KERESÉS search-close

döntés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "döntés"

Tisztességtelen ajánlat

Panna mindent megtesz családjáért: most például Kristóf legújabb adósságát próbálja elsimítani. Igen ám, de ezúttal nem akárkivel próbál egyezkedni...

Zsuzsu napokig szenvedett

Zsuzsu napokig nem tudta eldönteni, kire kellene tenni a jelét. A szíve szerint szeretett volna dönteni, de ez sem könnyítette meg a helyzetét.

Nem tudta az ellenzék megbuktatni Theresa May-t a parlamentben

Túlélte Theresa May kormánya az ellenzéki Munkáspárt bizalmatlansági indítványát. A képviselők csekély többsége annak ellenére szavazott bizalmat a miniszterelnöknek, hogy egy napja több mint kétszer annyian utasították el a Brüsszellel kialkudott Brexit megállapodást, mint ahányan támogatták. Theresa May most az ellenzékkel is tárgyalni akar arról, miként hagyják el az Európai Uniót.

Út-és hídépítésekről döntöttek

Minden autópálya érjen el a határig, és az ország bármely pontjáról legfeljebb fél órát kelljen autózni egy sztrádáig - ezt szeretné a kormány, ezért több út- és hídépítést nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségűvé nyilvánítottak. Egyebek közt megmegépülne az M6-os Bóly és a horvát határ, illetve az M3-as Vásárosnamény és az ukrán határ között.

Rozina, Bea és Pierre megtisztelőnek érezték, hogy visszatérhettek!

A Finálé napján újra kiegészült a háromtagú zsűri, hiszen Rozina, Bea és Pierre is segítettek nekik meghozni a nehéz döntést, hogy ki is legyen a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája győztese.

Király Peti lett a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája győztese!

A három órás főzés, a kóstolást és a zsűri hosszas vitáját követően megszületett a döntés. Fördős Zé bejelentette, hogy Peti nyerte meg a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot.

A villalakók döntöttek: Adri vs. Krisztián!

Nem okozott nagy meglepetést Adrinak, hogy Krisztián rátette a kék kendőt, azonban most a villalakókon volt a sor, vagyis el kellett dönteniük, ki mellé állnak.

Bori véglegesítette a döntését Ákos és Roland között

Roland megerősítést kapott Bori döntését illetően…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ki jut egyenes ágon a döntőbe? Évi vagy Csocsesz?

A legjobban teljesítő csapat tagjai közül egy valaki már csütörtökön bejuthatott a döntőbe. Azonban a fordulat ezután jött: nekik kellett eldönteniük, ki legyen az.

A séfek között kitört a desszert háború?

Az értékelés alatt a két séf között kisebb ellentét alakult ki... nem értettek egyet abban, melyikük csapata oldotta meg jobban a desszertes kihívást. Végül Fördős Zé kezébe kerül a döntés?

A villalakóknak választaniuk kellett: Ginu vagy Csoki?

A második Párbaj közeledtével a játékosoknak állást kellett foglalniuk Ginu és Csoki között. Vajon ki ki mellé állt?

Óriási felelősséggel és stresszel jár az egyik legjobban fizetett szakma

Sok stressz, még több felelősség és rengeteg kávé. A légiforgalom irányítók mégis egy teljesen más szemszögből mutatják be az egyik legjobban fizetett szakmát. Munkájukon több millió utas élete múlik, és minden váratlan helyzetre fel kell készülniük.

A kormány és a főváros együtt döntenek Budapestről

Aláírták a megállapodást, amely Tarlós István feltétele volt ahhoz, hogy újra induljon a főpolgármesteri címért. Ennek értelmében például plusz 80 milliárd forintot ad a kormány a hármas metró felújítására, és a későbbi fővárosi beruházásokról a kormány és a főváros együtt döntenek majd. Az ellenzék szerint ezzel Tarlós István kiárusította Budapestet.

Lili: „Rájöttem, hogy mi a helyes döntés”

Lili rájött, hogy bár Teddi jó helyen van Kareszékkal, Ő nem illik bele a családba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kiss Ramóna körbevezetett minket a mentorházban

A villa a legnagyobb rajongóknak már ismerős lehet, mivel 2012-ben már járt itt az X-Faktor. Ma este a lányokért és a 25 év felettiekért izgulhatunk, számukra dől el, hogy kik jutnak majd be az élő showba.

Fanni: „Szandinak megfelelési kényszere van!”

Robi, Fanni és Tomi értetlenül álltak Szandra döntése előtt, vagyis hogy Gábort vitte magával a piknikre.

Taktika vs. emberség: Gábor kezében a döntés, hogy eljutnak-e a hozzátartozók levelei a törzs tagjaihoz!

Gábor és Dávid döntés előtt áll: mindegyik játékosnak odaadják a szeretteik által írt leveleket, vagy csupán egy valakit jutalmaznak meg vele.

Kiderült, hogy kiket visz magával Alexandra wellnesselni!

Szandra átgondolta, és úgy döntött, hogy Tamást, Emesét és Dávidot viszi magával a wellnesselésre.

Mindenkit meglepett, hogy kit száműzött Emese a Holtak Szigetére!

Emese meghozta a döntést: kiosztotta a szürke kendőt és az amulettet a két veszélyzónás lány, Eszter és Fanni között.

Vajon kit választ Szabolcs?

Mivel három villalakó is azonos szavazatot kapott a Kiválasztáson, Szabié volt a végső szó...

Kiderült, hogy melyik törzsbe kerültek az új szigetlakók!

Mivel az Agila nyerte a zsákmánszerzést, így ők dönthettek, hogy Emesét vagy Balázst szeretnék befogadni a törzsükbe.

Istenes Bence nagy lépésre szánta el magát!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy öt év elteltével és egy évvel kisfiuk születése után a Survivor műsorvezetője végre feltette kedvesének a nagy kérdést és megkérte a kezét. Adél persze könnyek között, azonnal igent mondott, a részleteket pedig Bence vlogján, együtt mesélték el.

Trump össztűz alatt


szerző:
2018.09.06. 18:48
Trump össztűz alatt

Még saját stábja is teljesen alkalmatlannak, tartja posztjára az amerikai elnököt, akinek gyakran ők maguk szabotálják döntéseit - állítja egybecsengően a New York Times egy névtelen Fehér Ház-i forrása és a Washington Post publicistájának leleplező könyve Donald Trumpról.

A Barátok közt egykori szereplője boldog kismama

Szabó Kitti először fel sem fogta, hogy mi történik körülötte. Mostanra azonban túlvan a kezdetleges sokkon és örömmel tudott mesélni a Story Extrának arról, hogy anyuka lesz.

Csórics Balázs: „Ez az egész az én döntésem volt!”

A Barátok közt színésze a Reggeli stúdiójában mesélt arról őszintén, hogy milyen volt számára a végzetes forgatási nap, miért szerette meg Vida Rudi karakterét, illetve miért kérte a készítőket, hogy írják ki a sorozatból.

Két fiú is küzd Beatrix kegyeiért

Bár Attila tudja jól, hogy Beatrix párkapcsolatban él, mégsem mond le róla. Épp ezért a lány barátjával, Márkkal is szembeszállt…

Budapesten marad a CEU


szerző:
2018.06.26. 17:00
Budapesten marad a CEU

A Soros György által alapított intézmény ma közleményben tudatta a kuratórium döntését, amely szerint megkezdik a 2019-2020-as tanévre is a hallgatók toborzását a magyar fővárosban, de ezzel párhuzamosan Bécsben is elindítják a toborzást. Az egyetem rektor-helyettese az RTL Híradónak arról beszélt, hogy a magyar kormány által támasztott összes feltételnek megfelelnek, és a héten New York állam már írásban is igazolta, ott is oktatnak.

Hatalmasat csalódott magában A Fal játékosa!

Karina mindent megtett a színpadon, hogy ügyesen bánjon a labdákkal, de hiába, ugyanis Krisztiánnak nem igazán sikerült jól válaszolnia a kérdésekre. A legvégén a fiú is érezte, hogy nem szerepelt túl jól a kapszulában, és ez teljesen elbizonytalanította őt a végső döntésben.

A Fal játékosa nem tudta visszatartani a könnyeit!

Hihetetlen élményben volt része a testvérpárnak, ugyanis a válaszaiban bizonytalankodó László olyan jól hozta meg a legvégső döntést, melyről valószínű álmodni sem mert. A legvégén pedig nemcsak Kati küzdött a könnyeivel, hanem László is.

A Fal játékosa szinte megöregedett a kapszulában!

Attila bátran lépett be az izolációs szobába, de az ott tapasztalható elszigeteltség és magány, hamar elbizonytalanította a férfit. Addig párja, Viki mindent megtett kint a színpadon, hogy minél nagyobb összegbe essenek a labdák. Azonban hiába terveztek Attiláék, a végkimenetel egyáltalán nem úgy sikerült, amire számítottak.

Új rekord született A Fal színpadán!

Az anya-fia páros nagyon izgalmas játékon vannak túl: míg Mercedes a labdákat bűvölte a színpadon, addig a fiatal fiú hatból hat kérdésre adott jó választ az izolációs szobában. Romeoék így végül több mint hatmillió forintot vihettek haza.

A legmagabiztosabb játékost is megtörte a kapszula?

Zsolt nagyon biztos volt magában, mikor besétált az izolációs szobába. Nem sejtette, de sokkal több jó választ adott, mint amit gondolt. Így a végén hiába volt egy kis szerencséje Bernadettnek, Zsolt elfogadta a biztos nyereményt és aláírta a szerződést.

A Fal játékosának hiba volt bíznia a jó válaszaiban?

Hiába érezte úgy Balázs, hogy jó válaszokat adott az izolációs szobában, mert a valóságban hatból csupán csak kettő kérdésre tudta a jó választ. Ennek ellenére a fiú édesanyja, Anikó próbálta menteni a menthetőt. A végső döntés során azonban kiderült, hogy Balázs rosszul mérte fel a helyzetet.

Hihetetlen élményben volt részük A Fal játékosainak!

Andi és Mária annyira izgultak az első körben, hogy majdnem nem is jutottak tovább. A következő körben már jobb volt helyzet, habár Andinak sikerült magát is beimádkoznia a díszlet közé, nem csak a labdákat az összegekbe. A végeredménynek azonban mind a két lány örült.

A kapszula megtörte A Fal játékosát!

Dánielt annyira megizzasztotta az izolációs szoba, hogy nem igazán tudott jól teljesíteni a kérdéseket illetően. Emellett a színpadon sem volt könnyű, Kata például többször szívinfarktus közeli állapotban volt. Az utolsó pillanatban pedig a fiatal fiú igen merész döntést hozott, amire még édesanyja sem számított.

Gigi: „Egyedül szeretnék elutazni Barbadosra!”

Úgy tűnt, a pár végre egyenesbe jött, mikor Gigi egy furcsa kéréssel állt elő.

A Fal játékosainak meggyűlt a bajuk a szerencsével!

Hiába tudott hat kérdésből ötre jó választ adni Geri, úgy tűnt, nem sok pénzzel mennek haza. Regina is mindent megpróbált a színpadon, de a labdákat mégsem tudta megszelídíteni. Az utolsó forduló azonban mindent megváltoztatott, és a pár jobb helyzetbe került, mint bármikor.

A Fal játékosai megjárták a hadak útját

A pár keményen megküzdött azért, hogy minél több pénzt tudjanak hazavinni: míg Szabolcs a kapszulában próbált szerencsét, addig Ramóna a labdákkal bűvészkedett. A végső döntésben pedig a kockáztatás és a bizalom játszott nagy szerepet.

Milán jött, látott és kockáztatott!

A pár ügyesen játszott, bár a labdák nem akartak engedelmeskedni Annának, és inkább csak a kisebb összegekbe estek bele. Milán hatból három kérdésre tudta a választ, miközben ő az izolációs szobában úgy érezte, csak a filmes kérdésre adott jó választ. A végső döntésnél végül kockáztatott, és nem fogadta el a szerződésben felajánlott összeget.

Richárd: „Ne sírjál, anyukám!”

Andi végig bízott fiában, és nem is volt kérdés a számára, hogy duplázni, illetve triplázni fog-e az összes fordulóban. Ricsi pedig mindent megtett az izolációs szobában, hogy a tudásának megfelelően a lehető legjobb válaszokat adja. Az anya-fia csapat izgalmas játékot tudhat maga mögött.

Szilvi pókerarccal fogadta testvére döntését!

Izgalmas játékon van túl Anikó és Szilvi. A szerencse kifejezetten melléjük állt, ugyanis a labdák rendkívül jó helyre estek. Az este végén több mint 11 millió forinttal térhettek haza.

A Fal játékosainak csak a cél lebegett a szemük előtt

Gyuri jól érezte az izolációs szobában, hogy a hat kérdésből csak kettőre tudta a helyes választ, emiatt teljesen elbizonytalanodott abban, hogy elfogadja-e a szerződésben szereplő összeget, vagy sem.

Edina vakmerő döntést hozott


szerző:
2018.05.16. 20:55
Edina vakmerő döntést hozott

A testvérpár nagy álmokkal, és reményekkel érkezett A Fal színpadára. A kezdeti lendület alábbhagyott a harmadik körben, és sajnos Edina utolsó rossz válasza miatt lenullázódtak a lányok. A végső pillanatban azonban minden megváltozott, mikor Viki meghallotta, hogyan döntött a testvére.

Szandra teljesen lefagyott a végső pillanatban

Már a játék elején kiderült, hogy párosnak némi köze van a szerencséhez, ugyanis az első fordulóban szép nagy összegekbe estek a golyók. A második fordulóhoz érve azonban Ádám magabiztossága - az izolációs szobában - megtört, mikor sorban jöttek a kérdések, és így félő volt, hogy aláírja a szerződést, és a garantált összeget választja.

Ibolya: „A szívem mindjárt megáll!”

Abban mind a ketten egyetértett anya és lánya, hogy borzasztó kemény perceket éltek át: Ibolya a kapszulában bizonytalankodott magában, Vivien eközben párszor majdnem kifeküdt a labdák miatt. Hogy megérte-e az a sok aggódás és izgulás, az a játék végén kiderült.

Extra videó: A kapszulában nehéz optimistának maradni?

Ibolya nagyszerűen játszott A Fal izolációs szobájában, is szinte mindenre tudta a jó választ, csak két kérdés volt, ami kifogott rajta. Vivien édesanya úgy érezte, a kapszulában még nehezebb megítélni, hogy mennyire ügyes az ember, és azt is, milyen esélyekkel adott jó válaszokat a kérdésekre, mint a színpadon.

Tomi lett a főnök: ő választott mindenkinek feladatot!

Miután az első feladatban Tomi étele sikerült a legjobban, a másodikban eldönthette, hogy a zsűri kedvencei közül, mivel kell majd dolgoznia a versenytársainak.

Zsófinak meg kellett hoznia a nagy döntést!

A győztes sárga csapat konyhafőnökeként Zsófi kiválaszthatott egy embert a csapatából, aki egyeneságon a döntőbe jut. Sokáig gondolkodott, látszott rajta, hogy nehéz döntést kell meghoznia: végül magát küldte tovább.

Péter meglepő döntést hozott!

Miután Péter volt a legügyesebb az első feladatban, eldönthette, hogy a második megmérettetésen is részt vesz-e vagy inkább a galériáról figyeli a társait. Olyan dolog történt ezután, ami a versenyben eddig nem sokszor.

Hanna mégis szerelmes?


szerző:
2018.04.05. 21:50
Hanna mégis szerelmes?

A fiatal lány esetében kiderül, hogy mire képes a féltékenység…

Te kinek a kedvenc ételét választanád? Beáét vagy a Séfét?

A versenyzők – első kihívásként – kiválaszthatták, hogy melyik zsűritag kedvenc ételének alapanyagaival dolgoznának szívesebben. A kérdés már csak az volt, vajon milyen „ételek” rejtőztek a titokzatos ládákban.

A Fal játékosai drámai pillanatot éltek át a játék végén!

Nemcsak Szilvi élt át megrázó pillanatokat a színpadon, hanem Dávid is. A férfi rettentően elbizonytalanodott a kapszulában, és a döntés súlya egyre jobban ránehezedett. Mikor újra találkozott a pár, elszabadultak az érzelmek, és könnyek között próbálták egymást támogatni, amig ki nem derült, Dávid milyen döntést hozott odabent.

Melinda végül a női megérzésére hallgatott

Lassan, de biztosan gyűjtötte András a milliókat, míg Melinda mindent megtett, hogy helyes válaszokat adjon. Az utolsó körben azonban a piros labdák teljesen lenullázták az addig összegyűjtött nyereményt. Melinda közben semmit sem sejtett abból, mi történik a színpadon, és emiatt nagyon nehezen, de dönteni kellett a szerződésről.

Megszoksz vagy megszöksz?


szerző:
2018.03.22. 18:00
Megszoksz vagy megszöksz?

Gabriella egy bőrönddel érkezett a stúdióba, hiszen elege van lánya és veje állandó veszekedéséből. A hölgy nagy elhatározásra szánta el magát: a fiatalok vagy változtatnak a viselkedésükön, vagy itt az ideje kirepülni a családi fészekből.

Hihetetlen fordulattal ért véget a testvérek játéka

Igen izgalmas pillanatokat élt át Gréta és Gergő. A sok bizonytalanság ellenére a piros labdák megkegyelmeztek a testvérpárnak és több mint ötmillió forintot gyűjtöttek a játék végére. A kérdés csak az volt, hogy Gergő bízott-e Gréta szerencséjében, vagy sem.

Illés Peti vs. Berényi Balázs!

Hannának végre sikerült eldönteni, melyik fiút válassza…

Sándor szabályszerűen rosszul lett a kapszula után

A pár egyszerűen fantasztikusan játszott: Sándor ügyesen válaszolt a kérdésekre, Klaudia pedig okosan taktikázott. Sajnos azonban a zöld labdák kiszámíthatatlanok, pont, mint a szerencse, amely nem állt a játékosok mellé.

Nádai Anikó nagy dologra szánta rá magát!

Már három éve annak, hogy beszámoltunk arról: Nádai Anikó élete új irányt vett. Kisbabája miatt úgy döntött akkor, hogy egy időre elköszön az Éjjel-Nappal Budapesttől, és a kicsi érkezéséig más területen próbálja ki magát.

Gigi: „Kisbabánk lesz!”

Úgy tűnik, teljesül a fiatal pár álma, ugyanis Hedvig döntött az örökbeadással kapcsolatban.

Péter csak a feleségére és kisbabájukra tudott gondolni a kapszulában!

A házaspár A Fal színpadán jelentette be, hogy augusztusban már hárman lesznek, ugyanis érkezik a trónörökös. Ők is tudták, hogy a game show-ban nem elegendő a szerencse, kell a tudás, és a bizalom: Péter bízott Jenniferben, de még így sem sikerült jól döntenie.

Szilvi összeomlott Csaba döntése hallatán!

Csaba nagyon hitt a párjában, a szerencsében és a jó válaszaiban. A férfi azonban nem tudhatta, hogy a színpadon mi is történik valójában, emiatt egyáltalán nem hozott jó döntést a kapszulában...

Edit csak a gyerekeire tudott gondolni a nagy döntés előtt!

Nikoletta és anyukája kirobbanó energiával kezdték meg a játékot, és úgy voltak vele, rendkívül jó párost alkotnak majd A Fal színpadán. Egyáltalán nem tévedtek, ugyanis több mint hatmillió forintot vihettek haza, habár ehhez az is kellett, hogy Edit jó döntést hozzon a kapszulában.  

Dávidot nagyon meggyötörte a kapszula!

A fiatal fiú sosem gondolta volna, hogy meg fogja viselni az izolációs szoba, és azt sem, hogy el fogja sírni magát a színpadon. A legvégső pillanatban már Dávid nagymamája, Éva sem bírta könnyek nélkül.

Áprilisban írhatják jóvá a téli rezsit

Várhatóan az áprilisi számlán írják jóvá a tizenkétezer forintos állami kedvezményt a távhőszolgáltatók. Ezt Kósa Lajos tárca nélküli miniszter jelentette be. Akinek tizenkétezer forintnál kevesebbet kell fizetnie áprilisban, annak májusban vonják majd le a támogatás maradékát. A kormány hétfőn dönt a részletekről. 

Ildikó nem bírta visszatartani a könnyeit a végső percekben!

A fiatalok nagy tervekkel, és célokkal érkeztek a játékba, és meg is volt a kezdő lendületük. Sajnos az utolsó körben egy piros labda beleesett a nyolcmillióba, így a végén minden azon múlt, Ádám mit tett, vagy nem tett a kapszulában.

Gergő nem bízott másban, csak Zsófiban és a szerencséjükben!

A fiatal párnak rendkívül nagy szerencséje volt: Gergő két kérdésre válaszolt jól, és így több mint 18 millió forintot nyertek. Mindenesetre a fiú jól érzete a kapszulában, hogy nem szerepelt túl jól az este, de a játék végén muszáj volt döntenie.

Péter félve árulta el, hogy döntött a kapszulában

Anikóék kétszer nullázódtak le, így kétszer kellett a semmiből gyűjtögetniük. A szerencse és a tudása végül elhozta a várva várt eredményt, és a végén már csak az volt a kérdés, hogy Péter milyen döntést hozott az izolációs szobában.

Szilárdot most cserbenhagyta Kevin Costner tanácsa!

A fiúk igen izgalmas pillanatokat éltek meg A Fal színpadán, illetve a kapszulában. Edvin több mint hatmillió forintig szárnyalt, aztán egy rosszul megválaszolt kérdésnél a piros labda a nyolcmillióba landolt. Sajnos feljönni már nem nagyon tudtak, így Ervin abban bízott, hogy testvére aláírja a szerződést.

Györgyi nemcsak magát zavarta össze, hanem Balázst is!

A fiatal lány magányosnak érezte magát az izolációs szobában, pedig még így is nagyon ügyesen válaszolta meg a kérdéseket. Krisztinek sajnos kevésbé volt szerencséje, és a labdák nem hozták a várva várt számokat.

Roland hiába volt biztos magában, nagyot kellett csalódnia!

Ivonn nagyot küzdött a színpadon, ugyanis rendkívül kiszámíthatatlanul estek le a zöld labdák, és végül a piros színűek el is vittek minden összegyűjtött forintot. Roland pedig úgy döntött, a kevesebb néha több, de nem ma este...

Tomi könnyekben tört ki a végső pillanatban!

Egyik fiúnak sem volt könnyű a játék során, Zolinak a labdákkal meg a szerencsével kellett szembenéznie, Tominak pedig a kérdésekkel. A legvégén azonban minden jóra fordult, és kiderült, a tesók igenis számíthatnak egymásra.

Az utolsó pillanatban Mónika inkább a szívére hallgatott!

Már a játék első perceitől a szerencse magához ölelte Dianát, ugyanis a zöld labdák tökéletes helyekre estek, pont, mint a piros labdák. Az utolsó pillanatban azonban megváltozott minden, hatalmas fordulatot vett a játék menete...

A kapszula miatt teljesített Dávid rosszabbul?

A fiú nem is gondolta volna, hogy milyen nehéz mindenkitől elszigetelve lenni, és közben így válaszolgatni a kérdésekre a kapszulában. Először teljesen el is bizonytalanodott, de végül egy olyan döntést hozott, ami Sárát is meglepte.

A végső pillanatban Ivett magára haragudott a legjobban!

Hiába sikerült hatból négy kérdésre jó válaszokat adnia Ivettnek, a színpadon sajnos nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok: nulla forintot nyertek.

Váratlan fordulattal ért véget a testvérpár játéka!

Márta szinte az összes kérdésre helyes választ adott, Ági pedig bőszen dobálta a zöld labdákat. A legvégén sajnos a több mint 10 millió forintról nullára estek le a hölgyek, így Márta döbbenten vette tudomásul a játék végeredményét.

Ádám nem hitt a fülének, mikor megtudta, mennyit nyertek!

Mikor Kitti elárulta, hogy több mint 13 milliót nyertek, először nem akarta elhinni Ádám, pedig végig biztos volt magában és a párjában is. Mondhatni, a döntés pillanata mind a két felet igen megviselte.

Bettina szinte idegösszeomlást kapott a játék végén!

A testvérek még a műsor előtt eldöntötték, hogy mindenképp bátrak lesznek és kockáztatni fognak. Hiába bíztak egymásban, a döntés pillanatában már az idegösszeomlás szélén álltak.

Renáta rettenetesen megszívatta a testvérét!

Ferenc teljes bizonytalanságban hagyta el az izolációs szobát, és mire a döntés pillanatához érkeztek, azt sem tudta, fiú-e, vagy lány. Az őrjítő percekben pedig Renáta rátett még egy lapáttal, és a bátyja már szinte biztos volt abban, hogy nulla forinttal térhetnek haza.

Andi teljes bizonytalanságban hozta meg a végső döntést!

Györgyi talán még az utolsó másodpercben is abban reménykedett, hogy unokatesója végül aláírta A Fal szerződését, és nem kell nulla forinttal hazamenniük…

Hoppá! Gigi meghozta a végső döntést

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 15-ei epizódjaiból!
 

Gigi: „Akarom, szeretnénk megtartani a babádat!”

Úgy tűnik, a fiatal nő meghozta élete egyik legfontosabb döntését…

Henrietta óriási nyomás alatt volt az izolációs szobában?

Míg Gyuri a labdákat bűvölte a színpadon, addig a felesége a kapszulában próbálta kihozni magából a legjobbat. A döntés pillanatában azonban kiderült, milyen nagy nyomásnak volt kitéve Henrietta, aki azt is elárulta, hogy mindvégig a megérzéseire hallgatott.

 

Extra videó: „Nagyon-nagyon nehéz volt!”

A házaspár őszintén mesélt arról, hogyan élték meg a játékot, mit történt a színpadon, és milyen érzésekkel térnek haza.

Domonkos is elérzékenyült a döntés pillanatában!

Fanni nem hitt a szemének, mikor a végeredmény szerint több mint hétmillió forintot nyertek. De az igazi izgalom még hátra volt, ugyanis nem lehetett tudni, hogy a párja elfogadta-e a szerződést, vagy sem.

Fruzsina könnyeivel küzdve kért bocsánatot az édesanyjától!

A fiatal lány sírva mesélte el Tímeának, hogy mit élt át az izolációs szobában, miközben leginkább attól félt a legjobban, hogy szidást kap majd a rossz válaszok miatt...

Ármin végül nagyot kockáztatott!

A testvérpár nemhiába épített a bizalomra, hiszen a végső döntésnél is ez befolyásolta Ármint, aki csak arra tudott gondolni, mennyire bízik Kristófban és a köztük lévő szoros kapocsban. A bátor döntésének viszont meg is lett az eredménye...

Zsolt borított mindent, és végül meghökkentő döntést hozott!

A szerencse elpártolt a szerelmes pártól, és a végén hiába reménykedett abban Dóri, hogy nem üres kézzel mennek haza...

Könnyeivel küzdött Anita és István a nagy pillanatban!

A házaspár egyben biztos volt, bárhogy is döntsenek majd, vagy bármennyi pénzt gyűjtsenek, a szerelemük csak erősödni fog. A végén azért kiderült, hogy Anita nagyon is jól döntött.

Hihetetlenül nehéz pillanatokat élt át Anita és Gyöngyi!

A testvérpár mindent feltett arra, hogy az édesanyjuk életkörülményein javítsanak, mondhatni ezért jöttek a sorsfordító game show-ba. Anita végig rettentően izgult az izolációs szobában, és próbálta a lehető legjobb döntést meghozni.

Extra videó: „Nincs bennem se harag, se semmi!”

Anita a legjobb döntést szerette volna meghozni, ami végül a legrosszabbnak bizonyult, így a testvérek sajnos nulla forinttal térhettek haza. A lányok nagyon izgultak a játék során, de egyáltalán nem csüggedtek el, és nem haragszanak egymásra. A Fókusz riportjából pedig kiderül, mit is éreztek azután, mikor kiderült Anita döntése.

Drámai pillanatok a stúdióban


szerző:
2018.02.07. 20:15
Drámai pillanatok a stúdióban

Anita és Gyöngyi azért jött A Fal, a sorsfordító game show-ba, hogy az édesanyjukon segítsenek, és az esetlegesen összegyűjtött pénzzel szerették volna az asszonyt kiemelni nehéz körülményei közül.

Oslóban akar villamost vezetni A Fal játékosa

Szívmelengető és egyben szívfacsaró pillanatokat élhettek át az RTL Klub legújabb, A Fal című vetélkedőjének nézői, amikor az édesanya, Katalin aláírta az 1.290.130 forintról szóló szerződést azért, hogy a fia, Bence megtehesse első lépéseit a vágyai megvalósítása felé.

Bárhogy is döntött Kata, Bence büszke édesanyjára!

Az anya-fia páros tökéletes összhangban játszott végig, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis több mint 10 millió forint gyűlt össze nekik. Kata azonban egyáltalán nem bízott semmit sem a véletlenre...

Extra Videó: Bence és Kata egyáltalán nem csalódottak!

Az anya-fia páros igaz nem vitte haza a többi mint 10 millió forintot, mert Kata a biztos szerződést választotta. Azért így sem távoztak üres kézzel. A ma esti Fókuszban pedig kiderül, hogyan érezte magát Kata és Bence a gigantikus Fal előtt.

Kata élete egyik legjobb döntését hozta?

A testvérpár végig megbízott egymásban, de az utolsó pillanatban Luca mégis izgult, hogy nővére talán elfogadta a szerződést.

Soros-terv: létező veszély?

Kedden 142 igen és 3 nem szavazat mellett az országgyűlés elfogadott egy határozati javaslatot, egy másik, európai parlamenti határozattal szemben, ami fideszes előterjesztők szerint a Soros-terv végrehajtásáról szól. Kis csavar a történetben, hogy a kötelező kvótákat Soros György is ellenzi. A kormány mégis arról beszél, hogy a kötelező kvótákkal az Európai Unió az úgynevezett Soros-tervet hajtja végre. Vendégek: Hollik István, KDNP-s országgyűlési képviselő, a Soros-terv elleni határozati javaslat egyik beterjesztője és Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

VV Dóri teljesítette nagymamája utolsó kívánságát!

Három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában egy nagyon szomorú hírt közöltek Dórival. Meghalt a nagymamája, így eldönthette, hogy szeretné-e folytatni a játékot, vagy inkább kimegy a Villából. Mivel nagymamája azt üzente neki, hogy soha ne adja fel, ezért úgy érzi, tartozik neki annyival, hogy tiszteletben tartja a kérését.

Natasa súlyos döntést hoz édesanyjával szemben!

Emília nem akar hinni a fülének, és nem akarja elhinni lánya kérését.

DRÁMAI: Szabó Simon meghozta a verseny legnehezebb döntését

Hiába volt a kékeké az öröm az első feladat után, hiszen konyhafőnöküknek kellett döntenie arról, ki legyen az az egy a csapatából, aki azonnal a döntőbe juthat. Sőt, nem ez volt az egyetlen nehéz pillanat a nagy öröm után...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való