosszat nem tett a dzsungelben!

János végre kibújik anyukája szoknyája alól?

János közel 40 évesen is az édesanyjával, Erikával él együtt, aki a mai napig reméli, hogy fia talál majd magának egy jóravaló nőt. Ennek ellenére hallani sem szeretne arról, hogy János felvigyen valakit a „pindurka lakásukba”. Na de akkor mégis hogyan csajozzon be?

Így romantikázik Gorbunov Dmitrij és barátnője!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit szokott csinálni Gorbunov Dmitrij és szerelme, nézd meg a videót! Figyelem, szuper romantikus jelenetek következnek!

Vajon mit szól Hajnal János új barátnőjéhez?

Márk meglepetés bulit szervezett Hajnalnak a Büróban, ahová János meghívta új barátnőjét is. Enikő először az étterem séfjével találkozott, aki teljesen ledöbbent a lány létezésén.

A teljes adásért kattints IDE!

Anger Zsoltot zserbóval hódította meg barátnője

Zsolt és Emese már egy éve alkotnak egy párt, ráadásul folyton együtt főznek otthon, akár hajnalig is képesek ötletelni. Sőt, Emese annyira mesteri a süteményekben, hogy Zsoltot is az egyik receptjével vette le a lábáról.

Hoppá! Fehér Tibor elszólta magát! Barátnője van?

Most, hogy Mikike és Rami a Celeb, vagyok ments ki innen! miatt elutaztak, Annáék meglepetés vendégekkel vezetik majd a Reggelit. Ennek kapcsán persze felmerült a féltékenység kérdése, és Anna furfangosan kiszedte Tibiből, hogy vajon van-e barátnője.

Zsanett chippendale fiúkat kapott születésnapjára

Marcsi azért érkezett Anikóhoz, hogy születésnapja alkalmából erotikus tánccal lepje meg barátnőjét, Zsanettet. A lány alig hitt a szemének…

Egy fiú lerombolhatja a lányok barátságát?

Eszter és Vivi teljesen ellentétei egymásnak, és pont emiatt lettek a legjobb barátnők. Mikor azonban Eszti összejött egy fiúval, Vivi eltávolodott tőle. Eszter nem érti a helyzetet, és már az is megfordult a fejében, hogy barátnőjének talán tetszik a szerelme. Mi állhat a megromlott barátság hátterében? Anikó utánajárt a kérdésnek!

Vajon kibékülnek végre a Survivor játékosai?

Anita most azért érkezett Anikóhoz, hogy rendezze a Lillával és a Nórival való viszonyát, hiszen a mai napig nem tud napirendre térni a páros aljas tette felett. A lány bőrig ázott az esőben a „kis csintalanság” miatt, és sajnos a Holtak Szigetén sem alakított ki szorosabb barátságot a lányokkal. Vajon most szent lesz a béke közöttük?

Mi lesz Bianka és Barbi cicaharcának a vége?

Bianka és Barbi már az első napokban konfliktusba keveredtek egymással a szigeten, és későbbi kapcsolatuk sem volt vitáktól mentes, ráadásul azóta sem békültek ki egymással, mióta visszatértek a civilizációba. Van még esély a barátságra?

Segítség, a barátnőm a bátyámmal csalt meg!

Zsolti az ex-barátnőjével, Ágival szeretné rendezni a viszonyát. A fiatalok 1 hónapot voltak együtt, de Ági még ilyen rövid időn belül is megcsalta a fiút, ráadásul Zsolti saját bátyjával. Az elkeseredett srác sosem gondolta volna, hogy egyszer csalódni fog testvérében, aki röhögve közölte öccsével a történteket…

Ildikó egy év után találkozott a barátnőjével

Ildikó a legjobb barátnőjével, Ildivel szeretné rendezni kapcsolatát. A két asszony évekig ápolt szoros barátságot, de Ildi férje nehezményezni kezdte viszonyukat, ugyanis szerinte Ildikó szántszándékkal rossz útra terelte feleségét. Ildikó mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze lelkitársát, így még arra is képes, hogy Ildi férjével is szembeszálljon...
 

Barátnőjének fogalma sem volt arról, hogy mire készül a lövöldöző

Marilou Danley közleményt adott ki, amelyben azt írta, kedves, figyelmes, csendes emberként ismerte meg a férfit, akivel nyugodt jövőt képzelt el. A rendőrség szerint a nyugdíjas tömeggyilkos - aki vasárnap este 58 embert ölt meg, majd saját magával is végzett - eredetileg nem akart öngyilkos lenni, menekülési terve is volt.

Iliász szívhez szóló üzenetet kapott a kedvesétől

Iliász a szerelmétől kapott egy levelet, ami megerősítette őt abban, hogy párja az igazi. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Laci: „Összedőlt bennem minden”

Feri unokatestvérétől, Lacitól szeretne bocsánatot kérni, és szeretné, ha minden a régi lenne közöttük. Feri ugyanis egy szilveszteri buli alkalmával lefeküdt unokatestvére barátnőjével. Az eset több, mint három éve történt, de a két fiú azóta egy szót sem beszélt egymással. Feri ezerszer megbánta már tettét, és most Anikó segítségét kéri, hogy rendbe tegye unokatestvérével való kapcsolatát…

Harry herceg barátnőjével jelent meg

Harry herceg és barátnője bemutatkozott a nyilvánosság előtt - egy jótékonysági eseményre érkeztek együtt. Hosszú időn keresztül csak találgatták, hogy együtt van Harry és a színésznő, közös fotót csak paparazzók lőttek korábban. A hivatalos bemutatás viszont jelképes lehet: decemberben állítólag már az eljegyzés következhet.

Roland ráhajtott a legjobb haverjának barátnőjére?

Gergő és Roland évek óta legjobb barátok, de Gergő bizalma nemrég megingott. Roland ugyanis ráírt Gergő barátnőjére, Nettára. A csalódott fiú most számon szeretné kérni barátját, ő azonban minden vádat tagad. Anikónak viszont bizonyítéka is van, amivel le tudja leplezni a fiút…

Erzsike bosszút állt barátnőjén?

Ildikó mindig is jó barátságot ápolt szomszédjával, Erzsikével, aki folyamatosan pénzt kért tőle. Ildikó mindig kisegítette Erzsikét, de egy idő után besokallt, ezért megromlott a viszonyuk. Egy nap Ildikó arra ébredt, hogy a ruhái szétszórva hevernek a játszótéren. Ildikó most számon kéri Erzsikét, aki azt állítja, hogy a másik lépcsőházban élő Marika a tettes. Vajon mi az igazság?

Egy barátság vége:

Krisztának volt egy gyerekkori barátnője, de már három éve nem tartják a kapcsolatot. Kriszta azt állítja, hogy Erzsike annyira beleavatkozott az életébe, hogy erre ráment a házassága is. Bár Kriszta nem akarja, hogy Erzsi és ő újra barátok legyenek, szeretne választ kapni a kérdéseire.

Az ex-villalakó, Cristofel keményen kigyúrta magát

Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba léphet a botrányhős ex-villalakó? Cristofel két éve kezdte kigyúrni magát, túl van élet első testépítő versenyén, ahol új barátnője volt legszenvedélyesebb drukkere. A kubai macsó mellett számos hölgyet ismerhettünk meg, viharos kapcsolatok állnak mögötte. Nikivel azonban minden eddiginél szorosabb a kötelék, bizonyíték erre a tetoválás is, egymás nevét varratták magukra egy oroszlánfej kíséretében.

A teljes adást itt nézheti meg!

Krisztián soha nem fog tudni megbocsátani a testvérének

Krisztián boldog párkapcsolatban élt Fannival, született egy közös gyermekük is, azonban testvére lefeküdt a lánnyal. Hogyan érintette mindez a megcsalt srácot, és kapott-e választ a kérdéseire az Anikó Show-ban? Erről ő maga mesélt kameránk előtt!

Támadják Matolcsy barátnőjét

Több mint 32 millió forintos lakáshitelt adott a Magyar Nemzeti Bank Matolcsy György jegybankelnök barátnőjének, Vajda Zitának, ezt a Zoom.hu derítette ki. A kedvezményes kölcsönből a korábban a jegybanknál dolgozó nő egy 60 négyzetméteres I. kerületi lakást vásárolt még két éve. Az Együtt szerint etikátlan, hogy közpénzből adtak kedvezményes hitelt Matolcsy György barátnőjének. A Magyar Nemzeti Bank azt írta, a szabályok szerint jártak el.

A legjobb barátnőjével akar együtt lenni Virginia...

Virginia és legjobb barátnője már hosszú évek óta számíthatnak egymásra, nemrég pedig egy leszbikus kalandban is részt vettek. Virginiának annyira bejött az együttlét, hogy arra kérte barátnőjét, ismételjék meg a forró pillanatokat.

Milán már alig várja, hogy valaki elvegye a szüzességét

Milánnak ugyan már volt barátnője, ágyba még nem bújt senkivel. A srác akkor azért nem akarta a szexet, mert még korainak tartotta, de azóta sokat változott a gondolkodása. Milán úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy valaki elvegye a szüzességét!

Story Extra 2017-06-14


szerző:
2017.06.14. 17:25
Előző rész (2017. május 31.)

Gréti még mindig nem tért vissza, ami nagyon megviseli Danit. Alexa kellemetlen hívást kap egy gyerekkori barátnőjétől. Hajni és Milán egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Doma:

Adrienn barátnőjével és anyukájával, Doma pedig egyik barátjával beszélte meg a történteket.

Robi egy igazán szerencsés férfi?

Kinga barátnői is úgy vélik, hogy a lány nem illik össze a 43 éves férfivel. Ennek ellenére mégis táncba vitték, hogy elmondják, mennyire örülnek neki...

Bori bebizonyítja Grétinek, milyen jó barátnő

Amikor a nap folyamán eltűnik Gréti mobilja, Bori szenvedélyesen beleveti magát a bűntény felderítésébe. Amikor végül sikerül visszaszereznie a mobilt, ő lesz a nap hőse.

Fókusz 2017-04-03


szerző:
2017.04.03. 17:25
Emma megismeri álmai nőjét, Lindát

Emma belebotlik álmai asszonyába, aki Lindának hívnak. Úgy tűnik, Lindát is megérinti Emma. Elmennek meginni valamit, teljesen egy hullámhosszon vannak, majd vadul megcsókolják egymást.

33. rész - Segítség, a barátom volt felesége barátkozni akar velem!

A vonzó Winkler Norbert több évtizedes házasság után hagyta el családját a vonzó és fiatal kávézótulajdonos, Sólyom Kata miatt. A pár két éve él együtt és kapcsolatuk harmonikus is lenne, ha Norbert volt felesége nem lenne jelen folyamatosan az életükben...

Tom Cruise nincs már egyedül!


szerző:
2017.03.23. 17:55
Tom Cruise nincs már egyedül!

Tom Cruisera végre rátalált a szerelem Vanessa Kirby  személyében. Az 54 éves színész a hölgy tehetségére figyelt fel először: egy sorozatban látta meg és attól kezdve nem tudta kiverni a fejéből. Meggyőzte a legújabb Mission Impossible film producereit, hogy az előkészületek során hívják el egy meghallgatásra – ők pedig hallgattak rá.

27. rész - Egy lány tudni akarja, hogy ki ölte meg a legjobb barátnőjét?

Dominikát teljesen váratlanul éri, amikor letartóztatják a barátját, Szabolcsot, de amikor véletlenül fültanúja lesz egy beszélgetésnek, rájön, hogy az egész életét át kell értékelnie, mert eddig hazugságok között élt, ráadásul fogalma sincs róla, hogy magához tér-e valaha kómába esett barátnőj…

21. rész - Vedd már észre, megcsal a barátnőd!

Anna mindenáron meg akarja akadályozni, hogy öccse egy olyan lánnyal járjon, aki esetleg becsapja őt, mert fél, hogy ez újabb összeomláshoz vezethet. Dániel ezért megszakítja a kapcsolatot a nővérével. Amikor azonban Dániel maga is talál Eszter hűtlenségére utaló jelet, eltűnik...

Hajdú Péter: „Hosszú távra tervezünk mindketten.”

Sebestyén Balázs vendégét a Fókusz kamerája egy napig követte, hogy minden érdekes és exkluzív dolgot megmutathasson nektek. A műsorvezető őszintén vallott saját magáról, véget ért házasságáról és új kapcsolatáról is.

12. rész - A 30 éves férfi nem szabadul az anyjától!

A 30 éves Molnár János szüleivel él együtt egy gyömrői házban. A kertész végzettségű fiúnak még nem nagyon volt barátnője, édesanyja világ életében túlféltette. Jani magánélete háttérbe szorult az eddigi években. Ez egy csapásra megváltozik, mikor az interneten megismerkedik Kenderesi Annával. A korán nyugdíjba vonult Máriának persze azonnal komoly gondjai akadnak fia barátnőjével...

1. rész - Egy nő tudni szeretné, hogy miért tűnt el a legjobb barátnője?!

Nóra épp a leánybúcsújára indul, amikor váratlan dolog történik. Nóra legjobb barátnője, Melinda nem jön el, ráadásul nem is jelentkezik, olyan, mintha a föld nyelte volna el...

Evelint sokkolja Dani vallomása

Evelin elmegy Dorkához, Dani barátnőjéhez, és bevallja neki, hogy lefeküdt Danival. Később Evelin megtudja, hogy Dorka már kísérelt meg öngyilkosságot...

Claire Danes különös fóbiával küzdött

A Homeland sztárja nemrég elárulta, hogy miért volt diákként magányos, és hogyan sikerült legyőznie félelmét.

Előző rész (2017. január 13.)

Ottó attól tart, hogy Judit hirtelen felbukkanása körül nincs minden rendben. Sikerül-e Cukinak barátnőt szerezni Rudinak? Emília megdöbbentő dolgot talál a lakásában. Vajon mire bukkan Hanna és Ádám?

Fördős Zé barátnőjéről:

Sebestyén Balázs azzal "vádolja" Zét, hogy minden produkcióban felszed valakit. A Konyhafőnök zsűritagja elárulta, jelenlegi párja gyakornok volt mielőtt összejöttek, de azóta próbálja segíteni karrierjét.

Vivien kiszabadult a Villából

A tőle megszokott módon készült fel a nagy szökésre Vivien. Első útja barátnőjéhez vezetett, aki nem semmi titkokat árult el a lánynak villatársairól.

Tivy barátnők körgyűrűjében

A fiú szerint az ő és volt párja útjai egyértelműen külön váltak, azt azonban nem gondolta volna, hogy Zseri sem szeretne a villabarátnőből igazi barátnője lenni...

Ceglédi Zoltán felvilágosította fiatalabb barátnőjét

Az újságíró bevallotta a korkülönbség okoz némi problémát a kapcsolatukban, de van, amiben a két generáció is egyetért!

Megszurkálta az utolsó randin

Akár 15 év börtönt is kaphat az az 58 éves férfi, aki húsvétkor egy késsel többször is megszúrta volt barátnőjét Győrben. A rendőrség lezárta a nyomozást, vádemelést javasolnak emberölés kísérlete miatt. A megsebesített asszony a támadás után kórházi ágyán nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, szinte biztos volt abban, hogy meg fog halni.

Betelt a pohár VV Tivy barátnőjénél

VV Tivy barátnőjének mostanra lett elege. Kidobta a Villában hűtlenkedő barátját, aki szerinte hazudozott is róla.

Fókusz 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 17:25
 EXKLUZÍV - Tivy barátnője  Győzikének mondta meg véleményét

A villalakó párjának biztos nem volt könnyű végignézni Tivy és Zseraldin maszatolását, de Győzikétől most lehetőséget kapott, hogy elmondja mit érez.

Szellemeket lát Molnár Anikó

Molnár Anikó házát szellemek járják. Pár napja meglepő posztot tett ki közösségi oldalára, ebben leírta, hogy néhány éve elhunyt barátnője meglátogatta őt. Azt írta: mióta elment a legjobb barátnőm az angyalokhoz furi dolgok történnek a lakásomban. Először csak furcsa alakzatokban kirakott kavicsokra lett figyelmes lakásának különböző pontjain. Aztán érezni kezdte, hogy nincs egyedül.

Liam Hemsworth rejtélyes posztja

Liam Hemsworth első látásra egy érdeklődő, fekete malacról posztolt képet Instagramjára. A színész fotójának itt mégis a háttere a lényeg: a rajongók szerint egyértelműen se veled, se nélküled barátnője, Miley Cyrus áll.

ByeAlex megmutatta sosem látott Kedvesét!

Ritkán láthatjuk az X-Faktor mentorát barátnője társaságában, pedig biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének a párra. Alex viszont elővigyázatos, ami teljesen érthető…

Gábort teljesen összetörte vendégségbe érkező barátnője

Ő volt az első, aki az utolsó héten látogatót fogadhatott a Farmon. Hosszas találgatás után kiderült, párja érkezett hozzá. A szerelmesek találkozása nagyon megható volt, ám a lány szavaitól szegény Gábor teljesen összeomlott.

Ismét modellel jár Leonardo DiCaprio!

Helena Christensen, Eva Herzigova, Gisele Bündchen, Bar Rafaeli, Kelly Rohrbach – és most csak párat soroltunk fel azokból a modell hölgyekből, akikkel DiCaprio hosszabb vagy rövidebb ideig randevúzott élete során. A jelenlegi szerencsés: Chelsey Weimar.

Sírva beszélt a volt barátnő a gyilkosságról

Sírva idézte fel a gyilkosság részleteit a bíróságon annak a férfinek a volt barátnője, aki a vád szerint végzett egy szegedi taxissal még 1998-ban. A nő is az autóban ült, és mindent látott. Barátja 4 ezer forintot és egy mobiltelefont zsákmányolt. Bár a gyilkosság 17 évvel ezelőtt történt, akkor a nyomozást lezárták, és csak tavaly indították újra. A férfit Németországban fogták el. A pere kedden kezdődött Szegeden.

Szinte beleőrült a szakításba

Szinte beleőrült a szakításba - ezt mondta az utolsó szó jogán az a 22 éves fiatalember, aki tavaly áprilisban különös kegyetlenséggel meggyilkolta korábbi barátnőjét Zalaegerszegen. Szakításuk után néhány hónappal találkozóra hívta a lányt, és amikor a randevún kiderült, hogy szerelme nem akarja újrakezdeni a kapcsolatukat, a fiú brutálisan végzett vele. Élete végéig fegyházban maradhat.

Aurelio bemutatja új szerelmét, Dominikát

Aki keres, az talál – vallja Aurelio, aki az elmúlt hónapokat aktív kutatómunkával töltötte. Új szerelmét, Dominikát a fotói alapján választotta ki, de mint mondja, a 21 éves szépségben azóta sem csalódott. A ValóVilág 6 győztese úgy érzi, Dominikának köszönhetően hosszú idő után végre újra boldog.

Reflektor 2015-09-09


szerző:
2015.09.10. 01:45
Reflektor 2015-09-09

Szabó Zsófi rajongásig imádja a testvérét Szabó Zsófi öccse, Gyula évekig külföldön dolgozott, így csak akkor látta a családját, amikor egy-egy napra hazautazott. Zsófi legnagyobb örömére azonban Gyula nemrég hazaköltözött, így a két testvért végre semmi sem választhatja el. Csordás Ákos szakított a barátnőjével Az X-Faktor felfedezettje öt hónapig alkotott egy párt a szerelmével, néhány héttel ezelőtt azonban véget ért a kapcsolatuk. Ákos nem tagadja, megviselte a szakítás, de nincs ideje szomorkodni, mert ki sem látszik a munkából. 

Ez történt a 24. héten


szerző:
2015.06.12. 21:15
Ez történt a 24. héten

Nóra segíteni akar megtalálni azt, aki börtönbe juttatta Róbert apját, de nem sejti, hogy a tettes közelebb van hozzá, mint gondolná. Zsolt egy félreértés miatt elveszti újdonsült barátnőjét, Mirtill. Vajon tisztázni tudja a dolgokat? Júlia első üzleti lépéseit Miklós nem a megfelelő módon támogatja, ami komoly vitákat eredményezhet közöttük. Zsófi és Ádám szülinapját úgy tűnik, hogy Zsolt húzza keresztül. Péter részegen megteszi azt, amire Hanna hetek óta nem képes. Júlia megismeri Attila titkát, amit csak Attila halála esetén tudhatott volna meg. Luca kutyaruháit egy külföldi honlapon találják meg. Vajon valaki ellopta a kislány terveit?

Clooney exével kavar Nathan Fillion


szerző:
2015.05.05. 13:59
Clooney exével kavar Nathan Fillion

A Castle-t alakító színész októberben ismerkedett meg Krista Allennel egy forgatáson.

BOZSEK MÁRK: „Közösen dolgozunk a lelki fejlődésünkön”

Márk és barátnője, Anna közösen meséltek róla, hogyan alakult szerelemmé a kezdeti barátság, és persze az összeköltözés és a "pót-apaság" is szóba került.

Megölte barátnőjét, majd magával is végzett

Kettős gyilkosság Budapesten. Feltehetően megölte barátnőjét majd magával is végzett egy férfi a XV. kerületben. A nőt több késszúrással ölték meg, a férfi kiugrott a hatodik emeleti lakás ablakán és szörnyethalt. Hogy mi állhat a tragédia hátterében, egyelőre senki sem tudja.

Jesse Metcalfe barátnőjével bulizott az Oscar után

Az Oscar-t követően a sztárok vagy a Vanity Fair partyjára látogattak el, vagy Elton John bulijára. A Dallas szereplője és kedvese az utóbbi mellett döntött.

Reflektor 15-02-24


szerző:
2015.02.25. 01:15
Reflektor 15-02-24

Reflektor: Lali titokban követte a barátnőjét. Ősszel indul a Hungary’s Got Talent.

Drew Barrymore Cameron Diaz-zal jár táncórákra

Cameron Diaz nagyon megörült legjobb barátnőjének, Drew Barrymore-nak mikor az autóból kilépve megpillantotta.

Emily Browning megünnepelte legjobb barátnőjének születésnapját

Emily Browning és Jena Malone nagyon közel állnak egymáshoz, így nem csoda, hogy együtt ünnepelték meg Jena születésnapját.

Patocska Olivér Ausztráliába készül

A ByTheWay egykori tagja, Patocska Olivér a tervei szerint hamarosan a kenguruk földjére költözik a barátnőjével, Ágnessel, akivel két éve alkot egy párt. A szerelmesek együtt mesélték el találkozásuk történetét, és azt, hogy miért szeretnének a világ túlsó felén új életet kezdeni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való