KERESÉS search-close

csajozás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csajozás"

Nagy Ervin újra becsajozik a Tanárban?

Ezen a héten is tovább folytatódik a sorozat második évada: az ötödik részben ráadásul nemcsak a főszereplők szerelmi élete bonyolódik tovább.

Íme Hunor csajozási szokásai!

A fiú őszintén bevallott mindent...

Így csajozik VV Hunor a Villán kívül!

VV Hunor elárulta, hogy mennyit képes várni egy csajra, és hogy ő hogyan szokta meghódítani a lányokat!

Mégse házasodhat össze Bécy és Isabel?

Annabella megfúrta Bécy és Isabel esküvőjét. Karesz összeveszett Klaudiával. Roland Teóékkal töltötte a napot.

Milán azt hazudta, hogy ő Tedi apja

Milán egyedül maradt Tedivel és azt hazudta egy lánynak, hogy a kisfiú az övé…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szilárd összeverve könyörgött Karola segítségéért

Bécy-hez váratlan vendég érkezett. Szilárd segítséget kért Karolától. Milán, Karesz és Tedi pasis napot tartottak.

Klaudia Karesznak: „Azt érzem, muszáj Lilit pótolnom…”

Karesz jobban megismerte Klaudiát. Karola úgy érezte, követi őt valaki. Rolandot zavarta Marci viselkedése.

Hunor, a csókkirály

A fiú úgy érzi, eljött az idő a csajozásra, így több lánnyal is kikezdett. Ám eközben a féltékenység is felütötte a fejét...

ÉNB Lali: ˝Minden csajban csalódtam…˝

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja bevallotta Zsófinak, és az X-Stage nézőinek, hogy eddig összesen két barátnője volt, de egyik kapcsolata sem alakult túl jól...

 

Nézd meg az X-Stage 5. adását!

VV Krisztián: „Igazi gyúrós k****g vagyok”

A 23 éves fiú imád csajozni, és tesz is ennek érdekében. A konditerem megszállottja, és bizony meg is látszik az eredménye. 

VV Csoki szerint a fehér lányok imádják a „csokirudat”

Azt már eddig is tudtuk, hogy Csoki imádja a genetikáját, és most azt is elárulta, mit szeretnek benne leginkább a csajok…

VV Krisztián:

A fiú a lételemének tartja a csajozást, és szerinte minden egyes lányt az ágyba kéni vinni. Épp ezért úgy érzi, hogy egy igazi alfahím lesz a Villában. 

Elek Péter tudja, mi indítja be a nőket…

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A fiúval a nyáron szakított a barátnője, de már összekapta magát, és belelendült a csajozásba. Sőt, most pikáns kalandjairól is mesélt…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Borit már az első napján kirúghatják új munkahelyéről?

Lili az anyaságtól való félelmeivel küszködött. Lali változáson esett át. Bori bajba keveredett az első munkanapján.

Így csajozik VV Oki!


szerző:
2018.09.05. 23:30
Így csajozik VV Oki!

Oki hatalmas lehetőséget kapott, hiszen egyszerre négy hölgyrajongó is érkezett hozzá. Ezentúl remélhetőleg nem lesz baja a csajozással, na de hogyan töltötte eddigi napjait a villalányokkal? Íme!

Amíg a csajok lelkiztek, Fecsó a kertben mesélt egykori csajozásairól

A csajok pizsipartyt szerveztek Juliskáéknál, a srácok pedig a kertben sütögettek addig. A fiúknak már a tűzgyújtás sem ment egyszerűen, de Fecsó megmentette a helyzetet, majd a múltjáról és a csajokról kezdett mesélni, amit a többi srác szájtátva hallgatott.

Lali a csajozógép


szerző:
2018.08.27. 16:20
Lali a csajozógép

Lali tavaly a Szigeten nem volt sikeres a flörtölésben - most viszont máshogy alakult. Mi változott egy év alatt?

Tenya fia igazi „Apja fia”

Pintér Tenya kisfia még csak 12 éves, de már most tudja, hogy hogyan kell csajozni. Még apukáját is meglepte, amikor kiderült: már van barátnője.

Itt a baba – vége a csajozásnak?

Gábor már nem szerelmes a mennyasszonyába, de mivel Timi terhes, együtt szeretné vele felnevelni a babát. A fiú nem tagadja, hogy imád „csajozni”, de vajon képes lesz megváltozni a közös gyermekükért?

Vajon Fördős Zé szerint hol a legszebbek a csajok?

A Konyhafőnök zsűritagja nemcsak arról híres, hogy folyton pörög, beutazza a világot és közben új recepteken agyal, de arról is, hogy szereti megcsodálni a női nemet.

Az ikertestvéreket megőrjítik a nők!

Rodrigó és Renátó szerelmi élete nem éppen felhőtlen, hiszen a lányok folyamatos nehézségeket okoznak nekik. Most viszont a tettek mezejére léptek: Rodrigó az exét szeretné visszahódítani, míg Renátó egy volt iskolatársától szabadulna meg.

Spanokból szerelmesek? Egy rappelés eldöntheti!

Dávid pár hónapja belevetette magát az internetes csajozásba, és nagyon megtetszett neki az egyik lány, akivel összehaverkodtak. Eldöntötte: egy rap számmal megpróbálja meghódítani Renit.

Óvakodj a kamu profiloktól!


szerző:
2018.06.19. 18:00
Óvakodj a kamu profiloktól!

Feri a Facebookon ismerkedett meg Jázminnal, és úgy érzi, az egész életét le tudná élni a lánnyal. A fiú csak most szembesült vele, hogy Jázmin nem más, mint a biszexuális barátja, Józsi.

Válassz: a barátaid vagy a barátnőd!

Sanyi és Norbi barátsága közel 16 év után romlott meg, mikor Norbi összejött egy lánnyal. A fiú az új kapcsolata miatt alig kereste Sanyit, aki most komoly választás elé állította barátját.

Válassz: a kisfiad vagy a nők!

Beatrix és István 5 éve vannak együtt, de a lány már véget szeretne vetni a párkapcsolatnak. Közös fiuk születése után ugyanis István megcsalta a párját, és a mai napig flörtöl az interneten. Beatrix most komoly ultimátummal érkezett a stúdióba…

Csókcsata és egy elszökött diák - ilyen eseménydús egy Vasvári este

Szilárd izgalmas és heves estének nézett elébe a csinos doktornővel, egy gond volt csupán, nem voltak egyedül a meghitt lépcsőházban. Hamar annyi lett a csókcsatának!

ÉNB LALI: csajozik/na!


szerző:
2018.02.12. 17:01
ÉNB LALI: csajozik/na!

Lali ott volt a Story gálán, ahol - szokás szerint - csajozni próbált. Igaz, előbb még bulizott kicsit, de aztán kiszemelte a boszniai szépségkirálynőt, és...!

Milyen cikis szöveggel próbáltak már ámítani?

Vajon a Story Extra, legszexibb sztárcsaj versenyének jelöltjeit, milyen cikis szöveggel próbálták már ámítani?

Lali bénázása rádöbbentette Gábort barátságuk fontosságára

Gábor a Zoé-ügy után szomorúan ráébredt, hogy semmi oka Budapesten maradni, így eldöntötte, hogy újra hazamegy Erdélybe. Lali elképedt, mivel akarta elveszíteni a barátját. Megpróbálta meggyőzni Gábort, hogy maradjon, de a próbálkozásai csak még inkább feldühítették a rosszkedvű férfit. Lali azonban esetlenségével mégiscsak megnevettette Gabit, aki rájött, hogy mit is jelent neki barátja és eldöntötte, hogy a kedvéért mégis Budapesten marad.

Győzike örökbefogadott egy fiút?

Attilának Gáspár Győző a példaképe, akinek az eleganciája mindig is lenyűgözte a fiút. A 19 éves rajongó most csajozós tippeket szeretne kérni idoljától, ráadásul arra szeretné megkérni Győzikét, hogy fogadja a keresztfiának.

Oltári srácok a konyhában


szerző:
2017.12.14. 07:41
Oltári srácok a konyhában

Az Oltári csajok két szereplője, Ember Márk és Dér Zsolt érkezett a Kifőzdébe, akik a Star Wars rajongásuk mellett a szerelmi életükről is lerántották a leplet.

Márk Noémivel akar becsajozni?

Az "újdonsült" apukának nagy ötlete támadt, miközben Karolával beszélgetett. 

A teljes adásért kattints IDE!

Tanulj te is a csajozás nagymesterétől!

Kristóf a legjobb barátját, Danit szeretné megtanítani csajozni, akit mindig „noszogatnia” kell, ha megtetszik neki egy lány. Kristóf még barátja szüzességének elvesztésében is segített, és úgy érzi, az ő csajozási tapasztalatai igazi nagymesterré tették őt. Ma estére már egy csajt is szerzett barátjának…

Fókusz 2017-12-12


szerző:
2017.12.12. 17:20
Tenya Andinak: ˝Milyen szexi vagy, ahogy itt fekszel...˝

Pintér Tibor egyértelműen közeledik a fiatal énekesnőhöz, bár minden csajozós mondata után kijelenti, hogy ő nem azért mondja... Azonban amikor már testi kontaktusba kerültek egymással, Klaudia úgy döntött, felvilágosítja Andit.

Karesz és Milán csajozni tanították Gusztit

Karesz és Milán megismerték Gusztit, Endre unokatestvérét, aki el volt tiltva a két sráctól ezért ők hazudtak a kilétükről hogy beszélgessenek Gusztival. A fiúról kiderült, hogy szerelmi bánata van, Karesz és Milán pedig úgy döntöttek, kisegítik őt.

A barátság nem ismer határokat!

Benji bármit megtenne, hogy végre fellendítse Dezső barátja szexuális életét. A fiú szerint haverja nem valami népszerű a lányok körében, hiszen büdös lába és hónaljkutyája miatt Dezső 22 évesen is szűz. Benji nem tágított: hajnyírót ragadott, és megnyírta barátja frizuráját.

Timi le tudja állítani csajozó barátját?

Timi és Joci kapcsolata kamaszszerelemnek indult, 3 év után pedig olyan komollyá vált, hogy össze is költöztek. A lány bizalma akkor ingott meg, mikor hűtlenségen kapta szerelmét, de Jocival a kicsapongó életmódja ellenére sem szakított. A lány azt szeretné, ha párja búcsút mondana a csajozásnak, és ismét egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat alakulna ki közöttük.

Fókusz 2017-10-05


szerző:
2017.10.05. 17:20
Milyen az a legendás Gergely-hódítás?

Robi felesége, Timi mesélt a színész emlékezetes csajozós dumáiról, a lehengerlő búgó hangról és barátnői rajongásáról is.

Tudtátok, hogy egy válogatós vízipólós volt az ÉNB új sztárja?

Két évvel ezelőtt: miközben Regina egy ejtőernyős tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapjára, új macsó tűnt fel a lakóhajón, aki egy percig sem titkolja, hogy imád csajozni, és mindent elkövet, hogy meghódítsa a lányok szívét. Kiderült, hogy Roland kisgyermek kora óta vízilabdázik, annak idején az ifjúsági válogatott tagja is volt.

János: „Gyere, tépd szét a ruhám!”

Palit szörnyen zavarja egyik jó barátja, János hobbija. Jani ugyanis szenvedélyes énekes, aki főként azért ír dalokat, hogy barátnőt szerezzen magának. Pali viszont a falra mászik Jani énekhangjától, és arra szeretné megkérni barátját, hogy hagyjon fel az énekléssel…

VV Zsófit randira hívta egy rajongója!

Gábor azt állítja magáról, hogy akkora csajozó gép, hogy egyszerre több barátnője is van. Több lánynak is csapja a szelet, és most VV Zsófit szemelte ki magának. Habár Gábor megszállottja a kicsapongó életmódnak, Zsófival komolyak a szándékai, ezért egy romantikus randira szeretné őt elhívni…

Miután Éva megtanította Ádámot csókolózni, igent mondott a randira!

Ádám igazi csajozógépnek tartja magát, és ahogy ő fogalmaz, szeret "falatozni". A srác azt állítja, hogy nagyjából 200 nővel volt már együtt, és azt reméli, a vakrandin becserkészi legújabb áldozatát. Miután megérkezett a stúdióba Éva, mesélt egy kicsit magáról, aztán végrehajtották a feladatot, és csókolózni kezdtek.

Attila számára a megcsalás csak egy hobbi

Attila és kedvese öt éve alkotnak egy párt, és van két közös gyermekük is. A férfi három évig hűséges volt, azonban az elmúlt két évben többször félrelépett. Attila azért jött a műsorba, hogy bevallja hűtlenségét, és megkérje Erzsike kezét.

Súlyos sérülés érte Pumped Gabót?

A Pumpedék című műsor izmos testű névadója az utóbbi időben igencsak aktív életet él, ami kapcsolatát és saját magát is megviseli.

Most ezek a nyár legmenőbb csajozós dumái!

Három évvel ezelőtt a Fókusz két csinos riportere rejtett kamerával vágott neki a magyar tengernek, hogy teszteljék, milyen szövegekkel próbálják felszedni a lányokat a pasik. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Joe Zoéról:

Miközben Barbi magán kívül volt az aggodalomtól, amiért férje az éjjel nem ment haza, Joe és Zoé együtt töltötték az egész napot....

Péter a humorával, Kristóf a testével, Martin piával hódít

Péter a puritán csajozásban hisz, és a Youtuben vannak fent csajozós videói is. Kristóf régebben kövér volt, és azért kezdett el gyúrni, hogy minél több lányt meghódítson. Martin bulikba csajozik, és saját elmondása szerint az a titka, hogy nagyon rámenős.

Zoli és Dávid csipegetnek a feltétből, és nem hivatalosan csajoznak

Dávid és Zoli nagyon jó barátok, és sok dolgot átéltük már együtt. Amikor Anikó megkérdezte tőlük, hogy szoktak-e csajozni, gyorsan megállapodtak abban, hogy a helyes válasz a nem, hiszen mindketten boldog párkapcsolatban élnek.

James Franco felfedte csajozós trükkjeit

James Franco sztárrá válása előtt különös trükkökhöz folyamodott csajozás közben. A színész egy interjúban azt mondta: huszonévesen pár hétig egy gyorsétteremben dolgozott, és úgy próbálta felhívni magára a lányok figyelmét, hogy olasz akcentussal beszélt hozzájuk kiszolgálás közben.

Réka: „Kezdesz nagyon fontos lenni nekem…”

Mikor Lali és Gábor hazaérnek a kórházból, otthon találják Rékát. Miután kettesben maradnak, a lány bevallja Lalinak, hogy egyre többet érez iránta, és nála tölti az éjszakát.

 

Úgy tűnik, visszatért a régi Brad Pitt!

Úgy tűnik, visszatért a régi Brad Pitt! Igaz, 2016 ősze óta tart a válásuk Angelina Jolie-val, de ez nem jelenti azt, hogy Pitt csukott szemmel járna az utcán.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

CSAJOZÁS: Lalinak nem számít a kisugárzás!

A Fókusz riportere a Miss Fit című szépségversenyen találkozott össze ÉNB Lalival, aki nemcsak azt árulta el a Fókusz kamerájának, hogy neki miért nem számít a lányokban a kisugárzás, hanem azt is, hogy hogyan próbálja meghódítani kiszemeltjeit.

Milán és Győző aquaparkban töltik a napot

Milán rájön, hogy igazságtalanul bántotta meg Győzőt és bocsánatot kér tőle, de Győző csak azzal a feltétellel bocsát meg, ha Milán elmegy vele strandolni. Az aquaparkban Győzőék megismerkednek két lánnyal, de Milán rájön, hogy neki csak Hajni kell.

Evi és Maja bosszút állnak a nőcsábász Ivánon

Miközben Evelin Iván hívására vár, beállít Maja, és lelkendezve elmeséli a friss kalandját, amitől világossá válik, hogy ugyanaz a férfi csábította el őket. A lányok fel is mennek Iván műteremlakásába és mindent tönkretesznek.

Csajozási tippek Pumped Gabótól!

A két fiatal tanonc szinte issza Pumped Gabo összes szavát, főleg ha csajozásról van szó! Ha Te is tanulnál a mestertől, nézd meg a videót!

Csábítani tudni kell - de hogyan?

Mindenki másra esküszik, mi most a Brazilok szereplőgárdáját kérdeztük - ők milyen csajozós vagy pasizós praktikára esküsznek. A nap kérdése következik.

Hogyan csajozzon egy férfi? Szabó Balázs Mátéval megfejtheted!

Részlet a 19. évad 3. részéből:

A Showder Klub legújabb és egyben legifjabb tagja nem túl jó az ismerkedésben: nemcsak a csajozós sztorijait, de a férfiakra oly jellemző hős történeteit is megosztotta a közönséggel.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A Showder Klub színpadán: Elek Péter!

Részlet a 19. évad 1. részéből:

A 19. évadban is köszönthetünk új fellépőket a már jól ismert humoristák között. Elek Péter a hajnali csajozási kísérleteivel lépett be a poéngyárosok közé.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Lali örökbefogadja Rozit, a csajozó kutyát

Niki próbálkozásai ellenre Lali elmegy egy menhelyre, ahol megismerkedik egy csinos önkéntessel, aki kedvéért elhoz egy kutyust, Rozit, és még egy randit is megbeszélnek. 

Istenes Bence máris csajozni tanítja kisfiát!

A műsorvezető és családja nemrég Kölnbe költözött, ahol a kis Natan máris megkezdte a tanulást apukájától. Kíváncsi vagy, miről szólt az első közös „lecke”?

Kiderítettük: Hogyan kell becsajozni?

Mi kell a nőknek? Hogyan lehet meghódítani a gyengébbik nemet? Férfiak ezrei keresik rá a választ. Riporterünk újabb kapcsolati szakértőket és módszereket talált, természetesen ki is próbált néhány csajozási trükköt.

Fókusz 2017-02-02


szerző:
2017.02.02. 19:00
Simon:

Evelin és Simon a Széchenyi fürdőbe mennek, ahol Simonra ráakaszkodik egy jó csaj. Evelin rábeszéli a húzódozó tesóját, hogy döntse meg a lányt, amit végül Simon meg is tesz, de utána idegesen kiteszi a nőt a lakásból, és talán még rosszabbul érzi magát, mint előtte.

Így vadászik Bálint, a nőcsábász

Bálint elment bevásárolni, és folyamatosan a csinos nőket pásztázta. Szexéhsége odáig fajult, hogy egy idősebb hölggyel is flörtölt, úgyhogy fiús zavarában inkább távozott.

Soma kihasználja majd a lányokat?

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Gábor ráhajt Nikire?

A fiú azt gondolta, csinálhatnának Lalival egy fiús napot a nagy békülés után, ám Lali Nikit is elhívta erre a napra. Később mind a hárman elmentek meginni valamit, ahol Gábor ráébredt, hogy Niki nemcsak jó fej, de nőként sem utolsó...

Niki csajozási-tréninget tart Lalinak

Így a fiúnak sikerül leszólítania a helyes Karinát, és meg is beszélnek egy randit estére. Lali nagy meglepetésére a randi nagyon jól alakul: Karina még egy egy-éjszakás kalandra is készen állna Lalival, aki azonban elzavarja a lányt…

MATA RICSI: az első adás óta mindenki a csajozásról kérdezi

A mindössze tizenöt éves versenyzőt az első adásban Istenes Bence nemcsak az éneklésről, hanem a csajozásról is faggatta. Az eset óta mindenki ugyanazt kérdezi Ricsitől.

Így ostromolta Tivy Ginát!

Íme a fiú udvarlási stratégiája: bántsuk meg a lányt azzal, hogy lekezelő a stílusa, aztán szálljunk magunkba és próbáljuk meg kigyúrni magunkat öt perc alatt, ha pedig ez sem válna be, még mindig ott a popsi simi, majd ha minden kötél szakad, kérjük fel táncolni!

Pumped Gabo szerint Somának erőszakosabbnak kéne lennie

Pumped Gabo elárulta barátjának, Somának a féltve őrzött titkait: hova viszi a lányokat legszívesebben, mit szokott csinálni velük és, hogy mi az a kellék, ami sosem hiányozhat a randiról...

Így csajozik az interneten Kuncze Gábor!

Az egykori belügyminiszter különösképpen próbált levenni egy fiatal lányt a lábáról. Nem mást használt fel hozzá, mint az alaptörvényt!

Hittan helyett csajozási alapismeretek?

A történet Ádám és Évától indult, és egészen a csajozási praktikákig tartott. Soma és Ati a nagybetűs életre nevelte inkább a kis Alessandrót a hit tudománya helyett?

Soma és Ati a dolgozat helyett az életre készítették fel gyereküket

Somáék ahelyett, hogy a dolgozatra készítették fel volna gyereküket, a csajozás minden apró trükkjét elárulták neki. Kérdéses, hogy így hogy fog sikerülni a kölyök dolgozata...

Joe csajozási tippeket ad Gyuszinak

Este egy négyszemközti beszélgetés során pont Joe erősíti meg Gyuszi érzelmeit, mivel abban a hitben van, hogy Gyuszi a műhely egyik ügyfelének lányába esett bele.

Villa színház: Győzike megmutatta, hogyan kell csajozni!

Győzike bábok segítségével játszotta újra, hogy Soma mégis hogyan csajozgat bent a Villában.

Ilyenek Tivy csajozási tanácsai...

Soma már nehezen bírja Zsófi távolságtartását, ezért úgy döntött, megfogadja a srácok tanácsát. Dávid vállalta magára a megmondó szerepét, míg Tivy hallgatásával fejezte ki egyetértését a komoly taktikával kapcsolatban. De mit fog szólni ehhez a szíve első választottja?

Egy tábor, ahol a hódításra oktatják a férfiakat

Egy hódító táborban járt a Fókusz stábja a Balaton partján, ahol azt tanítják a férfiaknak: hogy, hogyan lehet meghódítani egy lányt. Vajon lehetséges egy félénk férfiből akár Don Juant is faragni?

Fókusz 2016-08-02


szerző:
2016.08.02. 18:55
Lali csajozását a rendőrség szakítja félbe

Mivel Marci autója nem elég a sikerhez, Lali úgy dönt, hogy graffitizéssel csábítja el a lányokat. Anna be is dől a srácnak, de a lehető legrosszabb pillanatban a rendőrség jelenik meg.

Lali Marciként próbál csajozni

Lali reggel rossz szemmel nézte, hogy rajta kívül mindenki a párjával enyeleg. Elhatározta, hogy kifaggatja Marcit, mi a titkos receptje, majd úgy döntött: Marciként indul becserkészni a nőket.

Ő lenne ÉNB Lali testvére?


szerző:
2016.06.04. 08:11
Ő lenne ÉNB Lali testvére?

Az Éjjel-Nappal Budapest bohókás bulikirálya és csajozógépe éppen három évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be szerető testvérét a Fókusz nézőinek. A bongyor haj, a széles mosoly, és az őszinte, gyermeki kíváncsiság mind kettőjük védjegye. Egyébként meg le se tagadhatnák egymást.

Leonardo DiCaprio megint becsajozott?

A színész lassan úgy váltogatja modell barátnőit, mint más az alsóneműjét. DiCaprio a vörös szőnyeg helyett, egy francia klubban mulatott a barna hajú szépséggel.

Ismét modellel jár Leonardo DiCaprio!

Helena Christensen, Eva Herzigova, Gisele Bündchen, Bar Rafaeli, Kelly Rohrbach – és most csak párat soroltunk fel azokból a modell hölgyekből, akikkel DiCaprio hosszabb vagy rövidebb ideig randevúzott élete során. A jelenlegi szerencsés: Chelsey Weimar.

Dévényi Tibi bácsi a régmúlt csajozós sztorijairól mesélt

A retró lemezlovas nyitott ajtókkal fogadta a Story Extra stábját penthouse lakásában. A gyönyörű kilátást szemlélve nosztalgiázott a régi szép időkről. Az is kiderült, hogy milyen jó memóriával bírt, hiszen ifjú korában még 8 fogkefe várta gazdáját legény lakása fürdőszobájában, ő pedig tudta melyikhez, melyik hölgyemény tartozik.

Dávid rástartol Bécy új csajára

Dávid reggel megint frusztrált, mert ismét csak ő az, aki nem tud felszedni senkit sem. Ez Bécy új csajának, Bellának is feltűnik, aki végül elcsábítja a Dávidot.

"Szia, cica, van gazdád?"


szerző:
2016.04.09. 19:11

Heni rossz helyre csúszott bugyija indította el az eszmefuttatást, aminek a végén kiderült Dia egyik kedvet csábítási mondata, amivel igyekszik becsalogatni a fiúkat a szavak erdejébe. De vajon Sándort hogyan próbálták meg felszedni tánc közben?

"Szia, cica, van gazdád?"


szerző:
2016.04.09. 15:30

Heni bugyija félrecsúszott, amiről Dóri a klasszikus felszedő szövegre asszociált. Kiderült, hogy Dia már kandúrok esetében is alkalmazta a bűvös mondatot.

Béna csajozós tippek a Széfben

Emlékeznek még a Széf legbénább csajozós tippjére? Hét évvel ezelőtt olyan módszerrel ismerkedhettünk meg az egyik játékos jóvoltából, amit még Sebestyén Balázs is megnevetett.

Dia szívesen megkanolná Norbit, ha tehetné

A bulika egy idő után felforrósodott, főleg Norbinak, akit először Dia akart megszerezni magának, a fiú később végül Cintiával itta egy pohárból a maradék bort. Hiába, Norbi megmondta Diának: neki bizony csakis a hosszú hajú lányok kellenek.

Lewis Hamilton Palvin Barbira vetett szemet

Amióta Lewis Hamilton szakított Nicole Scherzingerrel, nem veti meg a csajozást. A Forma-1 háromszoros világbajnokát az utóbbi egy évben összehozták már Dannii Minogue-gal, Natasha Bedingfielddel, Gigi Hadiddal és annak legjobb barátnőjével, Kendall Jennerrel is. De akire most szemet vetett, nem más, mint a magyar szépség, Palvin Barbara!

Drex dupla örömet szerez Rolandnak

Drexnek nincs kedve a dupla randihoz, ezért visszavonulót fúj. Este, amikor bocsánatot akar kérni Rolandtól rádöbben, hogy bátyja már alaposan megvigasztalódott a lányokkal.

Borbély Ricsinek nincs szerencséje a szerelemben

Az X-Faktor felfedezettjének jó néhány lányrajongója van, a nagybetűs szerelem mégis messziről elkerüli. Ricsi nem tagadja, az elmúlt hónapokban volt néhány próbálkozása, végül azonban egyikből sem lett semmi.

Stohl András tabuk nélkül

Stohl András kendőzetlenül, meglepő őszinteséggel adott interjút Barabás Évinek a Portré című műsorban. A 48 éves, négy gyermekes édesapa 30+1 kérdésre válaszolt, és nem jött zavarba sem a magánéleti, sem a múltját érintő témáktól.

MC Csipi megmutatja, hogyan kell elriasztani a csajokat

Raffel Attila a Got Talent színpadán HIV-pozitív viccel biztosította, hogy semmiképp se engedjék tovább a zsűritagok, de nem érte be ennyivel, a színfalak mögé is ledobta a humoratombombát pár jól irányzott Jean-os viccel. Nagyon kérjük, senki ne próbáljaki otthon!

LALI: Ezért borotválja magát mindenhol

Az Éjjel-Nappal Budapest Laliját csajozási praktikáról kérdeztük, meglepő válaszokat kaptunk.

Milla lejáratja Dávidot Nóri előtt

Dávid a csajmentes napon felszedi Nórit, és felviszi magához, azonban a romantikus perceket Milla zavarja meg.

A HGT Elvis-imitátora bebizonyítja, hogy csak az nem tud csajozni, aki nem akar!

Az üvegmajszoló Pál Imre hódítása után azt hittük, már nem kerülhet magasabbra a csajozási léc, de akkor még nem gondoltuk, hogy a faterunkkal és Coelho stílusával egyszerre is lehet nyomulni. Nézze meg, milyen szakszerűen csalogatta be a HGT kistérségi Elvis Presley-je a szavak erdejébe a gyanútlan leányzót.

Így csajozz a Királlyal és apáddal!

A Got Talent zsűrije ugyan nem juttatta tovább a magyar Elvist, a kudarc azonban nem szegte kedvét, és a színfalak mögött kőkeményen rányomult a kiszemelt lányra. Elvis-jelmez, világhírű apuka, coelhói gondolatok egyenesen a rejtélyek napszemüvege mögül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való