KERESÉS search-close

duett

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "duett"

Pszi x Hősök - Bella dala

Nézzétek meg Bella és a Hősök vadonatúj videoklippjét!

Újévi köszöntő Kulka Jánostól

Az újévi köszöntőt - rendhagyó módon  - Kulka János mondja el itt az RTL-en. Tartsanak velünk akkor is és egész jövő évben!

Kulka János Koncz Zsuzsával énekel duettet

Újra énekel Kulka János. Egy Republic-dalt készített Koncz Zsuzsával, és klip is készült. A duett az énekesnő ötlete volt, a színész pedig rögtön igent mondott. Kulka János betegsége után, a rehabilitáció részeként sokat énekelt, de most először állt dallal a nagyközönség elé. Az elmúlt másfél évben pedig több színházi feladatot is vállalt.

Vanek Andor - ByeAlex duett: Még mindig... (ByeAlex és a Slepp)

Alex szerint ez a sokszor előadott dal annyira jól sikerült Andorral, hogy várja a következő koncertjére fellépni a fiút.

Ruszó Tibi - ByeAlex duett: A szívem udvarában

Tibi megszerette ByeAlex és a Slepp dalát, amit mentora szerint nagyon jól megtanult.

Zdroba Patrik & Miklósa Erika: Caruso (Lara Fabian)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: Zdroba Patrik Miklósa Erikával lépett színpadra.

Zdroba Patrik: „Életem legszebb pillanata lesz!”

Gáspár Laci pontosan tudta, ki az a duettpartner, aki mellett Patrik igazán kiengedheti a hangját. Az X-Faktor énekese szóhoz sem jutott, mikor meglátta, őt, azaz Miklósa Erikát. 

Vanek Andor & Keresztes Ildikó: A csönd éve (Balázs Fecó, Keresztes Ildikó)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: Vanek Andor Keresztes Ildikóval lépett színpadra.

Vanek Andor: „Ez egy gigantikus élmény lesz!”

Az X-Faktor versenyzője szinte szóhoz sem jutott, amikor megtudta, hogy a duettpartnere Keresztes Ildikó lesz.

Gáspár Laci:

A mentorok úgy érzik, a fiatal énekes túlságosan magára vette a kapott kritikákat, és itt lenne az ideje, hogy elengedje végre őket...

Manuel & Kállay-Saunders András: Téged (Saját dal)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: Manuel Kállay-Saunders Andrással lépett színpadra.

Ruszó Tibi & Kökény Attila: Nincs semmi másom (Kökény Attila)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: Ruszó Tibi Kökény Attilával lépett színpadra.

Négy versenyző, négy sztárénekes, de ki kivel lép az X-Faktor színpadára?

A következő show igazán különleges lesz az X-Faktor versenyzőinek életében. Nem csak azért, mert ez már az elődöntő, hanem azért is, mert most először nem egyedül lépnek színpadra. Lerántjuk a leplet az idei duettpartnerekről, azaz Manuel, Tibi, Andor és Patrik választásáról.

A Fiesta énekese egyik legnagyobb rajongójával duettezett

A hölgy meggyes pitével lepte meg kedvencét, majd hamarosan dalra is fakadtak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A párkeresők közösen is gyakoroltak a duettjeikre

Mielőtt mindenki külön-külön színpadra állt volna, az ebéd közben közösen is énekeltek egy kicsit...

A párok mikrofont ragadtak: jöjjenek a szerelmes duettek!

Minden párosnak fel kellett készülnie, hogy a hangjukat is megmutassák a többieknek. A duettekből kiderült, mennyire tehetségesek a párkeresők…

Drága örökösök DUETT, avagy Kata és Fazekas rázendít!

Dr. Fazekast nem könnyű elviselni, de az tény, hogy jó meglátásai vannak - ezúttal Katán alkalmazott egy különleges eljárást!

Megjelent Puskás Peti és Búzás Bence duettje

A The Biebers decemberben új dallal rukkolt elő, Minden este címmel, melyet Curtis-szel együtt jegyeznek. A zenekar 2018-as X-Fakor döntőjében a Stolen Beat-tel közreműködve adta elő, mely óriási sikert ért el mind a műsorban, mind azóta az interneten.

USNK & Radics Gigi: See You Again (Wiz Khalifa feat. Charlie Puth)

A két finalista egy-egy mentorral lépett színpadra. Íme a USNK és Radics Gigi produkciója!

Stolen Beat & Puskás Peti: Minden este (The Biebers)

A két finalista egy-egy mentorral lépett színpadra. Íme a Stolen Beat és Puskás Peti produkciója!

Duett-partnerek az X-Faktorban


szerző:
2018.12.07. 17:54
Duett-partnerek az X-Faktorban

Lerántottuk a leplet az idei duett-partnerekről, azaz megmutatjuk, Gabi, Timi, a Stolen Beat és USNK kit választott magának, kivel szerettek volna énekelni az X-Faktor színpadán? Hosszabb interjúk itt: Tamáska Gabival, a Stolen Beattel, a USNK-val, Arany Timivel.

DUETT: USNK és Trap kapitány


szerző:
2018.12.07. 17:05
DUETT: USNK és Trap kapitány

A kolozsvári duó, a USNK is kiegészül egy újabb taggal szombat este. Molnár Tibi azaz Trap kapitány beat boxol majd a srácok rapszövegéhez.

DUETT: Arany Tímea és Tóth Gabi


szerző:
2018.12.07. 16:59
DUETT: Arany Tímea és Tóth Gabi

Arany Timi az X-Faktor két évvel ezelőtti győztes mentorát, Tóth Gabit hívta segítségül, hogy most hétvégén bejusson a fináléba.   

 DUETT: Stolen Beat és „Nemazalány”

A Stolen Beat tagjai egykori versenytársukat Halastyák Fannit hívták meg duett partnernek, aki egyébként rendkívül népszerű Magyarországon a fiatalok körében.

DUETT: Tamáska Gabriella és Berkes Olivér

Tamáska Gabriella még soha nem énekelt senkivel duettet. Berkes Olivér az egyik nagy kedvence, vele debütál ebben a műfajban az X-Faktor szombati élőshowjában!

X-Faktor: a mentorok mindenkit megleptek!

Bármilyen furcsán is hangzi, Radics Gigi és Gáspár Laci eddig még soha nem énekeltek közös duettet - egészen az X-Faktor egy évvel ezelőtti élő show-jáig. A Fókusznak pedig elmesélte a két énekes, hogy miért várták ennyire a közös munkát.

30+-osok duettje mindenkit felkavart a stúdióban

Szinte mindenki a könnyeivel küszködött, miután végignézték Simon és Alexandra előadását. Persze, a két 30+-ost is megviselte a fájdalmas történetük.

Szabó Simon és Nagy Alexandra kiengedték a legmélyebb érzéseiket

Hogyan cseperedik fel egy kislány? Hogyan vezeti oltárhoz az édesapja? Hogyan bírkózhat meg valaki az elmúlással? Simon és Alexandra egy számukra nagyon fontos, mégis annál fájóbb történetet elevenítettek meg a saját árnyékaikkal.

A 30+-osok nagy és fájdalmas küldetésre vállalkoztak

Simon és Alexandra megegyeztek, hogy árnyjátékot adnak elő, azonban most kivételesen félretették a humort. Az élet körforgását szerették volna bemutatni, mindezt ráadásul egy apa-lánya történeten keresztül.

A 20+-osok duettje előhozta a zsűri romantikus énjét

Michl Juli könnyekkel fogadta Bence és Zsófi produkcióját, amit Zsófi egyedül miatta vállalt be. De nemcsak csapattársuk érzékenyült el, a zsűriből is előtörtek a romantikus gondolataik.

Szabó Zsófi csakis Juliért vállalta be a légies táncot

A 20+-os csapat eheti duettje hirtelen alakult át. Zsófinak három napja volt csak rá, hogy megtanulja Juli és Bence légies koreográfiáját, de bevállalta és így a duett is megvalósulhatott.

Michl Juli lábtörése miatt borult a duettje Bencével?

Juli minden vágya az volt, hogy a Szalay Bencével közös duettjében végre megmutassa a nőies oldalát is, azonban az egyik próbán eltörte a lábát. A sérülés miatt nagy kéréssel fordultak Szabó Zsófihoz...

A zsűri csapatépítőre indult a Wellhello duett után?

A zsűri annyira eltérően élte meg Attila és Réka produkcióját, hogy még egy zsűri-csapatépítő gondolata is felmerült bennük. Pláne, amikor Alföldi Róbert rájött, hogy nem is ismeri a Wellhellót.

Kökény Attila stíluskörútra hívta Koós Rékát

Attila kitalálta, mi lenne, ha úgy adnának elő egy dalt, hogy abba több ikonikus stílust is belecsempésznek. 40+-os csapattársa, Koós Réka először kétkedve fogadta az ötletet, végül azonban megtalálták a tökéletes dalt.

Dallos Bogi és Freddie új köntösbe bújtattak egy dalt

Ki ne ismerné az Első Emelet - Csakazértis szerelem című megaslágerét, mely a ‘80-as évek legnépszerűbb fiúbandáját megjelenésekor szinte azonnal a slágerlisták élére repítette? A dal most egy nem mindennapi fúzió keretein belül duettként született újjá.

Didi a „lányával” duettezett

Mónika és a Didi L'amour énekese szinte apa-lányaként szeretik egymást, amiért a nő most köszönetet szeretne mondani. Sőt, egy közös dalt is el szeretne énekelni Didivel!

Gergely Robi legnagyobb rajongójával duettezett

Mária 18 éves kora óta rajong az énekesért, ráadásul nemcsak mint előadóművész, de mint férfi is tetszik neki. A hölgy egy fagyitortával érkezett a stúdióba, hiszen azt olvasta, hogy az énekes imádja a fagylaltot. Sőt, az Emanuel című dalt is el szeretné énekelni kedvencével.

Fókusz 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 19:05
Berta Dani és Gulyás Roland közös produkciója igazi élmény lesz!

Az énekesek már duettjükre készülnek, mentoraik pedig megállapították, hogy bár macsók nem lesznek, azért a közös munka jól megy majd nekik.

A barátság a színpadon sem ismer határokat!

Tóth Betti és Serena Rigacci a mai napon együtt duetteztek az X-Faktor színpadán. Mivel a lányok szobatársak voltak, így az összhang mindig is kifogástalan volt közöttük. De vajon ennek ellenére rivalizálnak egymással? Alexa ezt is kiderítette!

Serena: ˝Nagyon király, és egyben nagyon vicces dolgot fogunk csinálni...˝

A negyedik élő show-ban Serena Bettivel duettezett az X-Faktor színpadán. A lányok ezt egyáltalán nem bánták, sőt kifejezetten élvezték a közös munkát. Az olasz származású lány azt is elárulta, milyen érzés számára, hogy édesanyja és nagymamája Budapestre költözött miatta.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Tóth Bettina és Serena Rigacci: Swalla (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Így készültek ByeAlex és ByeAlex mentoráltjai a duettre!

Amikor ByeAlex megtudta, hogy Serena és Betti egymással fognak duettezni a negyedik élő show-ban, nem hitt a fülének. Később azonban rájött, hogy ő és a mentoráltjai jártak a legjobban.

Abaházi Nagy Lívia: „Nekem ez nagy megtiszteltetés”

Az operaénekesnő a honvágya miatt nehezen tudott koncentrálni az elmúlt napokban, de a közös dal gyorsan elfeledtette vele a szomorúságát. Lívia ugyanis hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy a Ricco&Claudia párossal duettezhetett, ráadásul ez lett élete egyik legszebb élménye!

Claudia: „Remélem, a munka meghozza a gyümölcsét”

Alexa a fellépés előtt a sminkszobában látogatta meg a Ricco&Claudia párost, akik már teljes gőzzel készültek a közelgő negyedik show-ra. Mivel a duó rengeteget dolgozott a héten, Claudia reméli, hogy munkájuk meg fogja hozni a gyümölcsét. És vajon mit szólnak a Líviával való duetthez? Az énekesnő ezt is elárulta!

Radics Gigi: "Gyönyörű volt!"


szerző:
2017.11.04. 22:07
Radics Gigi:

Gáspár Laci szerint ennél nehezebb dalt nem nagyon lehetett volna választani, de Lívia, valamint Ricco&Claudia szerencsések voltak, hogy együtt énekelhettek.

Ricco&Claudia és Abaházi Nagy Lívia: Adagio (Lara Fabian)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Ricco, Claudia és Lívia elhagyták mentoraikat!

Ricco&Claudiát és Abaházi Nagy Líviát csak feltartotta Puskás Peti és Gáspár Laci, akik a közös munka helyett inkább egymást marták, a versenyzők ezért úgy döntöttek, hogy lelépnek a próbáról.

Berta Dani csípőmozgása elkápráztatta Alexát

Dani nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy Rolanddal duettezhet együtt. A fiúk nem feszültek rá a közös produkcióra, és az egyetlen céljuk az volt, hogy jól érezzék magukat a színpadon. Ráadásul Dani olyannyira laza lett a hetek alatt, hogy Alexának is mutatott egy kis trükköt…

ByeAlex:

Radics Gigi szerint Pumped Gabo akár jogdíjat is kérhetne Rolandtól a mozgásáért. ByeAlex szerint egész jól szólt a két srác hangja együtt. Gáspár Laci szerint is jól álltak a fiúk egymásnak, és csípőmozgás tesóknak nevezte őket. Puskás Peti szerint nagyon jól el volt énekelve ez a dal.

Berta Dániel és Gulyás Roland: Say Say Say (Paul McCartney & Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Berta Dániel és Gulyás Roland tökéletes ellentétei egymásnak

Gulyás Roland és Berta Dániel, azaz az "élettelen homokzsák" és a "túlmozgásos anakonda" tökéletesen kiegészítik egymást. Nézd meg, hogyan készültek a duettre!

Extra produkció: Radics Gigi és Gáspár Laci - I Look to You (Whitney Houston)

Radics Gigi és Gáspár Laci egy duettel állt az X-Faktor színpadára. A két mentor Whitney Houston - I Look to You című dalát adta elő.

Újra duett párok fognak egymással párbajozni az X-Faktorban?

Míg Radics Gigi Jamie Foxxal énekelt, addig a versenyzők már a szombat esti duettre készültek. Eddig a hat szériából ötben, mindig egy duett pár párbajozott az adás végén. Ez a széria tavaly megdőlt, de vajon idén mi lesz?  

RADICS GIGI:

Radics Gigi először véletlenszerű eseményeknek köszönhetően találkozott Jamie Foxxal, ám másodszor maga a világsztár kereste fel az X-Faktor mentorát egy közös jammelésre. A Fókusz riportere minden részletről kifaggatta az énekesnőt, például arról is, hogy hogyan hívta meg Gigit Los Angelesbe a világsztár!

Betti még nem is sejti, mit gondol róla Lívia...

A rapper lány a tőle stílusban legtávolabb álló énekesnővel, Abaházi Nagy Líviával szeretne közös produkciót, de vajon az operaénekesnő is osztja a vad dalaival fellépő versenyző nézőpontját?

Abaházi Nagy Lívia és Berta Dani rögtönzött duettet csaptak!

Puskás Peti szupercsapatának versenyben maradt két tagja, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve, duetteztni kezdtek a színfalak mögött. Lívia énekelt, Dani pedig sajátkészítésű nagybőgőjén adta az alapot partnerének.

Dodi és Tomi az Anikó Show-ban duetteztek először!

Mivel Dodi nagyon tiszteli Tomit, arra kérte, hogy énekeljék el közösen a "Hogy mondjam el" című számot. Tamás örömmel mondott igent, így megvalósult Dodi egyik nagy álma.

Íme Anita és Pali megható közös produkciója!

Pali és Anita egy közös produkcióval is készültek, és most először adták elő ezt a dalt nagyközönség előtt.

Mindenki ezeket dúdolta: Lányi Lala és Baby Gabi slágerei!

A legjobb dolgok mindig véletlenül születnek, így van ez többnyire a zeneiparban is. A kétezres évek elején született egy duett, amelyet a kor két legnépszerűbb énekese adott elő. 15 évvel a megjelenést követően ismét összehoztuk Baby Gabit és Lányi Lalát, akik döbbenetes kulisszatitkokat árultak el a dalok születéséről.

 

Story Extra 2017-07-13


szerző:
2017.07.13. 17:25
Mata Ricsi & Puskás Peti: Léggömb

A második körben a három finalista egy-egy duettet énekelt a mentorával. Mata Ricsi Puskás Petivel énekelte el mentora slágerét.

Barbinak és Szandinak az éneklés a közös nyelve

Az X-Faktor negyedik élő showján Fejes Szandi és Opitz Barbi közösen is színpadra léptek. A két lány eddig nem sokat beszélt egymással, azonban a közös felkészülés közelebb hozta őket egymáshoz.

Fejes Szandra és Opitz Barbi: Paint It Black (The Rolling Stones)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

Ham ko Ham és Mata Ricsi: Van valami a levegőben (Halott Pénz)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

ByeAlex Lizának és Dmitrijnek: „Úgy érzem, nem szólalt meg eléggé a refrén”

Gáspár Laci és Alex egyetértettek abban, hogy a refrén nem jött át, meg kellett volna cserélniük a szólamokat. Peti és Gabi magukra vállalták a balhét, ők adták azt az instrukciót, hogy legyenek visszafogottabbak.

Vince Aliz Liza és Gorbunov Dmitrij: Somebody That I Used To Know (Gotye)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

Vince Aliz Liza és Gorbunov Dmitrij örömmel vállalták a duettet

Gabi és Peti szerint ez a produkció szívből fog jönni, mert az énekeseknek nem lesz más eszközük arra, hogy elvarázsolják a közönséget csak a hangjuk. Egyhelyben fognak állni és „csak” énekelnek majd...

A gyerekek énektanárai meséltek egy kicsit a közös duettekről

Kiss Kamilka és Molnár Tomi is fellépett a vasárnapi műsorban. Kamilka Larával, Tomi pedig Petrával adott elő egy duettet. Hogy milyen érzés volt a tanítványaikkal a színpadon állni? Erről meséltek nekünk!

Lara & Kamilka: Hello (Katona Klári)

A Fenegyerekek énekese a tanárával, Kiss Kamilkával lépett a színpadra. A produkció megosztotta a zsűrit, hiszen volt, aki 10 pontot adott, másnak azonban picit hiányzott a varázslat a duettjükből.

Petra & Tomi: Mennyország (Anti Fitness Club)

Petra az énektanárával, Molnár Tomival duettezett a színpadon. A Lázadók énekese a dal után elmondta, hogy Tomi volt a támasza, ezzel pedig a zsűri is egyetértett, hiszen most volt a legfelszabadultabb a műsor során.

Horányi Juli újra együtt énekel Ívvel

YOULÏ nemrég megosztott egy Ívvel közös képet Instagramján, amiből egyértelműen kiderült, hogy duettet fognak énekelni a lányok, akik korábban a Plüsss nevű lánytrióban zenéltek együtt.

Lara & Gergő: Just The Two Of Us (Bill Withers)

A Fenegyerekeket képviselve Lara és Gergő egy duettet adtak elő, amit ők ketten raktak össze a próbák alatt. Miközben Larának egy plusz energiát adott a csapatkapitánya, Gergő jobban izgult, mint a kis énekese.

Peti & Fruzsi: Thinking Out Loud (Ed Sheeran)

Az extra pontokért most a csapatkapitányok is beszálltak a küzdelembe: Fruzsi egy szerelmes dalt énekelt el Petivel, és utólag bevallotta, hogy jobban izgult, mint a kis énekese.

ANASTACIA: Közös számot énekelt Király Viktorral

Egyedül a Fókusz kamerája lehetett ott Anastacia koncert helyszínén már kora délutántól. Az előadás közepén aztán felhívta Király Viktort a színpadra. Egy rövid beszélgetés után a korábban Ben Moodyval énekelt Everything burns című számát adták elő duettben.

Tóth Gabit megénekeltette Mr. Big!

Múlt héten mindenki bepörgött, hiszen bejelentették az X-Faktor következő szériájának mentorait. A négy ítész között újra ott köszönhetjük Tóth Gabit, aki a hétvégén izgalmas sztár-kalandba keveredett.

Virtuális duettek: mindenki Antal Timivel énekel!

Az X-Faktor harmadik szériájában ismerhettük meg 3 éve, akkor Oláh Gergővel szemben maradt alul a döntőben, ám Timi ezt cseppet sem bánja. Az énekesnő sosem tétlenkedik. Most is különleges meglepetéssel készül rajongóinak.

Story Extra 2016-01-19


szerző:
2016.01.19. 17:25
Story Extra 2016-01-19

Párosan szép: Antal Timi duettet énekel rajongóival. Boldogító igen: sztárok, akik korán házasodnak. Aranyszobor a láthatáron: a Story Extrában minden, amit az Oscar-díjról tudni érdemes.

Zséda és Vastag Csaba között jól működik a kémia

Vastag Csaba új partnerére vár. Azonnal megvolt a kémia köztük, persze csak művészi értelemben, de ez két olyan énekes között, akik a pályájuk csúcsán vannak, nem ritka.

DUETT:

Zséda és Vastag Csaba. Két énekes, két csodás hang, egy duett. Bár Csaba és Zséda lassan 10 éve ismerik egymást, a közös munka ötlete csak nemrég fogalmazódott meg, az eredmény viszont magáért beszél: hallgasson bele ön is!

Egy fülbemászó sláger lett a közös munka gyümölcse

Vastag Csaba új partnerére vár. Azonnal megvolt a kémia köztük, persze csak művészi értelemben, de ez két olyan énekes között, akik a pályájuk csúcsán vannak, nem ritka.

Robin továbbra is versenyben maradhat Dóri szívéért

A VV7 harmadik Párbaján Dóri két hódolója, a romantikus lelkű Robin és a tettrekész férfi, Ádám csaptak össze. A viadal viszonylag higgadtan telt, a fiúk szoros eredményre számítottak, ennek ellenére egyikük a szavazatok kétharmadával elhúzott.

Szex, vita, rock and roll a Villában!

Edina és Zsu összeakasztották a bajszukat, Dennis és Fanni azt, amijük van, megint, és a végén még a fülünket is „kényeztették” a villalakók. Ütős adás volt, de nézzük részletesen!


 

DUETT: A két Juli tarolt a színpadon

Az X-Faktor Finálé hétvégéjén a döntősök ismert énekesekkel énekeltek duettet. Horányi Juli egyik példaképével, az X-Faktor korábbi énektanárával, Fábián Julival együtt állt színpadra.

Tóth Andi & Csipa duett


szerző:
2014.12.20. 20:55
Tóth Andi & Csipa duett

Hooligans -Játszom
 

Benji & Bogi duett


szerző:
2014.12.20. 20:50
Benji & Bogi duett

Bogi: We all

Horányi Juli & Fábián Juli duett

Fábián Juli & Zoohacker - Like a child

Nagy Richárd & Varga Viktor duett


szerző:
2014.12.20. 20:40
Nagy Richárd & Varga Viktor duett

Varga Viktor - Holnapra kiderül

Fókusz 13-12-16


szerző:
2013.12.16. 19:55
Fókusz 13-12-16

Fókusz: A döntősök nyomában - Az X-Faktor fináléjának kulisszatitkai, megmutatunk mindent, ami az élő adásból kimaradt. Valóra vált álom - Danics Dóra szinte fel sem fogta, hogy mi történt vele, családja és mentora annál inkább. Amit senki sem láthatott - Geszti Péter, ahogy ígérte, nemcsak duettet énekelt a győztessel, hanem a cipőjéből is pezsgőt ivott.

Fókusz 13-03-05


szerző:
2013.03.05. 19:55
Fókusz 13-03-05

Fókusz: Az utolsó videó - Felvették, hogyan szállnak fel az utasok a tragikus sorsú hőlégballonra. A csoport jókedvűen indult a magasba. A lógás magasiskolája - Rejtett kamerával az iskolakerülők nyomában. Van, aki idén még egyszer sem ment be órára. Duciból Adonisz - Szerelmi bánatában 40 kilót fogyott és kigyúrta magát. Jön Zoltán csodamódszere!

X-Faktor: lezárult a Zámbó korszak

A legmegosztóbb versenyzőnek kellett távoznia az X-Faktorból. Bár Zámbó Krisztián utolsó produkcióját dicsérték a mentorok, mégis hazaküldték a versenyzőt.

Reflektor 12-10-30


szerző:
2012.10.31. 00:25
Reflektor 12-10-30

Reflektor: Lilu: egy nő, aki már most mindent tud a Gazdákról! Szerda este indul a Házasodna a Gazda, amelyben 4 férfi az igaz szerelmet keresi. A négy Gazdáról talán senki sem tud többet, mint a műsor házigazdája, Lilu. Kocsis Tibó különlegességgel lepte meg Janicsák Vecát.

Fókusz 12-10-18


szerző:
2012.10.18. 20:50
Fókusz 12-10-18

Fókusz: Komár premier - Elvisszel énekelt duettet! Először a Fókuszban hallhatják az elhunyt énekes halála előtt utolsóként rögzített felvételeket! Majdnem belehalt - Katus Attila átélte a szülés fájdalmait, kínjában végigüvöltötte a kísérletet! Mutasd a hálószobád!- A legtöbben titkolják házuk legintimebb helységét, Fluor Tomi és Priner Alma vállalta a leleplezést!

Tóth Vera: „Tűzbe tenném a kezem a húgomért”

Tóth Vera otthonában fogadta a Fókusz stábját, hogy utoljára reagáljon az egyre elhatalmasodó botrányra.

Bryan Adams szeme megakadt az RTL kollégáján

A sármos énekes vasárnap este Budapesten adott koncertet, hatalmas sikerrel, most sem törte meg a hagyományokat, ezúttal is felhívott valakit a színpadra, hogy együtt énekeljenek.

Reflektor 12-07-30


szerző:
2012.07.31. 01:30
Reflektor 12-07-30

Reflektor: Keresztes Ildikó újra a régi. A Barátok közt Zsófija nehéz helyzetbe került. Az RTL Klub munkatársával énekelt Bryan Adams.

Kollégánkkal énekelt duettet Bryan Adams

Mi döbbentünk meg legjobban, amikor kiderült ki az a lány, aki Bryan Adamssel énekelt duettet. A nagy leleplezés a Fókuszban!

Fókusz 12-06-13


szerző:
2012.06.13. 20:55
Fókusz 12-06-13

Fókusz: Váratlan fordulat - Riporterünk duettet énekelt Julio Iglesias-szal. A nők bálványa szerint kollégánk szebben énekel, mint ő. Újabb meglepetés - Az óceán közepén megtalálták Rakonczay Gábor elvesztett kenuját. Exkluzív interjú az Azori-szigetekről. Rémálom a nappaliban - Mi a teendő, ha akkor törnek be a házunkba, amikor otthon vagyunk?

Rendkívüli interjú és duett a világsztárral!

Julio Iglesias a Fókusznak adott exkluzív interjújában őszintén beszélt magyar titkárnőjéről, unokájáról, Enrique és Anna kislányáról és arról, mit tud 68 évesen, amit más zenész nem.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való