KERESÉS search-close

forgatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "forgatás"

Hogyan került Ruszó Tibi egy 22 ezres stadion közepére?

Ruszó Tibi a Nélküled című slágert dolgozta fel, a dal hangulata az összetartozás mellett Tibi és valószínűleg az ország összes énekesének lelki állapotát is tükrözi. A magányt, a rajongók, telt házas koncertek hiányát, amelyeket idén a koronavírusjárvány elmosott.

RUSZÓ TIBI: „Van álom túl az álmokon”

Egy évvel ezelőtt Ruszó Tibi az X-Faktor stúdiójában még több száz néző előtt duettezett Kökény Attilával. ByeAlex mentoráltja a finálé előtti hétvégén elénekelte még Váradi Renátó egyik dalát is, amely után a mentorok széket adtak neki, ezzel pedig bejutott a fináléba.  

Így éreztek a Barátok közt színészei, amikor megtudták, hogy egy medvével kell játszaniuk

Amerikai szuperprodukcióban is szerepelt már Brumi. A medvét a nézők először a Barátok közt szerdai részében láthatták. Na de mit szóltak hozzá a sorozat színészei, amikor a 27 éves medve kétlábra ágaskodott?

A székelyudvarhelyi covid kórház intenzív osztályán forgatott a Magyar Hang stábja

Október eleje óta nem szabadult fel ágy fél óránál hosszabb időre a székelyudvarhelyi covid kórház intenzív osztályán. A kórházba a Magyar Hang két munkatársának sikerült bejutnia. A lap két fős stábja több mint 8 órán keresztül forgathatott a kórházban, ahova a megye összes koronavírussal fertőzött betegét viszik. A forgatócsoport 700 km-t utazott azért, hogy megmutathassák: milyen egy műszak a járvány idején. Erre ugyanis Magyarországon nem kaptak engedélyt.

MEGDÖBBENTŐ: Hiába szerettek volna magyarországi kórházban forgatni, csak Székelyudvarhelyen kaptak engedélyt

A Magyar Hang című lap forgatócsoportja 700 kilométert utazott azért, hogy megmutassák: milyen egy műszak a koronavírus-járvány idején. Erre ugyanis Magyarországon nem kaptak engedélyt. Hogy milyen nehéz egy intenzíves nővér élete arról Lukács Csaba mesélt az RTL Híradónak!

Forrás: Magyar Hang

Még több kulisszatitkot mutatunk az Apatigris forgatásáról

Folytatódik az RTL legújabb saját gyártású sorozata az Apatigris. Szombat este láthatják ismét a képernyőn az egyedülálló apát játszó Scherer Péter és három lányának kalandjait. Most pedig elárulunk még több kulisszatitkot a forgatásokról és a főszereplőkről.

Scherer Péter új szerepben, jön az Apatigris!

Egy apa biztos, hogy mindenre képes a gyerekeiért. Főleg, ha lányok és főleg, ha egyedül nevelte fel őket. Az udvarlókat legszívesebben páros lábbal rúgná ki, míg a saját párjához két kézzel ragaszkodna. Már ha sikerülne megtalálni. Az RTL új sorozatában egy mindenre elszánt édesapa kalandozásait követhetjük végig, a felnőtté vált kislányai és az 50 pluszos randikorszak kiismerhetetlen világában.

Leleplezünk egy kulisszatitkot! A mi kis falunk autós jeleneteit egy stúdióban forgatták

A színészek már rutinosak A mi kis falunk autós jeleneteinek forgatásában, hiszen rengetegen vannak túl az öt évad során. Idén azonban minden megváltozott. A Fókusz Pluszban leleplezünk egy kulisszatitkot. A színészek ugyanis sokszor nem mozdultak egyetlen centimétert sem Gyuri menő járgányával. A koronavírus-járvány miatt a készítők ugyanis a jelenetek egy részét nem a Pilisszentivánon és környékén forgatták le, hanem egy stúdióban. Ezt azonban valószínűleg senki sem szúrta ki, amikor múlt héten a sorozatot nézte.

„Rettegtem az ájulós jelenettől”

Kardos Eszter nehéz pillanatokon van túl, ugyanis a karaktere Illés Vanda begyógyszerezte magát, csakhogy elérje azt, amire már nagyon vágyik – a színésznő pedig elárulta, hogy szerinte mi volt a legnehezebb ezekben a jelenetekben.

„A levesembe beleesett Vili bácsi műfogsora”

Ábrahám Edit örömmel szemezgetett velünk a legviccesebb, a legmeghatóbb és a legemlékezetesebb emlékei között – amiből akadtak bőven az elmúlt évek során.

„Azt megélni, hogy a saját életemért küzdök, az nagyon extrém volt!”

Pásztor Virág két éve alakítja Berényi Timi karakterét a sorozatban: azóta számtalan izgalmas, vicces és extrém kalandban volt része „mind a két lánynak”.

Folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása

Több, mint három hetes leállást követően valamennyi közreműködőre kiterjedő COVID PCR szűrés és a forgatás helyiségeinek fertőtlenítése után mától folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása.

Rövid időre leáll az Éjjel-Nappal Budapest forgatása

Pozitív COVID-teszt miatt határozatlan időre leáll az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat forgatása.

Folytatódik a Barátok közt forgatása-A produkció az aktuális vírushelyzet szerint szervezi át a munkarendjét

Rövid időn belül másodszor kellett leállítani az RTL Klub rangidős napi drámai sorozatát, mert egy újabb közreműködő COVID fertőzött lett. A produkció azonnal megtette a szükséges óvintézkedéseket, és miután mindenki negatív teszttel rendelkezett, szeptember 23-án ismét elindult a forgatás.

Folytatódik a Keresztanyu forgatása - szigorú biztonsági óvintézkedések mellett!

Rövid leállást követően, a teljes stábra és valamennyi közreműködőre kiterjedő COVID PCR szűrés és a forgatás helyiségeinek fertőtlenítése után vasárnaptól új, szakaszos rendszerben folytatódik a Keresztanyu forgatása, csak a biztosan negatív teszteredményű stábtagokkal és színészekkel.

Határozatlan időre leáll a Keresztanyu és a Barátok közt forgatása

A lehetséges fertőzés elkerülése érdekében határozatlan időre leáll a Keresztanyu forgatása. A Barátok köztnél újabb megbetegedés történt.

Pajkaszeg közmunkásai elindultak a sztárság felé vezető úton

Pajkaszeg közmunkásai elindultak a sztárság felé vezető úton, és megérkeztek Budapestre. Egy ország imádja a sorozatot, és az is mindjárt kiderül, hogy a forgatáson a stábtagok és a színészek is legalább annyira jól szórakoznak, mint a mi, miközben A mi kis falunkat nézzük

A New York-i terrortámadás 10. évfordulóján egyedüli magyar stábként forgatott a Fókusz

2001. szeptember 11-e egy mindenki fejéből kitörölhetetlen emlék. 10 évvel később New York-ban hihetetlen biztonsági intézkedések mellett nagyszabású megemlékezést rendeztek. Egyedüli magyar stábként a Fókusz lehetett ott a helyszínen. Anno rovatunkban ottani magyarok is mesélnek nekünk, hogy hogyan élték meg a katasztrófát.

Újraindul a Barátok közt forgatása

Rövid leállást követően, a közreműködőkre kiterjedő COVID szűrés és a Barátok közt épületének fertőtlenítése után mától ismét forognak a kamerák hazánk ikonikus sorozatának stúdiójában.

MEGLEPETÉS: így köszöntötték fel kollégái Lengyel Tamást A mi kis falunk forgatásán

Lengyel Tamás mit sem sejtve készült egy jelenetre A mi kis falunk forgatásán, amikor a pincér egy tál étel helyett tortát hozott ki a sorozat Gyurijának, amit a stábtagok éneklése és tapsa kísért! Hogy mit szólt a színész a váratlan köszöntéshez, kiderül a videóból!

Fergeteges a hangulat az Álarcos énekes forgatási szünetében is!

Az IstenEst népszerű slágere, a Lesz még rosszabb hallatán táncra perdült a stúdióközönség és a műsorvezető is az első rész forgatásán! Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Dupla részekkel jelentkeznek a pajkaszegiek

Lövöldözés, karambol, fertőzés - ez csak egy átlag szombat Pajkaszegen. A mi kis falunk dupla részekkel, dupla humor-faktorral jelentkezik szombattól. Mi pedig megmutatjuk, hogy döntenek romba egy házat a sorozat forgatásán, vagy változtatják át a maszkmesterek Matyit, a közmunkást.

Elkezdődött az RTL Klub új sorozatának forgatása

Hámori Barbara showrunner és stábja megkezdte a Keresztanyu című sorozat forgatását.

Szeptember 19-től indul A mi kis falunk ötödik évada!

Az már tudható volt eddig is, hogy némi késéssel, de nyár elején elkezdődött A mi kis falunk ötödik évadának forgatása, de az sokáig kérdés volt, hogy a felvett anyagokat mikor láthatják majd a nézők.

KÉNYSZERLEÁLLÁS: Nem töltötték tétlenül a kötelező pihenőjüket

A legtöbb sorozat és film, így a Barátok közt forgatásai is teljesen leálltak a karanténos időszakban. Csak néhány hete kezdték újra a munkát, szigorú óvintézkedések mellett. Varga Izabella és Karalyos Gábor kifejezetten élvezték a két hónapos pihenőt, mindketten okosodtak egy kicsit. Iza 6 hétig csak a szakdolgozatára koncentrált és be is fejezte azt, így diplomás andragógus lett, míg Gábor a karantén alatt egy különleges képzettséget szerzett.

A Szia, Életem! című új magyar vígjáték forgatásán jártunk

Leforgatták a Szia, Életem! című új magyar vígjátékot, Thuróczy Szabolcs főszereplésével. A történet kiindulópontja egy népszerű, de ihlethiányos író és sosem látott kisfia váratlan találkozása. Thuróczy mellet a film másik abszolút főszereplője a hatéves Pásztor-Várady Mór, akit a stábban mindenki csak Momónak hív.

GESZTI PÉTER: „Én nem voltam ilyen tehetséges gyerekszínész, mint Momó”

A Szia, Életem! című film producerei – Major István és Roskó Péter mellett – Geszti Péter és felesége, Ditz Edit, akiknek ez a második közös mozifilmes munkájuk, a nagysikerű BÚÉK után. Thuróczy Szabolcs mellet pedig a film másik abszolút főszereplője a hatéves Pásztor-Várady Mór, akit a stábban mindenki csak Momónak hív.

10 éve mindenki a Budapesten forgató Angelina Jolie-t leste!

Az Angelina Jolie- Brad Pitt házaspár hetekig tartotta izgalomban az országot és persze még egy fokkal inkább a fotóriportereket, újságírókat tíz évvel ezelőtt. A világsztár színésznő rendezőként forgatott filmet nálunk és ezért egész családjával, testőröstül, bébiszitterestül Budapestre költözött. Mi pedig a Fókuszban szinte riadóláncot hoztunk létre, hogy minden esetben azonnal, első kézből tudjuk éppen hol melyik kisboltban, kastélyban, bevásárlóközpontban bukkan fel a világ egyik legbefolyásosabb és legcsodáltabb nője.

ÚJ STÍLUS: Első videoklip-forgatásán látogattuk meg Niát

A Love Island egykori párkeresője, Nia most egy teljesen új szerepben mutatta meg magát. Az elektronikus zenét most egy kicsit parkolópályára tette és úgy döntött, inkább a rap-re fókuszál.

Tízezredik epizódjához érkezik ma este a Barátok közt!

Ünnepel a Barátok közt csapata és erre minden okuk megvan, hiszen szerdán láthatják a nézők a sorozat 10 000. epizódját, a páratlan jubileumra több izgalmas és korábban nem látott fordulatot találtak ki az írók. Megmutatjuk, hogyan készültek az izgalmas repülős jelenetek, és ott voltunk a házi ünnepségükön is, valamint csak itt a Fókuszban láthatják az elmúlt évek legjobb bakijait is.

Beindult a munka az Origo Filmstúdióban, újra világsztárok lepték el Budapestet!

Mostantól ismét kiszúrhatjuk Jason Momoát, Oscar Isaac-et, vagy Timothy Chalamet Budapest utcáin. A Dűne című film sztárjai ugyanis visszatértek Magyarországra, hogy az amerikai stábbal együtt plusz jeleneteket forgassanak az 1984-es sci-fi új változatához. Az Origo filmstúdióban márciusban állt le a munka a koronavírus-járvány miatt és csak most térhettek vissza az amerikai filmesek. Egyelőre a Dűne és egy másik produkció, a két balettozó fiatal lány pályáját bemutató Birds of Paradise forog. Persze a stábtagoknak, köztük a szupersztár színészeknek is alá kell vetniük magukat koronavírusteszteknek.

Íme a tisztességtelen ajánlat kulisszatitkai!

Kardos Eszter és Egyházi Géza egy igazán pikáns jeleneten van túl. A forgatás után elmesélték, hogyan élték meg a közös munkát.

Lovas Rozi a forgatásra, A mi kis falunk eddigi részei a képernyőre térnek vissza!

A pajkaszegiekből sosem elég! Nemcsak az újdonsült anyuka, Lovas Rozi tért vissza a sorozat forgatására, hanem a A mi kis falunk előző epizódjai is a képernyőre minden hétköznap este. Visszanézzük a legemlékezetesebb pillanatokat Gyuriék balhéjától a falu papjának meglepő showműsoráig.

Forgatáson lepték meg a szülinapos Liptai Claudiát

Forgatás közben lepték meg Liptai Claudiát, még a férje is beosont A Tanár című sorozat helyszínére, hogy felköszöntse. A népszerű színésznő műsorvezető és családja szinte egyszerre ünnepli a születésnapját. Megmutatjuk mit kapott a lányától és milyen azt is, milyen vallomással készült.

LIPTAI CLAUDIA: Sok mindent megkaptam az élettől, ezért semmivel kapcsolatban nincs hiányérzetem

A színésznő elárulta nekünk, hogy a nagy meglepetéseket sosem szerette igazán, mert zavarban van az ilyen helyzetekben. A szerdai születésnapján kora reggeltől estig forgatott, ezért is jutott eszébe a férjének, hogy mi lenne, ha meglepné Claudiát és a stábot egy különleges tortával. Pataki Ádám sokáig az iskola egyik félreeső termében várakozott, hogy nehogy észrevegye az ünnepelt.

Újabb forgatási képeken A mi kis falunk 5. évada!

Vajon mit csinál Szifon?

Zámbó Krisztián legújabb dalában új stílussal próbálkozik

Időutazásra hívja Zámbó Krisztián a közönségét. Legújabb dalában egészen 1995-ig repít vissza minket az időben, ő akkor 16 éves volt. Nem csak új dallal, hanem új zenei stílussal is próbálkozik, méghozzá a rappeléssel. A dalhoz készült videoklip forgatásán egyedül a Fókusz stábja lehetett ott.

Újraindult a Drága örökösök forgatása

Ismét akcióban a Drága örökösök csapata, szerdán végre újrakezdődhetett a forgatás. A népszerű sorozat stábja március 16-án ment önkéntes kényszerszünetre a koronavírus-járvány miatt. Akkor még nem lehetett tudni, milyen hosszú lesz a leállás. Végül majdnem 4 hónapig tartott. A Drága örökösök rajongóinak tehát nem kell aggódniuk, lesz folytatás, de addig is kiélhetik a sorozatfüggőségüket, hiszen a Fókuszt követően minden hétköznap kezdődik a Barátok közt, utána pedig jönnek a Jófiúk!

SZABÓ GYŐZŐ 50: Még csak most kezdődik minden!

Hogyan éli meg Szabó Győző, hogy 50 éves lett, és miként ünnepelte a kerek évfordulót? Győző mesélt a gyermekkoráról, mostani életéről és a színészetről.

Elindult A Tanár 4. évadának forgatása

A Tanár című sorozatnak eddig 3 évada készült el. A sikersorozat pedig folytatódik, Nagy Ervin nemrég egy fényképpel tudatta közösségi oldalának követőivel, hogy elindult a 4. évad forgatása. A sorozat, amit nagyon sokan szeretnek. Talán azért, mert többek között mai fiatalokról mesél, néha viccesen, néha pedig komolyan, de mindenképpen olyan témákat érintve, amelyek rengeteg embert foglalkoztatnak.

 MINI HOLLYWOOD: újra megtelik a magyar filmstúdió

Magyarország egyik legnagyobb filmstúdiójában is hamarosan beindul az élet, ahol legutóbb a Dűne című produkcióban forgatták a sivatagi jelenetek egyes részeit. Hogy milyen követelményeknek kell megfelelniük a hazánkba érkező amerikai filmeseknek, arról Tóth Mihályt az Origó Filmstúdió marketingvezetőjét kérdeztük.

Ott voltunk A mi kis falunk ötödik évadának forgatásán

Nem csak a színészek, de az egész stáb jókedvűen kezdett bele ismét a munkába. A koronavírus miatt csak némi késéssel tudták elkezdeni a felvételeket. A szereplők és a kreatív vezető szerint is, hihetetlen gyorsan eltelt az idő a sorozat kezdete óta. A mi kis falunk sikere az elejétől fogva töretlen, és immár az ötödik évadra készülnek.

Elkezdődött A mi kis falunk 5. évadának forgatása!

A veszélyhelyzet miatt a tervezettnél kicsit később kezdték el A mi kis falunk ötödik évadának forgatását a már jól ismert helyszíneken. Udvaros Dorottya, Reviczky Gábor és Csuja Imre nagyon örült, hogy újra együtt dolgozhatnak, a jó hangulatra most volt panasz. 

Várkonyi András távozik a Barátok köztből?

Mivel a színész veszélyeztetett korú, a biztonsága érdekében otthon kell maradnia. Na de mi lesz így Vili bácsi karakterével?

Évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalmakból most sem lesz hiány!

Holnap este évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalomból pedig a végjátékban sem lesz hiány. Váratlanul megjelenik a színen Móni kisfiának édesapja, Ati, akiről hamar kiderül, hogy nem érdemes vele ujjat húzni. Az Atit játszó Molnár Áron elismerte, hogy nyomasztó az ilyen forgatás, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy ilyen szerepeket is elvállaljon, szerinte ugyanis neki az is feladata, hogy hitelesen mutassa be a világ problémáit - jelen esetben a családon belüli erőszakot.

Tom Cruise a világűrben forgatna

Ha a színész a világűrben dolgozhatna, azzal filmtörténelmet írna, ám hogy erre lesz-e lehetősége, még a jövő zenéje, a tárgyalások jelenleg is folynak az amerikai űrkutatási hivatallal.

Összegyűjtöttük a Hangya legizgalmasabb kulisszatitkait!

Kíváncsi vagy a legjobb fun factekre, amiket csak találtunk a filmmel kapcsolatban? Akkor ez a te cikked!

Március eleje óta otthon van Lilu – hogy viseli a bezártságot?

Lilu tavaly még hatalmas pocakkal követte a vállalkozók életét a Cápák közöttben, idén pedig már két fiával, Dáviddal és Félix-szel a kanapéról izgulnak. Az otthonukat lassan már két hónapja nem hagyták el, csak a közértig merészkednek.

LILU: Ez egy olyan időszak, amire mindig emlékezni fogunk

A Cápák között forgatást március elején fejezte be a stáb, Lilu ezután egyből karanténba vonult a családjával. Az idejük nagy részét amúgy is otthon töltik, így sok minden nem változott az életükben.

Kulisszák mögött: Mindig jó a hangulat a forgatásokon

Újra jelentkezik az RTL Klub visszaszámláló riportműsora, a Toplista. A műsorvezető ezúttal is Szabó Zsófi lesz ;)

Hogy viselik a karantént a Barátok közt színészei?

A megújult képi világú Barátok közt forgatása jelenleg szünetel, a színészek néhány hétig házi karanténjukból, csupán online tarthatják a kapcsolatot egymással. Betartják a kijárási korlátozást és ők sem mozdulnak ki otthonról. Várkonyi Andrással, Ábrahám Edittel és a sorozatban újonnan érkező Bánfalvy Ágnessel beszélgettünk.

„Most vagyok túl az első szexjelenetemen!”

A Love Island egykori párkeresőjének izgalmas kalandban volt része – az élményeit pedig örömmel osztotta meg velünk.

SZTARENKI DÓRA: Ilyet eddig nem tapasztaltam

Dóra addig a bizonyos forgatási napig szinte biztos volt benne, hogy nincs tériszonya, ennek ellenére a feladat rendesen próbára tette. Nemcsak a magasság, hanem a hideg és a szél is nehezítette a dolgát a Mellékhatás forgatásán.

A Mellékhatás színészeinek jócskán ki kellett lépniük a komfortzónájukból

Be lehet-e árazni egy gyereket, és ha igen mi az ára? Mit tehet meg egy házaspár azért, hogy gyereke legyen? A nagy sikerrel indult Mellékhatás című sorozatban a színészek nemcsak érzelmileg kerülnek szélsőséges helyzetekbe. A nőgyógyászt alakító Adorjáni Bálintot majdnem eltemette a folyékony beton, Sztarenki Dórának meg tíz emelet magasban kellett egyensúlyoznia.

Így készült: A híres rokocai álarcosbál kulisszatitkai!

A színészek mellett a stábtagok is álarc mögé bújtak, hogy ők is részt vehessenek a Bátrak földje egyik legmeghatározóbb eseményén. Légy te is a részese a Fókusz kameráján keresztül!

SZTARENKI DÓRA: Izgultam, hogy mi van, ha rosszul vágom fejbe

Ma este A mi kis falunk után kezdődik az RTL vadonatúj sorozata a Mellékhatás. Sztarenki Dóra, Panácz Annát alakítja a sorozatban, aki Dr. Széphelyi Zoltán feleségének, Bertának az unokahúga. A fiatal édesanya azért küzd, hogy visszakapja kislánya felügyeleti jogát. A színésznő a forgatás kulisszáiról mesélt nekünk.

Az új színészek még szebbé tették a Tanár forgatását!

Nagy Ervin, Trokán Nóra, Liptai Claudia, Elek Ferenc és Anger Zsolt a közös forgatásokról és a harmadik évad legjobb pillanatairól meséltek. Egy tutira közös bennük: rengeteget nevettek együtt!

Így élte meg Papp Barbara a szenvedélyes jeleneteket a kamerák előtt

Epres Adélt alakító színésznő őszintén vallott arról a forgatásról, amikor igen intim pillanatokat kellett átélnie Pesák Ádámmal.

Tovább bonyolódnak a szálak a Bátrak földje következő részében

Egymást váltották az érzelmes és a drámai fordulatok a Bátrak földje sorozatban. Bár a nézők közül sokan reménykedtek, hogy valami az utolsó pillanatban közbejön, de végül Eleket mégis felakasztották a telenovellában. Mindeközben a Rokocai kastély lakói már az eljegyzési bálra készülnek, amit beárnyékol a bárónő váratlan rosszulléte, így bonyolódnak tovább a szálak a ma esti Bátrak földjében is.

Scherer Pétert a forgatási szünetekben is apának szólították a lányok

A sorozat színészei elárultak néhány érdekességet az Apatigris forgatásáról!

Világhírnév felé tart Bözsi és Vilmos?

A féltékeny feleség teljesen felforgatta a reklmstúdiót, ezért hűséges férje bejelentette, mégsem vállalja a szereplést. De Kázmér nem hagyta magát - igen komoly kötbért kellett volna fizetniük a nyugdíjasoknak. A végeredmény magáért beszél…

Vili bácsi életre szóló kalandba keveredett a „nem szégyellős lányokkal”

Claudia mesteri ötlete, miszerint Kertész Vilmos legyen egy menő sörreklám arca, a megvalósítás fázisába került: a forgatás varázslatos hangulata és a gyönyörű modellek azonnal magával ragadták Vili bácsit.

BÁNKI GERGŐ: Egy idő után megszoktam, hogy 1 méterről lelőnek

A színész által alakított karakternek, Lacinak paintballoznia kellett A mi kis falunk forgatásán. Élményeiről mesélt nekünk, a szombat esti részben pedig kiderül, hogy, miként végződik a pajkaszegi paintball összecsapás. Azért is érdemes végig nézni a szombati részt, mert a végén igazán nagy durranás várható, ami nagyot fog szólni.

Hollywoodtól kezdve a magyar filmgyártáson át az RTL sorozatait is érinti a járvány

A Drága örökösök alkotói és a színészek is önkéntes karanténba vonultak, hiszen a járvány miatt az ő forgatásaik is egy időre szünetelnek. A jelenlegi évadot ez már nem érinti, bár szinte semelyik sorozat és film sem úszta meg a leállást. Hollywoodtól kezdve a magyar filmgyártáson át mindenki kényszerpihenőn van, ami a művészeknek is egy komoly próbatétel, amiért nem dolgozhatnak.

A Babát alakító színésznő a korabeli természetes gyógyítás titkait is tanulmányozta

Különleges helyszínek és érdekességek, a Bátrak földjéről és megmutatjuk azt is, miként vették fel a pénteki rész bunyóját. A kosztümös sorozatot számos autentikus környezetben forgatták, ezt a rendhagyó helyszín viszont teljesen a berendezők alakították ki, Babának, a javasasszonynak.

Kulisszavideó: így sérült meg Torzsa Sándor

A sorozatban Imre jól helybenhagyja a fiatal borász fiút, aki csúnya sérülést szerez: a valóságban ez hogyan is nézett ki, azt most itt megnézhetitek.

Aradi Balázs ezért búcsúzik a Barátok közttől és Berényi Balázstól!

A fiatal színész elárulta, miért volt nehéz az utolsó jeleneteket leforgatni, illetve megtudtuk, miért döntött úgy több mint hét év után, hogy elhagyja a Mátyás király teret.

Szifon, Baki és Matyi filmsztárok lettek!

A három közmunkás nem mindennapi lehetőséget kapott: együtt játszhattak Kamarás Ivánnal.

Hogyan lehet háborús övezetben forgatni?

A Fókusz Plusz stábja egy Oscar-díjra jelölt rendezővel találkozott, aki már megjárta a poklok poklát, a mai napig háborús övezetben forgat Szíriában. Talal Derki olyan családba jutott be, ahol az apa dzsihádista katonáknak képzi ki gyermekeit!

Hogy kerül Szulejmán a Bátrak földjére?

A hosszú forgatási napokat egy igen érdekes „játékkal” dobták fel a készítők…

NOSZTALGIA: visszavittük a Bátrak földje színészeit a Rokoczai birtokra

A Bátrak földje c. telenovellának kalandos felvételei a színészek számára is különösen izgalmasak voltak. A Fókusz stábjának Kenderes Csaba és Bárnai Péter mesélt –többek között- arról is, hogyan zajlott köztük a „pofozós” jelenet!

Hajdu Steve kedvéért Ökörapátiban is kitör a golf-mánia

A Drága örökösök Palágyi Sándora golfversenyt rendez a faluban. De vajon a golfrajongó Hajdu Steve ötlete volt a viadal? Rami és Gergő kiderítték! Steve emellett élete első játékfilm rendezéséről is mesélt.

ByeAlex szerint Manuel megérdemli a sikert

Csupán egy napja jelent meg ByeAlex és egykori mentoráltja, Manuel közös videoklipje, máris elsők a legnépszerűbb videomegosztó csatornán a legfelkapottabb klipek között. A videoklipet egy óbudai fotóstúdióban forgatták és minden volt, ami Alex és Manuel szerint a sikerhez kell: Alex zenekara, egy szexi csaj, és egy menő autó.

A rendező nem szereti, a színész elneveti - így forgatják a sorozatok intim jeleneteit

Szenvedélyes csókcsaták és sokat sejtető ágyjelenetek már minden napi és heti sorozatban előfordulnak. Az intim jelenet forgatása azonban korántsem olyan intim, mint azt a nézők a képernyők előtt ülve láthatják.

Kardinális problémát feszeget Csőre Gábor karaktere

A színész Torzsa Mihály karakterével mutatta be azt a kellemetlen szituációt, ami független attól, hogy 1865-öt vagy 2020-at írunk. De Csőre Gábornak nem ez volt az egyetlen kedvenc jelenete a forgatások alatt.

Hatalmas pofonokat kapott A mi kis falunk új szereplője

Polgármester választás Pajkaszegen! A mi kis falunk szombati részében küzd meg egymással Károly és Kati. Az esélylatolgatások előtt idézzük fel, az idei év első részét, amiben két új szereplőt is megismertek a nézők, akik egy csapásra felborították a készülő esküvőt.

GÖMÖRI ANDRÁS MÁTÉ: A figura, akit alakítok egy városi fószer, aki kicsit tőrőlmetszett

A mi kis falunk 4. évadának 1. részében két új szereplőt is megismertek a nézők, akik egy csapásra felborították a készülő esküvőt. Szarvas József mellett váratlanul toppant be Ildikó pasija is, akit Gömöri András Máté alakít, és aki a mai napig jókat derül milyen bakival kezdődött a második forgatási napja. 

UDVAROS DOROTTYA: Minden pofon után megpusziltam és bocsánatot kértem tőle

Udvaros Dorottya és Szarvas József hosszú évek óta játszanak együtt a Nemzeti Színházban, de nem csak kollégák, igazán jóban is vannak egymással. A mi kis falunk forgatásán Szarvas Józsefet mégis egy jó nagy pofonnal fogadta Udvaros Dorottya első közös jelenetükben.

Mekkora felfordulást okozhat Lékai-Kiss Ramóna felbukkanása Ökörapátiban?

Új év, új évad. Egy hete indult el a Drága örökösök, ma este pedig egy meglehetősen ismert színésznő debütál a sorozatban. Megmutatjuk, hogyan forgatták az első jeleneteket Lékai-Kiss Ramónával Ökörapátiban. Rami Franciskát játssza a sorozatban, egy anyukát, aki a kislányát viszi a lovardába lovagolni, ahol alaposan bolygat fel mindent. Danival kokettál és a faluban is sok minden történik még vele.

A világsztár csellista klipforgatásán járt a Fókusz stábja

A Fókuszt érte az a megtiszteltetés, hogy ott lehet a világsztár csellista, Hauser klipforgatásán a Szépművészeti Múzeum egyik csarnokában. A 33 éves horvát virtuóz a világhírnevet a 2Cellos nevű duó tagjaként ért el. 2011-ben akkor formabontónak számító videóval jelentkeztek, Michael Jackson „Smooth Criminal” című számát dolgozták fel.

Kulisszatitok: egyvalamiben nagyon egyetértenek a Bátrak földje színészei

Az RTL Klub vadonatúj sorozatának sajtóvetítésén megkértük a színészeket, hogy meséljenek nekünk a forgatásról, és arról, hogy milyen élményben volt részük.

Bátrak földje - hamarosan új sorozat érkezik az RTL képernyőjére

Egy zsandár, egy báró kisasszony, egy szobalány és egy borászfiú – ők négyen állnak a kiegyezés idején, Magyarországon játszódó történet középpontjában, amit egy báró és egy paraszt család tagjainak szűnni nem akaró szembenállása is végigkísér majd. Hamarosan egy olyan új magyar napi sorozat érkezik az RTL Klub képernyőjére, amilyen korábban még nem volt látható. Ismerjék meg a Bátrak földje, azaz a Rokocza nevű kisváros lakóit.

A Konyhafőnök VIP versenyzői bevették a Street Kitchen bázisát!

Fördős Zé bajba került, de szerencsére a Konyhafőnök VIP versenyzői beugrottak helyette. Nézzetek be velünk a forgatásokra!

Hatalmas bakik az X-Stage forgatásán - Összegyűjtöttük a legviccesebb pillanatokat

Szabó Zsófi és Lali már sok közös X-Stage forgatáson vannak túl, de még a rutinos párossal is megesik, hogy felvétel közben bakiznak, vagy csak szimplán megfeledkeznek a kamerák ottlétéről. Összegyűjtöttük az idei évad készítésének legviccesebb pillanatait, hogy ti is beleshesseteka kulisszák mögé!

Kulisszatitkok: így készült a Nofilter!

Dubinyák Réka a Nofilter írója és rendezője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt az RTL Most+ legújabb sorozatáról.

Szolgálunk és bakizunk - 1. évad 8. rész

Nevetésre fel! A korábbi bakikat itt tudod visszanézni: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész

Megmutatjuk, hogyan forgatták A mi kis falunk legintimebb jeleneteit!

Váratlan fordulatokban nem volt hiány A mi kis falunk múlt szombati részében: Kati megtudta, hogy a polgármester házat akar építeni magának a tóparton és ehhez el akarja adni a közös otthonukat, ezért dühében eldönti, hogy elindul a testvére ellen a polgármester választáson. Zsolt pedig Dóri mellett ébredt, éppen akkor, amikor Viki visszatért hozzá. Ennek a jelenetnek a felvételei azért voltak különösen nehezek, mert Tibor meztelenül, Zsuzsi pedig mindössze egy bugyiban feküdt az ágyban a forgatáson Mutatjuk a nagy félrelépés kulisszatitkait!

BAKIK: Ripli Zsuzsi interjú, amibe kutyái is beleszóltak

A nézők már csak a tökéletes végeredményt látják a képernyőn, pedig egy-egy forgatásból a bakik sem maradhatnak ki. Riporterünk A mi kis falunk bombázójával készített interjút, amibe Ripli Zsuzsi kutyusai is beleszóltak!

A mi kis falunk szereplői lassan a mi kis hőseink lesznek!

A mi kis falunk szereplői lassan a mi kis hőseink is lesznek, olyanokat vállalnak be a sorozat mellett vagy épp a kedvéért. Stoki a forgatás után eldobta a bringát és a szerepét meghazudtoló módon futotta le a félmaratont, Molnár Áronnal együtt. Míg a falu papja Dórin gyakorolta az újraélesztést!

Megkínlódtak a Szabó Győző-babával a Jófiúk forgatásán

Még Szabó Győző is meglepődött élethű másán. A Jófiúk forgatásán azonban váratlan nehézséggel találták szembe magukat a színész kollégái. Túlságosan nehéz volt a merev tekintetű hasonmás ahhoz, hogy csak úgy áthajítsák a korláton. Ezen persze Győző röhögött a legjobban. 

Miller Dávid imádta a Jófiúk forgatását

Szeptember elsején vadonatúj vígjátéksorozat indult az RTL Klubon: a Jófiúk. A Palit alakító Miller Dávid volt Ramiék vendége, akit azonnal kifaggattak a forgatás részleteiről és persze a magánéletéről is...

Jönnek a Jófiúk, akik szolgálnak és vétenek

Szeptember 1-jén este kezdődik az RTL Klub legújabb sorozata, amelyben három peches rendőr hétköznapjait követhetjük nyomon. Kapitány Iván rendezőtől A mi kis falunkban, vagy épp az Üvegtigrisben már megszokott humor lesz ennek a vígjátéksorozatnak is az alapja, és persze a parádés szereposztás. Az RTL új sorozatának forgatásait már tavasszal elkezdték, ahol természetesen mi is ott voltunk. A színészekkel együtt fedeztük a legfontosabb helyszíneket a rendőrőrstől kezdve a hálószobákig, ahol biztos, hogy mindig történik majd valami olyan, ahová szakszerű védelem kell. Erre vannak a Jófiúk.

Pokorny Lia teljesen átalakította külsejét a Jófiúk kedvéért!

A színésznő egy lobbanékony családanyaát alakít a sorozatban, akinek merőben más a kinézete, mint neki. Lia azonban imádja, hogy teljesen átalakult a szerepért. De milyen lehet a munka egy sorozat forgatásán? Mindent elmesélt!

Nádai Anikó:

Vasárnap folytatódik a Házasodik a gazda második évada! Júniusban, az első epizódban már megismerhettük a gazdákat. A társkereső reality műsorvezetője Nádai Anikó mesélt a forgatásokról és természetesen a gazdákról is.

Exkluzív: nézd meg velünk, hogyan készült a Love Island előzetese!

Kíváncsiak vagytok, milyen egy óriási stábbal forgatni? Most megmutatjuk! Benézünk a kulisszák mögé, ahol a kreatív ötlettől a megvalósításig vezetünk titeteket.

Le kellett állítani a Drága örökösök forgatását: súlyos allergiás tüneteket produkált az egyik színész!

Le kellett állítani a Drága örökösök forgatását, mert a Józsit alakító Varga Balázsnak súlyos allergiás tünetei voltak. Hogy pontosan mi történt, és azóta hogyan változtatott az életén, arról a színész mesélt a Reggeliben!

Szabó Győző életének legnehezebb időszakát dolgozza fel a Toxikoma

Július eleje óta forog a Toxikoma című új magyar nagyjátékfilm, amely egy igazán megrendítő, igaz történetet mutat majd be a nézőknek, Szabó Győző életének legnehezebb időszakát, amikor 9 évig élt a drogok fogságában. A filmben a 30-as éveiben járó Győzőt, Molnár Áron alakítja. A hiteles alakítás érdekében a színész komoly kutatómunkát végzett a forgatás előtt: szociális munkásokkal és aktív szerhasználókkal is találkozott, de Győző is sokat segített neki abban, hogy minél jobban megértse a függők mindennapjait.

Az X-Faktor mentorai már a Táborban keresik a tehetségeket!

Tovább dübörög a tehetségkutató forgatása. Az énekeseknek már a Táborban kell bizonyítaniuk. Nézz be velünk a kulisszák mögé!

Bajor Lili szinte saját magát alakítja a Barátok köztben, szerinte édesapja büszke lenne rá

Hámori Eszter és Bajor Imre lánya, Lili kedd este tűnt fel először a Mátyás király téren. És bizony nem utoljára láthatták őt a Barátok közt rajongói. A készítők elárulták, hogy a színésznő által megformált karakter a jövőben is bekopogtat majd mindenki kedvenc társasházába.

HIVATALOS! Jön a Drága örökösök 2. évada! - FOTÓ

Megérkezett az első fotó a Drága örökösök 2. évadának forgatásáról!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való