KERESÉS search-close

félelem

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "félelem"

Mesi Karesznak: „Nem akarlak téged és Tedit is elveszíteni…”

Mesi ráébredt, hogy ha most sem sikerül kapcsolata Karesszal, már többet veszít, mint a párját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Élelmiszert halmoznak fel a britek

Élelmiszert halmoznak fel a megállapodás nélküli Brexittől tartó britek. Egy friss felmérés szerint a felnőttek negyede előre vásárol, mert tart attól, hogy Nagy-Britannia tervezett uniós kilépése, vagyis március 29-e után nehezen jutnak majd be az unióból származó élelmiszerek a szigetországba. Ez pedig hiányhoz és áremelkedéshez vezethet.

IJESZTŐ: szellemek a Villában!

Az egyik éjjel a villalakók fülét különös hangok ütötték meg...

 

Mi történt? James McAvoy halálra rémült!

A színész őszintén vallott az Az második részének forgatásáról, ahol majd kiugrott a bőréből…

Éjszaka egy idegen járt a Villában?

Vivit a frász kerülgette, majd a földre esett ijedtében, amikor meghallotta, hogy valaki becsukta a Villa ajtaját. Vajon ki volt az a titokzatos idegen?

Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán

Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, azt mondták többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek

Te mitől félsz?


szerző:
2018.11.08. 16:20
Te mitől félsz?

A félelem alapvető emberi tulajdonságunk. Félünk az ismeretlentől, a magasságtól, a pókoktól és még ki tudja mi mindentől. A Nap kérdése rovatunkban ma a félelmet jártuk körül.

Egy aprócska gyík okozott óriási felfordulást a Villában!

Greg, Reni és Cintike üldözőbe vették a fenevadat, aki fürgeségével állandóan kicselezte a rettegő villalakókat.

Patkányinvázió Budapesten?

Egyre gyakoribb, hogy Budapesten, ami sokáig patkánymentes övezet volt, patkányokat látnak rohangálni. A nyáron volt némi probléma az irtással, egy ideig senki sem végezte el ezt a munkát, talán ennek is köszönhető, hogy ötször annyi a patkány, mint korábban.

Selena Gomez után Justin Bieber került a padlóra?

Úgy tűnik, nemcsak a rajongók aggódnak a híres énekesnő állapota miatt, hanem a volt barátja is.

Nem mer hazamenni a gázoló

Nem mer hazamenni a nő, aki szombaton ütött el egy 5 éves kislányt Encsen. A gyerek egy teherautó mögül szaladt a kocsi elé, a sofőr már nem tudott megállni. A család ezután rontott a mentősökre és az asszonyra - úgy megverték, hogy kitört egy foga. 

BENCE: legnagyobb félelmeit győzte le a Survivorben

Bence a Survivor egyik legérdekesebb karaktere volt. Hosszú szakállával, és hatalmas izmaival mindenkit meglepett, mikor elmesélte, hogy óvó bácsiként dolgozik, a többiek mégis kiszavazták.  A Fókusz stábja a kieséséről és legnagyobb félelmeiről faggatta az óvó bácsit!

Sötétedés után már nem mennek az utcára a vaddisznók miatt

Egyre több a vaddisznó Badacsonytomaj és Zánka között. Van, aki sötétedés után már nem szívesen megy az utcára emiatt. Majdnem nyolcszázan írtak alá egy nyílt levelet, amelyben azt kérik a polgármestereket tömörítő Balatoni Szövetségtől, hogy tegyenek valamit a helyzet rendezésért. 

Senki sincs biztonságban a Survivorben!

Intrikák, cselszövések, taktikázás és megannyi konfliktus. Pont egy évvel ezelőtt indiult a Survivor, de a törzsek háborúja lassan törzsön belüli háborúvá vált. A védettségi játékot elveszítő Ibon törzs szerdán egyhangú szavazással úgy döntött a tanácson, hogy Nórit küldi haza a szigetről.

Félelem és fóbia: ezektől rettegnek a sztárok!

Mindenki retteg valamitől! Ez az érzés az emberiséggel egyidős, így természetesen, hogy a félelem a sztárokat sem hagyja nyugodni.

Vannak félelmeid, fóbiáid?


szerző:
2018.08.28. 16:20
Vannak félelmeid, fóbiáid?

Mindenki fél valamitől. Vannak, akik sikítva szaladnak el, ha meglátnak egy pókot, mások a sötétségtől rettegnek. Természetesen a félelmek a sztárokat sem hagyják nyugodni.

Félelemből és könnyekből sem lesz hiány a Nyerő Páros új évadában!

Solti Ádámnak és párjának, Kis Berninek egy több méter magas esküvői tortára kellett felmászniuk. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Roland késsel a kezében találta meg a rettegő Annát

Sanya megjelent a Bécy-villában, és megfenyegette Annát, aki rémülten fordult Rolandhoz segítségért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

„A gyermekért bármit megtennék!”

Miután Ricsi meglátta, hogy a párja, Anita egy Józsi nevezetű férfivel csetel, teljesen összetört. Ráadásul attól retteg, ha Anita elhagyja őt, közös gyermeküket is magával viszi majd.   

Hürrem: „Aláírtad a halálos ítéletedet!”

A szultána már biztos abban, hogy eddig egy kígyót melengetett a keblén, és ezt a veszélyes némbert maga adta át Szelimnak. Hürrem most azon van, hogy Nurbanu megkaphassa végre a méltó, és megérdemelt büntetését.

Vicces: nem találnád ki, mi Leó legnagyobb félelme

A legtöbb macska sok mindentől fél, közülük is talán a legfélősebb a nap felvételén látható Leó, aki egy porszívótól retteg.

 

Balázs: „Nem tudom a pelenkáját cserélni!”

A tényt, hogy Hanna akár tolószékbe is kerülhet, az ifjabb Berényi egyelőre nem bírja feldolgozni…

Szulejmán: „Volt bármilyen szereped Musztafa halálában?”

Az uralkodó nem tudott és nem is tud megküzdeni Musztafa halála óta érzett lelkiismeret-furdalással, és azzal a tudattal, mi van akkor, ha ártatlanul halt meg a fia, és sosem akart Musztafa lázadni, csak Hürrem koholmánya az egész. Így eljött a nap, mikor Szulejmán Hürrem szemébe néz, és felteszi neki azt a kérdést, melyet bár ne tett volna fel sohasem.

Medvelázban a fél ország

A Fókusz stábja egész éjszaka a medve vagy medvék nyomában járt. A helyiek félnek és azonnal intézkedést várnának a hatóságoktól. Azt szeretnék, hogy altassák el az állatokat és vigyék el onnan jó messzire. De nem történik semmi.

Tamás igazi Pókember


szerző:
2018.06.01. 18:00
Tamás igazi Pókember

Tamás valódi parkour-megszállott, és bár kisebb horzsolások kivételével nem volt komolyabb balesete, barátnője sehogy sem tud belenyugodni barátja szenvedélyébe. Lehet erre rámegy a kapcsolatuk is?

Luca: „Terhes vagyok!”

Hihetetlen ténnyel kell szembenéznie a fiatal lánynak…

Nurbanu kegyetlen gyilkos lenne?

A trónért való küzdelem nemcsak a hercegeket bolondította meg, hanem a szultánákat is. Nurbanu és Huricihan nyíltan gyűlölik egymást, de addig még sosem fajult el a beszélgetésük, vagyis a viták hevében - egy pofonon kívül – semmilyen más tettlegesség sem volt. Most azonban Nurbanu teljesen elveszítette az eszét és súlyos csapást mért ellenfelére, Huricihanra.

Segítség, kígyók a lakásban!

Panni bátyja kígyókat és hüllőket tart a szobájában, amik nem igazán a lány „idegeinek valók”. Ráadásul nem egyszer előfordult már, hogy a kígyók szabadon mászkáltak a lakásban…

Óvakodj, ha átléped a barátod küszöbét…

Géza az egyik legjobb barátjának tartja István, ám nem mindig megy át szívesen a barátja lakásába. István ugyanis egzotikus állatokat tart, és Géza szerint „eléggé mániákus…”

A nagymama, aki patkányok között él

Katalinnak elege van abból, hogy veje meztelenpatkányokat tart otthon, ráadásul az is előfordult már, hogy az egyikük megharapta az unokáját. A nagymama irtózik a rágcsálóktól, az esetleges fertőzésekről nem is beszélve.

Iskola helyett vloggerkedés


szerző:
2018.05.15. 18:00
Iskola helyett vloggerkedés

Ágnes a lányáért, Rékáért aggódik, aki a vloggerkedés miatt az iskolát is szünetelteti. Meg lehet ebből élni? Valóban ez a jövő? A kétségbeesett anyuka feltárta félelmeit lányának…

Mindörökké motoron!


szerző:
2018.05.07. 18:00
Mindörökké motoron!

Niki párját egy szörnyű baleset érte, ráadásul bal karját is elvesztette a motorbalesetben. A férfi azonban nem hagyott fel a szenvedélyével, és műkarral folytatja a motorozást, Niki nem kis rémületére…

Barátok közt: Novák László súlyos betegségben szenved!

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Lacinak sajnos súlyos cukorbetegsége van. Mivel a férfi egyáltalán nem vette komolyan a rosszléteit, az egyik régi lakó, Enikő úgy döntött, akkor Laci tudta nélkül vesz tőle egy csepp vért. Kiderült, mindenben igaza volt a fiatal lánynak…

Hürrem Szulejmán ellen fordul?

Hürrem egész életét arra tette fel, hogy gyermekeit biztonságban, szeretetben és jólétben nevelje fel. Sajnos, ha az ember fia hercegnek születik, eljön az idő, mikor dönteni kell, ki kerüljön a trónra. A szultána így is rengeteg áldozatot hozott annak érdekében, hogy egyszer majd a saját fia legyen a szultán. Hürrem úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy Bayezid mellé álljon, csakhogy így szembe kell mennie Szulejmánnal.

Barthának ez volt az utolsó húzása!

Krisztián azon volt, hogy segítsen Zsoltnak, de csak eddig… 

Fogyjunk együtt!


szerző:
2018.04.12. 18:00
Fogyjunk együtt!

Melinda egy diétának köszönhetően 1 év alatt 37 kilót fogyott. A nő azonban nagyon aggódik nővére, Eleonóra miatt, és szeretné, ha ő is követné a példáját. Ösztönzésképpen még egy fürdőruhát is hozott magával. A cél, hogy nővére beleférjen a nyári strandidőre…

Sosem látott bosszúhadjárat a Mátyás király téren

Három éve történt, hogy Berényi András özvegye, Zsuzsa úgy dönt, nem folytatja így tovább, ugyanis megboldogult férjének az alapítványi pénzalapja már pedig őt illeti. Mikor Nóra meghallja Zsuzsa tervét, egyszerűen nem jut szóhoz, hitetlenkedve hallgatja végig.

Miklós vonzódik Julihoz?

A cégtulajdonos jól érezte, hogy kolléganője szinte menekül előle, de mikor kiderült, hogy miért, még a szeme sem rebbent…

„Sovi, nyugodj már le!”

Sovitól már mindenki megszokta, hogy túlpörög a konyhában, azonban a középdöntő kapujában akkora feszültség volt benne, hogy minden eddiginél erősebben tört ki rajta a pánik. Beszélni sem tudott, amikor Zé és a Séf odamentek hozzá.

A rockzenész, aki retteg a pókoktól

Alexandra imádja a hüllőket, ráadásul negyven kígyóval él egy fedél alatt. Egyik legjobb barátja, Ákos rockzenészként elég sok extrém emberrel találkozott már, de barátnője hobbija a frászt hozza rá. Most eljött az idő, hogy egy brazíliai fehértérdű madárpókkal ismerkedjen meg közelebbről…

Miklós: „Olyan ez, mint egy válás”

Éva egy dobozzal érkezett a stúdióba, amibe férje motorkulcsát lakatolta le. Mindezt azért tette, mert párja szenvedélyes motoros, és mivel két éve volt egy súlyos balesete, Éva szeretné, ha végleg felhagyna szenvedélyével.

Félelmek fogságában


szerző:
2018.03.28. 17:45
Félelmek fogságában

Rettegés az anyóstól, halálfélelem a gomboktól, iszony a lyukaktól vagy paranoia a metrótól. Néhány fóbia a több száz közül, amelyek nap, mint nap rengeteg ember életét teszik pokollá. Van, aki annyira fél, hogy pánikrohamot kap vagy akár sikítva menekül, ha a rettegett dolog a közelébe kerül.

Hogyan terel egy táborba a gerjesztett félelem?

Történet arról, hogyan végez vélt ellenségével a zsarnoki rendszer, hogy még ideig-óráig hatalmon maradhasson. Hogyan gerjeszt bennünk félelmet az előítélet?

Dobó Ági és családja hatalmas kalandra készülnek!

A Konyhafőnök VIP második évadának nyertese már tűkön ül az izgalomtól, hiszen párjával idén tavasszal fognak először együtt utazni a picikkel, ráadásul repülővel! De vajon milyen nehézségekkel kell szembenézniük a szülőknek? Hogyan lehet egy másféléves, örökmozgó gyerkőcöt lekötni az úton? Ági őszintén mesélt a közelgő nyaralásról, amiről természetesen videóblogot is készít majd.

Bartha Zsolt szörnyű ténnyel szembesül

Hat évvel ezelőtt mikor még a Rózsa tulajdonosa és Szentmihályi Zsófi egy szép párt alkottak, sokszor bonyolódtak hatalmas vitákba. Az egyik alkalommal Zsolt beletrafált a fiatal lány egyik félelmébe, ugyanis Zsófi elárulta a kedvesének, lehet, soha nem akar gyereket.

Kornél aggódik, hogy Piros nem elégedett vele...

Végre egymásra találtak a szerelmesek, de valami mégis beárnyékolja a kapcsolatukat. Kornélnak vannak elképzelései, hogy mi lehet a baj.

Támadhat a spanyolnáthához hasonló pusztító vírus?

Tudósok most arra figyelmeztetnek, hogy bármikor kialakulhat a spanyolnáthához hasonló pusztító vírusfertőzés. Az Egészségügyi Világszervezet frissítette a potenciálisan világjárványt okozó betegségek listáját, amire egy bizonyos X-kór is felkerült. Hogy mi ez, miért kell tudnunk róla, arról a trópusi és egyéb halálos fertőzések specialistáját kérdeztük.   

 

Cihangir: „Nem vagy az apám ettől kezdve!”

A fiatal herceg szíve darabokra tört, mikor megtudta, szeretett Musztafáját a szultán kivégeztette. Abban a pillanatban Cihangirban eltört valami, és onnantól kezdve már csak gyűlöletet képes érezni az uralkodóval szemben.

Bartha Zsolt: „Közveszélyes vagyok!”

A Rózsa tulajdonosa teljesen elérzékenyült, mert ráébredt, valóban veszélyt jelent a szeretteire.

A hetvenen és a felhőkön túl

András 72 éves, de a kora egy cseppet sem tántorítja vissza az ejtőernyőzéstől. Sőt, már 1480 ugráson is túl van! De vajon mit szól hozzá a párja, Éva?

Vajon mire készülhet Bözsi mama?

Ahogy nő Vilmosék pluszbevétele, úgy nő a feszültség közöttük, és ezt még az is tetézi, hogy úgy tűnik, Bözsi mama nagyon készül valamire…

Veszély fenyegeti Lucát és Bandit?

A fiatalok első randevúja idillinek indult, míg egy rejtélyes, kapucnis alak közbe nem avatkozott…

Aurelio szakított a párjával!

Három évvel ezelőtt a BeleValó műsorvezetője azt mesélte, hogy nincs túl jó passzban. Kiderült, Zsófival épp akkor szakítottak, és mint mondta, akármennyire is hiányzott neki a lány, nem akarta elkapkodni a dolgot. Szeretett volna néhány napig egyedül lenni, hogy megemészthesse a dolgokat.

Gyuri cseppet sincs kibékülve a tűvel és a vérvétellel...

Látnod kell, hogyan küzd Gyuri az ellen, hogy vért vegyenek tőle! Vajon Erika a segítségére siet? Szombaton este 20 órakor kiderül A mi kis falunk harmadik epizódjából!

Örökre lezárult egy korszak: Musztafa meghalt!

A herceg hiába reménykedett a szíve mélyén abban, hogy az apja mégsem ítéli halálra, és hiába vágyott Szulejmán szeretetére, sosem kaphatta meg. Musztafa sorsa megpecsételődött azzal, mikor belépett a sátorba, ugyanis soha többé nem hagyhatta el élve azt.

Gigi egyik álma válhat valóra?

A fiatal lány szinte már lemondott élete legnagyobb vágyáról, mikor egy váratlan dolog történt.

Takács Nikolas legyőzte a legnagyobb félelmét

A 2010-es X-Faktorban ismertté vált Takács Nikolas a Magas-Tátra Lomnici-csúcsán győzte le tériszonyát.

A napfogyatkozás elhozta a palota legsötétebb perceit

A gyönyörű, de egyben félelmetes égi jelenség mögött mindenki a rosszat sejti. A nappali sötétséggel sajnos a baj is valóban elérkezett: Musztafa sorsa egyre szomorúbb fordulatot vesz, Szulejmán teljesen összetört lelkileg, és Cihangir aggódása, hogy a herceggel valami történik, teljesen felemészti. 

Emília ördögi tervet eszelt ki!

A pszichológusnő mindent megtesz, csakhogy Natasa mellette maradjon…

Újra az RTL Klubon a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja!

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya, amelyről pont egy évvel ezelőtt számoltunk be. A műsor készítői január 31-ig várták a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem volt kérdés, mindenképpen érdemes volt belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehettek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhatott.

Evelin a múltja elől menekülve hagyta ott új munkahelyét

Reggel Niki ki tudott békülni Lalival, miután előző nap véletlenül tönkretette a ruháját. Később Evelin randira ment a bár szakácsával, Tomival és rájött, hogy a fiú kábítószerezik. Evelin ettől megrémült, hogy visszaeshet, sutba dobta az állást és megkérte Nikit, hogy együtt keressenek új helyet. Niki először vonakodott, mert ebben a bárban tényleg jól keres, ám végül a barátságuk kedvéért megtette ezt a szívességet Evelinnek.

Figyelem! Sok kutya fél a petárdától!

Két éve már elmondtuk, a szilveszteri tűzijátékoktól sok kutya megrémül, ha megrémül, akkor pedig támadhatnak is, ezért óvatosan kell megközelíteni őket. Erre figyelmeztettek a hódmezővásárhelyi állatvédők is, akik szilveszter éjszaka autóval járőröztek a városban, hogy befoghassák a kóborló kutyákat.

Kárt okoznak az elszaporodott hódok?

Két éve történt, hogy hódok költöztek Csákánydoroszlóra. Elrágták és kidöntötték a fákat a Vörös-patak partján, de nem kímélték a kerti gyümölcsfákat sem. A helybéliek annak sem örültek, hogy az amúgy is árvízveszélyes faluban még gátakat is építettek a mederbe. A falunak nem volt elég pénze arra, hogy rendszeresen kitisztítsák a patakot.

Ajajj! Piros fogságba esett?

Miközben Lehel és Béla a lovarda pénzügyeiről tanácskoztak, egyszer csak két gyanús alak toppant be a virágüzletbe, akik pénzt követeltek a tulajdonostól, és az sem tartotta vissza őket, hogy porrá zúzzanak néhány cserepet. Piros és Béla hiába próbált elmenekülni, semmi esélyük sem volt...

Aliz: „Terhes vagy?”


szerző:
2017.12.19. 22:50
Aliz: „Terhes vagy?”

Hannát kételyek gyötrik a gyermekvállalással kapcsolatban, és az egyik alkalommal úgy dönt, kiönti a szívét Aliznak.

A sztárok mindent bevállaltak a Rettegés fokában?

A Rettegés foka először 2005-ben került az RTL Klub képernyőjére, a szereplőket saját félelmeikkel szembesítették a műsorban. Akkor hazánk kedvenc sztárjai, köztük például Győzike, Sebestyén Balázs vagy éppen Pákó vállalták a kihívásokat.

Berényi Ágnes most aztán nagy bajban van!

Veintraub Barna úgy dönt, nem hagyja annyiban a dolgot, és mindenképp kikezd a Berényi családdal.

Barbi egy szörnyű kapcsolatból menekült el

Rengeteg bántalmazott nő van Magyarországon, akiknek erőt adhat Barbi története. Neki és lányának sikerült elmenekülnie a szörnyűségek elől, és most egy szebb és boldogabb életet élhetnek.

Félelem és rettegés a Szulejmán palotájában!

Cihangir herceg kimondja azt, amit eddig senki sem mert. Az uralkodó betegségével eljött az az idő, hogy szinte mindenki retteg valamiért: valaki az életét, valaki a jövőjét, valaki a vagyonát, valaki a hatalmát és valaki a gyermekeit félti. A kérdés csak az, ki mer szembenézni az ősi félelmeivel, és ki az, aki ebben a helyzetben is emberséges marad?

Ők azok a játékosok, akik idő előtt elhagyták a Villát!

Három évvel ezelőtt történt, hogy VV Dóri könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

Bátorságpróba: Gyomorforgató pókerpartin vettek részt a dzsungellakók

Tenyának, Klaudiának és Rozinának egy igen különleges kihívással kellett szembenéznie, ugyanis, ízeltlábúakat kellett enniük, amiért cserébe féregfillért kaptak, hogy azokat levásárolhassák a dzsungelboltban.

Hürrem így még sosem volt kétségbeesve!

A szultána retteg, és attól fél, hogy Szulejmán talán már soha többé nem fog felépülni. Sümbül ekkor felhívja Hürrem figyelmét arra, hogy tilos elhagynia magát, mert az ellenségei lesben állnak, és csak erre az alkalomra válnak.

Tóth Andi zokogva tért vissza a táborba

Andi teljesen kikészült a Bátorságpróbán, ahol különféle bogarak borították el a testét. A fiatal lány könnyek közt tért vissza a táborba, ahol megpróbálták őt megvigasztalni a többiek.

Halálos fenyegetést kapott a magyar Ken baba!

Alig egy hónapja, hogy bemutattuk Magyarország első élő Ken babáját, Greget. Gregnek az a vágya, hogy minél jobban hasonlítson Barbie szerelmére, Ken babára. Az ismertség viszont nem várt következményekkel is járt. Üzenetben fenyegették meg azzal, hogy ha tovább folytatja ezt a Ken baba őrületet, az életére törnek.

Félelem és rettegés a ValóVilágban!

A VV 7 szériájában, azaz három évvel ezelőtt, az egyik játékos, Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A fiú egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba.

Ludwig szelleme ismét kísért?

Ágnes és Liza azt hitte, örökre búcsút mondhatnak a rémálmoknak, de most úgy tűnik, mégsem.

„Nem magán múlott, megtett mindent!” – Kriszta és Gábor története, Zétény születése

A fiatal pár örömmel és boldogan várta a nagy pillanatot, kisbabájuk érkezését. Úgy érezték, mindenre fel vannak készülve, és nem történhet semmi baj kisfiuk születésekor. Azonban az élet minden forgatókönyvet szeret átírni, ez történt most is.

Mitől félnek a Comet jelöltjei? Kinyomoztuk!

Kevés ember van a világon, aki semmitől sem fél. Félelmeink nagyon sokfélék lehetnek. Most a sztárok között kérdezősködtünk arról, ők mitől félnek a leginkább.

Gigi végzetes hibát követ el?

Veintraub Barna terve letörölheti Berényiéket a föld színéről?

Mitől félsz?


szerző:
2017.11.16. 16:15
Mitől félsz?

Kevés ember van a világon, aki semmitől sem fél. Félelmeink nagyon sokfélék lehetnek. Most a sztárok között kérdezősködtünk arról, ők mitél félnek a leginkább.

Mátyás szerint a szerelem kortalan

Bár Mátyás anno fogadásból jött össze Noémivel, most mégis a legszerelmesebbnek érzi magát. A 21 éves lány viszont attól retteg, hogy 18 éves párja még nem élte ki magát igazán, és legnagyobb félelme, hogy emiatt el fogja hagyni őt. Matyi azonban olyan komolynak érzi kapcsolatukat, hogy még Noémi kezét is megkéri…

Berta Dani visszatért önmagához!

Dani az ötödik élő show-ban visszakanyarodott a gyökereihez, hiszen ismét a saját hangszerelésével lépett a színpadra. Ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy a párbaj lehetősége ismét ott van a levegőben…

Tóth Betti:

Alexa a sminkszobában látogatta meg Bettit, aki bár tartott attól, hogy a trónemelés balul sülhet el, szerencsére nem történt semmi baj. És vajon miért döntött ByeAlex mentoráltja a hajvágás mellett? Betti ezt is elárulta!

Ezen a Celeb vagyok, ments ki innen! videón sírva fogsz röhögni!

Két évvel ezelőtt a dzsungel királyának kikiáltott Pákó mehetett az egyik bátorságpróbára. Társai már akkor tudták, nem fognak sokat vacsorázni aznap. Végül igazuk is lett, ugyanis Pákónak ismét állatokkal kellett szembenéznie, és mint tudjuk, retteg az összes élőlénytől, ami Afrikában található.

Az énekes úgy döntött, kiszáll az X-Faktorból!

Négy évvel ezelőtt olyan dolog történt a tehetségkutató színpadán, amire még egyáltalán nem volt példa. Bozsek Márk, akit a közönség a Barátok köztből ismerhetett az X-Faktor előtt, az egyik pillanatban úgy döntött, nem szeretné tovább folytatni a versenyt, és kiszállt a 2013-as X-Faktorból. A Fókusz annak járt utána, hogy a fiatal énekes miért is döntött így.

Egy lövés, mely az egész országot megdöbbentette

Itt a bizonyíték, hogy mikor a Barátok közt Zsoltja gondolkodás nélkül lelőtte Miklóst, rengeteg embert megérintett. Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja ott volt a forgatáson, és ha ez még nem lett volna elég, Rékasi Károlyt elvitték egy igazi lőtérre.

Ilyen egy csúnya veszekedés a Mátyás király téren!

Hét éve, hogy Gizella karaktere titokban ugyan, de újra inni kezdett. A házból Vilmos és Kinga észrevették, hogy a nővel megint nincs minden rendben, és mikor Vili bá ezt szóvá teszi Gizinek, hatalmas botrány kerekedik ki belőle.

Anna néni hallani sem akar róla!

Anna néni nagyon büszke mind a 11 unokájára, de egyikőjük hobbija felett nem tud szemet hunyni. Marci ugyanis parkour-megszállott, aki nem tud lemondani veszélyes szenvedélyéről. Nagymamája nagyon aggódik érte, és szeretné, ha unokája teljesen felhagyna a „vad sportolással”.

Ádám borít mindent és bevallja az igazságot Lucáról?

A kérdés csak annyi, Aliz hisz-e majd a fiúnak?

Nem nőnek való vidék az afrikai dzsungel?

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbájára Aleskának kellett mennie. Sajnos egyáltalán nem volt könnyű dolga a hölgyeménynek, ugyanis kígyókkal, krokodilokkal és más bizarr élőlénnyel kellett szembenéznie.

Cihangir: ˝Azt mondtam, menj el!˝

Hürrem egyáltalán nem szeretné, hogy a legkisebbik fia is a hadjáratra menjen, főleg úgy, hogy a hercegnek nincs hozzá ereje. A szultána abban reménykedik, ha eltereli Cihangir figyelmét, marad. Egyik éjjel egy gyönyörű szép ágyast küldenek a fiatal fiúhoz, aki félve, de elfogadja a lány közeledését. Az este egészen addig jól is alakul, amíg Cihangir azt nem gondolja, hogy az ágyas megundorodott tőle a testi fogyatékosságát látva.

Ez lett volna Lofti Begi „megrázó jelenete”

A DJ nemrég még azt hitte, hogy nagyon jól tud főzni, de a korábbi szériák rögtön rádöbbentették arra, hogy van még mit tanulnia a konyhában. Begi azt is elárulta, mitől esett volna kétségbe a korábbi évadokban.

Ilyen az igazi Berényi Miki módszer!

Miklós nem viccel, ha a cég sorsáról van szó. Még akkor sem, ha Bandival kell szembemennie.

Bea „mellbevágó” bejelentésre készül

Mivel Bea sosem volt elégedett testi adottságaival, ezért bevállalt egy mellműtétet. Azóta már jól érzi magát a bőrében, viszont hamarosan mellfelvarratásra készül. Anyukája a legelső beavatkozást is ellenezte, és még nincs is arról tudomása, hogy lánya már a következőt tervezi. Bea most elárulta neki szándékát…

Milán: ˝tudom, hogy csak megjátssza, hogy amnéziás˝

A fiatal fiú nagyon is tisztán látja Miklós helyzetét…

Marika: „Valamit kéne csinálni ezzel a gyerekkel!”

Marika a vejét, Dávidot szeretné jobb belátásra bírni, ugyanis az asszony állítása szerint a fiú nem becsüli meg eléggé a lányát. A fiatal párnak már kisgyermeke is született, és mivel Dávid nem dolgozik, Marika unokáját is félti az anyagi gondok miatt. Az asszony úgy szereti Dávidot, mint a saját fiát, de most már betelt nála a pohár!

Bence és Berci romantikus kabóca röptetésétől garantáltan elolvadsz!

Miután Berci hatására Istenes Bence legyőzte a kabócától való félelmét, a két srác egymást kézenfogva engedte szabadon az állatot. Létezhet ennél romantikusabb pillanat?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való