KERESÉS search-close

elhivatottság

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elhivatottság"

Központban az elhivatott és kreatív nők

A Richter új kezdeményezése az olyan nők felkutatása, akik ötleteikkel az egészségügy és az oktatás körülményeit tennék jobbá. A zsűri tagjait erősíti többek közt Rúzsa Magdi és Szily Nóra is, akik szívügyüknek tartják a társadalmi jóllét előmozdítását.

Fókusz Plusz 2017-05-06


szerző:
2017.05.06. 18:50
Addig játszik Lady Gaga, amíg csak bírja

Nem bír leállni! Ha egyszer gitárt vesz a kezébe, addig játszik Lady Gaga, amíg csak bírja! Egyértelmű, hogy imád zenélni: az Instagram posztjából látszik, hogy annyit pengetett a hangszeren, hogy mély nyomokat hagytak az ujjbegyein a húrok. Mégis azt írta a fotó mellé: ez egy jóleső fájdalom. Ilyen egy igazi, elhivatott zenész! 

 

Portré 15-05-31


szerző:
2015.06.01. 01:00
Portré 15-05-31

Portré: „Mindig a jelenben kell élni, hogy jó legyen a jövő” - Hetényi Zoltán válogatott jégkorong kapusunk legalábbis így gondolja, s az biztos, hogy ő nagyon a jelenben él. Persze ezt nagyban meghatározza a múlt, amiben élete nagy csatáját vívta.

Hol a határ az elhivatottság és a munkamánia között?

Elismerésre méltó és kiváltságos helyzet, ha valaki számára a munka hivatás is egyben, fontos azonban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a munkánk és a magánéletünk között. Három különböző szakmában sikeres emberrel - Polyák Lillával, Vásáry Andréval és Bernáth Józseffel - elemeztük a témát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való