KERESÉS search-close

bocsánatkérés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bocsánatkérés"

Így békült ki egymással Rácz Jenő és szerelme

A Tudta vagy Bukta játék után Dóri könnybe lábadt szemmel vonta kérdőre szerelmét…

Nem fogadta el a bocsánatkérést a megvert kalauz

Nem fogadta el támadója bocsánatkérését a bíróságon a brutálisan megvert kalauz. A férfit két és fél évvel ezelőtt a zuglói állomáson hagyta helyben egy fiatal, akinél nem volt érvényes jegy. A támadó az előkészítő ülésen elismerte bűnösségét és elfogadta az 1 év 8 hónapos büntetést, ami az eljárás végét jelentette volna. A védelem viszont újabb szakértői véleménnyel állt elő, így az ügy tovább folytatódik, igazságügyi orvosszakértő bevonásával.

11 évvel ezelőtt Fluor felelőtlenül alkotott véleményt Kiszel Tündéről, meg is lett az eredménye

Nyári este, jó hangulat, némi alkoholos mámor és néhány meggondolatlan szó. Ez került Fluor Tominak másfél millió forintjába. 11 évvel ezelőtt ugyanis Tomi felelőtlenül alkotott véleményt Kiszel Tündéről egy kamera előtt. Tündének ez nem tetszett, és feljelentette a sztárt. A vitájuk több mint 2 év huzavona után szinte napra pontosan 9 évvel ezelőtt zárult le.

BÍRÓ LÁSZLÓ: „Eljött az ideje ennek a bocsánatkérésnek”

Nehéz pillanatokat okozott Bíró Lászlónak az elmúlt napokban az, hogy a kormánypárti Magyar Nemzet elővette pár évvel ezelőtti Facebookposztjait. Ezekben Judapestnek nevezi a fővárost, vagy épp tetűcsúszdásoknak a szállodák zsidó vendégeit. Az ellenzéki pártok közös jelöltje közösségi oldalán is bocsánatot kért az általa is vállalhatatlannak tartott kijelentésekért. Hangsúlyozta: hisz a változás és megbocsátás erejében.

Levélben követel bocsánatkérést

Bocsánatkérésre szólított fel levélben több száz külföldi kutatót és újságírót a nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán az RTL Híradónak azt mondta, hogy rengeteg nyilatkozatot gyűjtöttek össze az elmúlt hónapokból, amelyekben szerintük igaztalanul vádolták Magyarországot a koronavírus miatt hozott intézkedésekkel kapcsolatban, és ez nem maradhat következmények nélkül.

Orbán: „Példátlan támadás”

Bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt valamennyi tagpártjának elnökét, erről a kormányfő sajtófőnöke tájékoztatta az állami hírügynökséget. A levelet angol nyelven Európa-szerte 53 néppárti pártelnöknek, magyar nyelven négy pártelnöknek, valamint a Most/Híd szlovák-magyar vegyes párt elnökségének küldték el. Orbán Viktor szerint Magyarország ellen példátlan támadás és dezinformációs kampány zajlik, szerinte ebbe nem csak a Fidesz politikai ellenfelei, hanem a Néppárt tagjai is bekapcsolódtak.

Bocsánatkérést várnak Kövértől

Karanténidőszakban még a sok ápolt közé is jó bemenni a parlamentbe - így jellemezte a Hír Tv-nek adott interjúban az országgyűlésben szerinte uralkodó állapotokat Kövér László. A fideszes házelnök hozzátette: ez a megállapítás nem vonatkozik minden képviselőre. Kövér László a Párbeszéd képviselője, Szabó Tímea múlt heti felszólalása kapcsán azokról az ellenzéki képviselőkről is beszélt, akik bírálják a kormány vírus elleni intézkedéseit. Úgy fogalmazott: szánalommal tekint az ellenzéki képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik. Az ellenzék férfi képviselői ma közös közleményben szólították fel bocsánatkérésre a házelnököt.

Bocsánatkérést követel az egyik legnagyobb lengyel lap

Magyar nyelvű vezércikkel a címlapján követeli az egyik legnagyobb lengyel napilap, hogy a kormánypárti médiumok kérjenek bocsánatot Donald Tusktól, amiért azt állították róla, hogy nagyapja náci kollaboráns volt. A lap főszerkesztője Híradónknak azt mondta: hatalmas a felháborodás Lengyelországban és az ügy a lengyel-magyar barátságot veszélyezteti.

Részeg férfi gázolt halálra egy 25 éves nőt Salgótarjánban

Részeg férfi gázolt halálra egy 25 éves nőt Salgótarjánban. A gyanúsított testvére szerint öccse korábban is vezetett már részegen, de úgy gondolja, most nem ő volt a gázoló. Nem sokkal a gázolás után ért a helyszínre Turcsány László, a Fidesz helyi képviselője, aki a halálos baleset áldozatáról képeket osztott meg a Facebookon. A kegyeletsértő bejegyzést később törölte, és bocsánatot kért.

Imre nem tud ellenállni Anna közeledésének

A zsandárhadnagy megfogadta, többet nem engedi, hogy a bárókisasszony beférkőzehessen a szívébe, de vágyainak nem tud parancsolni.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Gulyás Gergely: Nincs ok bocsánatkérésre Kovács Zoltán viselkedése miatt

Nincs ok bocsánatkérésre Kovács Zoltán államtitkár viselkedése miatt - erről beszélt a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az államtitkár kedden több mint 70 üzenetet posztolt egy zárt uniós meghallgatásról, az Orbán-kormány intézkedéseit kritizáló politikusokat pedig többször Soros-kórusként emlegette.

Évek óta találkoznak a bíróságon, mégsem kért tőlük bocsánatot

Évek óta találkoznak a bíróságon, de a baleset okozásával vádolt férfi mégsem kért bocsánatot tőlük – ezt mondta stábunknak az egyik elhunyt rendőr apja. Fia és munkatársa négy éve halt meg autóbalesetben, a családok azóta várják az ítéletet. A két rendőr autójába bele- csapódott egy szabálytalan autós, aki a vád szerint részegen, jogosítvány nélkül vezetett. Az áldozatok szüleit felháborítja, hogy a baleset miatt a férfit még nem ítélték el miközben családok mentek tönkre a tragédia miatt. 

Az egész iskola előtt kellett bocsánatot kérniük

Az egész iskola előtt kellett bocsánatot kérnie egy tanárnak és több diáknak egy keszthelyi gimnáziumban. Az egy osztályba járó tanulók egy iskolai ünnepségen eljátszott előadásukban viccet csináltak abból, hogy egy korábbi tanáruk összejött egy korábbi diáktársukkal. Bár az érintett tanár az eset miatt már nem dolgozik az iskolában, az édesanyja, aki ott tanít, zokon vette az előadást, ezért kényszerítették bocsánatkérésre a diákokat és osztályfőnöküket.

Roland romantikus gesztussal engesztelte ki Borit

Roland megpróbálta jóvá tenni, hogy elfelejtett egy Bori számára fontos hófordulót…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás többször is meglopta édesanyját

A fiú a múltját szeretné végleg lezárni. Első lépésként sok év után bocsánatot kérne anyukájától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tícián a vaksötétben engesztelte ki szerelmét

Az esti veszekedés után a srác beismerte bűneit szerelmének.

Dávid még egyetlen barátnőjéhez sem volt hűséges

Barátai szerint nem való a fiúnak párkapcsolat, mert előbb-utóbb minden nőt megbánt. Így tette ezt négy éve Csengével is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bocsánatot kért a gázpisztollyal lövöldöző férfi

Szégyelli magát és bocsánatot kér - ezt mondta a bíróságon az a fiatalember, aki egy szerelmi konfliktus miatt gázriasztó pisztollyal többször is levegőbe lőtt csütörtökön egy tatabányai bevásárlóközpont parkolójában. Először autójával barátnője kocsija elé állt, az autó ajtaját is rángatta, majd lőtt, aztán elmenekült.

Arnold azért költözött vidékre, hogy ő lehessen a falu bikája

A férfi a hűtlensége után most gyermekei anyjától szeretne bocsánatot kérni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bocsánatot kért a katolikus egyház a szexuális visszaélések és bántalmazások miatt!

Bocsánatot kért az egyházi személyek által elkövetett bántalmazások és szexuális visszaélések áldozataitól a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia. Szolgálatot állítanak fel az ilyen esetek bejelentésére. A püspöki konferencia elnöke februárban nyilatkozta azt, hogy idézem: Magyarországon nem nagyon jellemző az ilyenfajta bűncselekmény, ami Veres András szerint a kultúránkból is következik.

Gábor nem teketóriázik: találkozik és szeretkezik!

A férfi társkeresőn keresett alkalmi együttléteket, ám barátnője meglátta a nőkkel váltott üzeneteket… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Ti vagytok nekem a tirpákok!”

Dani most bocsánatot szeretne kérni „szemtelenségéért”, rádásul egy saját dallal készült Melindának. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

A feleségnek 18 év után elege lett párjából

Sok év eltelte után Anett beadta a válókeresetet, elege lett férje, Tamás alkoholproblémáiból és bántalmazásából. Tamás most vissza akarja kapni szerelmét. Vajon kibékülnek? A teljes adásból kiderül!

KÖNNYFAKASZTÓ: László 16 év börtön után kért megbocsátást exfeleségétől

Az elkeseredett férfi hosszú évek múltán találkozott Zitával, és készen állt arra, hogy minden bűnéért elnézést kérjen. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János felöntött kicsit a garatra, de már bűnbocsánatot kért Istentől

János egy ferde éjszakán összekavart legjobb barátja barátnőjével, és bár az Úrtól már megbocsátást kért, úgy érzi, Janinak is meg kell gyónnia bűnét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Hódítsd vissza az asszonyt!”

János, a fiatal édesapa több alkalommal is félrelépett, ám most elhatározta: visszaszerzi szerelmét. Vajon sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mit mond a katolikus egyház a papi pedofíliáról?

Az utóbbi időben számos megdöbbentő ügy látott napvilágot a világ több országából, ez késztette bocsánatkérésre és reakcióra a katolikus egyházat, amelyet rengeteg kritika ért a hosszú időn át eltussolt gyermekmolesztálási ügyek miatt. Ferenc pápa szerint förtelmes bűn a papi pedofília. Utánajártunk, miként viszonyul a katolikus egyház itthon és a világban a gyermekmolesztáláshoz.

Mesi megbocsátott Lilinek?

Lili bocsánatot kért a hajó lakóitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orbán Viktor levélben kért bocsánatot

Bocsánatkérő levelet küldött Orbán Viktor azoknak a jobboldali pártoknak, amelyek kizáratnák a Fideszt az Európai Néppártból. A miniszterelnök azt kérte tőlük, hogy vizsgálják felül a javaslatukat. Manfred Weber néppárti frakcióvezető, aki kedden járt Orbán Viktornál, az Euronewsnak azt mondta: a találkozójukon szó sem volt tárgyalásról.

BÁNTALMAZOTT TINI: „Tenyérrel ütöttek, aztán fojtogatott”

Még most is annyira fél, hogy a biztonsága érdekében azt kérte, ne legyen felismerhető. Azt mesélte, barátnőjével hintázott iskola után, amikor belekötöttek. Támadói az egészet videóra vették. A felkavaró képsorokat szombaton mutattuk be Híradónkban. Azt mondja, azért kötöttek bele a lányok, mert szerintük meg akarta verni őket. Ő azonban ezt tagadja. Végül olyan erővel ütötték-verték, hogy kórházba került. Az arca feldagadt, a lába több helyen is zúzódott.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Orsi igazi otthonra talált a lakóhajón

Roland bocsánatot kért Boritól. Dávid közölte Joe-val, hogy haza kell mennie. Orsi úgy érezte, semmi se jön neki össze.

M. Richárd személyesen is bocsánatot kérne

Másfél évvel a tragikus Dózsa György úti baleset után levélben kért bocsánatot M. Richárd az elhunytak hozzátartozóitól, aki a levél végén azt is hozzáteszi, hogy szívesen találkozna személyesen is a családdal, hogy részvétet nyilvánítson.

VV Zsuzsu bocsánatot kért a Mikulástól

Zsuzsu nagyon megbánta, amiért kifakadt a Télapótól kapott ajándéka miatt, és most őszintén mesélt az akkor átélt érzéseiről.

Istenes Bence nyilvánosan kért bocsánatot!

Már két évvel ezelőtt is tudtuk, hogy Istenes Bence az egyik legnagyobb troll. A 2016-os X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája – zavarában – Puskás Petivel keverte össze. A videó egy hét alatt nézettségi rekordot döntött. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal.

Nyilvános bocsánatkérés

Nyilvánosan elnézést kért Norvégia miniszterelnöke azoktól a norvég nőktől, akiket a második világháború után meghurcoltak, mert viszonyt folytattak a német megszállókkal, akiktől gyakran gyerekük született.

Vera rögtön azután kért bocsánatot Alexandrától, hogy eltervezte a kiejtését...

Vera egyértelműen kijelentette a többieknek, hogy kire fog szavazni a Törzsi Tanácson, azonban utána felkereste Alexandrát, hogy könnyítsen a lelkén, és bocsánatot kért tőle a korábbi viselkedése miatt.

Bocsánatkérést várnak Semjéntől

Bocsánatkérésre szólította fel Semjén Zsoltot a svédországi számi kisebbség. A miniszterelnök-helyettes múlt héten a Parlamentben azt mondta, a svédországi vadászatainál szó sem volt luxusutakról, mert öt holtrészeg számi kísérővel éjszakázott. A számiknál azonban súlyos sértés, ha iszákosnak bélyegzik őket.

Gábor Dalmának: „Ha ennyire közel éreztél magadhoz, hogy tehetted ezt velem?”

Dalma bűntudattól szenvedve ment el Gáborhoz, hogy bocsánatot kérjen tőle, miután lefeküdt Laurával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Verebes István élő adásban kért bocsánatot

A HetiHetes egyik ikonikus alakja volt a Reggeli vendége. Nem rég jelent meg Verebes István negyedik könyve, melyben a színházi életről írt. A színész és rendező őszintén mesélt arról is, mit okozott könyvének megjelenése a napokban.

Sándor, a webcamerás csábító

Sándor bármit megtenne azért, hogy visszakapja szerelmét. A férfi ugyanis többször bűnbe esett: webcamerán ismerkedett lányokkal, ráadásul a szomszédasszonyhoz is „átjárt”. Most viszont már mindent megbánt, és akár exe kezét is megkérné…

Joe: „Nem tudok nélküled élni!”

Úgy tűnik, Joe túl későn ébredt rá, hogy visszafordíthatatlan hibát követett el a párkapcsolatában. A férfi ki szeretné békíteni a feleségét, Nikit, aki viszont egyáltalán nem hajlandó megbocsátani Joe-nak.

Három óriásplakát a falu határában

Dani nemrég elvesztette szerelmét, Nikit, de mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze őt. Sőt, a fiú olyannyira elszánt, hogy bocsánatkérésképpen az egész falut kiplakátolta a közös képeikkel. Vajon Niki képes lesz megbocsátani?

„Ha nincsenek barátaid, egy senki vagy”

Krisztofer a gyerekkori legjobb barátjától, Vilitől szeretne bocsánatot kérni, amiért barátnője miatt elhanyagolta őt. A fiatal fiú vissza szeretné kapni barátját, és bízik abban, hogy Vili is megbocsát majd neki.

Ricsi: „Tesó, százszor megbántam”

Ricsi egy évvel ezelőtt lefeküdt a gyerekkori legjobb barátjának barátnőjével, amit a mai napig nem tudott megbocsátani magának. Hiába kereste barátját, hogy kibéküljön vele, sohasem tudta elérni. Most eljött az idő, hogy szemtől szemben kérjen bocsánatot bűnös tettéért.

Orsi dalban kér bocsánatot


szerző:
2018.03.09. 18:00
Orsi dalban kér bocsánatot

Orsi és Zoli kapcsolata szép virágzásnak indult, egészen addig, míg a fiú kisebb-nagyobb hazugságokon nem kapta a lányt. Orsi most bocsánatot szeretne kérni Zolitól, ráadásul egy dallal is készült neki.

István: „Okoztam bánatot, éppen eleget”

István egyedülálló apaként neveli a fiát, ráadásul fél éve édesanyjával, Ilonával is megromlott a viszonya. Most egy verssel készült, amiben anyukája bocsánatát kéri. Anya és fia végül kibékülnek?

Miki végül elszánta magát és bocsánatot kért Julitól

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 12-ei epizódjaiból!

 

Bréking: Berényi Miklós ismét megmutatta érzelmes oldalát!

Juli lelkét a mai napig gyötri a gondolat, hogy Miklós hogyan lehet ennyire szívtelen, de most hatalmas meglepetésben volt része.

Mire készül Rózsa Pirossal?

Piros úgy érezte, muszáj bocsánatot kérnie, amiért részegen jelenetet rendezett a villában. Kornél nem volt kíváncsi a lányra, Rózsa viszont beinvitálta "riválisát" a gondnoki lakásba. 

RTLII Híradó 2018-01-12


szerző:
2018.01.12. 21:30
Shane Tusup magyarul kért bocsánatot

Magyarul és könnyekkel küszködve, nyilvánosan kért bocsánatot Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője korábbi viselkedéséért. A páros külön érkezett az Év Sportolója Gálára. Hosszú Katinka kapta meg az Év Sportolója díjat, férje és edzője Shane Tusup lett az év edzője. A háromszoros olimpiai, többszörös Világ- és Európabajnok úszónő egyelőre nem árulta el, hogyan és kivel folytatja a felkészülést.

Bocsánatkérést várnak a román elnöktől

Haladéktalan bocsánatkérést vár a magyar kormány Mihai Tudose román miniszterelnöktől, aki szerdán egy telefoninterjúban akasztással fenyegette meg azokat, akik székely zászlót tennének helyi intézményekre. A román kormányfő az erdélyi magyar pártok autonómia-megállapodására reagált így. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint Mihai Tudose mondatai elfogadhatatlanok, és ugyanezt gondolják az ellenzéki pártok is.

Amikor a szerelem túlságosan vak

Miután Feri megházasodott, a nővérei sehogy sem tudták elfogadni újdonsült feleségét. Hűtlenséggel vádolták, de a férfi „csak ment a saját feje után”. Végül mégis beigazolódott az igazuk, így Feri elérkezettnek látja az időt arra, hogy ismét kibéküljön nővéreivel.

Hadba szálltak a youtuber-lányok

Merci és Betti több ezres rajongótáborral büszkélkedhetnek a YouTube-on, de a hirtelen jött siker eltiporta a barátságukat. A lányok videókon keresztül üzengettek egymásnak, amiben lejáratták a másikat, de Merci, megbánva bűnét, most bocsánatot szeretne kérni barátnőjétől.

SÁROSDI LILLA: „Ez nem közeledés volt, hanem kényszerítés”

Marton László ma kiadott közleményében kért bocsánatot Sárosdi Lillától és mindazoktól, akiket "megsértett vagy nehéz helyzetbe hozott". A színésznő elfogadta a bocsánatkérést, egyet azonban tisztázni akart: amit Marton tett az nem közeledés volt, hanem kényszerítés.

Fókusz 2017-10-26


szerző:
2017.10.26. 17:20
Sírva kért bocsánatot, nem emlékszik a tettére

Bocsánatot kért a bíróság előtt az az autótolvaj, aki miatt meghalt egy 24 éves lány tavaly Gödöllőn. A férfi egy garázs előtt megpróbálta ellopni a lány kocsiját, de ő belekapaszkodott. A tolvaj métereken át vonszolta az autóval a lányt, majd a kocsi árokba borult, a fiatal nő a pedig roncs alá szorult és meghalt. Az édesanya könnyes szemmel nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, hogy neki hiába könyörög a tolvaj, ő nem tud megbocsátani.

Bocsánatkérés 7 év után


szerző:
2017.10.25. 18:00
Bocsánatkérés 7 év után

Erika és Gábor 7 éve vesztették el 16 éves fiukat, akit barátai kegyetlen módon gyilkoltak meg. Gyöngyi, a tragédiát okozó egyik gyerek édesanyja érkezett a stúdióba, aki fia nevében bocsánatot kért a gyászoló szülőktől.

Laci: „Összedőlt bennem minden”

Feri unokatestvérétől, Lacitól szeretne bocsánatot kérni, és szeretné, ha minden a régi lenne közöttük. Feri ugyanis egy szilveszteri buli alkalmával lefeküdt unokatestvére barátnőjével. Az eset több, mint három éve történt, de a két fiú azóta egy szót sem beszélt egymással. Feri ezerszer megbánta már tettét, és most Anikó segítségét kéri, hogy rendbe tegye unokatestvérével való kapcsolatát…

Anikó elérzékenyült Szandi és anyukája egymásra találásán

Anett Renátó után Szanditól is bocsánatot kért a viselkedéséért, és a lány képtelen volt szavakba önteni, mit érez, hogy újra látja anyukáját.

Anett:

Anett azért érkezett a műsorba, hogy rendezze kapcsolatát a gyermekeivel. A nő 17 évesen lett édesanya, és kicsapongó élete miatt a gyerekeit is elvesztette. Ha lehetne, Anett visszafordítaná az idő kerekét, ugyanis nagyon megbánta, hogy így viselkedett.

Csilla vallomása:

Gábor nemcsak Móni miatt érkezett a műsorba. A férfi szeretne bocsánatot kérni az édesanyjától is, akire - saját elmondása szerint - sokszor szégyent hozott. Gábor elnézést kért a viselkedéséért, de Csilla bevallotta, hogy bármit tesz, képtelen rá haragudni, hiszen a gyermeke.

Bocsánatkérésekkel folytatódott a BKK új jegyrendszerének története

Elnézést kért a budapestiektől a közlekedési vállalat vezérigazgatója, amiért problémás az új rendszerük, sőt, kárpótlást is ígért az utasoknak. Bocsánatot kért az informatikai rendszert működtető T-Systems vezérigazgatója is, sőt már együtt is működnének azzal a fiúval, akit pár napja még ők jelentettek fel. A fiatalembert, aki feltárta, milyen sérülékeny az új rendszer, két napja rabosították. Hétfőre tüntetést szerveznek a BKK ellen.

Joe:

Joe Barbi elé áll, és elmondja neki, hogy ezt is túlélik, és mindennél jobban szereti. Eldöntik, hogy újrakezdik az életüket, de Barbit közben folyamatosan furdalja a lelkiismeret, amiért megcsalta Joe-t.

Sinead O'Connor:

Nem voltam magamnál! - Ezt Sinead O'Connor írta személyes hangú facebook – posztjában, melyben bocsánatot kért családjától tetteiért. Tavaly egy vita hevében nagyon csúnya dolgokat mondott azoknak, akiket szeret. Egy, az ír énekesnő által birtokolt ingatlanon vesztek össze, és nagyon megbántott többeket is.

Bayer bocsánatot kért

Bocsánatot kért a civilektől Bayer Zsolt, amiért korábban azt mondta róluk, hogy a taknyukon és vérükön kell kirángatni őket a Parlamentből. A jobboldali publicista egy budapesti sörözőben vitatkozott civilekkel és ellenzéki képviselőkkel. Azt is mondta, nem csak ő ír indulatos szövegeket, de másokéból nem lesz balhé. Az LMP társelnöke szerint az újságíró egész munkássága az uszításról szól. Gulyás Márton, aktivista azt is felajánlotta neki, hogy lefejelheti, ha akarja.

Pumped Gabo minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze Ágit

Miután Gabo megtudta, hogy Ági más sráccal randizik, először dühbe gurult, majd miután lenyugodott, élő Facebookos videóban kért bocsánatot egykori barátnőjétől. Vajon hogyan reagált erre Ági?

Megfenyegették, bocsánatot kért az aktivista

Fenyegetve érezte magát, ezért kért nyilvánosan is bocsánatot egy orosz videóban Komáromy Gergő aktivista, amiért korábban festékkel dobta meg a Szabadság téri szovjet emlékművet. Az eset után egy csecsen férfi kereste meg, és azt mondta neki: a bocsánat kérő videóval kellene megnyugtatni a kedélyeket. Az LMP felszólította a külügyminisztert, hogy azonnal rendelje be az orosz nagykövetet, de a kormány szerint ez nem indokolt.

Gábor végre belátja, hogy változtatnia kell az életén

Gábor reggel saját felelősségére távozott a kórházból, ahol megtudta, hogy tegnap „csak” szívritmus zavarai voltak. Otthon újra rosszul lett, és belátta, hogy ezt nem csinálhatja tovább...

Paula és Tamás újra együtt?

A fiú nem adja fel, munka után meglesi Paulát, és szenvedélyes vallomást tesz a lánynak. Paula, bár végül megcsókolja Tamást, és úgy tűnik, megbocsát neki, még mindig nem biztos abban, hogy képes lesz-e újra megbízni benne.

Tamás mindent megtett, hogy visszaszerezze Paulát

A fiú ismét padlóra került, Roland pedig már nagyon unta Tamás szenvedését, ezért egy gyalázkodó SMS-t ír Paulának a nevében, aki ettől kiborult. Tamás hiába próbálta tisztázni a helyzetet…

Következő rész (2016. november 15.)

Vajon mit szól Rudi Krisztián üzleteléséhez? Hogyan reagál Nóra és Júlia Liza bocsánatkérésére? Vajon mit kér Ádámtól a fotómodellje? Júlia és Miklós rájönnek, hogy Gigi megpuhítása nehezebb lesz, mint korábban gondolták.

Tamás szerenáddal szerezné vissza Paulát

Barbi este egy bárba csalja Paulát, ahol Tamás szívhez szóló dallal próbál bocsánatot kérni a lánytól. Bár a romantikus vallomás felkavarja Paula érzéseit, mégsem enged…

Trollkirály: Bocsánatot kért Istenes Bence

Istenes Bence az év egyik legnagyobb trollkirálya. Az X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája zavarában Puskás Petivel keverte össze. A videó egy hét alatt nézettségi rekordot döntött. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal.

Levi kijelenti: „Evelin, ez háború!”

Mióta Evelin kinevette Levit, nem beszélnek egymással. Evelinnek azonban hiányzik a srác, de mikor elnézést akar kérni tőle, Levi nem jelenik meg az esti találkozón…

Gréti szakításon töri a fejét

Gréti úgy dönt, ott hagyja Rolandot. Ám amikor erre kerülne a sor, Roland a legjobb formáját hozza, és bocsánatot kér.

Kabát Peti bocsánatot kért Peller Annától!

Peti elismerte, hogy kiskora óta nem tud veszíteni, és amit írt, azt pusztán hirtelen felindulásból tette.

Magda belezúgott Bécybe?

Bécy összeveszett Magdával, nem sokkal ezután pedig Magda felhúzta magát Bécy nőízlésén, és durván provokálni kezdte Bécyt. A folyton versengő Bécy persze „kihívásnak” tekintette a dolgot…

Lali: ”Az én hibám minden...”

Miután Luna visszamondja a névházasságot, Simon unszolására Lali úgy dönt küzdeni, fog a lányért, de a dolog nem egészen úgy sül el, ahogyan azt elképzelte…

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

Kristóf először Szilvihez fordult segítségért, hogy ketten megbékítsék Maját. A pároshoz végül Evelin is csatlakozott, így hármasban ötöltek ki egy tervet a lány meggyőzésére…

Kristóf  bevallotta: érez valamit Maja iránt

Kristóf különös helyet választott arra, hogy maga mellé állítsa Szilvit, az őszinteségi rohamával..

Psota Irén értékes öröksége

Összes ruháját barátnőjére hagyta a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő. A február végén elhunyt Psota évtizedeken át jóban volt Oravetz Grétivel: ő volt az első házasságkötésekor az esküvői tanúja, és a nehéz időkben is mindig kitartott mellette. Mivel Oravetz ruhatervező, maga is tervezett a színésznő számára ruhákat. Ez vezetett egyszer egy vitához is, amikor nem tüntették fel Oravetz nevét az egyik darab viselése után. A színésznő a halála előtti években elkezdte szétosztogatni értékeit: úgy döntött, a megbántott barátnő számára hagyja a ruháit, egyfajta bocsánatkérésként. A megbékélt Oravetz Gréti a ruhákat állandó kiállításon fogja bemutatni.

Kiss László úgy érzi, megbűnhődött az erőszakért

Az RTL Híradó csütörtök késő esti különkiadásában azt mondta, megkönnyebbült, hogy bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától és boldog, hogy egykori áldozatán is ezt látta. Az erőszaktevő és az áldozat találkozása 55 évet váratott magára. Kiss László Papp Gergelynek azt mondta, szándékai szerint ezzel az interjúval lezártnak tekinti az ügyet.

Puszi nem, csak kézcsók


szerző:
2016.05.13. 15:11
Puszi nem, csak kézcsók

Ennyit engedett Takáts Zsuzsanna Kiss Lászlónak. Találkoztak, beszélgettek és lezárták az ügyet. Részletek 18 órakor a Híradóban.

Kiss László elismerte, amit tett

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Kiss bocsánatot kért tőle. Papp Gergely kamerája a találkozás minden percét rögzítette. A neki adott exkluzív interjúban az úszóedző azt mondta, ennyi idő után már nincs értelme a részletekbe belemenni, és azt reméli, a bocsánatkéréssel lezárhatják a múltat.

Vágatlanul: Így kért bocsánatot Kiss László áldozatától

Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, a bocsánatkérésével lezárhatja a múltat. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Exkluzív: Bocsánatot kért áldozatától Kiss László

A volt úszókapitány virágcsokorral a kezében kereste fel Takáts Zsuzsannát, akit 55 évvel ezelőtt két úszótársával megerőszakolt. Mindhármukat több éves börtönbüntetésre ítélték. Kiss László koncepciós perről beszélt, az asszony azonban a múlt héten interjút adott az RTL Klubnak, és részletesen beszélt a történtekről. A találkozáson csak az RTL stábja lehetett ott.

Kiss László bocsánatot kért

Hetek óta arról beszél az ország, hogy mi történhetett pontosan 1961 nyarán a sportuszodában. Kiss László szerdán személyesen kért bocsánatot egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától kameránk előtt. A volt szövetségi kapitány lemondott díszpolgári címéről és időközben kérte, hogy a százhalombattai uszodát is nevezzék át másra.

Istenes Bence összeugrasztja anyát és lányát

Bence hatására Réka bocsánatkérésre kényszerítette Kingát, ami egy jó módszernek bizonyult, ugyanis a műsorvezetőnek hála nagyobb volt az összhang a konyhában, mint valaha.

Kanye West szövegével sértette meg az énekesnőt?

A rapper telefonon hívta fel Taylor Swiftet, hogy személyesen értesítse hamarosan megjelenő dalának szövegéről, amelyben megemlítette az énekesnőt. Kanye azt állítja, ő tette híressé a világsztárt, aki már reagált is a történtekre.

Előző rész (2015. november 26.)

Ludwig bocsánatot kér Ágnestől, de vajon tényleg kibékülnek?  Krisztián és Rudi képesek kezelni a helyzetet Fasírttal?  Gizella kidobja Lászlót a lakásból Vali miatt.

Személyesen kért elnézést a rendőrkapitány

Személyesen kért bocsánatot a IX. kerületi rendőrfőkapitány attól a budapesti doktornőtől, akit múlt vasárnap kollégái rabosítottak és hat órára fogdába zártak. A nőt a Kálvin téri metró kijáratnál három ellenőr akarta megbüntetni. Azt állították, hogy hamis a bérlete.

Előző rész (2015. november 10.)

 Aliz bocsánatot kér Bözsitől, és végre kibékülnek. Róbert és Ottó baráti viszonyba kerülnek egymással, Nóra pedig szállást is ajánl a fiúnak. László megint bajba kerül Gizella előtt Vali miatt.
 
 

Következő rész (2015. november 10.)

 Aliz bocsánatot kér Bözsitől, és végre kibékülnek. Róbert és Ottó baráti viszonyba kerülnek egymással, Nóra pedig szállást is ajánl a fiúnak. László megint bajba kerül Gizella előtt Vali miatt.

Bocsánatot kért az áldozatoktól

Bocsánatot kért egy iszlámra áttért brit férfi, amiért néhány éve, London utcáin terrorizálta a járókelőket, hogy rájuk kényszerítse az iszlám előírásait. Társaival fenyegettek, megütöttek olyanokat, akik szerintük nem a sariának megfelelően viselkedtek. A férfit 17 hónap börtönre ítélték. Most azt mondja: belátta, hogy hibázott, és megkövet mindenkit, akit bántott.

Elnézést kért a pofozkodó vállalkozó

Közleményben kért elnézést a nyugdíjas vállalkozó, aki pofon vágott egy idős nőt a józsefvárosi augusztus 20-ai ünnepségen. A férfi, akiről szombaton derült ki, hogy korábban sok tízmilliós megbízásokat kapott az önkormányzattól, azt írta, nem áll kapcsolatban Kocsis Máté polgármesterrel, akitől szintén bocsánatot kért.

Előzetes: Bocsánatot kértek a fekete férfitól

Hivatalosan bocsánatot kért Málta attól a magyar származású fekete férfitól, akit letartóztattak, miután egy nő rasszista indítékkal leköpte és megütötte egy vallettai buszpályaudvaron, miközben az embereket próbálta sorba rendezni a jegypénztárnál. További részletek este 6-kor az RTL Híradóban.

„Megteszed, hogy holnap inkább a kutyusodat hozod?”

Adának nincs más választása, magával kell vinnie az ikreket is a munkába. A két srác ugyanolyan rosszcsont, mint anyjuk volt ennyi idősen. Ada most ugyanabba a helyzetbe csöppent, mint annakidején a szülei. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Ki kezdje a békülést?

Nem könnyű kérdés, hogy egy vita után, kinek kell megtennie az első lépést, pláne, ha ez a pár egyik vagy akár mindkét tagjának nehezére esik. Hogy van ezzel Antal Timi, Südi Iringó és Beleznay Endre?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való