KERESÉS search-close

extrém külső

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "extrém külső"

ERDŐS VIOLA: „Ahogy lehetőségem van, folyamatosan tetováltatok”

Erdős Viola, az X-Faktor egykori szereplője mesélt nekünk arról, hol él, mivel foglalkozik, hogyan alakul a zenei karrierje és persze nem mehettünk el szó nélkül extrém külseje mellett sem.

Viki: „Azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy csöves”

Éva a lányát szeretné jobb belátásra bírni, akinek extrém külsejét nem igazán tudta még elfogadni. Vajon ez hatással van a munkakeresésre is? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Top 10 - A világ legmagasabb emberének 56 és feles a félcipője

Sátor méretű zakó, 1 méteres zokni, és tepsi nagyságú topánka. Így él a világ legmagasabb embere, Sultan Kösen, aki a Guinness hivatalos mérése szerint 251 centiméter magasra nőtt. A 37 éves török férfi rendellenességét gigantizmusnak nevezi a szakirodalom. Ami nem csak extrém testmagasságot, de óriási végtagméreteket is jelent. Laptop méretű, 27 centis a tenyere. 56 és feles a félcipője és fél méter hosszú a szandálja.

Top 8 - A világ legszőrösebb embere

A világ legszőrösebb férfijának bőre 98 százalékát elfedik a szőrszálak. Gyermekkorában emiatt nagyon sokat csúfolták, nem is volt sokáig önbizalma miatta. Ám egy producer Hollywoodba vitte, ahol kisebb szerepeket kapott filmekben. Megjött az önbizalma, magabiztos lett, és elkezdtek udvarolni neki a lányok.

Top 5 - 542 kilót fogyott a világ legkövérebb embere

A világ legkövérebb embere Khalid bin Mohsen Shaari, akinek súlya 610 kilogramm. A férfi kórházi fogyókúrája - amit szinte folyamatosan közvetített a szaúdi televízió - remekül sikerült, ezzel szintén világrekordot döntött. 1 év alatt 610 kilóról 68 kilósra fogyott le.

Top 4 - 38 kilót nyomnak a világ legnagyobb mellei

203 centiméteres mellbőség és 102 ZZZ-s melltartó. Annie Hawkins Turnernek van a legnagyobb melle a világon. Az 52 éves angol hölgy az első melltartóját 10 éves korában vette, ma pedig már csináltatja őket. A túlfejlődött emlőmirigyei miatt vannak ekkora cicijei, amelyek ráadásul még most is folyamatosan nőnek. A két kebel súlya összesen 38 kiló.

Top 3 - A világ legtetováltabb emberének a fogínye is teljesen tetovált

Élő Művészet. Ez a beceneve a világ legtetováltabb emberének, a svájci Etienne Dumont-nak. A lassan nyugdíjas korú férfinak a feje búbjától a talpáig élénk színű tetkók borítják az egész testét. Etienne-nek a szemhéja, a lábujjai közötti bőr és a fogínye is teljesen tetovált.

Top 1 - 9800 testékszer fityeg az 54 éves brazil nő bőrén

Elaine Davidsont, az 54 éves brazil nőt tartják a világ legijesztőbb külsejű emberének. Neki van ugyanis a legtöbb piercingje az egész világon. Összesen 9800 testékszer fityeg a bőrén. A hölgy testén 7 kiló fém lóg. A nemi szerve is Guinness-rekorder. 500 piercing van benne.

 

Top 2 - Boldog és teljes életet él a kezek és lábak nélkül született férfi

Nick Vujicic nemzetközi hírű prédikátor és motivációs tréner, aki kezek és lábak nélkül született. Mégis a világ egyik legboldogabb embere. Előadásainak témái a remény, a fogyatékosság és a hit. Korábban a Fókusznak is nyilatkozott, azt a beszélgetést itt nézheti meg. A szerb származású, de Ausztráliában született férfi a mintaképe annak, hogy nincs lehetetlen. 36 éves, és teljes életet él. Nős, gyereke van, szörfözik, ejtőernyővel ugrik, úszik, horgászik, csónakázik, sőt még snowboardozik is. És mellette járja a világot.

Erdős Viola sosem fogja megbánni!

Az X-Faktor extravagáns énekesnője őszintén mesélt tetoválásiról és testmódosításáról. Honnan jött az ötlet? Milyen előítéletek érik őt nap mint nap? Viola ezekről is lerántotta a leplet!

Ne ítélkezz a külső alapján!

Dávid és édesapja viharos kapcsolata évek óta keseríti meg a fiú életét, ami leginkább Dávid extrém külseje miatt alakult ki közöttük. A fiú rendezni szeretné vitákkal teli viszonyukat, ráadásul egy nagy titkot is be szeretne vallani édesapjának…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való