KERESÉS search-close

fiúkérés

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fiúkérés"

Megkérik Imre kezét?


szerző:
2018.04.27. 18:00
Megkérik Imre kezét?

Éva előző párja végig megcsalta őt a kapcsolatuk alatt, így a nő nem hitt már a szerelemben, de Imre mellett ismét rátalált a boldogság. Olyannyira, hogy még a férfi kezét is megkérné!

A nő, aki húsz évvel fiatalabb fiút szeret

Mikor Jocó börtönbe került, 20 évvel idősebb párja, Gizi egy nap telefonon keresztül megkérte a fiú kezét. Most eljött az idő, hogy személyesen is megtegye…

A nők is megkérhetik párjuk kezét?

Minden pár életében eljön az a pillanat, amikor egyről a kettőre szeretnének lépni, legalábbis az egyik fél. De mi van akkor, ha a hölgy hiába vár a lánykérésre, vagy egyáltalán meddig kell várnia? Vajon felteheti ő is a nagy kérdést? Erre kerestük a válaszokat sztárjainkkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való