KERESÉS search-close

félelem

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "félelem"

Exkluzív: Kiderül, mitől fél Istenes Bence!

Vasárnap este kiderül, hogy mitől fél Istenes Bence! Ez a meglepetések showműsora! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon.

Kimaradt jelenet: Peti gazda veszteségéről és félelméről mesélt

Anett és Peti már az első randin olyan közel kerültek egymáshoz, hogy a mélyebb témákat sem kerülték kávézás közben.

Rácz Jenő bepánikolt: “Nem bírom ezt tovább!”

“Negyven méter magasban remegett a lábam. Négyezer méter magasban mit fogok én csinálni?” - rettegett a Michelin-csillagos séf.

Kíra saját magához beszélt a magasban...

Járai Máté felesége remegve kapaszkodott a kötélben, ráadásul végig győzködte magát, hogy kitartson…

Balázs: „Észnél kell lennem, hogy ne kapjak pánikrohamot”

A Nyerő Páros műsorvezetője és Játékmestere lelkesen vágtak neki a ’Lehozom neked a csillagokat’ játékba, ám hamar inukba szállt a bátorságuk a 40 méter magasban…

„Játszunk egy barlangos-félelmetes játékot!”

Kimaradt jelenet: Az énekes a karjaiban cipelte be szerelmét az ágyba, aminek csintalan hancúrozás lett a vége…

Bár retteg tőlük, Szabó Győzőnek most mégis saját kutyája lesz

Köztudottan retteg a kutyáktól, de elkezdett mentálisan ráhangolódni a közelgő jövőre és a család nyomása miatt, úgy néz ki, hogy leküzdi félelmét és lesz kutya. A színész arról is mesélt, hogy a Toxikóma bemutatóját a vírus miatt elhalasztották októberről, valószínűleg jövő év február - márciusban tartják meg.

˝Szerelmem, te rettegsz saját magadtól˝

Kimaradt jelenet: Önbizalom növelés Puskás módra: Peti rendhagyó gyakorlattal készítette fel Bogit az előtte álló megpróbáltatásokra. 

Előzetes: Azért kelnek útra, hogy leszereljék a zaklatókat

Éjszakai őrjárat a lányok védelmében. Azért kelnek útra, hogy leszereljék a zaklatókat. | Aggresszió és félelem a belvárosi éjszakában. Drogosok és részegek - a járvány csak rontott a helyzeten.

Cirkuszi kalandok A mi kis falunk szombati részében!

Cirkuszi kalandok A mi kis falunk szombati részében, amelyhez a stáb két napig forgatott egy valódi cirkuszban. És ahol a Bakit alakító Kerekes Józsefet sokkalta, hogy egy olyan állattal kell együtt szerepelnie, amelytől világ életében rettegett.

Luca meggondolja magát az abortuszt illetőleg?

Nagyon nehéz időszakot él át a fiatal lány, és amíg az egyik percben azt gondolja, meg fogja bánni a döntését, addig a másik pillanatban úgy érzi, mindennek így kell lennie – de végül mit fog lépni?

Táborok alig félházzal


szerző:
2020.06.29. 18:42
Táborok alig félházzal

Az átlagos 100 fős turnus helyett alig harminc diákot engedtek az egyik révfülöpi ottalvós táborba. Az általunk kérdezett táborvezető szerint hiába tartanak be minden higiéniai előírást, sok szülő még mindig fél a koronavírustól, ezért nem engedi a gyerekét táborozni. A Táborfigyelő portál adatai szerint ez nem egyedi, sok ottalvós tábor alig 30 százalékos telítettséggel működik.

Bezárkózva: ami jó a járvány ellen, az rossz a gazdaságnak

A Google mozgási jelentése szerint hiába lazítottak a járvány miatt bevezetett korlátozásokon, a nyitás utáni 12 napban mégsem nőtt érdemben sem a fővárosi, sem a vidéki tömegközlekedők száma. Sokan a vendéglátóhelyektől is távol tartják még magukat, és a munkahelyek is kivárnak. Az egyetlen terület, ahol érdemben elkezdtünk visszatérni a járvány előtti életünkhöz: az a  bevásárlás.

Durva: Szabó Zsófi sokkot kapott!

Peti és Adri végül Zsófiékhoz vitték el a szárnyasokat, a háziasszony nem kis rémületére… Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Exkluzív előzetes: valami nagy baj van Bözsivel!

Vili bácsi rémülten veszi tudomásul, hogy a felesége ájultan fekszik a konyhaasztalon. Ma 17:10-kor minden kiderül!

„Legyél okos kislány, húzódj vissza, és ne pofázz!”

Rozi egyáltalán nem fogta vissza magát, mikor Julival szembetalálkozott a liftben…

Rettenetesen fél az egyik postás a védőfelszerelés miatt

Rettenetesen fél - így fogalmazott egy postás, aki Híradónknak nyilatkozott. Elmondta, hogy az összes védőfelszerelés, amit ma egy postás kap, az naponta egy pár gumikesztyű, és egy maszk, amit elvileg 2 óránként cserélni kellene. De, olyan is van, aki semmit nem kap, mert nincs. A Magyar Posta bejelentette, hogy már osztják a postásoknak az új speciális védőeszközt: a "folyékony kesztyűt".

Baba mérgében elszólja magát Katica előtt

A javasasszony jól tudja, hogy nem szabad ujjat húzni a bárónéval, emiatt még a lányának sem merte elmondani kik is voltak valójában a támadói – aztán egy óvatlan pillanatban elszakad Babánál a cérna és véletlenül elárulja magát.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Attól félnek a kisvállalkozók, hogy tönkremennek

Félnek, hogy tönkremennek - erről panaszkodott több kisvállalkozó az RTL Híradónak. Virágboltos és használtruha árus is van köztük, ők eddig kimaradtak a kormányzati segítségekből. Orbán Viktor két részletben jelentett be kisvállalkozóknak szóló kedvezményeket. Kérdeztük a kormányt, hogy bővítik-e tovább a kört. Azt válaszolták, folyamatosan vizsgálja a javaslatokat, és hamarosan újabb intézkedések várhatók.

Nóra évek óta most először láthatja újra testvérét

Nóra évek óta most először láthatja újra testvéréLevente és az ügyvédnő mindent megtesznek, hogy megtalálják Larát. Ám erre a találkozásra nem voltak felkészülve…

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Jozefin a mélybe veti magát, hogy megszabaduljon születendő gyermekétől?

A báróné szinte már biztos benne, hogy Zalán gyermekét hordja a szíve alatt, és úgy dönt, nem szeretné megtartani azt az új életet, amely benne növekszik.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

A leépüléstől és a magánytól félnek a legjobban az idősebbek

A leépüléstől és a magánytól félnek a legjobban az idősebbek, ezért mennek sokan az utcára a járványveszély idején is. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus. Szerinte többen a mostani állapotot nem élik meg valós veszélyhelyzetnek, miután például egy háborút is átéltek. A napi ellátásuk mellett fontos, hogy kapjanak a családtól olyan apróbb feladatokat, amitől hasznosnak érzik magukat.

Közel 97 ezer a koronavírussal fertőzöttek száma

97 ezerre nőtt a fertőzöttek száma. Miért félünk ennyire a koronavírustól, miközben az influenza több százszor annyi embert érint?

Fél a repüléstől? Simogasson kutyát!

A San Francisco-i repülőtéren egész állathad szolgál azért, hogy a félős utasok nyugodtan repüljenek. A helyi segítő csapat 22 kutyából és egy tengeri malacból áll. A pánikolós utasoknak a kisállatok segítenek a stresszoldásban.

Minden ötödik magyar kerüli az ázsiaiakat

Minden ötödik magyar kerüli az ázsiaiakat - ez derül ki az Index és a Závecz Research közös kutatásából. Az RTL Híradó által megkérdezett ázsiai üzletek vezetői azt mondták, a vásárlók óvatosabbak velük és sokat kérdezősködnek a betegségről. A vásárlók többsége ugyanakkor azt mondta stábunknak: nem fél, és azt állítják: nem kerülik ezeket a boltokat.

Azt állítja, félelemből lőtt a gázriasztóval

Gázriasztó pisztollyal lövést adott le egy férfi szombat este Győr belvárosában. Úgy tudjuk, azért tűzelt, mert korábban egy társaság agresszív volt vele és nem érezte magát biztonságban. Senkit sem talált el, a nyomozók pedig nemsokkal a történtek után elfogták. Engedéllyel tartott fegyverét és a töltényeket lefoglalták.

A holokauszt trauma generációkon át kísért

A náci gyilkológépezet mindent elvett a zsidó családoktól. Vagyont, reményt és életeket is. A gyerekek mégis örököltek valamit a szülőktől, nagyszülőktől, pedig nem tudtak róla. A félelmet. Pszichológusok bizonyították be, hogy az eltitkolt rémtettek nyomait generációkon át magukkal vihetik. Lelki és testi betegségek, amik elmúlhatnak, ha megtudják az igazságot.

Sándor miatt Katica mindent elveszíthet...

Mikor megtudja Anna, hogy a szolgálója eddig titokban rejtegette a robbantót, úgy dönt, ennek súlyos következményei lesznek...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Új népbetegség: klímaszorongás

Klímaszorongás. Ez a neve az új mentális népbetegségnek, amelynek már Magyarországon is vannak érintettjei. Ennek lényege, hogy az ember attól fél, hogy a klímaváltozás miatt hogyan változik meg az élete. A jelenség egyre gyakoribb gyerekek között is. A Fókusznak két érintett kamaszlány beszélt arról, hogyan őrlődnek azon, hogy nem tudnak segíteni a bolygón. Az RTL-nek nyilatkozó pszichológus szerint a betegség akár alvászavarhoz és evésproblémákhoz is vezethet.

Ettől az állattól retteg Ruszó Tibi...

Az X-Faktor versenyzője egyre jobb viszonyt ápol a fiúkkal, ráadásul a héten a tropikáriumba is ellátogattak. Tibi azonban teljesen lesokkolódott...

Fluor Tomi újra szembenézett a legnagyobb félelmével!

A pároknak a magasban kellett egyensúlyozniuk, és közben kitalálniuk, hogy mit gondolhatnak róluk a többiek. Nézd meg hogyan teljesítették a feladatot Tomiék, Bencéék  és Nellyék!

Kabát Peti: „Ennyire brutális játék még nem volt a Nyerő Páros történetében!”

A pároknak a pénteki játékban nem csak a félelmeiket kell legyőzniük, de egyúttal azt is megtudják, hogy mit gondolnak róluk a többiek.

Ezt nem fogod elhinni! Fluor Tomi elképesztő dolgot tett!

Még Istenes Bence is azt mondta, hogy ez volt élete egyik legnagyobb meglepetése Tomival kapcsolatban.

Norbi túltaktikázza magát?

A fiú érzi, hogy Pannánál mégsem lesz esélye, így inkább azt a megoldást választja, hogy bepróbálkozik egy „régi kapcsolatánál"...

Ancsa aggódik alpinista férje életéért

A nő nem igazán nézi jó szemmel párja veszélyes munkáját, ráadásul legnagyobb rémálma, hogy fiát egyedül kell felnevelnie. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zitához nem szívesen mennek vendégségbe…

A nő imádja az egzotikus állatokat, így most egy madárpókkal és egy párduckaméleonnal érkezett a stúdióba. Leghőbb vágya, hogy megszerettesse kedvenceit barátjával, Jánossal. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Csajok félhettek - új vetélytárs költözött a villába!

Szilvi érkezése rendesen felkavarta a csajokat a villában. A srácok izgatottan, Kitti viszont inkább idegesen "várta" új ellenfelét.

KOVÁCS DÓRI: így győzte le a legnagyobb félelmét!

Kovács Dóri a Fókusz kamerája előtt küzdött meg legnagyobb félelmével, a tériszonyával!

Szerte az országban egyre több a vaddisznó az utcákon - veszélyesek?

A fűnyírót maga után húzva pánikszerűen menekült a kerítés mögé egy gazda Balatonszepezden, miután feltűnt egy jókora vaddisznó. Nem alaptalan a félelme, nemrég egy kutyát sebesített meg egy vadkan a településen. Sokan tragédiától tartanak; nemcsak ott, szerte az országban egyre több a vaddisznó az utcákon.

Vivi alig több, mint harminc kiló

Zita a lányáért aggódik, aki az evészavarai miatt anorexiában szenved. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kerítésen keresztül támadt a vaddisznó a kutyára

Folyamatos a vaddisznó invázió a Balaton-Felvidéken. Révfülöpön a kovácsoltvas kerítésen keresztül szúrta bele agyarát egy kutyába az egyik vadkan. A helyiek félnek. A területért felelős vadásztársaság szórólapon ad tanácsokat, de interjút nem adtak.

Malvinát fogva tartja a férje?

Zoli olyannyira féltékeny a párjára, hogy még egy plusz ajtózárat is felszerelt a bejárati ajtóra, nehogy felesége hűtlen legyen hozzá… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ildikó remegni kezdett Ycától…

A nő úgy érzi, hogy az utóbbi időben „megroggyant” a barátságuk Trixivel, ami nem is véletlen. Barátnője háziállata ugyanis kicsapta nála a biztosítékot. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Barátok közt színésznője szembenézett a legnagyobb félelmével!

Nagy Alexandra a Szenzációs Négyes műsorában már bebizonyította, hogy a félelmeit legyőzve is képes a magasba légtáncolni – a hétvégén pedig a Magyar Nemzeti Cirkuszban teltház előtt debütált.

Ha lemaradtál volna: Győzőnek csúnyán meggyűlt a baja az állatokkal!

Egyszerűen nem tudjuk elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor a „Mi vágyad, more?”  műsorvezetője közelebbi kapcsolatba került bizonyos állatokkal. Mutatjuk!

Solti Ádám: „Rettegek az esküvőtől”

A Barátok közt színésze hamarosan oltár elé áll kedvesével, és bizony rendesen parázik a nagy naptól. Vajon mitől tart annyira?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Megyeri Csilla elárulta, kitől retteg a legjobban

Az influencer az egyik saját csapattársától tart a legjobban, és bízik benne, hogy nem fog neki beszólni. Vajon így is lesz? Csütörtökön 21:35-kor kiderül!

Egy kislány sokkoló látvánnyal rémítette halálra Solti Ádámot...

A színész egyik ovistársa mindenkinek szívesen megmutatta legintimebb testrészét. Ádám alig várta, hogy ő is sorra kerüljön, ám mikor megpillantotta, teljesen váratlan dolog történt...

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Dórinak már Balázs puszta látványától is gyomorgörcse van…

Tokár Tomi szerelmének éppen elég, hogy megpillantja a műsorvezetőt, és már meg is történik a baj...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

EXKLUZÍV: Tokár Tomi “majdnem összetojta magát”

A Fókusz műsorvezetője egy korábbi párjánál töltötte az éjszakát, mikor egyszer csak egy szellem libbent be az ajtón... 

Megvédte magát a terepfutó

Nincs benne félelem, és sötétedés után is bátran elindul futni – ezt mondta Híradónknak az a válogatott terepfutó, akire néhány napja támadt rá valaki futás közben az erdőben, a Hármashatár-hegyen. Gázspray-vel lefújta, és egy 5 kilós vasrúddal próbálta ütni Kiss Miklóst. Ő azonban dulakodni kezdett támadójával, végül sikerült elmenekülnie. Támadóját azóta sem találják a rendőrök.

Mesi Karesznak: „Nem akarlak téged és Tedit is elveszíteni…”

Mesi ráébredt, hogy ha most sem sikerül kapcsolata Karesszal, már többet veszít, mint a párját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Élelmiszert halmoznak fel a britek

Élelmiszert halmoznak fel a megállapodás nélküli Brexittől tartó britek. Egy friss felmérés szerint a felnőttek negyede előre vásárol, mert tart attól, hogy Nagy-Britannia tervezett uniós kilépése, vagyis március 29-e után nehezen jutnak majd be az unióból származó élelmiszerek a szigetországba. Ez pedig hiányhoz és áremelkedéshez vezethet.

Mi történt? James McAvoy halálra rémült!

A színész őszintén vallott az Az második részének forgatásáról, ahol majd kiugrott a bőréből…

Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán

Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, azt mondták többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek

Te mitől félsz?


szerző:
2018.11.08. 16:20
Te mitől félsz?

A félelem alapvető emberi tulajdonságunk. Félünk az ismeretlentől, a magasságtól, a pókoktól és még ki tudja mi mindentől. A Nap kérdése rovatunkban ma a félelmet jártuk körül.

Patkányinvázió Budapesten?

Egyre gyakoribb, hogy Budapesten, ami sokáig patkánymentes övezet volt, patkányokat látnak rohangálni. A nyáron volt némi probléma az irtással, egy ideig senki sem végezte el ezt a munkát, talán ennek is köszönhető, hogy ötször annyi a patkány, mint korábban.

Selena Gomez után Justin Bieber került a padlóra?

Úgy tűnik, nemcsak a rajongók aggódnak a híres énekesnő állapota miatt, hanem a volt barátja is.

Nem mer hazamenni a gázoló

Nem mer hazamenni a nő, aki szombaton ütött el egy 5 éves kislányt Encsen. A gyerek egy teherautó mögül szaladt a kocsi elé, a sofőr már nem tudott megállni. A család ezután rontott a mentősökre és az asszonyra - úgy megverték, hogy kitört egy foga. 

BENCE: legnagyobb félelmeit győzte le a Survivorben

Bence a Survivor egyik legérdekesebb karaktere volt. Hosszú szakállával, és hatalmas izmaival mindenkit meglepett, mikor elmesélte, hogy óvó bácsiként dolgozik, a többiek mégis kiszavazták.  A Fókusz stábja a kieséséről és legnagyobb félelmeiről faggatta az óvó bácsit!

Sötétedés után már nem mennek az utcára a vaddisznók miatt

Egyre több a vaddisznó Badacsonytomaj és Zánka között. Van, aki sötétedés után már nem szívesen megy az utcára emiatt. Majdnem nyolcszázan írtak alá egy nyílt levelet, amelyben azt kérik a polgármestereket tömörítő Balatoni Szövetségtől, hogy tegyenek valamit a helyzet rendezésért. 

Senki sincs biztonságban a Survivorben!

Intrikák, cselszövések, taktikázás és megannyi konfliktus. Pont egy évvel ezelőtt indiult a Survivor, de a törzsek háborúja lassan törzsön belüli háborúvá vált. A védettségi játékot elveszítő Ibon törzs szerdán egyhangú szavazással úgy döntött a tanácson, hogy Nórit küldi haza a szigetről.

Félelem és fóbia: ezektől rettegnek a sztárok!

Mindenki retteg valamitől! Ez az érzés az emberiséggel egyidős, így természetesen, hogy a félelem a sztárokat sem hagyja nyugodni.

Vannak félelmeid, fóbiáid?


szerző:
2018.08.28. 16:20
Vannak félelmeid, fóbiáid?

Mindenki fél valamitől. Vannak, akik sikítva szaladnak el, ha meglátnak egy pókot, mások a sötétségtől rettegnek. Természetesen a félelmek a sztárokat sem hagyják nyugodni.

Félelemből és könnyekből sem lesz hiány a Nyerő Páros új évadában!

Solti Ádámnak és párjának, Kis Berninek egy több méter magas esküvői tortára kellett felmászniuk. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Roland késsel a kezében találta meg a rettegő Annát

Sanya megjelent a Bécy-villában, és megfenyegette Annát, aki rémülten fordult Rolandhoz segítségért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

„A gyermekért bármit megtennék!”

Miután Ricsi meglátta, hogy a párja, Anita egy Józsi nevezetű férfivel csetel, teljesen összetört. Ráadásul attól retteg, ha Anita elhagyja őt, közös gyermeküket is magával viszi majd.   

Hürrem: „Aláírtad a halálos ítéletedet!”

A szultána már biztos abban, hogy eddig egy kígyót melengetett a keblén, és ezt a veszélyes némbert maga adta át Szelimnak. Hürrem most azon van, hogy Nurbanu megkaphassa végre a méltó, és megérdemelt büntetését.

Vicces: nem találnád ki, mi Leó legnagyobb félelme

A legtöbb macska sok mindentől fél, közülük is talán a legfélősebb a nap felvételén látható Leó, aki egy porszívótól retteg.

 

Balázs: „Nem tudom a pelenkáját cserélni!”

A tényt, hogy Hanna akár tolószékbe is kerülhet, az ifjabb Berényi egyelőre nem bírja feldolgozni…

Szulejmán: „Volt bármilyen szereped Musztafa halálában?”

Az uralkodó nem tudott és nem is tud megküzdeni Musztafa halála óta érzett lelkiismeret-furdalással, és azzal a tudattal, mi van akkor, ha ártatlanul halt meg a fia, és sosem akart Musztafa lázadni, csak Hürrem koholmánya az egész. Így eljött a nap, mikor Szulejmán Hürrem szemébe néz, és felteszi neki azt a kérdést, melyet bár ne tett volna fel sohasem.

Medvelázban a fél ország

A Fókusz stábja egész éjszaka a medve vagy medvék nyomában járt. A helyiek félnek és azonnal intézkedést várnának a hatóságoktól. Azt szeretnék, hogy altassák el az állatokat és vigyék el onnan jó messzire. De nem történik semmi.

Tamás igazi Pókember


szerző:
2018.06.01. 18:00
Tamás igazi Pókember

Tamás valódi parkour-megszállott, és bár kisebb horzsolások kivételével nem volt komolyabb balesete, barátnője sehogy sem tud belenyugodni barátja szenvedélyébe. Lehet erre rámegy a kapcsolatuk is?

Luca: „Terhes vagyok!”

Hihetetlen ténnyel kell szembenéznie a fiatal lánynak…

Nurbanu kegyetlen gyilkos lenne?

A trónért való küzdelem nemcsak a hercegeket bolondította meg, hanem a szultánákat is. Nurbanu és Huricihan nyíltan gyűlölik egymást, de addig még sosem fajult el a beszélgetésük, vagyis a viták hevében - egy pofonon kívül – semmilyen más tettlegesség sem volt. Most azonban Nurbanu teljesen elveszítette az eszét és súlyos csapást mért ellenfelére, Huricihanra.

Segítség, kígyók a lakásban!

Panni bátyja kígyókat és hüllőket tart a szobájában, amik nem igazán a lány „idegeinek valók”. Ráadásul nem egyszer előfordult már, hogy a kígyók szabadon mászkáltak a lakásban…

Óvakodj, ha átléped a barátod küszöbét…

Géza az egyik legjobb barátjának tartja István, ám nem mindig megy át szívesen a barátja lakásába. István ugyanis egzotikus állatokat tart, és Géza szerint „eléggé mániákus…”

A nagymama, aki patkányok között él

Katalinnak elege van abból, hogy veje meztelenpatkányokat tart otthon, ráadásul az is előfordult már, hogy az egyikük megharapta az unokáját. A nagymama irtózik a rágcsálóktól, az esetleges fertőzésekről nem is beszélve.

Iskola helyett vloggerkedés


szerző:
2018.05.15. 18:00
Iskola helyett vloggerkedés

Ágnes a lányáért, Rékáért aggódik, aki a vloggerkedés miatt az iskolát is szünetelteti. Meg lehet ebből élni? Valóban ez a jövő? A kétségbeesett anyuka feltárta félelmeit lányának…

Mindörökké motoron!


szerző:
2018.05.07. 18:00
Mindörökké motoron!

Niki párját egy szörnyű baleset érte, ráadásul bal karját is elvesztette a motorbalesetben. A férfi azonban nem hagyott fel a szenvedélyével, és műkarral folytatja a motorozást, Niki nem kis rémületére…

Barátok közt: Novák László súlyos betegségben szenved!

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Lacinak sajnos súlyos cukorbetegsége van. Mivel a férfi egyáltalán nem vette komolyan a rosszléteit, az egyik régi lakó, Enikő úgy döntött, akkor Laci tudta nélkül vesz tőle egy csepp vért. Kiderült, mindenben igaza volt a fiatal lánynak…

Hürrem Szulejmán ellen fordul?

Hürrem egész életét arra tette fel, hogy gyermekeit biztonságban, szeretetben és jólétben nevelje fel. Sajnos, ha az ember fia hercegnek születik, eljön az idő, mikor dönteni kell, ki kerüljön a trónra. A szultána így is rengeteg áldozatot hozott annak érdekében, hogy egyszer majd a saját fia legyen a szultán. Hürrem úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy Bayezid mellé álljon, csakhogy így szembe kell mennie Szulejmánnal.

Barthának ez volt az utolsó húzása!

Krisztián azon volt, hogy segítsen Zsoltnak, de csak eddig… 

Fogyjunk együtt!


szerző:
2018.04.12. 18:00
Fogyjunk együtt!

Melinda egy diétának köszönhetően 1 év alatt 37 kilót fogyott. A nő azonban nagyon aggódik nővére, Eleonóra miatt, és szeretné, ha ő is követné a példáját. Ösztönzésképpen még egy fürdőruhát is hozott magával. A cél, hogy nővére beleférjen a nyári strandidőre…

Sosem látott bosszúhadjárat a Mátyás király téren

Három éve történt, hogy Berényi András özvegye, Zsuzsa úgy dönt, nem folytatja így tovább, ugyanis megboldogult férjének az alapítványi pénzalapja már pedig őt illeti. Mikor Nóra meghallja Zsuzsa tervét, egyszerűen nem jut szóhoz, hitetlenkedve hallgatja végig.

Miklós vonzódik Julihoz?

A cégtulajdonos jól érezte, hogy kolléganője szinte menekül előle, de mikor kiderült, hogy miért, még a szeme sem rebbent…

„Sovi, nyugodj már le!”

Sovitól már mindenki megszokta, hogy túlpörög a konyhában, azonban a középdöntő kapujában akkora feszültség volt benne, hogy minden eddiginél erősebben tört ki rajta a pánik. Beszélni sem tudott, amikor Zé és a Séf odamentek hozzá.

A rockzenész, aki retteg a pókoktól

Alexandra imádja a hüllőket, ráadásul negyven kígyóval él egy fedél alatt. Egyik legjobb barátja, Ákos rockzenészként elég sok extrém emberrel találkozott már, de barátnője hobbija a frászt hozza rá. Most eljött az idő, hogy egy brazíliai fehértérdű madárpókkal ismerkedjen meg közelebbről…

Miklós: „Olyan ez, mint egy válás”

Éva egy dobozzal érkezett a stúdióba, amibe férje motorkulcsát lakatolta le. Mindezt azért tette, mert párja szenvedélyes motoros, és mivel két éve volt egy súlyos balesete, Éva szeretné, ha végleg felhagyna szenvedélyével.

Félelmek fogságában


szerző:
2018.03.28. 17:45
Félelmek fogságában

Rettegés az anyóstól, halálfélelem a gomboktól, iszony a lyukaktól vagy paranoia a metrótól. Néhány fóbia a több száz közül, amelyek nap, mint nap rengeteg ember életét teszik pokollá. Van, aki annyira fél, hogy pánikrohamot kap vagy akár sikítva menekül, ha a rettegett dolog a közelébe kerül.

Hogyan terel egy táborba a gerjesztett félelem?

Történet arról, hogyan végez vélt ellenségével a zsarnoki rendszer, hogy még ideig-óráig hatalmon maradhasson. Hogyan gerjeszt bennünk félelmet az előítélet?

Dobó Ági és családja hatalmas kalandra készülnek!

A Konyhafőnök VIP második évadának nyertese már tűkön ül az izgalomtól, hiszen párjával idén tavasszal fognak először együtt utazni a picikkel, ráadásul repülővel! De vajon milyen nehézségekkel kell szembenézniük a szülőknek? Hogyan lehet egy másféléves, örökmozgó gyerkőcöt lekötni az úton? Ági őszintén mesélt a közelgő nyaralásról, amiről természetesen videóblogot is készít majd.

Bartha Zsolt szörnyű ténnyel szembesül

Hat évvel ezelőtt mikor még a Rózsa tulajdonosa és Szentmihályi Zsófi egy szép párt alkottak, sokszor bonyolódtak hatalmas vitákba. Az egyik alkalommal Zsolt beletrafált a fiatal lány egyik félelmébe, ugyanis Zsófi elárulta a kedvesének, lehet, soha nem akar gyereket.

Kornél aggódik, hogy Piros nem elégedett vele...

Végre egymásra találtak a szerelmesek, de valami mégis beárnyékolja a kapcsolatukat. Kornélnak vannak elképzelései, hogy mi lehet a baj.

Támadhat a spanyolnáthához hasonló pusztító vírus?

Tudósok most arra figyelmeztetnek, hogy bármikor kialakulhat a spanyolnáthához hasonló pusztító vírusfertőzés. Az Egészségügyi Világszervezet frissítette a potenciálisan világjárványt okozó betegségek listáját, amire egy bizonyos X-kór is felkerült. Hogy mi ez, miért kell tudnunk róla, arról a trópusi és egyéb halálos fertőzések specialistáját kérdeztük.   

 

Cihangir: „Nem vagy az apám ettől kezdve!”

A fiatal herceg szíve darabokra tört, mikor megtudta, szeretett Musztafáját a szultán kivégeztette. Abban a pillanatban Cihangirban eltört valami, és onnantól kezdve már csak gyűlöletet képes érezni az uralkodóval szemben.

Bartha Zsolt: „Közveszélyes vagyok!”

A Rózsa tulajdonosa teljesen elérzékenyült, mert ráébredt, valóban veszélyt jelent a szeretteire.

A hetvenen és a felhőkön túl

András 72 éves, de a kora egy cseppet sem tántorítja vissza az ejtőernyőzéstől. Sőt, már 1480 ugráson is túl van! De vajon mit szól hozzá a párja, Éva?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való