KERESÉS search-close

házasság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házasság"

Kukkantsatok be Kefir és szerelme esküvőjébe!

A népszerű énekes és felesége felidézték a nagy nap legszebb pillanatait... 

Bizarr kapcsolatok: Miért megy férjhez valaki egy fához vagy a saját kutyájához?

Egy kettesben eltöltött vacsora? Egy romantikus pillantás? Egy lefekvés előtt adott jó éjt puszi? Mindez hiányzik azoknál, akik házastársuknak párnát, hologramot, egy épületet, vagy éppen netán egy állatot választottak. Egyre többen vannak ilyenek a világon, akiknek életük párja nem egy valós személy, hanem egy tárgy, vagy egy négylábú jószág lett.

Videó: Ilyen volt Járai Máté és Kíra a házasságuk előtt

Soha nem látott felvételt rakott ki közösségi oldalára a Nyerő Páros sztárja. A színész és felesége 21 éve élnek boldog kapcsolatban, ám ez a videó még azelőtt készült, hogy párként egymásra találtak volna.

„Zsani azt hitte, hogy csak egy strigula lesz nekem”

A földönkívüli laboratóriumban minden titokról lehullt a lepel. Vajon mi volt Zsani első benyomása Zoliról?

Czutor Zoliék bevallották, hogy párterápiára jártak, sokan mégsem tartották őket nyíltnak

Nem titkolták és nem szégyellték elmondani, hogy egyedül nem tudták megoldani a házasságukban kialakult problémákat. Czutor Zoliék hiába osztották meg őszintén a többiekkel, hogy párterápiára is jártak, a Nyerő Páros versenyzői között volt, aki nem tartotta őket eléggé nyíltnak. De miért? Mit gondolnak ők utólag saját szereplésükről?

Nem túl rózsásan indult kapcsolatuk, ma már 10 éve házasok Laky Zsuzsiék

„A legjobb dolog vagy az életemben! A gyerekeim apja, a szerelmem, a lelki támaszom, a váram!” – ezekkel a szavakkal vallott szerelmet Laky Zsuzsi férjének a 10. házassági évfordulójuk alkalmából. Kiderítettük, hogyan látják magukat, szerelmüket és már-már mesébe illő történetüket 10 év távlatából.

Mennyire lehet nyitott egy házasság – létezik örök hűség?

A Nyerő Páros keddi adásában Járai Máté és Kíra meghúzták a váratlant és egy játék során, hosszas gondolkodás után bevallották a legintimebb titkukat: évek óta nyitott párkapcsolatban élnek. Kíra és Máté 21 éve alkotnak egy párt és 16 évvel ezelőtt össze is házasodtak. Eleinte nem gondolták, hogy valaha nyitott kapcsolatban fognak élni, ám 7 évvel ezelőtt Kíra volt az, aki kikacsintott a házasságból. Ahogy mondják akkor tanulták meg elengedni a féltékenységet és előtérbe helyezni a másik boldogságát.

Puskás Peti: ˝Olyan boldog vagyok, mintha az esküvőnkről értünk volna haza˝

Az Elsüllyedek miattad című játékban nyújtott teljesítményük annyira felvillanyozta őket, hogy alig bírták leplezni boldogságukat.

JÁRAI MÁTÉ ÉS KÍRA: „A mi párosunk erőssége, hogy sok mindent tudunk egymásról”

Járai Máté és felesége, Kíra 21 éve házasok. Kapcsolatuk barátságnak indult, majd szerelem lett belőle, ami azóta is tart. Úgy gondolják, a Nyerő Párosban mindenképp erősségük lehet, hogy senki nem ismeri úgy a másikat, mint ők, azt azonban bevallották, hogy a fizikai erőnlétet igénylő feladatoktól tartanak, mert nem most vannak életük legjobb formájában.

Hírességek, akik munka közben szerettek egymásba

Munkahelyen nem kezdünk viszonyt – mindenki ismeri az íratlan szabályt, mely elméletben nagyon jól működik – egészen addig, míg el nem kezdünk vonzódni egy kollégánkhoz. Istenes Bencéék, Sánta Laciék, Dallos Bogiék és Sebestyén Balázsék kapcsolata is azt igazolja, hogy nem feltétlenül sülhet el rosszul a dolog!

Sárközi Ákos és felesége álomotthonában jártunk

A Konyhafőnök chef-je otthon is főnök a konyhában? Sárközi Ákos feleségével együtt mutatták meg a Fókusznak álomlakásukat, első közös otthonukat, ahol két új taggal is bővült már a család. A Nyerő Párosban még friss házasok voltak, az első évfordulójuk után is fülig szerelmesek egymásba!

Laci nem bír tovább hazudni?

Gizi teljesen fel van villanyozva, ugyanis azt hiszi, csodálatos este elé néz a férjével, csakhogy egy váratlan bejelentés mindent tönkretesz.

Kilencedik férje tabuk nélkül mesélt a Fókusznak Gábor Zsazsáról!

Felesége utolsó kívánságát szeretné Budapesten teljesíteni ezért utazott a magyar fővárosba a 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa utolsó férje. Frederic von Anhalt és Zsazsa egy partin találkozott először a Fehér házban, amiből aztán barátság, később pedig szerelem lett. Zsazsa 69 Von Anhalt pedig 43 éves volt, amikor összekötötték az életüket. Hogyan lett ebből sírig tartó házasság és mi volt a titka és ereje Gábor Zsazsának?

Korán kezdik a celebgyerekek

Amíg a 21 éves Beckham fiú exbarátnője kiborult a nyilvánosság előtt az esküvő hírére, addig a Beckham család teljes erőbedobással készül a nagy napra. A hírek szerint a hetedhét országra szóló ceremóniára 400 vendéget várnak Olaszországba. Nem ritka, hogy világsztárok gyerekei huszon éveik elején, vagy még korábban házasodnak. Justin Biber például sajnálja, hogy nem várt a szexszel addig, amíg el nem vette 20 éves szerelmét feleségül.  

Will Smith felesége saját műsorában vallott házasságuk alatti viszonyáról

Will Smith felesége saját beszélgetős műsorában közölte férjével, hogy házasságuk alatt viszonya volt a nála majdnem húsz évvel fiatalabb énekessel, August Alsinával. A vallomást 16 óra alatt 12 millióan látták: erre még nem volt példa más Facebook-os videónál.

Aliz dühében óriási őrültséget csinál

Teljesen összeomlik Aliz, mikor meglátja Krisztián katonai egyenruháját.

Papp Gergő feleségével, Judittal együtt mesélt arról, hogy miért döntöttek a válás mellett

Meglepő fordulattal ért véget csütörtökön az RTL Klub Reggeli műsora. Papp Gergely élő egyenes adásban mondta el a nézőknek és műsorvezetőtársának, hogy házassága zátonyra futott és már mindketten új párra leltek.

Kiderült, mi történt Megan Fox és férje között

Bennfentesek azt mondják, a színésznő már 2015-ben ott akarta hagyni Brian Austin Green-t, amikor a férfi nagyon beteg volt, és hat hónapon keresztül ki sem tudott mászni az ágyból. Amíg férje otthon gyógyult Fox elutazott New York-ba filmet forgatni. Mikor hazajött, nem akart már többé együtt lenni a párjával.

Vanda: „Akár meg is halhat?”

Ismét szörnyű hírrel kell szembesülnie a fiatal anyukának…

Laci nem engedi, hogy felesége megmentse a házasságukat

Gizi mindent megtett, hogy végre legyen egy romantikus estéje a férjével, csakhogy Macit jobban érdekelte a foci, mint a gyönyörű felesége.

„El fogok válni!”


szerző:
2020.05.13. 20:05
„El fogok válni!”

Aliz egyszerűen nem tudja megbocsátani Krisztiánnak, hogy elfelejtette a házassági évfordulójukat, és csalódottságában drasztikus döntést hoz.

A világ legrövidebb házassága mindössze 3 percig tartott!

Ki ne képzelte volna el gyerekkorában a tökéletes esküvőt? Szinte minden nő már kislány korától kezdve habos-babos ruháról, feltűnő díszítésről és világraszóló lakodalomról álmodik. A mai statisztikák alapján azonban ez tényleg csupán leányálom, ugyanis a legtöbb házasság ma már válással végződik. És akadnak olyanok is, amelyek csupán napokig vagy akár csak néhány percig tartanak. Mutatjuk a rekordereket!

Romokban van Krisztián és Aliz házasélete

A fiatal anyuka mindenre gondolt a költözésükkor, csak arra nem, hogy a nagyszülőkkel való összebútorozás egyáltalán nem tesz majd jót a szerelmes légyottoknak. 

„Most férjül kértél?”

Anna olyan közös jövőt álmodott meg maguknak, aminek Sándor egyszerűen nem tud ellenállni…

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Jozefin megszabadulna Károlytól

A báróné mostanra mindent megtenne annak érdekében, hogy Zalánt maga mellett tudja, emiatt pedig bármire képes - bármire…

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Ernyey Béla tíz éve él boldog házasságban!

A színész és felesége, Dr. Balaton Dóra kétlaki életet élnek Budapest és Bécs között. Most őszintén meséltek közös életükről.

Rekord sokan kötöttek házasságot

Harminc éve nem házasodtak olyan sokan Magyarországon, mint tavaly. A Központi Statisztikai Hivatal előzetes adatai alapján nagyjából 14 ezerrel több házasságot kötöttek 2019-ben, mint egy évvel korábban. A magyarok hirtelen támadt házasodási kedvét a kormány családtámogatási intézkedései alapozhatták meg.

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat. Például David Hasselhoff, aki első házasságából született két lánya után először jogi úton alaposan lecsökkentette a gyerektartás összegét, majd ezt is megtagadta, mondván: ne rajta élősködjön a nő.

33 év házasság után egy felmosónyéllel végzett a férjével

33 év házasság után egy felmosónyéllel végzett orvos férjével, ezzel vádolnak egy miskolci asszonyt. A vád szerint a nő 2018 áprilisában a nyugdíjas orvos férjét úgy megverte, hogy az belehalt sérüléseibe. A nő a bíróságon annyit mondott, hogy békében és szeretetben éltek 33 éven át. A szomszédok ennek az ellenkezőjét állították.

A január a szakítás hónapja?


szerző:
2020.01.31. 07:54
A január a szakítás hónapja?

Hevesi Kriszta megdöbbentő érdekességről rántotta le a leplet: vajon hogyan hat a téli depresszió a párkapcsolatra? 

Kukkantsatok be Király Viktor titkos esküvőjébe!

Az énekes és szerelme nemrég mondták ki a boldogító igent, ráadásul hamarosan „érkezik az első kis király”. Vajon mi lesz a jövevény neve?

„Férjhez kell menned!”

Anna életében először elárulja édesanyjának, hogy mi is az ő szívének igazi álma – ez a bárónét egyáltalán nem érdekli, hiszen egy bárókisasszonynak előre elrendeltetett a sorsa...

A sorozat első részét ITT tudod megnézni!

Gál Zsóka: „Aki a férjemmel szarakodik, velem kezd háborút!”

Aki Gál Mihállyal packázik, az Gál Zsókával fog szembenézni, és akkor annak nincs kegyelem...

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Sáfrány Emese a házasságról: „Jól esne a tudat, hogy ő is olyan komolyan gondolja, mint én!”

Emese mindenkit meghatott, amikor arról mesélt, hogy miért fontos számára, hogy Ádám elvegye őt feleségül.

Szappanos Tibi bókjától te is el fogsz érzékenyülni!

Egy soha vissza nem térő pillanatnak lehettünk a szemtanúi...

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Vivi alig jár be dolgozni, mégis rengeteget költ

Laci leginkább arra vágyik, hogy felesége sokkal felelősségteljesebb életet éljen. Vajon mi lehet a megoldás? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sáfrány Emese párja számára nem fontos a papír?

Ha muszáj, akkor házasságkötő teremben tartaná az esküvőjét Sáfrány Emese párja, de Ádám nem igazán tartja fontosnak a papírt. A Nyerő Páros új évada október 14-től az RTL Klubon!

Ajajj! A páromnak felesége van!

A nő az interneten ismerkedett meg Gáborral, ám akkor még nem is sejtette, hogy a férfi házas ember. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

André miatt robbant ki Bori és Roland házasságának eddigi legnagyobb veszekedése

Roland kiakadt Borira, amiért tönkretette André új kapcsolatát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkora kattints ide!

Kiderült a titok: ezért nem alszik együtt feleségével Papp Gergő!

A Reggeli házigazdája hatalmas titokról rántotta le a leplet Anikó stúdiójában. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ancsa aggódik alpinista férje életéért

A nő nem igazán nézi jó szemmel párja veszélyes munkáját, ráadásul legnagyobb rémálma, hogy fiát egyedül kell felnevelnie. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A látszat néha csal: Nico kutya sokkal huncutabb, mint gondolnád

Mária a kiskutyáját félti a férjétől, így egy napirendet is hozott magával, hogyan nevelje a férfi kiskedvencét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rád várni... egy örökkévalóság!

Barnabás már tíz éve szereti feleségét, azonban kezd elege lenni belőle, hogy folyton Mónira kell várnia. A teljes adásból kiderül, mit kértek egymástól a szerelmesek!

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk második részébe!

A három peches rendőr egy titkos küldetésre utazott el, ám Bernadett hamar bogarat ültetett barátnője fülébe…

Így válogatott Niki és Balázs gazda

Életük a föld, a birtok, az állatok, de már jöhetne a család  - persze szerelemmel együtt. A Házasodásra kész gazdák közül elsőként Niki és Balázs válogathatott a nekik írt levelekből és választhatta ki így, hogy ki az a hat iránta érdeklődő, akire ő is kíváncsi, és akinek megadja az esélyt, hogy az első gyors személyes találkozó után több is lehessen. 

Túl sokáig élünk ahhoz, hogy monogámok legyünk?

Elköteleződés, felelősségvállalás egy életen át… de években mit is jelent mindez? Húsz, harminc, negyven év? Esetleg még több? Vajon a mai világunkban érvényes–e az,  hogy monogámiát várunk el a másiktól hosszú éveken át? Sőt, vajon mi magunk képesek vagyunk e hosszú távon is hűségesek maradni?

Anikó Lajosnak: „Te ekkora papucs vagy?!”

Bár Dalma egész nap otthon van a gyerekekkel, mégis elvárja, hogy férje ágyba vigye neki a vacsorát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tizenegy éve a Fókuszban esküvőről álmodozott a kerekesszékes lány, most férjével adott interjút

Krisztina születésekor került oxigénhiányos állapotba, izomsorvadása alakult ki. A lábát és kezét sem tudja teljes értékűen használni, nagyon nehezen beszél. De mindent megért, és írásban tökéletesen fejezi ki magát. Pontos diagnózisa a mai napig nincs betegségéről. Annak ellenére, hogy nehezen mozog, és nehezen beszél, a hite és az akaratereje óriási.

 

A legfrissebb hollywoodi szakítók

Bombaként robbant a hír: az énekes, színész Miley Cyrus decemberben kötött házassága eddig tartott.  Alig egy évnyi házasság után szakított Liam Hemsworth-szel. A sztárpár szétválását az énekesnő sajtósán keresztül meg is erősítette: szerinte most ez így a legjobb és mindketten saját magukra és karrierjükre koncentrálhatnak.

Irénke angoltudás nélkül is dalra fakadt

Miután a nő felolvasta leghőbb kéréseit férjének, egy szerelmes számmal is meglepte a férfit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Elkészült a Barátok közt színészének első videoklipje!

Nem láttad még? Kattints, és nézd meg te is!

Miért tehet próbára egy kapcsolatot a baba érkezése?

Egy baba születése egyszerre lehet óriási boldogság, és teremthet kemény válsághelyzetet egy párkapcsolatban. Miért kerül veszélybe még egy kifejezetten jól működő házasság is, amikor a család bővül? Ismert szülőpárokat kérdeztünk egy olyan témáról, amiről kevesen beszélnek, de mindenki megküzd vele!

SÁNTA LACI & JULISKA: a gyerektől váltak családdá, de ne ettől várjuk a kapcsolat megmentését

Sokan tévesen várják kapcsolatuk megmentését egy gyerektől. Sőt még a kifejezetten jól működő házasságot is próbára teheti egy baba érkezése. Sánta Juliska például kisfiuk, Lacika érkezése után hetekre, hónapokra előre beosztotta, hogy mikor randizzanak a férjével.

Illendő dolog üzenetben szakítani?

Dzseni szerint nem volt eddig olyan férfi az életében, aki ne csalta volna meg. A férje is félrelépett, és ő vetett véget a kapcsolatuknak, ráadásul nem is személyesen… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

KÖNNYFAKASZTÓ: László 16 év börtön után kért megbocsátást exfeleségétől

Az elkeseredett férfi hosszú évek múltán találkozott Zitával, és készen állt arra, hogy minden bűnéért elnézést kérjen. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kiderült: Heidi Klum már fél éve igent mondott!

A legnagyobb titokban házasodott össze Heidi Klum és tizenhét évvel fiatalabb szerelme Tom Kaulitz. Ráadásul ennek már állítólag fél éve. A Tokio Hotel gitárosa és a szupermodell 2018. február 22-én találkozott először, majd karácsonykor a zenész feltette a nagy kérdést, amire Heidi Klum boldogan mondott igent

Hosszú Katinka megmutatta új szerelmét

Hosszú Katinka közösségi oldalára posztolt, és felfedte, ki titokzatos, új szerelme. Nem sokkal Katinka posztja után exférje, Shane Tusup is fényképpel jelentkezett be az Instagramon, sokak szerint ez egy vicces, ironikus válaszfotó volt feleségének. Shane nem a Duna partján, hanem az óceán mellett mosolyog, oldalán kedvenc strandtáskájával.

Tamás a klinikán hagyta faképnél Szofit

Tamás és Szofi már a gyermekvállalás küszöbén álltak, amikor a férfi közölte: képtelen közös gyermeket vállalni feleségével…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Solti Ádám és Berni titkos esküvőjükről meséltek!

Solti Ádám és kedvese titokban keltek egybe, most viszont íme a részletek!

Sárközi Ákos a Balatonon vette el szerelmét!

A Konyhafőnök – Visszavágó során már megismerkedhettünk a séf párjával, akivel már a verseny alatt az esküvőjükre készültek. Most eljött a nagy pillanat! Nézzétek meg az esküvői képeket!

Mindenki kételkedett a Love Island párban, ők mégis bebizonyították: ez szerelem!

A külföldi szériák egyik legmeglepőbb álompárja Jess és Dom a 2017-es évadból. Intrikával indult a kapcsolatuk, de 3 hónap után már jött is az eljegyzés és azóta is boldogok együtt.

Babaváró hitel: sok feltételnek kell megfelelni

Tízből három család, amely igényelni szeretné a 10 millió forintos babaváró hitelt, nem kaphatja majd meg a kölcsönt - ez derül ki a bankmonitor.hu online felméréséből. A leggyakoribb kizáró ok, hogy a kérvényezők nem házasok. Sokan pedig adó- vagy banki tartozás miatt maradhatnak le a kedvezményes kölcsönről. A babaváró hitel július elsejétől igényelhető.

Karda Bea házasságban él élettársi kapcsolat nélkül: hogy is van ez?

Karda Bea és férje, Laci sajátos szerelemvilágban élnek, csak épp nem együtt. És esküsznek rá: működik!

Solti Ádám: „Rettegek az esküvőtől”

A Barátok közt színésze hamarosan oltár elé áll kedvesével, és bizony rendesen parázik a nagy naptól. Vajon mitől tart annyira?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Régi álma teljesült a Barátok közt színészének!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatták nekünk a készülő családi házukat, és bizony azt is megsúgták, hogy nyáron hivatalosan is összekötik az életüket.

Dúl a love a hírességek között Hollywoodban

Lánykérések, celeblagzik, beindult az esküvőszezon Hollywoodban. Mutatjuk, most éppen ki, kivel, mikor és hol...

Szofi még szex közben is a munkára gondol?

Szofi és Tamás összevesztek szex után…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Film készül Harry herceg és Meghan hercegné életéről

Megtalálták Meghan hercegné hasonmását! Tiffany Smith színésznőt hamarosan a hercegnő bőrébe bújva láthatjuk, ugyanis elkészült a film, ami Harry herceg és Meghan hercegné életéről szól. A májusban debütáló tévéfilm a hercegi pár házasságának első hónapjait dolgozza fel.

Gáspár Bea elárulta a hosszú házasság titkát!

Gáspár Bea, Xantus Barbara, Holdampf Linda, Peller Anna és Mariann egy Oscar-gálás pletykából indultak ki, majd megfejtették a hosszú házasság titkát - köszönhetően Beának!

 Ed Sheeran titokban megnősült?

Ed Sheeran titokban megnősült, legalábbis ezt állítják a brit újságok. A zenész titkos, zártkörű szertartáson fogadott örök hűséget gyerekkori szerelmének, Cherry Seaborn-nak.

Németh Kristóf:

A mai Kifőzdében Németh Kristóf vendégeskedett, aki a Drága örökösök című sorozatban tért vissza az RTL Klub képernyőjére. A színész egyébként tavaly decemberben mondta ki a boldogító igent, és nem is rejti véka alá boldogságát. Most többek között titkokat is elárult szerelmi életéről...

Kamatmentes lesz a hitel, de nem mindenkinek

Kamatmentesen kapnak legfeljebb 10 milliós hitelt a 40 év alatti nők, ha házasok júliustól. A családügyi államtitkár ismertette a részleteket az Orbán Viktor által tegnap bejelentett intézkedéscsomagról. Szintén nyár közepétől ugyanannyi CSOK-hitel jár majd használt ingatlan vásárlásához, mint az újakhoz.  Az intézkedés legfontosabb pontjait megnézhetik ITT.

Eljegyezték Jennifer Lawrence-t?


szerző:
2019.02.06. 10:45
Eljegyezték Jennifer Lawrence-t?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Oscar-díjas színésznőnek megkérték a kezét.

Makranczi Zalán elárulta a jó házasság titkát

Rivaldafény nélkül is tudna élni a Drága örökösök színésze, aki akár a Mátrába is elköltözne Szinetár Dórával és a gyerekekkel, ahol állatok között élnének távol a nagyváros zajától.

Szofi kételkedni kezdett a házasságában?

Egy sor szerencsétlenség után Szofi úgy érezte, házassága óta semmi sem sikerül neki…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor édesanyja súlyos balesetet szenvedett

Barna elbeszélgetett Joe-val. Orsit elhívta Roland egy régi ismerőse. Szofi pánikba esett.

Titokban házasodott meg L.L. Junior

Az énekes és szerelme úgy kötötték össze életüket, hogy arról még a családjuk és közeli barátaik se tudtak.

Chris Pratt máris eljegyezte barátnőjét!

Alig egy év telt el a színész válása óta, nemrég bejelentette a nagy hírt: újra megházadosik! Egy fotót is posztolt a lánykérés pillanatáról.

Válságban Károly és Kamilla házassága!

Egy ausztrál bulvárlap bennfentesei szerint a hercegi pár hónapok óta nem beszél egymással, és ha csak tehetik, inkább kerülik az egy légtérben tartózkodást is. A magazin szerint már ügyvédeket is fogadtak, hogy elindítsák a jogi procedúrát.

Pataki Zita: „Utoljára belevágunk az utolsó lombikba!”

Az RTL Klub időjósa a Fókusz stábjának őszintén mesélt arról, hogy férjével miért is döntöttek úgy, hogy újra belevágnak abba, hogy egyszer szülők lehessenek.

Pamacs mégis felébresztette Szofi anyai ösztöneit?

Szofi kétségbeesve rohant haza, amikor megtudta, hogy Pamacsnak baja esett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás: „Szofival egyre jobban távolodunk egymástól…”

Tamás felfedte Szofi előtt, hogy miért is vette meg Pamacsot…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Veszélybe került Tamás és Szofi házassága?

Bécy és Annabella közös programra mentek. Szofi visszautasíthatatlan üzleti lehetőséget talált. Erika összehozta a Bécy-ház lakóit.

Gyönyörű fotókat posztolt az esküvőjéről Miley Cyrus!

Az amerikai énekesnő december 23-án, szűk családi -, és baráti körben mondta ki a boldogító igent.

Jason Statham és párja most végre

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley lassan 9 éve alkotnak egy párt, másfél évvel ezelőtt pedig megszületett közös gyermekük Jack is. Ennek ellenére a színészek nem kötötték még össze életüket. Sok volt a munka, majd kisfiuk is világra jött, így nem tudtak volna az esküvőszervezésre koncentrálni. Most azonban új fejlemények vannak a sztárpárral kapcsolatban, mivel végre pont ráérnek mindketten, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat. 

Tamás: „Hogy mondjam el Bécy-nek, hogy a szerelme átverte?”

Tamás nyomozni kezdett Isabel után, és megdöbbentő tényekre derült fény…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe önmaga árnyéka lett a börtönben

Evelin és Gábor meglátogatták Joe-t. Tamás nyomozni kezdett Isabel után. Roland ultimátumot adott Borinak.

Kelemen Anna férjet keres, de van egy kis bibi!

Urak, itt az idő: most vagy soha! 

Kelemen Anna férjet keres!

A dögös playmate élete fordulóponthoz érkezett: elege lett a szingli létből, szeretne végre megállapodni. Sőt! Még a gyermekvállalás gondolata is megfordult a fejében! A helyzete azonban nem egyszerű, tapasztalatai szerint, a férfiak félnek tőle!

Jennifer Aniston nem bánta meg, hogy kétszer is férjhez ment

Bár két házassága is zátonyra futott Jennifer Anistonnak, egyáltalán nem gondolja azt, hogy ezek sikertelen kapcsolatok lettek volna. Egy interjúban azt mondta, hogy mind Brad Pittel, mind Justin Theroux-val boldogok voltak az együtt töltött évek alatt.

Quentin Tarantino elvette modell menyasszonyát!

Tegnap hivatalosan is összekötötte az életét Quentin Tarantino és menyasszonya, Daniella Pick. A rendező és 20 évvel fiatalabb, modellként ismert felesége 2009-ben ismerte meg egymást a Becstelen Brigantyk forgatásán, és azonnal szerelembe estek. Az eljegyzésre tavaly került sor Izraelben.

Véget ért Robert de Niro házassága?

Nyár óta nem mutatkoznak együtt a kétszeres Oscar-díjas színész, és felesége, Grace Hightower – az előzetes hírek szerint ez egyáltalán nem véletlen.

Angelina Jolie új férfit talált?

Egy évvel ezelőtt meglepő információ szivárgott ki Angelina Jolie-ról: állítólag már annyira túltette magát Brad Pitten, hogy az esküvőjét szervezi egy másik férfival.

Szofi Tamásnak: „Te állsz készen a gyerekre, nem én…”

Tamás romantikus meglepetéssel vetette fel Szofinak a gyermekvállalás ötletét, ami azonban nem úgy sült el, ahogy Tomi szerette volna…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe váratlan levelet kapott Barbitól

Reggel Joe levelet kapott az ex-feleségétől, Barbitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás máris családot alapítana Szofival?

Miután meglátogatták Kareszt, Lilit és a kisbabájukat, Tamást is elkezdte foglalkoztatni az apaság gondolata…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Újra házas az Amerikai szépség színésznője

Harmadszor ment férjhez, Mena Suvari. Hogy pontosan mikor, az titok, de annyit elárult, hogy a szertartás nagyon bensőséges volt, és hogy legújabb férje szakmabeli.

Tóth Edut összesen 109 nő dobta ki?!

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

A humorista már 5 és fél éve házas, ami számára egy hihetetlen, de annál boldogítóbb tény, pláne, hogy évekig mindenki kidobta. De vajon milyen a házas élete? És miért tartja az anyósát egy igazi Batmannek?

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Válságban van Beckhamék házassága?

Az ex-sztárfocista meglepő őszinteséggel nyilatkozott a feleségéről, a szerelmükről és az elmúlt évek nehézségeiről.

David Beckham kőkeményen megdolgozik a házasságáért

David Beckham arról beszélt egy interjúban, hogy feleségével a házasságát egyben tartani bizony néha nem egyszerű. Kőkeményen dolgozni kell a kapcsolaton, ha annyi időn keresztül él házasságban két ember.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való