KERESÉS search-close

gyász

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyász"

Meghalt a fesztiválkirály

A kerekesszékes Endrédi Bálintot családja mellett zenészek és fesztiválszervezők is gyászolják. Volt olyan nyár, amikor a fiatal 13 rendezvényen is ott volt. Az egyik koncerten a tömeg a kerekesszékével együtt egészen a színpadig emelte. Több betegséggel is küzdött, mégis örök optimista volt, az életben csak a jót látta. Nemrég kórházba került, onnan írta utolsó posztját. Endrédi Bálintra barátai emlékeznek.

Elhunyt testvéréről mesélt Roland gazda a félárva Nikinek

A lány szomorúan hallgatta a gazda fájdalmas emlékeit, ami benne is mély sebeket tépett fel.

Koronavírus-fertőzésben elhunyt Kelemen Csaba, az egri színház színésze

Kelemen Csaba 31 évig volt a Gárdonyi Géza Színház tagja, előtte Debrecenben és Budapesten játszott. Több magyar televíziós sorozatban is szerepelt: például a Szomszédokban és a Kisvárosban. Kelemen Csaba 65 éves volt.

Vírusfertőzés miatt halt meg a nyíregyházi kórház főigazgatója

Koronavírus-fertőzésben meghalt a nyíregyházi kórház főigazgatója. Adorján Gusztáv 66 éves volt, abban a kórházban dolgozott ahová három megyéből szállították a közepesen súlyos és súlyos koronavírusos betegeket.A nyíregyházi közgyűlés Fidesz-KDNP frakcióját is vezette, szeptember végén még részt vett egy bizottsági ülésen, de október elején kórházba került. Az életét már nem tudták megmenteni.

Babagyász világnapja: Hogyan lehet feldolgozni egy baba elvesztését?

A gyászterapeuta azt mondja, fontos elismerni az érzéseket, hogy a baba volt és másik ugyanilyen nem lesz. Jennyferék 2 hónappal ezelőtt veszítették el a kislányukat. A tizenkettedik heti kombinált teszten nem vették észre az orvosok az intő jeleket, így csak jóval később a huszadikon derült ki, hogy baj van. A babájuk Edwards szindrómás. Az előrehaladott terhesség miatt akkor viszont már meg kellett szülnie a babát.

Először beszélt a nyilvánosság előtt lánya elvesztéséről Várkonyi András

Várkonyi Andrást megviselte az elmúlt két esztendő, hiszen nem csak édesapját és öccsét temette el, de 2018-ban lánya, Andrea is örökre lehunyta a szemét. Elvesztéséről most nyilatkozott először kamera előtt.

Szívszorító veszteség érte a Nyerő Páros sztárját

Dér Heni szomorú hírt kapott. Őszintén sajnáljuk!

Várkonyi András gyászol: testvérét és édesapját is elvesztette idén

Várkonyi András nagyon nehéz időszakon van túl, átélte azt, amit egy szülőnek sosem szabadna, ráadásul pár hete elvesztette az édesapját is, az év elején pedig a testvérét is.

Elhunyt Verebély Iván, Jászai Mari-díjas színész

A hírt közösségi oldalán jelentette be a Centrál Színház. A színész 1963 és 1968 között a Nemzeti Színházban játszott, 1968 óta a Vidám Színpad örökös tagja volt. Elsősorban komikus szerepeiről volt ismert, szerepelt vígjátékokban és kabarékban is, és gyakran szinkronizált. Verebély Ivánt a Centrál Színház saját halottjának tekinti. 82 éves volt. 

Meghalt Jirí Menzel


szerző:
2020.09.07. 17:59
Meghalt Jirí Menzel

Elhunyt Jirí Menzel - Az Oscar-díjas cseh filmrendező halálának hírét felesége jelentette be vasárnap. Menzel filmjeinek itthon is hatalmas rajongótábora van, szerepelt magyar filmekben és magyar barátaihoz is ragaszkodott. A művész, aki megtanította, hogy unalom ellen jó a mosómedve, aki szerethetővé tette a pecséttel játszadozó vasutasokat és világhírűvé tette Bán Jánost, 82 éves volt.

Meghalt Zoé, a 6 éves kislány, akinél egy éve diagnosztizáltak ritka csontdaganatot

Megrázó történet!
Meghalt Zoé, a 6 éves ömbölyi kislány, akinél egy éve diagnosztizáltak ritka csontdaganatot. Először Budapesten, majd Debrecenben kezelték, de februártól romlott az állapota. Híradónk többször is foglalkozott a kislány történetével. A családnak a kezelések miatt szinte az összes bevétele kiesett, országszerte gyűjtöttek nekik. Zoé szülei nyilatkoztak az RTL Híradónak.

Elhunyt Joel Schumacher


2020.06.23. 19:49
Elhunyt Joel Schumacher

80 éves korában rákbetegségben elhunyt Joel Schumacher rendező, forgatókönyvíró, producer.

Az egész ország gyászolja Bálint gazdát

Élete során 32 könyvet írt, munkáját számtalan díjjal ismerték el. 3 éve Príma Primissima életműdíjat kapott, tavalyelőtt pedig az Év agrárembere lett amellett, hogy Budapest és Gyöngyös díszpolgára. Volt kollegái, barátai, tisztelői szerint mégis az emberség volt a legszerethetőbb Bálint Györgyben. Egyszerűen, és mindenen felülemelkedve szeretettel fordult a világ felé. Ahol élt, a XVI. kerületben egy független képviselő hétfőn azt javasolta, hogy a Sashalmi piacot Bálint Györgyről nevezzék el.

Családja körében hunyt el Bálint György, az ország legkedveltebb kertésze

Csendben, családja körében hunyt el Bálint György, az ország legismertebb és legkedveltebb kertésze. Bálint gazda jövő hónapban lett volna 101 éves, és szinte az utolsó pillanatig aktív életet élt. Kertészeti tanácsait évtizedeken át minden héten az Ablak című műsorban osztotta meg. Ha az elmúlt években a kertben már nem is dolgozott sokat, de a növényekről szóló aktuális írásait több, mint 400 ezer ember követte.

Ezrek búcsúztak Benedek Tibortól

Több száz mécses égett tegnap este a Margitszigeten. Benedek Tiborra emlékeztek a rajongók, akik végeláthatatlan sorba jöttek a Nemzeti Sportuszoda bejáratához. A Magyar Vízilabda Szövetség és az UVSE tartott nyilvános, gyertyás megemlékezést a világ egykor legjobb játékosáról. A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok Benedek Tibor súlyos betegség után, életének 48. évében csütörtök hajnalban hunyt el.

Meghalt Kárpáti György


szerző:
2020.06.18. 19:30
Meghalt Kárpáti György

Szerdán elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok Kárpáti György vízilabdázó is. Kárpáti nem sokkal 85. születésnapja előtt, hosszan tartó betegség után vesztette életét. 1952, '56 és '64 játékosként elért olimpiai aranyérmei mellett 1972-ben a szövetségi kapitány segítőjeként járult hozzá egy újabb olimpiai győzelemhez. Emellett egyebek között háromszoros Európa bajnok és a nemzet sportolója is volt.

Elment a legenda, a teljes vízilabda társadalom gyászol

Benedek Tibor halála megrázott szinte mindenkit a magyar sportéletben. Kemény Dénes volt szövetségi kapitány szerint Benedek Tibor az utolsó pillanatokig biztos volt benne, hogy képes lesz legyőzni gyógyíthatatlan betegségét. Gyakorlatilag szinte sosem adott fel semmit - mondták egykori sporttársai, felajánlva segítségüket a gyászoló családnak. A Vizilabda Szövetség csütörtök este 9-kor a Margitszigeten emlékezik Benedek Tiborra.

Könnyezve emlékeztek klubjánál az elhunyt válogatott birkózóra

Könnyezve emlékeztek klubjánál a csütörtökön elhunyt válogatott birkózóra, Tóth Bendegúzra. A 22 éves sportoló a válogatott edzésén lett rosszul. Az életét már nem tudták megmenteni. A Blikk azt írta, hogy a birkózó korábban áteshetett a koronavíruson. A válogatott keretorvosa azonban azt mondta az RTL Híradónak, hogy a halála után elvégzett teszt negatív lett.

Meghalt a Kraftwerk egyik alapítója

Florian Schneider 1970-ben alapította meg a legendás német együttest Ralf Hütterrel, aki a mai napig a zenekar tagja.

Gyertyagyújtással emlékeztek Szilágyi István színművészre

Gyertyagyújtással emlékeztek Szilágyi István színművészre szerdán este a Győri Nemzeti Színház előtt. Közel 120-an gyűltek össze: színésztársak és rajongók. A gyanú szerint az ország Lópici Gáspárját a fia verte halálra még vasárnap. A 49 éves férfi nem először bántotta apját, de az özvegy és az áldozat is mindvégig kiállt fiúk mellett. Szerdán, a Győri Színház igazgatója Forgács Péter mondott búcsúbeszédet, Maszlay István pedig egy verset szavalt. A gyászoló tömeg végül óriási tapsviharral búcsúzott.

Tisztázni kell a körülményeket a koronavírusban elhunyt beteghordó haláláról

Gyászposztban búcsúzik a tatabányai kórház a koronavírusban meghalt 40 éves beteghordótól. Azt írják, csöndes, hűséges, 20 éve náluk dolgozó kollégát veszítettek el. Két kisgyerek maradt utána. A Független Egészségügyi Szakszervezet szerint tisztázni kell, pontosan mi történt, például volt-e a kollégájuknak alapbetegsége, vagy egészséges volt, ahogy az özvegye állítja.

Zsuzsa megható gyászbeszéde szíven üti Annát

A bárókisasszony akaratlanul is elgondolkodik a szolgabíró emlékére írt szövegen. Nehéz súlyként nehezedik rá egy emlék, az utolsó sorok hallatán.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

A gyász fájdalmas terhe ólomsúlyként nehezül Rokoca népére

Míg a főtéren a zsandárhadnagy és a hóhér szolgáltat igazságot a bűnössel szemben, addig a szolgabíró hozzátartozói a templomban imádkoznak a gyászmise közben.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Eltemették Csukás Istvánt

Eltemették Csukás Istvánt. Rokonai, barátai, pályatársai búcsúztak a meseírótól, költőtől a Farkasréti temetőben. Generációk nőttek fel legendás meséin, Süsü, Pom-pom vagy épp Mirr-murr történetein. Az író 83 éves korában, február 24-én hunyt el.

Elhunyt a legendás mesemondó, Csukás István

Meghalt Csukás István Kossuth-díjas író, a nemzet művésze. Az Újszínház tájékoztatása szerint gyors lefolyású betegség után hétfőn hunyt el.

Elhunyt a 37-szeres magyar bajnok kenus, Wichmann Tamás

Idén január 16-án vette át a magyar Sportújságírók Szövetsége és a Magyar Olimpiai Bizottság Életműdíját Wichmann Tamás. Ekkor már a kórházból vitték az ünnepségre, súlyos beteg volt.

Jakab öngyilkosságra készül az erdő mélyén

A zsandárhadnagy gyermekével együtt talált rá az elkeseredett, özvegy boltosra.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Meghalt a koronavírusra elsőként figyelmeztető kínai orvos

Rég nem látott országos gyászt és haragot váltott ki az, hogy meghalt a koronavírusra elsőként figyelmeztető kínai orvos, akit a hatóságok meghurcoltak rémhírterjesztés vádjával. A legnagyobb kínai közösségi oldalról már több százezer, az államhatalmat bíráló kommentet töröltek ki. A vírus miatt már csaknem 32 ezren megbetegedtek, a halálos áldozatok száma pedig 638-ra emelkedett.
Ide kattintva megnézheti, hogyan figyelmeztetik drónnal az embereket a maszk viselésére.

Sára halálának elviselhetetlen fájdalma közelebb hozza a gyászolókat egymáshoz

Rózsát gyötri a szörnyű bűntudat, úgy érzi, ő a felelős Sára és a kisbaba haláláért.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Ilyen volt megélni a gyászt színészként

A sorozat egy igen mély és fájdalmas részhez ért: meghalt Tulipán Sára és gyermeke. Hajmási Dávid és Radnay Csilla a megrázó történtekről meséltek.

Gyász! Tulipán Jakab mindenét elvesztette

Sára és Jakab mindennél jobban várták a gyermekáldást, hiszen már csak ez hiányzott a teljes boldogságukhoz. Egy váratlan esemény azonban minden megváltoztatott és az örömünnep helyett súlyos gyász telepedett a Tulipán házra.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Ilyen volt Kobe Bryant, a legenda

Kobe Bryant halála, a vasárnapi helikopter tragédia megrengette a világot. A volt és a jelenlegi amerikai elnök, Oscar-díjas hollywoodi világsztárok, és a Grammy-gálán népszerű zenészek is sírva gyászolták. De, itthon is beszéltek haláláról azok is, akik különösebben nem érdeklődtek a kosárlabdasport iránt. Ki volt Kobe Bryant, miért, hogyan került ennyire közel az emberek szívéhez? Mitől lett ő sokkal több, mint egy szuper eredményes, biztos kezű kosárlabdázó?

A Vígszínházban búcsúznak Gesztesi Károlytól pályatársai

A Vígszínházban búcsúznak Gesztesi Károlytól pályatársai, ismerősök és barátok.

Eltemették Gesztesi Károlyt


szerző:
2020.01.09. 18:36
Eltemették Gesztesi Károlyt

A szombaton elhunyt színészt szűk körben helyezték végső nyugalomra Budakalászon. Erről a Hot Magazin írt és egy fotót is közölt. A barátok, színésztársak hétfőn este hét órától tartanak búcsúztatót a Vígszínház Házi Színpad nevű stúdiójában, a rajongók pedig a Vígszínház Pannónia utcai oldalán róhatják le kegyeletüket. Az 56 éves Gesztesi Károly szombaton, Budapesten lett rosszul autóvezetés közben. Infarktust kapott és hiába próbálták újraéleszteni.

GYÁSZ: „Mondtam is neki, az élet nem sprint, hanem maraton, csak sajnos neki sprint jutott”

Naponta 10 kilométert futott Latinovits Rafael, szeptember végén pedig lefutotta a  félmaratont. A 22 éves fiatalember december 29-én halt meg a Péterfy Sándor Utcai Kórház pszichiátriáján. Édesapja a fiú szobájában mesélt Rafaelről az RTL Híradó stábjának.

Pótolhatatlan űrt hagyott maga után Gesztesi Károly

Tele volt tervekkel és lehetőségekkel Gesztesi Károly, aki a mélypontból is képes volt felállni. Sikerek a színpadon, a képernyőn, szerető család, de akadtak hullámvölgyek és komoly bajban is volt már. Ezekhez pedig nem volt elég, hogy külsőleg erősnek tűnik, belül is annak kellett lennie. Az volt. A halála előtti napon, az utolsó interjújában a hivatásáról is azt mondta, hogy kifulladásig kell csinálni. Csak 56 éves volt. Tőle búcsúzunk most.

Gyászolt a művészvilág


szerző:
2020.01.03. 18:45
Gyászolt a művészvilág

A televíziós, a filmes szakma, a színházi világ és az irodalmi élet is több veszteséget szenvedett el tavaly. 2019-ben olyan ismert emberektől vettek végső búcsút, mint Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, Sára Sándor rendező vagy Tandori Dezső író, költő, műfordító és Baló György újságíró.
A témával bővebben foglalkozott a Fókusz.

Jimmy tényleg válni akart? Árpy reagált a hírre

Január 2. Zámbóék életében 2001 óta gyásznap, ezen a napon hunyt el a család legismertebb tagja, Imre vagyis Jimmy. Halálhíre 2001-ben sokakat megrendített. Jimmy élete és halála közel 2 évtized után is szolgáltat témákat. A napokban arról jelent meg több cikk, hogy Jimmy és felesége, Edit asszony válni készült. Zámbó Árpy reagált a hírre.

Bence újra összeomlott, mikor megkapta Marci karácsonyi ajándékát

Bence váratlan csomagot kapott: testvére karácsonyi ajándékát, amit Marci még a halála előtt adott fel neki…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dávid Joe-nak: „Kinyírtál, tönkretettél, nyilvánosan megaláztál!”

Bence váratlan csomagot kapott. Joe-nak megkellett hoznia egy nehéz döntést. Flóra és Szofi veszekedése balesethez vezetett.

A gyász egyenesen Barbi karjaiba kergette Teót

Barbi felkereste a gyászoló Teót…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csocsesz Lalinak: „Csóró Lali és Csocsesz, odavágunk a mulatós szakmának!”

Lezajlott Marci temetése. Csocsesz ajánlatot tett Lalinak. Alesszia ultimátumot adott Stefinek.

Bence Rozinának: „Hozd vissza az öcsémet, ha segíteni akarsz…”

Bence kifakadt Rozinára, miután az aggódó lány segíteni próbált neki…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Elhunyt a legendás svéd együttes, a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában, 2019. december 9-én hunyt el a Roxette énekesnője. Marie Fredriksson hosszú ideje súlyos betegségben szenvedett, agydaganata volt. A Roxette többször koncertezett Magyarországon, utoljára 2015-ben, Marie élete utolsó éveiben már csak ülve volt képes végigénekelni a fellépéseket.

MEGRÁZÓ: Miért haragudjak arra az emberre, aki nem szándékosan okozott balesetet

Még mindig nincs felelőse fiuk halálának, a nyomozás pedig újra és újra előhozza a tragédia emlékeit - ezt mondta Híradónknak egy meghalt rendőr édesanyja. Fia 2017. február 15-én halt meg. Egy újpesti kereszteződésben két rendőrautó ütközött. A huszonkét éves rendőr az ütközés erejétől kirepült a kocsiból.

Hova szórhatjuk az elhunytak hamvait?

Egyre népszerűbbek a szórásos temetések, és nem csak azért, mert olcsóbbak, mint a koporsós búcsúztatások, hanem talán azért is, mert kíméletesebbek a gyászolókhoz, mondja a kegyeleti szakértő. Az elhunytak hamvait a természetben is el lehet helyezni, ha a terület kezelője ezt megengedi. Vannak azonban kivételek, például Budapesten a Margit-szigeten tilos hamvakat elszórni vagy eltemetni.

Terry Black hamvait a Dunába szórták gyermekei

Terry Black kérése volt, hogy cigányzenekar is játsszon a temetésén, hiszen apai ágon cigányprímások voltak a felmenői közt. A búcsúztatót kölcsönből intézték, Terry Black halála előtt rögzített videó üzenetben búcsúzott. Hamvait édesanyjáéval együtt szórták el, a temetésen nem mindenki jelent meg a meghívottak közül. Gyerekei összekapaszkodva, árván visszautaztak németországi lakhelyükre!

Ne legyen tabu a halál a családban!

Halottak napján is sokan voltak a temetőkben, sokan gyerekekkel együtt mentek mécsest gyújtani. A szakember szerint az emlékezés nem teher a gyerekeknek, sőt, segít, hogy természetes dolognak vegyék az elmúlást.

A gyászt minden családtag másként éli meg

A gyász több szakaszból álló folyamat, mindenki eltérő módon éli meg. Az első szakasza a tagadás. Gyakran előjön a bűntudat, az önhibáztatás, és sűrűn előfordul, hogy a gyászoló bezárkózik. A gyász, veszteség feldolgozó csoportok megfelelő szakember vezetésével nagyon sokat tudnak segíteni.

Soha nem szűnő fájdalom, amit a meg nem született gyermek hiánya okoz

A magyar énekesnő Marge sokáig nem beszélt a vetéléseiről. De, amikor kiderült számára, hogy mennyi nő jár hasonló cipőben rájött, hogy az együttérzést reménnyé lehet kovácsolni.

Egy újabb szörnyű gyásszal kell megküzdenie a Szappanos családnak

Könnyeivel küzdött Tibi és Vali a lesújtó hír hallatán... 

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Lali gyászol: búcsúznia kellett egyik igaz barátjától

A Love Story műsorvezetője fájdalmas hírt osztott meg a nézőkkel.

Megrágalmazták a gyászoló anyukát

Hazug pletykát terjesztenek a nyáron tűzesetben meghalt kislány édesanyjáról és egy tűzoltóról. Egy bulvárlap szerint ugyanis a tragédia után összejött a balesetben segítő tűzoltóval. Az anyuka szerint ebből egy szó sem igaz és minden csupán alaptalan kitaláció.

Meghalt a Piramis billentyűse


szerző:
2019.09.16. 19:41
Meghalt a Piramis billentyűse

Gyászol a magyar zenevilág: vasárnap éjszaka elhunyt a Piramis zenekar billentyűse, énekese, szerzője és örökös tagja, Gallai Péter. 65 éves volt.

Elhunyt Gallai Péter


szerző:
2019.09.16. 18:50
Elhunyt Gallai Péter

Elhunyt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini együttes zenésze. A billentyűs, zeneszerző halálát a Piramis együttes Facebook oldalán közölte. Gallai Péter a '70-es '80-as években írta a Piramis zenekar több meghatározó slágerét. 65 éves volt.

Megható: így búcsúzott el Zsolt gazda a macskájától!

Zsolt telefonon értesült róla, hogy szeretett cicája végleg lehunyta a szemét. A gazda méltóképpen szeretett volna megemlékezni házi kedvencéről, ezért egy olyan helyet választott végső nyughelyének, ahol ezután is mindig együtt lehetnek.

Meghalt Konrád György

A magyar irodalom egyik legismertebb alakjáról a világ minden részén megemlékeztek a nagy lapok. Az író hosszan tartó betegség után, 86 évesen halt meg. Konrád Györgyöt a főváros saját halottjának tekinti.

EMLÉKEK: Kollégák és barátok Marton Lászlóról

„Nagy tudású és hihetetlen léptékű, korszakos művésznek gondolom őt. A magyar és egyetemes színháztörténet egyik legjelentősebb alakja” – mondta róla Hegedűs D. Géza. Hegyi Barbara és Józan László is emlékezik rá összeállításunkban.

Bori és Evelin tragikus hírt kellett közöljenek Bécy-vel

Bori és Evelin szörnyű hírt kellett közöljenek az amúgy sem rózsás hangulatú Bécy-vel…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi Andrénak: „Kiakarlak törölni az életemből…”

Bori megpróbálta felvidítani Bécy-t. André kivolt Orsi miatt. Szilvi megpróbálta felkutatni Angélát.

Ezrek gyászolják a Veszprémi Állatkert zsiráfbébijét

Ezrek gyászolják a Veszprémi Állatkert zsiráfbébijét. A héten lett volna egy hónapos, a több mint 170 centi magas és 50 kilós borjú, de tegnap - egyelőre nem tudni, miért - elpusztult.

Eltemették L. L. Junior kisfiát

Fehér lovashintóval kísérték utolsó útjára L.L. Junior kisfiát a Fiumei úti sírkertben. Több százan búcsúztak tőle. Mindenki fehérbe öltözött a gyászszertartásra. Nem csak barátok és rokonok: zenésztársak is emlékeztek a kisgyerekre. Szülei egymás kezét fogva próbálták vigasztalni egymást. A 3 éves kisfiút vasárnap érte tragikus baleset: egy autó elgázolta a zebrán, ahol éppen át akart szaladni.

VÉGSŐ BÚCSÚ: Utolsó útjára kísérték L.L. Junior kisfiát 

A Fiumei úti temetőbe sokan érkeztek már a szertartás kezdete előtt, hogy a kisfiúra emlékezzenek. Volt, aki néhány szál fehér virágot hozott, mások nagyobb csokrokkal jöttek. A kisfiú édesapja érkezett először a sírkertbe, édesanyjával. Több zenésztársa is lerótta kegyeletét. Fásy Ádám, a Zámbó család és Gáspár Győző is részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak. Közülük többen személyesen is ismerték a kisfiút, akit múlt szombat este vesztette életét egy tragikus balesetben. A szertartás végén Mága Zoltán hegedült a gyászoló tömegnek.

GYÁSZ: Ott voltunk L.L. Junior kisfiának temetésén

A szülők kérésére hófehér ruhában búcsúztatták rokonok, barátok és zenésztársak L.L. Junior kisfiát. A három éves Dávidkát szombaton gázolták halálra Zuglóban. Kis fehér koporsóját fehér lovas fogattal vitték a sírhelyig. A búcsúztatón Mága Zoltán is zenélt.

Meghalt Peter Fonda


szerző:
2019.08.17. 19:00
Meghalt Peter Fonda

A "Szelíd motorosok" című kultuszfilm egykori főszereplője a hatvanas-hetvenes évek ellenkultúrájának egyik ikonikus alakja volt. Az egyik legnagyobb hollywoodi színészdinasztiából származott: apja, Henry, nővére, Jane és lánya, Bridget is világhírű filmes karriert futottak be. A 79 éves sztár tüdőrákban szenvedett.

Meghalt Heller Ágnes, nemzetközileg elismert filozófus

Meghalt Heller Ágnes, nemzetközileg elismert filozófus. 90 éves volt. Részt vett az 56-os forradalomban, amiért elbocsájtották az ELTE Filozófiai Tanszékéről. 1968-ban pedig Magyarország csehszlovákiai bevonulása ellen tiltakozott. Később emigrált és külföldön tanított. Úszni indult pénteken a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról, de nem tért vissza. Heller Ágnest Budapest saját halottjának tekinti.

Portré Otthon – Beszélgetés Heller Ágnessel

Meghalt Heller Ágnes, nemzetközileg elismert filozófus. 90 éves volt. 2009-ben, 80. születésnapján beszélt az RTL-nek Heller Ágnes arról, hogyan viszonyul istenhez a Portré Otthon műsorában. Az RTL szerkesztősége így emlékezik rá.

Végső búcsút vettek a Hableány kapitányától és matrózától

Harangszóval, hajókürttel, díszlövésekkel búcsúztatták a Hableány elhunyt kapitányát és matrózát. A szertartás után a hajók visszaindultak a baleset helyszínére, a Margit hídhoz, ahol egy külön koszorút engedtek a vízre, ezzel emlékeztek meg az összes áldozatról.

Erőss Zsolt özvegye talpra állt és gyerekeknek segít!

Férje halála után hat évvel újra találkoztunk Erőss Zsolt fiatal özvegyével. A két pici gyerekkel egyedül maradt anyuka lehengerlő energiával, hittel és erővel válaszolt minden kérdésünkre. Minden tekintetben kész arra és képes is, hogy férje örökségét tovább vigye. Az özveggyel készült interjút, ami Erőss Zsolt eltűnése után készült megnézheti: ITT!

Hogyan lehet túlélni szerettünk elvesztését?

Hogyan képes egy családi tragédia erőt adni valakinek? Szildának mindig is az írás volt a szenvedélye. Egyfajta önterápiaként mindent kiírt magából. Az írás segített neki teljesen felállni, és így most már másoknak is segít.

Exkluzív: „Fantasztikus apa és hajós volt!”

Fantasztikus apa és hajós volt - ezt mondta a Hableány kapitányáról a lánya, aki exkluzív interjút adott az RTL Híradónak. Szoros volt a kapcsolatuk, a tragédia előtti napon találkoztak utoljára. A lány arról is beszélt, hogy a Margit hídon jár munkába, minden nap elmegy a meder alján fekvő roncs felett. A Hableányt hétfőn emelhetik ki. A teljes interjú visszanézhető: ITT!

Meghalt Benke László mesterszakács

Meghalt Benke László, többszörös világbajnok mesterszakács. Tévés műsorai miatt mindenki Laci bácsiként ismerte. Majdnem 20 évig tanított a Gundel Károly Vendéglátóipari iskolában, de mindig támogatta a fiatal tehetségeket. Az utóbbi években sokat betegeskedett. 70 éves volt.

Eltemették Niki Laudát

A bécsi Szent István-székesegyházban vehettek végső búcsút a szurkolók, a versenytársak és a család a 70 éves korában elhunyt, háromszoros Forma–1-es világbajnok Niki Laudától. A szertartáson, amelyen az osztrák köztársasági elnök és Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott, több ezer ember vett részt.

Szabad-e nevetni egy tragédia árnyékában?

Szabad-e vidámnak lenni annak, akinek súlyos vagy krónikus betegségben meghalt a gyereke, annak, akinek meghalt a kistestvére? A feldolgozhatatlannak, elviselhetetlennek tűnő érzések megbéníthatnak egy családot. Azok a szülők meséltek nekünk, akik megtapasztalták, hogy szörnyű fájdalmukkal nincsenek egyedül, és akik segítséget kaptak a Lélekmadár táborban. Így lehet adományozni!

Barátok emlékeztek meg a balesetben elhunyt szentendrei állatmenhely vezetőjéről

Egy emberként gyászol Szentendre, amiért elveszítették Andrást, akit igazából mindenki ismert és szeretett a kis városban. Az egész életét az állatok megmentésének szentelte. Rengetegen emlékeztek meg róla szerda este az állatmenhely előtt.

Meghalt Ken Kercheval


szerző:
2019.04.25. 18:22
Meghalt Ken Kercheval

Meghalt a Dallas sorozat Cliff Barnes-át játszó színész. Ken Kercheval sikeres volt színpadon, több sorozatban is szerepelt, mégis mindenki a sorozatbeli olajmágnás, Jockey Ewing fő ellenfeleként ismerte őt.

Megrázó felvételeken a száguldás ára!

Megrázó felvételek, tönkrement életek, gyászoló családok, akiknek egy motoros karambol miatt kell szenvedniük. Mennyit számít a védőfelszerelés, és mennyit a józan ész?

Gyászolják a 26 éves áldozatot

Családtagjai és barátai gyászolják a Csongrádnál meghalt fiatalt. Hétfőn hajnalban hajtott át a földön fekvő 26 évesen egy teherautó, az életét nem lehetett megmenteni. Az RTL Híradónak nyilatkozó ismerőse szerint a férfi mindig a kerékpárúton közlekedett, érthetetlen, mi történt. Munkából tartott hazafelé, biciklijét egy kilométerrel a baleset helyszínétől, egy bokor tövében találták meg.

Baló Györgyre emlékezünk

Műsorvezetőként ismerték, de ő igazából mindig is szerkesztőnek tartotta magát. Baló György óriási szakmai tudással és tapasztalattal bírt, amiből szívesen át is adott, amikor másokat tanított. Egy interjúban egyszer azt mondta, hogy nem sikerült rájönnie, hogy mitől lesz valaki igazi televíziós személyiség?! Ő kétség kívül az volt.

Egy éve búcsúztunk Tahi Tóth Lászlótól

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész – közölte a Vígszínház társulata mély fájdalommal és megtört szívvel.

Így búcsúzott Palvin Barbi és Mihalik Enikő a divatikontól

A német származású szakember csapatába tartozott Barbi és Enikő is.

Elhunyt Karl Lagerfeld, a divatvilág nagyja

A német divattervező 85 éves volt.

 Mindennap sír meggyilkolt szerelme és gyermeke elvesztése miatt

Egy perc sem telik el úgy, hogy ne gondolna rájuk, ne sírna értük. – ezt mondta ma Híradónknak telefonon a gyászoló apa. Négy hónappal szerelme és gyermeke elvesztése óta most először szólalt meg. Még szeptemberben, a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg a két éves kisfiút és az anyát várpalotai házukban. A gyilkossággal gyanúsított férfi letartóztatását tegnap, két hónappal meghosszabbították. A gyászoló apával készült teljes interjú ITT érhető el!

Exkluzív: Arnold Schwarzenegger Andy Vajnáról!

A Terminátor a Fókusz kamerái előtt nyilatkozott elhunyt barátjáról!

4 családban maradtak félárván a gyerekek

Tizenöt gyerek maradt félárván, vasárnap Kisnaményban eltemették azt a négy embert, aki egy hete az M3-as autópályán halt meg a tömegbalesetben. A szabolcsi kistelepülés gyászban. A négy áldozat Budapestre igyekezett dolgozni, ott kaptak munkát, amiből el tudták tartani a családjaikat.

Budapesten temetik el Andy Vajnát

A vasárnap elhunyt filmügyi kormánybiztost és üzletembert a kormány saját halottjának tekinti és gondoskodik a temetéséről – ezt Gulyás Gergely miniszter jelentette be a csütörtöki kormányinfón. Azt még nem tudni, hogy Vajnát ki követi a filmügyi kormánybiztosi poszton, a Rádió1 élére viszont már kinevezték az utódját.

 

Hollywoodi sztárok is búcsúztak Andy Vajnától

Hollywoodi sztárok és rendezők búcsúznak közösségi oldalaikon Andy Vajnától. A vasárnap elhunyt producert a hazai filmes szakma is gyászolja. Az általa vezetett filmalapnál azt mondják, Andy Vajna alapvető változást hozott a magyar filmes életbe, amit az utóbbi évek nemzetközi sikerei is bizonyítanak. Azt, hogy utolsó nagy álma, a Puskás Ferencről szóló nagyjátékfilm elkészül-e, még nem lehet tudni.

Tőlük kellett búcsúznunk 2018-ban

Fájóan sok hazai és külföldi hírességet veszítettünk el 2018-ban. Ismert színészek, zenészek, közéleti személyiségek hunyták le örökre a szemüket, rájuk emlékezik a Fókusz stábja.

2018 a búcsúzások éve volt

Tahi Tóth László, Székhelyi József is már az égi közönséget szórakoztatja játékával.

Meghalt George H. W. Bush

Meghalt idősebb George Bush, volt amerikai elnök. Bush kétszer is járt Magyarországon. A volt elnök feleségét, Barbara Busht csak néhány hónappal élte túl. Az egyik legnépszerűbb first lady ez év áprilisában halt meg. Bush emlékét idézi fényképes összeállításunk is!

EMLÉKKÉPEK: Meghalt az idősebb George Bush

Életének néhány emlékezetes felvételével emlékezünk a volt republikánus amerikai elnökre, akinek hivatali idejéhez fűződik a hidegháború vége, a Szovjetunió összeomlása és az első Szaddám Husszein elleni háború.

Meghalt a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója, Princz Gábor

Meghalt Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója. Princz Gábor 1998-ig vezette a bankot, amely irányítása alatt egyik piacvezető pénzintézete lett.

Gyász: hogyan dolgozzuk fel?

Bele is lehet betegedni a feldolgozatlan gyászba, amelynek lefolyása a szakemberek szerint legalább egy év. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének docense egy évvel ezelőtt nyilatkozta a Híradónak, hogy a mai társadalom nem nagyon tud mit kezdeni a gyásszal, sőt azt várja a környezet, hogy rövidebb ideig tartson ez az időszak.

Bíróság elé állítják a veronai buszbaleset felelőseit

Majdnem két év után eljött a nap, amikor bíróság elé állítják azokat, akik a tragikus veronai buszbalesetért felelnek. Olaszországban szerdán kezdődött a tárgyalás. Két gyászoló hozzátartozóval még az út előtt találkoztunk.

Elvesztette mindkét gyermekét a gyászterapeuta, aki azóta másokon segít

Négy hónap különbséggel vesztette el mindkét kisgyermekét a gyászterapeuta, aki azóta másokon segít a legmélyebb fájdalom feldolgozásában. Mit tehetnek a szülők?

Ez az utolsó felvétel a Linkin Park énekesétől

Pontosan egy évvel ezelőtt elérhetővé vált az utolsó tévé felvétel Chester Benningtonról, ami 6 nappal halála előtt készült. A Linkin Park énekese 2017. július közepén vetett véget életének, ami sokkolta az egész zenei világot. Chester a Carpool Karaoke műsor felvételein vidáman nevetgélt és énekelt a zenekar többi tagjával, valamint a műsorvezetővel a Másnaposok filmekből ismert Ken Jeonggal.

Mindenkit megrázott a 11 éves kisfiú halála

Gyászolnak a nyírmadai iskolában, mindenkit megrázott a 11 éves kisfiú halála. A gyerek csütörtökön otthonában hirtelen összeesett, és meghalt. Úgy tudjuk, előző nap az iskolában leesett a lépcsőn. Később kórházba vitték, de onnan a vizsgálat után este hazaengedték. Másnap reggel a fürdőszobában lett rosszul. Azt, hogy mi okozta a halálát, egyelőre nem tudni.

Apja előtt gázolták halálra

Biztonsági kamera vette fel, a csütörtöki gyerektragédiát, amikor halálra gázoltak egy 19 hónapos kisfiút Kisberényben. Mostanra kiderült, hogy a gyerek apja épp átvette a leveleket a postástól az utcán, amikor fia kiszaladt a kertből a postás kocsi elé. A sofőr valószínűleg nem vette észre az elé lépő gyereket. Az édesapa megrendítő interjút adott Híradónknak.

GYÁSZOLÓ APA: Mikor felvettem, tudtam, hogy nagy a baj

Egy 19 hónapos kisfiú halt meg Kisberényben, miután elütötte egy postás kocsi. A tragikus baleset csütörtökön délelőtt történt a Somogy megyei faluban. A család gazdálkodásból él, szegényes körülmények között laknak. Egyelőre azt sem tudják, hogy miből fogják eltemetni a fiúkat.

HÍRADÓ ARCHÍV: Gyász és döbbenet Beszlánban

Csaknem 12 órán keresztül folyamatos volt a káosz a beszláni 1-es számú iskolánál, ahol a túszdráma zajlott. A fegyveres akcióban végül 27 túszejtőt megöltek, 2-őt élve elfogtak. Több mint 300 túsz, köztük gyerekek meghaltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való