KERESÉS search-close

fehér isten

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fehér isten"

Portré 15-07-12


szerző:
2015.07.13. 00:30
Portré 15-07-12

Portré: Ez nem kutya! A Fehér Isten című magyar film az Oscar kapujában. Ehhez szeretnénk adni Önöknek egy kis ízelítőt a Portréban. S, hogy a leghitelesebb forrásból értesüljünk a film kapcsán, Barabás Évával a rendező, Mundruczó Kornél beszélgetett.

Ez nem kutya! A Fehér Isten az Oscar kapujában

Hogy a leghitelesebb forrásból értesüljünk a film kapcsán, Barabás Évivel a rendező, Mundruczó Kornél beszélgetett. 

Egy kutya a sztár a Madách színpadán

Virsliben és párizsiban kapja a fizetését a Madách Színház új csillaga. Ízisz kutya a színház egyik darabjában kapott szerepet, és két felvonásban is színpadra lép. Ízisz egyébként igazi sztár: játszott már például Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmjében, és több reklámban is.

Ilyen volt 2014 mozis szempontból Magyarországon

Az óév búcsúztatásaként a Cinema City 13 érdekességet gyűjtött össze a mozihálózat legizgalmasabb, legmeghökkentőbb számaival.

Portré 14-09-21


szerző:
2014.09.22. 01:35
Portré 14-09-21

Portré: Ez nem kutya! A fehér Isten című magyar film az Oscar kapujában! Ehhez szeretnénk adni Önöknek egy kis ízelítőt, a vasárnapi Portréban! S, hogy a leghitelesebb forrásból értesüljünk a film kapcsán, Barabás Évivel a rendező, Mundruczó Kornél beszélgetett.

Fókusz 14-06-26


szerző:
2014.06.26. 19:30
Fókusz 14-06-26

Fókusz: Mindent elfelejt - Barátai arcát sem ismeri fel, óriási memóriazavarral küzd. Egy asszony megdöbbentő története. Trükkös kutyák - Cseleznek és gólt lőnek. Mundruczó Kornél filmjének főszereplői mindenkit zavarba hoztak a focipályán. Mi történt? - Lebénult az ismert zenész? Először és csak az RTL Klubnak mesélt apja állapotáról Szaxi Maxi fia.

Cannes sztárjai is focilázban égnek

A Fehér Isten című filmben szereplő kutyák két MTK focistával játszottak egy rövidített meccset, hazai pályán, Gödöllőn. Az állatoknak talán kicsit jobban is ment.

Így készült: Fehér isten


szerző:
2014.06.16. 00:10
Így készült: Fehér isten

Így készült: Fehér isten - Mundruczó Kornél új filmje Psotta Zsófia, Zsótér Sándor, Monori Lili, Thuróczy Szabolcs főszereplésével. A legrégebbi szövetségek is felbomolhatnak. A hosszú békét is követheti háború. Az ember legjobb barátja a kutya: de ha rosszul bánik vele, a hű társ a gazdája ellen fordulhat. És mert erősebb, gyorsabb, vadabb nála, nagyon veszélyes ellenfél válhat belőle. Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el. Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol. De a régi gazdi nem adja fel. Ő szembe akar nézni egykori barátjával, még akkor is, ha az addigra félelmetes, pusztító fenevad lett.

Mundruczó Kornél Psotta Zsófiának is sikert hozott

A Fehér Isten c. film főhősét, a 12 éves Psotta Zsófiát már az egész ország ismeri, pedig eleinte nem is akart színészkedéssel foglalkozni. Kifaggattuk, hogy hogyan látja egy főszereppel a háta mögött ezt a világot és Mundruczó Kornélt is kifaggattuk a közös munkáról.

A Fehér isten díszbemutatóján jártunk

Mundruczó Kornél Cannes-i díjnyertes filmje, a Fehér isten a kedd esti budapesti díszbemutatón is óriási sikert aratott. Az eseményről, amelyen a hazai sztárvilág és filmes szcéna színe-java megjelent, természetesen a Reflektor stábja sem hiányozhatott.

Reflektor 14-06-11


szerző:
2014.06.12. 00:30
Reflektor 14-06-11

Reflektor: Balázs és Jani a celebek tűréshatárát feszegeti és a Fehér isten díszbemutatóján jártunk.

Siker és csillogás Cannes-ban - magyar módra

Jó volt magyarnak lenni idén Cannes-ban. Hódított a magyar film, és hódítottak a szép magyar nők is. Andy Vajna felesége, Tímea minden fontos eseményen ott volt, és nem túlzás azt állítani, hogy büszkén dagadt a keble.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való