KERESÉS search-close

gyerekkor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyerekkor"

Edit étele borzalmas gyerekkori emléket idézett fel Jenőben

Ákos versenyzője úgy érezte, muszáj bebizonyítania, hogy tud pörögni a konyhában, ezért minél több alapanyagot szeretett volna felhasználni a főzés során, aminek azonban nagyon nem lett jó vége.

Fókusz Anno: 3096 nap fogság, válogatott kínzások, elrabolt gyerekkor

3096 nap fogság, válogatott kínzások, elrabolt gyerekkor. Natascha Kampusch 2006-ban szabadult ki a földi pokolból. 2010-ben pedig Budapestre látogatott, és felidézte a 8 éves szolgasors legmegrázóbb pillanatait. Az osztrák lány 10 éves volt, amikor iskolába menet elrabolta a 36 éves férfi, és egy ablaktalan, föld alatti odúba zárta.

Fókusz Anno: Ilyen volt kiskorában Lékai-Kiss Ramóna

Óvodai farsangi buli, zongora vizsga és az első lovaglás. Eddig sosem látott felvételek, Lékai-Kiss Ramóna Veszprémben töltött éveiből. Ellátogattunk a büszke szülőkhöz is, de előtte elvittük Ramit oda, ahol már réges-régen nem járt. Első utunk ugyanis az egykori általános iskolájához vezetett.

Megmutatjuk, milyen volt Szabó Győző 50. születésnapi bulija!

Ha nem ajánlják be egy színjátszó csoportba, akkor lehet, hogy még mindig plakátokat tervezne Szabó Győző. Ehelyett most 50 évesen már több mint 50 filmben szerepelt. A népszerű és rendkívül sokoldalú színész nemcsak szerepeiben, de a való életben is megjárta már a legmélyebb és talán legmagasabb szinteket. Az igazán komoly és a poénos karaktereket is kisujjból hozza, pedig nem tanult színészetet. Ott voltunk, amikor születésnapján felköszöntötték kollégái, végigkísértük a kerek évforduló napját, amire az életéről szóló film is elkészült.
Ide kattintva Szabó Győző még több emléket mesél gyerekkoráról.

A százhalombattai rém családja nem volt ismeretlen a hatóságoknak

A hatóságoknak nem volt ismeretlen a Balogh család. A zűrös családi háttér miatt többször kellett a rendőrséghez fordulniuk. Balogh Lajos apja alkoholista volt, aki gyakran bántalmazta az édesanyát. De Lajost és testvéreit is gyakran megbüntette, főleg, amikor ittas állapotban volt, mert ilyenkor mindenbe belekötött.

A százhalombattai rém gyerekkoráról: Véres, könnyes, kemény és hosszú

Balogh Lajos különös kegyetlenséggel ölt meg 4 fiatal lányt. A vele készült interjúban beszélt nehéz és szörnyű gyerekkoráról és arról, hogy a hatóságok jól ismerték családját. Istvánt, az apját őrült, pszichopata, alkoholistának írta le, aki miatt többször a rendőrséghez fordultak segítségért.
Leadkép: Pixabay

Miről árulkodnak a hírességek gyerekkori fotói?

Valószínűleg gyerekként egyik sztár sem gondolta volna, hogy egyszer majd sok millióan rajonganak érte. Bár némelyiküket nehéz felismerni, Jennifer Lopez, Ed Sheeran, Billie Eillish, sőt még Marilyn Monroe vagy Erzsébet királynő gyermekkori felvételei is napvilágot láttak már.

PINTÉR TENYA: Nagyon cuki és nagyon ártatlan kisfiú voltam

Tenya most először mutatta meg gyerekkori fotóit. Azt mondja a látszat ellenére igazi eleven kissrác volt. Néha kiközösítették állandó érvényesülni akarása miatt, sokszor azonban igazi vezéregyéniség lehetett. Már egészen kicsiként imádott szerepelni, dalokat és verseket is gyakran adott elő.

Czutor Zoli gyermekkori emlékeiről mesélt: „Szerettem feszegetni a határokat!”

Czutor Zoli régi emlékeket idézett fel a gyermekkorából. Gondoltad volna, hogy az énekesnek 50-60 beírása is volt?

Torzsa Mihály tragikus gyerekkoráról mesél

A borász szívhez szóló történetet árul el, aminek meg is lesz a hatása…

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Ezt látnod kell! A Cápák között befektetői már gyerekkorukban is üzleteltek!

A cápák elmesélték első üzleti élményüket a gyerekkorukból. Figyelem, elképesztően vicces és cuki történetek következnek!

Mi lesz a zseni gyerekek gyerekkorával?

A gyerekek közül - a szakember szerint - csak 1 százalékuk igazi zseni. A legrosszabb, amit a környezet tehet, ha folyamatosan a gyermek különlegességével foglalkozik, és a következő Einstein, vagy Mozart reinkarnációját látja benne. A pszichológus szerint akár személyiségtorzulást is okozhat, ha kisgyermekkorban valaki csak felnőttekkel veszi körül magát, és nincs kapcsolata kortársaival.

KERN ANDRÁS: rémes volt a szüleinek, hogy a 8 éves gyereküknek halottakon kell átlépnie

Kern András mindössze 8 éves volt, amikor elkezdődött a forradalom. A színész tisztán emlékszik arra, amikor az egyik nagynénjéhez mentek a körúton halottakon kellett átlépdelnie.

János 23 év után hódítaná vissza szerelmét

A férfi két évig volt együtt kedvesével, akinek tablóképét azóta is ereklyeként őrzi pénztárcájában. Vajon van még esély az újrakezdésre? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gio: „El szeretném neki mondani, milyen rossz apa volt”

A lány egy idegen embert is többre tart, mint saját édesapját. Ezt most Dezső szemébe is mondta. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Pisti: „Kajakra kell nekem a nő!”

A fiú gyerekkora óta ismeri Nikit, most pedig úgy érzi, többet is el tudna vele képzelni. Vajon összejön a románc? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Márk szeretne új esélyt adni az édesanyjának, aki sokszor eltűnt az életéből

A 24 éves fiút nyolc éves koráig nevelte az édesanyja, de mivel kerülte az iskolát, választania kellett: vagy az apjához kerül vagy intézetbe. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Attila visszatért, ezúttal nőként

A fiú egyszer már járt Anikónál, és akkor egy lányt próbált elcsábítani. Most viszont teljesen más kinézettel lépett be a stúdióajtón, ahol egyik gyerekkori barátjával tisztázta kapcsolatát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

CUKI: Így nézett ki gyerekkorában Rácz Jenő

A Konyhafőnök séfje egy eddig sosem látott fotót posztolt magáról, ráadásul a gasztro reality Fináléja óta drasztikusan megváltoztatta a külsejét is.

Felismernéd a hírességeket gyerekkori fotóikról?

Közeledik május utolsó vasárnapja, amikor is a gyermekeket ünnepeljük, ezért sztárjainkkal átlapoztuk a féltve őrzött családi albumokat. Felismernéd a hírességeket gyerekkori fotóikról? Megmutatjuk Istenes Bencét, Szabó Zsófit és Lalit úgy, ahogy még soha nem láttuk őket!

SZABÓ ZSÓFI: Az állandó önismeret életünk végéig tart

Toplista műsorvezetője, Szabó Zsófi büszke korántsem átlagos gyermekkorára. Szabadidejében több különórára is járt. Zongorázott, úszott, balettozott, karatézott… Ma, felnőtt fejjel csak azt bánja, hogy végül semmit sem űzött profi szinten.
Ide kattintva megnézheted a sztárok gyerekkoráról szóló riportot.

LALI: Gyerekként megbocsátható hülyeségeket csináltam

Gyerekkora óta Lali nemcsak külsejében változott, de személyisége is lassan, de biztosan csiszolódott azzá a megnyerő jelenséggé, akit ma ismernek a képernyőről. A Love Island műsorvezetőjével gyerekkori fotókat nézegetve arról beszélgettünk, mire emlékszik még szőke fürtös időszakából.
Ide kattintva megnézheted a sztárok gyerekkoráról szóló riportot.

Dobó Ági bárkit az asztal alá iszik?

A szépségkirálynő egy pillanatig sem tagadja: ő bizony nem veti meg az alkoholt. Talán nem is véletlen ez, hiszen édesapja egykor kocsmát üzemeltetett.  

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Solti Ádám kicsapta a hisztit

Balázs nem mindennapi emléket bányászott elő a színész múltjából. Vajon mi vágta ki a biztosítékot a hamarosan oltár elé álló Ádámnál?

A Székfoglaló játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Székfoglaló játékot is!

Így cselezi ki Sárközi Ákos kislányát a vacsoraasztalnál

„A gyerek egy külön állatfajta” - vélekedett a séf, hiszen édesapaként nagyon jól tudja, hogy kislánya nem eszik meg akármit. Sárközi Ákoson azonban nem lehet olyan könnyen kifogni, és egy csalafinta trükkel szinte csodákra képes a vacsoraasztalnál...

„Az illető kullancsot talált a fütyijében”

Éppen egy táborban járt a zenész, ahol tusolás közben egyszer csak felfedezte intim testrészén a vérszívót. Egyből pánikba esett, és a tanító néniért kiabált. Vajon melyik sztárról szól a történet?

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Horror a kertben: Peller Anna mindent bevallott!

A Reggeli háziasszonya késsel a kezében esett neki egy… A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek!

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Nádai Anikó gyerekkora fájdalmas titkot őriz

Peller Anna egyből rájött, kiről szól a Céllövölde története, hiszen a műsorvezető alig tudta palástolni érzelmeit az emlékek felelevenítésekor. 

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Ez volt Kabát Peti álommunkája

Bizonyára csak kevesen tudják, hogy a dzsungel királya nem a focipályán képzelte el az életét. Vajon mivel szeretett volna foglalkozni?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sebestyén Balázs nappalijában valaki leforrázta a férfiasságát!

Kutyakaja okozta a balesetet, de vajon ki lehetett az áldozat?

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Kínos történet került elő Kabát Peti múltjából

A dzsungel királya felszökött a női napozóba, ahol mindenki szeme láttára elővette intim testrészét.

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Egy kislány sokkoló látvánnyal rémítette halálra Solti Ádámot...

A színész egyik ovistársa mindenkinek szívesen megmutatta legintimebb testrészét. Ádám alig várta, hogy ő is sorra kerüljön, ám mikor megpillantotta, teljesen váratlan dolog történt...

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Kabát Peti már gyerekkorában is imádta a csínytevéseket?

Nem volt egyszerű kisgyerek a focista, de bátyját, Miklóst sem kellett félteni. A testvérpár a Fókusz stábjának őszintén mesélt a múltról, és arról, hogy a gyerekkoruk hogyan határozta meg a későbbi életüket.

Ki Soma Mamagésa és Kabát Peti testvére?

Soma Mamagésa és öccse, Kabát Peti és bátyja sok mindenben nem hasonlítanak egymásra. Közös gyerekkoruk mindannyiuk életét meghatározta annak ellenére, hogy Soma terrorizálta Miklóst, Joci pedig sokáig jobban sportolt, mint Kabát Peti.
Kabát Petiék gyerekkori csínytevéseiről ide kattintva még többet tudhat meg.

Áldozat vagy befektetés: ha a gyerek élsportolónak készül

Eltökéltek és fáradhatatlanok, a szemük előtt rendkívüli célok lebegnek. Világversenyekre, olimpiára készülnek, a szüleik pedig teljes odaadással támogatják őket. Merthogy nem elég, ha a gyerek szeretné, a szülőnek még jobban kell akarni. Az örökérvényű kérdéseket pedig megkapják azoktól, akik nem látnak bele ebbe az életformába: mit vesz el a gyerekkorból az élsport és mit kap érte cserébe?

 

Így néztek ki húsz éve a Peller-lányok!

Anna nosztalgiázott egy kicsit a közösségi oldalán, ahol izgalmas képeket tett ki a gyerekkorából. Felismered a tesókat?

Szilágyi Áron vadászpilótának készült?

Elindult a sportszezon, a kardvívó pedig kőkeményen edz a közelgő megmérettetésekre. De vajon hogyan jött a sport az életébe?

Súlyos tragédia árnyékolja be Szekér Gergő gyerekkorát

Megdöbbentő részleteket árult el Szekér Gergő gyerekkoráról - édesanyját már 9 éves korában elvesztette. Ráadásul brutális körülmények között: akkor már nem volt együtt Gergő édesapjával, egy volt párja végzett vele szerelemféltésből. Az X-Faktorban kiválóan teljesítő énekesnek először azt mondta gyászoló édesapja, hogy autóbaleset történt, de később kiderítette: valójában gyilkosság áldozata lett anyukája.

Peller Mariann visszautazott az időben!

Mindig szívet melengető, amikor a sztárok megosztanak egy-egy régi fotót magukról. Megnyílik az időkapu és izgalmas történetek kerülnek elő. Nézzük, Mariann képét!

Al-Gharati Magyed: „A maszturbálás nagyon fontos”

Részlet a 22. évad első részéből:

A jemeni származású fiú nem is tagadja, mennyire hasonlít sebész édesapjára, akit gyakran meglátogat a kórházban. Sőt, egy alkalommal egy herevizsgálatnak is szemtanúja volt…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Márk már 5 évesen tudta, hogy stylist lesz

A pocakjában rugdosó Noé miatt, Márk elmesélte Raminak, hogy jobb, ha felkészül, egy bak jegyű baba nem egyszerű, ő sem volt az. Viszont kiderült, hogy már az óvodában tudta, mi lesz a későbbi hivatása.

Kádár elfeledett faluja

Kapoly az egykori első titkár miatt volt híres, a falu, ahol most ennek semmi nyomát nem látni. Elmúlt, az enyészeté lett mindaz, amit korábban legendák öveztek…

Mi volt gyerekkorod legnagyobb csínytevése?

Mi a helyzet a színészeinkkel és művészeinkkel? Vajon ők tettek-e rossz fát a tűzre gyerekkorukban?

Szakmát tévesztett A mi kis falunk sztárja?

Ripli Zsuzsiról kevesen tudják, de fiatalkorában nem a színészetről álmodozott, akkor még teljesen más szakma vonzotta. Na, de akkor mégis mi szeretett volna lenni az RTL Klub híres sorozatának szereplője? Mutatjuk!

Nem hiszed el: ilyen volt Tokár Tamás gyerekkorában!

A Fókusz műsorvezetője sem volt mindig ennyire magas, mint mostanság. Kíváncsiak vagytok a pici Tomira?

Így fest most Macaulay Culkin!

Az egy évvel ezelőtti képén Macaulay Culkin, a Reszkessetek betörők! című film sztárja már nem egy hosszú hajú, drogos hajléktalannak néz ki, hanem igazi dögös pasi lett belőle. Fodrásznál járt, tiszta ruhát húzott és talán aludt is egy keveset. A nagy változás okáról egyelőre nem sokat tudni, de talán mindennek köze volt Seth Green filmjéhez.

Mi újság, Garami Gábor?


szerző:
2018.07.30. 08:13
Mi újság, Garami Gábor?

Tudtátok, hogy a rádiós műsorvezető gyerekkora óta zenél? Sőt, anno még a színészi pályát is fontolóra vette. Gábor emellett árvaházban is dolgozott, édesanyját pedig egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg 70. születésnapján!

Milyen gyerek volt Scherer Péter? Most kiderül!

Scherer Péter elkalauzolt minket boldog gyermekkorának legfontosabb helyszíneire, Ajkára és Tihanyba, édesanyja pedig elárulta, milyen gyerek volt a kis Pepe!

Scherer Péter megmutatta gyerekkorának legszebb helyszíneit

Scherer Péter színművész igazi rosszcsont volt gyerekkorában, ezt édesanyja is elmondhatja róla. Sokszor került bajba és sosem tudott egy helyben ülni. Ez még most is igaz rá. Péterrel szülővárosában és korábbi nyaralójukban nosztalgiáztunk, ahol elárulta, hogyan teltek azok a bizonyos csintalan gyermekévek.

 

Pellerék titkos családi fotói ;)

A Reggeli házigazdái szó szerint csúnyának látták és látják most is gyerekkori önmagukat. Ma már persze csak nevetnek a régi képeken, akkoriban azonban nehezen élték meg, hogy úgy érezték, túlsúlyosak és csúnyák. De miből lesz a cserebogár?! Titkos családi fotók következnek!

Iszak Eszti: „Van hozzá érzékem”

A műsorvezető a múlt héten mutatta be ruhakollekcióját, ráadásul az egyik vadonatúj darabban érkezett a Kifőzdébe! Gondoltátok volna, hogy Eszti saját magától tanult meg ruhát tervezni? Sőt, már 6 évesen nagymamája varrodájában kezdődött a szenvedélye...

Emily Ratajkowski lábai előtt hever a világ

Emily Ratajkowski pár hét múlva lesz 27 éves és az egész világ a lábai előtt hever. Első szerződését egy modellügynökséggel pedig már tinédzserként megköttette, Instagram-fotóját látva pedig nincs ezen semmi meglepő.

 

Kálid Artúr viszontagságos gyermekkoráról mesélt

A színművész gyermekkora nem egészen mesébe illő, azonban inspiráló története sokaknak erőt adhat.

Kőhalmi Zoltán tehetséges diák volt?

Részlet a 21. évad negyedik részéből:

Bizonyára mindenki nagyon jól emlékszik az iskolai éveire, az izzasztó tanulás és a gondtalan gyerekkor időszakára. Természetesen a humorista sincs ezzel másképp…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Rap a barátságért


szerző:
2018.04.11. 18:00
Rap a barátságért

Kalló mostanában komolyabban elkezdett foglalkozni a zenéléssel, de gyerekkori legjobb barátja, Kevin nem nézi ezt túl jó szemmel, és nagyképűnek tartja barátját. Sőt, a fiúk kapcsolatuk odáig romlott, hogy már nem is köszönnek egymásnak a faluban. Kalló most egy saját dallal készült barátjának.

Milyen anyu-ételekért rajonganak még mindig a versenyzők?

A 3. héten is jobban megismerkedtünk a versenyzőkkel. Kiderült, hogy már kiskorukban is ott tüsténkedtek a konyhában, sőt olyan is akadt közöttük, aki már most megkezdte kisfia gasztro-felkészítését.

Felidéztük a versenyzők kedvenc gyerekkori gasztro-élményeit

Kifaggattuk a 2. hét elődöntőseit, hogy vajon mi is az a gyerekkori étel, amivel a mai napig le lehet venni őket a lábukról. Persze, a legkedvesebb gasztro-emlékeik is előkerültek. Induljon a nosztalgia vonat!

A jóképűség árnyékában


szerző:
2018.04.04. 18:00
A jóképűség árnyékában

Jani azt gyanítja, hogy a gyerekkori legjobb barátjával, Gáborral való kapcsolata azért romlott meg, mert barátja valószínűleg irigykedik Jani jóképűségére. A fiúnak viszont nagyon hiányoznak a régi szép idők, így most elhatározta, hogy tisztázza konfliktusukat.

Roland még sosem nyílt meg úgy Bori előtt, mint most

Amikor Roland és Bori visszatértek a nyaralásukból Rolandot egy osztálytalálkozóra szóló meghívó várta, amit a szülőfalujában, Muronyban tartanak jövő héten. Miközben Borinak rögtön kedve támadt megismerni Roland szülőfaluját, Roland elzárkózott az ötlettől, hogy elmenjen. Bori megpróbálja kideríteni, hogy Rolandnak mi baja. Roland kívülálló volt, mivel az anyja a falu rossz lányának számított, és az apjáról azt híreszteltek, hogy egy anyámasszony katonája. Roland megnyílt érzelmileg Bori előtt és könnyek között bevallotta, hogy a gyerekkora tényleg szörnyű volt a számára és csúnyán zaklatták őt.

„Ha nincsenek barátaid, egy senki vagy”

Krisztofer a gyerekkori legjobb barátjától, Vilitől szeretne bocsánatot kérni, amiért barátnője miatt elhanyagolta őt. A fiatal fiú vissza szeretné kapni barátját, és bízik abban, hogy Vili is megbocsát majd neki.

„Apu, a saját nememhez vonzódom”

Peti a keresztanyukájánál nevelkedett, és sosem kapott arra választ, hogy a szülei miért dobták el őt maguktól. Ráadásul a fiú hatalmas bejelentésre is készül, hiszen be szeretné vallani másságát édesapjának.

Időutazásra vittük Jenő séfet: Ízek, illatok, piacok

A Konyhafőnök mindig szigorú zsűritagja egy délelőtt erejéig kibújt a szerepéből. Egy kis időutazásra invitáltuk, oda ahol 20 évvel ezelőtt gyermekként sétálgatott a családjával...

Mi hiányzik legjobban a gyerekkorodból?

Ugye már sokszor hallották azt, hogy “minden gyerekkorra vezethető vissza”. Felnőtt létünk bizony sokban múlik azon, milyen gyerekkorunk volt. A nap kérdése arra keresi a választ, hogy mi van akkor, ha valami kimaradt a gyerekkorból?

Keresem a családom: nehéz gyerekkorból a jótékonykodó felnőttkorig

A segítséget nagyon sok minden motiválhatja. A „Keresem a családom!” egy évvel ezelőtti műsorában Andrást ismerhették meg a nézők, aki olyan embereket támogatott, akik valamilyen oknál fogva elakadtak az életükben. Talán azért tette mindezt, mert ő is járt már hasonló cipőben.

Fefe: „Szeretném, hogy újra együtt álmodozzunk”

Fefe imádja a zenét, és saját dalokat is ír. Így adódott, hogy a gyerekkori legjobb barátja, Rami a fiú egyik dalszövegét magára vette. Sőt, emiatt már másfél éve nem is beszélnek egymással. A fiú most szintén egy saját dallal érkezett, és reméli, hogy rendezni tudják nézeteltérésüket.

Sosem látott felvétel került nyilvánosságra Köllő Babett múltjából!

A luxusfeleség már az általános iskolában eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. Lesd meg te is élete legelső színházi alakítását!

Az Irigy Hónaljmirigy és a „hölgy csókja”

A mai Kifőzdébe az Irigy Hónaljmirigy tagjai, Sipos Peti és Sipos Tomi érkeztek, akik már gőzerővel készülnek a közelgő nagykoncertjükre, hiszen hamarosan 27,2 évesek lesznek. A zenészek családi élményekről, gyerekkori csínyekről és karácsonyi terveikről is meséltek, ráadásul a híres olasz desszertet, a „hölgy csókját” is elkészítették.

Katit a saját öccse lopta meg


szerző:
2017.11.27. 18:00
Katit a saját öccse lopta meg

Kati és Laci zavaros gyerekkoruk miatt nevelőintézetbe kényszerültek, és mivel nem azonos neműek, külön otthonba sodorta őket az élet. Emiatt csak felnőttként találkoztak újra, egy alkalommal pedig Kati vendégül látta öccsét és annak barátnőjét, akik a melegszívű vendégszeretet ellenére meglopták a házigazdát. Kati nagyon sokáig nem tudta feldolgozni, hogy a saját testvére lopta meg, de úgy érzi, most már fátylat tud borítani a múltra…

Dobó Ágit Konyhafőnök-rajongó anyukája készítette fel a versenyre

Ági anyukája nagy rajongója a Konyhafőnök szériáinak, végigkövette az előző évadokat, pont ezért is féltette lányát a nehéz feladatoktól. Persze, igyekezett minél jobban felkészíteni Ágit, egyedül a szimultán főzésről feledkezett meg...

Dobó Ági szívszorító titkot árult el a múltjáról

A szépségkirályő most először mesélt a nyilvánosság előtt megrázó családi problémáiról. Bár a Story Extrával kivételt tett, életének ez a része továbbra is tabu marad. Mutatjuk!

Így zúzták pépesre Mogács Dánielt...

Részlet a 20. évad 4. részéből:

Mogács Dániel most már apuka, aki odavan a gyerekéért, és mindent meg is tenne érte. De hogy mi a legmaradandóbb élmény az ő gyerekkorából? Elmesélte!

Nézd meg itt a teljes adást!

Milyen volt Wossala Rozina kislányként?

A mai Kifőzdében a Konyhafőnök női zsűritagja kápráztatta el Annáékat. Rozina a gyerekkoráról is mesélt a házigazdáknak, és állítása szerint olyan rosszcsont volt, hogy édesanyja sem bírt mindig vele.  De vajon milyen csínyekkel húzta ki a gyufát?

Szabados Ági gombócmániás!

Ági az egyetemi évei alatt kezdett el kacsingatni a főzés felé, és szeretne minél többet tanulni és fejlődni a versenyben. A műsorvezető kedvenc gyerekkori ételeit is elárulta: a szilvás gombóc, a paradicsomos húsgombóc és a gombócleves is hatalmas favoritja volt!

Bálint Ádám bundás kenyér megszállott volt

A színész nem nagyon főz otthon a gyerekei miatt, hiszen szabadideje nagy részét szívesebben tölti a csemetéi társaságában. Ádám azonban már gyerekkorában is kacsingatott a főzéssel, és élete legelső étele egy bundás kenyér volt!

Kálmán Olga halálos szilvásgombóccal szállt hadba

A műsorvezető már hetedikes korában is szívesen főzött a családjának, bár állítása szerint főztje nem mindig aratott sikert. Egy alkalommal olyan szilvásgombócot készített, amivel „embert lehetett ölni”...

Kováts Vera „hétpecsétes titkot” őriz

Az énekesnőt másfél éve kezdte el érdekelni a főzés, mikor elköltözött otthonról. Vera viszont elárulta: a főzés szeretete még a gyerekkorából ragadt rá. Élete első étele egy palacsinta volt, ami olyan jól sikerült, hogy receptjét azóta is félve őrzi.
 

Jakupcsek Gabi egyetlen dologra vágyik igazán

A műsorvezető számára mindig is fontos volt a főzés, hiszen gyerekei elé mindennap meleg ételt tett le az asztalra. Mégis, ez inkább sport volt, mint élvezet, és most ezen szeretne változtatni. Arra viszont nagyon büszke, hogy fiai saját háztartásaikban már önállóan főznek.
 

Anger Zsolt: „A kedvenc játszóterem a konyha volt”

Zsolt már 5 éves korában is szívesen sertepertélt a konyhában, anyukája és nagymamája pedig örömmel vezette be őt a főzés rejtelmeibe. A szenvedélye felnőttként sem csillapodott, hiszen a receptekre fittyte hányva, imád kísérletezni!
 

Kik lehetnek egy zöld manó szülei? Pimaszúr megismerhette őket

Honnan is jött ez a sokoldalú zenész, aki grafikusként is dolgozott? Édesanyja, édesapja és nagymamája meséltek egy kicsit a gyerekkoráról, és persze a női kezek jól meg is tisztogatták a fiatalembert a zöld festéktől.

A halott anya visszatért kislányához!

Gabinak viharos gyerekkora volt: dédszülei nevelték és egészen 6 éves koráig abban a tudatban élt, hogy édesanyja halott. A lány most válaszokat szeretne kapni anyukájától, Gabriellától. Bár alkalomadtán már beszélnek egymással, nagyon bánja, hogy azóta sem alakult ki közöttük az az igazi anya-lánya kapcsolat. Gabi abban bízik, hogy édesanyja közelebb engedi majd magához a jövőben.

Vége szakad a 12 éves barátságnak?

Roxi gyerekkori legjobb barátnőjét, Adrit veszítette el, akivel szinte testvéri kapcsolata volt. Barátnője megvádolta őt, hogy együtt volt exbarátjával, ami miatt véget is vetett párkapcsolatának. Az elkeseredett Roxi többször is szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, de Adrienn hallani sem akart róla. Elérkezett az idő, hogy pontot tegyenek a vita végére!  

Dóri:

Dóri azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze a viszonyát gyerekkori legjobb barátnőjével. Dóri és Panni együtt nőttek fel, viszont az elmúlt öt évben eltávolodtak egymástól, és már nem olyan a barátságuk, mint régen. Dórit sokszor bosszantja Panni viselkedése, az első szó, ami eszébe jut barátnőjéról, az önző. Dóri nem kertelt, és kerek-perec megmondta a véleményét a mit sem sejtő Panninak, aki nem mindennel értett egyet.

Lajos vallomása:

Lajos és két évvel fiatalabb öccse nevelőszülőknél nőtt fel, és nagyon sok kérdés van benne a gyerekkorával kapcsolatban. A 33 éves férfit 5 éves korában fogadták örökbe, és egészen 18 éves koráig nevelőszüleinél élt. Lajos 15 éve nem találkozott a nevelőanyjával, és most azért jött el a műsorba, hogy újra felvegye vele a kapcsolatot, hiszen neki köszönhet mindent.

Józsi megkönnyezte öccse viszontlátását

Attila és bátyja, Józsi két év után az Anikó Show-ban találkoztak először. A testvérek elmondták, hogy bár nehéz gyerekkoruk volt, Józsi nevelt embert az öccséből. Attila arra kérte bátyját, hogy legyenek jobb testvérek, és Józsi szakítson rá több időt.

Ő Pumped Gabo példaképe! Nézzétek!

Kevesen tudják, de a „pumpáló” srác példaképe Zyzz, aki 18 éves koráig egy sovány srác volt, akit ezért osztálytársai folyamatosan bántottak és megjegyzéseket tettek rá a testalkata miatt. Ekkor határozta el, hogy mindent megváltoztat az életében. Lemondott a finom falatokról és minden nap, órákig kínozta magát az edzőteremben.

Karola leüti Raját, hogy megmentse Szilárdot

Karola este visszamegy Szilárdhoz, hogy lebeszélje a fiút az újabb bosszúról, de a helyzet elfajul. Alkalom nyílik arra, hogy megverjék Raját, és amikor a férfi megtámadja Szilárdot, Karolának gyorsan kell döntenie...

Fotók a múltból!


szerző:
2017.06.19. 17:50
Fotók a múltból!

Gianni, Debreczeni Zita, Pirner Alma és Zsidró Tamás olyan fényképeket bányásztak elő gyerekkorukból, melyeket még sehol máshol nem láthattak. A Story Extrának azt is elmesélték, milyenek voltak gyerekként.

 

Story Extra 2017-05-30


szerző:
2017.05.30. 16:55
Teszteld magad! Te felismered a sztárokat gyerekkori képeiken?

Íme 10 hazai híresség, akiket nap mint nap láthatunk a tévében, azonban a képek nem most, hanem jó pár évvel korábban készültek. A feladatod csak annyi, hogy kitaláld, melyik fotón melyik hazai híresség látható!

Apró hősök, akik gyerekként váltak családfenntartóvá

Vannak olyan gyerekek, akiknek nem hogy felhőtlen, de még gyerekkor sem jut. Egy sokkal fontosabb dolog foglalkoztatja őket: az, hogy éhesek. Apró hősök, akik félredobták a játékokat, és családfenntartóvá váltak.

Czutor Zoliból a szárcsa láttán előtörtek a gyerekkori emlékei!

Zoli úgy érezte, hogy mindent az irányítása alatt tart, ráadásul egy igazi tájkép rajzolódott ki a fejében, amit a tálalásában is megakart jeleníteni. Gyerekkori peca képek a tányéron!

Eke Angélának két jelszava van a konyhában: bátorság és szabadság!

Már gyerekkorában ott volt a konyhában, hiszen édesanyja szakács, akitől ráadásul rengeteg mindent tanult a főzésről. Szeret kísérletezni és felrúgni a szabályokat. Amiben nem hisz? Hogy mindenki retteg a gasztronómiától!

Nagy Ervin szerint csak olyat szabad főzni, amitől boldogok az emberek!

A színész mindene a gasztronómia, de azt vallja, csak olyat szabad készíteni a szeretteinknek, amitől boldogok lesznek. Noha, gyerekkorában nem tüsténkedett a konyhában, felnőtt fejjel bármikor felhívja édesapját egy-két gasztro-tanácsért... még akkor is, ha valójában nincs is rá szüksége.

Czutor Zoli már gyerekkorában elkezdett foglalkozni a főzéssel

Ott sertepertélt a konyhában a szülei körül, és meg is lett az eredménye, hiszen kamaszkorára már odáig jutott, hogy húga nagy kedvence lett a borsófőzeléke. Ezek után viszont elindult egy férfiasabb irányba a gasztro területén.

Ha Kovács Katalin rákattan egy ételre, hetekig is képes ugyanazt enni

Kati mióta az eszét tudja, ott sürgölődött a konyhában, azonban az akkori édesség szeretete kissé kikopott az életéből. Az ízlése tehát időről-időre változik. Imádja a magyaros ízeket, de egy jó pizzáért évekkel ezelőtt bárhova elment volna.

Sári Évi egy picit megszeppent, hogy szakácskönyv nélkül boldogulnia

Évi mesélt egy kicsit a főzőtudományáról, az első, bemutatkozó ételéről és a jövőbeli gasztro-terveiről is. Egy kicsit viszont a múltba is elkalandoztunk: vajon mi volt a kedvenc gyerekkori étele?

Kocsis Korinna nemcsak enni szeret, de meg is főzi, amire vágyik

Kiskorában imádta az édességeket, és ez mostanra se változott meg. A szakmája miatt, azonban jobban oda kell figyelnie, hogy miket eszik, ez viszont nem akadályozza meg abban, hogy jókat egyen.

Pumped Gabo piromániás volt gyerekkorában

Gabo először azon gondolkozott, vajon Pierre finnyás-e, vagy megeszi a paradicsom csumáját, aztán a gyerekkorára terelődött a szó. Kiderült, hogy Gabo egyszer felgyújtotta a vécét az iskolában, ahonnan el is tanácsolták, de szerinte ez nem baj, hiszen mindenkinek van olyan korszak az életében, amikor piromániáskodott.

Hoppá! Márta biztonsági őrökkel figyeltette Aureliot

Bence faggatni kezdte Mártát, milyen volt Aurelio gyerekként. Kiderült, hogy Au nagyon rossz gyerek volt, és hobbiból gyűjtötte az intőket. Az anyuka bevallotta, hogy amikor Au tinédzser volt, az ismerőseivel figyeltette a gyereket, ugyanis fogalma sem volt, merre jár éppen.

Döbbenet! Ez történt Sebestyén Balázzsal gyerekkorában

Ha már a sztárokról kompromitáló sztorikat közölt a műsorvezető, bevállalta, hogy ő is elmesél egy történetet a múltjából. Kiss Ramóna és Gubik Petra alig akarták elhinni, hogy ez tényleg megtörtént a kis Balázzsal...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való