KERESÉS search-close

földönkívüli

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "földönkívüli"

Járai Máté hisz a földönkívüliekben

A fiúknak ma egy űrlények által létesített laboratóriumban kell megmérettetniük magukat, ahol a színész hiedelmeire is fény derült…

Léteznek földönkívüliek és van rá esély, hogy valaha is felvegyük velük a kapcsolatot?

A Nottinghami Egyetem csillagászai a napokban tették közé tanulmányukat, amely szerint legalább 36 olyan civilizáció lehet a Tejútrendszerben, amelyek képesek egymással kommunikálni. A kutatók a galaxisban található, feltehetően lakható bolygók számából következtetnek erre.

Léteznek földönkívüliek, és ha igen, mennyi az esélye, hogy kapcsolatba lépjünk velük?

A világháló tele van olyan felvételekkel, amelyek készítői biztosra állítják, hogy egy idegen civilizáció lényeit sikerült lebuktatniuk és végre bizonyítékot találtak arra, hogy léteznek földönkívüliek.

Mi az a titok, amire a bepörgött UFO hívők ennyire kíváncsiak?

Már csak egy szűk hónap van az 51-es körzet tervezett lerohanásáig. Az UFO hívők közül már 2 millióan jelezték, hogy a nevadai sivatagban ott lesznek az eseményen, további másfél millió embert pedig érdekel. Azt senki nem gondolja, hogy ennyien tényleg el is mennek a nevadai sivatagba, a helyi hatóságok azonban nem zárják ki, hogy körülbelül 50 ezren megjelennek a helyszínen. De mi lesz akkor?

Geszti Péter földönkívüliekkel találkozott

A rapper éppen Törökországból tartott hazafelé, mikor az autópályán különös fényjelenséget pillantott meg a sötét égen. Vajon mi lehetett az?

A Hirtelen halál játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Antal egy másik bolygóról jött?

Antal szerint az összetartó család a boldog élet titka, ezért nem szeretne haragot tartani, és mindent megtenne azért, hogy végre-valahára kibéküljön unokahúgával, Dorkával. A nő szerint viszont Anti olyan furcsa, mintha nem is a Földön született volna…

Pataky Attila tényleg hisz a földönkívüliek létezésében?

Pataky Attiláról közismert, hogy a zene mellett más is mélyen foglalkoztatja. Nemcsak hisz a földönkívüliekben, hanem állítása szerint már többször is voltak harmadik típusú találkozásai.

Hazai sztárok és az UFO-k kapcsolata

Bíró Icának, Pataky Attilának és Hevesi Tamásnak ugyanaz az álláspontja: van élet a földön kívül. Mindhárman tapasztaltak már megmagyarázhatatlan jelenségeket, fényeket, vagy azonosítatlan repülő tárgyakat láttak. Sőt, egyikük átprogramozott emberekkel is találkozott már.

Story Extra 2017-09-05


szerző:
2017.09.05. 16:50
UFO-t filmezett egy drónos operatőr

Azonosíthatatlan repülő tárgyakat filmezett le véletlenül drónjával Farkas Attila május 17-én, Zalacsányban. A furcsa gyors mozgású pontokat csak otthon vette észre mikor átnézte a felvételeket és teljesen el volt képedve a látottaktól.

Bréking: Földönkívüli csalt ki százmilliókat a magyaroktól

Nyolc és fél év börtönbüntetést szabott ki a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy férfira, aki földönkívülinek adta ki magát, és összesen 400 millió forintot csalt ki több sértettől- írja a HVG. Tárgyalásai során felfigyelt olyan lehetséges áldozatokra, akik fogékonynak mutatkoztak a spirituális tevékenységek, ezotériás kezelések és gyógymódok iránt. Az ítélőtábla szerint nekik olyan hamis világképet vázolt fel, mely szerint ő túlvilági, illetve földönkívüli erőkkel van kapcsolatban.

 

Vivi megható mesét mondott Dávidnak

Mivel Dávid nyerte a legutóbbi játékot, ezért Vivinek mesével kellett álomba ringatnia a fiút. A történet egy földönkívüliről szólt, akiről végül kiderült a fájdalmas igazság.

Van élet a Földön kívül? A sztárok megmondják!

Van, aki hisz bennük és van, aki szerint butaság a földönkívüliek létezése. Arról kérdeztük sztárjainkat, ők hisznek-e az UFO-kban?

100 millió dolláros programmal keresik E.T.-t

A földönkivüli értelmes életet keresi a világhírű tudós, Stephen Hawking. A betegsége miatt tolószékben élő és beszélni sem képes brit fizikus és csillagász egy orosz mágnás 100 millió dollárjával indította el Áttörés nevű kezdeményezését, hogy kiderüljön: egyedül vagyunk-e az univerzumban.

Jönnek az ufók?


szerző:
2015.04.09. 19:15
Jönnek az ufók?

Mit szólnak a magyar tudósok, illetve az ufókutatók a  NASA vezető kutatójának legújabb állításához, amely szerint már a mi életünkben létrejöhet a találkozás a földönkívüli lényekkel? Újvári Mihály riportja.
 

Szenzációs bejelentés! Ufók a láthatáron?

Nem az a kérdés, hogy van-e a Földön kívül élet, hanem az, hogy mikor sikerül a tényt bizonyítani. A NASA vezető kutatója, Ellen Stofan egy washingtoni fórumon jelentette be: a jelek szerint már a mi életünkben létrejöhet a találkozás a földönkívüli lényekkel. Úgy fogalmazott, hogy egy évtizeden belül határozott jeleket találunk a Földön kívüli életre, 20-30 éven belül pedig bizonyítékaink is lesznek.
 

Lejárt az ellenszenvek szavatossága

Hetek óta mást se láttunk, hallottunk, mint Dennis és Dóri vitáit, illetve Robin és Laci kakaskodását. Mindenki egy Párbajon akarta bizonyítani a saját igazát. Most úgy tűnik, hogy bár mindenki feszült, mégis békesség honol a Villa falain belül, de ki tudja meddig?

Lerántjuk a leplet Trap kapitányról!

A 2014-es X-Faktor egyik legnagyobb rejtélye egészen a mai napig titok maradt. A Tha Shudras frontembere eddig soha nem mutatkozott maszk nélkül. Trap kapitány most viszont megválik a zöldeskék festéktől és a hatalmas fülektől, de vajon mi köze ehhez Tóth Gabinak? Fehér István riportja.

Földönkívüliek vagy átverés?


szerző:
2014.11.13. 17:55
Földönkívüliek vagy átverés?

Sokan ismét UFO inváziótól tartanak miután egy napokban megjelent felvételen egy furcsa repülőszerkezet lebeg az égen. A Magyar UFO Szövetség elnöke máris szakérti a látottakat.

Pataky Attila nem akart hinni a szemének

Pataky Attila azt mondja, élete során már többször megtapasztalta a földönkívüliek jelenlétét, nemrégiben azonban olyasmit látott, amin még ő maga is meglepődött.    
 

Pataky Attila újabb esete az ufókkal

Állt már a kör, talán a gabonakör közepén is, mégis az Egyesült Államokba, a napfényes Floridába kellett utaznia úgy másfél hónappal ezelőtt, hogy egy újabb nulladik típusú találkozásban legyen része.

UFO: Valóság vagy átverés?


szerző:
2013.05.07. 19:00
UFO: Valóság vagy átverés?

Egy felvétel - amit nemrég tettek fel az internetre - spanyol fiatalok készítették, akik egy rendkívül furcsa jelenségre figyeltek fel. Úgy tűnik, mintha valami bujkálna a felhő mögött. Az ismeretlen, furcsa tárgy rövid idő után váratlanul erős fényt bocsát ki.

Pataky Attilát elvitték az UFO-k, nem is egyszer

Erről mesélt a 20. évfordulóját ünneplő magyar ufószövetség kongresszusán. Az újpesti kultúrház csordultig telt, Attila előtt pedig olyan neves előadók beszéltek, mint Nemere István, vagy Knoll Gyula nyugalmazott vadászrepülőtiszt.

Randevúk a rejtélyes civilizációk képviselőivel

Megdöbbentő, megmagyarázhatatlan jelenségek, melyek messze meghaladják jelenlegi tudásunkat. Egyszerre félelmetes és gyönyörű találkozások. Amióta az ember kimerészkedett az űrbe, egyre inkább ráébred: nincsen egyedül. A magyar UFO kutatás a 20. születésnapját ünnepli.

Ufót láttak Győr fölött


szerző:
2012.09.17. 19:00
Ufót láttak Győr fölött

Egy különös, fénylő jelenség az égbolton, Győr felett. Talán egy azonosítatlan repülő objektum, vagyis UFO? Csizmadia úr már több ismerősének is megmutatta a felvételt, de mindenki döbbenten és tanácstalanul áll a látvány előtt. Ahogyan ő is!

Becsapás a szenzációs UFO hír

Egy több évtizedes átverést tartalmaz az az akta, mely brit sajtóhírek szerint bizonyítja: földönkívüliek szálltak le Roswellnél.

Bizonyítékot találtak a földönkívüli életre

Ismertette a NASA asztrobiológusa azt a kilenc meteorfajtát, amin baktériumokat fedezett fel.

Mónika - A kibeszélő show 10-08-25

Elraboltak az ufók!

A földönkívülieknek Bach kéne, nem Newton

Einsteinnél, vagy Newtonnál jobban érdekli a nem földi élőlényeket Van Gogh és Bach.

Végzetes lehet a földönkívüliek eljövetele?

Egy brit tudós szerint a földönkívüliekkel való érintkezés következménye pusztító lehet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való