KERESÉS search-close

férj

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "férj"

Több késszúrással megölte feleségét egy férfi, majd feltehetően öngyilkos lett

Családi tragédia a Zemplénben. Több késszúrással megölte feleségét egy férfi Pácinban, majd  feltehetően öngyilkos lett. Az asszony pár hete az egyik lányával költözött a településre. A férfi kedden este megjelent a háznál, és hangos vita után megölte az asszonyt. Ezután kocsiba ült, majd Sárospatakra hajtott, ahol a belvárosban egy parkoló autónak ütközött. Mire a mentők a helyszínre értek, meghalt, feltehetően öngyilkos lett.

Tihanyi Tóth Csaba: „Furcsa lesz Gizi nélkül

A színész elárulta nekünk, hogy mit szeret Novák Laci karakterében, de arról is szó esett, hogy a Mátyás király tér Macija pontosan min mehet keresztül, miután elhagyta őt a felesége.

Tagadja, hogy bántalmazta volna volt feleségét

Fegyvert tartott volt felesége fejéhez és kést szorított a torkához a gyanú szerint egy pécsi férfi, akit hétfőn otthonában fogtak el a kommandósok. A nő tett bejelentést, azt állította, hogy a volt férje heteken át többször is bántalmazta. Híradónknak nyilatkozott a kapcsolati erőszakkal gyanúsított férfi, szerinte a volt neje csak azért állít ilyeneket, hogy bosszút állhasson a válásért.

Letartóztatták a férjét halálra szúró tokodi nőt

Letartóztatták a férjét megölő tokodi nőt. Az asszony múlt vasárnap veszekedés közben szúrta mellkason házastársát, akinek az életét már nem tudták megmenti. Egyik fiuk szerdán az RTL Híradónak azt mondta, nem tudják megbocsátani, amit édesanyjuk tett, számukra ő is meghalt. Az asszony már többször volt agresszív családtagjaival.

Ártatlannak tartja magát a férje megölésével vádolt nő

Ártatlannak tartja magát az a nő, akit férje megölésével vádol az ügyészség. A férj 2017-ben rátámadt az asszonyra, aki beült a kocsijába, és menekülés közben elgázolta, majd ezután sem állt meg, hanem áthajtott a férfi testén. Ügyvédje szerint az asszony jogos védelmi helyzetben volt. Az ügyészség azonban erős felindulásból elkövetett emberöléssel vádolja.

Völgyi Zsuzsi új dolgokat szeretne kerekíteni a férjének

Az énekesnő férje imádja a különleges dolgokat, így Zsuzsinak az az első számú célja, hogy az újonnan szerzett ismereteit párján tesztelhesse.

Ancsa aggódik alpinista férje életéért

A nő nem igazán nézi jó szemmel párja veszélyes munkáját, ráadásul legnagyobb rémálma, hogy fiát egyedül kell felnevelnie. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Örök szerelem? Ildikó 22 év után is érez valamit volt férje iránt

A nő a mai napig a szíve felett hordja Péter nevét, és tudja jól, hogy nem múlt még el az az egykori szikra. Vajon ismét egy család lesznek? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó Lajosnak: „Te ekkora papucs vagy?!”

Bár Dalma egész nap otthon van a gyerekekkel, mégis elvárja, hogy férje ágyba vigye neki a vacsorát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Péter megkéri Edina kezét, ha a lány megváltozik

A fiatalok 11 hónapja vannak együtt, de már kétszer szakítottak. Péter szerint az a legnagyobb baj a lánnyal, hogy iszonyúan féltékeny. Ha változtat ezen, feleség lesz belőle, ha nem, akkor jön az újabb szakítás... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

KÖNNYFAKASZTÓ: László 16 év börtön után kért megbocsátást exfeleségétől

Az elkeseredett férfi hosszú évek múltán találkozott Zitával, és készen állt arra, hogy minden bűnéért elnézést kérjen. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ancsa férje súlyos betegsége ellenére is pozitív tudott maradni!

Boross Dávid az első napon megismerkedett Ancsával, aki azzal a feladattal bízta meg őt, hogy az évelő növényeket tegye nagyság szerint sorba. A közös munka során kiderült, hogy az Oázis Kertészet dolgozójának férje daganatos betegséggel küzd és kemoterápiás kezelést kap. Ancsa ennek ellenére is igyekszik pozitív maradni! Kattints ide a teljes adásért!

A család szerint a férj gyilkolt

Sosem tudják túltenni magukat a történteken - ezt mondja annak a nőnek a testvére, akit a vád szerint a férje megölt, majd feldarabolt 2014-ben, a Győr Moson Sopron megyei Darnózselin. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat testvérével készült teljes interjút ITT nézheti meg!

Gyebnár Csekka és férje életük egyik legnehezebb szakaszáról meséltek

Két évvel ezelőtt Csekka és férje félelmetes hírt kaptak az orvosuktól: a színésznő szerelménél leukémia gyanút állapítottak meg.

Esztergályos Cecília elárulta a hosszú házasság titkát

Kiegyensúlyozott magánélet, és rengeteg munka a színpadon - Esztergályos Cecília elmondja, neki mire van szüksége a boldogsághoz. A Kossuth és Jászai Mari-díjas színésznő otthonában fogadott bennünket, ráadásul férje először a Story Extrának mesélt arról, hogy ő milyennek látja a feleségét.

Ricsi, a tivornyázó apuka


szerző:
2018.07.25. 18:00
Ricsi, a tivornyázó apuka

Noéminek elege van a férje, Ricsi kicsapongó életéből, hiszen a fiú imád bulizgatni, és a csajozást sem veti meg. Ráadásul a fiatal anyuka szerint az is valószínű, hogy megcsalta őt.

Deutsch Anita a Barátok közt legnagyobb nyertese?

A színésznő a Reggeliben mesélt a Barátok közt castingjáról, a sorozatbeli szerepéről, és arról, hogy mi mindent köszönhet a sorozatnak!

Válassz: a telefon vagy a család?

Alexa már nem tud szemet hunyni férje játékfüggősége felett, hiszen Robi szinte éjjel-nappal a telefonját bújja. A nő komoly ultimátummal érkezett, és választás elé állította párját.

Ha enyém nem lehet, másé se legyen?

Antal sehogy sem tud belenyugodni felesége, Amelita új párkapcsolatába, és mivel papíron még házasok, el sem szeretne válni tőle, nehogy a nő hozzámenjen jelenlegi barátjához.

Zoltán emberrablás áldozata lett


szerző:
2018.05.18. 09:15
Zoltán emberrablás áldozata lett

Még mindig nem tudni semmit a márciusban rejtélyes körülmények között eltűnt Mácsik Zoltánról. Legutoljára egy benzinkúton látták, ahova annak reményében ment, hogy megkapja egy már elvégzett munkájának ellenértékét. A cukorbeteg férfi azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, azonban az kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen, aki ehhez hasonló körülmények között tűnt el. Az eset előtt értetlenül áll a család és a közvélemény egyaránt. A Reggeliben felesége, Mácsik zoltánné volt Peller Mariann vendége.

A párom még szerelmes a volt férjébe?

Tamás és Kata két éve vannak együtt, azonban a lány ex férje sokszor bekavart a pár életébe. Tamás szerint a férfi minden áron vissza szeretné szerezni barátnőjét, ráadásul nem biztos benne, hogy érzelmeik már régen elmúltak.

Titkos SMS-ek a férjem telefonjában

Mikor Beatrix megkapta férje, Attila régi telefonját, több száz SMS-t talált benne. Attila ugyanis több nővel folytatott beszélgetéseket, és volt, akivel találkozott is. Beatrix bizalma teljesen megingott, és nem tudja, bízhat-e még férjében.

LEÉGETT A LAKÁSUK: Mindenük odalett a pusztító tűzben

Négyszer ment vissza az égő lakásba volt feleségéért. Ezt mesélte Híradónknak a férfi, akinek 9. emeleti lakása még szombaton gyulladt ki Győrben. Az asszonyt végül sikerült felébresztenie, és mindketten kijutottak az égő lakásból. Egykori otthonuk azonban semmivé lett. Amit nem a tűz pusztított el, az a hőtől, vagy a koromtól ment tönkre.

Molnár Andi igazi kerékpár megszállott!

Tudtátok, hogy a táncos műsorvezető imádja a biciklizést? Sőt, ha teheti, próbálja úgy intézni mindennapjait, hogy bármikor kerékpárra pattanhasson. Nem véletlen, hogy az eskövőjén sem hagyta otthon a biciklit, na de hogyan ismerkedett meg a férjével? Andi ezt is elárulta!

Peller Mariann:

Először, a Story Extra kamerájának mutatta meg teljes családját, Peller Mariann. A műsorvezető és férje, korábban még nem szerepeltek közösen. Most azonban velünk kivételt tettek és kaphattunk egy rövid ízelítőt irigylésre méltó szerelmükből és mozgalmas mindennapjaikból.

Karesz férjezett nővel kezdett ki?

Míg Mesi randit beszélt meg egy sráccal az interneten, Kareszt meglátogatta egy régi iskolatársa azzal, hogy osztálytalálkozót szervez. Karesz eleinte borzalmasan érezte magát, de egyszer csak megjelent Fanni, aki egyből megdobogtatta a fiú szívét. A közös vacsora során közelebb kerültek egymáshoz a lánnyal, de amikor Karesz megcsókolta őt, Fanni felpofozta, ráadásul a lány férje is megjelent! Karesz letörten ment haza a lakóhajóra, ahol a totál kikészült Lilivel és a többiekkel egy búsulós estét tartottak.

Szabó Zsófi sírva hívta férjét a nagy hírrel

A műsorvezető még most sem fogta fel, hogy bent van a középdöntőben. Zsófi alig hitt a fülének, mikor Zé kimondta a nevét, és első dolga volt, hogy megossza férjével az örömhírt. Vajon kit sajnált legjobban a kiesett versenyzők közül? Zsófi ezt is elárulta!

Mi Józsi titka - Lágyéksérv vagy szerető?

József és Bernadett 2 éve házasok, de a férfi már nem boldog a kapcsolatban. Józsi szerint felesége mindig meg akarja őt változtatni, és mivel nem képesek kompromisszumot kötni, így folytonosak az otthoni viták közöttük. Ráadásul Józsi lágyéksérve miatt szexuális életük is kudarcba fulladt, Bernadett pedig azzal vádolja férjét, hogy szeretője van. Józsi - hogy bebizonyítsa ártatlanságát - ismét megkéri felesége kezét!

Majdnem gyilkosság történt a Heti Hetes stúdiójában?

Papp Réka Kinga nem tett egyebet öt évvel ezelőtt, csak annyit, hogy felmerte hívni Para-Kovács Imrét, akinek a telefonját végül a felesége vette fel. A két nő beszélgetéséből végül egy óriási félreértés adódott, amit majdnem Imre szenvedett el.

Ildikó egy év után találkozott a barátnőjével

Ildikó a legjobb barátnőjével, Ildivel szeretné rendezni kapcsolatát. A két asszony évekig ápolt szoros barátságot, de Ildi férje nehezményezni kezdte viszonyukat, ugyanis szerinte Ildikó szántszándékkal rossz útra terelte feleségét. Ildikó mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze lelkitársát, így még arra is képes, hogy Ildi férjével is szembeszálljon...
 

Ez volt a Survivor eddigi legmeghatóbb pillanata!

Szandihoz az anyukája, Ferihez a legjobb barátja, Sanyi, Barbihoz pedig a férje, István érkezett. Mivel Iliász csak nemrég tért vissza a Holtak szigetéről, ezért ő nem részesült a meglepetésben.

Barbi és a párja újra összeházasodnak!

Barbit óriási meglepetés érte, amikor meglátta a tengerparton felé közeledő férjét, Istvánt. A házasok 10 éve esküdtek meg, és most kiderült, hogy hamarosan újra egybekelenek!

Stevie Wonder újra megnősült!


szerző:
2017.07.20. 13:30
Stevie Wonder újra megnősült!

A Grammy-díjas zenész hétvégén mondta ki a boldogító igent, immár harmadik alkalommal.

Bennfentes titkokat árult el Völgyesi Gabi!

Két éve, hogy a nagysikerű sorozat kezdetét vette, másképp a Szelfi. A kétgyermekes anyuka a Reflektor nézőinek pedig elmesélte, milyen az élet két gyerekkel egy férjjel és plusz egy kamerával. Gabi beavatott minket a legapróbb részletekbe!

Emma megtudja, hogy Lindának családja van

Emma padlóra kerül, amikor véletlenül megtudja, hogy Linda házas, és van egy kisfia is. Linda könyörög Emmának, hogy ne vessen véget a kapcsolatuknak, Emma azonban nem tudja, hogy mitévő tegyen.

Szabó Zsófi elárulta, mikor szeretne kisbabát!

Szabó Zsófi meglátogatta Mikikééket az új Reggeli stúdióban. Zsófi elmesélte, mennyire boldog feleség, és kiderült, hogy hamarosan befejezik a Nyíregyháza és Pest közötti ingázást, ugyanis Törökbálinton építkeznek.

46. rész - A férjem kómában van, de én élek!

Az ipari alpinistaként dolgozó Vadász János egy munkahelyi baleset következtében éber kómába került. A felesége rendszeresen látogatja őt abban bízva, hogy egy nap felébred, azonban több hónapnyi várakozás után úgy dönt, hogy új életet kezd. Ekkor váratlan esemény történik!

A Szulejmán gyönyörű színésznője ismét anyai örömök elé néz! FOTÓK!

A híres török sorozat Mihrimah szultánáját alakító Pelin Karahan március 30-án adott életet második gyermekének. Mindenki jól van és nagy a boldogság. Mutatjuk!

26. rész - Egy hűségteszt végzetes következményei

Egy családapa azt gyanítja, felesége megcsalja őt, ezért próbára teszi. A hűségteszt azonban tragikus véget ér. A férfinak egyetlen célja van, tudni akarja az igazságot. 

Részegen szúrhatta le élettársát

Ki sem tudták hallgatni, olyan részeg volt az az 55 éves férfi, aki a gyanú szerint vasárnap nyakon szúrta egy késsel élettársát Hajdúböszörményben. Miután kijózanodott, mindent beismert a rendőröknek. Úgy tudjuk, az asszony el akarta hagyni, ezért szúrta le. A 48 éves nőt válságos állapotban vitték kórházba, ahol azonnal megoperálták, az állapota azóta stabil.

Joe vallomása gyógyírként hat a nehézségekre

Joe még mindig képtelen volt teljesíteni az ágyban, ezért Barbi szerepjátékkal próbálta újraéleszteni benne a "vadállatot". Később Joe a hotelben bevallotta feleségének az érzéseit, és szempillantás alatt helyrejött minden...

Egy ember meghalt a tűzben

Egy ember meghalt, amikor hajnalban kigyulladt és lángolni kezdett egy családi ház Mosonmagyaróváron. A tetőtér teljesen kiégett, a házban egy család lakott. Az anyát újra kellett éleszteni, kórházba vitték, de ott belehalt sérüléseibe. Férje és fia füstmérgezést kapott. A tűzről egy környéken lakó felvételt is készített, a tűzoltók még délelőtt is locsolták az izzó tetőt.

Ma este kiderül az igazság – Ludwig vajon életben van még?

Felejthetetlen pillanatokkal ért véget a Barátok közt szezonzáró epizódja. Berényi Ági, hogy magát védje egyszer csak kibontotta a mellettük álló fémcsöveket, melyek rázuhantak az őrjöngő Ludwigra, és maguk alá temették a férfit.

 

Story Extra 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 17:25
Dávid lánykérés helyett félrelépéséről tesz vallomást

Dávid és Tamara továbbra is összejárnak szexelni, de miután Tamara azzal fenyegetőzik, hogy kitálal Dalmának, Dávid inkább maga közli vele a hírt, amit Dalma nem fogad jól.

Tamara begerjedt a szigorú Dávidtól

Tamara és Dávid újra találkoztak, ésújra izzott köztük a levegő. Először még képesek voltak ellenállni egymásnak, de amikor Tamara beállított a kanlakba, képtelenek voltak visszafogni vágyaikat, és szexszel oldották a feszültséget.

Évekig terrorizálta a családját

Rendszeresen verte gyerekeit és évekig terrorizálta feleségét az a férfi, aki a vád szerint januárban baltával végzett feleségével, majd felgyújtotta a holttestet. Az ügyészség most emelt vádat ellene. Az iratokból az is kiderült, hogy mindent előre eltervezhetett. Miután az asszony beadta a válókeresetet, férje ellen távoltartási végzést adtak ki, de ez sem akadályozta meg abban, hogy végezzen a nővel. A férfi akár élete végéig börtönben maradhat.

Vilmos: „Azt szerettem volna, hogy engem láss meg először!”

Vilmosék nagyon nehéz pillanatot éltek meg, Bözsit megműtötték. A betegért most tényleg aggódik a férje és unokája is. A nagy izgalomban Alizék el se mozdultak a kórházból. 

 

Megszúrta feleségét és magával is végezni akart

Többször megszúrta feleségét, majd magával is végezni akart hétfőn egy férfi Fehérgyarmaton. Mindkettőjüket életveszélyes állapotban vitték kórházba. A válófélben lévő párnak két kisgyereke van. A rendőrség szerint valamin összevesztek, a férj hirtelen kést rántott, és többször megszúrta vele a feleségét, majd magát is. A nő állapota az RTL Híradó információja szerint most is életveszélyes, a férj már jobban van.

Karjaiban mentette ki megégett feleségét

A kádban talált rá életveszélyesen megégett feleségére, karjaiban vitte ki a lángoló lakásból. A férj könnyek között mesélte el Híradónknak, hogy tegnap a munkából arra ért haza, hogy tatai otthonuk kigyulladt. Az egész lépcsőház megtelt füsttel, a felső szintről a körzeti megbízott menekítette ki a lakókat. Az asszonyt egy nappal korábban engedték ki a pszichiátriáról. Azt, hogy ő okozta-e a tüzet nem tudni.

Alexának újra csalódnia kell a férfiakban

Tihanyban Péter nem bírja tovább, és nekiesik Barbinak, aki egy tölcsér fagyival hűti le a pasit, aki lelép tőlük. A nap végül balhéba fullad, mert kiderül, hogy Győzőnek felesége és gyereke van.

Vitorlázás a családdal Jessica Alba módra

A Sin City gyönyörű színésznője Jessica Alba idén három filmben is szerepet játszott, nyárra viszont minden munkájával végzett. Pihenni Dél-Amerikába ment férjével és két kislányával. Nem is akármilyen módon felejtik el a dolgos hétköznapokat: egy vitorlás hajón töltik a vakációt. A nap sugarai elől pedig divatos szalmakalap védi a színésznőt és tündéri lányait is.

 

Nászút férj nélkül


szerző:
2016.07.13. 19:15
Nászút férj nélkül

A pakisztáni Huma Mobin-nak egyszerre volt szomorú és nagyon vicces a nászútja. A lány és férje természetesen együtt mentek volna Görögországba, csakhogy végül ez nem jött össze, mert a férfi nem kapta meg a vízumot időben. Először úgy gondolták, hogy férj és feleség nélkül mit sem ér egy nászút, de mivel minden ki volt fizetve és visszamondani már semmit nem lehetett, Mobin az anyósával vágott neki az útnak, és közben folyamatosan bánatos volt, így készültek ezek a képek, amelyek azóta az egész világot bejárták.

Vadászpuskával végezhetett szeretőjével

Vadászpuskával végezhetett szeretőjével és önmagával az újpesti férfi. Szerda este a feleség találta meg a két holttestet a házukban. A nő és a férfi akkor már valószínűleg órák óta halott volt. A helyeik szerint a gázszerelőként dolgozó férfi csendes, segítőkész ember volt. Arról sem tudtak, hogy baj lett volna a házasságával. Az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint a férfi valószínűleg döntésképtelen helyzetbe került, amelyből nem látott kiutat.

Könnyebb, vagy nehezebb ma megtalálni az igazit, mint régen?

Én nem akarok mindenáron férjhez menni – így szólt a hatvanas évek slágere. Annak idején, ha valaki mégis esküvőt szeretett volna, és az Istennek se találta a párját, akár már házassági hirdetést is feladhatott. Mások által csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált, kalandorok kíméljenek - ilyen szövegekkel kerestek párt a nők, míg a férfiak inkább a jó kiállásukkal meg a biztos egzisztenciájukkal kérkedtek. Ma meg, elég felmenni az internetre. De vajon tényleg elég?

Fergeteges lakodalmat tartottak Karda Beáék

Karda Beáta gyönyörű menyasszonyi ruhában, és hatvanöt évesen másodszor is férjhez ment. Hogy a bakancslistájáról is kihúzhasson egy kívánságot, - amit halála előtt szeretne átélni - fergeteges lakodalmat is tartottak szerelmével, pontosan olyat, amilyen nagykönyvben meg vagyon írva.

Az igazságot akarja tudni a megölt nő bátyja

Bármi legyen is az igazság, csak derüljön ki - ezt szeretné annak a nőnek a családja, akit a vád szerint a válófélben lévő férje ölhetett meg a Győr-Moson-Sopron megyei Darnózseliben. Az áldozat bátyja nyilatkozott a Híradónak. A gyilkosság majdnem két éve történt, nemrég kezdődött a bírósági tárgyalás. A vádiratban az szerepel, hogy a hentesként dolgozó férfi a házuknál kialakított húsfeldolgozóban feldarabolta, majd eltüntette az asszony holttestét. A férj mindent tagad.

Saját temetésén bukkant fel az asszony, akit a férje bérgyilkosokkal akart megöletni

Filmbe illő jelenetben buktatta le a nő a párját, aki a válás helyett a gyilkosságot akarta választani a kapcsolat befejezésére. A halottnak hitt feleség végignézte a saját "temetését", majd egyszerűen odasétált a megdöbbent férjhez.

Ez az ember eljátszotta a saját elrablását, hogy megcsalhassa a nejét és a szeretőjét egy harmadik nővel

A 33 éves férfi nem bírt a vágyaival, de ahhoz már nem volt elég tökös, hogy őszintén bevalljon mindent a feleségének, ezért inkább felbérelt két fickót, hogy tuszkolják be egy autóba, és rabolják el. Mindezt azért, hogy aztán félreléphessen.

Pelin Karahan: „Erősebb, magabiztosabb és sokkal nyugodtabb vagyok.”

A gyönyörű színésznő a harmincas évei elején jár, most jobban van, mint valaha, pedig a mindig kedves, mosolygós kislányos báj mögött szomorú és megrázó múlt lappang.

15 év után vallotta be, hogy megölte férjét

15 évig titkolta férje megölését egy szegvári asszony a rendőrség gyanúja szerint. A férfiról egész idáig mindenki azt hitte, hogy eltűnt. A rendőrök több tucat tanút hallgattak meg, miután elővették az ügyet, köztük a férfi feleségét is, akit a hazugságvizsgáló buktatott le.

Volt férje lökhette ki az asszonyt

Kilökte volt feleségét az ablakon egy 71 éves férfi Veszprémben a gyanú szerint. Az asszony csaknem hat métert zuhant, de túlélte. Úgy tudjuk, eltörtek a bordái és a gerince is megsérült. A férfi ellen emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség.

"Legyél apa, legyél férj!"


szerző:
2015.07.10. 23:00

Gréta kiakad a múltkori eset miatt, Nikosz pedig hiába kér bocsánatot, ezzel nem old meg semmit. Nikosz édesapja álmát szeretné megvalósítani, ezért éjt nappalá téve dolgozik, Gréta viszont jobban szeretné, ha szerelme először apaként és férjként állna helyt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Reese Witherspoon volt férje kitálalt

Igaz, hogy Reese Witherspoon és Jim Toth már négy éve boldog házasságban élnek, most mégis megszólalt előző férje, és bevallotta, mi volt válásuk oka.

Reese Witherspoon hotelt nyit férjével

Doktor Szöszi és szerelme, Jim Toth már rég óta tervezik, hogy megnyitják saját szállodájukat, azonban eddig még csak terv volt.

Reflektor 15-02-19


szerző:
2015.02.20. 01:35
Reflektor 15-02-19

Reflektor: Farkasházi Réka 20 éve él együtt a férjével. Kiss Gergely tudatosan neveli a lányait.

Kaley Couco férjével töltötte a Valentin napot

Az Agymenők szépsége aranyos képeket posztolt egyik közösségi oldalán Bálint napján, melyek arról árulkodtak, mennyire boldogok szerelmével.

Kaley Couco férjével töltötte a hétvégét

A két sztár, ha tehetik minden idejüket együtt töltik.

Vascsővel verte agyon feleségét egy 76 éves férfi

Úgy tudjuk azért, mert a nő veszekedett vele. Az idős férfi először azt mondta a rendőröknek, hogy a ház előtt talált rá a sérült asszonyra, aki szerinte elesett. Csak akkor vallotta be, hogy ő gyilkolta meg, amikor a nyomozók megtalálták a vascsövet a fészer tetején. Az idős ember akár élete végig börtönbe kerülhet.

60 év együttélés után ölte meg feleségét

Brutális gyilkosság történt Tiszadobon. Baltával verte agyon feleségét egy 80 éves férfi saját otthonukban. Az idős házaspár már több mint 60 éve élt együtt. Gyermekeik megrendülten beszéltek stábunknak a szörnyű tragédiáról.
 

Hogyan alakítsunk ki jó kapcsolatot válás után az ex-szel?

Válás után mind a két fél nagyon sértett ahhoz, hogy megfelelő viszonyt tudjanak kialakítani egymással, és ennek általában a gyerek issza meg a levét. Mit tehetünk az egészséges kapcsolat érdekében? Erre kerestük a választ szakértőnkkel és Klausmann Viktorral.

Esztergályos Cecília 71 évesen szeretne oltár elé vonulni

A színésznő csaknem harminc éve él együtt a hatodik férjével, Fonyódi Péterrel, de hamarosan újra kimondja a boldogító igent. A polgári esküvőt már 25 éve megtartották, a templomira azonban még egy kicsit várniuk kell.

Reflektor 13-08-21


szerző:
2013.08.21. 23:45
Reflektor 13-08-21

Reflektor: Hosszú Katinkának minden álma teljesült. A világbajnok úszónővel az elutazása előtt, az esküvői ruhapróbán találkoztunk. Esztergályos Cecília 71 évesen szeretne oltár elé vonulni. A színésznő csaknem harminc éve él együtt a hatodik férjével, Fonyódi Péterrel, de hamarosan újra kimondja a boldogító igent.

Farkasházi Réka boldogsága


szerző:
2013.02.14. 08:15
Farkasházi Réka boldogsága

Farkasházi Réka a fél életét a férjével töltötte. A 35 éves színésznő még gimnazista korában szeretett bele egy kamasz fiúba, akivel azóta is együtt van és már két gyönyörű gyermeket szült neki.

Szekeres Adrien – ahogy a férje látja

A népszerű énekesnő tizenöt évvel ezelőtt ment hozzá a szerelméhez, akivel azóta is boldog házasságban él. A hírességek házastársát bemutató sorozatunkban ezúttal ismerkedjenek meg Adrien férjével, Kiss Gáborral.

Soma Mamagésa, ahogy a férje látja

Hogy mi a jó házasság titka, arra még nem született meg a tuti recept, Soma és a férje azonban tudhatnak valamit, hiszen már több mint 20 éve élnek együtt.

Reflektor 13-01-10


szerző:
2013.01.11. 01:00
Reflektor 13-01-10

Reflektor: Benkő Dániel intelmei 2013-ra. Soma Mamagésa, ahogy a férje látja.

Hogyan szelídítsük meg a rosszfiúkat?

Öntörvényű viselkedés, kiszámíthatatlanság, szexisen macsós külső – na ez az, ami biztosan elnyeri a nők nagy részének a tetszését. A „rosszfiúkat” a nők ellenállhatatlannak tartják.

VV Eszter anya lett


szerző:
2012.09.26. 07:30
VV Eszter anya lett

A ValóVilág ügyvédnője boldogabb, mint valaha. És erre minden oka meg is van, ugyanis párjával, Imrével nyár óta boldog házasságban él. Bár közös gyermekük még nincsen, Eszter mégis gyakorló édesanyaként éli mindennapjait.

Szinetár Dóra kicsattan a boldogságtól

A színésznő és a férje két hete váratlanul bejelentette, hogy elválnak. Dóra az életében bekövetkezett változásokról mesélt a Reflektor riporterének.

Férjének lelke is ott ült a győztes kajakban

Az „egy hajóban evezünk” mondás Fazekas-Zur Krisztának jelenti a legtöbbet. Az aranyérmes női kajaknégyes hátsó evezőse férjével, Rami Zurral piheni ki az olimpiai izgalmakat, élvezi kedvenc hobbijukat, a stand-up evezést.

Fókusz 12-05-31


szerző:
2012.05.31. 20:50
Fókusz 12-05-31

Fókusz: Az év sztárlagzija - Balogh Edina a valóságban is férjhez ment. Egész nap a nyomában voltunk! Pálinkás fogadtatás - Juhász Marcit hatalmas tivornya fogadta hazatérésekor. Egykori iskolájában leállt a tanítás. Szembesítés - A Csillag Születik döntősei a Fókusztól vették át a sztárok személyre szóló üzenetét. Keresztes Ildikó videóban nyugtatja Jennifert.

Dukai Regina megállj-t int a házasságnak

A modell kedvese, Feczesin Róbert nyerte el az év legsármosabb focistája címet, míg Reginát a legszebb focistafeleségnek választották.

Reflektor 12-01-30


szerző:
2012.01.30. 23:35
Reflektor 12-01-30

Reflektor: Valkó Eszter bemutatta leendő férjét! A műsorvezető rátalált arra az emberre, akivel májusban összeköti az életét. Hajdu Steve és Magyar Attila a színdarabra való felkészülés alatt, a Villalakók pedig a Párbajon izzadtak meg alaposan. Vera kiütötte Esztert.

Fegyházbüntetésre ítélték a férjgyilkos asszonyt

13 év fegyházbüntetésre ítélték hétfőn nem jogerősen azt a nagykanizsai asszonyt, aki 38 készszúrással megölte házastársát.

Volt nejére lövöldözött egy budapesti férfi

A férfi szóváltást követően többször rálőtt a volt feleségére egy XV. kerületi lakásban.

Megölte, majd keresni kezdte feleségét

A gyanú szerint a férje verte agyon eltűntként kerestetett 43 éves feleségét Drávagárdonyban.

Életfogytiglani a skalpolós feleséggyilkosnak

A férfi kegyetlen módszerekkel vetett véget felesége életének, majd a részleteket másnap megosztotta szomszédjával is. Megrázó történet!

Elnáspángolta feleségét a lagziba menet

15 hónap múlva szabadulhat a férfi, aki súlyosan megverte feleségét, miközben saját lakodalmukra tartottak.

Lilu véletlenül lelt rá második szenvedélyére

Az elsősorban családjának élő műsorvezető első lehetőségére nemet mondott, de a tévés szakma így is kiválasztotta őt.

Bekötötték Reese Witherspoon fejét

Ügynökéhez, a feltehetően magyar származású Jim Tothhoz ment feleségül szombaton Reese Witherspoon Oscar-díjas amerikai színésznő.

Zséda fél évig Marilyn Monroe-ként élt

Az énekesnőnek nem jött egyből a siker a Cotton Club Singersből való kiválás után, de talált más megélhetést.

Szekeres Adrien felkarolja a tehetségeket

Az énekesnő szívesen foglalkozik gyerekkórusokkal, akik leginkább templomi énekléssel tudják meghatni őt.

A Facebook-on bukott le a bigámista férj

A népszerű közösségi oldalon vette észre egy frissen házasodott nő, hogy férjének már van egy felesége.

Saját esküvőjén ölt véletlenül

Lelőtt három embert az esküvőjén megjelent rokonok közül egy török férfi vasárnap.

Egy évre mosókonyhába zárta férjét

A férfi csak lejárt szavatosságú tésztát kapott enni, miközben neje és annak szeretője megszabadították fél millió eurójától.

Gyűjtenek a tenerifei magyar nő gyerekeinek

A hétvégén meggyilkolt magyar nő temetésére és árván maradt gyerekei támogatására gyűjtenek.

Kovács Ági titkos násza


szerző:
2010.06.21. 20:47
Kovács Ági titkos násza

Csak utólag, sms-ben értesítette barátait arról, hogy férjhez ment. Az olimpiai bajnok úszónő szűk család előtt mondta ki a boldogító igent.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való