KERESÉS search-close

gyermek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyermek"

Nyolc gyermekes rákos anya családjának gyűjtenek

8 gyerekes rákos anya családjának gyűjtenek Pécsbányatelepen. A családot segítő Elixír Egyesület szerint a legnagyobb segítség az lenne, ha még a nagyobb hideg beállta előtt szigetelést kapna a 3 szobás házuk. A 35 éves családanya bízik a gyógyulásában, férje otthagyta a munkahelyét, hogy segíteni tudjon a mosásban, főzésben, takarításban.

Ha segíteni szeretnének az édesanyának itt megtehetik:

Keszüi Roma és Hátrányos Helyzetűek Egyesülete, 10102440-09975500-01001007, Budapest Bank 

Magyarországon is egyre népszerűbbek a nemfelfedő bulik

Kék vagy rózsaszín füstfelhő, lufiba rejtett konfetti és a tortakrém színe is elárulhatja egy születendő gyerek nemét. Ma már külön eseménynek számít az, ha egy pár bejelenti fiú vagy lány gyermekük lesz. A nemfelfedő bulik Magyarországon is egyre népszerűbbek és a hazai celeb világban is sokan nagy felhajtással ünnepeltek.

Hónapokon át molesztálhatta unokatestvére gyerekeit

Hónapokon át molesztálhatta unokatestvére gyerekeit egy Ausztriában élő magyar férfi. A rendőrök most fogták el. Információink szerint rendszeresen zaklatta az 5 és 14 éves kisfiúkat, amikor hazalátogatott Magyarországra. Egyikükről meztelen fotókat is készített, amiket megosztott az interneten, így bukott le.

GRECSÓ KRISZTIÁN: Az örökbefogadás nem valami helyett történik

Grecsó Krisztián és felesége nagyon régóta vágytak a gyermekáldásra. Nehezen dolgozták fel a kudarcot, hogy nem lehet saját babájuk. De miután ezt elfogadták, belevágtak az örökbefogadási procedúrába. Ennek kellős közepén érkezett a lesújtó diagnózis: az írónak fej-nyaki daganata van, így egészségügyileg alkalmatlannak nyilvánították. Ám a sors kegyes volt hozzájuk. Krisztián leletei negatívak lettek és visszakerültek a várólistára. Tavaly év végén már kezükben tarthatták Hannát, aki újszülöttként került hozzájuk. Úgy vélik, a kislánnyal a korábbi nagy, mély gödröket kompenzálta a sors.
A Fókusz riportját örökbefogadás témában ide kattintva láthatja.

Testileg és lelkileg is fel kell készülni egy gyermek érkezésére – ebben segíthet a tanfolyam az örökbefogadó szülőknek

Miklósa Erika világhírű operaénekesnő, Grecsó Krisztián író és Tóth Krisztina költő is elvégezte a negyven órás szülői felkészítő tanfolyamot mielőtt örökbefogadta gyermekét. Most azért vállalták, hogy beszélnek az örökbefogadásról, mert nem értenek egyet azzal, hogy ez a tanfolyam mostantól nem kötelező azoknak, akik adoptálnának.
Grecsó Krisztián ide kattintva meséli el az örökbefogadási tanfolyammal kapcsolatos érzéseit.

Kollányi Zsuzsi ismét babát vár


szerző:
2020.06.09. 08:47
Kollányi Zsuzsi ismét babát vár

Az énekesnő a múlt héten jelentette be, hogy újra anyai örömök elé néz, ráadásul már 6 hónapos terhes!

Chris Pratt ismét apuka lesz


szerző:
2020.05.15. 19:41
Chris Pratt ismét apuka lesz

Pratt éppen a Jurassic World új részét forgatta, amikor a vírus miatt mindennel le kellett állniuk, így közös otthonukban várják az új jövevény érkezését, és még jobban egymásra hangolódtak feleségével. Pratt-nek egyébként már van egy gyereke előző házasságából, Anna Faris-szal.

SZIRÉNÁS FELVEZETÉS: „Bármelyik ember ezt tette volna egy másik emberért, akinek a gyermeke megsérül”

Rádőlt a hinta állványa – emiatt sérült meg egy 6 éves kisfiú Budapesten. A kertjükben játszott, amikor a baleset érte. Szülei azonnal kórházba indultak vele, majd egy piros lámpánál segítséget kértek egy rendőrautóban ülő járőrpárostól.

„Vegye el tőlem ezt a tudja mit, ezt a gyereket!”

Baba nem akar hinni a fülének, amikor meghallja a báróné kívánságát. A javasasszony szerint csak Isten veheti el Jozefintől a gyermeket, ám ő kitart elhatározása mellett.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Szörnyű tragédia érte Vandát és Balázst

Claudia borzalmas hírrel érkezett haza a gyerekorvostól – Marcinak gyógyíthatatlan betegsége van…

Egy program, amely segít erőt adni a szívbeteg gyerekek szüleinek

Magyarországon évente közel 1000 családba születik szívbeteg gyermek. Janka is közéjük tartozik. Csak 3 napos volt, amikor kiderült, a szívéből kivezető ér szinte teljesen elzáródott. A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetében életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A kislány szülei a K&H Gyógyvarázs program segítségével most megosztották a történetüket, hogy erőt adjanak azon beteg gyermekek szüleinek, akik hasonló helyzetbe kerülnek.

 Ezek a legújabb trendek a gyermekgyógyításban

Dr. Novák Hunor, gyermekorvos a népi babonáktól egészen a legmodernebb gyógymódokig mesélt a nézőknek. 

Nem akarták a szülei anyakönyveztetni a 4 és fél hónapos babát

Egy pár a 4 és fél hónapos gyermeküket többszöri felszólításra sem volt hajlandó anyakönyveztetni. Mondván, nem akarják az állam tulajdonába adni őt. Meglátogattuk a szülőket, akik felkészülten várták az RTL stábját. Összeírták gondolataikat arról, hogy miért nem akarják anyakönyveztetni a gyereket. Úgy vélik, szabadnak szülték a gyermeküket, és az is felmerült bennük, hogy nem akarják beadatni neki a kötelező védőoltásokat sem.

Arnold könnyek között mesélt kisfia elvesztéséről

Az apuka elérzékenyülve elevenítette fel a fájdalmas emlékeket. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János csak rá akar mászni Nikire?

A lány nehezményezi, hogy exe egy kicsit sem érdeklődik közös kislányuk iránt, és inkább más miatt szervez találkozót… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Jocó leghőbb vágya, hogy pasija elfogadja kislányát

A fiatal fiú nagyon reméli, hogy párja, Attila megbékél előző kapcsolatából született kislányával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A férfi és a nyolc éves kisfiú csatája

Zsanett párja sűrűn összezördül nevelt fiával, amit az anyuka egyre nehezebben tud elviselni. Vajon ki a hibás a dologban? Mi lehet a megoldás? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Családi dráma: Az Avermann-Horváth Kft. dolgozója számos sikertelen próbálkozás után is bízik benne, hogy egyszer apa lesz!

Sanyi 33 éves és 12 éve dolgozik a cégnél, ahol felnőtté vált. A barátnőjével már régóta szeretnének gyereket, azonban eddig nem jártak sikerrel. A dolgozó ebéd közben nyílt meg az álruhás főnök előtt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

Ismerd meg Megyeri Csilláék gyermekét!

A fiatalok az olaszos párok versenyében mérkőznek meg Balázs nappalijában, most pedig elárulták a boldog párkapcsolat titkát. Sőt, a szemük fényét is megmutatták kameránknak.

A HamiKabiban garantáltan nem lesz maszatos a gyermeked etetés után!

Zombory-Balogh Eszter, a Kisbabámnak márka tulajdonosa egy olyan öltözéket vitt a Cápák elé, ami tisztán tartja a kisbabákat etetés közben. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

A Gyerekdokik alkalmazás garantáltan a szülők kedvence lesz!

A Telekom Tettrekész díj nyertese, Németh Franciska 60 millió forintot kért 20% tulajdonrészért. Vajon melyik cápa tett ajánlatot, hogy megszülethessen a Gyerekdokik alkalmazás? A teljes adásból kiderül!

Pataki Zita: „Nagyon szeretném, ha látna ő anyaként”

Az RTL Klub időjósa és férje, Attila úgy döntöttek, hogy belevágnak a kilencedik lombikba, és a nem mindennapi eseményről vlogot indítanak, ahol őszintén mesélhetnek az érzéseikről, a nem várt akadályokról, és magáról a programról.

Kim Kardashian ismét anya lesz

A gólyahír igaz, Kim Kardashian 2019-ben ismét anya lesz egy béranya segítségével. Férjével, Kenya West-tel immár negyedik gyermeküket várják, akiről azt is elárulta a híresség, hogy kisfiú lesz.

Nyári Dia komoly döntés előtt áll

A Barátok közt színésznője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy kutyája eddig nagyon jól fogadta a kis Zétény érkezését, de most valami nagyon megváltozott...

Ambrus Attila kislánya születésére készül

Ambrus Attila bankrablásért 17 évre ítélték, de jó magaviselete miatt 13 év után, 2012-ben  feltételesen szabadlábra bocsátották. Támadói és rajongói pedig még ma is vannak. Magánéletéről és feleségéről csak ritkán beszél. Idén nyáron derült ki, hogy párjával babát várnak. Azt mondja, sokáig azért nem vállalt gyereket, mert a rendőrök bármikor rátörhették volna az ajtót. Élete egyik legnehezebb feladata lesz majd a gyereke elé állni és elmondani neki, korábban miből élt.
A gyermekvállalással kapcsolatos érzéseiről Ambrus Attila még többet mesél, ha ide kattint.

Hihetetlen, hogy Kate Hudson 3 gyermekes anya

Kate Hudson harmadik gyereke megszületése óta időről-időre posztol egy-egy fotót Instagramjára a piciről. A picivel egyszerűen nem tud betelni.

 

Gyermekeket erőszakolt: 18 év fegyházat kapott

Tizennyolc év fegyházra ítélte a bíróság a kilenc éves unokahúgát és tizenkét éves nevelt lányát is megerőszakoló Zala megyei férfit. Szakemberek szerint az esetek több mint kétharmadában családtagok követik el a gyerekek elleni szexuális erőszakot, ami szinte mindig visszafordíthatatlan kárt okoz a gyerekek fejlődésében.

Richard Gere és felesége gyereket várnak

Akkor vált biztossá a dolog, mikor Gere 36 évvel fiatalabb felesége egy fotót posztolt Instagramjára egy nem mindennapi eseményről: magától a dalai lámától kap épp áldás gömbölyödő pocakjára.

Tokár Tomi szerint ők még nem értek meg a gyermekvállalásra

Tokár Tomi már évek óta szeretne gyereket, de úgy érzi, hogy Dórival még nem állnak készen a családalapításra. Dórit azonban a villába költözés és a többi lány gondolkodása még jobban megerősítette abban, hogy babát szeretne.

Vivi:

Vasvári Vivien teljesen kiakadt Fecsóra, amikor párja neveletlennek nevezte a kislányát, Arianát. Konfliktusuk odáig fajult, hogy Vivi kijelentette: ha választania kell Fecsó és a gyerekei között, ő gondolkodás nélkül a kicsiket választja.

Megszületett Michael Bublé első kislánya

A napokban jött világra az énekes harmadik gyermeke, és a rákkal küszködő nagyobbik fiáról is jó hírek érkeztek.

„A gyermekért bármit megtennék!”

Miután Ricsi meglátta, hogy a párja, Anita egy Józsi nevezetű férfivel csetel, teljesen összetört. Ráadásul attól retteg, ha Anita elhagyja őt, közös gyermeküket is magával viszi majd.   

Laura börtönben született, de ki nevelte?

Két nő, akik egymástól több száz kilométerre élnek, különböző korúak, más-más iskolával, egyik családi háttérrel másik anélkül. 3 évvel ezelőtt az életük mégis örökre összefonódott. Egy kislány köti őket össze, akiről egy ideig az édesanyja helyett egy nevelőszülő gondoskodott. Az anyukája ugyanis várandósan börtönbe került.

Tabáni István már most imádja az apaszerepet!

Tabáni István csak úgy sugárzik a boldogságtól. Májusban született meg ugyanis feleségével, Csillával első közös kisfiuk. Az apuka azt mondja, Nátániel nem csak boldogságot, de ihletet is ad számára, ezért új dalokat kezdett írni. Most kicsit visszavett a fellépésekből, hogy gyermekére koncentrálhasson. Hiszen most minden percük a kicsi körül forog.

Harc a gyermekért


szerző:
2018.07.03. 18:00
Harc a gyermekért

Márk és Móni újszülött babája nevelőszülőkhöz került, de a fiú megtenne bármit, hogy visszaszerezze gyermekét. A baj csak az, hogy szerinte barátnője túl hanyag…

Elmaradt nyaralás: Horváth Éva kisfia váratlanul megbetegedett

Az egykori szépségkirálnyő nem érti, hogyan történthetett ez gyermekével. Éva saját közösségi oldalán kért segítséget követőitől.

Mit jelent Istenes Bencének az apaság?

Istenes Bence egy rövid videóban mondja el, számára mit jelent az apaság - ne felejtsétek, vasárnap apák napja!

Hogyan reagáljunk, ha a gyermekünk hibázott?

Az embereknél és főleg a gyerekeknél a bűntudatkeltés gerjeszti a hibázás lehetőségét. Hogyan reagáljuon a szülő, ha a gyermeke hibázott? Erről beszélgettünk a színészekkel!

Megszületett Farkasházi Réka kislánya!

A gyönyörű színésznő tavaly év végén jelentette be, hogy ismét anyai örömök elé néz. Később a Reggeliben is mesélt várandóságáról, a napokban pedig életet adott harmadik gyermekének. Gratulálunk! smiley

 Így gondoskodik az egykori szépségkirálynő gyermeke egészségéről

Horváth Éva egészséges gyerekként nőtt fel és szeretné, ha kisfia is hasonlóan szerencsés lenne.  

 

A gyermekkori elhízásról Béres Alexandrával

Magyarországon az elmúlt 20 évben csaknem megduplázódott az elhízott gyermekek száma. A gyermekkori elhízás sokkal veszélyesebb a felnőttkorinál, ugyanis náluk 30%-kal nagyobb eséllyel alakul ki magas vérnyomás, 2-es típusú cukorbetegség vagy szív- és érrendszeri megbetegedés.

A celebanyukák is rettegnek néha?

Minden terhesség más, ahogyan minden anyuka is, mégis a legtöbb szülőben megfogalmazódtak ugyanazok a félelmek. Eleget és elégszer eszik a gyerekem? Jól pelenkázom, és vajon baj, hogy túl sokat cumizik? Elég türelmes vagyok vele, és miért jár már a szomszéd kislánya, ha az enyém még nem? Ismert anyukákkal beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt a mami-páráról, és arról, hogy ez meddig egészséges.

Gyermeke hallásának elvesztése motiválta a fiatal anyukát

Igazi példakép lehet bárki számára Debreczeni Dóra, aki kisgyermekes anyukaként futónagykövet és az egészséges élemtód hírnöke. A sportoló elárulta, ő sem szeretett futni korábban, de kisfia, teljesen megváltoztatta életét.

Megszületett a világhírű modell második gyermeke!

Miranda Kerr május 7-én adott életett egy kisfiúnak, akinek már a nevét is tudni! Hihetetlenül megható, hogy miért pont ezt a nevet választották!

Madár őszintén mesélt családjáról, gyermekeiről és válásáról

Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. A profi ökölvívó nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről Barabás Évinek, Papp Gergőnek és Lukács Mikinek a Reggeliben.

Daráló: szülők, akik összeöltöztek a gyermekükkel

Vannak, akik nem csak a párjukkal, hanem a gyerekükkel is szeretnek összeöltözni. Ami, ha eltalálják, akkor lehet nagyon aranyos és szellemes, bizonyos esetekben viszont erőltetett és hát valljuk be, akár vicces is… Hogyan tudunk jól összeöltözni a családdal? Holdampf Linda segített nekünk!

Csórics Balázs mintagyerek volt


szerző:
2018.05.04. 07:40
Csórics Balázs mintagyerek volt

Még mindig emlékszik édesanyja altató dalaira és énekeire a Barátok közt Vida Rudija, vagyis Csórics Balázs. De milyen kisfiú volt? Milyen a viszonya az édesanyjával? És hogyan ünneplik az Anyák napját? Erről is kifaggattuk őket!

Megszületett Suhajda Szilárdék kisbabája!

Suhajda Szilárdék kisbabája két hete született meg. Az újdonsült apuka beavatott minket az apaság rejtelmeibe!

Kálid Artúr viszontagságos gyermekkoráról mesélt

A színművész gyermekkora nem egészen mesébe illő, azonban inspiráló története sokaknak erőt adhat.

Bepillantás egy nevelőszülő életébe

Édesanyák, csak egy kicsit máshogy. Nevelőanyák, akik a segítségre szoruló gyerekeknek szentelték az életüket.

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

Minden, amit eddig nem tudtál Kánya Kata és Wossala Rozina anya-lánya kapcsolatáról

Kánya Kata szerint nem lehet nevelni egy gyereket, csak jó példát mutatni neki és szeretni. Hogyan viszonyult a színésznő lánya, Wossala Rozina párválasztásaihoz? Többek között erről is mesélt nekünk a Reggeliben Kánya Kata!

Minden, amit eddig tudni lehet Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfiáról!

Hétfőn késő délelőtt megszületett Vilmos és Katalin harmadik gyermeke. Összegyűjtöttünk minden infót, amit eddig tudni lehet a kisfiúról!

Újabb fejlemények! Megműtötték Caramel leukémiával diagnosztizált kislányát

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi kislányát hétfőn akut limfoid leukémiával diagnosztizálták. Az ALL a legjobban gyógyítható gyermekkori daganatok közé sorolható, a kis Szofi kezelése pedig már el is kezdődött.

Íme a Dévény-módszer!


szerző:
2018.04.17. 08:59
Íme a Dévény-módszer!

Mézám Zsuzsanna, DSGM szakgyógytornász mesélt a csecsemő és kiskorú gyermekek mozgásának fejlesztéséről és a Dévény-módszerről. Mit takar ez pontosan?

Zenével az inkubátor mellett


szerző:
2018.04.10. 08:26
Zenével az inkubátor mellett

Több orvosi tanulmány is alátámasztja, ogy az élő énekszó és a hangszerjáték egyértelműen pozitívan hat a beteg újszülöttekre. Van Magyarországon egy alapítvány (A te hangodat ismerem Alapítvány), ahol a koraszülöttek és beteg újszülöttek gyógyításához a zene eszközeivel is hozzájárulnak. A témával kapcsolatban - Hesna mellett - Hazay Tímea, az alapítvány elnöke volt Mariann és Miki vendége. 

Hesna ismét babát vár!


szerző:
2018.04.10. 08:20
Hesna ismét babát vár!

Ismét anyai örömök elé néz az újságírónő. Mariannak és Mikinek arról is mesélt, hogyan viseli a terhességet és mikorra várja lánya kistestvérét.

Negyedszer is apuka lesz Oláh Gergő!

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese 2012 óta sikert sikerre halmoz. Ám Gergőt nem csak karrierje teszi boldoggá. Az énekes magánélete miatt is nagyon szerencsés.

A gyerekek és láthatatlan barátaik

A gyerekek több mint felénél teljesen természetes módon van jelen a gyermekkor első néhány évében egy vagy több fantáziafigura, amely különböző szerepeket töltött be a kicsi életében. A kérdés, hogy hogyan kezeljük az ilyen szituációkat?

A nevelőszülővé válás menete


szerző:
2018.03.27. 09:09
A nevelőszülővé válás menete

Minden gyerek számára a szülő a legnagyobb példakép. Sajnos Magyarországon több mint 20 ezer gyermek van, akik valamilyen okból nem élhetnek a vérszerinti szüleikkel. Számukra a nevelőszülő a hős, aki megteremti a szerető és biztonságos otthont. Vendégeink Karsa Andrea, a Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálat főigazgatója és Samu-Erdélyi Erzsébet nevelőszülő voltak.

Szabad-e rászólni más gyermekére?

Sokszor a legkézenfekvőbb megoldás a gyerek kimozdítására és lemozgatására egy közeli játszótér. Ahhoz azonban, hogy felhőtlen legyen a szórakozás, és se a gyerekek, se a szülők ne keveredjenek konfliktusba, érdemes néhány íratlan játszótéri szabályt betartani. Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológussal végigvettük a "játszótéri etikett" főbb pontjait!

Csuja Imre megrendítő vallomást tett!

A színész pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon először beszélt a nyilvánosság előtt tizennégy évvel ezelőtt elhunyt fiáról, és arról, hogy magát hibáztatja Gergő haláláért. Szerinte nincs annál nagyobb trauma, amikor a szülőnek kell eltemetnie gyermekét. Hiába tettek meg mindent fiúkért, már késő volt a segítség. Csuja Imre őszinteségével arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy segíteniük kell, amikor védtelen és érzékeny kamasz gyereküknek sebezhető a lelke.

Gigi: „Elraboltam Tóbiás gyerekét!”

A fiatal lány úgy dönt, el kell mesélnie Hedvignek az igazságot...

Milyen az élet három férfival? Peller Mariann válaszol!

Peller Mariann fiával, Juni-Peller Kornéllal érkezett a Reggelibe, hogy egy mesés reggelit készítsenek. Mariann beavatott minket, hogy milyen együtt élni három férfival!

Bébibumm: Istenes Bencéék újra babát várnak!

A Survivor műsorvezetője és párja közösségi oldalaikon jelentették be a hatalmas örömhírt. Ráadásul azt is elárulták, hogy kisfiú vagy kislány lesz a második gyermekük!

Együtt szülinapoztunk Laky Zsuzsi kislányával!

Laky Zsuzsi kislány,a Luca a héten ünnepli születésnapját, ezért felköszöntötte őt Anna és Mikike. Vajon mit kívánt Luca a gyertya elfújása közben?

A közösségi média veszélyei a gyerekekre nézve

Dühöngenek a gyerekvédő szervezetek a Facebook gyerekeknek szóló alkalmazása miatt. Több mint 110 gyerekvédelemmel foglalkozó szervezet és szakértő fordult nyílt levélben Mark Zuckerberghez, a Facebook vezetőjéhez, kérve, hogy a cég állítsa le a Messenger Kidset, ami lényegében egy reklámoktól megtisztított, szülői felügyelet alá rendelt Messengert jelent 13 évesnél fiatalabb gyerekek számára. Erről beszélgettünk Matusek M. Zsuzsannával, az Országos Gyermekvédő Liga elnökével.

A mesék hatása a gyerekekre


szerző:
2018.03.06. 07:30
A mesék hatása a gyerekekre

A meseterápiának köszönhetően sok kisgyermek, de még felnőtt is gyógyulhat. A mesék mindig is elengedhetetlen részei voltak az életünknek. A különböző történetek feldolgozásával saját életünkön is tudunk könnyíteni, és oldhatjuk a feszültséget. Arról beszélgetünk most, hogy egy mese hogyan segít egy kisgyermeknek megbirkózni az őt ért sérelmekkel, és hogyan nyúljunk a mesékhez.

Válogatós a gyermeked? Havas Dóra segít!

Biztos sok szülő találkozott már azzal a problémával, hogy elkészítette a világ legfinomabb tökfőzelékét vagy párolt karfiolját, és a gyermeke csak turkálta a tányéron jobbra-balra az ételt, de nem volt hajlandó megenni. Mit tehet a szülő, hogy az egészséges ételeket is ugyanolyan jókedvvel egye meg a gyerek, mint a rántott húst hasábburgonyával? Havas Dóra megmutatja!

Meddig szoptassuk gyermekünket?


szerző:
2018.02.26. 09:05
Meddig szoptassuk gyermekünket?

Mint mindenben, a szoptatásban is vannak olyanok, akik az extrémitások hívei. Vannak édesanyák, akik akár 5 éves koráig szoptatják gyermekeiket. Milyen okok állnak a hosszas szoptatás hátterében, és meddig lenne ideális szoptatni egy gyereket? Ezt a témát járjuk most körül vendégeinkkel.

Fejős Éva megmutatta csodaszép kislányát!

Pontosan egy évvel ezelőtt a Fókusznak azt mondta, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva egy évvel ezelőtt, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

Családi idill: Cooky megmutatta nekünk 3 hetes kisfiát!

A műsorvezető negyvennyolc évesen lett apuka, ezért is beszóltak neki, meg azért is, hogy kisfia anyukája csak huszonegy éves. Debóra és Cooky most együtt fogadtak minket otthonukban, hogy megmutassák szerelemük egyértelmű bizonyítékát, Kevint.

Meddig mehet el a szülő a közösségi médiában?

Kim Kardashian nem hagyja, hogy az emberek ne róla beszéljenek. Sok szülőt teljesen kiakasztott legújabb Insta-posztja, ahol egy szál tangában pózol, megmutatva melleit az egész világnak. A három gyermekes anyuka cselekedete megosztotta az internet népét. De mi a helyzet azokkal a posztokkal, amiket szülőként osztunk meg magunkról? Gondolunk a gyermekünkre, vagy szülőként is már csak a lájkokat vadásszuk?

Sakk a mentális betegségek ellen


szerző:
2018.01.31. 08:00
Sakk a mentális betegségek ellen

Egyre gyakrabban hallunk arról, hogy egyre több gyermek szenved mentális betegségektől. A szülők a jeleket gyakran észre sem veszik, vagy egy kézlegyintéssel elintézik. Pedig a tünetek árulkodóak lehetnek. Mit tehet ilyenkor a szülő? Azok a közös szülő-gyermek tevékenységek, amelyek játékos, de mégis komolyabb agymunkát igényelnek, különösen jótékony hatással bírnak!

Iliász még idén megkéri a barátnője kezét!

A 2017-es Survivor győztese a Reggeliben mesélt a tervezett lánykérésről és a családalapításról. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen romatikus módját választaná az eljegyzésnek a szexi túlélő, és milyen problémákba ütközik a gyermekvállalásuk, nézd meg a videót!

Iskolaérett már a gyermekem?


szerző:
2018.01.23. 08:38
Iskolaérett már a gyermekem?

Ha egy gyermek az adott évben augusztus 31-ig betölti a 6. életévét, a törvény szerint tanköteles. Viszont a szülők és az óvoda pedagógusok közösen megegyezhetnek arról, hogy valóban készen áll-e gyermek az iskolára. Barkóczi Mariann, óvoda pedagógus és Tolonics Júlia, gyógypedagógus beavatták a nézőket a részletekbe.

Mikor kezdjem el a hozzátáplálást?

Honnan tudhatjuk, hogy megérett a babánk a hozzátáplálásra? Sok tévhit kering ezzel kapcsolatban a neten és sok anyuka ezért hamarabb kezdi el, mint kellene, pedig ez komoly problémát okozhat a babánknál. A témával kapcsolatban Csordás Ágnes Katalin, a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke volt Anna és Miki vendége.

Magyar hírességek és egy szakértő a digitális kor gyermekeiről

Nemrégiben megjelent egy hír, miszerint egy kisfiú első szava a Google volt. Ez a szülők szerint is ijesztő, de a történteket azzal magyarázzák, hogy a család a Google segítségével hallgat időnként állathangokat. Sőt egy korábbi amerikai kutatás szerint minden tizedik gyermek első kimondott szava a táblagép vagy a tablet. A Reggeliben Jakupcsek Gabriella, Dobó Ági és Lakatos Márk is elmesélte a tapasztalatait, illetve a digitális kor gyermekeinek megfejtésében egy generációkutató is segítségünkre volt.

Ismerd meg te is a Dévény-módszert

A felnőttek mellett már a gyerekek számára is elérhetőek különböző gyógytornák és mozgásfejlesztő módszerek. Az egyik ilyen például a Dévény-módszer, melyről Mézám Zsuzsanna, szakgyógytornász rántotta le a leplet.

Az első találkozás pillanatai!

Liza, Elekesék ötödik kislánya, fél tíz után egy perccel jött a világra, makkegészségesen.

Te is ledöbbentél Hanna hihetetlen kijelentésén?

A fiatal lány úgy döntött, segíteni szeretne Giginek, és egy óriási lépésre szánta el magát.

ÉNB Barbi:

Gyerekkori álma volt, hogy fiatalon szüljön. Boldog, kiegyensúlyozott édesanyja, aki nem tagadja, hogy az elején azért ő is kicsit túlizgulta a szerepét.

Tóth Gabi megható bejegyzése garantáltan könnyeket csal a szemedbe

A 2017-es Comet legjobb női előadó kategóriájában jelölt Tóth Gabi évekkel ezelőtt önzetlenül segített egy embertársán, aki egy hat hónapos babát hordott a szíve alatt.

Elképesztően cuki gyerekkori fotón a Halott Pénz alapítója

Marsalkó Dávid vasárnap ünnepelte a születésnapját, a jeles nap alkalmából pedig egy babakori képet osztott meg magáról Instagramján. Nézd meg, milyen cuki volt 33 éve a Halott Pénz rappere!

November 18-tól Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Anyák és apák, akik mind mások, a közös bennük, hogy gyereket várnak. Szorongás, fájdalom, és végül határtalan boldogság. November 18-tól, 15:00 órakkor Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Nézd meg a „Pöttöm Love” kimaradt jelenetét!

Egy testvér a legnagyobb kincs a világon! Ezt bizony a gyerkőcök is tudják, hiszen Bandika egy különleges ajándékkal lepte meg balesetet szenvedett nővérét, Bence pedig bármennyire is mérges kishúgára, nem tud rá haragudni!

Ez lesz az Anikó Show legcukibb adása!

A mai adásban a gyerekeké a főszerep! Kíváncsi vagy, hogyan készülnek a kicsik? Kukkants be hozzájuk Anikóval!

Story Extra 2017-10-19


szerző:
2017.10.19. 15:40
Jöhet a következő gyermek Peller Annáékhoz?

Radics Ágnes, jósnő mesél Anna következő évéről a számok segítségével. Sőt, azt is megjósolja, hogy Annáék következő gyermekének milyen lenne a neme!

Ha hisztizik a lurkód, próbáld ki Peller Annáék trükkjét!

Hazudni nem szép dolog, erre tanítjuk a gyermekeinket is. De, akinek gyereke van, az tudja, hogy néha bizony becsúszik egy-egy füllentés, mondván: úgysem emlékszik majd rá a gyerekünk! A divany.hu összeszedte a legemlékezetesebb gyöngyszemeket, amit Peller Anna, Lukács Miki és Kautzky Armand is kiegészített, a szinkronszínész azonban óva int mindenkit a hazugságoktól, hisz később a gyermek megkérdőjelezheti szülei hitelességét.

Itt egy újabb vita a Rózsában!

Gizi és Piros között lévő ellentét nemhogy javulna, hanem egyre jobban fokozódik.

Mit tegyünk, ha nem alszik jól a gyermek?

Az iskola és az ovoda indulása, bizony magával hozza a korai kelést. De mi a teendő ha a gyerkőc nem tud korán elaludni? Dr. Gyarmati Andrea gyerekgyógyász válaszol!

A hétvégén már halott lehetett a hajdúszoboszlói család

Nem hétfőn, hanem hétvégén vethetett véget életének a 45 éves hajdúszoboszlói apa. Feltehetően ő végezhetett 6 éves kisfiával is. Holttestükre egy erdőben találtak rá. Az anya még élt, amikor hétfőn otthonában rátaláltak a rendőrök, de már nem lehetett megmenteni az életét. Ő is öngyilkos lett. Azt egyelőre nem tudni, az asszony is ott volt-e, amikor gyermeke meghalt, vagy később tudta meg mi történt. A kisfiú szeptemberben kezdte volna az első osztályt. Édesapjával együtt mentek el a pénteki tanévnyitó ünnepségre. Azt egyelőre nem tudni pontosan mi történt ezután. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Családi tragédia: egy hajdúszoboszlói nőt, férjét és gyermeküket találták holtan

A rendőrök 2017. szeptember 4-én 19 óra körül Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban egy nő holttestét találták meg.

Együtt a fehér mosolyért


szerző:
2017.09.05. 08:24
Együtt a fehér mosolyért

A dm 2006 óta foglalkozik társadalmi szerepvállalással. A Mosolygó fogacskák programot 2017-ben 5. alkalommal szervezik meg. Kanyó Roland marketing és PR menedzser mesélt a rendezvény céljáról.

Először mutatta meg kamera előtt kislányát Péter Szabó Szilvi!

Az énekesnő kislánya november végén született, mostanra pedig már kilenc hónapos a csöppség. Szilvi először a Story Extrában mutatta meg gyermekét a nagyközönségnek.

Zséda elárult egy titkot 10 éves kisfiáról

Zsédenyi Adrienn egy fontos esemény előtt áll, ugyanis születésnapi koncertet tart szombaton a Budapest Parkban. A jeles alkalom előtt felelevenítettük az énekesnő karrierjének eddigi állomásait, és a magánéletéről is faggattuk őt. Tudtad, hogy Nimród, a kisfia, idén szeptemberben lesz 10 éves? Vajon örökölte édesanyja tehetségét? Nézd meg a videót és kiderül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való