KERESÉS search-close

gyerek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyerek"

Gazdagítsd élményekkel a gyermekeket!

Fontos ügyet támogathatnak azok, akik október 19 és november 30 között banki ügyeiket egy bizonyos mobilapplikáción keresztül intézik.

„Kinek másnak szülnék gyereket, ha nem neked!”

Dórit annyira lenyűgözte Jenő teljesítménye, hogy hirtelen egy csodálatos vallomás hagyta el a száját.

Köhögő padtárs, igazoltan fertőzött osztálytárs: menjen-e suliba a gyerek vagy sem?

Köhög a padtárs? Pozitív lett a tanár tesztje? Vagy egy másik gyereké az osztályból? Akkor menjen-e suliba a gyerek vagy sem? Mennyi szülő agyalhat most ilyen kérdéseken, amióta elkezdődött az iskola, és sok intézményt zárnak be időszakokra. Hiába kérik a szakszervezetek, a tanárokat vagy az óvodai dolgozókat nem kötelező tesztelni, mégis van, ahol ennek ellenére valamilyen rendszerességgel megcsinálják. És így derül fény a pozitív esetekre. Tanárral, szülővel és orvossal is beszélgettünk az aggodalmaikról.

Négyéves kisfiát cigarettával égette, hétéves gyerekét pedig párnával fojtogatta

Négyéves kisfiát cigarettával égette, megverte, hétéves gyerekét párnával fojtogatta – öt év letöltendő börtönbüntetést kapott az a mezőberényi férfi, aki többször bántotta családtagjait. A gyerekek anyját sem kímélte. A bíróság a kiszabott büntetés mellett megvonta a férfi szülői felügyeleti jogát is. Az ítélet nem jogerős.

Závodszky Noémi 51 éves koráig várt arra, hogy anyuka lehessen

Závodszky Noémi a székesfehérvári Vörösmarty Színház alapítása óta társulati tag. 100-nál is több előadásban láthatta a közönség. De tévés produkciókban is megfordult, három éve a Barátok köztben, aztán A mi kis falunkban is feltűnt. Férjével, Kornéllal 7 éve élnek boldog házasságban, de a gyermekáldás eddig elkerülte a párt. Noémi 51 éves koráig várt arra, hogy anyuka lehessen.

Négygyermekes édesanya halt meg a balesetben

Négygyerekes anya halt meg az 1-es főúton, szombaton történt balesetben. A tragédiát egy figyelmetlenül előző autós okozhatta, neki nem esett baja. Két másik kocsi is összetört. Az az autó, amelyikben az áldozat ült, fának csapódott. Az anyával ott volt egyik gyereke is, ő súlyosan megsérült. Másik autóban egy várandős nő és egy 4 éves gyerek szintén súlyos sérülésekkel került kórházba, de ők már jobban vannak.

Családi vérengzés Párizsban

Családi dráma Franciaországban. Egy nőt és négy gyereket meggyilkoltak egy Párizs északi részén lévő házban. A mentők további öt embert kórházba szállítottak különböző sérülésekkel. A rendőrség megtalálta a mészárláshoz használt kést és kalapácsot is. Az áldozatok valamennyien egy családhoz tartoztak. A hatóságok szerint az egyik, szintén eszméletlen állapotban talált sérült lehetett a támadó.

Mit tehetünk gyermekeink boldogságáért és kiegyensúlyozottságáért?

Mit kéne tennünk ahhoz, hogy a gyerekeink kiegyensúlyozottak és boldogok legyenek? Megtapasztalják, miben jók, miben tehetségesek, és szárnyalni tudjanak, hogy később elégedett felnőttek lehessenek.

Két család sérült meg a tragikus balesetben, az egyik édesanya életét vesztette

Meghalt egy anya, 12 éves gyermeke pedig súlyosan megsérült a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjános térségében. Két autó ütközött össze. A másik kocsiban egy várandós kismama és öt éves gyereke sérült meg. A tragédia valószínűleg egy szabálytalan előzés miatt történt. A gyerekeket mentőhelikopter vitte kórházba.

Mitől tartanak legjobban a szülők, a tanárok és a gyerekek az iskolakezdés kapcsán?

Március 16-án egyik napról a másikra zártak be az iskolák, ez szó szerint értendő, hiszen pénteken még úgy mentek haza a gyerekek, hogy nem tudták, hogy hétfőn már nem kell menniük. Azon a napon, amikor a zárásról döntöttek, 3 új koronavírusos esetet rögzítettek, az elmúlt 24 órában pedig 178-at. Hiába azonban az óriási esetszám, az iskolák bezárásáról egyelőre szó sincs, és nem amiatt, mert a tavaszi digitális oktatás távolról sem volt sikeresnek mondható.

Néhány iskolában orvosi igazolást kérnek gyerekek tünetmentességéről

Orvosi igazolást kérnek néhány iskolában arról, hogy a gyerekek tünetmentesek, és mehetnek közösségbe - ezt mondta Híradónknak a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke. Póta György szerint azonban ez nem elég biztosíték arra, hogy a gyerek nem hordozza a koronavírust, a gyermekorvosok pedig így félnek vállalni a felelősséget. Szerinte az a legjobb, ha a legkisebb tünet esetén is otthon tartják a gyereket a szülők.

Így szoktasd vissza a gyerkőcöt az iskolapadba!

Mit tegyünk akkor, ha egy gyerek kijelenti, hogy nem akar visszamenni az iskolába? Kiss-Nemes Veronika, pszichológus elárulta.

Ismét apuka lesz John Legend


szerző:
2020.08.14. 19:30
Ismét apuka lesz John Legend

John Legend ismét apuka lesz. Az örömhírt legújabb videóklipjében jelentette be, árulkodó filmkockákkal. Harmadik gyermeküket várják feleségével, aki azóta egy rövidke videót is posztolt gömbölyödő pocakjáról.

Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas gyereke

Megszületett a világhírű sztárpár első gyermeke. A Trónok harca 24 éves sztárja, Sophie Turner és a Jonas Brothers nevű fiúbandából ismertté vált Joe Jonas még a várandósság hírét sem verték nagydobra, így most sem ők, hanem Jonas kiadója közölte a nagy hírt. Az elsőszülött bébi a pletykák szerint kislány lett és a Willa nevet kapta, ám a sztárpár egyelőre nem osztott meg több információt a gyermekről.

IRIGY HÓNALJMIRIGY: 30. évfordulójára készül a zenekar

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai egy jubileumi videóklipben összegzik az elmúlt 30 évet, amelyben fiatalkori énjeiket saját fiaik elevenítik meg.

Bölcsődékbe küldtek szájmaszkokat

Harmincezer szájmaszkot küldött bölcsődékbe és családokat támogató civil szervezetekhez a Családbarát Ország Nonprofit Kft. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának háttérintézménye azt nem árulta el, hogy mennyit költöttek a logózott maszkokra. Az országos tisztifőorvos kifejezetten ellenzi a maszkhasználatot kisgyerekeknél, de állítólag nem is nekik szánták a védőeszközöket. Egy balatonlellei bölcsődében készült fotón viszont a gyerekek viselik.

Négy emeletet zuhant egy kisfiú Kínában

Négy emeletet zuhant egy két éves gyerek Kínában, de sérülések nélkül megúszta. A szomszédja mentette meg az életét. A kisfiú kimászott az ablakon, és ezt lent még időben észrevették. A zuhanó gyereket egy férfinak sikerült elkapnia. Neki viszont megsérült a karja.

Négy gyereket lőttek le az Egyesült Államokban a hétvégén

Legalább négy gyereket lőttek le az Egyesült Államokba az elmúlt két napban. A legfiatalabb áldozat mindössze 6 éves volt. Atlantában, az eddigi információk szerint a rendőri erőszak ellen tüntetők végeztek egy 8 éves kislánnyal. Szakértők azonban úgy vélik, hogy az egyre több gyilkosság mögött nem az elmúlt hetek tiltakozáshulláma, hanem a koronavírus miatti bezártság állhat. 

Második emeleti ablakon esett ki a kétéves kisfiú, 10 és fél métert zuhant

A csodával határos módon csak egy bordája törött el annak a kétéves kisfiúnak, aki kiesett lakásuk második emeleti ablakából és 10 métert zuhant Budapesten. Valahogy felmászott a nappali ablakába, nekitámaszkodott a szúnyoghálónak, ami kiszakadt.

Gyerekkel utaznál? Íme a legfontosabb tippek!

Tellis Katalin három kislány anyukája, aki most hasznos tanácsokkal látta el a Reggeli nézőit. 

Miről árulkodnak a hírességek gyerekkori fotói?

Valószínűleg gyerekként egyik sztár sem gondolta volna, hogy egyszer majd sok millióan rajonganak érte. Bár némelyiküket nehéz felismerni, Jennifer Lopez, Ed Sheeran, Billie Eillish, sőt még Marilyn Monroe vagy Erzsébet királynő gyermekkori felvételei is napvilágot láttak már.

Barbi elrabolta a saját kisfiát!

Joe hiába próbálta meg lebeszélni a tervéről Barbit, nem járt szerencsével. Volt felesége véghez vitte, amit kitalált.

Drogos apát fogtak el a rendőrök

Félmeztelenül, zavartan ordibált egy negyedik emeleti erkélyen egy férfi húsvét hétfőn Budapesten. Mellette egy babakocsiban volt négyhónapos gyermeke is. A szomszédok attól tartottak, hogy megsérül a csecsemő, ezért rendőrt hívtak. A járőrök láttán a férfi bezárkózott és a gyermekét használta túszként. Végül a rendőrök mentették meg a csecsemőt, a zavart apát pedig bevitték a kapitányságra. A két rendőrt kitüntették.

Hoppá! Ledobta a textilt A mi kis falunk szépsége

Erika melltartóban csábítgatta Gyurit, aki teljesen lesokkolódott, mikor rádöbbent barátnője tervére. Kétségbeesetten rohant az állatorvoshoz, hogy segítséget kérjen tőle...

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat. Például David Hasselhoff, aki első házasságából született két lánya után először jogi úton alaposan lecsökkentette a gyerektartás összegét, majd ezt is megtagadta, mondván: ne rajta élősködjön a nő.

Két gyermek is meghalt az olaszországi lavinában

Újabb tragikus lavinabaleset, ezúttal Olaszországban. A hógörgeteg miatt két gyerek és egy nő halt meg. A hegyimentőknek két másik országban is akadt dolguk. A Lengyel-Tátrában öt turistát kellett lehozni, míg Spanyolország déli részén egy balesetet szenvedett hegymászót mentettek meg.

Felvételen: az utolsó pillanatban kapták el a kisbabát, aki csaknem leesett a pultról

Az utolsó pillanatban sikerült elkapni egy kisbabát, akit anyja rárakott egy zálogház üvegpultjára, miközben barátnőjével együtt épp egy puskát néztek Utah államban. A pult pereme felé közeledő és éppen már majdnem leeső kisgyereket a zálogház vezetője vette észre és ugrott oda azelőtt, hogy a baba fejjel lefelé a betonpadlónak csapódott volna. A jelenetet a bolt biztonsági kamerái vették fel.

„Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának”

Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának – ezt mondta az RTL híradónak a település polgármestere. Úgy tudja, a nagymama is a házban volt, amikor menye pénteken megölte 3 éves kisfiát. A gyerekkel a karjában a nagymama rohant segítségért a szemközti kocsmába. Információink szerint az apa szinte egész nap otthon volt, csak pár percre hagyta magára  a feleségét, ekkor történt a tragédia. Az anya letartóztatásáról holnap dönt a bíróság.

Tragédia történhet, ha a kisgyerek egyedül marad

Tűz ütött ki egy Kunágotai lakóházban kedden, a tragédiában egy két éves gyermek vesztette életét. A Békés megyei településen élők úgy tudják, egy hősugárzó maradt bekapcsolva, hogy a gyerekek ne fázzanak meg. De az elektromos vezetékek olyan rossz állapotban voltak, hogy nem bírták a terhelést.

Fluor Tomi: „Legyünk őszinték, többet tévézünk, mint olvasunk!”

Fluor Tomi és szerelme, Sarkadi-Szabó Mesi imádják a könyveket, mégis több időt szánnak a tévézésre. A Nyerő Páros új évada október 14-től az RTL Klubon!

Két gyermekük is SMA-s

Mindketten tudnak majd járni, ezért harcolnak - ezt mondta az RTL Híradónak a tatabányai anya, akinek legkisebb fiánál is SMA-t, vagyis gerincvelő eredetű izomsorvadást diagnosztizáltak. Tavaly a középső gyereknél állapították meg a betegséget. A 3 és fél éves Dani a kezeléseknek köszönhetően sokat fejlődött, ugyanez az út vár a másfél éves Bercelre is.

Zsani meglepte Tibit: ˝Nekem már van egy gyermekem˝

A srác furcsa módját választotta annak, hogy kedvesen becézgesse párját. Viszont ha ez nincs, akkor azt se tudja meg, milyen családba csöppent párválasztásával.

A tűző napon, a kocsiban hagyta gyerekét

A tűző napon, álló autójában hagyta 2 év körüli gyerekét egy anya egy soproni bevásárlóközpont parkolójában. Az izzadó kisfiút egy férfi vette észre, aki szólt a közelben lévő rendőröknek, majd a mentők is megérkeztek. Nem sokkal később az anya is visszatért az autóhoz, így kivették a rémült gyereket. A mentők megvizsgálták, de az ijedtségen kívül nem esett baja. A veszélyes perceket ezután az éppen ott zajló balesetmegelőzési programon próbálták elfeledtetni a gyerekkel a rendőrök.

Miért tűrik sokszor évekig a bántalmazást az áldozatok?

Hova fordulhatnak a bántalmazottak jogi és egyéb segítségért? Ki foglalkozik a lelki sebeikkel, hogy tovább tudjanak lépni? Magyarországon mi történik akkor, ha valaki kihívja a rendőrséget egy bántalmazás után? Ezekre a súlyos kérdésekre kerestük a választ, beleláthattunk a Patent Egyesület munkájába is.

CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK: Rengeteg olyan részlet van, amin nagyon nagy dolgok múlhatnak

A családon belüli erőszak jeleit sok esetben nagyon nehéz észrevenni, a sérülésnyomok általában már hatalmas problémát jeleznek, a lelki folyamatok azonban az egész életet befolyásolják. A statisztikai adatok szerint az elsődleges áldozatok: a nők és a gyerekek. De hova fordulhatnak a bántalmazottak jogi és egyéb segítségért?

Anikó: „Úgy érzem magam, mint egy brazil szappanoperában”

A háziasszony egy kicsit elvesztette a fonalat a kilenc (?) testvér történeténél…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Maradandó sérülései lettek a 4 hónaposan bántalmazott kislánynak

Több helyen betörte négyhónapos kislánya fejét, és eltörte a gyerek karját is - a bíróság az anyát jogerősen két év felfüggesztett börtönre ítélte. A bántalmazás három éve történt. A gyerek túlélte de maradandó sérülései miatt azóta is egy intézetben ápolják. Az ítélet indoklásában a bíró azt mondta, hogy az ügyben csak az anya volt a vádlott, de a történtekért nemcsak ő felelős.

Megtalálták az elkóborolt gyereket

Rendőrök mentették meg egy 4 éves autista kislány életét Zala megyében. A gyerek szerda éjjel elszökött otthonról és egész éjjel a szabadban sétált, csaknem kihűlt mire megtalálták. Információink szerint azóta jól van, kiengedték a kórházból, de haza már nem mehetett. A gyermekvédelem ugyanis kiemelte őt és ikertestvérét a családból.

Gyerekkori hajfestés – önkifejezés vagy felelőtlenség?

Jessica Simpson múlt héten posztolt egy képet lányáról, Maxwellről, ami igazi kommentháborút indított a rajongók között. A 6 éves kislány kislány színes haja volt az, ami kiverte egyeseknél a biztosítékot. Felelőtlenség egy gyerek haját vakáció alatt befesteni? Hazai hírességeket kérdeztünk meg.

BALESET: Négyen sérültek meg, köztük két gyermek

Három jármű ütközött össze az M5-ös autópályán Kecskemétnél. Egy kisteherautó hátulról nagysebességgel belehajtott egy személyautóba, ami pedig az előtte haladó mikrobuszba csapódott.

Anikó Show best of: cukifaktor a köbön!

Elevenítsd fel velünk az elmúlt hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

„Amikor aludtunk, összetoltuk az ágyat, és elkezdtünk csókolózni”

Benett szerint Klaudia a legviccesebb lány az egész oviban, ráadásul a gyerkőcök szerelmesek is egymásba. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A 8 éves Rebeka szerelmes levélben vallotta be érzéseit Rolinak

A lánynak eddig valahogy „nem csúszott ki a száján” a vallomás, ám most mégis megtette… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alexa dallal hódította meg ovis szerelmét

A lány nagyon sokat gyakorolt otthon a tükör előtt, mert azt akarta, hogy produkciója tökéletesre sikerüljön. Vajon sikerrel járt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

CUKI: A kis Noel alig mert belépni a stúdióba

Lili a szerelmének készült egy kis meglepetéssel, ám a kisfiúnak hirtelen a földbe gyökerezett a lába… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Atti, a 6 éves szupersztár


szerző:
2019.08.01. 18:00
Atti, a 6 éves szupersztár

A fiú az apukájával készítette el első dalát, amihez videoklippet is forgattak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Egy kisfiú zuhant ki a 6. emeltről Kínában – túlélte

Kizuhant egy hároméves gyerek Kínában egy lakóház hatodik emeletéről. A kisfiú valahogy átmászott az erkélyen, de már nem tudott visszamenni. Négy percig tartotta magát, de végül annyira kimerült, hogy elengedte a korlátot és lezuhant. Szerencséjére, kálváriáját több szomszéd is látta, és egy lepedőt feszítettek ki alá. Ezzel kapták végül el.

Nagymama és unokája halt meg a tragikus tűzben

Meghalt egy 9 éves kisfiú és nagymamája füstmérgezés miatt a Vas megyei Simaságon. Társasházi lakásukban a nagymama a gyerekre vigyázott, amikor kigyulladt a kisszoba berendezése. Úgy tudjuk, hogy a kisfiú gyufával játszott, ez okozhatta a tüzet.

SZOMSZÉD: Megpróbált segíteni a tűzben ragadt nagymamán és gyereken

A szomszédban lakók értesítették a tűzoltókat és próbáltak meg segíteni a tűzben rekedteken. A férfi elmeséli, mit látott a helyszínen.

A gyermekkori rák a felnőtteket sújtja le jobban

Néhány napja mutattuk be a 6 éves Zoét, aki nagyon ritka daganatos betegségben, úgynevezett oszteoszarkómában szenved. A szakember szerint bár az első felismerés sokként hat a családra, a gyermekdaganatos betegségek egy része nagyon jól kezelhető, mert a fiatal szervezet hamar regenerálódik.

Vonat alá esett egy kisfiú Ausztráliában

A kisfiú az anyukájával akart felszállni egy vonatra, de nem tudott fellépni a szerelvényre, a vonat és a peron közé esett.

Tóth Andi hamarosan anyai örömök elé néz?

Az X-faktor egykori győztese már össze is költözött szerelmével, Szabó Ádámmal. Az énekesnő a kapcsolatukról mesélt Anikónak, és azt is elárulta, mi a helyzet a családalapítással… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rémálom lett a ciprusi álomnyaralásból

Litauszki Róberték három éves kislánya a nyaralásukon, Cipruson lett rosszul, először csak arra gondoltak, hogy a szokatlan ételek vagy víz miatt. Tünetei azonban gyorsan romlottak, negyven fokos lázzal vitték kórházba. Kiderült, hogy a gyerek rota vírusfertőzést kapott… Az Újpest labdarúgója és felesége meséltek nekünk az elmúlt hetek küzdelméről.

Fegyházba kerülhet a hatéves unokatestvérét agyonverő férfi

Fegyházba küldené az ügyészség azt a 19 éves szekszárdi férfit, aki a vád szerint egy térkővel agyonverte saját, hatéves unokatestvérét márciusban Szekszárdon. A gyilkossággal vádolt férfi a közös udvarukhoz közeli patak partjára csalta a kislányt, majd brutálisan bántalmazta.

 

Akár 20 év börtönt is kaphat a 6 éves unokahúgát meggyilkoló férfi

Megrázó részletek derültek ki a márciusi szekszárdi gyerekgyilkosságról. A hatéves kislányt egy térkővel többször is fejbe ütötte saját, 19 éves unokatestvére. A gyanú szerint a közös udvarukhoz közeli patak partjára csalta a kislányt, majd brutálisan bántalmazta. A rendőrség a napokban zárta le a nyomozást, a férfit aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Pici baba mellett lehet kutyát tartani? Tévhitek és tanácsok

Sok anyuka és apuka számára elképzelhetetlen, hogy egy kisbaba és egy állat megfér egymás mellett a lakásban. Mély szakadék húzódik a különböző álláspontot képviselő családok között. Pedig az allergológus, gyermekorvos szerint nincs ok aggodalomra.
Nyári Dia elmesélte nekünk, hogy náluk, hogyan néz ki a baba-kutyus együttélés.

Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak

Rezzenéstelen arccal hallgatta az ítéletet a gyerekmolesztáló hitoktató. Hat év börtönt kapott, mert korábban alsós gyerekeket molesztált. Tavaly tett feljelentést az iskola, miután egy 7 és egy 9 éves gyereket szexuálisan zaklatott a férfi. Az egykori oktatót gyermek-pornográfiával is vádolják, a nyomozáskor ugyanis több száz, kiskorúakról készült felvételt találtak a számítógépén.

Családi dráma: Az Avermann-Horváth Kft. dolgozója számos sikertelen próbálkozás után is bízik benne, hogy egyszer apa lesz!

Sanyi 33 éves és 12 éve dolgozik a cégnél, ahol felnőtté vált. A barátnőjével már régóta szeretnének gyereket, azonban eddig nem jártak sikerrel. A dolgozó ebéd közben nyílt meg az álruhás főnök előtt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

Kiss Rami és a dupla mellszívó

A fiatal kismama a párjára hagyta az elektromos készülékek beszerzését, ám a vadonatúj műszert a mai napig emlegetik…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kegyetlenül végzett a 8 éves kislánnyal

Megdöbbentő részletek a sólyi gyerekgyilkosságról. Vádat emeltek a tavaly májusban megölt 8 éves kislány ügyében. A vádlott, egy 16 éves fiú, az ügyészség szerint hazugsággal vette rá a lányt arra, hogy hagyja magát megkötözni. Ezután kegyetlenül bántalmazta, majd egy patakban magára hagyta. Tettéért akár 15 év börtönt is kaphat.

Megrázó történet: Egyedül nevelte fel két gyermekét a Csíki Sörgyárban dolgozó férfi

István évekkel ezelőtt elvált a feleségétől, és ő nevelte fel a gyermekeiket. Az anya kezdetben megpróbált keresztbe tenni a férfinak, és rájuk hívta a gyámhivatalt, azonban 10 éve végleg eltűnt az életükből, és külföldön kezdett új életet. A megrázó történet teljesen felkavarta az álruhába bújt főnök érzéseit! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Lilu a föld felett lebeg a boldogságtól

A műsorvezető szinte egy másik bolygón érzi magát, mióta megszületett második kisfia. Imádta a kismama időszakot is, aminek aztán hamarabb vége lett, mivel a kis Félix már alig várta, hogy láthassa az édesanyját.

Így cselezi ki Sárközi Ákos kislányát a vacsoraasztalnál

„A gyerek egy külön állatfajta” - vélekedett a séf, hiszen édesapaként nagyon jól tudja, hogy kislánya nem eszik meg akármit. Sárközi Ákoson azonban nem lehet olyan könnyen kifogni, és egy csalafinta trükkel szinte csodákra képes a vacsoraasztalnál...

SOM-BALOGH EDINA: A lényeg az, hogy van puszi, van ölelés, van szeretet

Egészségtelen, természetellenes viselkedés, vagy a szeretet ösztönös kimutatása a gyerekeknek adott szájrapuszi? Som-Balogh Edina szerint ez a világ legtermészetesebb dolga. Azt mondja, náluk nagyon fontos a testi közelség, hiszen a szeretetnek nem lehet határt szabni.

Hogyan érdemes a gyereket felvilágosítani a szexualitásról?

Izzadó tenyerek, nehezen talált szavak és kínos csend – a szexuális felvilágosítás nem csak a gyerek, de a szülő számára sem sétagalopp. Előbb-utóbb minden családban terítékre kerül és ilyenkor bizony olyan kérdéseket is nekünk szegezhet csemeténk, amire talán mi magunk sem vagyunk felkészülve. Hogyan érdemes ezt jól csinálni?- kiderül a riportból!

A HamiKabiban garantáltan nem lesz maszatos a gyermeked etetés után!

Zombory-Balogh Eszter, a Kisbabámnak márka tulajdonosa egy olyan öltözéket vitt a Cápák elé, ami tisztán tartja a kisbabákat etetés közben. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

A HamiKabi tulajdonosa vicces videóban mutatja be, hogyan zajlik általában egy gyerek etetése!

Ha kisgyerekes szülő vagy, biztosan tudod, hogy miről beszél Eszter! Részletek hétfőn este 21:40-től az RTL Klubon a Cápák között következő részében!

Ha jön a baba, mennie kell a háziállatnak?

Sokan félnek tőle, hogy veszélyes lehet a házi kedvenc az újszülöttre. Nyári Diáéknál is felmerült a kérdés, hogy milyen lesz az együttélés a baba érkezése után, és egy állatorvost is megkérdeztünk, hogy mire kell nagyon odafigyelni, és kell-e egyáltalán félni attól, hogy elkap a kicsi valamit a kutyától vagy a macskától?

8% a kamat, ha nem jön a gyerek

8 százalékos kamatra számíthatnak a házaspárok, ha nem teljesítik a 10 milliós ingyen kölcsön feltételeit, ezt a családügyi államtitkár árulta el Híradónknak. Végül három és fél évig, legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhetik majd a családok a gyerekvállalási hitelt.

Transznemű férfi szült gyereket

Transznemű férfi szült gyereket az Egyesült Államokban. A 28 éves texasi Wyley Simpson, hét éve esett át részleges nemátalakító műtéten, és férfihormonokat szedett, ezért teljesen megdöbbentette, hogy állapotos. Bár párjával nem álltak készen a gyerekvállalásra, megtartották a babát.

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Nemes hivatás: segélyvonal a gyerekeknek

A Kék Vonal Alapítvány a húsz év alatti fiatalok hívását fogadja, ahol többek között Homolka Balázs is önkénteskedik. Vajon milyen veszély fenyegeti manapság a gyermekeket?

Mit mondanak a vallások a gyereknevelésről?

Kötelessége egy nőnek gyereket szülni? És ha igen, hányat? Rá kell erőszakolni a kicsire szülei vallását vagy döntsön majd ő maga? Ehet húst a gyerek és adhat a szülő egy atyai pofont? Keresztényt, mohamedánt, zsidót, hindut és ateistát is kérdeztünk a gyereknevelés kényes kérdéseiről.

Leszállt egy cigire, a vonat elvitte a gyerekét

Még leszállt egy cigarettát elszívni egy amerikai férfi, de a gyerekét elvitte a vonat az amerikai Cleveland-ben. Hiába rohant a vonat után, a vezető nem állt meg. A csecsemő végül visszajutott az apjához. Mindezt a biztonsági kamerák is rögzítették.

 

Pribelszki Norbi szívesen lenne fiatalon apuka!

Norbi nagyon mély gödörben volt, amikor találkozott szerelmével. Azóta pedig eléggé komoly lett a kapcsolatuk.

ÖRÖMHÍR: Pribelszki Norbi apuka lesz?

A fiúra ismét rátalált a boldogság, ráadásul már össze is költözött szerelmével. Sőt, szülei példáját követve ő is szívesen lenne fiatal édesapa...

„Ma már a fiatalok életében minden köthető az internethasználathoz”

Erőszakos tartalmak, adathalász oldalak. Sok fiatalnak ezek a fogalmak teljesen ismeretlenek. Kedden, a biztonságos internethasználat napján többek között arról beszéltek a szakemberek, hogy hogyan segíthetnek ezek megértésében a szülők.
A biztonságos internethasználatról készült riportot, ide kattintva nézheti meg.

Katalin hercegné negyedik gyermekét hordja a szíve alatt?

Katalin hercegné tegnap Skóciában találkozott kis rajongóival, egy szerencsés kislány pedig nem csak pacsit adhatott a hercegnének, de még a haját is megsimogathatta Csak úgy sugárzik Katalinról, hogy odáig van a gyerekekért, ezért még az is elképzelhető, hogy igazak azok a pletykák, amik egy leendő 4. gyermekről szólnak.

9 év börtönre ítélték gyermekpornográfiáért

Első fokon 9 év börtönre ítélték azt a férfit, aki évekkel ezelőtt pornográf felvételeket készített egy rábízott kislányról. Később számítógépén több ezer hasonló felvételt találtak, amelyeket az internetről töltött le, majd osztott meg. Az ügyészség súlyosabb ítéletet szeretne, ezért fellebbezett a döntés ellen.

Káros a gyerekekre a játékfegyver?

A fegyver indulatot gerjeszt és erőszakot szül, vagy még sem a fegyver teszi mindezt? Kiderül a riportból!

Érkezik az újabb Michael Jackson dokumentumfilm!

Már most kétkedve várja a közönség az alkotást, ami korántsem a csillogásról fog szólni…

Jótanácsok aktív kispapáktól

Mutatjuk, hogyan és miféle tanácsokat adnak egymásnak azok az apukák, akik nap mint nap pelenkáznak, pakolnak, etetnek, játszanak kisgyerekeikkel.

Egy gyerek csodás menekülése a lavinából

Csodával határos módon lábtöréssel túlélte egy 12 éves francia fiú, hogy csaknem háromnegyed órán át volt egy lavina foglya, a francia Alpokban. Egy mentőkutya talált rá. A gyerek megmentéséről videó készült.

Hazahozná a bíróság a gyerekeket

Kötelezte egy belga bíróság a brüsszeli kormányt, hogy hozasson haza két nőt és kettejük hat gyerekét. A nők öt éve szöktek az Iszlám Államért harcoló férjükhez. A terrorszervezet katonai bukását követően fogolytáborba kerültek Szíriában. A belga kormány fellebbezett a döntés ellen.

Sárközi Ákos szerint Zének is kellene egy gyerek

Mariann tányérjával kisfiainak szeretett volna kedvezni, ennek kapcsán pedig azonnal előkerült a gyerek téma.

Letartóztatták a kislány apját

Letartóztatták az apját annak a négyéves kislánynak, akit a gyanú szerint októberben erőszakoltak meg Cegléden. A férfit a héten vették őrizetbe. Az anya a tárgyalás előtt nyilatkozott híradónknak. Ő úgy tudja: a DNS teszt nem mutatta ki, hogy az apa erőszakoskodott a lánnyal, de a gyerek az apja ellen beszélt a pszichológusnak. A nő hisz férje ártatlanságában.

Egyre több túlsúlyos gyerek van Magyarországon!

Minden ötödik gyermeknél többet mutat a mérleg, mint kéne. Ez derült ki egy magyar felmérésből, ami szerint, ha a szülők is túlsúllyal küzdenek, a gyermeknél szinte garantáltak a plusz kilók.

Istenes Bencéék nem félnek a meztelenségtől gyerekeik előtt

Vajon mi lehet az egészséges, ha a szülők rejtőzködnek a gyerekeik előtt, vagy a naturista szemlélet? A Fókusz utánajárt.

Internetes sztárok, akik veszélyt jelenthetnek a gyerekekre

Az otthonról videókat készítő tizen- és huszonévesek pont akkora sztárok, mint akik a tévéből lettek ismertek. És ha már népszerűek, akkor a befolyásuk is nagy! Sajnos van, aki ezt kihasználja, és kislányoktól kér olyan dolgokat, amiket normális ember nem tenne. Egy ilyen ügyet mutatunk be Serdült Szilvia riportjában!

Mennyi pucérkodás fér bele a gyerek előtt?

Sok szülőben vet fel kérdéseket, hogy vajon mi helyes és mi nem, ha a meztelenkedésről van szó. Míg egyesek túlaggódják és rejtőzködnek a gyerek előtt, addig vannak, akik lazán kezelik a dolgot. De mit mond a szakértő?

Az encsi boltosnő, akit meglincseltek, mert gyereket gázolt

Éva jól ismerte azokat, akik néhány hete brutálisan bántalmazták őt: kiverték a fogát, ütötték-verték, a kocsiját pedig össze-vissza törték. A kis autóval, néhány perccel korábban elütött egy kislányt, aki kiszaladt elé az útra egy másik kocsi takarásából. A boltosnő teljesen összeomlott…

Eljegyezte barátnőjét Cristiano Ronaldo

Az egyik portugál újság információi szerint az ötszörös aranylabdás sztárfocista barátnője, Georgina Rodriguez igent mondott a lánykérésre és már az esküvői ruháját keresi…

Lili: „Egy selejt vagyok”

Lili teljesen maga alatt van a kisfia miatt, és fogalma sincs, mi lenne a tökéletes megoldás.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili: „Egy selejt vagyok”

Mesi megpróbálta felvidítani Lilit. Evelin meglepetéssel készült Rolandnak. Gábort kidobták a lakásából.

Előző rész (2018. november 08.)

Joe verekedésbe keveredett. Lili elkezdte a terápiát. Bence új munkát kapott.

Lili kis híján nekiment a pszichológusnőnek

Lili nagyon nehezen viseli, hogy nem úgy érez a kisfia iránt, ahogyan azt egy anyának kellene. Minden reménye az első terápiában van, ám nem olyan könnyű a múltról beszélnie.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe-val nem érdemes ujjat húzni

Joe verekedésbe keveredett. Lili elkezdte a terápiát. Bence új munkát kapott.

Nem áll meg két babánál a szépségkirálynő

Konkoly Ági és férje, az egykori profi labdarúgó nem áll meg két gyereknél! Azt mesélte, szerelmével mindig is nagy családot terveztek, most viszont mindkettejük számára feladat megosztani a figyelmüket és szeretetüket két pici között.

Fejős Éva mindenhova viszi magával kislányát

Az írónő, akinek kislánya lassan két éves, úgy érzi, kalandokban együtt sem volt hiány. Néhány meleg helyzetet nekünk is elmesélt, például, amikor a gyereknek 39 fokos láza lett egy mexikói reptéren.

6 gyerek sérült meg a balesetben

Hat gyerek sérült meg egy szerdai balesetben Nagydobos és Ópályi között délután. Információink szerint a focimeccsről vitték őket haza, amikor kisbuszuk két másik autóval ütközött össze. A balesetben egy 87 éves asszony súlyosan, két másik felnőtt könnyebben sérült meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való