KERESÉS search-close

csalódott

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csalódott"

Lali teljesen összetört: „Végtelenül csalódott vagyok!”

Lali értetlenül áll a Made in Karanténban történtek előtt. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja biztos volt benne, hogy óriási sikert fog aratni Dínós produkciójával, és fejben már el is költötte az 1 millió forintos nyereményt...

Sárközi Ákos és felesége sírva borultak egymás nyakába!

Ezúttal nem örömkönnyeket hullattak Ákosék. Évi iszonyúan dühös volt magára, amiért nem tudott jól válaszolni a szerelmével kapcsolatos kérdésekre.

Így próbálta Fecsó megvigasztalni Vivit

Vivi kiborult, hogy nem ő nyerte a zombi apokalipszis játékot, Fecsó azonban igyekezett megvigasztalni feleségét.

Csalódottak a társasházakban

Csalódottak a lakók azokban a társasházakban, ahol házközponti fűtés van. Hiába jönne jól nekik is a kormány által ígért 12 ezer forintos téli rezsicsökkentés, van, ahol ezer forintot sem engednek el a számlájukból.

Szabó Zsófi csalódott Haumann Mátéban

Zsófi nem értett egyet Máté döntésévél, szerinte versenytársa óriásit hibázott azzal, hogy nem vállalta be a második főzést.

Barbinál eltört a mécses...


szerző:
2017.10.11. 20:05
Barbinál eltört a mécses...

Barbi a többiekkel ellentétben egy cseppet sem örült Iliász visszatérésének, ő ugyanis biztosra vette, hogy benne lesz a TOP 3-ban. Iliász érkezése azonban egy újabb kihívás elé állította...

Szandi nem tudta visszafojtani könnyeit

Szandi csapata csúfos vereséget szenvedett a röplabda mérkőzésen, ezért Adriék látogathattak el a filippínó családhoz. Szandi mérhetetlen csalódottságot és fájdalmat érzett a történtek kapcsán, de ez még Ferit sem tudta meghatni.

Anita:

Az Ibon tagjai bár a játékokon nem tudnak egy csapatként gondolkozni, mégis kialakult köztük egy kapocs, ami egy családdá kovácsolta össze őket.

Cintia a Farm 3. helyezettje


szerző:
2016.05.29. 21:00
Cintia a Farm 3. helyezettje

Nagyon szomorúan érkezett a Finálé stúdiójába a fiatal lány. Rengeteget tanult, és élt meg, és sajnálja, hogy csak a konfliktusai kerültek leginkább előtérbe. Cintia a szavazatok 23 %-ával lépett fel a Farm dobogó harmadik fokára.

Örömhír! -  Most láthatjátok először Dunai Liliről készült képeket

Gondoltuk, szerzünk egy kis meglepetést nektek, és megmutatjuk, milyen fotók készültek Liliről az ominózus fotópályázatra. Nézzétek!

Pánikrohamok gyötrik Gáspár Győzőt

Összeomlott az élete, depressziós és pánikrohamai vannak. Gáspár Győző a Fókusz kamerája előtt mesélte el, hogyan élte meg az elmúlt évek történéseit.

Michael Douglas csalódott a fiában

Feldúlta Michael Douglast és családját Cameron Douglas letartóztatása.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való