KERESÉS search-close

dal

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dal"

Fekete Pákó ismét klasszikus mulatós zenével robbant bankot?

Lehet tovább fokozni 2020-at, Fekete Pákónak új száma van. Fekete Pákó új dalt dobott piacra, de minek?  Nem kellene, de úgyis meghallgatod! Ilyen és hasonló címekkel jelentek meg cikkek Pákó legújabb daláról. Pákó ezúttal Lagzi Lajcsi egyik korai kazettájának címadó dalát dolgozta fel, lehet hogy ez a szám lesz 2020 búfelejtő nótája?

Ezt is megéltük: Vin Diesel dalra fakadt

Vin Diesel dalra fakadt. A repedt fazék hangú akciósztár új slágere tegnap este debütált Amerikában, a Kelly Clarkson Show-ban.  Noha a színészeknél általában nem meglepő, hogy jól énekelnek, az 53 éves filmcsillagtól senki sem várta, hogy ilyen remek, modern hangzású dallal rukkol elő.

A Titanic tragédiájáról énekel az Angliában élő magyar roma taxis és zenész, Steve Gaspar

Az Angliában élő Gáspár Pisti, azaz Steve Gáspár gondolt egyet, és elkészítette a saját Titanicról szóló dalát. Úgy érzi, a magyar roma zenét az egész világnak ismernie kell, ezért angolul és magyarul is felvették.

Ruszó Tibi latinosabb oldalát villantja meg legújabb videoklipjében

A balatoni nyár életérzését adja át Ruszó Tibi legújabb dala! Az X-Faktor legutóbbi győztesének eddig főleg a lírai oldalát ismerhettük meg, most azonban úgy gondolta, a latinosabb énjét is bemutatja.

Nia parkolópályára tette az elektronikus zenét, inkább a rap-re fókuszál

Nia – influenszer, DJ, reality-szereplő – sokoldalúságát kár lenne vitatni. Mindemellett szexi, céltudatos és magabiztos, most pedig egy teljesen új oldalát mutatja meg. Niát egy évvel ezelőtt, a Love Island párkeresőjeként ismerhették meg a nézők. Azóta teljesen megváltozott az élete: nem csak abban, hogy barnáról szőkére váltott.

ÚJ STÍLUS: Első videoklip-forgatásán látogattuk meg Niát

A Love Island egykori párkeresője, Nia most egy teljesen új szerepben mutatta meg magát. Az elektronikus zenét most egy kicsit parkolópályára tette és úgy döntött, inkább a rap-re fókuszál.

NIA: Mindig is egy fiús csaj voltam

Nia stílusváltásának egyetlen oka van, az, hogy ahogy idősödik, ő is változik. Ha nem így lenne, akkor ugyanott tartana, mint évekkel ezelőtt – meséli a Love Island egykori párkeresője. A rosszakarókkal és a negatív kommentekkel pedig egyáltalán nem foglalkozik.

Karola - Az a lány (videóklip)

Karola az elmúlt időszak szerelmi csalódásaiból írta meg vadonatúj dalát, amihez most megérkezett a videóklip is.

Fókusz Anno: Magyaros dallamok egy amerikai rockkoncerten

Az „A csitári hegyek alatt” sajátos feldolgozását mindeddig csak azok hallhatták, akik kedvelik a kissé keményebb muzsikát. A közönség ezen a koncerten a kaliforniai hardcore együttes, az Ignite zenéhjére tombolt. De hogy miért játszik magyaros dallamokat egy amerikai rock zenekar, mindjárt kiderül.

Saját szerelmi életéről énekel Singh Viki

A Kifőzdében vendégeskedő énekesnő nemrég mutatta be a Pünkösdrózsa számához készült videoklipet. Vajon miről szól a dal? Most elárulta!

ByeAlex egyik dalával debütál a Barátok köztben

Történelmi pillanat! A hazai híresség Lábas Vikivel közös számával tűnik fel a legmeghatóbb pillanatban.

Anno: Fülbemászó dalok, amik talán nem is szólnak semmiről

Egy fülbemászó dallam és egy könnyen megjegyezhető szöveg. Ennyi elég ahhoz, hogy egy dalból sláger legyen. De gondolkodtak már azon, hogy az egész nap dúdolgatott dalok vajon miről is szólnak? Vagy hogy szólnak-e egyáltalán valamiről?

Különleges dal készült a trianoni békeszerződés századik évfordulójának alkalmából

Keresztes Ildikó 14 másik művésszel karöltve egy különleges dalt készített a Nemzeti Összetartozás Napja és a trianoni békeszerződés századik évfordulójának alkalmából. A teljesség igénye nélkül, Radics Gigi, Nagy Feró, Patkó Béla, alias Kiki és Oláh Ibolya is énekel egy-egy részt a Számítunk rád című szerzeményben.

KLIPPREMIER: Geszti Péter feat. Káté - NOÉ

A NOÉ az újrakezdés dala. Ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! Fogd meg a párod kezét, és teremts vele új világot! Hittel és szeretettel. Járványon innen és túl: Higgy magadban! Szeress okosan! Cselekedj bátran!

Dal címe: NOÉ

Előadó: Geszti Péter feat. Káté

Zene: Kálmán Tamás

Dalszöveg: Geszti Péter 

Rendező - forgatókönyv: Geszti Péter

Illusztrátor: Brunszkó László  Animáció: Bogdán Balázs "Balu"

Egy magyar mentőautó is feltűnik az újragondolt Queen dal klipjében

A hat éve Adam Lamberttel koncertező Queen újragondolta, mondhatni karanténosította a We are the Champions című slágerüket. Egy kis klipet is összeraktak hozzá, amelyben többek közt egy magyar mentőautó is feltűnik.

Ausztráliában élő magyarok karantén-dala

Ausztráliában élő magyarok is kedvet kaptak egy karantén dal felénekléséhez. Mintegy kétszázan szavaztak a dalról és eleinte csak az volt biztos, hogy egy magyar slágert szeretnének választani. Az ötven népszerű szerzemény közül végül a Republic zenekar „Ha itt lennél velem” című szerzeménye mellett döntöttek. 

Győrfi Pál segítette győzelemhez a Made in Karantén első nyertesét

Elsőként robbant be Mátyus Arnold produkciója a Made in Karantén szombati adásában. A Győrfi Pál után elkeresztelt dal azonnal megnyerte a zsűri tetszését. És bár alig tudtak választani a nagyszerű videók között, végül Arnold lett a befutó, aki 1 millió forinttal lett gazdagabb.

A ZENE AZ KELL: Ajándék a Soproni Petőfi Színháztól

A Valahol Európában musical nagy sikerű slágerével lepte meg a Soproni Petőfi Színház a közönséget. A zene című számból 61 művész és színházi dolgozó közreműködésével készítettek klipet.

Nekik éneklik a dalt


szerző:
2020.03.28. 19:10
Nekik éneklik a dalt

Az LGT legendás dalával köszönik meg zenészek azoknak a munkáját, akiknek a koronavírus járvány idején is dolgozniuk kell. A Neked írom a dalt egy-egy sorát mindenki saját otthonában énekelte fel. A dal eredeti szerzője, Presser Gábor a felvételen nem énekel, mégis szerepel a klipben.

Akár az utógondozása is veszélybe kerülhet a fóti gyermekotthonról rappelő fiúnak

Akár az utógondozása is veszélybe kerülhet annak a fiúnak, aki a fóti gyermekotthonról rappelt. Ezt mondja az őt féltő ismerőse, miután a fiút a felvétel megjelenése után eltiltották a tanulás mellett végzett munkájától - az indoklás szerint éppen a tanulása érdekében. Szél Bernadett független képviselő azt mondja, a többi bentlakó sorsa is bizonytalan. A kormány szerint azonban biztosított az ellátás.

 

Rap-dala miatt nem dolgozhat a fóti gyermekotthon egyik lakója?

Nem dolgozhat a fóti gyermekotthon egyik lakója, miután kritikus hangvételű videóban tiltakozott az intézmény bezárása ellen. A hivatalos indoklás szerint Kislőrincz Dávidot azért tiltották el a munkától, mert rosszul tanul. A fiú egyik ismerőse azt mondta az RTL Híradónak: jegyei nem rosszabbak a korábbinál, ráadásul először elismerték neki, hogy a videó miatt nem dolgozhat. A gyermekvédelmi főigazgatóság azt közölte: szakmai döntés született, Szél Bernadett független képviselő viszont ombudsmani vizsgálatot kezdeményez.

Billie Eilish a legfiatalabb, aki Bond-dalt énekelhetett fel

Nincs idő meghalni, énekli Billie Eilish a hamarosan megjelenő James Bond film főcímdalában. A 18 éves amerikai énekesnő a legfiatalabb azok közül, akik eddig megkapták a megtisztelő lehetőséget, hogy a 007-es széria zenéjét szerezzék.

Ma este debütál ÉNB Bella vadonatúj klipje!

A Pszí művésznéven rappelő lány új dallal lepi meg rajongóit, aminek videóklipjét hamarosan ti is megnézhettek. Felkészültetek?

Íme, a Jingle Bells elektromos fogkefék előadásában

Hallottad már a Jingle Bells-t elektromos fogkefék előadásában? Hát, most itt a remek alkalom. A sálban, fülvédőben zümmögő kefék mellett fokozza a hanghatást egy régi, tárcsázós telefon is.

EXTRA VIDEÓ: NoÁr - Fiatalok, idősek a bolygóért tüntetnek

15 magyar városban csatlakoztak pénteken a 4. Globális Klímasztrájkhoz. A legnagyobb tömeg Budapesten volt. Molnár Áron, NoÁr a héten adta ki a klímavészhelyzetről szóló dalát, amit a budapesti eseményen elő is adott.

Csonka András találkozott legnagyobb slágerének eredeti előadójával

Csonka András régi vágya volt, hogy találkozzon a dal eredeti előadójával, most összejött. A szervezésben a magyar Eurovíziós fan klub segített neki, Getty Kaspers-szel egy kávé mellett találkoztak az osztrák fővárosban.

CSONKA ANDRÁS: A finálé mindig ez a dal, nem is lehet más

A Ding-dong című sláger eredeti előadójával találkozott Csonka András. A nagy sikert hozó dalt először 2000 szilveszterén adta elő élőben, és úgy emlékszik, már az akkori fogadtatáson érezni lehetett, hogy jól sikerült a dalválasztás.

Elismert művészek és írók fogtak össze a NÉBIH kérésére!

Dal az élelmiszerbiztonságról. Elismert művészek és írók fogtak össze a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal kérésére, és arról készült dal, hogyan kell hatékonyan vásárolni, mit kell megnézni a csomagoláson. A középiskolásokat szeretnék rábírni, hogy tudatosan vásároljanak. Tapasztalatok szerint sokan még azt sem tudják, mit jelent a lejárati idő az élelmiszereken.

Desperado Bettinek saját dalát énekelte el rajongója

Kriszti nemcsak ajándékkal lepte meg a zenekar énekesnőjét, de dalra is fakadt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

RENDŐRSÉG: Dallal hívják fel a figyelmet az iskolakezdéssel megnövekedett balesetveszélyre

Videoklippel hívja fel a rendőrség a gyerekek, a szülők és az autósok figyelmét arra, hogy az iskolakezdéssel megnő a balesetek veszélye az utakon. A szerző, Horváth Richárd rendőr főtörzsőrmester reméli, hogy dalának köszönhetően a gyerekek nagyobb biztonságban lesznek iskolába menet és hazafelé.

Erzsébet „privát koncertet” kapott kedvencétől

A hölgy már felvette a kapcsolatot legnagyobb példaképével, ám személyesen sosem találkoztak még. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

LENSZKIJ: első találkozás a múzsával, Kelemen Annával!

Lenszkijről egyelőre kevesen hallhattak, első szárnypróbálgatásainak egyike a Kelemen Anna című dal. A Fókusz stábja Annácskával látogatta meg a művészt, aki egy különleges ajándékot is kapott!

A Pataky Attila-rajongó hatalmas bulit csapott a stúdióban

Roland két csillagot tetováltatott az állára, hogy mindenkivel tudassa tehetségét. Most ki is eresztette a hangját. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bár eddig nem értékelték Péter tehetségét, a fiú nem adja fel

A fiú gyerekkora óta imád énekelni. Több tehetségkutatón is elindult már, de nem igazán aratott nagy sikereket. Vajon most hogyan fogadja produkcióját a közönség? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Opitz Barbi mentornak állt


szerző:
2019.08.07. 18:00
Opitz Barbi mentornak állt

Krisztofer a 2018-as X-Faktorban a Mentorházig jutott, most pedig kedvenc énekesnője véleményére volt kíváncsi. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Ti vagytok nekem a tirpákok!”

Dani most bocsánatot szeretne kérni „szemtelenségéért”, rádásul egy saját dallal készült Melindának. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Irénke angoltudás nélkül is dalra fakadt

Miután a nő felolvasta leghőbb kéréseit férjének, egy szerelmes számmal is meglepte a férfit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alexa dallal hódította meg ovis szerelmét

A lány nagyon sokat gyakorolt otthon a tükör előtt, mert azt akarta, hogy produkciója tökéletesre sikerüljön. Vajon sikerrel járt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Atti, a 6 éves szupersztár


szerző:
2019.08.01. 18:00
Atti, a 6 éves szupersztár

A fiú az apukájával készítette el első dalát, amihez videoklippet is forgattak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Enrikó kieresztette a hangját Anikó stúdiójában

A 10 éves fiúnak az az egyik legnagyobb álma, hogy egyszer hatalmas közönség előtt lépjen fel, ám most a háziasszonynál is megcsillogtatta tehetségét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sárközi Ákos feleségével énekel! VIDEÓ!

A Konyhafőnök séfje éppen családjával nyaral, és úgy tűnik, feleségével nagyon egy hullámhosszon vannak. Ezt a videót ne hagyjátok ki!

Így szól a Shallow Tóth Andi és rajongója előadásában

Patrik már versenyzett egyszer az énekesnővel, ráadásul le is győzte őt. Most egy visszavágóra invitálta kedvencét, ahol az Oscar-díjas dalt adták elő. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szívszorító dallal próbálta visszahódítani szerelmét

Tomi megijedt, amikor kolléganőjével, Évivel komolyabbra fordult a dolog. Akkor ellökte magától a lányt, most viszont szeretne bocsánatot kérni. Vajon újra összejönnek? A teljes adásból kiderül!

Koppintás lenne Delhusa Gjon leghíresebb dala?

Ha a buzuki hangja Magyarországon felcsendül, mindenki rávágja, hogy Delhusa Gjon és Nika Si Perimeno. Az albán-görög származású trubadúr legismertebb slágere éppen negyven éves. Hétfőn azonban robbant a bomba: a Bors talált egy réges-régi dalt, amely kísértetiesen hasonlít az 1979-es Nika Si Perimeno-ra. Manolisz Miciasz Me Lene Giorgio című száma azonban hat évvel korábbi, 1973-as szerzemény.

FIGYELEMFELHÍVÓ DAL: „Adom az egyet, időben adom!”

Linczényi Márkó rappel abban a videóklipben, ami a magyar civil szervezetek összefogásával készült. A dal arra hívja fel a figyelmet, hogy közeleg az adóbevallás május végi határideje, amikor a befizetett személyi jövedelemadónk egy százalékának felajánlásával segíthetjük a számunkra szimpatikus közhasznú szervezetek munkáját.

Vicces! Pintér Tenya Ábel Anitát rémisztgette...

Természetesen ez a csütörtök este sem maradhatott el sztárprodukció nélkül. Most Tenya bűvölte el a közönséget, ám Anita inkább menekülőre fogta a dolgot…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

FLUOR TOMI:

Tomi sokszor nem is érti, hogy egy-egy félrehallás hogy keletkezhet, hiszten a végeredmény teljesen értelmetlen. Ennek ellenére úgy érzi, nem kell megfosztani a rajongóit a saját félrehallásaiktól, mert az csalódást okozhat.

KLIPPREMIER: Összeállt az AWS és a USNK!

Ma megjelent az AWS és a USNK közös dalának videoklipje, Idő címmel. Ezt nektek is látnotok kell!

Hatalmas siker lett Bagoly és Boldizsár rögtönzött fellépése

Boldizsár és Erika közösen léptek színpadra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csóró Lali felszántotta Balázs nappaliját

A méltán népszerű Lali pop hatalmasat robbant a stúdióban. Perdülj táncra te is! 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rakonczai Viktorék Budapest dalát keresik

Mozgalmas évbe léptünk idén, Budapest lett 2019-ben Európa Sportfővárosa címének méltó gazdája. De hogy mi köze van mindehhez a zenének, azt most Rakonczai Viktor Artisjus-díjas zeneszerző, zenei producer mondja el nekünk!

Wolf Kati ismét együtt dolgozik az X-Faktor egykori mentorával

A "Szerelem, miért múlsz" című dal elsöprő sikere után az énekesnő újabb nagy durranásra készül, méghozzá Geszti Péterrel együtt. Ez bizony nagyot fog szólni!

Íme VV Reni és VV Zsuzsu közös vlogja!

A lányok csak úgy sziporkáztak a kamera előtt, és mielőtt üzentek a nézőknek, kieresztették a hangjukat...

Győzike elemezte a “Ványiszlá Tomítá” azaz La Isla Bonita című Madonna slágert

Győzike szakértett: a showman Madonna slágerének dalszövegét próbálta értelmezni, több-kevesebb sikerrel.

Ez a dal már biztosan ott lesz a USNK első albumán!

ByeAlex hamarosan beleveti magát a fiúk első korongjának munkálataiba, és elhatározta: a Choppers című daluk biztosan felkerül a lemezre.

Spice Girls: Wannabe - Kabát Peti műfordításában

Egy internetes fordítóval lefordítottunk egy legendás dalt, Kabát Peti pedig segített kielemezni.

Vicces: ez a véleménye a mai fiataloknak a régi slágerekről

A Fókusz riportere örökzöld slágereket mutatott meg 10-12 éves gyerekeknek. Hogy mit szóltak a fiatalok Kozsó Szomorú szamurájához vagy éppen Zámbó Jimmy dalaihoz? Kiderül a videóból!

STOLEN BEAT: Egy dal a szívükből


szerző:
2018.12.03. 16:56
STOLEN BEAT: Egy dal a szívükből

A Stolen Beat már biztosan ott van a top négy versenyző között. A USNK és Kovács Pali után most ők is saját számot énekeltek az X-Faktor színpadán. A dalhoz forgatott klip már közel négyszázezer megtekintésnél jár a youtubeon – mindössze két nap alatt.
A teljes riportot ide kattintva nézheti meg.

Kovács Pali a gimis szerelméről énekelt

A fiú tizennégy éves korában írta a legelső dalát, amit évek múltán a második Élő show-ban adott elő a közönségnek. 

Egy dalt kért karácsonyra családjától Csepregi Éva

Karácsonyra semmi mást, csak egy dalt kért családjától Csepregi Éva - és meg is kapta. Fia és akkori barátnője szerezte a zenéjét, ehhez írt szöveget az énekesnő, így született meg a Titok című dal, amelyhez most klip készült.

A villalakók kieresztették a hangjukat!

A Padödö teljesen felforgatta a játékosok életét, ráadásul ezúttal egy karaoke versenyen is megcsillogtatták tehetségüket.

Dallos Bogi és Freddie új köntösbe bújtattak egy dalt

Ki ne ismerné az Első Emelet - Csakazértis szerelem című megaslágerét, mely a ‘80-as évek legnépszerűbb fiúbandáját megjelenésekor szinte azonnal a slágerlisták élére repítette? A dal most egy nem mindennapi fúzió keretein belül duettként született újjá.

Így készül Tóth Gabi legújabb videoklipje!

Az énekesnő minden vasárnap helytáll a Szenzációs Négyes – A generációk csatája színpadán, miközben a hétköznapokban is megállíthatatlan: most épp legújabb dalához készülnek egy nem mindennapi meglepetéssel.

Harry herceg alig tudta visszafogni magát

Harry herceg kis híján dalra fakadt egy színpadon, de inkább végül visszafogta magát. Sussex hercege és hercegnője egy Hamilton című előadást tekintett meg a Londoni West Enden, a darab végén pedig pár szóba beszéltek egy jótékonysági kezdeményezésről is.

Dér Heni ledobta a ruháit egy klipforgatáson?

Az énekesnő is fontos része Herceg Dávid legújabb dalának, amit közösen készítettek el. A reggaeton stílusú szám külföldön nagyon népszerű, és idehaza is egyre inkább teret hódít, de igazán Dávid hozta be hozzánk. A páros hosszabban is mesélt a klipforgatásról.

Berobbant a köztudatba új slágerével a Follow The Flow!

Elképesztő sikernek örvend a Follow The Flow legújabb száma, a Nem tudja senki. 3 hónap alatt már több mint 16 milliós nézettséget produkált, ami miatt egyértelműen a nyár egyik legfelkapottabb slágere lett!

Csordás Tibi legújabb klipjéről mesélt

Tibi legújabb dalát teljes egészében ő írta, sőt még a zenéjét is ő szerezte. Az egy napos, óriási stábbal zajló forgatásról és a készülő lemezéről is mesélt Annának és Mariannak.

EZ ELÉG MENŐ: Kamaszok reppelnek érzéseikről

Egy luxusvillában, profi hangszereléssel, és szakemberek segítségével forgott a klipp, hátrányos helyzetű kamaszok rapben beszélnek gondjaikról, érzéseikről. Az Életrevaló Egyesület olyan kamaszoknak adta ezt a különleges lehetőséget, akik családok átmeneti otthonában kénytelenek élni, akár ideiglenesen is.

Kovács Dóri hamarosan új dallal rukkol elő!

Bár Kovács Dóri titokzatosan fogalmazott új dalával kapcsolatban, egy-két részletet mégis elárult a Reggeliben!

Zámbó Krisztián ezzel a dallal szeretne a toplisták élére törni

Az elmúlt hónapokban nagyot fordult Zámbó Krisztiánnal a világ. Az énekes teljes életmódváltásba kezdett, aminek eredménye egy új dal.  

 

Csodálatos dallal lepte meg rajongóit Gáspár Laci

Az énekes legújabb szerzeménye legkisebb fiáról és az iránta érzett határtalan szeretetről szól.

Megőrülsz! Kaptunk egy meglepi Justin Timberlake dalt!

Az énekes titokban dolgozott új projektjén, aminek a végeredményét már bárki meghallgathatja. A semmiből érkezett, és valószínűleg a nyári slágerek élére tör.

Kelemen Kabátban: Tombolunk


szerző:
2018.07.04. 09:04
Kelemen Kabátban: Tombolunk

A Kelemen Kabátban együttes legújabb klipjében igazi házibuli hangulatot idéznek meg némi eleganciával. Fluor Tomi és Lakatos Márk is feltűnik benne! A 16 órás forgatás feszített tempója után már a fesztivál fellépéseket is nyaralásként éli meg.

GESZTI PÉTER: 25 év után újra a Balatonról írt slágergyanús dalt

Szinte napra pontosan 25 évvel ezelőtt Geszti Péter még a Rapülők frontembereként magyarította a Holiday rap című számot, ami a Miamiba mentem című legújabb szerzeményéhez hasonlóan szintén a Balatonról szól, de sokkal kevésbé volt tudatos alkotás, mint a mostani. Geszti Péter legújabb számát ITT hallgathatod meg!

 

Új taggal bővül a Backstreet Boys?!

Nem akármilyen név csatlakozott a fiúbandához, akikkel megvan az első közös számuk is!

Elkészült Wolf Kati legújabb dala!

Wolf Kati Geszti Péterrel közösen készített új dalt, ami a barátságról szól. A részletekről ő mesélt nekünk!

Luis Fonsi dala idén is a nyár slágere lesz?

Idén sem maradunk indokolatlan nyári sláger nélkül. Tavaly ilyenkor minden buli a Despacito-val kezdődött, folytatódott és ért véget. Eddig csalódottan kulloghattak haza a hétvégi mulattságból a Luis Fonsi rajongók. A sötét korszaknak azonban vége. Megjelent a sláger gyáros legújabb dala

 

Zsolt dallal hódít


szerző:
2018.06.21. 18:00
Zsolt dallal hódít

Zsoltnak évek óta tetszik Szintia, de eddig minden egyes közeledése kudarcba fulladt a lány felé. Most egy dallal készült kiszemeltjének, és reméli, ezúttal meglágyul a szíve.

Az új párja miatt Márk lemondott a gyerekeiről?

Péter példaképként tekintett édesapjára, akiről kiderült, hogy megcsalta az édesanyját. A harmadik fél a fiú szerint azóta nem hagyja, hogy apja találkozzon vagy beszéljen velük. Péter most szembesítette apukáját és párját, Noémit a vádjaival.

Tamás dalban vallott szerelmet exének

Piroska egyik napról a másikra szakított Tamással, a fiú nem értette, hogy miért. Tamás most egy dallal szerette volna felhívni a lány figyelmét, a produkció után pedig feltette a régóta benne érlelődő kérdéseit!

Könnyes lánykérés az Anikó Showban!

János 10 hónapig volt együtt barátnőjével, a végén már együtt is éltek, a két hete jött szakításon azonban nem tud túllendülni. Egy általa írt szöveggel és egy gyűrűvel szeretné visszahódítani szerelmét, Szabinát. Vajon a könnyeivel küszködő fiú sikerrel jár?

Ne maradj le Shawn Mendes vadonatúj klipjéről!

A fiatal énekes alig pár órája debütált a Nervous című dalhoz forgatott kisfilmmel, amit neked is látnod kell…

Molnár Tibi és Borbély Ricsi közös dalt készített!

Molnár Tibor, a Tha Shudras frontembere és Borbély Richárd, a Richie and the Mops énekese közös dalt készített. Hogyan született meg a Nekem aztán mindegy? Miről szól a dal? Többek között ezekről is meséltek a Reggeliben! Kattints ide a videoklipért!

Mitől lesz sikeres egy dal?


szerző:
2018.05.17. 15:38
Mitől lesz sikeres egy dal?

Mi fog meg minket egy dalban, és mitől lesz sikeres? Erre kaptunk választ a korábbi X-Faktorosoktól! Figyelem még mindig lehet jelentkezni az X-Faktorra.

 

Für Anikó kitalált egy világot?


szerző:
2018.05.11. 08:44
Für Anikó kitalált egy világot?

Aligha él olyan ember ebben az országban, akinek Für Anikó neve hallatán ne jutna eszébe legalább egy színdarab, vagy akinek a hangja ne idézne fel legalább egy külföldi filmprodukciót. Kitalált világ címmel Für Anikó zenés estjét szombat este hallgathatják meg!

Minden, amit Opitz Barbi új klipjéről tudni érdemes!

Megjelent Opitz Barbi, Missh és Herceg közös dala és a hozzá készült videoklip is, amiről a Reggeliben az énekesnő és Herceg Dávid árultak el részleteket!

X-Faktor: erre vágynak a mentorok!

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon derült ki, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex benne lesz az X-Faktor újabb szériájának a mentorgárádájában. Viszont feltettük nekik a kérdést, hogy Tóth Gabi helyett kire is vágynának, milyen legyen a negyedik mentortársuk. A ítészek végül dalban mondták el kérésüket.

Nem csak a húszéveseké a szerelem!

Éva a fellépései miatt évek óta egyedül él, de van egy férfi, aki iránt nem csupán barátságot érez.  Most eljött az idő, hogy bevallja érzelmeit Gábornak, akinek egy dallal is készült.

Rómeó készenn áll a házaséletre

Habár Rómeó és Anna rengetegszer buliztak együtt, sosem volt közöttük több puszta barátságnál. A fiúnak viszont "elege lett a sok diszkóból", és úgy érzi, Anna jó háziasszony lenne mellette. Eljött a vallomás ideje!

Visszatértek a Karibi lányok?


szerző:
2018.05.01. 18:00
Visszatértek a Karibi lányok?

Ugye ti is emlékeztek a tavalyi X-Faktor nagyreményű lányduójára?  Most egyikőjük, Anita ismét megcsillogtathatta tehetségét  az Anikó Show rendkívüli tehetségkutatójában, ahol természetesen több ellenféllel is meg kellett küzdenie.

Didi a „lányával” duettezett

Mónika és a Didi L'amour énekese szinte apa-lányaként szeretik egymást, amiért a nő most köszönetet szeretne mondani. Sőt, egy közös dalt is el szeretne énekelni Didivel!

Péter: „Valahol a nagyvilágban van egy apám…”

Péter és édesapja, János között sosem volt igazi apa-fia kapcsolat, ráadásul 2008-ban találkoztak utoljára. A fiú most egy szívhez szóló dallal készült Jánosnak.

Kálmán: „Te vagy a galambom”

Kálmán a válása után nem nagyon szeretett volna komolyabb kapcsolatot, ezért kosarat adott Margitnak. Az idő múltával viszont úgy érzi, fellángolt benne valami. A férfi most egy szerelmes dallal szeretné visszaszerezni a múltban elveszített románcot.

Klippremier: Ricco & Claudia - The Lies

A 2017-es X-Faktor nyertesei elkészítették első önálló dalukat, amihez most a kisfilm is napvilágot látott. A duó beavatta a nézőket a forgatás kulisszatitkaiba, ráadásul a Kifőzde mai vendége, Puskás Peti is elmondta véleményét.

Csocsesz „teljesen leteperte” Marikát

Marika hatalmas Csocsesz rajongó, és ahogy a nő fogalmaz: az énekes „teljesen leteperte” őt. Marika csülköt készített legnagyobb kedvencének, és semmi mást nem kér cserébe, csak a „Kocsma dalt”.

Delhusa Gjon legnagyobb rajongójáról emlékezett meg

Móni anyukája hatalmas Delhusa Gjon rajongó volt, aki az énekes arcképét is magára tetováltatta. A lány az édesanyja halála után ismét találkozott Gjon-nal, és nem érkezett üres kézzel.  

Ilyen Despacito-t még sosem hallottál!

Dani, alias Tyuki Balboa nyolc hónapja ismerte meg Esztert, és annyira megfogta őt a lány, hogy azóta is fülig szerelmes belé. Most a népszerű spanyol dallal és egy különleges tánccal készült Eszternek.

Ez volt ám a dalpremier a Barátok köztben!

Pontosan hét évvel ezelőtt a Mátyás király tér teljesen felfordult, mikor Szabi úgy döntött, kiengedi a hangját és éneklésre adja a fejét. Nem is kellett sokáig várni, és Kinga elkísérte őt egy hangstúdióba, ahol fel is vették Szabi első dalát.

Orsi dalban kér bocsánatot


szerző:
2018.03.09. 18:00
Orsi dalban kér bocsánatot

Orsi és Zoli kapcsolata szép virágzásnak indult, egészen addig, míg a fiú kisebb-nagyobb hazugságokon nem kapta a lányt. Orsi most bocsánatot szeretne kérni Zolitól, ráadásul egy dallal is készült neki.

Robi: „Ne kínozz tovább, kérlek!”

Robi 4 éve az interneten ismerkedett meg Klaudiával, de a távolság miatt még sohasem találkoztak személyesen. A szerelmes fiú nem érkezett üres kézzel, hiszen nem csak egy plüssállattal, de egy saját dallal is készült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való