KERESÉS search-close

gyász

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyász"

Egy éve búcsúztunk Tahi Tóth Lászlótól

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész – közölte a Vígszínház társulata mély fájdalommal és megtört szívvel.

Így búcsúzott Palvin Barbi és Mihalik Enikő a divatikontól

A német származású szakember csapatába tartozott Barbi és Enikő is.

Elhunyt Karl Lagerfeld, a divatvilág nagyja

A német divattervező 85 éves volt.

 Mindennap sír meggyilkolt szerelme és gyermeke elvesztése miatt

Egy perc sem telik el úgy, hogy ne gondolna rájuk, ne sírna értük. – ezt mondta ma Híradónknak telefonon a gyászoló apa. Négy hónappal szerelme és gyermeke elvesztése óta most először szólalt meg. Még szeptemberben, a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg a két éves kisfiút és az anyát várpalotai házukban. A gyilkossággal gyanúsított férfi letartóztatását tegnap, két hónappal meghosszabbították. A gyászoló apával készült teljes interjú ITT érhető el!

Exkluzív: Arnold Schwarzenegger Andy Vajnáról!

A Terminátor a Fókusz kamerái előtt nyilatkozott elhunyt barátjáról!

4 családban maradtak félárván a gyerekek

Tizenöt gyerek maradt félárván, vasárnap Kisnaményban eltemették azt a négy embert, aki egy hete az M3-as autópályán halt meg a tömegbalesetben. A szabolcsi kistelepülés gyászban. A négy áldozat Budapestre igyekezett dolgozni, ott kaptak munkát, amiből el tudták tartani a családjaikat.

Budapesten temetik el Andy Vajnát

A vasárnap elhunyt filmügyi kormánybiztost és üzletembert a kormány saját halottjának tekinti és gondoskodik a temetéséről – ezt Gulyás Gergely miniszter jelentette be a csütörtöki kormányinfón. Azt még nem tudni, hogy Vajnát ki követi a filmügyi kormánybiztosi poszton, a Rádió1 élére viszont már kinevezték az utódját.

 

Hollywoodi sztárok is búcsúztak Andy Vajnától

Hollywoodi sztárok és rendezők búcsúznak közösségi oldalaikon Andy Vajnától. A vasárnap elhunyt producert a hazai filmes szakma is gyászolja. Az általa vezetett filmalapnál azt mondják, Andy Vajna alapvető változást hozott a magyar filmes életbe, amit az utóbbi évek nemzetközi sikerei is bizonyítanak. Azt, hogy utolsó nagy álma, a Puskás Ferencről szóló nagyjátékfilm elkészül-e, még nem lehet tudni.

Tőlük kellett búcsúznunk 2018-ban

Fájóan sok hazai és külföldi hírességet veszítettünk el 2018-ban. Ismert színészek, zenészek, közéleti személyiségek hunyták le örökre a szemüket, rájuk emlékezik a Fókusz stábja.

2018 a búcsúzások éve volt

Tahi Tóth László, Székhelyi József is már az égi közönséget szórakoztatja játékával.

Meghalt George H. W. Bush

Meghalt idősebb George Bush, volt amerikai elnök. Bush kétszer is járt Magyarországon. A volt elnök feleségét, Barbara Busht csak néhány hónappal élte túl. Az egyik legnépszerűbb first lady ez év áprilisában halt meg. Bush emlékét idézi fényképes összeállításunk is!

EMLÉKKÉPEK: Meghalt az idősebb George Bush

Életének néhány emlékezetes felvételével emlékezünk a volt republikánus amerikai elnökre, akinek hivatali idejéhez fűződik a hidegháború vége, a Szovjetunió összeomlása és az első Szaddám Husszein elleni háború.

Meghalt a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója, Princz Gábor

Meghalt Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója. Princz Gábor 1998-ig vezette a bankot, amely irányítása alatt egyik piacvezető pénzintézete lett.

Gyász: hogyan dolgozzuk fel?

Bele is lehet betegedni a feldolgozatlan gyászba, amelynek lefolyása a szakemberek szerint legalább egy év. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének docense egy évvel ezelőtt nyilatkozta a Híradónak, hogy a mai társadalom nem nagyon tud mit kezdeni a gyásszal, sőt azt várja a környezet, hogy rövidebb ideig tartson ez az időszak.

Bíróság elé állítják a veronai buszbaleset felelőseit

Majdnem két év után eljött a nap, amikor bíróság elé állítják azokat, akik a tragikus veronai buszbalesetért felelnek. Olaszországban szerdán kezdődött a tárgyalás. Két gyászoló hozzátartozóval még az út előtt találkoztunk.

Elvesztette mindkét gyermekét a gyászterapeuta, aki azóta másokon segít

Négy hónap különbséggel vesztette el mindkét kisgyermekét a gyászterapeuta, aki azóta másokon segít a legmélyebb fájdalom feldolgozásában. Mit tehetnek a szülők?

Ez az utolsó felvétel a Linkin Park énekesétől

Pontosan egy évvel ezelőtt elérhetővé vált az utolsó tévé felvétel Chester Benningtonról, ami 6 nappal halála előtt készült. A Linkin Park énekese 2017. július közepén vetett véget életének, ami sokkolta az egész zenei világot. Chester a Carpool Karaoke műsor felvételein vidáman nevetgélt és énekelt a zenekar többi tagjával, valamint a műsorvezetővel a Másnaposok filmekből ismert Ken Jeonggal.

Mindenkit megrázott a 11 éves kisfiú halála

Gyászolnak a nyírmadai iskolában, mindenkit megrázott a 11 éves kisfiú halála. A gyerek csütörtökön otthonában hirtelen összeesett, és meghalt. Úgy tudjuk, előző nap az iskolában leesett a lépcsőn. Később kórházba vitték, de onnan a vizsgálat után este hazaengedték. Másnap reggel a fürdőszobában lett rosszul. Azt, hogy mi okozta a halálát, egyelőre nem tudni.

Apja előtt gázolták halálra

Biztonsági kamera vette fel, a csütörtöki gyerektragédiát, amikor halálra gázoltak egy 19 hónapos kisfiút Kisberényben. Mostanra kiderült, hogy a gyerek apja épp átvette a leveleket a postástól az utcán, amikor fia kiszaladt a kertből a postás kocsi elé. A sofőr valószínűleg nem vette észre az elé lépő gyereket. Az édesapa megrendítő interjút adott Híradónknak.

GYÁSZOLÓ APA: Mikor felvettem, tudtam, hogy nagy a baj

Egy 19 hónapos kisfiú halt meg Kisberényben, miután elütötte egy postás kocsi. A tragikus baleset csütörtökön délelőtt történt a Somogy megyei faluban. A család gazdálkodásból él, szegényes körülmények között laknak. Egyelőre azt sem tudják, hogy miből fogják eltemetni a fiúkat.

HÍRADÓ ARCHÍV: Gyász és döbbenet Beszlánban

Csaknem 12 órán keresztül folyamatos volt a káosz a beszláni 1-es számú iskolánál, ahol a túszdráma zajlott. A fegyveres akcióban végül 27 túszejtőt megöltek, 2-őt élve elfogtak. Több mint 300 túsz, köztük gyerekek meghaltak.

Pink búcsúzik


szerző:
2018.10.04. 12:59
Pink búcsúzik

Az énekesnővel szomorú dolog történt...

Meghalt Charles Aznavour


szerző:
2018.10.01. 19:28
Meghalt Charles Aznavour

A francia énekes és dalszerző legnagyobb slágere az 1974-es She című dal volt.

Őrjöngött a gyászoló apa

Önkívületben borult meggyilkolt kisfia ágyára a gyászoló apa, amikor őt és a gyerek nagymamáját visszaengedték várpalotai házukba. Ezt mondta az asszony, aki megrázó interjút adott az RTL Híradónak. A 2 éves kisfiút és anyját a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg csütörtökön.

MEGRÁZÓ: A meggyilkolt kisfiú nagymamájával beszéltünk

Elmesélte a csütörtökön meggyilkolt kisfiú nagymamája, mit él át most a család, miután meggyilkolták unokájukat és annak édesanyját.

Elhunyt a klasszikus Star Wars-filmek egyik atyja

Ismerjétek meg azt az embert, aki nélkül valószínűleg nem olyan lenne a Star Wars univerzuma, mint ahogyan ma is ismerjük.

Meghalt Kulcsár Győző


szerző:
2018.09.20. 18:24
Meghalt Kulcsár Győző

Meghalt Kulcsár Győző, négyszeres olimpiai- és háromszoros világbajnok párbajtőrvívó, mesteredző. A párbajtőrvívás zsenijeként emlegették. Tanítványa volt az olimpiai bajnok Nagy Tímea és Szász Emese. Életműve elismeréseként 2000-ben tagja lett a Halhatatlanok klubjának. 2004-ben a Nemzet Sportolójává választották. Kulcsár Győző 77 éves volt.

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát a felsőpakonyi kislány osztálytársainak. A 9 éves gyereket saját házuk romjai temették maguk alá a Pest megyei településen, szerdán. Családjával éppen aludt, amikor összeomlott az épület egy része. Barbarát már nem tudták megmenteni. Osztálytársai mécsesekkel és gyertyákkal emlékeztek a kislányra. Osztályfőnöke az RTL Híradónak azt mesélte róla: jól tanult, mindenkinek segített, és különösen együtt érző volt társaival.

A támogatások kedvezményezettje: Kurucz Pál és családja, számlaszám: 65100510-16166068. Pátria Takarékszövetkezet, Felsőpakony.

Gyászol Brazília a tűz miatt

Leégett az amerikai kontinens egyik legnagyobb múzeuma Rio de Janeiróban. Felbecsülhetetlen kincsek, leletek, kutatási anyagok vesztek oda a 200 éves épülettel együtt. A tűzvész oka egyelőre nem ismert. Sérült nincs.

Szívszorító: Hürrem imája Ibrahimmért!

A szultána őszintén számot vetett magával, és pontosan tudja, hogy a pasa halála az ő lelkén szárad. Mielőtt őt is elérné a végzete, Hürrem úgy dönt, felkeresi a pasa sírhelyét, hogy végső búcsút tudjon tőle venni, és feloldozást nyerjen.

Meghalt John McCain


szerző:
2018.08.26. 18:42
Meghalt John McCain

Meghalt John McCain, amerikai szenátor, akit az utolsó, régivágású konzervatív politikusok egyikének tartottak. Tavaly nyáron derült ki, hogy az agyát a rák egyik agresszív fajtája támadta meg. 81 évet élt.

Végső búcsú Székhelyi Józseftől

Eltemették Székhelyi Józsefet. A szerdán elhunyt színművésztől a Kozma utcai Izraelita temetőben vettek végső búcsút. Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumi elnöke és Szacsvay László is beszédet mondott. A búcsúbeszédeket teljes hosszában ITT nézheti vissza!

MEGHATÓ: így búcsúztak el Székhelyi Józseftől barátai

Több százan vettek végső búcsút vasárnap délután Székhelyi Józseftől. A Jászai Mari-díjas színművészt barátai búcsúztatták: Szacsvay László abban a zakóban búcsúzott könnyeivel küzdve Székhelyitől, amelyet tőle kapott, de felszólalt régi barátja Gyémánt László és Gordon Gábor is, akivel a színész közösen alapította az Élet Menete Alapítványt.

Megrendülten búcsúznak a színésztársak

Szinte az egész ország Székhelyi Józsefet búcsúztatja. A Jászai Mari-díjas művészről mindenki személyes történeteket oszt meg a Facebookon, a közös színházi- és filmélményekre emlékeznek kollégái. További személyes történetek színésztársaitól itt: http://rtl.hu/3k8x53wdn

TROKÁN PÉTER: Együtt kezdtük a pályánkat és együtt fejeztük be az övét

"Mániája volt a segítség. Ezt is színészesen csinálta, de mélységesen őszintén" – mondta róla színésztársa, barátja.

CSONKA ANDRÁS: Igenis a jók mennek el

„Én még olyant életemben nem láttam, hogy valaki ennyire erősen akarjon élni, és ennyire nagy hittel vesse bele magát a munkába”- mondta a színész Székhelyi Józsefről.

MAGYAR ATTILA: Jocóra már gyerekkoromban is felnéztem

„A színházban a kollégákat is családtagnak tekintette”- mondta róla Magyar Attila, aki kollégaként nagyon jóban volt Székhelyi Józseffel.

Türelemmel viselte betegségét Székhelyi József

Megrendülten emlékeznek a pályatársak, barátok és tisztelők Székhelyi Józsefre. A Jászai Mari-díjas színművész hosszú betegség után, szerda délután hunyt el. Székhelyi József tavaly novemberben jelentette be, hogy tüdőrákkal küzd. Betegen is tovább játszott, partnerei szerint varázslatos türelemmel viselte a megpróbáltatásokat.

Elhunyt Székhelyi József

A Jászai Mari-díjas színész és rendező régóta küzdött betegségével, de mindvégig dolgozott és nem adta fel. Székhelyi József 71 évet élt.

Meghalt Székhelyi József


szerző:
2018.08.22. 19:06
Meghalt Székhelyi József

Elhunyt Székhelyi József – a halálhírt az Élet Menete Alapítvány közölte Facebook oldalán. A színművésznek tüdőrákja volt, és Híradónknak korábban azt mondta, erősnek érzi magát ahhoz, hogy legyőzze a kórt.

Tamara Teó eltünése miatt szakítana Joe-val?

A Teóval történtek után Joe ismét közeledni próbált Tamarához, aki azonban besokallt a feszültségtől…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marcit részegen, Teót gyászolva találták meg a behajtók

Miután Marci besokallt, Teó bárjába menekült, ahol rátalált Gekkó, a pókerjátékos...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci: „Ha apám meghal, az az én hibám…”

Tamara összeomlott a Teóval történtek után. Marci és Bence közelebb kerültek egymáshoz Teó balesete után. Dani és Lili közösen mentek el vásárolni.

Eljött a nagy pillanat: Ádám bevallja Natasának az igazat?

A fotós lépten-nyomon Rudi szellemét látja, és kezdi úgy érezni, hogy teljesen becsavarodott. Hogy a lelkiismeretét tisztára mossa, ráébred, hogy csak egy dolgot tehet…

Meghalt Aretha Franklin


szerző:
2018.08.16. 19:02
Meghalt Aretha Franklin

Meghalt Aretha Franklin, a soul-zene királynője. Az énekesnő 76 éves volt. Évek óta küzdött a rákkal, 2017 óta már fel sem lépett közönség előtt.

Gyász és közlekedési káosz a hídomlás után

Sok embert ki kellett telepíteni a genovai leszakadt híd környékén, mert attól tartanak, hogy a monstrum még álló részei is leszakadnak.  Az RTL tudósítója Czakó József a helyszínről jelentkezett.

Nyomozás a birkózó halála miatt

A birkózószőnyegen halt meg egy 17 éves sportoló Budapesten – erről először a Blikk írt. Másfél éve történt a tragédia, de a rendőrök csak most kezdtek nyomozni. Ellenfele egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott rajta az edzésen, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni. Szülei megrendülten nyilatkoztak az RTL Híradónak. Nem értik: miért nincs felelőse fiuk halálának. A klub, ahová a fiú járt, nem reagált.

A szülők hosszabban is mesélnek a történtekről, itt nézheti meg.

GYÁSZOLÓ SZÜLŐK: Miért kellett meghalnia a fiuknak?

„Amikor beléptem, tudtam, hogy csak a test van ott, a lélek nincs” – ezt mondta a fiatal sportoló édesapja, aki még mindig nem tudja elhinni, hogyan történt a tragédia. A 17 éves birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmaztak edzés közben, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve.

Natasa könnyek között búcsúzik el Vida Ruditól

Mikor a fiatal lány egyedül marad a temetőben Rudi sírja mellett, bevallja elhunyt szerelmének, hogy vele tudta elképzelni az egész életét.

Meghalt Orbán József


2018.07.30. 19:35
Meghalt Orbán József

Elhunyt a Paff a bűvös sárkány legendás előadója, Orbán József. A 100 Folk Celsius énekesénél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdőrákot. Halálának híre mindenkit megdöbbentett, hiszen utolsó interjúját idén áprilisban adta a Fókusznak. Akkor arról beszélt, hogy sokkal jobban érzi magát.

Meghalt Orbán Józsi


szerző:
2018.07.30. 16:50
Meghalt Orbán Józsi

 A 100 Folk Celsius énekese hosszan tartó, súlyos betegség után távozott.

Titokban hazaengedték Sztojka Ivánt

Kiengedték a börtönből Marian Cozma válogatott kézilabdázó gyilkossági ügyének harmadrendű vádlottját, Sztojka Ivánt. A Fókusz stábja az elhunyt Veszprém játékosának édesapját kérdezte a hírről, aki összetört. Az RTL Híradó 2009-es vágatlan interjúját Sztojka Ivánnal ITT nézheti meg!

Elhunyt Szepesi György sportriporter

Neve összeforrt az ötvenes-hatvanas évek sportsikereivel. Az Aranycsapat 12. játékosának is hívták. A pálya széléről közvetítette Puskásék meccseit. 14 foci VB-n volt ott és 15 nyári olimpiáról közvetített. Sportvezetőként volt a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is. Szepesi György 96 éves volt.

Elhunyt a Linkin Park énekese


szerző:
2018.07.21. 05:00
Elhunyt a Linkin Park énekese

Az egész világ értetlenül állt Chester Bennington halálhíre előtt, pontosan egy évvel ezelőtt. Egy generáció példaképe, 6 gyermek édesapja hunyt el. A Linkin Park énekese saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének, 41 éves volt.

Megható emlékezés: egy éve hunyt el Chester Bennington

A Linkin Park énekese egy éve ment el, amit a mai napig nem bír feldolgozni a családja, a zenésztársai és a világ.

Bartha Zsolt fájdalmas búcsút vett Vida Ruditól!

Senki sem tudja feldolgozni, hogy a fiatal ex-katona elhunyt…

Eltemették az Ikarus tervezőjét

Eltemették Finta Lászlót, a magyar járműgyártás egyik legsikeresebb mérnökét. Nevéhez fűződik az Ikarus 200-as buszcsaládjának megtervezése, amiből világszerte 200 ezer darabot adtak el.

Rita Ora őszintén beszélt Avicii haláláról a Balaton Soundon!

A teltházas koncertje után adott interjút az énekesnő, melyben őszintén mesélt az érzéseiről, amit a híres DJ elvesztése után érzett.

Elhunyt Finta László


szerző:
2018.07.04. 19:01
Elhunyt Finta László

84 éves korában elhunyt Finta László, a legendás 200-as Ikarus buszok tervezője. Ez a modell máig a világ legnagyobb darabszámban eladott autóbusz típusa. Finta Lászlóról két éve a XXI. század készített filmet, amiben nemcsak ő, de felesége is interjút adott. László Anna az Ikarus amerikai buszait tervezte.

 

Elhunyt Aczél Endre


szerző:
2018.07.04. 18:55
Elhunyt Aczél Endre

Hosszas súlyos betegség után meghalt Aczél Endre, Rózsa Ferenc- és Pulitzer-emlékdíjas újságíró, televíziós műsorvezető, a Híradó és a Hét volt főszerkesztője. Aczél Endre 17 évig volt az MTI külpolitikai munkatársa. Dolgozott pekingi és londoni tudósítóként. A redszerváltás előtt és alatt vezette a Magyar Televízió Híradó és egy éven keresztül a Hét című műsorának szerkesztőségét. 1999-től 2008-ig a Nap-kelte műsorvezetője volt. 25 éven keresztül írt külsős munkatársként a már megszűnt Népszabadságban. A gyászhírt a családja erősítette meg. Aczél Endre 74 éves volt.

 

Tragédia Tina Turner családjában!

Gyászol a világsztár! Meghalt Tina Turner fia, Craig holttestét kaliforniai otthonában találták meg, a rendőrség szerint magával végzett a férfi. Az énekesnő jó kapcsolatot ápolt 59 éves fiával, akit még fiatalon, 18 évesen szült.

Megrendítő: elvesztette egész családját, utoljára engedett be stábot közös otthonukba

Éva a férjét, lányát, menyét és hat hónapos unokáját veszítette el egyszerre egy balestben. Először és utoljára engedett be stábot abba a házba, ahol a szeretteivel élt és ahová a tragédia után sokáig nem volt ereje belépni.

 

Elbúcsúztatták Paudits Bélát

A Farkasréti temetőben búcsúztak barátai és pályatársai Paudits Bélától. A Jászai-díjas színész két héttel ezelőtt, agyvérzésben halt meg, 68 évesen. A budapesti szertartást a Madách Színház szervezte, a színészt utolsó kívánságának megfelelően édesanyja mellé temetik majd, a Tolna megyei Ozorán.

Meghalt Michael Jackson apja

Meghalt Joe Jackson, a híres amerikai zenész klán alapítója. A néhai Michael Jackson apja hosszú betegség után halt meg 89 évesen. Vasszigorral, időnként verésekkel indította el a pályán a gyermekeit, akikre később is komoly befolyása volt.

Meghalt Kányádi Sándor Kossuth-díjas költő

A nemzet művésze 89 éves volt. Haláláról a család tájékoztatta az állami hírügynökséget. Kányádi Sándor a romániai Nagygalambfalván született. Bár tanári diplomát szerzett, soha nem tanított. Érdemeit rengeteg díjjal ismerték el. 2009-ben megkapta például a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjét.

Elhunyt Kányádi Sándor


szerző:
2018.06.20. 12:20
Elhunyt Kányádi Sándor

A Kossuth-díjas költő, író, műfordítót szerda hajnalban érte a halál Budapesten, életének 90. évében.

Meghalt az RTL munkatársa, Mészáros Márta

Hosszan tartó súlyos betegsége után kedden elhunyt kollégánk Mészáros Márta. Közel húsz éven át dolgozott az RTL Magyarországnál, azon belül is a Kereskedelmi Igazgatóság kötelékében. Mészáros Márta 63 éves volt.

 

Meghalt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 18:24
Meghalt Paudits Béla

A Jászai-díjas színművész az utóbbi években már nem állt színpadra, betegségei miatt kórosan lefogyott. Másfél hete stroke-ot kapott otthonában. Akkor kórházba szállították, azóta intenzív osztályon ápolták. Paudits Béla 68 éves volt.

 

Elhunyt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 16:27
 Elhunyt Paudits Béla

A színész múlt héten kapott agyvérzést otthonában, kedd délután hunyt el az intenzív osztályon. Haláláról gondozója értesítette a Story Magazint. Paudits Béla 68 évet élt.

 

Egy gyászoló anya megrendítő vallomása

Öt éve, hogy a csodálatos hegymászó, Erőss Zsolt elhunyt. A férfi édesanyja akkor elmesélte a Fókusznak, hogy mindig féltette fiát, de Erőss Zsolt kisgyerekként végzetesen beleszeretett a mászásba, és úgy gondolta, hogy anyaként nem gátolhatta abban, ami boldoggá teszi gyermekét.

„Méltatlan, ami vele történt!”

Nagyon jó ember volt, méltatlan, ami vele történt, ezt mondta elcsukló hangon az RTL Híradónak, annak a magyar kozmetikusnőnek a testvére, aki csütörtökön vesztette életét egy robbantásban, Kaliforniában.

 

„Három hete nem ittam”


szerző:
2018.05.17. 18:00
„Három hete nem ittam”

Miután Róbert elvesztette szerelmét, az alkohol fogságába esett, és egyszer az életének is véget próbált vetni. Nővére, Dorottya azonban mindenben támogatta őt, és munkát is próbált szerezni neki, ám szenvedélye mindig erősebbnek bizonyult. Most viszont nagy híre van Dorottyának, hiszen lassan egy teljes hónapja nem ivott egy kortyot sem!

Tragédiák a családban: Kislánya tartja életben Henriettát

Pár nappal ezelőtt egy családapa a hétvégi faházban barkácsolt, miközben feltehetőleg rosszul lett és beleesett a tóba. A családanya szinte teljesen egyedül maradt ápolásra szoruló kislányával, Jázminkával.

"A testvérem meghalt, Édesanyám a karomban, ő szó szerint elfogyott, majd az első kislányom, utána született a kis csodánk, Jázminka, most a férjem..." - részlet Szita Henrietta írásából.

Morgan Freeman még mindig gyászol

Elítélték a tettest, aki Morgan Freeman mostohaunokájával végzett 3 évvel ezelőtt. A szintén színész E'Dena Hinest akkori párja ölte meg, a bírósági ítélet viszont csak most született meg: 25 éves börtönbüntetés vár rá.

Meghalt kollégánk, Czech Attila


szerző:
2018.05.09. 18:55
Meghalt kollégánk, Czech Attila

Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt az RTL Klub operatőre, Czech Attila. Kollégánk a televízió indulása óta dolgozott nálunk kameramanként, operatőri munkáját pedig szinte minden hírműsorban láthatták a nézők. Mivel fotóművészként végzett, korábban több mint 14 évig volt a Magyar Távirati Iroda, 1995-től kifejezetten az MTI Fotó Főszerkesztőségének munkatársa. Czech Attila méltósággal viselte betegségét, amíg egészségi állapota engedte, minden nap dolgozott. Czech Attila 53 éves korában hunyt el.

Elhunyt a Barátok közt főszereplőjének lánya, Várkonyi Andrea

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. A Barátok közt és az RTL Klub osztozik a család gyászában.

„Fényes jövő állt előtte”

Gyertyagyújtással emlékeznek csapattársai az újpesti sportközpontban arra a 17 éves fiúra, aki tegnap halt meg egy autóbalesetben Veresegyházon. Molnár Emánuel Erik két éve játszott az újpest csapatában, edzője szerint fényes jövő állt előtte. Édesanyja sírva nyilatkozott Híradónknak.

 GYÁSZ: Gyertyagyújtással emlékeznek a fiatal focistára

Gyertyagyújtással emlékeznek csapattársai arra a 17 éves fiúra, aki tegnap halt meg egy autóbalesetben Veresegyházon. Molnár Emánuel Erik két éve játszott az Újpest csapatában, edzője szerint fényes jövő állt előtte. Egykori ellenfelét, Bertalan Mártont is lesújtotta a hír.

Mennyire erős Hürrem és Szulejmán szerelme?

Mérhetetlen fájdalom és lelkiismeret-furdalás költözött Hürrem és Szulejmán szívébe. Egyszerűen nem tudják feldolgozni Cihangir és Musztafa elvesztését, mely akkora szakadékot ütött a szerelmükben, hogy kérdésessé vált Hürrem és Szulejmán kapcsolata…

Exkluzív részletek Avicii legutóbbi interjújából

Tim Bergling, azaz Avicii nevét pillanatok alatt ismerte meg a világ. Az álomszerű karrier azonban április 20-án véget ért. A világhírű dj Omán fővárosában halt meg, ahová pihenni ment.

Gyászolják a világsztárt!


szerző:
2018.04.23. 16:15
Gyászolják a világsztárt!

Pénteken, 28 éves korában elhunyt az egyik legnépszerűbb dj, Avicii. A svéd Tim Bergling karrierje során két nagylemezt készített el, és már a harmadikon dolgozott az utóbbi időben.

Döbbenten fogadta a sztárvilág Avicii halálát

Április 20-án elhunyt Tim Bergling, akit sokan csak Aviciiként ismertek. A DJ tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen halt meg. Összegyűjtöttük a zenészvilág reakcióit!

Ki örökli Prince vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Egy évvel ezelőtt, az énekes halálának első évfordulóján, jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

Meghalt Barbara Bush


2018.04.18. 18:40
Meghalt Barbara Bush

Az egykori first lady volt a második amerikai nő, akinek férje, idősebb George Bush és fia, ifjabb George Bush is elnök lett. Az egyik legnépszerűbb elnökfeleségnek számított. A 92 éves Barbara régóta beteg volt.

Sírba szállt Zámbó Jimmy titka?

Négy évvel ezelőtt mutattuk be azt a riportot, mely arról szólt, hogy sírba vitte a titkát Hulé Éva. A nő, aki szemtanúja volt Zámbó Jimmy halálának, elhunyt, így talán sosem tudjuk meg, mi történt pontosan 2001 januárjában.

Meghalt Babos Gyula


szerző:
2018.04.13. 19:53
Meghalt Babos Gyula

A legendás dzsesszgitáros 1970-ben a Kex gitárosaként lett ismert, majd a Rákfogóban játszott és 1979-ben a Saturnus gitárosa lett.

 

Jennifer Garner csirkéjét gyászolja

A színésznő régóta nagy rajongója a baromfiknak, többet is tart belőlük otthonában. A búcsúvideóból kiderül, hogy Regina tavaly júliusban született és annyira bensőséges volt a kapcsolatuk, hogy Jennifer pórázon sétáltatta és néha még fel is olvasott neki.

Sosem látott bosszúhadjárat a Mátyás király téren

Három éve történt, hogy Berényi András özvegye, Zsuzsa úgy dönt, nem folytatja így tovább, ugyanis megboldogult férjének az alapítványi pénzalapja már pedig őt illeti. Mikor Nóra meghallja Zsuzsa tervét, egyszerűen nem jut szóhoz, hitetlenkedve hallgatja végig.

Mihrünissa kiontotta saját életét!

Miután elveszítette szerelmét, Musztafát és gyermekét a fiatal szultána, úgy döntött, bosszút áll. Mihrünissa nem bírta tovább a szörnyű fájdalmat, a reménytelenséget, a magányt: elvágta saját torkát Hürrem előtt, hogy lássa a Valide, mit is tett egy ártatlan családdal.

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Hürrem: „Nem akarok élni, nem akarok így!”

A szultána ráeszmél, hogy a saját hibája miatt halt meg a fia, és sosem gondolta volna, hogy Musztafa megöletésével Cihangir halálos ítéletét is aláírja. Hürrem annyira összetörik a fia elvesztése miatt, hogy önmaga halálát kívánja, mert úgy érzi, így már nem tud tovább élni. 

Nemzeti gyász: „Bocsássatok meg, gyerekek!”

76-ra nőtt a kemerovói tűztragédia halálos áldozatainak száma. Továbbra sem tudni, miért keletkezett a tűz a szibériai város plázájában. Öten továbbra is őrizetben vannak. Oroszországban nemzeti gyász van, a lobogókat félárbocra eresztették. Országszerte megemlékezéseket tartanak az áldozatok tiszteletére.

Meghalt Demján Sándor


szerző:
2018.03.27. 18:25
Meghalt Demján Sándor

75 éves korában meghalt Demján Sándor. A harmadik leggazdagabb magyarként számon tartott 75 éves üzletember halálhírét családja közölte.

 

Megható pillanat: Cihangir utolsó útja a mennybe vezet!

A fiatal herceg feladta a harcot: egyszerűen nem tudott megbirkózni Musztafa elvesztésével és az apja iránti gyűlölettel. Cihangir végül Szulejmán karjai között hunyt el.

Csuja Imre megrendítő vallomást tett!

A színész pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon először beszélt a nyilvánosság előtt tizennégy évvel ezelőtt elhunyt fiáról, és arról, hogy magát hibáztatja Gergő haláláért. Szerinte nincs annál nagyobb trauma, amikor a szülőnek kell eltemetnie gyermekét. Hiába tettek meg mindent fiúkért, már késő volt a segítség. Csuja Imre őszinteségével arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy segíteniük kell, amikor védtelen és érzékeny kamasz gyereküknek sebezhető a lelke.

Szulejmán: ˝Én soha nem tudtam, milyen az apai szeretet˝

Az uralkodó úgy dönt, meglátogatja beteg fiát, és kiönti neki szívének bánatát. Szulejmán a könnyeivel küzdve próbálta megértetni Cihangirral, miért kellett Musztafának meghalnia. A fiatal herceg azonban egyáltalán nem kíváncsi az apjára, vagyis az uralkodóra, és senki másra sem, a gyásza és fájdalma mindennél erősebb.

Elhunyt a világ egyik legcsodálatosabb elméje

A világ legokosabb emberének tartották. Amikor 1965-ben huszonegy éves korában gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála, 2-3 évet adtak neki az orvosok. Stephen Hawking még ötvenet élt, orvosi csoda ALS betegként. Ahogy Einstein, úgy ő sem kapott Nobel díjat. Ma, Einstein születésnapján halt meg.

 

Meghalt Stephen Hawking


szerző:
2018.03.14. 18:52
Meghalt Stephen Hawking

76 éves korában meghalt Stephen Hawking, a világ egyik legismertebb elméleti fizikusa. A gyógyíthatatlan idegsorvadásos betegségben szenvedő tudós élete nagy részében csak számítógép és beszédszintetizátor segítségével tudott kommunikálni a külvilággal - ismeretterjesztő munkái és médiaszereplése miatt mégis széles körben népszerűvé vált.

Meghalt a divatlegenda


szerző:
2018.03.13. 19:40
Meghalt a divatlegenda

Gyászol a divatvilág! 91 évesen elhunyt a legendás tervező, Hubert de Givenchy. A szakmájában legendának számító ikon olyan hírességeket öltöztetett, mint a világhírű színésznő, Audrey Hepburn vagy az amerikai first lady, Jackie Kennedy.

Jani nem bír Karola közelében lenni

A fiú attól fél, hogy édesanyja észreveszi, hogy előre gyászolja, de Hajnal nem hagyja, hogy emiatt eltávoladjon Jani Karolától.

A teljes adásért kattints IDE!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való