KERESÉS search-close

füllentés

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "füllentés"

Ő volt az X-Faktor eddigi legnagyobb füllentője!

Anastasia állítólagos asszisztense nem csak a magyar X-Faktorban lódított hatalmasat. Ács Norbert éneklése miatt nem lesz emlékezetes, de kiderült, hogy egy svéd tehetségkutatóban egyszer színészként, máskor felszolgálóként, megint mások filmproducerként mutatkozott be. De nem csak miatta volt emlékezetes az egy évvel ezelőtti adás. Döbbent, síri csend volt a stúdióban, Laci pedig könnyekig hatódott. Abaházi Nagy Lívia csodálatos opera éneklése végén a mentorok állva tapsoltak.

„Honnan tudjam, hogy a ti párotok mikor hazudik?”

A videóból kiderül, hogyan fogadták a lányok a játékot, amiben leleplezhették a fiúk hazugságait!

Ez volt Novák László legnagyobb csalódása a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt a Mátyás király tér egyik legnagyobb szerelmi csalódását, azaz szakítását követhették nyomon a nézők. Novák László ugyanis ismét belesett abba a hibába, hogy füllentett. A végeredmény szempontjából mindegy, miért tette, még akkor is, ha nem rossz szándék vezérelte.

Kornél vallomást tesz Pirosnak...

A lány semmit sem sejtett abból, ami szerelmével történt az elmúlt órákban. Ráadásul Kornél sem árulta el neki az igazat arról, hogy hova kellett hirtelen mennie. De most eljött az igazság pillanata!

Adri egy dolgot nagyon megbánt a játéka során

A Holtak párbaján Adri lett az utolsó, így neki végleg el kellett búcsúznia a játéktól. A fiatal lány nagyon örült, hogy részt vehetett a Survivorben, de egy dolgot visszacsinálna, ha tehetné. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az, nézd meg exkluzív interjúnkat a kiesővel!

Fókusz 2017-09-15


szerző:
2017.09.15. 17:20
Mesi és Hajni megunják, hogy a fiúk állandóan hazudoznak

Mikor Karesz és Milán felültetik a barátnőiket, hogy Győzővel szórakozzanak, kitör a balhé: mindenki mindenkivel összevész. Végül a lányok észhez térnek és kibékülnek egymással, Milánék pedig megígérik, hogy nem füllentenek többet.

Aliz rendkívül érdekes dologra bukkan Luca táskájában – Videó!

Egy anya-lánya kapcsolatban néha adódnak feszültségek, sérelmek, főleg akkor, ha kiderül, az a kislány már nem is annyira kislány.

Miről füllentenek a férfiak, és miről a nők?

A füllentést és a kegyes hazugságot senkinek nem kell bemutatni, mindannyian élünk időnként ezekkel a nem száz százalékosan tiszta eszközökkel. De, hogy miért és miben füllentenek inkább a nők és miben a férfiak, arról pszichológus szakértőnkkel, Tóth Melindával, valamint Südi Iringóval és Szikszai Péterrel beszélgettünk. 

Hányszor hazudunk óránként?

Tizenkétszer. Legalábbis egy tanulmány szerint, amely azt fejtegeti, vajon mikor, miért, és hol ferdítjük a valóságot. Vajon Puskás Peti mikor fordul ehhez a módszerhez?

Miben füllentenek a pasik az első randin?

Itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Rácz Gergő, Borbély Ricsi és Czutor Zoli, hogy kifaggassuk őket erről a kérdésről. De vendégünk volt még a műsorban Aradszky László, és Hűvösvölgyi Ildikó is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Első randi: Miben füllentenek a pasik?

Az első találkozás nem könnyű dolog, főleg azért mert mind a nő, mind a férfi jó benyomást akar tenni partnerére. Hogy miért kellenek ezek a túlzások a pasik részéről, és mit akarnak ezzel elérni, arról Rácz Gergőt, Borbély Ricsit és Czutor Zolit kérdeztük. 

Fókusz 13-04-15


szerző:
2013.04.15. 19:50
Fókusz 13-04-15

Fókusz: Sorsdöntő ütközet - Vastag Csaba mindent vitt. A Szombat Esti Láz leglátványosabb évadában igazi virtuózokat győzött le. Hazugságok hálójában - A gyerekek nagy része szinte minden nap hazudik a szüleinek. Mi a teendő?

Miért hazudik a gyerek?


szerző:
2013.04.15. 19:10
Miért hazudik a gyerek?

A Barátok közt Timikéje az utóbbi időben hazugságot hazugságra halmoz. De miért nem mondja el az igazat az a gyerek, akinek a környezetében látszólag minden rendben van?

Reggeli - Csak csajok 12-05-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Hazugságok szövevényes hálózata

Hazudni kell? Miért hazudunk, és egyáltalán hányszor tesszük mindezt 24 órán belül? Ezt a kérdést járjuk körbe egy szociálpszichológussal és egy fotós-antropológussal.

Csak csajok 10-06-18


szerző:
2010.06.18. 10:28
Csak csajok 10-06-18

Lajsz András egész reggel a csajoknak kevert, ránézésre megmondta, hogy kihez milyen koktél illik, és a négy nő letesztelte, hogy mennyire sikerült eltalálnia…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való