KERESÉS search-close

flörtölés

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "flörtölés"

Hunor ismét csapja a szelet Vivinek?

Az esti készülődés közben Hunor csak úgy szórta a bókokat. Úgy tűnik, jó úton járt, hiszen ki tudja, mi történt végül a paplan alatt...

 

Szerintem a páromnak szeretője van

Kinga és János már 10 éve vannak együtt, ám a lány egyre inkább féltékeny. Nem véletlen, hiszen Jani az interneten flörtöl, és Kinga szerint az is lehet, hogy szeretője is van.

Válassz: a kisfiad vagy a nők!

Beatrix és István 5 éve vannak együtt, de a lány már véget szeretne vetni a párkapcsolatnak. Közös fiuk születése után ugyanis István megcsalta a párját, és a mai napig flörtöl az interneten. Beatrix most komoly ultimátummal érkezett a stúdióba…

Viki: „Ez már sok!”


szerző:
2018.04.20. 18:00
Viki: „Ez már sok!”

Viki „érdekes beszélgetésen” kapta rajta barátját az interneten, aki amellett, hogy más lányokkal flörtöl, még azt is letagadja, hogy barátnője van. Anikó felteszi a nagy kérdést: vajon ezek mindössze ártatlan csetelések, vagy a fiú már a tett útjára lépett?  

A pasim biszexuális?


szerző:
2018.04.20. 18:00
A pasim biszexuális?

Norbinál végleg betelt a pohár, hiszen párját, Tibit többször is azon kapta, hogy másokkal flörtölget az interneten.  Ráadásul szerelme fiúknak és lányoknak is egyaránt küldözget intim képeket…

VV Dávid: „Ezt minden pasi csinálja”

VV Dávid és Brigi már az esküvő előtt állnak, viszont a lány sehogy sem tudja elviselni a volt villalakó internetes flörtölgetéseit. A lány ultimátummal érkezett: Dávid vagy felhagy rossz szokásával, vagy különben felbontja az eljegyzésüket.

Hűha! A pasim ráhajtott a legjobb fiúbarátomra

Martin és Györgyi igazi lelki társak voltak, amíg a lány biszexuális pasija egy buliban rá nem hajtott Martinra. Martin hiába bizonygatta ártatlanságát, a flörtölő fiú mindig is azt állította, hogy nem ő volt a kezdeményező. Mi az igazság?

A flörtölés már megcsalás?


szerző:
2018.03.08. 18:00
A flörtölés már megcsalás?

István imád flörtölni, de egy-egy buli alkalmával a felesége, Szilvia szúrós tekintetét is el kell viselnie. A házaspár emiatt sokszor vitázik, így a férfi szeretné, ha Szilvia tudná, csak ő számára az egyetlen.

Endzsina, a férfiak réme


szerző:
2018.03.01. 18:00
Endzsina, a férfiak réme

Endzsinának fogalma sincs, hogy mit akar tőle az a fiú, akit egy buliban látott meg először. A fiatalok azóta a Facebookon flörtölnek, de a lány többet is el tudna képzelni Jeffersonnal, viszont attól tart, hogy mivel túl jó csaj, a férfiak tartanak tőle. Vajon Jefferson is menekülőre fogja a dolgot?

Sepa: “Le kell szállnod erről a buszról!”

Sepa évek óta működtet egy társkereső csoportot a Facebookon, ahol rendszeresen ismerkedik lányokkal. Jelenleg két vasat is tart a tűzben: egyikük a „szép keblű” Angelika, akivel eltöltött pár napot, de úgy érzi, nem működik közöttük a dolog. A másik lány Bettina, akivel élőben még nem találkozott, de reméli, hogy „lebetonozott szívét fel tudja majd nyitni”. A fiú elsőként le szeretné zárni a kapcsolatát Angelikával, majd elmondani érzéseit Bettinának. Vajon beteleljesül a szerelem, vagy két szék közül a pad alá esik?

Tímea: „Én vagyok az első számú rajongód!”

Miután Alexa bemutatja Lalinak Tímeát, azon nyomban nyilvánvalóvá válik, hogy az új lány teljesen oda van Csóró Laliért. A fiú természetesen nem veszi zokon a váratlanul jött rajongást…

Szofi randira hívatta magát Tamással!

Amikor Tamás benézett a fodrászatba, megismerkedett az új tulajjal, Szofival, aki felajánlotta neki, hogy levágja az elrontott haját. A frizuraigazításért cserébe pedig nem mást kért a lány, mint hogy Tomi hívja őt meg egy italra.

Joe Zoéról:

Miközben Barbi magán kívül volt az aggodalomtól, amiért férje az éjjel nem ment haza, Joe és Zoé együtt töltötték az egész napot....

Következő rész (2016. december 19.)

Robi ultimátumot ad Barbinak: estig döntenie kell. Simon flörtölni kezd a főnöke lányával, és sikerül is felszednie. Paula nagyon felhúzza magát Tamás féltékenykedésén.

Leonóra Jocinak: „Esetleg fizethetnél természetben”

Leonóra és Joci Szonjáról és az ikrekről beszélgettek, azonban Joci anyukája kissé elkalandozott, és megkérdezte az ügyvédnőt, van-e férje. Mikor kettesben maradtak, Leonóra látta Jocin, hogy kissé elbizonytalanodott, de megnyugtatta, hogy a pénz miatt nem kell aggódnia, azt viszont el kell döntenie: mit akar Szonjától.

Zsófi Somának:

A flörtkirály szeretne tisztán látni, ezért a tettek mezejére lépett. Zsófi pedig vallott udvarlójának. A féltékenység beszél belőle? Esetleg taktikázik? Vagy talán Somának sikerült elrabolnia a szívét?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való