KERESÉS search-close

családi viszály

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "családi viszály"

Szandi és Feri szerelme szétszakítja a családjukat?

Szandi és Feri egy buszon ismerkedtek össze, és találkozásuk után alig egy hónappal el is jegyezték egymást. Azonban az örömhírt nem merték megosztani Szandi családjával. Sőt kiderült, hogy Szandi a munkáját is otthagyta Feri miatt. Kitört otthon a botrány, amikor ezek kiderültek. Vajon a lány édesapja megenyhül?

Nem engedik a gyerekek közelébe a nagypapát!

Lassan egy hónapja a leghíresebb ikrek a földön Beyonce és Jay-z babái, az énekesnő apukája azonban még nem találkozhatott velük. Egy amerikai lap úgy tudja, a nagypapa nem szívesen látott vendég a házaspárnál, bár az okok egyelőre ismeretlenek. Az biztos, hogy nem esett jól az énekesnőnek, hogy először apukája osztotta meg a sajtóval a gyermekek nemét még februárban. Beyonce papája egyelőre tagadja, hogy nem látta unokáit, úgy fogalmazott, szerető kapcsolatot ápol lányával.

 

Változtatás nélkül a Chiarella’s bezár

Tommy depressziója az egyik legnagyobb gond, így Ramsay tudja, hogy először őt kell helyre tenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való