KERESÉS search-close

elfogadták

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elfogadták"

Megszavazták a jelentést

Elfogadta az Európai Parlament a magyarországi jogállamiságot bíráló Sargentini-jelentést, ezzel újabb szakaszába lép a magyar kormány elleni vizsgálat az európai alapjogok veszélyeztetése miatt.

PILLANAT: így fogadták el a Sargentini-jelentést

Szerdán elfogadta az Európai Parlament a Sargentini-jelentést. A jelentés elfogadásához legalább 376 szavazatra volt szükség. Végül 448 igen, 197 nem és 48 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők a dokumentumot, ami szerint Magyarországon sérülhetnek az uniós értékek. A döntés után a zöldpári Judith Sargentini örömmel fogadta a gratulációkat.

448 igen – elfogadták a Sargentini-jelentést

Megszavazta a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentést szerdán az Európai Parlament (EP), több mint kétharmados többséggel.

Az EP nagy többséggel támogatta a kvótákat

Ötvennégyezer menekültet venne át Magyarországtól az Európai Unió az Európai parlament csütörtöki döntése alapján. A képviselők Brüsszelben nagy többséggel elfogadták a javaslatot, amely alapján Magyarországtól, Olaszországtól és Görögországtól összesen 120 ezer menekültet vennének át. A Fidesz nemmel szavazott, képviselőik szerint ez nem megoldás, ráadásul úgy látják, az Unió tájékozatlan az ügyben, hiszen Magyarországon nincs is 54 ezer menekült. A PM azt mondja: a kormány ezzel a lépéssel elutasította a közös uniós fellépést.

Megszavazta a parlament a megállapodást

Elfogadta az athéni parlament a hitelezők feltételeit. A szavazást heves vita előzte meg. Már ekkor kiderült, hogy a kormányzó Szirizának sem minden képviselője ért egyet a megszorításokkal, ugyanakkor több ellenzéki képviselő is igennel szavazhatott.

Rábólintott a kormány az új Munka törvénykönyvére

Az új tervezet javítja a versenyképességet, és helyzetbe hozza a kis- és közepes vállalkozásokat - mondta a kormányszóvivő.

Szabad az út a rögzített árfolyamú végtörlesztéshez

Megszavazta a Parlament hétfő este a végtörlesztésről szóló törvényt, és kérték a sürgősségi kihirdetést is.

Megszavazták az új alkotmányt


szerző:
2011.04.18. 19:08
Megszavazták az új alkotmányt

Elfogadták Magyarország új alkotmányát hétfőn kora délután a Parlamentben.

Elfogadták a 2010-es költségvetést

Az Országgyűlés elfogadta a jövő évi költségvetést. 201 igen, 179 nem szavazattal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való