KERESÉS search-close

hódítás

87 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hódítás"

Szilárd így hódította meg Lillát

Miközben Szilárd és Lilla Mirkót keresik, olyan helyre tévednek, ami előhoz egy régi szerelmes emléket a múltjukból.

VV Adri:

A szőke szépség nem is tagadja, mennyire impulzív személyiség, és mivel férfiakat tanít csajozni, nagyon jól tudja, hogyan kell csábítani...

Ha kíváncsi vagy VV Adri cenzúrázatlan bemutatkozó kisfilmjére, kattints ide! A vele készült castingvideót pedig itt nézheted meg.  

A három lovag megharcolt Györgyi kegyeiért

A „hiszti királynőjének” döntenie kellett, kivel köti össze életét, és a véres párbajtól sem rettent vissza…

A hely, ahol meztelenül fürödnek együtt a párok

Botond egy nem mindennapi randira szeretné elhívni kiszemeltjét, Milettát, akiért már régóta dobog a szíve. Vajon a lány bevállalja a finn jakuzzit?

Hello, van egy cigid?


szerző:
2018.07.25. 18:00
Hello, van egy cigid?

Mivel Dávidnak egy buliban elfogyott a cigije, egy ismeretlen lánytól kért utánpótlást, és a szíve ekkor megdobbant. Elhatározta: meghódítja Noémit!

Az ikertestvéreket megőrjítik a nők!

Rodrigó és Renátó szerelmi élete nem éppen felhőtlen, hiszen a lányok folyamatos nehézségeket okoznak nekik. Most viszont a tettek mezejére léptek: Rodrigó az exét szeretné visszahódítani, míg Renátó egy volt iskolatársától szabadulna meg.

Márk visszahódítja nagy szerelmét?

Négy év telt el Márk és Reni tiniszerelme óta, ami akkoriban a fiú hisztizése miatt ért véget. Márk most viszont újra bizonyítani szeretne, hiszen még mindig Renit szereti.

„Megtaláltam álmaim nőjét!”

Tomi szerény srácnak tartja magát, és nehezen megy neki az ismerkedés, most viszont hódításra adta a fejét. A fiú egy szerelmes verssel készült kiszemeltjének, Juditnak.

Így udvarolj úszógumival!


szerző:
2018.07.09. 18:00
Így udvarolj úszógumival!

Gábor a kiszemeltjét, Grétit szeretné meghódítani, és nem is akárhogyan! A fiú egy hatalmas úszógumival érkezett a stúdióba. De vajon mi a célja vele?

A szeretet él?


szerző:
2018.07.03. 18:00
A szeretet él?

Dominik egy tanfolyamon ismerte meg Alexát, és bár nagy nőcsábásznak tartja magát, a lányt eddig nem sikerült meghódítania. Most egy Gáspár Laci dallal lepte meg Alexát.

Mi van Rajmund kosarában?


szerző:
2018.07.03. 18:00
Mi van Rajmund kosarában?

Rajmund a stúdióban találkozott először az internetes kiszemeltjével, Ritával. A férfi egy kosarat is hozott magával, hiszen egy romantikus piknikre szeretné meginvitálni a hőn áhított hölgyet.

„Az életem nélküled hiányos marad”

Dávid az elveszett szerelmét, Ritát szeretné visszahódítani, akinek most egy saját írású, szerelmes verssel készült.

A szex, mint szakmai ártalom?


szerző:
2018.06.27. 18:00
A szex, mint szakmai ártalom?

Krisztián a barátnőjét és 5 hónapos kislányát szeretné visszakapni, akikkel a szakítás után alig találkozik. A fiatal apuka nem tagadja hűtlenségét, de mivel taxisofőrként dolgozik, állítása szerint bármikor elcsavarhatják a fejét…

Zsolt dallal hódít


szerző:
2018.06.21. 18:00
Zsolt dallal hódít

Zsoltnak évek óta tetszik Szintia, de eddig minden egyes közeledése kudarcba fulladt a lány felé. Most egy dallal készült kiszemeltjének, és reméli, ezúttal meglágyul a szíve.

Krisztián: „Nem tudlak elfelejteni!”

Krisztián szeretné visszakapni exét, Adrit, azonban úgy érzi, hogy a lány nem tudja elhatározni magát. A fiú viszont belátta minden múltbéli hibáját, ráadásul a vallomáson túl egy saját verssel is készült Adrinak. Újra fellángolhat a szerelem?

Spanokból szerelmesek? Egy rappelés eldöntheti!

Dávid pár hónapja belevetette magát az internetes csajozásba, és nagyon megtetszett neki az egyik lány, akivel összehaverkodtak. Eldöntötte: egy rap számmal megpróbálja meghódítani Renit.

Tamás dalban vallott szerelmet exének

Piroska egyik napról a másikra szakított Tamással, a fiú nem értette, hogy miért. Tamás most egy dallal szerette volna felhívni a lány figyelmét, a produkció után pedig feltette a régóta benne érlelődő kérdéseit!

A biztonsági őr és a takarítónő szerelme

József a munkatársát, Csillát szeretné meghódítani, akinek a „tüzes szeme” és a mosolya teljesen levette a lábáról. Sőt, a férfi még egy olaszországi nyaralásra is meghívná kiszemeltjét.

Válás után ismét házasság?

Józsi és Erika 11 évig voltak házasok, ám a parányi lakás miatt csak egyre nőtt a feszültség közöttük, és egy idő után eltávolodtak egymástól. A férfi viszont még a válásuk után is reménykedik, és vissza szeretné hódítani ex feleségét.

„Szeretném, ha ez a lány lenne az, aki elvenné a szüzességemet”

Sanyinak már gyermekkorában volt öltönye, és ma sincs ez másképp. A fiú most is elegáns öltözetben érkezett, hiszen meg szeretné hódítani Amelitát, akivel egy „bensőségesebb, intimitásra feszülő” kapcsolatot szeretne kialakítani.

Zoli elhatározta: ma becsajozik!

Zoli mindig próbált nagyon óvatosan közelíteni Kornélia felé, hiszen attól tartott, hogy a lány tolakodásnak veszi az érdeklődését. Most azonban már nem bírja tovább, és a hódítás útjára lépett!

Párizsban más a szerelem?


szerző:
2018.05.04. 18:00
Párizsban más a szerelem?

Erik az interneten ismerte meg Fruzsit. A fiú állítása szerint „tizenötször találkoztak, amiből tízszer smároltak”, és akárhányszor felhívta magához a lányt, ő mindig talált valami kifogást. Lehet, hogy Fruzsi a romantikát hiányolja? Erik nem hagyta magát, és egy párizsi repülőjeggyel lepte meg kiszemeltjét.

„Dreams are my reality”


szerző:
2018.04.26. 18:00
„Dreams are my reality”

Ákos bármit megtenne, hogy meghódítsa kiszemeltjét, Szandit, akinek a nevetését egyszer felvette telefonra, és minden este meghallgatja lefekvés előtt. Most egy saját verssel készült a lánynak, és lassúzni is felkérte őt…

Bence, a „szeretetgombóc”


szerző:
2018.04.17. 18:00
Bence, a „szeretetgombóc”

Bence és Beatrix anno egy szórakozóhelyen táncoltak együtt, és ez épp elég volt ahhoz, hogy teljesen „megvaduljon” a fiú. Beatrix is hasonlóképpen vélekedik, hiszen szerinte Bence egy igazi „szeretetgombóc”. A táncos lábú fiú egy különleges produkcióval szeretné levenni a lábáról kiszemeltjét.

Vissza az exhez


szerző:
2018.04.17. 18:00
Vissza az exhez

Józsi már ezerszer megbánta, hogy elhagyta barátnőjét, így most egy saját rap szöveggel készült exének. Vajon ismét egymásra találnak a fiatalok?

Bambina összehozza a fiúkat?


szerző:
2018.04.16. 18:00
Bambina összehozza a fiúkat?

Andris az Instagramon ismerte meg Krisztiánt, de sosem találkoztak még személyesen. Mivel a fiú gyakran koncertezik egy nyugdíjas klubban, most kiszemeltjének készült egy nem mindennapi produkcióval, a Bambinával.

Beleszerettem a kolleganőmbe!


szerző:
2018.04.13. 18:00
Beleszerettem a kolleganőmbe!

Dávid már kiszemelte kolleganőjét, Petrát, de sosem mert kezdeményezni nála. Mivel azonban a lány nemrég szakított a párjával, a fiú úgy érzi, itt az alkalom a vallomásra!

Te feladnád a karriered a szerelemért?

István szívét kolleganője, Niki rabolta el, de mivel a „házi nyúlra nem lövünk” szabály miatt nem igazán közeledett eddig a lányhoz, a fiú a munkahelyét is otthagyná a románcért. Vajon van esélye?

„Vissza szeretném kapni a lányomat”

Krisztián és Reni közösen nevelték gyermeküket a lány családi házában, de Krisztián megelégelte a szülőkkel való együttélést. Döntését nem bánta meg, és vissza szeretné szerezni párját, de kizárólag a szülők nélkül. Viszont meg kell küzdenie Reni jelenlegi párjával, Ferivel is.

Kati és Anikó a Paradicsomban?

Katalin és Anikó anno egy-egy iszogatás alkalmával már közelebb kerültek egymáshoz, Kati viszont teljesen belehabarodott barátnőjébe. A szerelmes lány ádámkosztümben érkezett a stúdióba, és bármit megtenne azért, hogy meghódítsa Anikót.  

„Ez olyan, mint a Rómeó és Júlia”

Vivien két hete szakított Danival, akitől kislánya is született. Kapcsolatukat viszont sokáig titokban kellett tartaniuk, mert egyikőjük szülei sem nézték jó szemmel szerelmüket. A lány most vissza szeretné hódítani exét, ráadásul anyósával is meg kell küzdenie.  

Az örök rózsa örök szerelmet ígér?

János és Sára három hónapig voltak együtt, de mivel a fiú hűtlenségre gyanakodott, kapcsolatuk „csúnya véget ért”. Jani most egy örök rózsával érkezett, ráadásul a nagymamájától kapott gyűrűvel szeretné megkérni szerelme kezét.

 Urak, figyelem! Íme a vágyfokozó húsvéti kölni!

Erik az iskolatársát, Biankát szeretné meghódítani, ennek érdekében pedig egy saját locsolóverssel készült neki. Sőt, a siker érdekében még a vágyfokozó kölnijét is bevetette...

Szenvedélyem az Instagram


szerző:
2018.03.30. 18:00
Szenvedélyem az Instagram

István az Instagramról ismeri Vikit, akinek bő 22 ezer követője van a közösségi oldalon. A fiú most meg szeretné hódítani kiszemeltjét, viszont ha összejön a várva-várt románc, szeretné, ha Viki nem készítene többet túl intim fotókat…

„Mindent megtennék, hogy az enyém legyen”

Bence azért érkezett, hogy meghódítsa kiszemeltjét, Fruzsinát. A fiatalok anno többször is randiztak, és egyszer majdnem egy csók is elcsattant közöttük. A fiú azonban nem adja fel.

Ilyen Despacito-t még sosem hallottál!

Dani, alias Tyuki Balboa nyolc hónapja ismerte meg Esztert, és annyira megfogta őt a lány, hogy azóta is fülig szerelmes belé. Most a népszerű spanyol dallal és egy különleges tánccal készült Eszternek.

Levi minden este Barbival álmodik

Levi az interneten ismerte meg Barbit, és bár még sosem találkoztak személyesen, a fiú már kész párkapcsolatként kezeli a közöttük lévő viszonyt. A szerelmes fiú most egy rapszöveggel szeretné meghódítani kiszemeltjét.  

Peti megint veszélybe sodorja magát?

A fiatal fiú mindent megtesz azért, hogy Hannát visszahódítsa, emiatt még egy balhét is bevállal miatta…

Jót tesz a felmelegített kapcsolat?

Dávid és Nóri régebben már közelebb kerültek egymáshoz, azonban kiderült, hogy a fiú más lánynak is csapta a szelet. Dávid azóta nagyon megbánta a dolgot, és most elhatározta, hogy visszahódítja Nórit. Sőt, már az első randi helyszínét is kitalálta!

Ki ez a fiú a vidéken?


szerző:
2018.03.12. 18:00
Ki ez a fiú a vidéken?

Gyuri egy ideje már többet érez Emese iránt, és bár több alkalommal is összemelegedtek, egy ismeretlen fiú egyszer csak felbukkant a láthatáron. Vajon ő Emese pasija?

Alpár, a XXI. század költője

Alpár azért érkezett, hogy meghódítsa egykori osztálytársát, Krisztit, aki már diákkorában is megdobogtatta a szívét. A fiú most egy nem mindennapi, modern írással fejezte ki érzelmeit…

Robi: „Ne kínozz tovább, kérlek!”

Robi 4 éve az interneten ismerkedett meg Klaudiával, de a távolság miatt még sohasem találkoztak személyesen. A szerelmes fiú nem érkezett üres kézzel, hiszen nem csak egy plüssállattal, de egy saját dallal is készült.

Aleska igazi múzsa lett!


szerző:
2018.03.02. 18:00
Aleska igazi múzsa lett!

Tominak évek óta tetszik Aleska, ráadásul a fiú az interneten már többször is írt a lánynak, és minden vágya, hogy randira hívhassa őt. Most egy saját rajzzal készült, és még egy érzelmes verset is szavalt Aleskának.

Gábor: „Engem valami nagyon megfogott”

Gábor és Reni három hétig kavartak egymással, majd a fiúban fellobbant valami, és úgy érzi, hogy Reni számára a nagybetűs szerelem. Bár a lány kosarat adott, Gábor szíve nyughatatlan. Beteljesülhet a románc?

Johhny: „Minden percben elvarázsolsz teljesen”

Johnny érdeklődését hosszú idő óta senki sem keltette fel úgy, mint Klaudia. A fiatalok szerelme gyorsan virágzásnak indult, viszont hamarosan kiderült, hogy van más is a lány életében. Johnny azonban így sem adja fel, és még énekhangját is beveti, hogy meghódítsa Klaudiát.

Gergely Róbert újra megtanítaná udvarolni a férfiakat

A színész-énekesnek mindig nagyon jólesik, amikor valaki rajong érte, persze fiatalabb korában előfordult, hogy az ilyen találkozások néha kellemetlenre sikerültek. Ő ugyanis mindig is olyan férfi volt, aki szerette meghódítani a hölgyeket, pont ezért sem tudott mit kezdeni vele, ha valaki többet szeretett volna tőle.

Márk rájött, hogy miben rejlik a férfiak vonzereje

A srác szerint három tényezőre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy mehódítson egy hölgyet. János szkeptikusan fogadta barátja elméletét, de abban egyetértettek, hogy nyomozással lebuktathatják Manfréd "sötét oldalát" - már ha van neki olyan...

Márk, az „igazi csábító”

A fiú olyannyira népszerű a lányok körében, hogy állítása szerint már több mint száz csajjal volt együtt. Sőt, egy saját jegyzetfüzete is van, ami szeretői telefonszámaival van teleírva. Most viszont megdöbbentő dolog történt a fiú életében, ugyanis egy lány visszautasította őt…

Dávid beveti portörlőjét


szerző:
2017.12.20. 18:00
Dávid beveti portörlőjét

A takarítóként dolgozó Dávid munka közben ismerte meg szerelmét, és bizony Betti „belsője és külsője” is tetszik neki. A fiú most egy tánccal készült, és porolóját sem hagyta otthon!

Online szerelem


szerző:
2017.12.19. 18:00
Online szerelem

Laci és Niki a Facebookon ismerkedtek meg, és csetelés közben már meg is beszélték, hogy járnak egymással. Mivel azonban a személyes találkozásra még nem került sor, a szerelmes fiú a nagy pillanat alkalmával egy „négysoros rapszöveggel” szeretné meghódítani kiszemeltjét.

Csak egy csók, és más semmi?


szerző:
2017.11.28. 18:00
Csak egy csók, és más semmi?

Péter a kiszemeltjét, Szabinát szeretné meghódítani. A pár egy buliban lelt egymásra, de egy-két elcsattant csókon kívül semmi több nem történt. Péter viszont többet szeretne, így most egy saját „versikével” készült a lánynak, és hőn reméli, hogy nem csak a Szabinának hozott rózsa lesz bimbózó…

 

 

Szerelmes vagyok a szomszédomba

Józsi a szomszédját, Anitát szeretné meghódítani, akinek a mosolya már a költözése napján megdobogtatta a szívét. Bár tudja jól, hogy Anitának van barátja, szerelmes szíve nem hagyja nyugodni…

Feláldoznád a barátságot a szerelemért?

Dani a kiszemeltjét, Szandrát szeretné meghódítani, akivel kisebb elcsattant csókokon kívül semmi komoly nem volt közöttük. Bár a fiú tudja jól, hogy Szandrának hosszú évek óta tartó párkapcsolata van – ráadásul Dani egyik legjobb barátjával - mégsem adja fel a reményt, hogy lenne esélye a lánynál.

A „fain” lovag megküzd a szerelméért

Józsi egykori szerelmét, Bettit szeretné visszahódítani. A pár másfél évet volt együtt, de a fiú kicsapongó életmódja, és a kábítószer miatt véget ért a kapcsolat. Bár Józsi szakított a lánnyal – mert szerinte ő sokkal jobbat érdemelt nála – most mégis vissza szeretné kapni Bettit. Józsi most már teljesen tiszta, és olyan „fain ember”, hogy még Betti jelenlegi párjával, Ricsivel is szembeszáll.

Gitta csókja olyan, akár a „puncsolt fagyi”

Józsi szívét már régóta megdobogatja Gitta, és bár csak pár alkalommal találkoztak, a fiúban olyan erős érzelmek dúlnak, hogy össze szeretne jönni a lánnyal. Most elérkezett az idő, hogy Józsi szerelmet valljon a lánynak, akivel szerinte olyan lehet a csók, mintha egy nagyon finom „puncsolt fagyit nyalna”.

A múzsa visszakapja költőjét?

Mariann egykori szerelmét, Gábort szeretné visszahódítani. A költő fiú a saját verseivel hódította meg Mariannt, és romantikus költeményeivel egyből belopta magát a hölgy szívébe. Mariann összeomlott, mikor a fiú egyik pillanatról a másikra eltűnt az életéből, és a mai napig sem tudta kiszedni belőle a szakítás okát. Hőn reméli, hogy ezúttal sikerrel jár…

Robi nem kispályázik!


szerző:
2017.10.10. 18:00
Robi nem kispályázik!

Robi a kiszemeltjét, Renátát szeretné meghódítani. Ráadásul a fiatal fiú egy lakáskulccsal érkezett a stúdióba, ugyanis kibérelt egy szobát az éjszakára. Reméli, hogy a lány igent mond az ajánlatra, és eltölthetnek együtt egy szerelmes éjjelt...

Milyen az a legendás Gergely-hódítás?

Robi felesége, Timi mesélt a színész emlékezetes csajozós dumáiról, a lehengerlő búgó hangról és barátnői rajongásáról is.

Martin: „Én nem tudok csajozni

Martin hosszú idő után először úgy érzi, hogy szerelmes lett. A Tinderen ismerkedett meg Sárival, akivel pár napot beszéltek, de rájöttek, hogy „full kampec a dolog”. A fiú ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy Sári élete szerelme, és hosszú távon is el tudja képzelni vele, így elhatározta, hogy meghódítja kiszemeltjét…

Sepa: “Le kell szállnod erről a buszról!”

Sepa évek óta működtet egy társkereső csoportot a Facebookon, ahol rendszeresen ismerkedik lányokkal. Jelenleg két vasat is tart a tűzben: egyikük a „szép keblű” Angelika, akivel eltöltött pár napot, de úgy érzi, nem működik közöttük a dolog. A másik lány Bettina, akivel élőben még nem találkozott, de reméli, hogy „lebetonozott szívét fel tudja majd nyitni”. A fiú elsőként le szeretné zárni a kapcsolatát Angelikával, majd elmondani érzéseit Bettinának. Vajon beteleljesül a szerelem, vagy két szék közül a pad alá esik?

Lajos: „Adj egy esélyt!”


szerző:
2017.09.15. 18:00
Lajos: „Adj egy esélyt!”

Lajos Túrkevéről érkezett, és a kiszemelt lányt, Viktóriát szeretné meghódítani. A fiatalok egy hónapon keresztül randizgattak, de Viki végül kijelentette: ő csak barátságot szeretne a fiútól. Lali mégis úgy érzi, hogy van köztük valami, és mindent megtesz azért, hogy meghódítsa a lányt. Vikiről viszont egy nagy titok derül ki…

Judit: „Te dolgozol Kukutyinban!”

Krisztián és Judit egy buliban ismerkedtek meg, és már aznap este összejöttek, de a fiú munkája miatt ritkán tudtak találkozni. Krisztián ugyanis Csopakon dolgozott, de Judit ennek ellenére nélküle is eljárt szórakozni. A fiú féltékenysége miatt szakítás lett a vége, de Krisztián most elhatározta: visszahódítja szerelmét!

Ha Bence megváltozik, elnyeri Szilvi kegyeit?

Bence szeretné visszahódítani ex „barátnőjét”, ugyanis azt állítja, hogy megkomolyodott, és már nem él zűrös életet. Szilvi és Bence sosem alkottak egy párt, és mivel a srác úgy érzi, hogy kiélte magát, szeretné elkötelezni magát a lány mellett. A nagydumás srác már alig várta, hogy Szilvia belépjen a stúdióba, aztán nem is húzta az időt, előállt neki a terveivel. 

Következő rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

Bence azért jött, hogy saját versével hódítsa vissza Angit!

Bence azért jött az Anikó Show-ba, hogy bocsánatot kérjen Angelikától. A fiú egy romantikus verssel készült Anginak, és bár hozzátette, hogy nem ez lett élete főműve, elszavalta a lánynak az "Egy csók" című verset.

Előző rész (2017. június 15.)

Roland elhatározta, hogy nem fog kikészülni Gréti miatt. Joe összepakolja a cuccait és elköltözik otthonról. Milán és Karesz arra jutnak, hogy egymást segítve próbálják meghódítani a lányokat.

Hogyan hódítsunk? Íme a randiguru tanácsai!

Valent Gábor, kommunikációs tréner adott hódítási tanácsokat Mikinek, Annán pedig bemutatta saját praktikáit. A házigazdák érdeklődve faggatták a randiguru bevállt módszereit.

Peller Anna egy gyilkos rántott hússal csábította el Mikikét?

Mi más lehetne az igaz szerelem jele, mint az, hogy akkor is megesszük a párunk főztjét, ha csontszilánkok bújnak meg benne? Anna évekkel ezelőtt még ilyen bakikkal is elrabolta férje szívét.

Levennéd a lábáról Horváth Évat? Megsúgjuk, mi a gyengéje!

Mivel lehet meghódítani a férfiakat? És mit kell főzni Évának, hogy boldog legyen? A műsorvezető meglepő választ adott, annyit elmondunk: nem egy megszokott csajos kaja a szíve csücske!

Bálint terve balul sül el, és duplán pofára esik

Bálint a rossz anyagi helyzete miatt úgy dönt, hogy felszed egy idős milliárdos hölgyet. Bernadettel minden a terv szerint alakul, ugyanis a golfozás után hamar szóba jön a hölgy magánélete, és az ingatlanok is. A remekül indult napnak rossz vége lesz, ugyanis Bálint legújabb hódításáról az egész ország tudomást szerez.

Vigyázat! Forró erotika az Éjjel-Nappal Budapestben

A sorozat egyik kedvenc párosa Alexa és Gábor. Velük mindig történik valami, ha épp nem féltékenykedik Gábor, akkor Alexa gorombáskodik a fiúval, vagy szimplán fordítva is lehetne. Két éve, ezen a napon a fiatal pár úgy döntött. kivételesen nem marják egymást, hanem szexbe fojtják felesleges energiájukat.

Fókusz 2016-08-02


szerző:
2016.08.02. 18:55
Voksán Virág zsánere vagy? Most kiderítheted!

A sztár DJ már esti buli szettjében fogadta a Story Extrát, és nemcsak élete legcikisebb fotóját mutatta meg a kamerának, de zsáneréről és a hódítási stratégiájáról is mesélt.

Dávid Lecke 1: Hogyan (ne) szedjünk fel egy nőt iszonyat részegen.

Még szerencse, hogy az ember jó barátokkal van körbevéve, és ha úgy van, kedvesen átadják a lehetőséget…

Az emu, az őslakos, a hódító és a börtönviselt

Ők a szereplői az ausztrál civilizáció megteremtésének. Legalábbis a villalakók így mutatták be a kontinens történetét. Aki azt hiszi, hogy csak móka és kacagás volt a Villában, az nagyot téved: a sérelemkeréknél dúltak az indulatok, pörögtek a nyelvek, röpködtek a verbális pofonok.

Marianne Faithfull: a nő, aki Mick Jaggert is meghódította!

Magyarok, akik ismerték a legnagyobb zenészgeneráció sztárjait. Emberek, akik együtt keltek és vagy feküdtek le Mick Jaggerrel vagy Yoko Ono-val. Magyar és külföldi előadók legendás történetei a Beatles vagy a Rolling Stones tagjairól. A kérdés: kiderül-e, miért utánozzák azóta is a hatvanas éveket és a legendás nagy generációt.

A nyár legmenőbb csajozós dumái


szerző:
2014.07.28. 17:00
A nyár legmenőbb csajozós dumái

A Fókusz két csinos riportere rejtett kamerával vágott neki a magyar tengernek, hogy teszteljék, milyen szövegekkel próbálják felszedni a lányokat a pasik. A napközben félénk férfiak éjszakára felbátorodnak és ontják magukból a csajozós dumát.

Fókusz 14-05-22


szerző:
2014.05.22. 19:30
Fókusz 14-05-22

Fókusz: Falatnyi hódítás - Mi lesz a divat idén a strandon? Mit viseljenek azok a nők, akik tetszeni akarnak a férfiaknak? Titokzatos erők - Bezárják a kutatóintézetet, amely állítólag cunamikért és a földrengésekért felelős? Meghódította a világsztrárt? - Palvin Barbara megint Justin Biebert vigasztalta Cannes-ban. Csak egy röpke kaland vagy több is várható?

Fókusz 14-04-24


szerző:
2014.04.24. 18:30
Fókusz 14-04-24

Fókusz: Nagy hódítások - Botrányok, pikáns történetek. Magyar lányok, akik világsztárokkal flörtöltek. Az erotika barlangjában - Forgatás a sztriptízbárban. A Barátok közt színészei alig tudtak a szerepükre koncentrálni. Szerette a nőket - Megszólal Welsz Tamás egyik hölgyismerőse. A rejtélyes életút újabb részletei.

Fókusz 13-03-19


szerző:
2013.03.19. 19:50
Fókusz 13-03-19

Fókusz: Terjed a láz! - Találomra bárhol meghökkentik a járókelőket a Szombat Esti Láz versenyzői. Bevállalós sztárok és extrém vírusvideók. Szexi vagy nem szexi? – Mit vegyünk fel, ha hódítani akarunk? Létezik tuti tipp? Megkerestük a budapesti éjszaka legtrendibb bulizóit. Mesebirodalom - Megtaláltuk Charles Dickens rokonát. Hihetetlen, de Catherine Csákberényben találta meg a boldogságot.

Vegyes fogadtatásban részesült a Szulejmán

A Szulejmán bemutatását nagy várakozások előzték meg. S bár a sorozat egyértelmű sikert könyvelhetett el, nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel a szériát.

Fókusz 12-07-09


szerző:
2012.07.09. 20:05
Fókusz 12-07-09

Fókusz: Csaba a csúcson - Meglepetéssel készültek az X-Faktor győztesének legfanatikusabb rajongói. Vastag Tomi közben születésnapot ünnepelt. Visszautasítja! - Ákos értetlenül fogadta a róla megjelent híreket. Kiderül az igazság! Kinyírta a Fókuszt - Bruce Willis észrevette stábunkat, és forgatás közben leszámolt riporterünkkel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-23

ValóVilág5: Cristofel taktikázással próbálkozott, Melinda pedig Attilával. Seherezádé pedig végre levetkőzte gátlásait!

Megőrülnek a rocker bőré bújt zongoristáért

A kínai nőknek nagyon tetszik a kékszemű, kócos hajú fiatalember, aki magyar létére előbb tudott pálcikával enni, mint késsel-villával. Havasi Balázs a világ leggyorsabb kezű zongoristája a Portréban!

Mónika - A kibeszélő show 10-08-27

Macho pasik, avagy tudom, mitől döglik a légy!

Mónika - A kibeszélő show 10-08-16

Elhódítom, ha addig élek is!

Szexkalandjaival hencegett, börtön várhat rá

A férfi szüzessége elvesztéséről is részletesen beszámolt egy libanoni tévéműsorban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való