KERESÉS search-close

csonka család

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csonka család"

Családi tragédiák után Németországba költöznek (részlet)

A következő adásban Angéla történetét mutatjuk be. A háromgyerekes feleségből kétgyerekes özvegy lett.  Vajon a külföldre költözés segíthet gyermeke és férje elvesztésének feldolgozásában? Lássuk, hogyan kezdődik a történetük!

Így nevelik gyereküket válás után a sztárok

A válás után gyereknevelés a sztároknak sem könnyű, az anyagi nehézségekről nem szólva. Hogyan viseli a megpróbáltatásokat Huszárik Kata, Kiszel Tünde és Lányi Lala?

 

Keresem a családom: itt egy újabb egymásra találás!

Apa nélkül felnőtt gyerekek: a „Keresem a családom!” elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon azonban egy olyan fiatal lány történetét ismerhették meg a nézők, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

Íme a várva várt nagy találkozás

Barbi alig találkozott édesapjával a 23 év alatt, és most apukája nevelt fiával, Zolival szeretne megismerkedni, mert ő volt az egyetlen édesapja családjából, aki szeretett volna találkozni a lánnyal. Most elérkezett az idő, hogy megismerjék egymást…

Egy egyedülálló apa megható története

Zsolt egyedül neveli a kislányát, aki mindennap felteszi neki a kérdést, hogy neki miért nincsen anyukája. A kétségbeesett férfi mindent megtenne kislánya boldogságáért, így eljött az idő, hogy kérdőre vonja gyermeke édesanyját, Henriettát.

Keresem a családom: Egy lány, aki anya nélkül nőtt fel

Apa nélkül felnőtt gyerekek. A Keresem a családom elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Ma este azonban egy olyan fiatal lány története jön, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

A nagy összefogás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A nagy összefogás

A házlakók összefognak, hogy segítsenek Tóbiásnak, mert egyedülálló apaként igen nehéz a dolga.

Csonka családok: milyen anyagi juttatásokat kaphatnak?

Egy hónapig élt egy fedél alatt halott édesanyjával a lakitelki rém. Az eset még májusban történt, de azóta kiderült, hogy az 58 éves munkanélküli férfi azért tartotta titokban édesanyja halálát, hogy felvehesse az utána járó járulékokat.  Dr. Vidákovics Béla ügyvéddel arról beszélgettünk, hogy milyen anyagi juttatásokra jogosultak a csonka családban élők.

Munkahelyük van, mégsem tudják hol fognak lakni egy hét múlva

Él Budapesten egy férfi. 3 éves kora óta egyedül neveli a lányát. Mára már mind a ketten dolgoznak. Eddig még pont olyanok, mint sok csonka család. Ők azonban, - ahogy mondják - épp most csúsznak le, és veszítik el mindenüket. Lakásuk már nincs, enni napjában csak egyszer esznek és lassan már szállás sem lesz, ahol éjszaka alhatnak. Pedig mindketten dolgoznak, és mégsem sikerül nekik. Serdült Szilvia riportja.

Tönkrement szerelmek gyümölcsei


szerző:
2011.02.15. 19:45
Tönkrement szerelmek gyümölcsei

Sztárok vallanak arról, hogyan szenvedték meg, hogy szüleik elváltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való