KERESÉS search-close

földönkívüliek

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "földönkívüliek"

Nagykanizsai gabonakör - valószínűleg nem az ufók csinálták

Gabonakört fedeztek fel Nagykanizsa határában. A 26 méter átmérőjű kör egy gabonatábla szélén van a város határától nem messze. Vannak, akik földönkívüli vagy paranormális jelenség nyomait látják benne. A terület tulajdonosa szerint viszont egyszerűen annyi történt, hogy valaki tönkretette a gabonáját, és ezzel komoly kárt okozott neki.

Távirányítót hoztak az „UFO-k”

Földönkívüliek szálltak meg egy Kelet-romániai falut. Legalábbis néhány helyi szerint, miután rejtélyes, kör alakú nyomokat találtak a legelőn. Nem jöttek üres kézzel, még egy távirányítót is hátra hagytak. A szakemberek szerint azért korai még az X-aktákról beszélni.

Top 5 - Az UFO-jelenség lassan 100 éve tartja lázban az emberiséget

E.T. , Harmadik típusú találkozások és A függetlenség napja. Az idegenlények eljövetele a hollywoodi filmek egyik kedvenc témája. Legyen szó űrlényes gyerekmeséről vagy a Földet leigázó invázióról az eredmény szinte biztos kasszasikert jelent. Az UFO jelenség lassan 100 éve tartja lázban az emberiséget és biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy mi történne, ha egy ismeretlen, más bolygóról származó civilizáció érkezne meg hozzánk.

X-Stage Szabó Zsófival és ÉNB Lalival (4. rész) – Tökkelütött X-Trükkök

Az X-Faktor 4. és egyben utolsó válogatóján voltak kabalák, kütyük, praktikák és furcsaságok minden mennyiségben. Pont ezeket ne próbálta volna ki ÉNB Lali? A földönkívüli lányok tolmácsolása pedig csak ez után következett...

Fókusz 2018-02-06


szerző:
2018.02.06. 17:25
PATAKY ATTILA:

Pataky Attila nemcsak arról mesélt a Fókusz riporterének, hogy hisz-e a földönkívüliek létezésében, hanem új albumát is megmutatta az Edda frontembere.

Titokban UFO-kat kerestek

Vannak-e közöttünk földönkívüliek? - Ezt próbálta kideríteni az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon egy titkos ufókutató programmal. A New York Times által megszerzett dokumentumokból kiderült, hogy 2007-től öt éven át vizsgálták az ismeretlen repülő tárgyakkal kapcsolatos információkat. A Pentagon most nyilvánosságra is hozta a megmagyarázhatatlan észlelésekről készített videókat.

Fókusz 2017-06-09


szerző:
2017.06.09. 18:55

Story Extra 2017-01-02


szerző:
2017.01.02. 17:25

Fókusz Plusz 2016-10-08


szerző:
2016.10.08. 18:50
Vivien távoltartja elméjét az űrlényektől

A lány elárulta, hogy hisz a földönkívüliek létezésében. Így már senkinek sem kell csodálkoznia azon, hogy Vivien bolygókutató szeretne lenni.

Földönkívüliekre bukkantunk?

Egy orosz teleszkóp fogott be egy energiakitörést, amely sok fanatikus szerint egyértelmű bizonyítéka, hogy üzentek a földlakóknak. Arra azért még nem számítanánk, hogy az ufók holnap megjelennek a magyar égbolton.

Bíró Ica is hisz a földönkívüli életben!

Mint kiderült, nem Pataky Attila az egyetlen magyar híresség, aki azt állítja, hogy léteznek földönkívüliek. A Fitnesz Lady 25 évvel ezelőtt találkozott velük, és mint mondja, ezt követően az egész élete megváltozott.

HH best of: Hozzák nyilvánosságra az UFO-aktákat!

A Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Fókusz 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 19:25
Fókusz 15-07-14

Fókusz: Aurelio angyalai - Két lány között a földre esett? Zsófika és Dóri is dobta a VV győztes amorózót, szerintük mindkettőjüknek hazudott. Rejtélyes fémrúd - Földön kívülről származik, és tényleg megőrült a megtalálója? Mi történt a titokzatos magnéziumdarabbal? Mindenki őt akarta - A Szürke ötven árnyalatának főszereplője, Jamie Dornan Karlovy Varyt is lázba hozta: Ott voltunk a fesztiválon.

Az igazság mindig odaát van, de hol?

2000-ben, 15 évvel ezelőtt a Fókusz foglalkozott egy rejtélyes, azonosítatlan fémrúddal, amelyet Bakó László talált. Az ágya mellett világított az egyik vége, közelebbről megnézte, majd ki tudja miért elásta a kertjében. Ez még 1974-ben történt. A kilencvenes évek elején a debreceni UFO Klub vezetője segített megvizsgáltatni a rudat és kiderült, hogy a Földön nem használt tisztaságú magnéziumból készült. Aztán a rúdnak nyoma veszett, a megtalálóról pedig elterjedt, hogy elvesztette a józan eszét. Polgár Géza riportja.

Már a mi életünkben találkozunk a földönkívüliekkel?

Soha ilyen nyíltan nem beszéltek még felelős személyek a Földön kívüli élet lehetőségéről, mint a NASA tudósai a napokban. Az Amerikai Űrkutató Társaság egyik kutatója, egy fórumon állt elő a bejelentéssel: a jelek szerint már a mi életünkben létrejöhet a találkozás a földönkívüli lényekkel. Erről beszélgettünk Almár Iván csillagász-űrkutatóval.

Mit kell tudnia annak, aki külföldön vállalna munkát?

Hétfőn arról is beszélgetünk majd, hogy újraindul A Konyhafőnök. Wossala Rozinával és Kiss Kálmánnal felidézzük a tavalyi évad legizgalmasabb pillanatait. A NASA szerint már a mi életünkben találkozhatunk földönkívüliekkel. Na ennek is utánajárunk jövőhéten a 8:08-ban.

Reflektor 14-10-28


szerző:
2014.10.29. 00:10
Reflektor 14-10-28

Reflektor: Pataky Attila ufókkal találkozott. Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe. Megmérkőztek egymással az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Fél Kettő 11-07-14


szerző:
2011.07.14. 14:20
Fél Kettő 11-07-14

Fél kettő: Dubai szálak - tovább dagad a prostituált botrány, ismert nevek is felmerültek. Földönkívüliek - Sok égi jelre mai napig nincs magyarázat. Mit mondanak a szakértők? Terézanyu utódok - megvannak a pályázat győztesei, vendégünk Rácz Zsuzsa. Dubai szálak - tovább dagad a prostituált botrány, ismert nevek is felmerültek.

Fél Kettő 11-03-09


szerző:
2011.03.09. 14:20
Fél Kettő 11-03-09

Fél Kettő: Bővül a család - Gubás Gabi anyai örömök elé néz, a színésznő nyár elejére várja kislányát. Az első celeb - Évtizedekig Gábor Zsazsától volt hangos Hollywood, vendégünk a színésznő unokaöccse. Újra itthon - Fél év után hazajött Ausztráliából Marsi Anikó és családja.

Fél Kettő 10-09-23


szerző:
2010.09.23. 14:45
Fél Kettő 10-09-23

Fél Kettő: Földönkívüliek - magyar pilóták is találkoztak már ufóval. Mit láttak? Háztűznézőben - Angelina Jolie már azt a magyar iskolát is kinézte, ahová a gyerekek járni fognak. Évtizedes szakadék - Milyen problémákat okoz, ha a házastársak között generációnyi a korkülönbség?

Földönkívüliek térítettek el egy NASA űrhajót

UFO-kutatók állítják, idegenek térítettek el egy űrhajót. Fel akarták venni a kapcsolatot a Földdel.

Földönkívüli inváziót jósolnak

Stephen Hawking el tudja képzelni, hogy a földönkívüliek azért jönnek, hogy leigázzák a földet. A Fókusz megkérdezett egy szakértőt az elméletről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való