KERESÉS search-close

feleség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feleség"

A mentőkkel is agresszív volt a késelő férfi

Vádat emelhetnek a nyugdíjas férfival szemben, aki tavaly májusban leszúrta feleségét Bükön. A 68 éves férfi saját otthonukban támadt az asszonyra, egy heves vita közben szúrta mellkason. A leszúrt nő életéért sokáig küzdöttek a mentők, végül sikerült megmenteni.

Nem volt bekötve a házaspár, a feleség a szélvédőnek csapódott és meghalt

Nem volt bekötve a házaspár, sőt a férj, a sofőr ivott is. Felesége halt meg, amikor a Pest megyei Dabason kocsijukkal lesodródtak az útról, majd egy szalagkorlátot átszakítva egy fának csapódtak szombat este. A nő akkora erővel vágódott a szélvédőnek, hogy a helyszínen meghalt. Férje könnyebb sérüléssel került kórházba.

Kiss Ádám szaporodik, ahogy kérték, de azért lenne pár kérése

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

A humorista nemcsak a feleség-típusokat elemezte ki, de az utódnemzés, az apaság és a kormány propaganda üzenetei is annyira fellelkesítették, hogy azonnal előállt pár kreatív, Kelemen Annával dúsított ötlettel.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Gyerekeire hivatkozott a gyilkos

Nem akarta elveszíteni gyerekeit, ezért próbálta meg eltüntetni felesége holttestét.

Sánta Lacinak nem a felesége a zsánere?

Bár Sánta Laci imádja a feleségét, mégis a szőke csajok a zsánerei. Ez azonban egy cseppet sem esett jól Juliskának, aki zokogva hagyta el a második játék helyszínét.

Ricsi, a tivornyázó apuka


szerző:
2018.07.25. 18:00
Ricsi, a tivornyázó apuka

Noéminek elege van a férje, Ricsi kicsapongó életéből, hiszen a fiú imád bulizgatni, és a csajozást sem veti meg. Ráadásul a fiatal anyuka szerint az is valószínű, hogy megcsalta őt.

Hugh Jackman imádja 13 évvel idősebb feleségét

Az X-Men sztárja gyakran büszkélkedik 13 évvel idősebb feleségével, akit már huszonkét éve imád. A minap egy liftes szelfiben tudatta a világgal: Boldogságuk még mindig töretlen.

 

Oszter Sándor és felesége külön utakon folytatják?

Feleségével mégis külön utakon folytatják. Legalábbis nyár végéig. A Kossuth és Jászai Mari díjas művész felesége egy a Blikknek adott interjújában elárulta, legközelebb ősszel él majd ismét egy háztartásban férjével, hiszen ő a vakációt közös balatoni házukban tölti.

Dolhai Attila egyszerre négy nővel él együtt!

A színész a Reggeliben mesélt arról, hogy milyen együtt lakni négy nővel, és hogy milyen apának tartja magát.

A vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét

Megrázó történet következik. Látta, hogy sósavat vett a felesége meggyilkolásával vádolt darnózseli hentes - ezt vallotta egy tanú a bíróságon. A férfit elsőfokon felmentették, de pere újraindult. A kétgyerekes férfi a vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét, a nyomok egy részét pedig sósavval tüntette el.

LEÉGETT A LAKÁSUK: Mindenük odalett a pusztító tűzben

Négyszer ment vissza az égő lakásba volt feleségéért. Ezt mesélte Híradónknak a férfi, akinek 9. emeleti lakása még szombaton gyulladt ki Győrben. Az asszonyt végül sikerült felébresztenie, és mindketten kijutottak az égő lakásból. Egykori otthonuk azonban semmivé lett. Amit nem a tűz pusztított el, az a hőtől, vagy a koromtól ment tönkre.

Józsi: „Vagy békén hagynak minket, vagy elköltözünk”

Józsinak elege van, hogy anyósa és apósa mindenbe beleszól. Sőt, a fiú úgy érzi, hogy feleségének szülei a mai napig sem fogadták el őt igazán. Józsinál betelt a pohár, és véget szeretne vetni az örökös vitáknak.

Mérai Kata egy rajongójához megy feleségül?

A színésznő igyekszik válaszolni a rajongói levelekre, de sajnos ez nem mindig olyan egyszerű. Sőt, az is előfordult már, hogy valaki házasságot ajánlott fel neki…

Hova tűnt a feleségem az ágyból?

Tibor egy nap arra ébredt, hogy felesége nincs mellette az ágyban. A fiú arra gyanakodott, hogy a lány az udvaron dohányzik, de mikor a keresésére indult, akkor vette csak észre, hogy felesége egy szál bugyiban jön ki Tibi bátyjának szobájából…

A hetvenen és a felhőkön túl

András 72 éves, de a kora egy cseppet sem tántorítja vissza az ejtőernyőzéstől. Sőt, már 1480 ugráson is túl van! De vajon mit szól hozzá a párja, Éva?

Stoki ágyba vitte Szifon feleségét?

Mit keresett Stoki Marcsinál? Vajon Szifon felesége a falu rendőrével lépett félre? Csupán egyetlen szemtanú volt, a falu egyik pletykás öregasszonya... Vajon kiderül a titok? Kapcsolj szombat este az RTL Klubra, és megtudod!

Laky Zsuzsi két gyerkőc után is bombaformában

A gyönyörű szépségkirálynő nemcsak a gyermekkoráról mesélt, de azt is elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével, Gusztival. Zsuzsi azóta már kétgyermekes családanya, de még most is csodaszép. Vajon hogyan tartja formában magát?

Újabb Odaát feleség szerepel a sorozatban!

Miközben Jared Padalecki párja már feltűnt a srácok mellett egy-egy jelenetben, Jensen Ackles felesége 13 évad után debütál az Odaátban. Vajon kit alakít majd?

Fókusz 2017-12-13


szerző:
2017.12.13. 17:20
Nem találta a pénzt, ezért megölte feleségét

Szörnyű részletek derültek ki a gyilkosságról. A férj napokkal a gyilkosság után megtört, beismerő vallomást tett. A vádiratból most kiderült, hogy miután számon kérte házastársát a pénzről, ököllel torkon ütötte, amitől az asszony összeesett. Férje úgy látta, meghalt, ezért eltűntette a holttestet.

Mi Józsi titka - Lágyéksérv vagy szerető?

József és Bernadett 2 éve házasok, de a férfi már nem boldog a kapcsolatban. Józsi szerint felesége mindig meg akarja őt változtatni, és mivel nem képesek kompromisszumot kötni, így folytonosak az otthoni viták közöttük. Ráadásul Józsi lágyéksérve miatt szexuális életük is kudarcba fulladt, Bernadett pedig azzal vádolja férjét, hogy szeretője van. Józsi - hogy bebizonyítsa ártatlanságát - ismét megkéri felesége kezét!

12 évvel fiatalabb szerelméért hagyja el feleségét a színész!

Újabb sztárválásnak lehetünk szemtanúi! Úgy tűnik, Ewan McGregor búcsút mond a gyönyörű feleségének.

Majdnem gyilkosság történt a Heti Hetes stúdiójában?

Papp Réka Kinga nem tett egyebet öt évvel ezelőtt, csak annyit, hogy felmerte hívni Para-Kovács Imrét, akinek a telefonját végül a felesége vette fel. A két nő beszélgetéséből végül egy óriási félreértés adódott, amit majdnem Imre szenvedett el.

VIDEÓ: halála előtti utolsó felvételen még mosolyog a Linkin Park énekese

Chester Benningtonról készült videót az özvegye tette közzé…

Story Extra 2017-09-08


szerző:
2017.09.08. 16:50

Stevie Wonder újra megnősült!


szerző:
2017.07.20. 13:30
Stevie Wonder újra megnősült!

A Grammy-díjas zenész hétvégén mondta ki a boldogító igent, immár harmadik alkalommal.

Meghitt fotót posztolt Sebestyén Balázs!

A műsorvezető jó ideig távol tartotta magát a közösségi médiától, ám miután regisztrált a Facebookra, már többször meglepte követőit különböző posztjaival! Egy jeles alkalomnak köszönhetően, a csodálkozást kiváltó bejegyzés ezúttal sem maradhatott el!

A sokoldalú új francia first lady

Ő a Premiére dame, azaz a francia first lady: mindenki Brigitte Macronról beszél Franciaországban. Nem csak az újonnan megválasztott francia elnök élete szerelme, hanem legfontosabb tanácsadója már évek óta. 24 év van köztük, de nem is lehetnének jobban egy hullámhosszon. De ki ő valójában? Miért egyedülálló a kapcsolatuk? Összeállításunkban ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

33. rész - Segítség, a barátom volt felesége barátkozni akar velem!

A vonzó Winkler Norbert több évtizedes házasság után hagyta el családját a vonzó és fiatal kávézótulajdonos, Sólyom Kata miatt. A pár két éve él együtt és kapcsolatuk harmonikus is lenne, ha Norbert volt felesége nem lenne jelen folyamatosan az életükben...

26. rész - Egy hűségteszt végzetes következményei

Egy családapa azt gyanítja, felesége megcsalja őt, ezért próbára teszi. A hűségteszt azonban tragikus véget ér. A férfinak egyetlen célja van, tudni akarja az igazságot. 

Bevallotta a gyilkosságot


szerző:
2017.03.09. 18:01
Bevallotta a gyilkosságot

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság csütörtök délelőtt a felesége meggyilkolásával gyanúsított nemesgörzsönyi férfit. A korábban hentesként dolgozó férfi az asszony maradványait a családi házuk udvarában található emésztőgödörben próbálta eltűntetni. Miután a rendőrök elkapták, mindent bevallott.

Joe vallomása gyógyírként hat a nehézségekre

Joe még mindig képtelen volt teljesíteni az ágyban, ezért Barbi szerepjátékkal próbálta újraéleszteni benne a "vadállatot". Később Joe a hotelben bevallotta feleségének az érzéseit, és szempillantás alatt helyrejött minden...

Feleségét és fiát is el kellett temetnie

Egyelőre büntetésnek érzi, hogy életben maradt, hogy feleségét és fiát is el kellett temetnie. Az olaszországi buszbaleset egyik túlélője hosszas vívódás után döntött úgy, hogy először és utoljára elmondja mindenkinek mi történt velük azon a borzasztó tragikus éjszakán Veronánál. András felesége ezzel a síúttal kezdett volna új életet. Fiát három éve pszichológushoz kellett vinni, mert attól rettegett, hogy egyszer egy autóban el fognak aludni és tragikus balesetük lesz.

VERONAI BUSZBALESET TÚLÉLŐJE: Úgy érzi meggyalázták felesége emlékét

Most először és utoljára szólalt meg a január 20-ai 16 halálos áldozatot követelő Veronai buszbaleset egyik túlélője. Papp András feleségét Enikőt és nevelt fiát Balázst vesztette el azon az estén. Ő csodával határos módon élte túl a tragédiát. A tragédia óta rengetegen keresték meg, hogy kifejezzék együttérzésüket és felajánlják segítségüket. Jött egy levél felesége munkahelyéről is, akik saját halottjukként kezelték volna Enikőt, de ehhez férje nem járul hozzá, mert szerinte méltatlanul bántak ott a feleségével, aki nem sokkal a tragédia előtt fel is mondott. András sokat vívódott, hogy nyilatkozzon-e érzéseiről, és csakis emiatt a szerinte lekezelő, és méltatlan levél miatt döntött úgy, hogy kameránk elé áll.

 

Ma este kiderül az igazság – Ludwig vajon életben van még?

Felejthetetlen pillanatokkal ért véget a Barátok közt szezonzáró epizódja. Berényi Ági, hogy magát védje egyszer csak kibontotta a mellettük álló fémcsöveket, melyek rázuhantak az őrjöngő Ludwigra, és maguk alá temették a férfit.

 

Dávid lánykérés helyett félrelépéséről tesz vallomást

Dávid és Tamara továbbra is összejárnak szexelni, de miután Tamara azzal fenyegetőzik, hogy kitálal Dalmának, Dávid inkább maga közli vele a hírt, amit Dalma nem fogad jól.

Tamara begerjedt a szigorú Dávidtól

Tamara és Dávid újra találkoztak, ésújra izzott köztük a levegő. Először még képesek voltak ellenállni egymásnak, de amikor Tamara beállított a kanlakba, képtelenek voltak visszafogni vágyaikat, és szexszel oldották a feszültséget.

Tóth Edu a házastársi félreértések nagy mestere

Részlet a 18. évad 4. részéből:

Edu a mai napig szerelmes a feleségébe, így  atörténetei nagy részét is imádott párja dumáiból nyeri. Nézzük, a legjobbakat!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Trump feleségének szülőfalujából jelentkezünk

Melania Trump szülővárosába, a Magyarországtól két órányira fekvő Sevnicából jelentkeztek kollégáink. Borsodi Zoltán számol be arról, hogy mit tapasztalnak a szlovéniai kisvárosban, hogyan hatott a településre az amerikai elnökválasztás eredménye.

250 millió Mengyi feleségének céges számláján

250 millió forintot tart bankszámlán Mengyi Roland fideszes képviselő feleségének tanácsadó cége - írta a Blikk. A közbeszerzési tanácsadással is foglalkozó céget mindössze két éve alapították, de tavaly már 168 millió forintos eredményt produkált. A szocialisták szerint Mengyi Roland a fideszes receptet követve virágoztatja fel családtagjai cégeit. A képviselő, akinek egy uniós pályázat miatt - a legfőbb ügyész kérésére - hétfőn függesztette fel mentelmi jogát a parlament, azt állítja: egyetlen forint közpénz sem került felesége vállalkozásához.

Verebes István életében új korszak kezdődik

A 68 éves színész és rendező legkisebb fia is kirepül a családi fészekből, külföldre megy tanulni. A Jászai Mari-díjas művész így egyedül marad feleségével a Zala megyei Bazitán. Azt mondja furcsa lesz, mégsem aggódik, hiszen 20 éve boldog házasságban él. Nem volt ez mindig így, a Story Extrának Verebes elismerte, korábbi három házassága félrelépései miatt ment tönkre.

Prostituáltnak nevezték Trump feleségét

150 millió dollárra perli rágalmazásért Melania Trump a brit Daily Mailt és egy amerikai bloggert, amiért azt írták róla, hogy korábban luxusprostituáltként dolgozhatott. A cikkek szerint a szlovéniai születésű modell ilyen minőségében ismerkedett meg Donald Trumppal is. A republikánus elnökjelölt feleségének múltjával kapcsolatban nem ez az első botrány.

Alexának újra csalódnia kell a férfiakban

Tihanyban Péter nem bírja tovább, és nekiesik Barbinak, aki egy tölcsér fagyival hűti le a pasit, aki lelép tőlük. A nap végül balhéba fullad, mert kiderül, hogy Győzőnek felesége és gyereke van.

Újra terhes Damu felesége!


szerző:
2016.07.07. 18:00
Újra terhes Damu felesége!

Nincs 3 hónapos Damu Roland és Edina kislánya, a Story Magazin szerint az alkoholproblémákkal küzdő feleség mégis újra áldott állapotba került. Egyelőre nem tudni, ez hogyan változtatja meg a válófélben lévő pár kapcsolatát. Kislányuk, Maja közben szépen cseperedik, már több, mint két kiló a súlya.

 Snoop Dogg már 22 éve szerelmes!

A rapper és felesége, Shante Taylor 1997-ben mondták ki a boldogító igent és a majd két évtized alatt sok mindenen mentek keresztül. A felhőtlenül boldog éveket 2004-ben majdnem válás követte, de végül kibékültek és megújították esküjüket.

Gordon egy plébános feleségét csábította be a konyhába

Az ünnepi vacsorák elkészítése mindenkinek stresszes, Gordon most egy plébános feleségének adott pár egyszerű tanácsot, hogy mégis mivel tudja könnyebbé tenni a karácsonyi menü elkészítését.

Elhagyta anyukája Damu Maját!

Pár napja még arról számolhattunk be, hogy a lehetőségekhez képest minden rendben Damu Roland kislányával, de azóta változott a helyzet. Pénteken mehetett haza  kórházból édesanyjával és nagynénjével, aki hivatalos gyámja is. Bár Edina akkor fogadkozott egy interjúban, hogy felhagy az ivással, úgy látszik, már megszegte ígéretét. A sajtóértesülések szerint a költözés másnapján visszatért Érdre, és nem is látogatja a picit, sőt, újra az italhoz nyúlt.

Kiss Ádám már most beleszédül, ha a szülésre gondol

Részlet a 17. évad 6. részéből:

A humorista nemrég jelentette be, hogy kisslánya lesz! Gyorsan végig is pörgette magában a gondolatot: vajon milyen lenne, ha a férfiak hordanák ki a babákat?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Tóth Edu: „A gyerek jobb, mint a sör”

Részlet a 17. évad 6. részéből:

Egyre több a házas ember, valamint az apuka a Showder Klub tagjai között. Tóth Edu is a friss papák közé tartozik, akadt is egy-két izgalmas sztorija a témáról, az életszakaszról, amikor a szülők fénypontja egy kaki.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Kiengedték a kórházból Damu Roland kislányát!

Makkegészségesen, megerősödve, 2 kiló 15 dekával engedték haza a kis Maját, aki már háromhetes. Édesanyja szerint a pici egészségi állapota azt bizonyítja, hogy eltúlozták alkoholizmusát, közel sem volt akkora veszélyben a baba, mint gondolták.

Könnyebb, vagy nehezebb ma megtalálni az igazit, mint régen?

Én nem akarok mindenáron férjhez menni – így szólt a hatvanas évek slágere. Annak idején, ha valaki mégis esküvőt szeretett volna, és az Istennek se találta a párját, akár már házassági hirdetést is feladhatott. Mások által csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált, kalandorok kíméljenek - ilyen szövegekkel kerestek párt a nők, míg a férfiak inkább a jó kiállásukkal meg a biztos egzisztenciájukkal kérkedtek. Ma meg, elég felmenni az internetre. De vajon tényleg elég?

Fergeteges lakodalmat tartottak Karda Beáék

Karda Beáta gyönyörű menyasszonyi ruhában, és hatvanöt évesen másodszor is férjhez ment. Hogy a bakancslistájáról is kihúzhasson egy kívánságot, - amit halála előtt szeretne átélni - fergeteges lakodalmat is tartottak szerelmével, pontosan olyat, amilyen nagykönyvben meg vagyon írva.

Kiss Ádám apa lesz!


szerző:
2016.04.15. 17:22
Kiss Ádám apa lesz!

A stand-upos elsőként Instagram-követőivel osztotta meg a nagyszerű hírt: „A kisslányom már úton van. A feleségem szállítja le a megadott időre és bár még személyesen nem találkoztunk, de már most imádom!” - írta képe mellé.

A politikusfeleség, aki hatalmas vagyon birtokosa

Egy világot megrengető botrány, magyar szálakkal. Egy MSZP-s politikus tanárnő felesége, aki feltűnő luxusban él. Egy hallgatag fideszes ex-képviselő, aki furcsa cégekben tűnt fel. A politikusokat bedöntő off-shore-botrányról mesélünk, ami elsőre bonyolultnak tűnik, de higgyék el, nem az! Nagyon egyszerű példákon keresztül mutatjuk majd be, mire jó ez az egész. És hogy kapcsolódik mindehhez egy salgótarjáni luxusvilla és egy világsikernek remélt magyar találmány?

Mindent tagad az erőszakkal vádolt férj

Minden szexuális aktus a felesége beleegyezésével történt. Ezt állította a bíróságon az a francia állampolgárságú féri, akit egyebek mellett azzal vádolnak, hogy évekig nem engedte el Bora-Bora szigetéről magyar feleségét és kisfiúkat, és még az útleveleiket is elvette. A vád szerint Budapesten meg is erőszakolta nőt. A férj most Magyarországra utazott a tárgyalásra, ahol mindent tagadott.

Az igazságot akarja tudni a megölt nő bátyja

Bármi legyen is az igazság, csak derüljön ki - ezt szeretné annak a nőnek a családja, akit a vád szerint a válófélben lévő férje ölhetett meg a Győr-Moson-Sopron megyei Darnózseliben. Az áldozat bátyja nyilatkozott a Híradónak. A gyilkosság majdnem két éve történt, nemrég kezdődött a bírósági tárgyalás. A vádiratban az szerepel, hogy a hentesként dolgozó férfi a házuknál kialakított húsfeldolgozóban feldarabolta, majd eltüntette az asszony holttestét. A férj mindent tagad.

Damu Roland is válik!


szerző:
2016.03.25. 17:00
Damu Roland is válik!

A színész állítása szerint, felesége alkoholbetegségét már képtelen elviselni, ezért beadja a válópert. Damu egy éve szabadult a börtönből, Edina állítólag azóta küzd az alkoholizmussal. A házaspár gyereket vár, de egyelőre nem tudni, hogy a születendő Mayát ki fogja felnevelni.

Tényleg meseszerű a focistafeleségek élete?

Gyönyörű autók, még gyönyörűbb nők, jó fizetés, és látszólag felhőtlen élet. Ha csak a fotókat nézzük, a menő futballisták a világ bármely pontján irigylésre méltó életet élnek. De vajon mit vállalnak a feleségek, barátnők? Hiszen a magányosan eltöltött hétvégék, a távkapcsolat nehézségei, vagy az állandó kísértés sosem látszik a róluk szóló címlapokon.

Földet vett az államtitkár felesége

Százmilliókért vett földeket L. Simon László államtitkár fitnesz-edző felesége az állami földliciten. Hogy honnan volt erre pénze, azt nem lehet tudni. Az MSZP szerint földrablás zajlik, amely nem szól másról, mint a kormány és a Fidesz családtagjainak kiszolgálásáról. L. Simon Lászlót hiába kerestük, nem nyilatkozott Híradónknak.

Nem emlékszik arra, hogy megölte a feleségét

Nem emlékszik a gyilkosságra. Ezt mondta az a férfi a védőügyvédjének, aki novemberben megfojtotta majd egy szántóföldön elásta feleségét Boldogasszonypuszta közelében. A helyi napilap szerint azt is bevallotta, hogy felesége válni akart, ezért ölte meg.  Tavaly májusban házasodtak össze és egy győri panellakásban laktak. A 35 éves nőt mindenki kedvelte a lépcsőházban és a lakóknak is feltűnt, hogy egyszercsak eltűnt. A férfit pénteken helyezte a bíróság előzetes letartóztatásba.

L. Simon felesége is vett földet az államtól

L. Simon László államtitkár felesége is vásárolt földterületet az állami árveréseken. Egy olyan Natura 2000-es természetvédelmi területet vett meg, ahonnan örökpanorámás kilátás nyílik a Velencei tóra. Az elhanyagolt terület iránt évek óta érdeklődnek turisztikai befektetők. Az Együtt szerint a Fidesz saját hűbérbirtokaként bánik Fejér megyével. L. Simon Lászlót és feleségét hiába kerestük.

Börtön vár egy szaúdi nőre, mert rajtakapta a férjét egy másik nővel!

Nem írtunk el semmit, tényleg ez a helyzet: egy nőt azért akarnak megbüntetni, mert leleplezte a hűtlen férjét! Íme egy újabb ok, hogy miért nem jó nőnek lenni Szaúd-Arábiában!

Kiengedték a fogdáról Lagzi Lajcsi feleségét

Kiengedték az előzetes letartóztatásból Galambos Lajos feleségét. A lopással gyanúsított asszony péntek délután jöhetett el a székesfehérvári fogdából, miután szabadlábra helyezték és hazamehetett gyerekeihez. Közben kiderült, életveszélyes állapotokat találtak a gázszolgáltató ellenőrei a tatai lakóparknál, ahol a gyanú szerint évekig lopták a közműveket.

Súlyos beteg lehet Lagzi Lajcsi felesége

Napokon belül elhagyhatja a börtönt Galambos Lajos felesége, ha a bíróság elfogadja azokat az orvosi papírokat, amelyek azt bizonyítják, hogy az asszony súlyos beteg. A zenész feleségének ügyvédje az RTL Híradónak nem árulta el, hogy pontosan miben szenved évek óta ügyfele, csak annyit mondott, hogy igen komoly betegségről van szó.

Halit Ergenc felesége pont olyan szép, mint egy igazi szultáná

A gyönyörű Bergüzar Korel 13 évvel fiatalabb, mint a Szulejmánt alakító színész, de ez nem érződik a kapcsolatukban. Boldog és harmonikus párkapcsolatban élnek, pont olyan szerelemmel, mint Szulejmán és Hürrem!

Reflektor 15-08-31


szerző:
2015.09.01. 00:55
Reflektor 15-08-31

Hosszú Katinka már a családalapításon gondolkodik. Hosszú Katinka az idei nyáron is fantasztikus sikereket könyvelhetett el, nem véletlen, hogy ma már világszerte minden idők egyik legjobb úszójaként tartják számon. Éremgyűjteményéből már csak az olimpiai arany hiányzik, úgyhogy most gőzerővel a riói olimpiára készül. Czutor Zoli felesége kislányt hord a szíve alatt. A Belmondo frontembere és felesége, Zsanett januárra várja második gyermekét, így a zenész már ötszörös apuka lesz. Zolival és középső fiával egy jótékonysági eseményen találkoztunk.

Elhunyt Puskás Öcsi özvegye


szerző:
2015.08.12. 15:49
Elhunyt Puskás Öcsi özvegye

Magyarország világhírű futballistájának özvegye kedd éjszaka hunyt el budai otthonában.

Reflektor 15-08-07


szerző:
2015.08.08. 01:35
Reflektor 15-08-07

Reflektor: Nagy Ferótól tiltották feleségét. Bérczesi Robi élete legdepresszívebb időszakán van túl.

Hátba szúrta válófélben lévő feleségét

Hátba szúrta válófélben lévő feleségét egy férfi Záhonyban kedd délután. A közmunkásként dolgozó nő az önkormányzat egyik telepén éppen a pihenőidejét töltötte a többi munkással, amikor férje odament és minden előzmény nélkül a hátába állította a kést.

Megölte feleségét, 19 évet kapott

Tizenkilenc év börtönre ítélte a spanyol bíróság a feleségét meggyilkoló magyar zenészt - tudta meg a Bors. A 4 tagú magyar család Tenerifén élt, a gyilkosság 2010-ben történt. A két gyerek a nagymamánál nyaralt Magyarországon, amikor a zenész rátámadt karateoktató feleségére, és agyonverte.

Előzetes: 19 év börtön a feleséggyilkosnak

Tizenkilenc év börtönre ítélte a spanyol bíróság a feleségét meggyilkoló magyar zenészt. A 4 tagú magyar család Tenerifén élt, a gyilkosság 2010-ben történt. A jogerős ítélet szerint a férfi szabadulása után sem mehet 10 évig a gyerekek közelébe. És kártérítést is kell fizetnie nekik. Hogy mennyit, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Pintácsi Viki férjhez ment a hétvégén

Az újdonsült feleség szinte sugárzik a boldogságtól. Elmesélte, hogyan zajlott a nap és azt is, hogy miért döntöttek úgy párjával, hogy összekötik az életüket.

5 milliót kap az MNB-től a legfőbb ügyész neje

Fejenként havi bruttó 4 millió 950 ezer forintot keresnek a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatói. Hatan vannak, köztük a legfőbb ügyész felesége. Polt-Palásti Mariann korábban az MNB személyzeti igazgatóságát vezette, már akkor is havi kétmillió forintnál magasabb fizetésért.

Vajda Pierre nem engedi be a konyhába feleségét

A Konyhafőnök szigorú zsűritagja sokáig filmrendezőnek készült, és neves színészekkel is együtt dolgozott. Aztán megállapodott, és feleségével immáron két évtizede boldog házasságban élnek. Most pedig kiderült, hogy Vajda Pierre-éknél ki a Konyhafőnök.

Little G-t elhagyta a felesége


szerző:
2015.04.03. 17:13
Little G-t elhagyta a felesége

Az X-Faktorban mindig mosolyogni láttuk, az új mentort gyorsan szívébe zárta az ország. Little G akkoriban még boldogan és büszkén mesélt feleségéről és gyermekeiről. Sajnos ma már a válásáról kellett kérdeznünk őt: azt mondja, élete legnehezebb szakaszán van túl.
 

Reese Witherspoon volt férje kitálalt

Igaz, hogy Reese Witherspoon és Jim Toth már négy éve boldog házasságban élnek, most mégis megszólalt előző férje, és bevallotta, mi volt válásuk oka.

Terroristafeleség lehet a brit lányokból

Továbbra sem tudni semmit arról a három brit iskoláslányról, akik elszöktek otthonról, hogy csatlakozzanak az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez Törökországon keresztül. Sokan a brit hatóságokat teszik felelőssé, hogy ez megtörténhetett, miközben London és Ankara is egymásra mutogat.

100 késszúrással végzett a feleségével!

Pénteken a szomszédok bejelentése alapján találták holtan azt az asszonyt, akit férje különös kegyetlenséggel ölt meg, mintegy 100 késszúrással. A férfi beismerte tettét a rendőröknek. Mi fordul át ilyenkor egy ember fejében, hogy ilyen kegyetlen módon bánjon másokkal, mi lehetett a kiváltó ok és van-e még kiút ebből az állapotból?

Megölhette a feleségét a hentes


szerző:
2014.12.19. 18:21
Megölhette a feleségét a hentes

Meghosszabbították annak a darnózseli férfinek az előzetes letartóztatását, akit felesége megölésével gyanúsítanak. A 40 éves nő májusban tűnt el munkahelyéről. Az autóját megtalálták a rendőrök.

Csenki Attila nem hált együtt George Clooney-val

Részlet a 14. évad 3. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Megrendezett volt a 12 éves lány esküvője

Feleségül vett egy 12 éves lányt egy 37 éves norvég férfi Oslóban. Az interneten videó is megjelent erről. Ám kiderült, hogy álesküvő történt, egy kampánycsoport így akarta felhívni a figyelmet a számos országban gyakori kényszerített gyermekházasságokra.
 

Klapka György nem hűséges típus

A 86 éves vállalkozó bő egy hete mondta ki boldogító igent – életében immár ötödször. Mint mondja, eddig minden feleségét megcsalta, de ezúttal ténylegesen örök hűséget fogadott.

Hogyan alakítsunk ki jó kapcsolatot válás után az ex-szel?

Válás után mind a két fél nagyon sértett ahhoz, hogy megfelelő viszonyt tudjanak kialakítani egymással, és ennek általában a gyerek issza meg a levét. Mit tehetünk az egészséges kapcsolat érdekében? Erre kerestük a választ szakértőnkkel és Klausmann Viktorral.

Egy majdnem hat évtizede várt találkozás

Az Aranycsapat kapitányának özvegye, Puskásné Erzsébet asszony újra köszönetet mondhatott annak a férfinak, aki az 1956-os forradalom idején segített elmenekülni neki és kislányának Magyarországról.

Fókusz 13-09-04


szerző:
2013.09.04. 19:50
Fókusz 13-09-04

Fókusz: Megtalált boldogság? - Rékasi Károly a hírek szerint visszaköltözött feleségéhez! Házaspárok, akiknek sikerült az újrakezdés, és akiknek nem. Tesztoszteron-találkozó - Felforgatták Budapestet, aztán testsúlyuk sokszorosát. A világ legerősebb emberei kameránk előtt bizonyítottak. Botrányos videó - Börtönben marad a négy éve Bolíviában raboskodó magyar informatikatanár! Tóásó Előd tolmácsa alig beszél magyarul!

Hová tűntek a gazdafeleségek?


szerző:
2013.08.30. 15:31
Hová tűntek a gazdafeleségek?

Izgultunk értük, és őszinte lelkesedéssel hittük, hogy megtalálják az igaz szerelmet. Tomi, Szilveszter, András és Bence gazda őszintén mesél a műsor utáni új szerelmekről, kalandokról és a reményről, miszerint megtalálják életük párját.

Gór-Nagy Miklósék a második gyermeket tervezik

A világbajnok vízilabdacsapat tagja hét évvel ezelőtt ismerkedett meg a szerelmével, Klárával egy buliban, akivel évek óta boldog házasságban él. A világklasszis sportoló és a felesége elárulta, hogyan zajlott az a bizonyos nagy találkozás.

Szikora Róbert élete legfontosabb kitüntetését vehette át

A nívós elismerés apropóján az elmúlt évtizedek sikereiről beszélgettünk a zenésszel, aki többek között az is elmesélte, hogyan ismerte meg 14 évesen azt a nőt, akivel negyven éve él boldog házasságban.

Reflektor 13-08-21


szerző:
2013.08.21. 23:45
Reflektor 13-08-21

Reflektor: Hosszú Katinkának minden álma teljesült. A világbajnok úszónővel az elutazása előtt, az esküvői ruhapróbán találkoztunk. Esztergályos Cecília 71 évesen szeretne oltár elé vonulni. A színésznő csaknem harminc éve él együtt a hatodik férjével, Fonyódi Péterrel, de hamarosan újra kimondja a boldogító igent.

Forró nyomon - Best of 13-08-18

Forró nyomon - Best of: Hogyan juthat egy apa odáig, hogy meg akarja ölni a kisgyerekeit, a feleségét és magát is? Erre keressük a választ, és megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Milyen az ideális feleség?

Kínában egyre több feleségképző iskola indul, ahol 30 feletti kínai nőknek segítenek felkészülni arra, hogy európai férjet fogjanak maguknak. De vajon, milyen az ideális feleség? Kánya Kata szerint, azonos kultúrában minden nő ideális feleség, egy jól működő párkapcsolat titka pedig a minőségileg együtt töltött idő.

Reflektor 13-06-07


szerző:
2013.06.08. 00:35
Reflektor 13-06-07

Reflektor: Molnár Andrea feleséget keres Szilveszternek. Galambos Lajos életveszélyes állapotba került.

Fókusz 13-05-07


szerző:
2013.05.07. 19:50
Fókusz 13-05-07

Fókusz: A szerelem erejével - Beszélni sem tudott, most autót vezet. Sándor felépülését hónapokon át filmezte felesége. Szemfényvesztés? – UFO-invázió vagy manipuláció? UFO-kutatóval és számítógépes szakértővel elemezzük a rejtélyes égi jelenségeket. Gida történelem - A duciktól a szexbombákig. Mi lett Szikora Robi gidáival, és ki a legújabb felfedezett?

Fókusz 13-01-08


szerző:
2013.01.08. 20:45
Fókusz 13-01-08

Fókusz: Meztelenül – Bódi Sylvi ismét ledobta a ruháit, ezúttal smink és fodrász nélkül, a természetesség jegyében. Börtön-nász – Tóásó Előd feleségül vette egy rabtársa lányát a bolíviai börtönben. Hol volt Előd a vacsora alatt? Újra zenevonat – Csak a Fókusz lehetett ott a Lokomotív GT próbáján. A legendás együttes 6 év után állt ismét össze.

Feleséget keres a 93 éves terminátor!

Szexi hetvenesekkel ismerkedne az izmos nyugdíjas, az egykori szájsebész. Azt mondja makkegészséges és tele van energiával. Ő tudja, mi kell a boldogsághoz, és elárulja a hosszú férfias élet titkát is!

Oszter Alexandra nem bánja, hogy egyedül van

A színésznő mindössze két és fél éve szülte meg első gyermekét, tavasszal azonban már arról kellett beszámolnunk, hogy tönkrement a házassága és egy ideje külön él a férjétől.

Az apa, aki beletanult az anyaságba

Zsolt felesége a kórházban halt meg, a magzatot épp csak meg tudták menteni az orvosok. Márciusban már jártunk náluk, most visszatértünk, hogy megnézzük, hogyan boldogul az apa az életével, anya nélkül.

Nagy Feró felesége semmit nem bíz a véletlenre

Az X-Faktor mentora mostanában sokkal visszafogottabban alkot véleményt egy-egy versenyzőről, mert átérzi, mekkora feladat a másik oldalon: az X-Faktor színpadán állni. De felesége szerint sokkal keményebbnek kellene lennie.

Reflektor 12-11-22


szerző:
2012.11.23. 00:05
Reflektor 12-11-22

Reflektor: Nagy Ferót felesége tartja kordában. Egy színpadon a három Vastag testvér!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való