KERESÉS search-close

gulyás gergely

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gulyás gergely"

Gulyás: humánus elbocsájtás lesz

Ha lesznek elbocsátások a közszférában, azok humánusan fognak megvalósulni - erről beszélt az ATV-ben a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely szerint év végéig a teljes közigazgatásban felmérik, hogy hány ember munkájára van szükség.

Dulakodás és balhé a szoboravatáson

Antifasiszta tüntetők és a baldali ellenzéki pártok aktivistái akadályozták meg, hogy Gulyás Gergely a fidesz alelnöke és Boross Péter volt miniszterelnök felavassa az antiszemita és rasszista Donáth György szobrát. Donáth-ot a kommunisták által kreált első koncepciós perben ítélték halálra, és most a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából leplezték volna le az emlékművet.

Gulyás: Nem tudnak mindenkit regisztrálni

Soha nem látott számban jöttek Magyarországra a menekültek a déli határnál a röszkei vasúti sín lezárásáig. Az ENSZ szerint Magyarország napközben már nem is próbálkozott az emberek regisztrálásával, a lehető leggyorsabban, vonatokkal vitték őket az osztrák határhoz: vagy Hegyeshalomba, vagy Szentgotthárdra. Gulyás Gergely, az országgyűlés fideszes alelnöke azt mondta, nem elég a kapacitás, ezért nem regisztráltak mindenkit.

Tranzitzónákban váratnák a menekülteket

A határ mentén felállított táborokba gyűjtené össze a kormány a Magyarországra érkező menekülteket, ahonnan a menekültkérelmük elbírálásáig csak Szerbia felé távozhatnának.

Magyarul Balóval 15-04-22

Magyarul Balóval: Nemzeti egyetértés helyett kétharmaddal fogadták el az Alaptörvénynek átnevezett, rekordsebességgel készült új alkotmányt négy éve az Országgyűlésben. A kétharmad szerint ez az új Magyarország alapja, bírálói szerint inkább a Fidesz hatalmának beton-alapja. Vita Somodi Bernadett alkotmányjogász és Gulyás Gergely, az országgyűlés alelnöke között.

Gulyás Gergely: „Nincsenek is olyan sokan a kormány ellen tüntetők”

A kormány nem enged a követeléseknek, és továbbra sem engedi meg, hogy bárki is a korhatár előtt nyugdíjba vonuljon. A szocialisták szerint viszont ez lenne a munkaadók érdeke is. Ha nem teljesítik a követeléseiket, a LIGA szakszervezet újabb tiltakozó akciókat indít.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való