KERESÉS search-close

cigaretta

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cigaretta"

Négyéves kisfiát cigarettával égette, hétéves gyerekét pedig párnával fojtogatta

Négyéves kisfiát cigarettával égette, megverte, hétéves gyerekét párnával fojtogatta – öt év letöltendő börtönbüntetést kapott az a mezőberényi férfi, aki többször bántotta családtagjait. A gyerekek anyját sem kímélte. A bíróság a kiszabott büntetés mellett megvonta a férfi szülői felügyeleti jogát is. Az ítélet nem jogerős.

Cigaretta miatt fojtották volna vízbe a férfit

Nem adott cigarettát, a vád szerint ezért verte meg, majd fojtotta volna vízbe áldozatát két tizenéves fiú tavaly júniusban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán. A tinédzsereket egy éppen arra járó helyi nő riasztotta el. Az ügyészség szerint a megtámadott férfi, aki súlyosan megsérült csak ennek köszönheti az életét. A fiúk ellen most emeltek vádat.

Szervezett bűnbanda bukott le

Szigetelőanyagnak álcázva csempészték a cigarettát, egymilliárd forintos költségvetési csalással gyanúsít egy bűnbandát a NAV. A pénzügyi nyomozók az ukrán határhoz közel több helyszínen is házkutatást tartottak, 11 embert hallgattak ki, közülük 8-at letartóztatott a bíróság. Több millió forint készpénzt, kocsikat és a csempészethez szükséges eszközöket is zárolt a NAV.

27 millió forint értékű adózatlan cigarettát találtak

Csaknem 27 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a NAV munkatársai egy teherautóban, az M3-as autópályán.

67 ezer forintnyi bírság minden eldobott csikkért

Mostantól mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki eldob egy cigarettacsikket Brüsszelben, az Európai Unió központjában. Ha tetten éri egy rendőr, átszámítva több mint 67 ezer forintra bírságolja. Minden alkalommal. A műanyagokat tartalmazó csikkek mostanra a legveszélyesebb szennyezőanyagok lettek világszerte.

Üdítős dobozba rejtették a cigit

Üdítős dobozokba csomagolva próbáltak cigarettát átcsempészni a röszkei határon. A fuvarlevél szerint az italokat Szlovákiába szállította volna a macedón kamionos. A pénzügyőrök a kamiont röntgennel vizsgálták át és akkor látták meg, hogy cigaretta is van a pótkocsin.

ILLEGÁLIS CIGARETTAGYÁR: 1 milliárdos kárt okoztak Magyarországon

Ebben az 1800 négyzetméteres bérelt raktárban működött az illegális cigigyár egy budapesti ipartelepen. Javában zakatoltak a gépek, amikor a NAV kommandósai lecsaptak az üzemre. Az üzemben több tucat külföldi munkás dolgozott. Ők ott is éltek a csarnokban, az épületet ugyanis nem hagyhatták el, bezárták őket. Élelmet azok vittek be nekik, akik a cigaretta-alapanyagot szállították a gyártáshoz.

Dia fogadásból jött össze a párjával

A nő a középiskolában egy doboz cigarettáért csavarta el Miki fejét, ám évekkel később újra egymásra találtak. Azonban a családalapítás után nem várt problémák ütötték fel a fejüket… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Jelentősen drágul a cigaretta

Felszólította Magyarországot az Európai Bizottság, hogy pótolja a cigaretta adójának második éve elmaradt emelését. A kormány úgy számol, fél évente 30 forinttal drágul majd egy átlagos doboz cigi a következő két évben. A vágott dohánytermékek ára még nagyobb, legalább 16%-os mértékben emelkedhet összességében.

Nem felelősek barátjuk haláláért

Felmentették a barátjukra betonlapot ejtő kamaszokat. Egy 11 éves fiú meghalt, amikor 2016 nyarán ráesett egy járdalap. A gyerekek elrejtett cigarettájukat akarták kivenni, a tragédia akkor történt, amikor megemelték a 120 kilós betontömböt.

Illegális dohánygyár: csak a kishalakat kapták el

Csak a kishalakat fogták el, a társaság vezetőit azóta sem találják. Felfüggesztett börtönbüntetést kaptak az illegális dohánygyár munkásai. Az öt moldáv férfit még két és fél éve kapták el Szigethalmon. Egy komplett cigaretta gyártó üzemben dolgoztak. Bekötött szemmel vitték őket a gyárba és csak sötétedés után mehettek ki friss levegőt szívni. Hogy kik voltak a főnökeik, azóta sem tudni.

Ágyban dohányzott, meghalt

Ágyban dohányzott és elaludt, a cigarettától pedig meggyulladt az ágyneműje – feltehetően ezért halt meg egy 50 év körüli férfi Budapesten. A tűzoltók gyorsan kihozták a tulajdonost a lakásból, de már nem lehetett segíteni rajta.

Dohányzott az orángután

Felháborodtak az állatvédők. Dohányzó orángutánról készült videofelvétel az indonéziai Bandung parkjában. A félig elszívott cigarettát egy látogató dobta be az állatnak. Ugyanott ősszel csontsovány medvéket filmeztek, ahogy a látogatóktól kunyerálnak élelmet. A park bezárását azóta követelik, a petíciót már csaknem egy millióan írták alá.

 

Terhes nőt bántalmazott és késelt is a másfél éves gyereket cigiztető férfi

A férfi még májusban töltötte fel Youtube csatornájára azt a videót, amin másfél éves unokahúgát cigizteti, kiderült, nem ez volt az egyetlen bűncselekmény, amit mostanában elkövetett. Júniusban súlyosan bántalmazott egy terhes nőt, és a rendőrségi eljárás folyamán az is kiderült, hogy még 2015-ben megkéselt egy gyalogost a Dohány utcában.

Fókusz 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 18:55
Krumplik között a csempészcigi

Hűtőházba rejtették a csempész cigit! Fagyasztott krumplik közé rejtett cigarettásdobozokat foglaltak le a NAV nyomozói. A hűtőház dolgozói épp a kamionra rakodták volna a szállítmányt, amikor az egyik papírdoboz megsérült. Így derült ki, hogy a hasábburgonyák mellett cigaretta is van a szállítmányban. Úgy tudjuk, hogy a 31 millió forint értékű árut a csempészek Angliába szánták.

Nem lesz ár a cigisdobozokon

Eltűnik az ár a cigisdobozokról. Hogy mennyibe kerülnek a dohánytermékek, ezentúl a Nemzeti Adó- és Vámhivatal teszi közzé a honlapján. Az általunk megkérdezett vásárlók attól tartanak, nem tudják majd követni az árakat. Amik ugyanúgy hetente kétszer változhatnak, mint ahogy az üzemanyagoknál szokás. A benzin és a gázolaj árában a közeljövőben nem várható csökkenés, mert még mindig érvényben van a plusz jövedéki adó, amit negyedévente vizsgálnak felül.

Kutyák alá rejtette a cigit

10 ezer doboz cigit akart a kutyák alatt csempészni – lebukott. Orosz terriereket szállított az az orosz nő, akinek a kocsijában a kutyaszállító kennelek alatt 10 ezer doboz cigit is találtak a pénzügyőrök a napokban Röszkén. A 7 millió forint értékű árut és a kocsit lefoglalták, a nőt 29 millió forintra bírságolták.

Cigi miatt szúrt, huszonkét évet is kaphat

Egy szál cigaretta miatt szúrt nyakon egy férfi egy másikat, most emeltek vádat ellene. Az eset tavaly november végén történt Budapesten. A szurkáló többszörösen visszaeső bűnöző,így akár 22 évre is börtönbe kerülhet. Az áldozat úgy úszta meg, hogy elszorította sebét és orvoshoz rohant. Megrázó történet következik.

AKCIÓ: Berontottak az illegális cigigyárba

Több mint 3 tonna dohányt és csaknem félmillió szál cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó és Vámhivatal nyomozói, akik az akcióval egy nemzetközi bűnszervezetet lepleztek le Budapesten. A X. kerületi telephelyen egy komplett cigarettagyártó gépsor és csomagológép is volt.

Jönnek az egyforma cigisdobozok

Augusztus 20-tól már csak egységes, logó nélküli dobozban lehet új típusú cigarettát árulni a trafikokban egy a héten megjelent kormányrendelet szerint. A jelenleg forgalomban lévő dohányáruk esetében még 3 évet adtak a teljes átállásra. A kormány célja ezzel a dohányzás visszaszorítása, az RTL Híradónak nyilatkozó gyártó ugyanakkor úgy látja, a korábbi intézkedések is elegendőek lettek volna.

Cigizett, elaludt, leégett a háza

Leégett a háza, miután dohányzás közben elaludt egy férfi a Vas megyei Toronyban. A férfi felébredt a tűzre így még időben kimenekült, de mindene elégett. A házba már nem lehet visszaköltözni, a bontásra viszont nincs pénze a családjának.

Káros lehet az elektromos cigaretta is

Betiltják az elektronikus cigarettát a 18 éven aluliak számára az Egyesült Államokban. Egyre több fiatal szokik rá ugyanis abban a hitben, hogy kevésbé káros az egészségre, mint a hagyományos cigaretta, ezt azonban semmi nem bizonyítja.

A nap híre – Rihanna terhes?


szerző:
2016.04.27. 11:50
A nap híre – Rihanna terhes?

Nincs olyan hét, hogy az énekesnő ne döbbentse meg a világot, és rajongóit. Most sincs ez másképp, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a barbadosi szépség babát vár. Már csak egy kérdésünk van, ki lehet az apuka?

A falon, vagy a tetőn át vitték a zsákmányt

Megbontották a falat, vagy éppen a tetőn át másztak be a dohányboltokba azok a betörők, akiket eddig 11 trafik kifosztásával gyanúsítanak a rendőrök. A társaság négy megyében követett el betöréses lopásokat, cigarettát és pénzt vittek el a trafikokból.

Plafonig állt a csempészcigaretta

Lebukott Debrecen egyik legjelentősebb illegális cigarettakereskedője. Titkos raktárában több mint 70 ezer doboz cigit, és 15 tonna dohányt találtak a nyomozók. A csempészt is elkapták, akitől az elmúlt hónapokban összesen 165 millió forintot érő dohányárut foglaltak le. A férfi egyébként ugyanezért már volt börtönben.

Cigarettával

Az ülés alatt és a kárpitok mögött is csempészett cigaretta volt abban a bolgár kisbuszban, amit pénzügyőrök ellenőriztek Rajkánál. Több mint 1000 dobozt találtak. A kocsiban kilenc férfi utazott Szlovákia felé, amikor lecsaptak rájuk. A helyszínen mindent tagadtak. A pénzügyőrök végül lefoglalták a cigarettát, a kisbuszt és eljárás indítottak ellenük. Akár 3 millió forint bírságot is kiszabhatnak rájuk.

Milliárdos kárt okoztak volna

Milliárdos kárt okoztak volna az államnak azok a csempészek, akik az utóbbi napokban buktak le. Több tonna vágott dohányt és cigarettát foglaltak le a pénzügyi nyomozók, egymás után 3 rajtaütésben. A cigin így már nem sikerült a csempészeknek túladniuk, eljárás indult ellenük.

Egyforma cigisdobozok, sokkoló fotókkal

Amputált lábú férfi és halott ember - ehhez hasonló sokkoló fotók is lesznek jövőre a cigisdobozokon. A kormány döntése értelmében májustól riasztó képekkel hívják fel a figyelmet a dohányzás káros hatásaira. Bevezetik az egységes csomagolást is. Ugyanolyan méretűek lesznek a dobozok, a csomagolásokon pedig az eddigieknél nagyobb figyelmeztetések lesznek.

Elfogták a férfit, aki egy szál cigiért késelt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki hétfőn reggel nyakon szúrt egy kétgyerekes apát Budapesten, a 18. kerületben egy trafik előtt. A támadó állítólag azért késelt, mert nem kapott cigit. Áldozata erősen vérzett, mégis több száz métert gyalogolt egy orvosi rendelőig. Ott esett össze, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A 33 éves támadót még tegnap este megtalálták a rendőrök, emberölés kísérletével gyanúsítják.

Megszúrták, a rendelő előtt esett össze

Egy szál cigiért szúrtak nyakon egy férfit reggel Budapesten. Az erősen vérző, 39 éves férfi a támadás után még több száz métert gyalogolt, egy háziorvosi rendelő előtt esett össze. Két mentő is érkezett hozzá, nagyon sok vért vesztett. Kórházba szállították, úgy tudjuk, már túl van az életveszélyen.

Népszerű cigik tűnhetnek el a trafikokból

Hamarosan eltűnhetnek a legnépszerűbb cigarettamárkák a dohányboltok polcairól, mert az Országos Dohányboltellátó épp a legnagyobb gyártócégekkel nem egyezett meg. Keddtől már csak a Dohányboltellátó szállíthat hivatalosan cigarettát a trafikokba, de a gyártók szerint olyan sokat kér ezért, hogy közülük többen nem kötöttek velük szerződést.

Iparszerűen gyártották a cigarettát

Illegális dohányfeldolgozó üzemet számoltak fel a pénzügyőrök Borsodban. Egy tonna szárított dohányt, csaknem száz kiló már feldarabolt dohányt, és feldolgozáshoz szükséges gépeket is lefoglaltak.

Az ÁNTSZ szerint káros az egészségre az e-cigi

Az elektromos cigaretta egy olyan, viszonylag új termék a világpiacon, melynek valós egészséghatásáról egyelőre kevés információval rendelkezünk. Az eddig végzett vizsgálatok eredményei azonban rémisztőek. A kifújt párában egyes veszélyes anyagokból még annál is több van, mint a hagyományos cigaretta füstjében. A Pulmonológiai Intézet stratégiai igazgatóját, Dr. Horváth Ildikót kérdeztük a témáról.

Kerti wc-be rejtették a csempészcigit

Egy fehérgyarmati háznál bukkantak rá a pénzügyőrök a több mint 1 millió forintot érő ukrán cigarettára. A csempészek egyre extrémebb helyeket találnak, volt már, hogy baromfiudvarban dugták el az árut.

Senki sem jár jól az egységes cigarettacsomagolással?

A Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége szerint az ausztrál példa félrevezető, ugyanis az egyforma,  logók nélküli dobozban árusított dohánytermékek csak a feketepiac megerősödésének kedveznek. Szerintünk viszont az általuk idézett adatok félrevezetőek.

Megégett a férfi, amikor felrobbant a háza

Rá akart gyújtani egy szál cigarettára egy családapa Nyíkarásziban, ekkor robbant be a szivárgó gáz. A férfi súlyosan megégett, a ház pedig lakhatatlanná vált. Felesége és gyereke nem volt otthon.

Fogadja meg a 100 éves kártyák tanácsait, könnyebb lesz az élete!

Ön tudja, hogyan kell lehúzni az ujjra szorult gyűrűt? És eltávolítani a tintafoltot a ruhából? A kókadó virág életrekeltésével hogy áll? Ha az összes válasz nemleges, hasznára lesznek ezek a zseniális, 100 éves kártyák. 

Gázspray-vel fújtak a rendőrökre a csempészek

Péntek este ládákat cipelő férfiakat akartak igazoltatni a zöldhatáron, de azok menekülni kezdtek. Eközben fújták le a határrendészet embereit, akiket kórházba vittek, és azóta jobban vannak.

Pénzügyőröket gyanúsítanak korrupcióval

18 pénzügyőr kezére került bilincs szerdán a záhonyi határátkelőn. Kommandósok csaptak le rájuk, vesztegetéssel gyanúsítják őket.

ILYET SE LÁT MINDENNAP: TEK-esek állítanak falhoz NAV-osokat

Az ügyészség szerint a cigarettacsempészeket segítették azzal, hogy néhány ezer forintért, italokért és csempészcigiért cserébe nem vizsgáltak át autókat a határon.

Kibontotta a falat, így tört be egy dohányboltba

Csaknem kétmillió forintnyi cigarettát próbált meg ellopni, de végül csak a kasszában talált néhány tízezer forintot vitte magával a Borsod megyei Nagycsécsen egy tolvaj szombat hajnalban. Valószínűleg meghallotta az érkező rendőrautó hangját - ezért menekült el a zsákokba csomagolt cigarettát hátrahagyva. A betörőt még keresik a rendőrök.

Kórháztűz: negyven beteget mentettek ki

Halálos cigarettázás. Egy beteg meghalt, egy pedig könnyebben megsérült, amikor  tűz ütött ki a mezőhegyesi kórház egyik kórtermében. Az egyik beteg dohányzott az ágyban, emiatt csaptak fel a lángok. A tűz miatt rövid idő alatt sűrű füst lepte el az épületet, a tűzoltók negyven beteget és három dolgozót menekítettek ki az épületből. Az áldozat az ágyban dohányzó idős ember. Őt életveszélyes állapotban a gyulai kórházba vitték, de nem tudták megmenteni.

Kómába esett a fiú a „biofűtől”

Akkumulátorsavat, patkánymérget is tartalmazott az a bio fűnek nevezett cigaretta, amitől kómába esett egy 19 éves pécsi fiatalember. Ezt a fiú barátja mondta az RTL Híradónak. Úgy tudjuk, a szertől valószínűleg maradandóan károsodott a fiatalember mája és veséje.

Kínában is szigorítanak


szerző:
2015.06.01. 18:20
Kínában is szigorítanak

Szigorú dohányzásellenes törvényt vezettek be Kínában. Ezentúl nem lehet zárt, nyilvános helyeken cigarettázni, még kijelölt helyeken sem. Jóval többet kell ezentúl fizetnie annak, aki tiltott helyen gyújt rá.

Évi 35 ezer halál dohányzás miatt

Magyarországon évente 35 ezren halnak meg a dohányzással összefüggő betegségekben - közülük csaknem 2500-an passzív dohányosok, vagyis mások cigarettafüstje öli meg őket. A Dohányzásmentes Világnapon a Magyar Kardiológusok Társaság arra biztatta a dohányosokat, hogy legalább ma ne gyújtsanak rá.

Napi Doktor: Minden második dohányos a cigi miatt hal meg

Vasárnap nem csak a gyereknap lesz, hanem a Nemdohányzó Világnap is. Jelenleg a világon mintegy 1,3 milliárd ember cigarettázik, és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint közülük minden második e káros szenvedélyével összefüggő betegségben fog meghalni. Erről beszélgettünk Dr. Kiss Róbert Gáborral, a Magyar Kardiológusok Társaságának elnökével.

Több milliós kárt okozhat egyetlen cigi

Több milliós kár egyetlen cigaretta miatt. Évről évre több ezer alaklommal riasztják a tűzoltókat erdőtüzekhez, amiknek a 99 százalékát emberek okozzák. Legtöbbször gondatlanságból. Melegszik az idő, egyre többen mennek ki a természetbe, ezért is figyelmeztetnek mindenkit a szakemberek.

Betiltják a mentolos cigarettákat

Kutatások szerint a mentolos cigaretta nagyobb fokú függőséget okoz. Egy európai uniós szabályozás szerint 2020 májusától Magyarországon is tilos lesz mentolos cigarettát, illetve dohányt árulni. Egy addiktológust kérdeztünk arról, hogy miért károsabb és veszélyesebb a normál cigarettáknál a mentolos.

Szomszédját is lebuktatta a csempész

Lakcímkártyája buktatta le a csempészt, aki a szomszédját is bajba sodorta. A kiskunhalasi férfi kocsiját megállították a vámosok, de hirtelen gondolt egyet és elhajott. Iratait, köztük a lakcímkártyáját a vámosok kezében felejtette. Ők elmentek a házához, és azt látták, a szomszéddal épp kartondobozokat pakolnak át a kerítésen. A csomagokban csempészett cigi és illegálisan főzött szesz volt. A szomszédnak orgazdaságért is felelnie kell.

Kell, vagy nem kell a fólia?

Nem mondott igazat Kósa Lajos a trafikok fóliázásáról egy debreceni dohányboltos szerint. A boltos nyílt levélben cáfolta a polgármester állítását, hogy nem kell a fólia: őt ugyanis nemrég épp erre kötelezték a fogyasztóvédők. Rogán Antal szerint sem kell a fólia, az RTL Híradó által megkérdezett trafikosok viszont azt mondják: valahogy mindenképpen meg kell oldaniuk, hogy az utcáról ne látszódjanak a dohánytermékek, és senki sem segíti őket tanácsokkal.

Rendőrök mentették meg egy csempész életét

Rendőrök mentették meg az életét egy 21 éves cigarettacsempésznek Szabolcsban. A férfi kocsijával egy fának csapódott. A kézfején spriccelt a vér, a rendőrök szorítókötést tettek rá, amíg a mentőket várták, így nem vérzett el. Végül a tűzoltók vágták ki a roncsból. Csak ezután derült ki, hogy a csomagtartójában 3 és fél millió forintnyi csempészcigaretta van.

15 milliónyi cigaretta volt nála, ezért menekült

Kocsival, majd gyalog próbált menekülni a rendőrök elől az a cigarettacsempész, akit szerdán kaptak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök. Egy egyszerű közúti ellenőrzésnek indult, a férfi azonban nem állt meg, így a rendőrök követni kezdték.

Iskolában lett rosszul a kábítószertől

Egy 15 éves fiú rosszul lett és kórházba kellett vinni pénteken, miután feltehetően kábítószert tartalmazó cigarettát szívott a kerecsendi általános iskolában. A heol.hu szerint két társa is fogyasztott a cigarettából, de ők nem lettek rosszul.
 

A trafikokat nem érinti az új különadó

Akár 80 forinttal is drágább lehet egy doboz cigaretta, ezt mondta az RTL Híradónak az egyik gyártó. A kormány ugyanis új különadót vezetne be, ezúttal a dohánygyárakra és forgalmazókra, ezt a terhet a gyártó szerint viszont már nem tudják lenyelni. A trafikokat nem érinti a különadó.

 

Semmiképp sem úszták meg a verést

Ha nem kaptak cigarettát azért, ha kaptak, akkor meg azért verte meg az arra járókat két helybéli fiatal Tatabányán. Szombaton hajnalban az egyik nagyáruház parkolójában szemelték ki áldozataikat, akik semmiképpen nem úszták meg a verést, egyiküket pedig ki is rabolták.
 

Életveszélybe került egy cigitől

Jobban van az a 15 éves lány, aki valószínűleg úgynevezett biofüves, azaz kábítószerrel átitatott cigaretta miatt került életveszélyes állapotba egy dabasi szakképző iskolában - ezt a lány családja mondta az RTL Híradónak.
 

Fluor szerint is ciki a cigi

Fluor Tomi a saját környezetében megpróbál mindenkit lebeszélni a dohányzásról, és ha már ez mindennapos téma nála, miért ne tehetné egy jó ügy miatt is? Akár a saját népszerű eszközével, rímekkel, dalban.

Átvernek és lehúznak az illegális cigiárusok

Amióta 1000 forint körül van egy doboz cigi, egyre többen veszik feketén. Megvannak a helyek, ahol sokkal olcsóbban lehet vásárolni. Budapesten a Keleti pályaudvar környéke ilyen például. De aki idejön, komoly kockázattal számolhat. Mert a cigiárusok egy része lehúzásra megy, az átverés lényege ki is derül Serdült Szilvia riportjából. De nem csak ez fura: hanem az is, hogy a csalókról rengetegen tudnak, a hatóságok mégis tehetetlennek tűnnek. Az, hogy egy plakáttal próbálják megfélemlíteni őket, nem igazán célravezető.
 

Házon kívül 14-10-08


szerző:
2014.10.08. 23:45
Házon kívül 14-10-08

Házon kívül: Háztűznéző - Kormánypárti politikusok drága otthonai. Pofátlanság - Átvernek és lehúznak az illegális cigiárusok. Elvették - A minisztérium semmibe vette 177 ezer adózó akaratát.

Csempészcigaretta-raktárat találtak a vámosok

A miskolci panellakásban szekrényeiből csaknem 800 doboz ukrán cigaretta és 8 és fél kiló vágott dohány került elő. A lakást egy 50 éves férfi bérelte a testvérétől.

Szinte bárhol lehet csempészett cigit venni

71 millió szál cigarettát foglaltak le idén az első fél évben a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai. Többet, mint tavaly egész évben. Csak Budapesten 800 razziát tartottak a köztereken.

Trafiktörténelem a XXI. században

Cigaretta, totószelvény, újság és édesség – ezt jelentette mindenkinek a trafik. Amikor még szabad volt reklámozni a cigarettát, hadirokkantak és árvák megélhetése volt. Meggazdagodni nem lehetett belőle, de legalább biztos jövedelmet jelentett.

XXI. század 13-10-08


szerző:
2013.10.09. 00:10
XXI. század 13-10-08

XXI. század: Cigaretta, totószelvény, újság és édesség – ezt jelentette mindenkinek a trafik. Amikor még szabad volt reklámozni a cigarettát, hadirokkantak és árvák megélhetése volt. Meggazdagodni nem lehetett belőle, de legalább biztos jövedelmet jelentett.

Reggeli - Csak csajok 12-09-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-07-12


szerző:
2012.07.12. 20:05
Fókusz 12-07-12

Fókusz: Gyász és döbbenet - Soha nem látott felháborodás az interneten. Az ország a meggyilkolt pécsi lányt siratja. Leszakadt az ég - Ott voltunk, amikor Ákos koncertjét félbeszakították. Rajongók ezrei menekültek a vihar elől. Dráma a kamerák előtt - Pákót megcibálták, amikor látni akarta kisfiát. Riportunk autós üldözésbe és rendőrségi akcióba torkollt!

Reggeli - Csak csajok 12-05-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-04-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

A budapesti ovisok harmada passzív dohányos

Nem dohányzó helyiség! – Hirdeti a tábla, amely előtt már a kijelölt helyen pöfékelnek az étterem vendégei. Hosszú volt az út idáig, a dohányzók és nemdohányzók közötti évtizedes harcban utóbbiak nyertek egy igen fontos csatát.

Határőrök segítették a csempészeket

Határrendészeket vett őrizetbe kedden a Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség.

2 milliós cigifogás Zalában


szerző:
2011.10.18. 12:19
2 milliós cigifogás Zalában

Csaknem kétmillió forintot érő cigarettaszállítmányt találtak a pénzügyőrök egy személyautóban.

Jogtalanul törték rájuk az ajtót a rendőrök?

Per lett egy debreceni házkutatás vége. Az apa állítása szerint a rendőrök késő este, hivatalos házkutatási engedély nélkül rontottak rájuk.

Közel 3500 karton cigi lapult a kamionban

21 millió forint értékű cigi szállítmányt fogtak a vámosok Nagylak határában. Az útiokmányai szerint a kamion nem szállított semmit.

1300 karton cigi akadt horogra


szerző:
2011.10.05. 12:36
1300 karton cigi akadt horogra

Összesen több mint 1300 karton, illegálisan Magyarországra hozott cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök.

Fia miatt tette le a cigit, most ő kampányol

Egy 25 éves debreceni apukát választottak az Európai Unió dohányzás ellenes kampányának magyar arcává.

Házi cigarettagyárat kapcsoltak le Gyöngyösön

A gyöngyösi garázsban talált házi cigarettagyár működtetői akár két év börtönbüntetést is kaphatnak.

Cigarettacikk okozhatta a tömegtragédiát

Legkevesebb 63-an haltak meg, amikor benzin robbant be a kenyai főváros egyik nyomornegyedében.

Többe kerülhet a játék, a cigi és az ital

Játékadó, dohányáru, alkohol. Ezek azok amelyeket érinthet a pár hónap múlva esedékes emelés, de hogy pontosan milyen mértékben, az még kérdéses.

Drákói szigorral bírságol a „szemétkommandó”

Húszezer forintnak megfelelő eurót fizethet az, aki elhajít egy cigarettacsikket Bécsben.

Perelnek a riasztó üzenetek miatt

Beperelték az amerikai dohánygyártók a szövetségi, washingtoni kormányzatot.

A vendéglátósok harmadánál nem stimmelt valami

A 868 vendéglátó egységre kiterjedő nyári ellenőrzéskor 35 százalékuknál találtak szabálytalanságot.

A tenger egy csikket sem ér?


szerző:
2011.08.06. 16:27
A tenger egy csikket sem ér?

Az olasz természetbarátok cigarettacsikkeket gyűjtenek a hétvégén a tengerparti strandokon Itáliában.

Tilos a cigi a tengerparton


szerző:
2011.08.04. 11:04
Tilos a cigi a tengerparton

Aki ellátogat a földközi tengerparti francia városba, La Ciotába, jó ha tudja: tilos a dohányzás a strandon.

Cigarettázó mókus a fő látványosság

A Kanári-szigeteken nyaraló pár egy mókust fényképezett le, akinek cigaretta volt a szájában.

Nem fog többe kerülni a füstölés

Nem drágul a cigaretta. Egy utolsó pillanatban beadott módosító indítvány miatt nem változik a dohánytermékek jövedéki adója.

A szajrét hátrahagyva menekült a csempész

A férfi autójában mintegy 17,5 millió forint értékű ukrán dohányáru volt elrejtve.

Több mint 1000 doboz cigivel bukott le

Cigarettacsempészt fogtak el a vámosok a tompai határátkelőn - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csütörtökön.

Fejvesztve menekült a csempész

Mintegy tíz kilométeres autósüldözés után fogtak el egy csempészt.

Úszva oldott kereket a csempész

A csempész hátrahagyott autójában több mint ötmillió forint értékű dohányárura bukkantak.

Húszmilliós cigifogás Szabolcsban

Húszmillió forint értékű csempészcigarettát foglaltak le a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Cigit csempészett a diplomatafeleség

Letartóztatták Romániában egy afrikai ország belgrádi diplomatájának feleségét cigarettacsempészés vádjával.

Cigi helyett répáznak


szerző:
2011.06.02. 08:20
Cigi helyett répáznak

Meglepő módon készülnek fel a dohányzási tilalomra Új-Zéland egyik börtönében.

Csúcs cigarettacsempészeket fogtak

Az ukrán-magyar bűnszervezet 2009 óta, 400 millió forint értékű ukrán eredetű cigarettát csempészett a zöldhatáron át Magyarországra.

Lefülelték a fülesdi cigarettaneppereket

Több mint ezer karton csempészett cigarettát foglaltak le a vámosok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fülesden.

Miért kap rá agyunk a nikotinra?

Egy folyóiratban megjelent tanulmány szerint a nikotin és a kokain azonos nyomokat hagy az agyban.

A balkonra szorulnak ki a füstölgő honatyák

A Vadászterem erkélye az egyetlen hely a Parlament épületében, amely megfelel az új törvényi előírásoknak.

Enyhébb lesz a dohányzásellenes törvény

A munkahelyeken ugyan tilos lesz rágyújtani, de az éttermek, bárok esetében lesz kiskapu.

Az új dohánytörvény miatt füstölögnek

Attól tartanak, hogy a jogszabály nem lesz hatékony a passzív dohányzás visszaszorításában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való