KERESÉS search-close

betegség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "betegség"

Ezek a klímaváltozás veszélyei


szerző:
2019.02.22. 07:45
Ezek a klímaváltozás veszélyei

Dr. Nékám Kristóf után Dr. Páldy Anna is felvilágosította a nézőket a globális felmelegedés veszélyeiről, ráadásul az egyiptomi szúnyogokra is felhívta a figyelmet, amik komoly betegségeket hordoznak.

 

Az RTL Híradónak mesélt először betegségéről Grecsó Krisztián

Fél él évre eltűnt a nyilvánosság elől Grecsó Krisztián - ennyi idő telt el a betegsége felfedezése és a kezelések vége között. Az író az RTL Híradónak mesélt először kamera előtt a szenvedésről, az élet szeretetéről, és arról, miért baj, ha a betegeket hibáztatják állapotukért. Stábunk épp abban a pillanatban érkezett, amikor egy rég várt telefonhívást kapott.
Az íróval készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

A legendás Omega legendás billentyűse

Benkő László élete legnehezebb időszakán van túl betegsége miatt, de sosem adta fel, folyamatosan koncertezett, most is dolgozik. Az Omegát bemutató kiállításon rengeteg érdekes sztorit mesélt kameránk előtt.

Működő kórházban forgatott A Tanár stábja

A Tanár című sorozat forgatása nem csak az iskola falai között zajlott, a stáb az utolsó hetekben külső helyszíneken is dolgozott. Nagy körültekintést igényel, ha egy forgatócsoport néhány napra beköltözik egy működő kórházba. A ma esti epizódban Gyula egyik közeli hozzátartozója kerül kórházba.

Továbbra is terjed az influenza

Továbbra is emelkedik az influenzás betegek száma az országban, múlt héten már csaknem 78 ezren fordultak orvoshoz a betegség tüneteivel. Többségük gyerek és fiatal felnőtt. A híradónknak nyilatkozó háziorvos szerint fontos, hogyan aki beteg, ne menjen közösségbe, munkahelyre vagy iskolába, mert ilyenkor könnyebben alakulnak ki szövődmények, például tüdőgyulladás, ráadásul másokat is megfertőz.

INFLUENZA: Ezek a biztos tünetek!


szerző:
2019.02.07. 15:29
INFLUENZA: Ezek a biztos tünetek!

Mik a leggyakoribb tünetek és mire kell nagyon odafigyelni járvány idején gyermek és felnőtt beteg esetében. Orvosokat kérdeztünk!

180 gyerek betegedett meg Lábatlanban

180 gyerek betegedett meg Lábatlanban hányással-hasmenéssel a Komárom-Esztergom megyei Lábatlan két óvodájában és az általános iskolában is. Ők és a helyi idősek klubja is ugyanattól a közétkeztetőtől kapják az ételt, ott is többen megbetegedtek.

SZVITACS ALEXA: Szeretnék paralimpiai bajnok lenni

Fél éve még élet-halál között lebegett, most paralimpiai bajnoknak készül az a fiatal asztaliteniszező, akinek egy súlyos betegség miatt nyáron amputálták az alkarját és a lábujjait. Szvitacs Alexa vérmérgezést kapott. Életmentő műtéten esett át, hónapokig volt az intenzív osztályon. Azóta már hazamehetett, most otthon gyógyul. Sporttársai gyűjtést indítottak neki, hogy hozzájuthasson egy 14 millió forintba kerülő robotkarhoz. Ezzel már részt venne a jövő évi paralimpián, karrierjét ugyanis nem adja fel.
Alexának ezen a számlaszámon tud segíteni: Erste Bank: 11600006-00000000-82023658
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Anorexiás lány A Tanár legújabb főhőse

A Tanár legújabb részében az Oltári Csajok egyik főszereplője, a Pirost játszó Michl Juli hívja fel magára a figyelmet. Az általa alakított okos, értelmes lány nem képes elfogadni a saját testét olyannak, amilyen. Másnak látja magát a tükörben annyira, hogy az anorexia néven ismert betegség alakul ki nála.

Karesz: „Megszakad a szívem anyámért, de nem tudok rajta segíteni…”

Karesz tett egy utolsó próbálkozást édesanyjánál. Teó tervet eszelt ki, hogy megszabaduljon Karolától. Tamás állapota rosszabbodott.

Gyebnár Csekka: „Nem leukémiáról van szó”

A Barátok közt színésznője őszintén mesélt az elmúlt két év nehézségeiről, fájdalmairól, és arról, mi is történt a párjával.

Megható pillanat: a USNK egy súlyosan beteg kislány álmát váltotta valóra

A 2018-as X-Faktor győztes párosának felejthetetlen találkozásban volt része.

Tamásnak sokkoló hírekkel kellett szembesülnie a kórházban

Tamás újabb vizsgálatokin vett részt a kórházban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Reni Joe-nak: „Megölted a fiam apját…”

Joe látni akarta Renit. Tamás rémisztő híreket kapott. Laura féltékeny lett Gábor új barátnőjére.

A progériások a normálisnál ötször gyorsabban öregszenek

Még csak gyerekek, de mintha idős embereket látnánk. Mindössze 155 ember szenved az egész világon a progéria nevű genetikai betegségben. A progériások a normálisnál ötször gyorsabban öregszenek. A legidősebb progériás beteg mindössze 26 évesen halt meg. A gyerekek álma, hogy a tudomány fejlődésével és helyes életmóddal ők akár a 30. születésnapjukat is megéljék.

ARCHÍV: Andy Vajna őszintén vallott betegségéről

2009 tavaszán egy rutinvizsgálat során derült ki, hogy Andy Vajna daganatos beteg. Bár erről szinte senki nem beszél szívesen, a Fókusznak mégis igent mondott, és 2010 januárjában, éppen 9 éve hosszú interjúban beszélt betegségéről és a terápiáról.

Már csak ötmillió hiányzik Joe óvadékához

Joe kórházba került. Tamás orvoshoz ment a problémájával. Milán meglepődik, amikor kiderül, hogy valaki ellopta a futárszolgálatuk ötletét.

Tinnitus: van rá megoldás!


szerző:
2019.01.18. 17:04
Tinnitus: van rá megoldás!

Magyarországon kb. ötszázezren szenvednek a fülzúgástól. Így a Tinnitus ma már népbetegségnek számít, amit kiválthat stressz, de okozhatja többek közt magas vérnyomás, keringési betegségek, vagy az agy is. A Fókusz annak járt utána, hogy mi lehet a megoldás a betegségre!

Szofi: „Tamásnak orvoshoz kell fordulnia…”

Tamásnak nem maradt választása, minthogy bevallja Szofinak a titkát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás: „Remélem, hogy Szofi megtalálja majd a boldogságát nélkülem is…”

Tamara meglátogatta Joe-t. Szofi aggódni kezdett Tamásért. Bence találkozóra ment a régi cimboráival.

Tamásnak komoly egészségügyi problémái lehetnek?

Tamás gyanakodni kezdett, hogy egészségügyi problémái lehetnek…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A műhely eladása lehet Joe szabadulásának a kulcsa

Gábor megpróbált pénz szerezni Joe óvadékához. Tamásnak egészségügyi gondjai akadtak. Milánnak ajánlatot tedd az édesanyja.

Gyebnár Csekka és férje életük egyik legnehezebb szakaszáról meséltek

Két évvel ezelőtt Csekka és férje félelmetes hírt kaptak az orvosuktól: a színésznő szerelménél leukémia gyanút állapítottak meg.

Gyebnár Csekka férjéért aggódik

A küzdelemről és a bizakodásról szólt 2018 a Barátok közt Novák Gizellájának. A színésznő férjénél súlyos, több orvos szerint gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak. Csekkát sokkolta a hír, de aztán úgy döntöttek, alternatív gyógymódokkal próbálkoznak

Egyre több az influenzás beteg országszerte

Decemberben egy hét alatt 11 ezren fordultak orvoshoz influenzának tűnő megbetegedéssel - ezt az országos tisztifőorvos mondta. A szakember szerint mivel a járvány általában január végén kezdődik, most még időben van, aki be akarja oltatni magát. Az ingyenes oltások már a háziorvosoknál vannak.

Kastélyosdombón minden család megkapja az esélyt az újrakezdéshez!

Molnár Sándor kálváriája 8 éve kezdődött, amikor kiderült, hogy súlyos tüdőbeteg. Családjával elszegényedett, míg végül Kastélyosdombóra került a családok átmeneti otthonába. A sok megpróbáltatás ellenére a Molnár család élete karácsony előtt hatalmas fordulatot vett, egy úgynevezett sorsfordító házba költözhettek.

Selena Gomez gyógyulása érdekében a közösségi médiát is teljesen kizárta!

Selena Gomez már évek óta küzd különböző betegségekkel:  legutóbb két hónappal ezelőtt került újra kórházba, élete második idegösszeomlása ott érte őt. Gyógyulása érdekében a közösségi médiát is szinte teljesen kizárta az életéből. Novemberben engedték ki a kórházból, de új poszt-ot azóta sem láthattunk nála, így rajongói nem sokat tudhattak jelenlegi állapotáról.

GYERMEKBETEGSÉGEK: Mikor és milyen orvoshoz vigyük a gyereket?

Hőemelkedés és orrdugulás, vagy láz és ízületi fájdalom. A két leggyakoribb tünetegyüttes, amivel a gyerekek orvoshoz kerülnek. A gyermek fül-orr-gégész szerint első körben érdemes a háziorvoshoz elmenni, és csak utána a kórházba, ha a gyerek tünetei nem csillapodnak.

Selma Blair nem adja fel!


szerző:
2018.12.04. 16:20
Selma Blair nem adja fel!

Selma Blair októberben jelentette be, hogy súlyos betegséggel küzd: az orvosok szklerózis multiplexszel diagnosztizálták. Az első jeleket már évekkel korábban felfedezte: elejtett dolgokat, olykor esetlenül mozdult - állapota pedig folyamatosan romlott. Bár nincs könnyű helyzetben, elhatározta, nem hagyja el magát. 

Mi történt Elton Johnnal?


szerző:
2018.11.28. 20:04
Mi történt Elton Johnnal?

Az énekes váratlanul lemondta floridai koncertjét a kezdés előtt nem sokkal…

Elpusztult Asha, az állatkert fiatal elefántja

Egy gyors lefolyású betegség támadta meg, és bár gondozói sokat küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. Az RTL Híradó is többször beszámolt Asháról és az elefántcsalád életéről.

BOROS LAJOS ÍRT EGY DALT: „Életben tartalak, ha beledöglesz is”

Boros Lajost az orvosok elaltatták, aztán nem ébredt fel a műtét után. Augusztus 19-én, a házassági évfordulójukon tért magához, 8 kilóval könnyebben, legyengülve, úgy, hogy újra kellett tanulnia járni.

Betegsége miatt nem vállalja előadásait Sas József

Óriási ünneplésre készült, mégsem állhat a színpadra idén Sas József - a színész-rendező betegsége miatt nem vállalja előadásait. 11-szer adták volna elő a Nekem 80! című darabot, de Sas a múlt héten szomorúan kijelentette: már nincs ereje vállalni az előadásokat.

 

Időben felismerve gyógyítható a mellrák!

Évente csaknem 8500 nőt regisztrálnak mellrákkal. Ez azt jelenti, hogy minden hetedik magyar nő érintett a betegségben. Ennek ellenére még mindig van, aki fél elmenni mammográfiai vizsgálatra. Pedig sok esetben, ha időben észreveszik, nagyobb eséllyel gyógyítható.

Legyűrte betegségeit és visszatért Avril Lavigne!

Az énekesnőnek több, igencsak kemény betegséggel kellett megküzdenie az elmúlt öt évben, legújabb albumával azonban üzeni: visszatért!

Melinda egyik napról a másikra veszítette el emlékeit, az orvosok is keresik a magyarázatot

Jónás Melinda tavaly egy olaszországi nyaraláson egyik napról a másikra veszítette el emlékeit, s velük együtt önmagát is. Képes egy filmet többször is megnézni, hiszen nem emlékszik rá. Elmegy régi ismerősei mellett az utcán, mert nem ismeri meg őket. Még a tudomány is értetlenül áll azelőtt, mi is történik a fejében. Neves professzorok, agyspecialisták hada vizsgálta, elemezte, egyelőre eredménytelenül. Ilyennel még nem találkoztak.

Újra kórházba került Selena Gomez!

A fiatal énekesnőt másodjára szállították kórházba, és úgy tűnik, elég nagy a baj.

Egy betegség, ami 24 óra alatt akár halállal is végződhet

A korai diagnózis és a gyors orvosi ellátás életmentő szerepére hívják fel a figyelmet a járványos agyhártyagyulladással kapcsolatban. A meningococcus veszélyeiről Dr. Póta György mesélt.

Az énekesnő a Fókusztól kért segítséget!

Hajni nem szeretett volna mást, mint élményt adni az embereknek, szervei azonban egymás után mondták fel a szolgálatot. Családtagjait, akikre számíthatott, szinte egymás után veszítette el, ideiglenes lakásából mennie kellett, és a barátok lehetőségei is elfogytak akkor már. Két évvel ezelőtt készült a gyönyörű hangú lánnyal a riport, melyben a nézőktől kért segítséget Hajni.

Marcia Cross felvette a harcot a rákkal

A színésznő megható üzenetben bíztatta sorstársait, rajongóit pedig megnyugtatta állapotával kapcsolatban.

Daganatos gyerekek gyógyulását szuperhősök segítik!

A világegyetemben csupán néhány olyan hely létezik, ahol békésen megfér egymás mellett az Erő mindkét oldala. Itt találkoznak egymással az univerzumközi szupercsapatok, és még az is előfordul, hogy Darth Vader többet védekezik, mint támad. És hogy melyek ezek a mágikusnak hitt helyek? A kórháza, ahol önkéntesek segítenek a gyógyulásban - erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt.

Rákbeteg a „született feleség”

Az egykori sorozatszínész, Marcia Cross, éveken át rákkal küzdött, amiről most beszélt először. Miután sikerült legyőznie a betegséget, közösségi oldalán tudatta a rajongóival, hogy a nehéz időszak után végre jól van.

A született feleségek sztárja a rákkal harcol

Megkönnyebbülten tudatta rajongóival Marcia Cross: a rákkal folytatott harcban jelenleg nyerésre áll. A született feleségek vörös hajú sztárja először két hete osztotta mesélt a betegségéről: akkor mindenkit megdöbbentett

Gwyneth Paltrow az alkoholról is lemondott kisfiáért!

A színésznő hihetetlenül intim dolgot osztott meg kismama korszakából, amiről eddig még sosem beszélt.

Pásztor Erzsi újjászületett!

Nehéz időszakon van túl Pásztor Erzsi: egy interjúban először beszélt rejtélyes betegségéről. A részletekbe nem ment bele, de a Borsnak úgy  fogalmazott, hogy hónapok alatt lábalt ki a kórból, és reméli, már túlvan a nehezén. Orvosaitól a jó hírt pár napja kapta meg, ezért a 82.  születésnapját önfeledten tudta ünnepelni családja körében.
 

Szilágyi István és felesége egyre rosszabb állapotban van

Szilágyi István és felesége is napról-napra rosszabb állapotban van - rövidesen eljöhet az idő, mikor már egyáltalán nem tudnak gondoskodni magukról. A Blikk úgy tudja, hogy fiuk, Péter az egyetlen, aki támogatja őket. Péter szerint a helyzet kezd tarthatatlanná válni: kénytelen lenne állandón ápolót fogadni szülei mellé, de ezt anyagi körülményei nem teszik lehetővé.

Iszak Eszti kórházban volt?


szerző:
2018.09.14. 11:04
Iszak Eszti kórházban volt?

A műsorvezető rajongói megijedtek, hiszen egyik legújabb Insta-sztorijában csak annyit láthattak Esztiről, hogy infúzióval a karjában üldögél. Mi történhetett?

Mitől ijedtek meg Iszak Eszter rajongói?

Iszak Eszter rajongói nagyon megijedtek, mikor kedvencük Instagram sztorijában egy rémisztő képet posztolt magáról: karjából tű lóg, melyen keresztül infúziót kap.

Hihetetlen, de igaz: Jim Carry újra a régi!

A világ egyik legnépszerűbb filmsztárja nehéz időszakon van túl, volt barátnője 2015-ös öngyilkossága miatt gyakorlatilag évekre eltűnt a nyilvánosság elől. A híres színész viszont egy évvel ezelőtt tűnt fel újra a Velencei Filmfesztiválon, egy dokumentumfilm premierjén. Tökéletesen kiszolgálta a fotósokat – előbb megvillantotta korábban is sokat szerepeltetett hátsóját, majd le is ült a fényképészek mellé – bátran állíthattuk tehát róla, hogy továbbra is rendkívül kamera érzékeny.

Benkő László megrettent a hírektől

Két jó barátja is meghalt Benkő Lászlónak a közelmúltban, ezért nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna a halálra. Orbán Józsi és Székhelyi József is rákban hunyt el, Benkő is ezzel küzd. Felkészült a legrosszabbra, a harcot nem adta fel.

Türelemmel viselte betegségét Székhelyi József

Megrendülten emlékeznek a pályatársak, barátok és tisztelők Székhelyi Józsefre. A Jászai Mari-díjas színművész hosszú betegség után, szerda délután hunyt el. Székhelyi József tavaly novemberben jelentette be, hogy tüdőrákkal küzd. Betegen is tovább játszott, partnerei szerint varázslatos türelemmel viselte a megpróbáltatásokat.

Székhelyi József sosem adta fel

A Story Extrának június közepén adott interjút, mikor rákbetegségével épp a legkeményebb harcot vívta: elszántsága azonban mit sem változott a diagnózis óta eltelt majd’ egy év alatt.

Milán betegsége meghiúsította Ayse családjával közös utazását

Egy hosszú nap után Milán végre megszerezte az új útlevelét, mikor azonban Ayse és a családja odaért hozzá, Milánon rosszullét uralkodott el…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó Marcinak: „Hadd, higgye csak mindenki, hogy halott vagyok…”

Marci rátalált Teóra. Dani megpróbált bocsánatot kérni Lilitől. Milánnak útlevelet kellett szereznie, hogy elutazhasson Ayse-val.

Genovai tragédia: még 10-20 eltűntet keresnek

Tíz-húsz embert még mindig nem találtak meg azok közül, akik eltűntek hídomlás idején. A tűzoltók most a nagyobb betonelemeket távolítják el, hátha ott bukkannak rájuk. A kórházba szállított 16 sérültből már csak 9 állapota súlyos. A halálos áldozatok számát 38-ra módosították.

Szulejmán-titok: Hürrem vajon milyen betegségben szenvedhetett?

A híres török sorozat negyedik és egyben befejező évadában hihetetlen és váratlan fordulatokra számíthatunk: mint például a szenvedélyes és veszélyes testvérharc, vagy a szultána gyógyíthatatlan betegsége. Az utóbbinak utána is jártunk, mert nem hagyott minket a gondolat, hogy a való életben vajon milyen kórság gyötörhette a Validét.

Szulejmán: „Nagyon félek!”

Az uralkodó egyszerűen nem képes elfogadni, hogy Hürrem betegsége ellen nincs gyógymód. Egy törékeny pillanatban pedig be is vallja, hogy rettenetesen fél, és a tehetetlenség érzése teljesen megbénítja őt, ugyanis megígérte Hürremnek, hogy ez a borzalmas betegség nem győzhet.

Felismernéd a Lyme-kór tüneteit?

A kullancs okozta Lyme-kór szövődményeire a fertőzés áldozatai hívják fel a figyelmet. Van, aki megvakult, lebénult, más megsüketült. Szerintük a Lyme-kór népbetegség, mégis alig tudunk róla valamit. 

Exkluzív: Kulka János őszintén mesélt a gyógyulásáról!

A Kossuth-díjas színész 2016 áprilisában kapott stroke-ot. Jobb karja lebénult, és a beszédközpontja is sérült. A betegsége óta most először adott interjút: terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

EXKLUZÍV: először beszélt a küzdelmeiről és a gyógyulásáról Kulka János

A Fókusznak adta első televíziós interjúját Kulka János azután, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Jobb karja lebénult, megszólalni nem tudott. Terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

Évekkel ezelőtt a Portré vendége volt, ahol Barabás Évivel beszélgettek Esőember szerepéről.

ÁBRIS: Ha a kezelés nem lenne, ma nem állhatnánk itt

Ábris külföldi kezelésére több mint 50 millió forintot gyűjtött össze a családja, miután rengetegen segítettek nekik. Ábris eddig hat injekciót kapott Belgiumban, a hetediket pedig ma adták be neki egy budapesti kórházban. Az itthon még gyerekcipőben járó speciális kezelés után a kisfiú akár járni is megtanulhat.

Rákkal küzd Szűcs Adriána, a szépségversenyző

Óriási harcban van saját szervezetével a Miss Balaton szépségverseny csodaszép középdöntőse, Szűcs Adriána. Nem egész egy évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, ő azonban mégis jelentkezett a versenyre, hogy ezzel is másoknak segítsen!

Hürrem: „Hagyd el a palotát, Szümbül! Indulj!”

A szultána egyelőre nem veszi komolyan a betegségét, és azt sem, amit az orvosok mondtak neki. Az aga ezzel ellentétben nagyon aggódik Hürrem életéért, emiatt el is árulja az uralkodónak, hogy a Valide halálos betegségben szenved. Ezzel a lépésével azonban elérte, hogy Hürrem kitiltsa őt a palotából és elküldje azt az embert, akiben mindennél jobban megbízott.

 „Van egy nagyon komoly betegségem”

Marcsi az édesanyjával szeretné rendezni a kapcsolatát, akit már több mint tíz éve nem látott. Ráadásul egy komoly betegség miatt az orvosok hét évet jósoltak neki, így leghőbb vágya, hogy minél több időt töltsön anyukájával.

Lebénult Angelina Jolie arca?


szerző:
2018.07.27. 05:00
Lebénult Angelina Jolie arca?

Egy évvel ezelőtt a színésznő azzal töltötte az idejét, hogy minél jobb anya legyen, és egy interjúban elmondta, hogy szerinte ez megy is neki. Viszont azt nem tudja, mi válthatta ki nála ezt a betegséget, amely az arcideg működési zavara, és az arc egyik oldalán váratlanul izomgyengeséghez vagy bénuláshoz vezet.

Rengeteg hazai művész került kórházba!

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne a két évvel ezelőtt sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész került akkor kórházba. Mi történhetett mégis velük?

SEGÍTSÉG: Életmentő kezelésre gyűjt a kajakos

Életmentő kezelésre gyűjt az Európa-bajnok magyar kajakos Tóth Róbert és felesége. A 28 éves sportolót a rák egy ritka fajtája támadta meg, amely elsőként könnycsatornáját betegítette meg, bal szemére már meg is vakult.

Műtétre vár Székhelyi József!

Székhelyi Józseffel pár hete tudatták orvosai: hamarosan meg kell műteni a gyógyulás érdekében. A színész tavaly év végén tudta meg, hogy tüdődaganata van, a kezelést azonnal meg is kezdte. Az első perctől kezdve nyíltan beszélt a sajtóban betegségéről.

 

Mik a leggyakoribb fesztiválbetegségek?

Dr. Vörös Anna szülész-nőgyógyász a leggyakoribb fesztiválbetegségekről, és azok kivédéséről mesélt nekünk!

Bernek Péter rejtélyes betegségének története

Hosszú ideig rejtélyes betegséggel küzdött világbajnok úszónk. Emiatt az EB-ről is lemaradt, de végre a gyógyulás útjára lépett, hogy augusztustól felkészülhessen a következő világkupára. A reggeliben mesélt betegségéről Bernek Péter!

„Készüljetek a szultána halálára!”

Hürrem már egy ideje tudja, hogy egy csúnya duzzanat van a vállán, és ami rettentő fájdalmat is okoz neki. Szümbülnek sikerül rábeszélnie a Validét, hogy a velük utazó orvos vessen rá egy pillantást. Sajnos ekkor olyan hírrel kell szembesülnie az agának, amely a rémálmaiban sem fordult elő: Hürremet egy gyilkos kór támadta meg, amire egyszerűen nincs gyógyír.

WOW! Ezeket nem eheti Nagy Alexandra!

A Barátok közt színésznőjének oda kell figyelnie rá, hogy mit eszik. De miért? És miket nem fogyaszthat? Elárulta!

Tilos a csípős és az alkohol Nagy Alexandrának

A Barátok közt Fekete Alízának rengeteg dologról kell lemondania. Nagy Alexandránál néhány éve gyomorfekélyt és refluxot állapítottak meg, ezért a színésznőnek egy csomó dolognak búcsút kellett intenie. Többek között az alkoholnak, a fűszeres és csípős ételeknek. Ez utóbbiak mennek neki a legnehezebben, Alexandra ugyanis imádja az egzotikus ízeket.

 

Súlyos betegséggel küzd Johnny Depp fia?

Múltkor írtunk róla, hogy a színészről sokkoló képek jelentek meg a közösségi médiában, most viszont újabb rossz hír érkezett a családról.

Amikor a sport a legfontosabb gyógyító erő

Agykutatótól a sívszebészig minden orvos hangsúlyozza, hogy ha valaki sokáig egészséges szeretne lenni, az sportoljon rendszeresen, úgy, hogy meg is izzadjon a mozgás végére. Rita és Réka életében is eljött az a pillanat, amikor sport vált a legfontosabb gyógyító erővé. Mindkét anyukának szembe kellett néznie daganatos betegséggel és Rita a pánikbeteségről is tud mindent.

 

Elmaradt nyaralás: Horváth Éva kisfia váratlanul megbetegedett

Az egykori szépségkirálnyő nem érti, hogyan történthetett ez gyermekével. Éva saját közösségi oldalán kért segítséget követőitől.

Székhelyi József keményen küzd

Bár féléve tüdőrákot diagnosztizáltak nála, Székhelyi József azóta is folyamatosan színpadon van. Orvosai szerint jobban van, ám állapotáról folyamatosan ellentmondásos információk látnak napvilágot. Színházi próbája előtt beszélgettünk vele.

 

Balzsay Károlynak rengeteg erőt adtak gyermekei betegsége alatt

A sportoló három bombázóval él együtt, hiszen van két kislányuk feleségével. A sport mindannyiuk életének fontos része, de ami ennél is fontosabb a kapocs, ami közöttük van. Nem is véletlen, hogy lányok a segítették át élete legnehezebb időszakán Károlyt.

Meghalt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 18:24
Meghalt Paudits Béla

A Jászai-díjas színművész az utóbbi években már nem állt színpadra, betegségei miatt kórosan lefogyott. Másfél hete stroke-ot kapott otthonában. Akkor kórházba szállították, azóta intenzív osztályon ápolták. Paudits Béla 68 éves volt.

 

KölyökKalauz 2018-06-09


szerző:
2018.06.09. 09:25

HIV szűrés: életet menthet!


szerző:
2018.06.06. 07:44
HIV szűrés: életet menthet!

Május végén világszerte megemlékeztek az AIDS betegségben elhunytakról. Minden 5. kiszűrt HIV-pozitív már későn, a betegség AIDS-stádiumában kerül az ellátórendszerbe, pedig a fertőzés egy 20 perces INGYENES gyorsteszttel könnyedén kimutatható lenne.

Kórházba került Paudits Béla

Sajtóinformációk szerint agyvérzést kapott Paudits Béla. A színész hétfőn lett rosszul otthonában, a mentőket ápolója értesítette.

 

 Stroke-ot kapott Paudits Béla

Otthonában stroke-ot kapott Paudits Béla, akit azonnal kórházba szállítottak. Szerencséjére mellette volt ápolója, aki azonnal hívta a mentőket. Hogy mennyire súlyos az esete még nem tudni, de természetesen egyelőre nem engedik ki az intézményből

 

Johnny Depp halálos betegséggel küzd?

Pár napja ijesztő fotók jelentek meg a színészről, és mindenki aggódni kezdett érte. Lesoványodott és igazán betegnek tűnik ezeken a képeken. Vajon miért néz ki így Depp?

KölyökKalauz 2018-06-02


szerző:
2018.06.02. 09:20

Ezt érezheti egy SM-beteg


szerző:
2018.05.26. 18:40
Ezt érezheti egy SM-beteg

Van, akinek kutyája segíti lehúzni a cipzárt a kabátján, másnak másfél óráig tart a felöltözés, a többségük akadozva beszél. Mindent sokkal lassabban csinálnak, mint az egészséges emberek. Ezt okozza a sclerosis multiplex nevű betegség, ami egy idegrendszert megtámadó kór. Ma értük tartottak jótékonysági futóversenyt, az alapítványuknak gyűjtöttek.

 

KölyökKalauz 2018-05-26


szerző:
2018.05.26. 09:35

Súlyos beteg Jet Li!


szerző:
2018.05.22. 17:18
Súlyos beteg Jet Li!

Rajongók milliói aggódnak az egykori akciósztárért, Jet Liért. A színész az utóbbi pár évből csak egy filmet mutatott fel főszereplőként, ennek pedig elhatalmasodó gerincproblémái és pajzsmirigy túlműködése az oka.

KölyökKalauz 2018-05-19


szerző:
2018.05.19. 09:15
Benkő László reagált az őt ért pletykákra

Pont egy évvel ezelőtt aggasztó hírek terjedtek Benkő Lászlóról, több újság is megírta, hogy a zenész rákos. A billentyűs egy koncertje után érezte rosszul magát, azt hitte szíve rendetlenkedik, a kórházban a tüdőembólia gyanúja mellett daganatra is gyanakodtak. A zenész reagált a szóbeszédre és a sajtóban megjelentekre, interjúnk után egyébként azonnal koncertezni indult Németországba.

KölyökKalauz 2018-05-12


szerző:
2018.05.12. 09:25
Cukorbetegség: Tóth Vera szerint is fontos odafigyelni

Naponta 10 ember lábát kell amputálni Magyarországon a cukorbetegség miatt. Hazánkban jelenleg 772 ezer beteget tartanak számon, másfél év alatt 71 százalékkal nőtt a diabéteszesek száma. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2005-ben azzal a céllal jött létre, hogy minél több ember ismerje meg ezt a betegséget, és annak veszélyeit, és járjanak rendszeres szűrésekre. A diabéteszről beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt.

Barátok közt: Novák László súlyos betegségben szenved!

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Lacinak sajnos súlyos cukorbetegsége van. Mivel a férfi egyáltalán nem vette komolyan a rosszléteit, az egyik régi lakó, Enikő úgy döntött, akkor Laci tudta nélkül vesz tőle egy csepp vért. Kiderült, mindenben igaza volt a fiatal lánynak…

KölyökKalauz 2018-05-05


szerző:
2018.05.05. 09:10

KölyökKalauz 2018-04-28


szerző:
2018.04.28. 09:30

KölyökKalauz 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 09:40
Orbán Józsi harcol a rákkal

A legendás zenész úgy tűnik, sikerrel vette fel a harcot a rák ellen. A humorát megőrizte és a körülményekhez képest, nagyon is jó formában volt.

Újabb fejlemények! Megműtötték Caramel leukémiával diagnosztizált kislányát

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi kislányát hétfőn akut limfoid leukémiával diagnosztizálták. Az ALL a legjobban gyógyítható gyermekkori daganatok közé sorolható, a kis Szofi kezelése pedig már el is kezdődött.

KölyökKalauz 2018-04-14


szerző:
2018.04.14. 09:25
17 év után vallotta be pszichés betegségét Mariah Carey

Az énekesnő 2001 óta szenved bipoláris zavarban. Ez válása után derült ki, amikor idegösszeomlással kórházba szállították. Mariah akkor úgy döntött, betegségét eltitkolja a nyilvánosság elől, mert félt, hogy befolyásolja a karrierjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való