KERESÉS search-close

extra videó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "extra videó"

REJTÉLYES: Újra óriáskeréken az esernyős ember

Az ismeretlen egyenletes tempóban sétált a keskeny acélon a város felett, a világon elsőként sétált menet közben egy óriáskeréken. A lélegzetelállító felvételeket most is Kálló Péter fotós és kollégái készítették. Nem először bukkant fel a rejtélyes alak. Korábban a fővárosban készültek hasonló, hajmeresztő felvételek: az elsőt ide kattintva nézheti meg, a második feltűnést itt, és a rejtély leleplezését pedig itt.

MAGYAR HEGYMÁSZÓ: Percek alatt kiásták a hó alól, mégsem tudták megmenteni

Percek alatt sikerült kiásni a hó alól, mégsem tudták megmenteni az életét a szerencsétlenül járt magyar hegymászónak, akit pénteken sodort el egy lavina a Tátrában. Ezt mondta Híradónknak az egyesület vezetője, ahol a szerencsétlenül járt hegymászó is oktatott. Úgy tudja, hogy volt rajta jeladó, ami éppen azt a célt szolgálja, hogy ilyen esetekben megtalálják a bajbajutottat. Ez meg is történt, a kihűlés miatt ilyenkor kritikusnak számító 15 percen belül. A férfit kihúzták a hó alól. De ekkor már nem lélegzett.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Beszorult a kutya feje egy autókerék felnijébe

Gazdái próbálkoztak szappannal, kenőccsel, vízzel, de képtelenek voltak kihúzni kedvencüket. Az állatorvos is több kísérletet tett. Végül injecióval lenyugtatták a kutyát, majd a tűzoltók egy fémvágóval körbenyírták a nyaka körül a felnit, és óvatosan kiemelték a fejét.

Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula: oltást kaptak a tigriskölykök

Oltást kaptak a fehér bengáli tigriskölykök a győri állatkertben. A négyesikrek: Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula már 4 hónaposak és hősiesen tűrték a beavatkozást. Ez volt a második oltásuk. Mivel már a szabadban is kint lehetnek, a kóbormacskák fertőzésitől óvja őket a vakcina. A kicsiket szüleikkel együtt a kifutóban már bárki megnézheti.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

MŰHIBA? : „Nem pénzt akarunk, hanem, hogy a lelkünk megnyugodjon”

Egy rosszul beültetett orvosi kanül miatt halhatott meg családja szerint egy 64 éves férfi két évvel ezelőtt az Országos Onkológiai Intézetben. A férfit fej-nyaki daganattal kezelték és kemoterápia miatt ültettek egy portot a mellkasába, ami néhány nap után sebes és gennyes lett, majd a trombózist kapott és elhunyt. A férfi 2015-ben lett beteg, tüneteivel egy vidéki kórházba küldték először, ahol az egyik orvos azt mondta, a nyakán lévő duzzanat csupán esztétikai hiba. Az elhunyt fiában sok a kérdés, amire még mindig nem kaptak választ.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

UTOLSÓ SZÓ JOGÁN:

Zsebkendővel a kezében, zokogva hallgatta a szakértők véleményét az anya a Győri Ítélőtáblán délelőtt. A vád szerint a fiatal nő 2016 októberében úgy megrázta 7 hónapos csecsemőjét, hogy a kislány meghalt. Ma az utolsó szó jogán, ahogy korábban is, tagadta, hogy bántotta volna a kicsit. Tavaly júniusban elsőfokon 7 év szabadságvesztésre ítélték a nőt halált okozó testi sértés miatt. A másodfokú bíróság ma ezen nem változtatott.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

VV9 - Éld át újra a 106 nap 106 legjobb pillanatát!

A ValóVilág immár kilencedik alkalommal tért vissza a képernyőre, ahol ezúttal sem volt hiány váratlan fordulatokból, izzasztó párbajokból, örömkönnyekből és önfeledt pillanatokból sem... Íme!

 

VV Hunor: „Nem olyan egyszerű ez a játék”

Talán a legcsalódottabb Hunor lehetett a villalakók közül, Zsuzsu mellett ő állt a legközelebb ahhoz, hogy elvigye a fődíjat. 106 nappal a beköltözés után, vasárnap este dönthettek a nézők a 36 millió forint sorsáról. Az igazi küzdelem Hunor és Zsuzsu között zajlott.
A Fókusz riportjáért kattintson ide.

VV Greg: „Kibírtam kőkemény 106 napot”

A ValóVilág 9. szériájának első lakói 2018. november 4-én költöztek be a Villába. Az évadban összesen 14 játékost ismerhettek meg a nézők, akik közül Zsuzs, Hunor és Greg jutottak el a fináléig.
A Fókusz riportjáért kattintson ide.

VV Zsuzsu: „Megtanultam a Villában felnőttként viselkedni”

A győzelem és a vele járó 36 millió forint Zsuzsué lett, aki a döntő után azt mondta, hogy még nem tudja mire fogja költeni ezt a rengeteg pénzt, de az biztos, hogy nem fogja elherdálni és beosztja majd.
A Fókusz riportjáért kattintson ide.

VV Zsuzsu: ˝Nem fogok megváltozni a pénz miatt!˝

 A ValóVilág első női győztese elárulta, mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Az is kideürült, hogy kivel szeretné tartani a kapcsolatot ezután is, illetve hogy mire számít majd, ha visszanézni a VV9 adásait.

Vajon mit fog találni VV Hunor, ha visszanézi a ValóVilág9 adásait?

A VV9 ezüstérmese azt hitte, hogy ő kapta a legkevesebb szavazatot, amikor először megnézhették a százalékokat. Nézd meg, miket mondott még Hunor első interjújában a Finálé végén!

Ezek voltak VV Greg első szavai kiesése után

A VV9 sellője 106 nap után, bronzéremmel távozott a Villából. Greg többek között azt is elárulta, hogy erre az eredményre egyáltalán nem számított, amikor meglátta a fantomképeket és a százalékokat. Ha szeretnél vele személyesen is találkozni, van egy jó hírünk!

Zsu Gregnek: „Megváltoztatjuk ezt a szériát!

Több hónap bezártság után már csak az utolsó órák izgalmaival kell megküzdenie a három finalistának. Most a nézőkön múlik, hogy Zsuzsu, Greg vagy Hunor térjen haza ma este győztesen a Villából. A tét óriási, hiszen a győztes 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A villalakók sorsa most a nézők kezében! Szavazz az RTL24 applikációval és döntsd el te, hogy ki nyerje ValóVilág9 Powered by Big Brother fődíját! Finálé ma este 21 órától az RTLII-n!

Meglestük Greget, miközben egy unikornisnak énekelt

A bezártság elég furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat képes kihozni az emberből. Greg például miután megröptette unikornisát, énekelt neki egy dalocskát, majd leásította.

VV vita: Tehetünk hagymát a rakott krumpliba?

A fiúk Zsuzsu gasztronómiai jártasságát tesztelték, mikor egy komoly elvi vita alakult ki arról, hogy kell-e hagyma a rakott krumpliba.

VV Roli: „A barátaimat magamhoz szeretném ölelni!”

Roli negyedikként esett ki a játékból, és most utoljára üzent a rajongóknak…

Grecsó Krisztián: „Nem szégyen gyengének lenni”

Fél évre eltűnt a nyilvánosság elől Grecsó Krisztián - ennyi idő telt el a betegsége felfedezése és a kezelések vége között. Grecsó Krisztián korábban nem érzékenyült volna el a kamera előtt. Azt mondja, túl céltudatos volt ahhoz, hogy elgyengüljön. Ahhoz is, hogy bevallja, beteg. Ám ma már azt mondja, erről igenis beszélni kell: azért is, hogy az egészségesek tudják, hogyan lehet segíteni. Az író az RTL Híradónak mesélt először kamera elé ülve a szenvedésről, az élet szeretetéről, nos és arról, miért baj, ha a betegeket hibáztatják állapotukért. Stábunk épp abban a pillanatban érkezett, amikor egy rég várt telefonhívást kapott.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

KIDERÜLT: Kislány a berlini állatkert jegesmedvebocsa

A kölyök december elején született. Eddig kizárólag anyjával volt, most is csak 15 percre szakították el tőle, amíg az állatorvos megvizsgálta. Így derült ki, hogy a kölyök nőstény, 8 és fél kilót nyom és 61 centiméter hosszú. Az orvos szerint korához képest nagy és erős. Az állatkert látogatói először márciusban láthatják majd, amikor a gondozók úgy ítélik meg, hogy már kimehet anyjával a szabadba.

Greg Zsuzsu hátán ér be a Fináléba?

Szőke herceg fehér lovon és a hercegnő, aki valójában ló. De ki tudja már ezt követni?!

Zsuzsu testápoló helyett valami egészen mást kent Greg hátára

A villalány kényeztetni akarta sellőtársát. Greg türelmesen várta a masszázst, amikor kiderült, hogy valami nem jó...

AZ UTOLSÓ SZÓ JOGÁN:

Nem érzik magukat felelősnek azok a szülők, akiknek másfél éves gyerekük éhenhalt gyöngyösi otthonukban két évvel ezelőtt - erről beszéltek ma az utolsó szó jogán. A kislány kevesebb mint 3 és fél kiló volt. Az apa azt mondta: nem akarta, hogy éhen haljon.

Exkluzív interjú! A ValóVilág9 utolsó párbajozóit kérdeztük

Zsuzsut és Rolit, a ValóVilág9 powered by BigBrother utolsó párbajának résztvevőit arról kérdeztük, hogy mit is gondolnak egymásról és hogy bírják a játékot.

VOKSÁN VIRÁG: „Elhagytam az édességet és leolvadtak a plusz kilók”

Szexi, mint mindig. Voksán Virágtól nem is várhattunk mást, mint, hogy ismét bombaformában pózol a fényképezőgép előtt, pedig csak négy és fél hónap telt el kisfia, Beni születése óta. Fotózás közben elmesélte, hogyan jött újra formába, és milyen anyukának lenni.

VV alapműveltség: Ki írta a Himnuszt?

A szökőév és Magyarország szomszédos országai is feladták a leckét a villalakóknak. Zsuzsu szerint viszont ciki, ha valaki nem tudja, hogy ki írta a Himnuszt. Íme Greg válasza...

VV Zsuzsu a léggitározás koronázatlan királynője!

A The Prodigy dala teljesen felpörgette a villalakókat! Zsuzsu és Greg léggitározni kezdtek, Hunor pedig a DnB tánctudását csillogtatta meg!

Nézd meg a Barátok közt szereplőinek ütős imázsfilmjét!

Ha még nem láttad volna a híres sorozat szereplőinek impozáns karaktervideóit, akkor itt a lehetőség, elhoztuk nektek!

VV Hunor leszámolt VV Roli mellszőrzetével!

Roli rászánta magát, hogy megszabaduljon mellszőrzetétől, majd a tapasztalt Hunor a kezébe vette az irányítást.

VV Adri sminkbakija kiverte a biztosítékot a srácoknál!

Adri sminkje Hunor és Roli szerint egy kicsit túlzás volt. Greg azonban kikérte magának!

OTT VOLTUNK A STORY GÁLÁN: Sztárok, ruhák, díjak

Február 9-én tartották meg a 20., jubileumi Story Gálát a Szépművészeti Múzeumban. Idén is több RTL-es produkciót díjaztak. A Fókusz stábja az eseményen készített interjú Istenes Bencével, a Drága örökösök és a "legendává lett" Barátok közt színészeivel is.

˝Az új évad nagyon jó lesz, nagyon jó vagyok benne!˝

"Nagyon sok új vendég lesz, kicsit a műsor is megújul, új szabályok vannak, eltűnnek a civil játékosok..." - tudj meg még több kulisszatitkot a Gyertek át! műsorvezetőjétől és producerétől!

VV Adri: „Szomorkodásra úgy gondolom semmi okom”

A Roli-Adri Párbaj vesztesét rögtön a BeleValóVilág után kaptuk el pár szóra!

Ajándék lónak ne, VV Zsuzsunak viszont igen...

Nézd csak a villalány fogát! Most sokat megtudhatsz róla - talán többet is, mint szerettél volna...

VV Hunor nem tudja kiverni exét a fejéből?

A srác Rolinak árulta el, hogy kire gondol mostanában a legtöbbet.

Csókcsatát vívtak a párbajozók

Smárolásba fulladt a Küzdelem az álmokért következő epizódjának forgatása. Aggodalomra semmi ok, Hunor rögzítette Roli és Adri "jelenetét"!

Hunor és Roli együtt vetkőztették le Adrit

A lány nem is sejtette, mire vállalkozik, amikor igent mondott a fiúknak...

Szorult helyzetbe került a két párbajozó villalakó

Adri és Roli teljesen máshol vannak, mint a többi villalakó. Mi történhetett velük?

Roli Adrinak: ˝Szerelmes vagyok...˝

Romantikus reggeli ébresztővel kedveskedett Roli párbajellenfelének, Adrinak, aki szemlátomást nem is tudta hova tenni a dolgot hirtelen.

VV Hunor szellemirtónak állt!

Hunor a kezébe vette csodaszerét, és befújta vele az egész hálószobát. Roli szerint a várható hatás 20 perc múlva várható, azonban ő azonnal megérezte a változást.

VV Zsuzsu garantáltan téged is elkábít szirén énekével!

VV Zsuzsu hajmosás után dalra fakadt, és előadta a Neoton Família: Nyár van című slágerét!

KABÁT PETI: „Zsivány voltam, Joci inkább szófogadó”

Kabát Petit láthattuk már a dzsungel királyaként, és a konyha ördögeként is. A Nyerő Párosban pedig megismerhettük barátnőjét, Adrit is. Ám azt az embert, aki a világon a legjobban ismeri, még sosem mutatta meg a nagyvilágnak. Egészen mostanáig!

VV Adri rendhagyó szerelmes verssel kedveskedett VV Rolinak!

Bár Adri szerelmes verse romantikusan indult, hamar jött a csattanó!

Ajaj! Hét év szerencsétlenség vár VV Zsuzsura?

Zsuzsu tükre leesett az asztalról! Hunor és Roli szerint ez hét év szerencsétlenséget jelent. A videóból kiderül, hogy mit szólt ehhez a lány!

VV Hunor bebújt VV Zsuzsu ágyába!

Hunor bebújt Greg és Zsuzsu ágyába, hogy közel lehessen Zsuzsuhoz. Hogy mi történt pontosan az éj leple alatt, a videóból kiderül!

Mit jelent a lokálpatrióta kifejezés? VV Zsuzsu válaszol!

„Egyébként ahol én lakok, ott elég lokálpatrióták az emberek!” - mondta Zsuzsu, majd elbizonytalanodott, hogy mit is jelent ez a kifejezés.

VV Adri egy igazi, élő eccavú?

Szürreális jelenetnek lehetünk fül- és szemtanúi. Valószínűleg eddig nem így képzeltünk el egy "valódi" unikornist.

Újabb bolondság pillanatok a Villában!

Leégetett nyelv para, földrajzi ismeretek és "transz"... Zsuzsu nélkül unalmas lenne a Villa?

Hunor túlságosan magányos?

A játékosok már több mint 90 napja élnek a Villában. A srácra így hat a bezártság...

SÁRLAVINA BOLÍVIÁBAN: Megindult a föld alattuk

Újabb földcsuszamlás történt ott, ahol szombaton 11-en haltak meg egy másik sárlavinában Bolíviában. A második természeti katasztrófát egy amatőr videós készített drámai felvételt. Az emberek a hegyoldalon járkáltak, mert már biztonságosnak érezték az átkelést. Ekkor indult meg a föld alattuk.

PÁRIZSI TŰZ: Kigyulladt egy nyolcemeletes lakóház

Tízen, köztük egy kisbaba halt meg Párizs egyik elegáns negyedében, ahol kigyulladt egy nyolcemeletes lakóház. A rendőrség gyújtogatás miatt nyomoz, és a tűzzel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 40 éves nőt, aki korábban már állt pszichiátriai kezelés alatt. Sajtóértesülések szerint a nő összeveszett egyik szomszédjával, és annak autóját akarta felgyújtani bosszúból.

Varga Iza: „Most már a nézők a vesénkbe fognak látni!”

A híres sorozat Magyarországon eddig egyedülálló technikai rendszerre állt át. Az operatőrök teljesen új kamerákkal veszik fel a jeleneteket, úgynevezett 4K-ban. Hogy mit szólnak ehhez a Barátok közt színészei? Most kiderül, ugyanis megkérdeztük őket.

Reni hiányos öltözetben szexizett

A bokszmeccsen szerzett sérülései miatt segítő kezekre szorult Reni. Greg lelkesen próbálta igazgatni az öltözékét...

VV Reni: „Ennél boldogabb nem is lehetnék!”

A VV9 eddigi legőrültebb Párbaja után elkaptuk Renit egy-két szóra, aki meglepően nyilatkozott kieséséről!

Hoppá! Mi történt Zsuzsu és Hunor között a jakuzziban?

Először Zsuzsu kényeztette Hunort, majd cseréltek, és Hunor vette a kezei közé a lányt.

Mentők vitték el VV Renit!

VV Renit elvitték a mentők a bokszgála helyszínéről! Vajon mi történhetett? Kapcsolj 21 órakor az RTLII-re, és az esti összefoglalóból kiderül!

SZVITACS ALEXA: Szeretnék paralimpiai bajnok lenni

Fél éve még élet-halál között lebegett, most paralimpiai bajnoknak készül az a fiatal asztaliteniszező, akinek egy súlyos betegség miatt nyáron amputálták az alkarját és a lábujjait. Szvitacs Alexa vérmérgezést kapott. Életmentő műtéten esett át, hónapokig volt az intenzív osztályon. Azóta már hazamehetett, most otthon gyógyul. Sporttársai gyűjtést indítottak neki, hogy hozzájuthasson egy 14 millió forintba kerülő robotkarhoz. Ezzel már részt venne a jövő évi paralimpián, karrierjét ugyanis nem adja fel.
Alexának ezen a számlaszámon tud segíteni: Erste Bank: 11600006-00000000-82023658
A Híradó riportját itt nézheti meg.

DORKA ÉS BORKA megjósolta: hamarosan jön a tavasz!

Futva érkeztek barlangjukból a látogatók elé a miskolci állatkert barnamedvéi. Dorka és Borka rögtön rávetette magát az élelemre, egyikük még az egyik fára is felmászott csemege után kutatva, aztán le is csúszott a magasból. Nem látták meg az árnyékukat az állatkertben, így ha lehet hinni nekik, akkor már nem sok van vissza a télből.
Ide kettintva megnézheti a Híradó riportját.

Exkluzív jelenet az esti VV9 vs. ÉNB bokszgáláról!

Kapcsolj 22 órakor az RTLII-re, ha kíváncsi vagy a villalakók és az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak összecsapására!

VV Zsuzsu bemutatja: Hogyan lehet bokszkesztyűben inni?

VV Zsuzsu rájött, hogyan tudja lecsavarni az ásványvizes palack kupakját, hogy belekortyolhasson a vízbe!

Boom a fejbe! Így ébredtek a villalakók a bokszmérkőzések napján!

Így indult a bokszgála napja a Villában! A villalakók a Boom a fejbe! című dalra keltek, és egyből bokszolni kezdtek a zene hallatán.

VV Reni interjút készített Greggel a közelgő bokszgáláról!

VV Reni átvette ÉNB Lali szerepét, és kérdésekkel bombázta Greget a közelgő bokszmérkőzésről!

Hűha! Madár szerint óriási stressz várja a villalakókat...

A világbajnok ökölvívó elmondta: nem lehet kiszámítani, mit fog kiváltani a játékosokból a közelgő boxmeccs, és az is könnyen előfordulhat, hogy valamelyikük egyszer csak leblokkol... 

LYUKAS PADLÓ: Virágot bele


szerző:
2019.02.01. 18:23
LYUKAS PADLÓ: Virágot bele

Virágokkal ültették be a diákok a lyukas padlót a Budapesti Leövey Klára Gimnáziumban - így hívták fel a figyelmet arra, hogy hetek óta kerülgetniük kell a sérült burkolatot a folyosón.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

NÉGYES IKREK: Bújócska és kötélhúzás tigris módra

Akár egész nap játszanának a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei. A kicsik már több mint 3 hónaposak. A négyes ikreket eddig csak a bérletesek láthatták, de amint az időjárás engedi, kiengedik őket a kifutóba. Ott már minden látogató találkozhat a most majd 20 kilós tigrisekkel.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

ŐZIKE A KERTBEN: Rottweilerrel barátkozott

A felvételet Baranyai Attila készítette Tiszakécskén. Az őz először besétált a kertbe, aztán megkergette az ott őrködő rottweilert. Végül összebarátkozott a kutyával, majd megette a neki kitett szénát. Szinte mint egy mesében.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

VV Reni szerint a passzív ellentéte a masszív!

VV Reni szerint a sellők közt vannak passzív és masszív felek. A lányt Greg világosította fel, hogy téved, ám előbb jól kiröhögte őt a többiekkel!

76-62=? Még ez az egyszerű kivonás is kifogott a villalakókon!

Ha Reni 76 kg, Zsuzsu pedig 62 kg, akkor hány kg a kettejük testsúlyának különbsége?

Less be a kulisszák mögé! Így készülnek az ÉNB sztárjai a bokszgálára!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai kőkeményen készülnek a bokszmérkőzésre! Ide kattintva megtudhatod, mit szólnak mindehhez a villalakók!

VV Hunor gond nélkül lenyelte...

Tojást tojásra halmoz a villalakó. Te is képes lennél erre?

Szellemek kísértenek a Villában?

Adri egyre sűrűbben észlel paranormális jelenségeket, vagy olykor inkább annak vélt történéseket. Ez is egy olyan pillanat volt...

Bréking! Megnőttek VV Reni mellei!

Pontosabban csak az egyik - állapította meg a villalány Roli és Hunor jelenlétében, akik tanácsokkal is ellátták Renit.

Virágcsokrok és szivarok - így búcsúztak Andy Vajnától

Andy Vajna sírjához sokan raktak koszorúkat: többek közt Orbán Viktor, egykori filmes cége és a felesége is. A producer és filmügyi kormánybiztos fotója előtt virágcsokrok és szivarok hevertek: sokan így búcsúztak a másfél hete elhunyt Andy Vajnától.

VV Greg és VV Zsuzsu együtt a globális felmelegedés ellen

A villalakó szirénként vetette rá magát a jégtáblákat szimbolizáló hungarocell lemezekre. Majd bemutatta, milyen pusztítást végez az emberiség a bolygónkon.

Szenzációs! Zsuzsu kipróbálta, hogy milyen fogvédőben énekelni!

Azt eddig is tudtuk, hogy VV Zsuzsu hangja utánozhatatlan, azonban így még sosem hallottuk őt énekelni!

VV Hunor hihetetlenül romantikus helyre viszi Zsuzsut a ValóVilág után!

Hunor eltervezte, hogy hova fog utazni Zsuzsuval a VV9 után, sőt már a programot is kitalálta! Vajon mit szól ehhez a lány?

VV Adri a mellei miatt fog győzedelmeskedni a bokszgálán?

Hunor és Roli eljátszottak a gondolattal, hogy milyen lenne, ha Adri cickói önálló életet élnének a bokszmérkőzésen. Figyelem, elképesztően vicces pillanatok következnek!

Így készül VV Reni és VV Greg a bokszmeccsre!

Reni és Greg az udvaron segítették egymást a felkészülésben, az edzés azonban számos vicces pillanatot tartogatott.

BALATON: Gyönyörű de életveszélyes a befagyott tó

Befagyott már a Balaton vize, de még nagyon vékony a jég, ezért életveszélyes rámenni. A partról egybefüggőnek látszó jégréteg csak 1-2 centiméter vastag, ami bármikor beszakadhat. A települési önkormányzatok jelölhetnek ki téli sportra alkalmas szabad vízfelületeket, akkor, ha legalább 10 centis lesz a jég.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

ROSKA BOTOND: A szem fényérzékenységét adhatja vissza a génterápia

Magyarországon több ezren szenvednek retinitisz pigmentosa nevű genetikai szembetegségben. Ez legtöbbször nagyfokú látásromlást, vagy vakságot okoz, jelenleg gyógyíthatatlan. Az ebben szenvedőknek adhat reményt az az eljárás, amit egy Svájcban élő, magyar kutatóorvos dolgozott ki csapatával az elmúlt 13 évben.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Így csajozik VV Hunor a Villán kívül!

VV Hunor elárulta, hogy mennyit képes várni egy csajra, és hogy ő hogyan szokta meghódítani a lányokat!

Ezt látnod kell! VV Zsuzsu a tükör előtt tanul bokszolni!

Hunor megmutatta Zsuzsunak az ökölvívás alapjait. Nézd meg, hogyan gyakorolt a Kiválasztott a tükör előtt állva!

VV Hunor majdnem meghalt?

A villalakók a hálószobában beszélgettek a paranormális jelenségekről, és megdöbbentő titkokra derült fény!

Hunor és Roli romantikus slágercsokra

A fiúk már többször bebizonyították, hogy rendkívüli énekhangjuk segítségével mélyről jövő és őszinte üzeneteket tudnak átadni. Így tettek most is mindenki nagy örömére.

A villalakó fiúk erotikus táncon gyönyörködhettek

Egyetlen fiú sem maradt ki a látványból. Ha te sem szeretnél, nézd meg a videót!

Hunor rendesen ráijesztett Rolira

Nagyon megdöbbent Roli, amikor Hunor egy váratlan cselekmény miatt rémítette meg.

VV Reni beszólt Adrinak: „Dik a Gömböc Artúr”

Reni egyre többet foglalkozik testsúlyával, mely a Villa nyújtotta kényelemnek köszönhetően napról-napra csak gyarapszik. Most azonban Adri külsejére tett kemény megjegyzést.

VV Reninek hatalmas problémákkal kell szembenéznie

Nem egyszerű a villalakó élete! Reni rögtön két példával is szemléltette, milyen nehézségekkel kell megküzdenie.

Hunor keményen beszólt Adrinak

Hunor nem kímélte Adrit és durva megjegyzést tett a külsejére. Azonban a lányt nem kell félteni, rögtön felvette a harcot.

Jaj! Mi történt a magányos VV Renivel?

A lány teljesen egyedül volt a nyugiszobában, aminek ez lett a következménye...

VV Roli Reninek: ˝Csúnya vagy!˝

Reni az ablakon keresztül produkálta magát villatársának, aki meg se próbálta titkolni véleményét.

Gyomorforgató kihívást teljesítenek a villalakók!

Senki sem mondta, hogy könnyű lesz megküzdeni a villérekért, és a robogóért. A Villa népe ezúttal a Surströmming-konzervet ízlelhette meg.

INFLUENZA: Milyen szövődményei lehetnek?

Varga Dániel háziorvos diósdi rendelőjében idén is legalább ezren adatták be maguknak az influenza elleni védőoltást. Az orvos szerint az a legjobb, ha valaki novemberben vagy decemberben oltatja be magát, mert a teljes védelem két hét alatt alakul ki. De, ha még nincsenek tünetek, most, az utolsó pillanatban is érdemes.
Leadkép: Kelly Sikkema

Hoppá! Hunor beszólt Rolandnak

A srác megjegyzése alapján úgy tűnik, a külső alapján van, amit meg tud állapítani az emberről...

Greg eltűnődött azon, hogy ha végül megnyerné a villérekért járó robogót, vajon mivel kellene majd megtankolnia. Reni próbált neki segíteni - nem sok sikerrel...

VV Reni: ˝Sopron, az város?˝

És aki a válaszol: VV Hunor!

 

Melyik kulacsban van kevesebb víz?

Neked milyen gyorsan jutott volna eszedbe a megoldás?

Próbáld meg a táblás és az almás feladatot is!

Neked milyen gyorsan jutott volna eszedbe a megoldás?

Próbáld meg a táblás és a kulacsos feladatot is!

Puskás Peti megtornáztatta a villalakók agytekervényeit

Neked milyen gyorsan jutott volna eszedbe a megoldás?

Próbáld meg az almás és a kulacsos feladatot is!

VV Reni a hálóban kényeztette Adrit!

Adrinak igazán jó dolga volt, ugyanis Reni felajánlotta neki, hogy megmasszírozza őt.

PARÓDIA: Így látják Gregék Roliékat!

Reni Rolit, Greg Hunort, Adri pedig Erát parodizálta ki! Szerinted mennyire hitelesen utánozták őket?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való