KERESÉS search-close

félrelépés

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "félrelépés"

Ez itt a megcsalások útvesztője

Tamás belefáradt párja beteges féltékenykedésébe, ezért eljött, hogy végre mindent megbeszéljen Roxánával. Anikó segítségével azonban kiderült, hogy többről van itt szó a férfi félrelépéseinél...

„A diszkóban a mosdóban történt egy dolog…”

Gergő nagy vallomással készül barátnőjének, Zsanettnek, aki eddig csak annyit tudott, hogy Gergő egy diszkóban csókolózott egy lánnyal. Azonban a mosdó mellékhelyiségében több is történt…

Zsebe nem bírja tovább!


szerző:
2018.04.27. 18:00
Zsebe nem bírja tovább!

Zsebe úgy érzi, hogy párkapcsolata holtpontra jutott. A fiúnak ugyanis régebben több félrelépése is volt, amikről Alexa egytől egyig tudott, és bár Zsebe állítása szerint most már teljesen hűséges, barátnője a mai napig féltékeny.

12 évvel fiatalabb szerelméért hagyja el feleségét a színész!

Újabb sztárválásnak lehetünk szemtanúi! Úgy tűnik, Ewan McGregor búcsút mond a gyönyörű feleségének.

Hiába a sok meglepetés, Erzsi képtelen megbocsátani Ervinnek

Ervin és Erzsi Facebookon ismerték meg egymást, és három évig voltak együtt. Erzsi sokat féltékenykedett, Ervin pedig miközben szüneteltették kapcsolatukat, megcsalta kedvesét. A férfi most azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze kapcsolatát Erzsivel. Vajon Ervin vallomása meglágyítja a megcsalt nő szívét?

Válás helyett lánykérés: Enikő adott még egy esélyt hűtlen férjének

István és párja hét éve házasok, de az utóbbi időben nincs minden rendben közöttük. A férfi többször félrelépett, és most azért jött a műsorba, hogy helyre tegye mindazt, amit elrontott. István egy új jegygyűrűt is hozott Enikőnek, annak reményében, hogy kap még egy utolsó esélyt gyermekei anyjától.

Tomi: „Nem úgy fogok rád nézni, mint egy rossz emlékre!

Dani és Tomi karácsonykor jöttek össze, és a fiatalok pár nap után összeköltöztek. Dani, Dani exe és Tomi hármasban éltek együtt Pécsett, aztán három hónap után Tomi és Dani Pestre költöztek. A fiatalok kapcsolata azóta véget ért, ugyanis Tomi többször félrelépett, de Dani szeretné tudni, miért jutottak el idáig.

Szilárd Karolának:

Mikor Karola és Szilárd útnak indulnak, Karola bevallja a félrelépését. Szilárd meglepően lazán reagál rá, és Karola már abban reménykedik, hogy ezzel a dolog el is lett intézve. Mikor Szilárd megtudja Evelintől, hogy Karola pont Andrással bújt az ágyba, a srác teljesen elveszti az fejét.

Hoppá! Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával

Bár Karola boldog Szilárddal, reggel a fürdőszobában rövid flörtre kerül sor közte és András között. Amikor később András feltűnik a munkahelyén, és kikezd a lánnyal, Karola elveszti a fejét, és lefekszik Dani apjával.

Fanni a gyermeke apjának testvérével lépett félre...

Fanni szilveszter este bújt ágyba szerelme testvérével, majd az együtt töltött éjszaka után végleg dobta egykori kedvesét, aki egyben gyermeke édesapja is volt. Miért döntött így a lány, és hogyan élte meg mindezt Krisztián, akit nem csupán barátnője, de testvére is elárult?

Férje nevetve közölte vele, hogy egy másik nőtől lesz fia

Anita egy igen furcsa helyzet során szembesült azzal, hogy férje megcsalta őt, és hogy a szeretőjétől vár gyereket... Vajon hogyan viszonyul most a történtekhez az átvert nő?

Tamás és felesége szeretnék többször látni a férfi szeretőjétől született gyermeket

Tamás és Anita tíz éve házasok és három közös gyermekük van, azonban pár éve született egy másik nőtől is csemetéje az apukának. A feleség nehezen dolgozta fel, hogy párja megcsalta őt, de azóta megkedvelte a kis Zalánt is, akit Annamária szült férjének. Tamás és Anita most azt szeretnék elérni, hogy az egykori szerető többször engedje, hogy a fia az apánál lehessen.

Ádám:

Ádámnak van egy barátnője, csak az a probléma, hogy nem ő az egyetlen a fiú életében. Ádám minden hétvégén megcsalja a barátnőjét, most pedig azért jött el a műsorba, hogy megígérje Elizának, megváltozik. A 20 éves lány azt kérte Ádámtól, hogy tartsa távol magát tőle egy darabig, és majd az idő eldönti, együtt kell-e lenniük, vagy nem.

János elmesélte Anikónak, kikkel és hol csalta meg a feleségét

János őszintén bevallotta Anikónak, hogy négyszer megcsalta már a feleségét, de ő csak egyről tud. A talk show háziasszonya kíváncsi volt a másik három történetre, János pedig nem szégyenlősködött, és mesélni kezdett. Volt egy hölgy, akit egy bajai szórakozóhelyen ismert meg, volt egy fiatal lány, akivel a kukoricás szélén enyelgett, és akadt olyan is, akivel csak a csókig jutott.

Tünde megbocsátja férje félrelépéseit, de ha nem változik meg, vége!

János és párja kilenc éve vannak együtt, van két gyermekük, de a férfi többször félrelépett már. Most azért jött a műsorba, hogy őszintén elmondja a feleségének, hányszor volt hűtlen, és tiszta vizet öntsön a pohárba. Bár Tündi eddig is tudta, hogy párja hűtlen hozzá, János vallomása még őt is meglepte...

Story Extra 2017-07-14


szerző:
2017.07.14. 17:25
Kiderült az igazság! Ashton Kutcher tényleg megcsalta Mila Kunist?

Nemrég lencsevégre kapták Ashton Kutchert, azonban nem a feleségével, Mila Kunisszal, hanem egy ismeretlen, barna hajú nővel. A színész Twitteren vallott a történtekről.

Előző rész (2017. június 14.)

Barbi még mindig nem tudja, hogyan mondja el Joe-nak, hogy félrelépett és teherbe esett. Roland és Gréti Lábodiék irodája előtt hajba kapnak. Milán azon gondolkozik, hogy elhagyja a lakóhajót.

Joe megbocsát Barbinak, és új életet kezdenek

Barbi reggel visszautazott Budapestre, és úgy döntött, hogy a házassága megóvása érdekében nem mondja el Joe-nak a félrelépését...

45. rész - Váratlan ajándék dönti romba a család életét!

Miután Vándorék házassága válságba került, a szülők, Bernadett és Balázs úgy döntöttek, hogy két gyermekükkel vidéken kezdenek új életet. Ám az újrakezdést különös események zavarják meg...

Hoppá! Így reagált Sebestyén Ági Pumped Gabo félrelépésére!

Emlékeztek még arra a videóra, amin Pumped Gabo és VV Zsófi enyelegnek? A lány készített egy fotót Gabo ágyából, amit aztán feltöltött Instagramra, így egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb Ági is megtudja, hogy ott járt a ValóVilág powered by Big Brother játékosa a pasijánál...

Dani:

Evelin reggel észrevette, hogy Dani a klubban töltötte az éjszakát, és megpróbálta felvidítani a srácot. Dorka pont akkor toppant be a klubba, amikor Evi megcsókolta a fiút, Dani pedig sokkot kapott, és Dorka után rohant, nehogy kárt tegyen magában...

Bécy újra kísértésbe esik

Bécy ráhajt Szimónára, és megbeszélnek egy randevút. Este Bécy lerázza a békülni akaró Magdát, és lefekszik Szimónával.

Következő rész (2017. január 31.)

Karesz és Milán reggel szörnyű állapotban találják Sárit a hajón. Bécy ráhajt Szimónára, és megbeszélnek egy randevút. Barbi és Zalán újabb castingra viszi Zsófikát.

Zsófi Bálint helyett Pétert választotta

Bálint megvette a méregdrága jeggyűrűt, és kitalálta, hogyan fogja megkérni Zsófi kezét. Azt tervezte, hogy elhívja ebédelni, elmondja neki, hogy ő a legfontosabb nő az életében, és az ujjára húzza a gyűrűt. Nem is tétlenkedett, közös lakásukhoz sietett, és követni kezdte Zsófit, aki Péterrel volt.

Bécy és Szimóna majdnem lebuknak Magdi előtt

A műszak végén Magda kis híján rajtakapta Bécyt egy légyotton Szimónával. Mivel Bécy rájött, hogy túl veszélyes hely a klub a félrelépésre, úgy döntött, hogy a lakóhajót használja szerelmi fészeknek, azonban oda időközben befészkeltek Kareszék...

Simon képtelen

Simon  flörtölni kezd a főnöke lányával, Tinával és sikerül is felszednie. Már épp szexre kerülne sor, amikor Simon megálljt parancsol, és bevallja magának, hogy Patri miatt képtelen mással lefeküdni.

Dávid lánykérés helyett félrelépéséről tesz vallomást

Dávid és Tamara továbbra is összejárnak szexelni, de miután Tamara azzal fenyegetőzik, hogy kitálal Dalmának, Dávid inkább maga közli vele a hírt, amit Dalma nem fogad jól.

Máté bevallja Evelinnek, hogy félrelépett

Máté – akit kínoz a lelkiismeret-furdalás a félrelépése miatt – végül összeomlik, és bevallja Evelinnek a Virággal töltött éjszakáját. Evelinben egy világ omlik össze, szakít Mátéval, és az albérletből is el akar költözni.

Fókusz 2016-06-03


szerző:
2016.06.03. 18:55
Peti megtudja, hogy Attila félrelépett

Ottó véletlenül megsejti, hogy Attila és Nóra összegabalyodtak. A fiú az elején még bizonytalankodik, hogy elmondja-e Petinek, de végül győz az igazság.

Attila megcsalta Julit, és nem hiszitek el, hogy kivel!

Egy kis segítséggel ugyan, de az ügyvédnő beleegyezik, hogy végső búcsút vegyen Robitól. Attila szívből segít az özvegynek, miközben – talán észre se veszik – egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

37 millió házasságtörő retteghet

37 millió félrelépő retteghet. Még júliusban törték fel hackerek a legnagyobb megcsalásra buzdító társkereső oldalt, és most közzétették a felhasználók adatait. Nevek, e-mail címek, telefonszámok és a legféltettebb szexuális fantáziák is kikerültek az internetre. Egy válóperes ügyvéd kajánul azt mondta: idén nekik a karácsony szeptemberben lesz.

Reflektor 13-09-11


szerző:
2013.09.11. 23:40
Reflektor 13-09-11

Reflektor: Krasznai Tünde nem szégyelli a múltját. Kefir szerelemből lépett félre.

Reflektor 13-07-12


szerző:
2013.07.13. 01:05
Reflektor 13-07-12

Reflektor: Antal Timi bemutatja a szerelmét. Bébibumm a sztárvilágban.

Reggeli - Csak csajok 12-08-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-06-21


szerző:
2012.06.21. 20:55
Fókusz 12-06-21

Fókusz: Durvul a vita! - Dj-k támadják VV Seherezádét, aki nemrég lemezlovasnak állt. A lány most visszaszól kritikusainak. Ki a hibás? - A nőknek vagy a férfiaknak bocsátják meg inkább a félrelépést? Miről árulkodnak a szerelmi tragédiák? Landolt az óriás - Ott voltunk, amikor titokban megérkezett Bruce Willis filmjének hatalmas helikoptere. A monstrumban 180-an is elférnek.

Reflektor 12-03-19


szerző:
2012.03.20. 00:45
Reflektor 12-03-19

Reflektor: Istenes Bence félrelépett! Szerelme, Anikó mégis ugyanúgy sürög-forog körülötte, talán jobban, mint korábban. Debütált az új Csillag Születik zsűri!

Lázár morbid receptje az egyéjszakás kalandról

Először reagál Kovács Lázár a napokban megjelent újságcikkekre. Félrelépéséről és házasságon kívül született kisfiáról szinte mindenhol címlapon számoltak be. A sztárszakács saját internetes oldalán meghökkentő receptet ír szerelmi kalandjáról.

Zűrös spanyolországi félrelépés

Egy asszony megrendezte saját elrablását, hogy több időt tölthessen szeretőjével.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való