KERESÉS search-close

előadás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "előadás"

Október 17-ig elmaradnak az Operaház előadásai

A járvány miatt mától előreláthatólag október 17-ig elmaradnak az Operaház előadásai.

Mutatjuk, hogyan készültek a kihagyás utáni első előadásokra a színészek

Négy hónap szünet után, újra benépesült több fővárosi színház is, legalább is azok, ahol 500 főnél kisebb a nézőtér. Így ismét teltházak előtt lépett színpadra, Hernádi Judit, Molnár Piroska, Szulák Andrea és Gálvölgyi János is. Több színházban is ott voltunk az első előadásokon és megmutatjuk, hogy miként készültek a színészek a visszatérésre.

A lányom pasiját szeretem - komédia a Spirit Színházban

Hegyi Barbarával a főszerepben láthatja a közönség a Spirit Színházban, A lányom pasiját szeretem című előadást. A komédiában a hősnő beleszeret a lánya hatvanas párjába, ami számtalan bonyodalomhoz vezet. A bemutató július 28-án, kedden lesz.

Ismerjétek meg Eke Angéla és Lakatos Márk

Boccaccio klasszikusa 2020-ban is megelevenedik a színpadon, ám nem a szokványos módon...

A Momentán Társulat interaktív előadással küzd az alkoholfüggőség ellen

A Szétcsúszva program tavasz végéig 3000 magyar középiskolással szeretné megismertetni a fiatalkori alkoholfogyasztás veszélyeit. A Momentán Társulat interaktív színházi edukációs előadása ezzel a céllal jött létre.  

Fluor Tomi és Sarkadi-Szabó Mesi - Arrivederci Amore

Tomi és Mesi a Dolly Roll slágerét énekelték el a nyugdíjasoknak a karaoke előadáson.

Istenes Bence és Csobot Adél - Mamma Maria

Adél és Bence a Korda házaspár népszerű slágerét énekelték el a karaoke buliban.

Rendhagyó osztályfőnöki órát tartottak egy budapesti gimnáziumban

Iskolaudvaron adott el drogot, a rendőrök nemcsak őt hanem vevőit is elkapták. A kábítószer kereskedő egy órán belül bíróság elé állt, és 10 év fegyházra ítélték. Ezúttal nem éles helyzetben csaptak le a rendőrök. Egy II. kerületi gimnáziumban volt a rendhagyó osztályfőnöki óra, hogy megmutassák, mivel járhat egyetlen marihuánás cigaretta megvásárlása, és azt, hogyan működik az igazságszolgáltatás.

Fésűs Nelly elhagyta a Nyerő Páros villát!

Nelly bepakolt a bőröndjeibe, és magára hagyta Lajost a Nyerő Páros villában. Vajon mi történhetett?

Az egész iskola előtt kellett bocsánatot kérniük

Az egész iskola előtt kellett bocsánatot kérnie egy tanárnak és több diáknak egy keszthelyi gimnáziumban. Az egy osztályba járó tanulók egy iskolai ünnepségen eljátszott előadásukban viccet csináltak abból, hogy egy korábbi tanáruk összejött egy korábbi diáktársukkal. Bár az érintett tanár az eset miatt már nem dolgozik az iskolában, az édesanyja, aki ott tanít, zokon vette az előadást, ezért kényszerítették bocsánatkérésre a diákokat és osztályfőnöküket.

Renáta párbajra hívta legjobb barátját!

Renáta transzvarieté műsorokat csinál és egyik jó barátját is így ismerte meg, azonban Dominique szerinte még nem annyira profi ebben a szakmában, ezért egy párbajon szerette volna bebizonyítani neki, hogy tanulnia kell még.

Szívszorító dallal próbálta visszahódítani szerelmét

Tomi megijedt, amikor kolléganőjével, Évivel komolyabbra fordult a dolog. Akkor ellökte magától a lányt, most viszont szeretne bocsánatot kérni. Vajon újra összejönnek? A teljes adásból kiderül!

Norbi dallal próbálta visszaszerezni barátját

Norbi és Gábor egy lány miatt vesztek össze hónapokkal ezelőtt, Norbi azonban most megpróbálta visszakapni legjobb barátját, akinek írt egy dalt. Hogy a srácok kibékülnek-e, a teljes adásból kiderül!

Az Animal Cannibals egykori tanárai dallal lepték meg a srácokat

Maca és Eszter több ajándékkal is készültek a srácoknak, azonban a legnagyobb attrakció mégis csak a rap számuk volt. Kíváncsi vagy, miről sztoriztak még egykori tanítványaikkal? A teljes adásból kiderül!

Drogmegelőzési előadásokat tartott, kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják

Néhány hete még drogmegelőzési előadásokat tartott, most kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják. Egy balatonszemesi bűnmegelőzési egyesület elnökét fogták el a rendőrök kedd este, a gyanú szerint a szervezet autóját használta drogárusítás közben. Abban bízott, hogy a rendőrök nem vizsgálják át a felmatricázott kocsit.

PILVAKER: modern márciusi ifjak, akik évről évre megvívják a szavak forradalmát!

Több, mint tízezer nézővel, teltházas koncertet adtak a legnépszerűbb magyar előadók, akik lázadás helyett rímekkel harcolnak. Többek között Fluor Tomi, Lábas Viki, Trokán Nóra, Bánki Beni és Kautzky Armand is együtt hirdették a színpadon a szabadság és az önfeledt szeretet fontosságát.

Elvis egyből ráhajtott az egyik villalányra?

A villalakóknak elő kellett adniuk a legpajzánabb és a legerotikusabb történeteket a luxusbörtönben. Bár csak színjáték volt az egész, vajon alakul valami Csöpke és Elvis között?

Gubás Gabi:

A színésznő jelenleg egy Polcz Alaine életéről szóló monodrámában szerepel, és szerinte a pozitív életszemlélet nagyon fontos, hiszen egy kudarc is lehet lépcsőfok...

Diótörő: gyerekként a balett karrier csúcsa a mesejátékban szerepelni!

6-8-12 évesen benne lenni a karácsonyi Diótörő előadásban, az majdnem olyan lehet, mint egy élsportolónak megnyerni korosztályában az országos bajnokságot. A balett órák pont ugyanolyan kemény edzéseket jelentenek, ráadásul lazaságban minimum elvárás, hogy a spárgát mindenféle módon tudja valaki. A lányok persze világhírű balerinák szeretnének lenni, a fiúk pedig nem titkolják, hogy az előítéletekkel is meg kell küzdeniük.

Betegsége miatt nem vállalja előadásait Sas József

Óriási ünneplésre készült, mégsem állhat a színpadra idén Sas József - a színész-rendező betegsége miatt nem vállalja előadásait. 11-szer adták volna elő a Nekem 80! című darabot, de Sas a múlt héten szomorúan kijelentette: már nincs ereje vállalni az előadásokat.

 

Tanulj Geszti Pétertől!


szerző:
2018.10.31. 08:40
Tanulj Geszti Pétertől!

Geszti Péter különleges dologba fogott, idén másodszor tart szemináriumot: a marketing területen szerzett tapasztalatait adja át az érdeklődőknek. A részletekről ő mesélt nekünk!

Ez ám a virtuális varázslat az X-Faktorban!

Hihetetlen előadásnak lehettünk a szemtanúi a tavalyi tehetségkutatóban: egy hatalmas ledekkel kirakott fal előtt megjelenő lények, robotok pont úgy mozogtak, ahogy az énekesek mellett a profi táncosok. A Fókusz pedig utánajárt annak, hogyan lehet megvalósítani egy ilyen nagyszabású produkciót.

Pintér Tenya lovas balesetet szenvedett!

Tenya épp a Kincsemet dolgozza fel, a címszerepet alakító paripa viszont túl jól játszotta szerepét!

A villalányok

VV Ági, VV Györgyi és VV Hajni hatalmas meglepetésben részesültek, hiszen egy színházi előadásra voltak hivatalosak. Ráadásul ez volt az első alkalom, hogy elhagyhatták a Villát.

Lemondták a Billy Elliot előadásokat

Lemondta 15 Billy Elliot előadását a Magyar Állami Operaház. Nem sokkal azután döntöttek így, hogy a Magyar Időkben megjelent egy cikk, amely szerint a musical veszélyes a gyerekek szexuális orientációjára.

Pokorny Lia előadása közben elfolyt egy kismama magzatvize

A Centrál Színházban újra színpadon a Dolgok, amikért érdemes élni. A legútóbbi előadáson egy kismamának elfolyt a magzatvize, de nem ez volt az egyetlen meglepő pillanat az interaktív előadás története során. Bereczki Zoltán például állandóan elérzékenyül a darab közben.

Hajnal János a béranyaság kérdéskörét járja körül

Június 25-én Chris Thompson: Bérrokonok című drámája lesz terítéken a Vallai kertben, amelyben Hajnal János is közreműködik.

Für Anikó kitalált egy világot?


szerző:
2018.05.11. 08:44
Für Anikó kitalált egy világot?

Aligha él olyan ember ebben az országban, akinek Für Anikó neve hallatán ne jutna eszébe legalább egy színdarab, vagy akinek a hangja ne idézne fel legalább egy külföldi filmprodukciót. Kitalált világ címmel Für Anikó zenés estjét szombat este hallgathatják meg!

35 éve színpadon a Macskák

Ünnepel a Madách Színház: pontosan 35 évvel ezelőtt mutatták be a Macskák című musicalt. A darab azóta csaknem 1500-szor volt műsoron, és több mint másfél millió néző láthatta. A mostani jubileumhoz még a szerző, Andrew Lloyd Webber is gratulált.

Gyermekelőadás: Légy ökosabb!


szerző:
2018.03.23. 09:08
Gyermekelőadás: Légy ökosabb!

A kerepesi Széchenyi István Általános Iskola fontosnak tartja a környezetvédelmet, így a jövő héten a diákok egy előadássorozatba kezdenek diáktársaiknak, hogy ezzel ösztönözzenek mindenkit a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.

Sárdobálás és korrupt politikusok

Fiktív nyelven játsszák Bodó Viktor legújabb előadását. A "Krakken művelet" a rendező egyetlen hazai darabja idén, mert külföldön dolgozik. Az ajánló szerint van benne csúnya beszéd, sárdobálás és persze korrupt politikusok.

Fergie furcsa előadása


szerző:
2018.02.19. 16:45
Fergie furcsa előadása

Fergie olyan zavarba ejtően szexi stílusban énekelte el az amerikai himnuszt a hétvégi NBA All-star meccs előtt, hogy sokan nem hittek a fülüknek.

 

Fókusz 2018-02-06


szerző:
2018.02.06. 17:25

Mi Solti Ádám szíve csücske?


szerző:
2018.01.22. 13:54
Mi Solti Ádám szíve csücske?

A Les Misérables - A nyomorultak musical kerek századik előadását ünnepelte! A Barátok közt színésze is játszik a darabban, ráadásul egykori X-Faktor versenyzők is feltűnnek a színpadon. 

Jubileum:  A nyomorultak sikerének a titka

A Madách Színház, hagyományaihoz híven ezúttal is felejthetetlen produkcióval várta a közönséget A nyomorultak jubileumi előadásán. Természetesen mi is ott voltunk és beszélgettünk színészekkel, rendezővel, mert egyszerűen muszáj volt megtudnunk, miben rejlik a darab sikere!

Elérhetetlenné tették a konferencia programját

A visegrádi országok budapesti konferenciájának nyitóelőadását az eredeti tervek szerint az amerikai alternatív jobboldal egyik legismertebb alakja, Milo Yiannopoulos tartja, akit sokan vállalhatatlannak tartanak a pedofiliával kapcsolatos nézetei miatt. A szervezők egy német neonácit is meghívtak. A magyar kormány képviseletében Szijjártó Péter külügyminiszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő szólal fel. A kormányt hiába kerestük.

Nézd vissza a 2014-es X-Faktor döntőseinek közös produkcióját!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon lépett színpadra a tehetségkutató négy döntőse, akik egy igen ütős közös produkcióval készültek az estére. Tóth Andi, Horányi Juli, Nagy Richárd és Le Quang Huy – Benji egy Marron 5 számmal lepték meg a közönséget és a nézőket.

December végén jön az Álomutazó!

Hamarosan debütál a Játékkészítő alkotóinak új szuperprodukciója, az Álomutazó, amiben igazi sztárparádé várható. Rippel Feri és Illés Gabriella avatták be a nézőket az előadás kulisszatitkaiba.

A rektor válaszolt a kérdésekre

A minisztert kérdezte a diák, a rektor válaszolt - megtartotta előadását Simicskó István honvédelmi miniszter a Miskolci Egyetemen. Az előadás idejére oktatási szünetet rendeltek el az intézményben, és több diák is úgy értette, kötelező ott lenniük az eseményen.

Kötelező reszt venni a miniszter előadásán?

Óra helyett a honvédelmi miniszter előadásán kellene részt venniük a Miskolci Egyetem hallgatóinak – erről az egyik diák írt az RTL Híradónak. Egy oktató üzenetét is csatolta, amely azt sugallja, hogy kötelező elmenniük, és a résztvevőket regisztrálják is.

A Szupersztár dallamai legközelebb Veszprémben csendülnek fel

Az 1986-os Jézus Krisztus Szupersztár előadás igazi sztárcsináló előadás volt Sasvári Sándor életében, aki a Szupersztár magyarországi bemutatója óta játszik a darabban, az elmúlt években Pilátus szerepében.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mi van Szabó Győző és Gubás Gabi között?

A két népszerű színész nem csak a képernyőkön hódít, hiszen színházi előadásaik mellett most valami egészen rendkívülit fundáltak ki!

Bereczki Zoli elmondja, miért érdemes élni!

A Dolgok, amikért érdemes élni című előadást október 6.-án mutatták be a Centrál Színházban, Pokornyi Liával a főszerepben. Az interaktív színdarabban a nézők sem maradnak tétlenek, hiszen ők maguk is együtt játszhatnak a színésznővel. Bereczki Zoli producerként vesz részt a produkcióban, aki Liával együtt az előadás kulisszatitkairól mesélt...

Megzavarta Magyar Bálint előadását a diplomata - dicséretet kap érte!

A lengyel és magyar kormány politikájáról tartott előadást egy kaliforniai egyetemen a volt SZDSZ-es miniszter, ezután kezdte őt korruptnak és hiteltelennek nevezni a Los Angeles-i konzulátus munkatársa. Erről a Hungarian Free Press után az Index számolt be. A külügyminisztérium államtitkára azt mondta az RTL Híradónak, a diplomata helyesen cselekedett, el is fogják ismerni munkáját. A szocialisták szerint viszont ilyen diplomáciával csak kárt okoz az országnak a kormány.

Először a Vígben a Hamlet

Csak 24 éves és már Hamletet játszik a Vígszínház színpadán. Ifjabb Vidnyánszky Attila pár hónapja szerződött a társulathoz, ő kapta a címszerepet a teátrum legújabb előadásában. Ezt a Shakespeare darabot még sosem mutatták be a 122 éves színházban, Eszenyi Enikő technikailag egy ultramodern előadást hozott létre.

Czeizel Endre súlyos betegen is „orvosolt”

A 79 éves orvos-genetikusára három évvel ezelőtt a teljes magyar sajtó kíváncsi volt és az előadására de az egész Szent Margit Kórház is. Czeizel Endre súlyos betegen is a kismamákra gondolt.

Fókusz 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 17:20

Story Extra 2017-08-25


szerző:
2017.08.25. 17:25
VV Vivi szóhoz sem jutott Márk meglepetéseitől

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Vivivel nem történt semmi izgi. A lány elmesélte, hogy sok rajongói levelet kap, és volt már példa arra is, hogy egy fiú mindent megmutatott neki egy videóban. Márk egy vörös rózsát hozott Vivinek, és megkérte, hogy dedikálja a vonatjegyét. Ezen kívül a fiú egy dallal is készült kedvencének, Vivi pedig totál zavarba jött Márk előadásától.

Soha ennyi nézője nem volt még magyar színházi előadásnak külföldön

Elképesztő magyar sikerszéria tanúi lehettünk. Drezdában is állva ünnepelték a Budapesti Operettszínház csapatát. A 7 éve tartó európai turné 500. előadására a Fókuszt is meghívták. Pedig minden úgy kezdődött, hogy a német producerek hallani sem akartak róla, hogy a magyarok játsszák a szerepeket. Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házassága időközben szétesett, most azt is láttuk hogyan lépnek együtt színpadra kisebbik fiúkkal úgy, hogy Lilla új párja szinte soha nem engedi el szerelme kezét.

A teljes adást itt nézheti meg!

Így rázza egy seprűvel Pisti alias Zsóka mama!

Pisti alias Zsóka mama otthonkában, seprűvel a kezében, twistelve robbant be a stúdióba. A mama rögtönzött produkciója alatt Pisti végig fogta a fejét, Anikó pedig kissé zavarba jött Pisti közelségétől.

Anikó zavarba jött Black&White közös produkciójától!

Renátó és Krisztián előadták az egyik közös szerzeményüket, aminek a szövegét Renátó írta. A dalt a fiú volt barátnője ihlette, az Anikó Show háziasszonya pedig belepirult a szerelmes dalba, ugyanis a srácok végig flörtöltek vele...

Eke Angéla félrelépett?


szerző:
2017.07.27. 08:29
Eke Angéla félrelépett?

Barabás Évi, Józan Laci és Eke Angéla már gőzerővel készülnek a Sok hűhó semmiért című darabra, amit a Zichy Udvarban leshetnek meg a nézők. A Fókusz műsorvezetőjének egy gyerekkori álma vált valóra, hiszen régóta ki szerette volna próbálni magát a színpadon. Józan Laci Los Angeles-i nyaralásáról mesélt, és az is kiderült, hogyan lépett félre Puskás Peti kedvese.

Jazznek és táncnak ad otthont a Várkert Bazár!

Feledi János táncművész, koreográfus mesélt a jövőhét kedden, 25.-én a Várkert Bazárban látható élőzenés táncprodukcióról. A 4 éve futó előadásról több kulisszatitkot is elárult!

Story Extra 2017-06-14


szerző:
2017.06.14. 17:25

10 éves a Vámpírok bálja!


szerző:
2017.05.11. 07:29
 10 éves a Vámpírok bálja!

A Vámpírok bálja tizedik születésnapját ünnepli! Sári Évi színésznő, énekesnő és Egyházi Géza színész, énekes mesélt a sikeres musicalről, a szerepikről, valamint arról, milyen plusz meglepetéssel készülnek a jeles alkalomból!

Az improvizációs színház rejtelmei

Peller Anna és Lukács Miki vendégei volt Bakó Tihamér és Kapsovári Anikó, játékmesterek. A Reggeli házigazdái kíváncsiak voltak, hogy hogyan néz ki egy ilyen előadás és kiknek ajánlják kifejezetten.

Krimi, amiről a közönség dönt

Különleges film noir krimit mutat be az Átrium Film-Színház, amelynek a végén a nézők döntenek majd, ki bűnös és ki nem. A teljes díszlet fekete-fehér, még a chips-szet is szürkére festették a kellékesek. A négyszereplős előadásban Thuróczy Szabolcs kriminológust, Hevér Gábor pedig sztárzsarut alakít.

 

Aranylemezes lett a Vígszínház Pál utcai fiúk-előadása

A világhírű regényből készült zenés játékot három hónap alatt ötvenötezren látták. A grund hőseit alakító színészek mellett aranylemezt kapott Marton László rendező és a Dés László, Grecsó Krisztián, Geszti Péter alkotói trió is.

Fellépés előtti izgalom: Anna körbevezette Gergőt az Operettben!

Pimaszúr nemcsak Lukácséknál aludt ott, de Annát is megleste az új Almodóvar darabjában, amiért még az Arany Kotta díjat is megkapta. De mi történik az előadások előtt? Bekukkantott a kulisszák mögé!

Mamma mia rekord Magyarországon

Az ABBA slágerekre épülő Mamma mia musical alig több, mint 2 évvel a bemutató után 200. előadásához érkezett. A világon először Magyarországon mutatták be önálló rendezésben a musicalt, amelyet azóta is óriási érdeklődés övez. A jubileumi előadáson, ahol a darab összes szereplője a színpadra lépett, mi is ott voltunk!

Ma ünnepli 17. születésnapját az X-Faktor egyik döntőse!

Az aranyhajú lány, Opitz Barbi egyik nagy álma már teljesült, bekerült a tehetségkutató döntőjébe. Az énekesnő gyönyörű hangjával minden szombaton elvarázsolja a nézőket és a mentorokat. De ki is valójában ez a fiatal lány?

Emlékeztek még Czuczor-Gidai Zsófiára és a kedves kis verseire?

Pont egy évvel ezelőtt még javában tartott a Hungary’s Got Talent tehetségkutató versenye. Rengetegen jelentkeztek, és számtalan csodás produkciót hoztak el a műsorba. Nem is gondoltuk volna, de az egyik versenyező már az elejétől fogva elvarázsolta a nézőket. A hat éves Zsófi csodálatosan teljesített minden egyes alkalomkor. Nézzétek! 

A sokszínűség és a nyitottság egyre fontosabb a vállalati szférában

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában sokszínűség. A legújabb kutatások szerint a tizennyolc éven felüli diákok nyolcvanhárom százaléka választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

Story Extra 2016-10-24


szerző:
2016.10.24. 16:55
Vivi a sírjába is magával viszi cirkuszi oklevelét

Amikor a villalakók visszaértek a Villába a cirkuszi előadásról, nagy volt a boldogság. A párosok elkezdték megbeszélni a produkcióikat, és megállapították, hogy bárki megérdemli a nyereményt!
 

Nick Vujicic előadásokat tart Budapesten

Immár második alkalommal érkezik Magyarországra a világhírű, a kéz és láb nélkül született motivációs tréner. Nick Vujicic ezen a héten több előadást is tart Budapesten, többek között az online és iskolai zaklatások elleni küzdelemről is mesél majd. A fiataloknak szóló beszéd különlegessége, hogy azt internetes közvetítés segítségével élőben hallgathatja meg minden magyar iskola diákja.

A kis Britty ringatása közben Zsolti vigyázott Vivi melleire

A Villa egyik legkülönlegesebb házaspárja, Vivien és Zsolti kisbabájuk ringatása közben énekelték el az "Este jó, este jó" című dalt...

Lánykérés a színházi közönség előtt

Rendhagyó lánykérés! Megszakította az előadást, lefutott a színpadról és a majd ezer fős közönség előtt kérte meg barátnője kezét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház táncosa. A lány elsírta magát, amikor meglátta, hogy párja hozzá fut, egy ideig csak bólogatni tudott, de végül kimondta az igent. A közönség hatalmas tapsviharral és fütyüléssel ünnepelte a szerelmes fiatalokat. 

NEM MINDENNAPI: Lánykérés előadás közben

Teltház előtt játszották a színészek pénteken az Anconai szerelmeseket a Nyíregyházi Szabadtéri Színpadon. Az előadás a szokott mederben folyt, de a második felvonás elején szokatlan dolog történt: az egyik táncos, akinek a szerepe szerint feküdnie kellett volna a színpadon, egyszer csak felállt és átvette a szót a színésztől.

Story Extra 2016-07-05


szerző:
2016.07.05. 17:25
DOMBI:

A Szegedi Szabadtéri Játékok 85.évadában, a nagyszabású Wagner opera, A bolygó hollandi vendégeként csodálhatták meg a nézők Paul Pottsot. Dombóvári István is látta az előadást, ami előtt még sosem volt operaelőadáson. Most arról mesél, milyen élmény volt találkoznia újra a világsztárral.

Story Extra 2016-05-17


szerző:
2016.05.17. 16:55
Farm Felező Buli - Falunapi mulatságot kaptak a farmerek

Félidőhöz érkeztek a játékosok, ezért eljött az idő, hogy ünnepeljenek. Ezúttal a hagyományostól eltérő mulatságon vehettek részt. Volt előadás, tombola, és hajnalig tartó eszem-iszom, dínom-dánom.

TÓTH ANDI:

Tóth Andi élete egyik legfontosabb eseményére készült. Az X-Faktor győztese szerepet kapott, az idei év egyik legjobban várt zenés előadásában: A nyomorultakban. A 17 éves Tóth Andit, Szirtes Tamás rendező is hosszan méltatta a bemutatót követően, azzal, hogy igazi színpadi őstehetség. Andi nagyon boldog, hogy szerepelhet a darabban, mert a színházzal, ahogy mondja egy új családja lett.

Vastag Tomi Frank Sinatra bőrébe bújt

Az énekessel manapság leginkább a színházban találkozhatnak a nézők. A leendő apuka ez alkalommal a híresen nőfaló jazz-zenész Frank Sinatrát alakítja majd. Hogy mennyire állt közel Tomihoz ez a szerep és, hogy hogyan készül az apaszerepre, most kiderül!

Fókusz 2016-04-04


szerző:
2016.04.04. 17:25
A horvát csodanéző már online is segít

Milyen szerencse, hogy ma már nem is kell elutazni, ha szeretnénk Braco gyógyító szemébe nézni, és kapni a szeretetéből. A horvát csodanéző már online is átengedi a képességét a befogadóinak. Polgár Géza ezúttal mégis a manuális verziót nézte meg. Bécsbe kísért el egy magyar csapatot, hogy első alkalommal élőben lássa, hogyan is zajlik egy szeretet áramoltatás.

BALETT HUMORRAL: Hattyúk tava férifakkal

A hattyúk tavából táncolnak egy részletet a New York-i társulat tagjai. A Les Ballets Trockadero, röviden a Trocks különlegessége, hogy a 16 szereplő mindegyike férfi, még a női szerepeket is ők táncolják. A Trocks egyik tagja 2014 óta egy magyar táncos, akinek gyerekkori álma teljesült azzal, hogy a társulathoz csatlakozhatott. Major László táncos szerint nem a balett műfaját alázzák meg, csak megspékelik humorral és megmutatják más szemszögből is.

Dráma a lottómilliomos házaspárról

Teltház volt a hajléktalanból lett lottómilliomosok életéről szóló drámák előadásán. Pénteken hirdetett drámaíró versenyt a Győri Nemzeti Színház, amelyre három szerzőnek alig 24 óra alatt kellett elkészítenie egy körülbelül 30 perces színművet. Az előadásra a lottómilliomos párt is meghívták.

Egy előadásban Nagy Feró és Kocsis Tibor

Kocsis Tibor és Nagy Feró elmesélték, hogyan készülnek legújabb szerepükre: az István a király című rockoperában. Majd Voksán Virág és Borbély Ricsi megosztotta velünk, hogy az aktív vagy inkább a passzív nyaralást preferálják. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Nagy Feró és Kocsis Tibor együtt, egy színpadon

Eredeti helyszínen, három eredeti szereplővel mutatják be hamarosan az István a király rockoperát. 30 év után hogyan készül Feró ismét Laborc szerepére, és Kocsis Tibor miben kéri ki a nagy öregek véleményét, elmesélték.

Bujtor István özvegye kerüli a Balatont férje halála óta

Bujtor Judittal a Tihanyi Szabadtéri Játékok idei nagy dobása mellett arról is beszélgettünk, hogy hogyan ápolja férje emlékét.

Stohl András: „Megosztó figura vagyok”

Bár itt a nyár, a színész egy percre sem áll meg, és ha kell századszor is felhúzza azokat a női magassarkúkat. Hogy a munka mellett mit tartogat még Bucinak a nyár, elárulta nekünk.

Tömegek a Múzeumok Éjszakáján

Kígyózó sorok, hatalmas tömeg a kiállítótermekben és bizony, csípős szél odakint. Ezek és sok újdonság várta a látogatókat az idei Múzeumok Éjszakáján. 450 intézményben a hagyományos tárlatvezetések mellett több helyen színielőadással, interaktív kiállításokkal vagy éppen kertmozival készültek.

FREELUSION: Nézd meg a lenyűgöző produkciójukat!

Az amerikai közönség imádta őket, most mi is megnézhetjük, mivel lopták be magukat az ottaniak szívébe.

Napi Doktor: Próba közben állt meg a szíve Kara Tünde színésznőnek

Kara Tünde Jászai Mari-díjas színművésznő több mint egy hete előadás közben, a színpadon esett össze. Párját, Czitor Attilát kérdeztük telefonon a színésznő állapotáról, valamint utána jártunk, hogy mi okozhat hirtelen szívleállást.

Nem jut elég figyelem a nőknek?

Egy fiatal fotósnőt, Fábián Évát ihlette meg a téma és számos híres, sikeres nő is modellt állt a sorozathoz. Most pedig egy interaktív színházi előadás keretében keltik életre a nőkről szóló történeteket. Kiss György Ádámot, valamint Ladjánszki Márta koreográfust, táncost faggattuk a témáról.

A világ legnagyobb szabadtéri előadása

Hogyan kelt át Hannibál seregeivel az Alpokon, hogy meghódítsa Itáliát? Erre emlékeztek Európa talán leglátványosabb téli előadásával az tiroli Ötztal Alpokban. A több száz szereplős show-ban pilóták, ejtőernyősök, síelők és hókotró gépek is részt vettek. Egyedül élő elefántok nem voltak, amelyekkel Hannibál több mint kétezer éve a római seregek ellen indult.

Ridley Scott a Millenárisban tart előadást

Méghozzá teljesen ingyen, a részvétel viszont regisztrációhoz kötött, és már csak pár nap van hátra az eseményig... Következzenek a tudnivalók!

Macskák: az 1400. adáson innen és túl!

A Webber mű Budapesti számai nemzetközi összehasonlításban is páratlanok, különösen, ha arra gondolunk, hogy egy előadás, egy színházban, ugyan azzal a koreográfiával és rendezéssel, már 1400-szor aratott teltházas sikert, ami színháztörténeti rekord. Több generáció nőtt fel ezen, színészek és nézők egyaránt. Elképesztő, hogy 1,6 millió néző látta az előadást, a siker pedig úgy tűnik töretlen, hiszen az 1400. előadáson a közönség hosszú percekig felállva ünnepelte a Macskákat, a Madách Színházban.

Macskák: megfejtettük a siker titkát!

A Webber mű budapesti számai nemzetközi összehasonlításban is páratlanok, különösen, ha arra gondolunk, hogy egy előadás, egy színházban, ugyanazzal a koreográfiával és rendezéssel, már 1400-szor aratott teltházas sikert, ami színháztörténeti rekord. Több generáció nőtt fel ezen, színészek és nézők egyaránt. Elképesztő, hogy 1,6 millió néző látta az előadást, a siker pedig úgy tűnik, töretlen, hiszen az 1400. előadáson a közönség hosszú percekig felállva ünnepelte a Macskákat, a Madách Színházban.

Reflektor 14-12-02


szerző:
2014.12.02. 23:50
Reflektor 14-12-02

Reflektor: A Macskák 1400. előadásán jártunk. Keleti Andiék már készülnek az ünnepekre.

Elképesztő zenei performansz a Showder színpadán (KAP & Janklovics Péter & Illés Ferenc)

Részlet a 14. évad 2. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Reiner Höss: Nagyapja szelleme kísérti

A 48 éves Rainer Höss ma egy budapesti gimnáziumba ment előadni arról, hogyan szakadt el egy megosztó világtól. Jobbra a nagyapja, aki 70 éve a magyar zsidók deportálásához még a MÁV menetrendet is maga írta. Jobb oldalon egy náci tömeggyilkos. Baloldalon az unokája, a nácikat szívből gyűlölő aktivista.

Fókusz 13-11-13


szerző:
2013.11.13. 20:00
Fókusz 13-11-13

Fókusz: Egy baleset titkai - Mi történhetett azon az éjszakán? Bozsek Márk és X-Faktoros társai elmesélik a karambol okait. Az utolsó csepp… - VV Éva már előadást is tart az alkoholizmusról. De tényleg meg tudja állni, hogy ne igyon? „Kék a szeme…” - Mulatós party a műfaj illusztris képviselőivel. De mit keres itt Karda Bea és Zalatnay Cini?

Így készült: István, a király


szerző:
2013.08.19. 23:50
Így készült: István, a király

Így készült: István, a király - Az alkotók a 30 éves jubileumra kortárs változattal készülnek. A köztünk élő István és Koppány látható majd a produkcióban Alföldi Róbert sajátos művészi víziójában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való