KERESÉS search-close

flört

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "flört"

Hoppá! Greg kikezdett Renivel!

VV Reni teljesen zavarba jött Gregtől, aki flörtölni kezdett a lánnyal!

Flörttel el lehet terelni a zsűri figyelmét?

Egy csinos nő vajon elterelheti Fördős Zé figyelmét, ha a zsűrizésről van szó? Tücsi bevetette magát és csipkés ruháját...

Anettka: „Nem szoktam bugyiban aludni”

Oki nem tudott ellenállni buja gondolatainak, és már a legelső éjszakán megpróbált Anettka közelébe férkőzni. Sőt, egyenesen az ágyába…

Mi számít megcsalásnak? Most kiderül, hogy mit gondolnak a fiúk!

Vajon a flörtölés vagy egy jó beszélgetés már megcsalásnak számít? Kinek hol a határ? Többek között erre is fény derült a Dróton rángatás című játék során!

Lali a csajozógép


szerző:
2018.08.27. 16:20
Lali a csajozógép

Lali tavaly a Szigeten nem volt sikeres a flörtölésben - most viszont máshogy alakult. Mi változott egy év alatt?

Az a fránya Facebook!


szerző:
2018.07.24. 18:00
Az a fránya Facebook!

Eszternek elege van a férje, Gergő kicsapongó életviteléből, hiszen a fiú lányokkal flörtöl a neten. Eszter egy utolsó esélyt szeretne adni párjának, és egyetlen kikötése van: szüntesse meg a Facebook profilját!

VV Oki és VV Hajni között vibrál a levegő!

Oki bevallotta Hajninak, hogy ő az egyetlen lány a Villában, aki tetszik neki, és többet is el tudna vele képzelni.

Henrik a stúdióban tudta meg, hogy apuka lesz!

Henrik a neten több nővel is flörtölgetett, ráadásul intim képeket is küldözgetett kiszemeltjeinek. A bökkenő csak az, hogy a fiúnak barátnője van, akinek most bevallotta bűneit. Ám azt ő sem gondolta volna, hogy szerelme már áldott állapotban van.

Zoli maszturbálós videóval hódít

Líviának elege van abból, hogy párja, Zoli más lányokkal flörtölget. Sőt, amikor belenézett a fiú telefonjába, megdöbbentő látvány fogadta. Zoli ugyanis egy önkielégítős videót küldött egy ismeretlen lánynak…

Roland flörtölni tanította Annát

Anna megpróbálta fékezni a Roland iránt érzett rajongását, de fájdalmat okozott neki, ha a fiú és Bori szerelmes kettősét látta. Ráadásul Roland a lány szemére vetette, hogy az iránta érzett rajongása miatt más férfira rá sem néz, és ez nincs így jól. Roland felajánlotta, hogy flörtoktatásban részesíti Annát, akinek tetszett az ötlet, ráadásul be is jött, mivel Anna egy nagyszerű estét töltött el a jóképű Zsomborral.

Szofi: „Azt hiszem, tényleg vége van Tamással…”

Dani összezavarodott. Szofi összeomlott Tamás ultimátumától. Roland flörtölni tanította Annát.

A csók már megcsalás?


szerző:
2018.05.02. 18:00
A csók már megcsalás?

Gergő mindig is imádta a bulikat, és egy-egy ferde éjszaka alkalmával a flört is komoly szerepet játszik az életében. Nem is csoda, hogy barátnője, Niké egyre inkább féltékeny. Sőt, Gergő szerint egy csók még nem is számít félrelépésnek...

Móni vagy Kata?


szerző:
2018.03.28. 18:00
Móni vagy Kata?

Attila boldog kapcsolatban él Mónival, ám mostanában flörtölni kezdett Katával is. A két lány azonban valaha egy párt alkottak, és most választás elé állítják Attilát: döntsön közülük!

Angéla Péterre is kiveti a hálóját?

Szilvia ismét csalással tudott csak érvényesülni, amire ezúttal egyedül jött rá Angéla. Éppen bizonyítékot keresett, amikor Péter belépett az irodába...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Márk ismét bevetette sármját

Miután Márk felkarolta Dórit, mindent megtett azért, hogy sikeresen befutassa az énekes lányt. Még az sem tartotta vissza, hogy gyengéden kényeztesse a kiadós hölgyet, Zsuzsát.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk, az „igazi csábító”

A fiú olyannyira népszerű a lányok körében, hogy állítása szerint már több mint száz csajjal volt együtt. Sőt, egy saját jegyzetfüzete is van, ami szeretői telefonszámaival van teleírva. Most viszont megdöbbentő dolog történt a fiú életében, ugyanis egy lány visszautasította őt…

Joe megleckéztette a kuncsaftokkal flörtölő Gábort

Joe elhatározta, hogy ideiglenesen kibérel egy szerelőműhelyt. Gáborral együtt fogtak neki a munkának, és bár Joe nagyon örült, hogy végre dolgozhatott, Gábor inkább lányokkal flörtölt a munka helyett. Joe, azért, hogy megleckéztesse barátját, odahívta Zoét, aki kellemetlen helyzetbe hozta Gabit. Ezután Zoé és Gábor is megleckéztették Joey-t, este pedig elégedetten koccintottak egyet a barátságukra.

Piros rányit Kornélra és Angélára...

A legidősebb Erdész lány már megint valamiben mesterkedik, mióta megtudta, hogy Kornél egy igazi Herczeg. A szerelmes Piros pedig egy igen kellemetlen pillanatban nyit rá Kornélra és nővérére...

Angélának sikerül elcsábítania Kornélt is?

Az elszánt lánynak jobb, ha senki nem áll az útjában, ugyanis úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy megkapja, amit akar. Már csak az a kérdés, hogy a gondnok srác beszáll Angéla játékába?

A teljes adásért kattints IDE!

Forró erotika a Barátok közt bisztrójában!

Hat éve már, hogy a Mátyás király tér Rózsa kávézójában egy igen szenvedélyes csábításnak lehettek szemtanúi a nézők. Egy érdekes szituációba bonyolódott bele Szabit, akinek váratlanul elcsavarták a fejét. Hogy ki volt az, a videóból kiderül!

Angéla Márknak: ˝Kérhetsz valamit cserébe...˝

A lány bármit megtenne azért, hogy a srác beadja a derekát. Vajon mit tesz Márk, és mivel viszonozza majd Angéla a hűtlen exvőlegény tettét?

Márk egy lány karjai közt vigasztalódik

János és Márk bulizni indultak, de a zenei producerként dolgozó srác végül úgy döntött, hogy inkább bedobja magát a csajoknál. Abban a pillanatban ez lehet, hogy jó ötletnek tűnt, de vajon lesz még ennek következménye?

 

A teljes adásért kattints IDE!

Következő rész (2017. október 18.)

Szofihoz meglepetés vendég érkezik, Joe forró kalandba keveredik,  Zoé és Dani peig közelebb kerülnek egymáshoz.

Szerelmi vallomások az X-Faktor színpadán!

Három évvel ezelőtt az egyik versenyzőért Gabi volt oda totálisan, a másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak a 2014-es tehetségkutatóban.

Attila és Zsuzsa kapcsolatából hiányzik a bizalom...

Attila féltékeny típus, és zavarja őt, hogy a tőle 200 km-re élő párja nélküle jár bulizni. Zsuzsa viszont a tőle 15 évvel fiatalabb fiúval szemben bizalmatlan, mert Ati állítólag több tini lánynak is szokott félreérthető üzeneteket küldeni.

Joe képtelen ellenállni Tamara vonzerejének

Lali reggel kitalálta, hogy menjenek el kirándulni egy kis faluba, ami a hegy tetején van, de útközben kifogyott az üzemanyag az autóból...

Nándi rappelve utasította el Vivit, de az ajándék macit elfogadta

Vivi Facebook-on ismerte meg kiszemeltjét, aki zenéket ír. A lány azért jött el az Anikó Show-ba, hogy élőbe is megismerje Nándit. Miután Vivi odaadta neki az ajándék macit, Nándi bevallotta, hogy a lány egyáltalán nem az esete, és esze ágában sincs összejönni vele.

Előző rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Következő rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Most ezek a nyár legmenőbb csajozós dumái!

Három évvel ezelőtt a Fókusz két csinos riportere rejtett kamerával vágott neki a magyar tengernek, hogy teszteljék, milyen szövegekkel próbálják felszedni a lányokat a pasik. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Anikó zavarba jött Black&White közös produkciójától!

Renátó és Krisztián előadták az egyik közös szerzeményüket, aminek a szövegét Renátó írta. A dalt a fiú volt barátnője ihlette, az Anikó Show háziasszonya pedig belepirult a szerelmes dalba, ugyanis a srácok végig flörtöltek vele...

Mi van Ada és ÉNB Kristóf között?

Érdekes pletyka kapott szárnyra három évvel ezelőtt, ugyanis szinte mindenkinek feltűnhetett, hogy Ada és az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja sok időt tölt együtt. A Fókusz utánajárt a nagy kérdésnek: a fiatalok között több van-e, mint barátság.

Szilárd belefárad Karola játszadozásába

Karola a régi gyerekotthonban bukkan rá Szilárdra, és a srác dühösen beolvas neki. Mielőtt szexre kerülhetne a sor, Szilárd leszögezi: ha ma este szexelnek, akkor az jelent valamit...

Ili és Norbi felfedték az arcukat, és rögtön egy hullámhosszra kerültek

Akárcsak a többiek, Ilona is azért jött a műsorba, hogy megtalálja az igazit. Miután a lányra felkerült a szemkötő, megérkezett a stúdióba Norbi, és azt a lehetőséget kapták, hogy vakon táncolhatnak egymással. Bár lassúzás közben Norbi meg akarta fogni Ili fenekét, a szemkötő levétele után kiderült, hogy szimpatizálnak egymással, és megbeszélték, hogy elmennek randizni.

Pumped Gabo húgára ráhajtott a valóságshow-sztár haverja!

Korábban már beszámoltunk Pumped Gabo és húga, Cintia testvéri kapcsolatáról, de azóta még inkább megismerhettük a fiatal lányt a Pumpedék című realitynek köszönhetően. A legutóbbi részben ráadásul annak is szemtanúi lehettünk, ahogy Gabo egyik haverja, Domán flörtöl Cintivel... Vajon végül beadja a derekát a lány?

Bori Rolandnak:

Roland totál hülyét csinál magából Gréti miatt, de Bori megérti a srácot, és rájön, hogy ők ketten mennyire hasonlítanak. Minden gondolkodás nélkül megcsókolja Rolandot, de ő kegyetlenül visszautasítja Bori közeledését.

 

Alexa:

Kristóf és Alexa elmennek egy klubba bulizni, ahol Alexa egyre közelebb kerül Kristófhoz. Alexa biztos benne, hogy történni fog valami közöttük. Ám nem elég, hogy menet közben Bécybe botlanak, még előkerül Kristóf új szeretője, Katalin is.

Előző rész (2017. május 04.)

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébred a luxusban. Joe tanácsa ellenére Barbi elmondja az igazat Ramónának. Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra.

Bori rástartol Danira, de a srác kikosarazza őt

Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra, mivel Gréti nem tud elmenni. Bori elmegy Danival, és a közös nap végén rányomul a fiúra, de durva kosarat kap.

Hajni és Karesz vitája szexbe torkollik

Karesz tegnap óta tudja, hogy bejön Hajninak, és ahogy lehetőség adódik, a lány tudtára adja, hogy tisztába van ezzel. Mikor összevesznek Karesszal, a fiú váratlanul megcsókolja Hajnit, és lefekszenek egymással.

Hajni bevallja Mesinek, hogy bejön neki Karesz

Karesz elhatározza, hogy felvidítja Hajnit, ami egy vicces akcióval sikerül is neki. Hajni egy csapásra más szemmel nézi Kareszt, és ezt Mesinek is elmeséli.

Edit kiakadt azon, hogy Aurelio a fenekét bámulja

Edit megkérdezte Autól, miért nézi őt, és rájött, hogy a fenekét bámulja. Az anyuka aztán megfordította a kötényét, de Aurelio nem bánta, ugyanis szerinte a kötény még jobban kihozza a popsija formáját.

A Balogh lányok bedobták magukat a siker érdekében

Mivel a lányok első főzésénél nem jött be, hogy Edina puszilgatta Bencét, úgy döntött, hogy most a húgának kell bedobnia magát a siker érdekében.

Bence:

Jeni összeaprította a hagymát, és szólt, hogy beleesett valami a pólójába. Bence egyből a segítségére sietett, és felajánlotta, hogy kiveszi onnan, hiszen ezért van itt. A műsorvezető feltűnően stírölte Jeni melleit, aztán megkérte Barnust, hogy inkább ő vegye ki Jeni pólójából azt a valamit, hiszen neki családja van.

Bori vidéken is balhéba keveredik

Mikor Grétiék elmennek a falusi kocsmába, Bori flörtölni kezd a falu jó pasijával, Gyurival, ami egyáltalán nincs ínyére Helgának, a falusi lánynak.

Hoppá! Ki ez a szőke bombázó Istenes Bence oldalán?

A nézők már második hete láthatják a Hagyjál főzni! legújabb évadának részeit az RTLII-n, a ma esti részben azonban pikáns jeleneteknek lehetünk szem-és fültanúi.

Dia szakít Balázzsal, és elcsábítja Gábort

Amikor Gábor már minden reményt feladott, meglepetésére Dia beállít hozzá, és elmondja, hogy szakított Balázzsal. Gáborban újra feltámad a remény és tényleg úgy tűnik, hogy van esélye Diánál.

Zsófi Bálint helyett Pétert választotta

Bálint megvette a méregdrága jeggyűrűt, és kitalálta, hogyan fogja megkérni Zsófi kezét. Azt tervezte, hogy elhívja ebédelni, elmondja neki, hogy ő a legfontosabb nő az életében, és az ujjára húzza a gyűrűt. Nem is tétlenkedett, közös lakásukhoz sietett, és követni kezdte Zsófit, aki Péterrel volt.

Előző rész (2017. január 16.)

Joe érzelmes búcsút vesz Sáritól, aztán útra kel, ám váratlanul tragikus balesetet szenved. Reggel Gréti a fellegekben jár, amikor az új üzletvezető helyettes, Dani meghívja reggelire. A konditeremben Gábor flörtölni kezd egy fiatal lánnyal, Diával.

Dani felkelti Evelin és Gréti érdeklődését

Gréti reggel összefut Danival egy kávézóban, és a srác még aznap megkapja az helyettes üzletvezető helyettesi állást a Voilában. A szexi srác Evelin érdeklődését is felkelti, aki semmit sem vesz észre Gréti és Dani flörtjéből.

Következő rész (2017. január 16.)

Joe érzelmes búcsút vesz Sáritól, aztán útra kel, ám váratlanul tragikus balesetet szenved. Reggel Gréti a fellegekben jár, amikor az új üzletvezető helyettes, Dani meghívja reggelire. A konditeremben Gábor flörtölni kezd egy fiatal lánnyal, Diával.

Szilvi lefekszik Botonddal

Este a céges karácsonyi bulin Botond és Szilvi még közelebb kerülnek egymáshoz, de István, Szilvi főnöke rányomul a lányra, a helyzetből a fiú menti ki. És miután lelépnek az elfajult karácsonyi buliról, egy lakásban kötnek ki…

Előző rész (2016. december 19.)

Robi ultimátumot ad Barbinak: estig döntenie kell. Simon flörtölni kezd a főnöke lányával, és sikerül is felszednie. Paula nagyon felhúzza magát Tamás féltékenykedésén.

Tamás féltékeny Márkra

A Tamás és Márk közti férfias beszélgetés után úgy tűnik, hogy újra rendben van a világ. Amikor azonban a fiú este egy bizalmas, de tulajdonképpen ártatlan helyzetben figyeli meg Márkot és Paulát a klubban, kiborul.

Vajon Paula és Márk tényleg csak barátok?

Miután a fiú jelenetet rendezett a klubban, Paula ledöbbent és leszidta Tomit: még, ha Márk érezne is a lány iránt valamit, Paula akkor is Tamást szereti!

Soma azt folytatta bent, amit kint elkezdett

Bízott abban, hogy ha már mindennapokban űzte-hajtotta a csajokat, akkor majd a Villában sem lesz ez másként. Az első hetekben csalódnia kellett, mert nem igazán töltötte be a szívtipró szerepet. Majd Eveleinnel egyre közelebb kerültek egymáshoz, és nemcsak a szerelem talált rá, hanem új barátokat is kapott a játéktól.

Gabi végül enged a kísértésnek?

Niki nem bírja tovább a saját lakásában, mert gondjai akadtak az egyik szomszédjával. Így aztán Lalihoz költözik az albérletbe. Gábor, akinek titokban bejön a lány, egyre nehezebben tud uralkodni magán.

Niki és Gábor bulizása kishíján szexbe torkollik

Mivel Lali nem ér rá, Gábor hagyja magát rábeszélni, hogy egyedül menjen el Nikivel bulizni – ami majdnem a vesztét okozza, amikor egy vad flörtölés után a klubban Niki felmegy az albérletbe Gáborral...

Flörtikével indult, Párbaj lett belőle

Lóri miután feladta a játékot, Gina érkezett cserejátékosként a Villába. Nehezen indult neki a beilleszkedés, és akármilyen fura, az elején Ati még támogatta, sőt kóstolgatta Ginát! Aztán a hetek alatt kiismerték egymást, mindkettő sunyinak tartja a másikat, és innen már egyenes út vezetett a Párbajig.

Barbi hazudott Joe-nak Robiról

Barbiék összetalálkoztak Robival, és mivel Joe nem akarta elrontani a viszontlátás örömét, meghívta Robit és a barátnőjét,hogy tartsanak velük a moziba, majd magukhoz is meghívta őket. Barbi számára ez maga volt a rémálom...

Barbi a volt szerelmével randizik?

A lány találkozik Robival és jól is érzi magát, amíg Robi fel nem veti, hogy milyen lehetett volna a közös életük. Barbi ragaszkodik hozzá, hogy boldog Joe-val, de a lelkiismeret furdalása miatt titokban tartja előle a találkozót.

Levi félelme beigazolódik: Evelin megcsalja őt

Miközben Levi Simonnal lelkizik, Evelint Dani próbálja felvidítani, ami olyan jól sikerül, hogy elcsattan közöttük egy csók. Levi vérig sértődve rohan el...

Vince egy „édes hármassal” lepi meg Borit

Borinak igazán nagyszerű szexben volt része Vincével, és közel jár ahhoz, hogy igazán szerelmes legyen. Mikor később a fiú egy másik lánnyal várja Borit egy hotel szobában, Boris megdöbben, és elrohan.

Levi féltékenysége az őrületbe kergeti Evelint

A társaság megérkezik Montenegróba, este pedig koktélozgatnak, ahol Dani félig tréfásan flörtölni kezd Evelinnel. Levi azonban féltékeny lesz, és jelenetet rendez, amivel nagyon felbosszantja a lányt.

Gábor ráhajt Nikire?

A fiú azt gondolta, csinálhatnának Lalival egy fiús napot a nagy békülés után, ám Lali Nikit is elhívta erre a napra. Később mind a hárman elmentek meginni valamit, ahol Gábor ráébredt, hogy Niki nemcsak jó fej, de nőként sem utolsó...

Egynyári szerelem? Úgy tűnik, újabb sztárpáros szakított!

Orlando Bloom-ot és Katy Perry-t igazi álompárként emlegették, de most mégis úgy látszik, hogy a szerelmesek útjai különváltak. Mi történhetett? Eláruljuk!

Zsolti:

Míg Gina és Soma a Sufniban "alkotott", addig Zsolti inkább ajánlatot tett a fiúnak, hogy menjenek a szaunába! Somának csak egy gongjába került volna...

Rolandnak végre sikerül bizonyítania Grétinek?

Rolandnak Gréti közvetítésével sikerül megszerveznie, hogy Pély Barna a zenekarával a B THE FIRST-el fellépjen, amivel nagyon jó benyomást tesz Katalinra, sőt úgy tűnik, Gréti sem utasítja vissza a közeledését…

Bori és Vince őrült játszadozásba kezdtek

A lány reggel csomagot kapott, ami már a következő találkozásukat vetítette előre. Borinak egyre jobban tetszettek a fiú kis játékai, sőt olyannyira szárnyakra kapott ettől az új kapcsolattól, hogy Tamással is leszámolt…

Karola elcsábítja az új kollégáját?

Karola úgy véli, Igor szándékosan keresztbe tesz neki, ezt megelégelve úgy dönt, csapdát állít a fiúnak…

Paulának ismét nincs szerencséje a pasikkal?

Alexa elviszi Paulát bulizni, hogy elterelje a figyelmét. A lány a bárban valóban megismerkedik egy férfival, aki azonnal el is varázsolja. Mielőtt azonban kialakulhatna köztük valami, Márknak el kell utaznia, hogy Balin folytassa a karrierjét DJ-ként…

Maja megint féltékenykedik Kristófra

Miután a lány visszajött Budapestre azzal a fiúval provokálja Kristófot, akivel a vonaton ismerkedett meg. Mikor beszélni akar a macsóval, már egy másik csajjal talála, így a lány alkoholba folytja bánatát...

Hiába ment el Maja, nem változott semmi?

Maja újra visszatért Budapestre, azonban nem egyedül, hanem Bencével. Szilvi és Evelin örültek az újdonsült "párocskának", Kristóf viszont nem tudta visszafogni magát...

(18+) Mit csinált Mici és Krisztián a zuhany alatt?

Lassan nem marad olyan pontja a Villának, ahol Krisztiánék még nem csinálták? Úgy tűnik, a fürdőszobát is kipipálhatják...

Zsolti:

Vivien ismét kihúzta a gyufát legjobb (villa)barátjánál. A lány gyakran úgy közeledik Zsoltihoz, mintha valami többre vágyna barátságnál, ami igen kellemetlenül érinti a srácot.

Bori új lovagja feledtetni tudja vele Tamást?

Bori pénteken nagyon berúgott Vincével – a házban maradandó nyomai lettek a pénteki éjszakának. Hajnalban a fiú lelépett, Bori pedig egész hétvégén hallgatta a lakótársai szidalmait. Vince azonban ismét megjelent…

Viviennek végre sikerül elcsábítania Somát?

A villalakók a Sufniban tanultak, vagy legalábbis ez volt az eredeti terv. Biztos, hogy sokak számára ismerős a helyzet, amikor mindig akad valami éredekesebb a kötelező tananyagnál. Vivien is talált valami sokkal szórakoztatóbbat...

Szexi diáklányok próbálták elcsábítani Krisztiánt

A villa izmos lakója vette át a tanári szerepet, amit a lányok gyorsan ki is használtak. Mici és Gina megmutatta, miket tennének meg Krisztiánnak a jobb jegy érdekében. Ezt már Vivien se nézhette tétlenül...

Valami alakul Tivy és Gina között?

Tivy kitartóan ostromolja a lányt, aki eleinte úgy tűnt, hogy ellenáll, de mostanra olyan, mintha valami változott volna...

Mici meglovagolta Krisztiánt

A fiatalok külön töltik az éjszakát, ezért gyorsan búcsút vettek egymástól. A Villa izmos lakója különös kéréssel fordult Micihez, aki azonnal teljesítette Krisztián vágyát.

 Roland is bepróbálkozik Lettura özvegyénél

A macsó már fel akar mondani a klubban, majd meggondolja magát, amikor megismeri Katalint, aki elkezd vele flörtölni. Roland rájön, hogy így két legyet üthet egy csapásra!

Gina a fürdőben mérte fel Tivy testi adottságait

Tivy kíváncsi volt, hogy Gina hányasra pontozná egy egytől tízig terjedő skálán. Lehet, hogy a nagydumás srác nem erre számított?

Krisztián:

Krisztián és Mici évődése kezd elfajulni, már nem csak virágnyelven közelednek egymáshoz, a macsó ugyanis ígéretekkel provokálja a nehéz bombázót...

Evelin Dáviddal tette féltékennyé Somát

A buli ismét jól sikerült a Villában. Ezúttal Dávidnak riszálta Evelin, aminek meg is lett az eredménye. Soma a falhoz nyomta és domináns hímként csókolta a lányt.

Mici

A Villa izmos lakója már-már zavarba jött attól, amit a szőke bombázótól hallott. De ezt csakis magának köszönheti, ugyanis ő provokálta Micit...

Vivien becserkészte Dávidot

A lány elég szomorú volt a napokban Soma miatt, aki nem enged Vivien követeléseinek. Ám úgy tűnik, megtalálta kiszemelt áldozatát, akivel majd vígasztalódhat.

Grétinek elege lett Rolandból

Roland haragra gerjesztette Grétit, mivel egyre jobban kihasználta a lány gondoskodását, és folyton azzal próbálkozott, hogy rávegye a szexre - eredménytelenül.

Bécy: „Magdi te vagy a legjobb bejáró csajom!”

Egy trükk segítségével Tamás eléri, hogy Bécy döntést hozzon Magdával kapcsolatban, a dolog persze nem megy könnyen Bélával…

Kristóf: „Én most tényleg komolyan gondolom a kiscsajjal”

Miután a programokkal teli nap végén Maja direkt mással flörtöl, Kristóf kiakad és számon kéri a lányt..

Kristóf mindent megtett, hogy Maja kedvében járjon

Amikor Maja a nehéz műszak után nagyon kimerülten ért haza, Kristóf elhatározta, hogy fel fogja vidítani a lányt…

Soma elkapná Evelin anyukáját is

A lány elárulta udvarlójának, hogy nagyon hasonlít édesanyjára. Soma ekkor tette meghökkentő kijelentését, melyet heves reakció követett.

Rolandot baleset éri

Mikor Roland ismét ki akar kezdeni Grétivel, a lány eltaszítja magától, és a heves mozdulat után Roland ott marad öntudatlanul a földön fekve…

Evelin féltékeny Levi kiszemeltjére?

Evelin Levi nyakába sózza a fiú egyik csodálóját, ám a bosszú visszafele sül el, az addig ismeretlen lány jó fogásnak bizonyul, Evelin pedig fortyog a dühtől…

Somának jó éjszakája volt...

A szőke srácnak összejött az élet, legalábbis a buli alatt. Evelin és Dina is a kedvében járt.

Evelin és Mici is megkaphatná Lórit?

A csajok a medence partján beszélték ki a szerelmeseket. Szerinted van igazságalapja Evelin merész kijelentésének?

Bori nem hagyja nyugton Tamást

Bori továbbra is zaklatni próbálja Tamást, a fiú pedig egyre kétségbeesetten menekül a lány elől…

Tivy és Zseraldin egymást kényeztették a paplan alatt?

A "Mivan?" császár nem rég még Vikit tolta el magától, barátnőjére hivatkozva. Azóta vajon mi változott? Tivynél is a vágy győzedelmeskedett a hűség felett?

Dina úgy fogta meg Lórit...

Valószínűleg a srác sem gondolta, hogy ez megtörténhet vele a Villában. Az események alakulása azért is meglepő, mert a kezdetekben Dina eléggé küzdött ellene.

Így látják a kintiek a szerelmi szállakat a Villában

Még nincs két hete, hogy beköltöztek a lakók, máris több kapcsolat is flörtnek tűnik. De, mit szólnak a veszedelmes viszonyok születéséhez a kint maradt rokonok, barátok? Mit érezhetnek a villalakók, és mit látunk mi kintről?

Kristóf és Maja összemelegedni látszanak

Azért, hogy Szilvi csökkentse Kristóf esélyeit, a lány leitatja Maját. Kristóf ettől függetlenül is próbálkozik a spicces lánynál, akinél majdnem célba is ér…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való