KERESÉS search-close

edward norton

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "edward norton"

Edward Norton is a szír tudósnak gyűjt

Edward Norton egy szíriai tudósnak gyűjt, aki két gyermekén kívül mindenét elvesztette a hazájában zajló háborúban. A világhírű amerikai színész felhívására két nap alatt 110 millió forintnak megfelelő összeg gyűlt össze. A szíriai férfi megrázó történetét milliók olovashatták a világhálón, és még az amerikai elnök is üzent neki.

Apu 10 titka vagyok: amit eddig nem tudtál a Harcosok klubjáról

David Fincher legmeghatározóbb filmjét 16 év után, ismét mozivásznon csodálhatjuk meg. Ezernyi gondolat, értelmezés és vita lengi körül, mégsem tudhatunk soha eleget róla. Íme néhány tény, amit eddig biztosan nem hallottál:

Birdman – Káoszban születnek az igazi meglepetések

Alejandro González Inárritu ötödik nagyjátékfilmjében látszólag szakított a sebzett életek drámai elemezésével, mégis a felszínen túl, egy humoros köntösbe csomagolt, igazi lélekboncolgató, nyers alkotást ad a nézőknek.
 

Birdman: visszatérés a reflektorfénybe

A két Golden Globe-díjas alkotás végre a magyar mozikba is megérkezett. Alejandro González Iñarritu legújabb rendezése egy kiöregedett sztár utolsó szárnycsapásait mutatja be, olyan tehetségeket felvonultatva, mint Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton vagy éppen Naomi Watts.

Budapest a világsztárok legújabb lakóhelye

Bruce Willis után újabb sztárinvázió közeleg a főváros felé. Kilenc híresség váltja be nemsokára a hazánkba szóló repülőjegyét. Vajon miért éri meg világsztárok hadát hónapokra ide költöztetni és óriási, gigantikus díszleteket építeni?

Fókusz 12-07-20


szerző:
2012.07.20. 20:05
Fókusz 12-07-20

Fókusz: Csillogás és árnyék - A reflektorfényben élnek, mégis rengeteg veszély fenyegeti a topmodelleket. Miről kell lemondaniuk? Sztárparádé - Antonio Banderas már hazajár Budapestre, Bruce Willis pedig otthon érzi magát. De kik azok, akik követik őket Hollywoodból? Rejtélyek nyomában - Kik szállták meg a titokzatos Jézus-képmás feltűnési helyét? Van-e mérhető hatása a gyógyító helyeknek?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való