KERESÉS search-close

hűtlenség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hűtlenség"

Adél sokkoló üzenetet kap


szerző:
2020.06.29. 21:00
Adél sokkoló üzenetet kap

Gergő még nem is sejti, hogy mekkora bajba kerülhet a délutáni találkája miatt. A sármos üzletember azt hiszi, egy darabig titokban tarthatja a történteket, de Máté gondoskodik róla, hogy Adél tisztán lásson.

A megcsalás pszichológiája: a hűtlenség belénk van kódolva?

Mi számít megcsalásnak? Mi áll a félrelépés hátterében? Hevesi Kriszta szexuálpszichológus válaszolt.

Saját fia buktatta le a hűtlen férfit

Sándor a Facebookon csetelgetett, ami hamarosan a párja tudomására jutott. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mindenki megérdemel egy második esélyt?

Tibor az exét szeretné visszakapni, aki feltehetőleg hűtlen volt hozzá. A férfi azonban mégis kibékülne volt párjával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolti a piroslámpás negyedben kalandozgatott

Kittinek azt csicseregték a madarak, hogy párját egy nővel látták külföldön. Mi az igazság? A teljes adásból kiderül!

Krisztián a stúdióban vallotta be párjának: lefeküdt egy másik lánnyal

A fiú hatalmas vallomásra szánta rá magát. Vajon hogyan fogadja a hírt a barátnője? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Olyan vagyok, mint az FBI”


szerző:
2019.09.20. 18:00
„Olyan vagyok, mint az FBI”

Bianka szeretné, ha párja végre megkomolyodna, ám bárhová is jár el Benji esténként, a lány minden lépését kinyomozza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Segítség! A csajom összekavart a bátyámmal

Ricsi annyira megharagudott testvérére, hogy az összes családi ebéden elsózta a levesét. Vajon visszaáll a béke a családi viszály után? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Arnold azért költözött vidékre, hogy ő lehessen a falu bikája

A férfi a hűtlensége után most gyermekei anyjától szeretne bocsánatot kérni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timi nem tudott magáról, mikor megcsalta barátját

Ricsi az élete szerelmét szeretné visszahódítani, és még a lány hűtlenségét is meg tudná bocsátani. De mégis mi történt pontosan azon a csalfa éjszakán? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk második részébe!

A három peches rendőr egy titkos küldetésre utazott el, ám Bernadett hamar bogarat ültetett barátnője fülébe…

Tícián Zsófira cserélné Karolát?

A napokban már pedzegette a srác Gábornál, hogy ha tehetné, bepróbálkozna Zsófinál. Mára viszont összeszedte minden bátorságát, és a tettek mezejére lépett.

Gábor nem teketóriázik: találkozik és szeretkezik!

A férfi társkeresőn keresett alkalmi együttléteket, ám barátnője meglátta a nőkkel váltott üzeneteket… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

István félrelépéséből gyerek is született

A 22 éves fiú az exével csalta meg párját, ráadásul teherbe is ejtette volt feleségét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Norbi fejét elcsavarta a szomszédlány

A férfi közel két évig volt együtt kedvesével, ám a folyamatos veszekedések miatt máshol kereste a boldogságot. Nem is olyan messzire… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Malvinát fogva tartja a férje?

Zoli olyannyira féltékeny a párjára, hogy még egy plusz ajtózárat is felszerelt a bejárati ajtóra, nehogy felesége hűtlen legyen hozzá… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Illendő dolog üzenetben szakítani?

Dzseni szerint nem volt eddig olyan férfi az életében, aki ne csalta volna meg. A férje is félrelépett, és ő vetett véget a kapcsolatuknak, ráadásul nem is személyesen… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gyanús, ha túl sokat bulizik a pasim?

Kata a mai napig nem tudja elfogadni, hogy szakítottak szerelmével, és szerinte a különválást nagyban befolyásolták Gábor bandázásai. Vajon megcsalta a lányt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János felöntött kicsit a garatra, de már bűnbocsánatot kért Istentől

János egy ferde éjszakán összekavart legjobb barátja barátnőjével, és bár az Úrtól már megbocsátást kért, úgy érzi, Janinak is meg kell gyónnia bűnét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért jár le a barátnőm vidékre?

Norbi szerelme az utóbbi időben több alkalommal is elutazott, állítása szerint egy volt osztálytársnőjéhez. Vajon mi lehet az igazság? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Joe szerint az nem megcsalás, ha közben a párját szereti

A fiú többször is „félrekacsingatott” házasságából, ráadásul az is előfordult, hogy férje legjobb barátjával csókolózott. Vajon van még esély a boldog párkapcsolatra? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Erika nem érti, miért csalta meg a férje

Már szembesítette párját, hiszen rájött, hogy megcsalta. Egyet akar kideríteni, hogy Zsoltnak erre miért volt szüksége. A teljes adásból kiderül!

Anikó: „Hódítsd vissza az asszonyt!”

János, a fiatal édesapa több alkalommal is félrelépett, ám most elhatározta: visszaszerzi szerelmét. Vajon sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó csúnyán lebuktatta a hűtlen Szabolcsot

Vivien egy ideje már kételkedik párja hűségében, ám most végleg lehullt a lepel. A háziasszony ugyanis egy szívszorító bizonyítékkal szorongatta meg a férfit… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Greg megbocsátja szerelme hűtlenségét?

A „villa sellője” egy romantikus vacsorán szembesült párja megrázó vallomásával. Vajon sikerül túllendülniük a történteken? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A hűtlenség lélektana, mivel kezdődik a megcsalás?

Tavaly ezen a napon járt utána a Fókusz: A legnagyobb világsztárok mind dalba öntötték már a hűtlenséget – vagy a megcsalt, vagy a megcsaló oldalról. Könnyű azonosulni a dalszövegekkel, hiszen a félrelépés az emberek 80%-át érinti. Számos formája létezik, lehet testi, lelki, legújabban pedig mikro. De vajon mi ez?

Szabi kiöntötte a szívét Majkának

Szabolcs élete első szerelméről mesélt barátjának, és azt is bevallotta, hogy nem egyszer megcsalta a lányt...

Ricsi, a tivornyázó apuka


szerző:
2018.07.25. 18:00
Ricsi, a tivornyázó apuka

Noéminek elege van a férje, Ricsi kicsapongó életéből, hiszen a fiú imád bulizgatni, és a csajozást sem veti meg. Ráadásul a fiatal anyuka szerint az is valószínű, hogy megcsalta őt.

Mit csinált a párom külföldön?

Mikor Mirjam párját külföldre szólította a munka, a rokonok azt mondogatták a lánynak, hogy a szerelmének viszonya van valakivel. A fiú azonban mindent tagad…

Jani imádja a rosszlányokat


szerző:
2018.07.12. 18:00
Jani imádja a rosszlányokat

Jani többször is megcsalta Ramit, de mivel szereti a lányt, ki szeretne békülni vele. Rami viszont jól ismeri párját, és tudja, hogy a fiú nem tud ellenállni a rosszlányoknak…

A párom eltitkolta a gyerekét előlem?

Ilona egy este meglátta a párja levelezését egy ismeretlen hölggyel, és egy mondat nem hagyja nyugodni: „Mi legyen a három éves gyerekkel?” A nő teljesen összeomlott, hiszen már nyolc éve együtt él szerelmével.

Mit tegyek? A párom a legjobb barátnőmmel csalt meg!

Ricsi a szerelmének, Vikinek szeretné bevallani a bűnét, hiszen egy ferde éjszakán megcsalta őt. Ráadásul a lány legjobb barátnőjével!

Segítség, a pasim bepasizott!


szerző:
2018.06.28. 18:00
Segítség, a pasim bepasizott!

Te mit tennél, ha kiderülne a barátodról, hogy biszexuális? Gina ezt el tudta fogadni, ám a párja többször is megcsalta őt férfiakkal...

A szex, mint szakmai ártalom?


szerző:
2018.06.27. 18:00
A szex, mint szakmai ártalom?

Krisztián a barátnőjét és 5 hónapos kislányát szeretné visszakapni, akikkel a szakítás után alig találkozik. A fiatal apuka nem tagadja hűtlenségét, de mivel taxisofőrként dolgozik, állítása szerint bármikor elcsavarhatják a fejét…

Családon belüli hűtlenség


szerző:
2018.06.27. 18:00
Családon belüli hűtlenség

Martin arra ért haza a munkából, hogy a barátnője és az unokaöccse az ágyban hancúroznak. A fiú érthetően teljesen kikelt magából, ám most békülésre adta a fejét.

Vigyázz! Ez nagyon fog fájni…

Kinga nagy vallomással érkezett: barátnőjének, Mercédesznek szeretné felnyitni a szemét. Kinga ugyanis úgy tudja, hogy Merci párja megcsalta őt…

A párom még az exét szereti?


szerző:
2018.06.13. 18:00
A párom még az exét szereti?

Robi azt gyanítja, hogy párja, Éva hűtlen hozzá, hiszen rendszeresen találkozik az exével. Vajon csak a közös gyermekeik miatt, vagy van valami komolyabb a háttérben?

Megcsaltál? Megcsallak én is!


szerző:
2018.06.11. 18:00
Megcsaltál? Megcsallak én is!

Viki a párja hűtlenségét szeretné megtorolni, ráadásul Jani több alkalommal is megcsalta őt. A lány bosszúból nem mással, mint exével szeretne eltölteni egy éjszakát…

Lili Karesznak: „Te vagy a gyerek apja…”

Lili beismerte Karesznek, hogy tőle terhes. Bori hűtlenséggel vádolta meg Rolandot. Márk újra próbálkozott Szofinál.

Az öcsém a barátnőmmel bújt ágyba

Krisztián egy házibuliban lefeküdt a saját bátyjának a párjával, ráadásul az alvó testvére mellett. Bár másnap reggel mindent bevallott, a fivérek csúnyán összevesztek. Mindennek 4 éve már, így épp itt az ideje a békülésnek.

Nem csak én voltam hűtlen?


szerző:
2018.05.25. 18:00
Nem csak én voltam hűtlen?

Laci és Adrienn négy évig voltak együtt. Bár a férfi egyszer félrelépett, mindent bevallott barátnőjének, és úgy tűnt, egy kisebb mosolyszünet után rendeződött a kapcsolatuk. Laci most újra szeretné kezdeni Adriennel, viszont arra gyanakodik, hogy exének is volt vaj a füle mögött…

Hányszor lehet megbocsátani a megcsalást?

Csillához háromszor is hűtlen volt a barátja, Viktor, de a lány mindig megbocsátott neki. Azonban a negyedik félrelépésről eddig fogalma sem volt…

A megcsalás súlyos kérdés, de vajon mi számít annak?

Nem csak Hollywoodban, hanem Magyarországon is gyakoriak a félrelépésről szóló sztárhírek. De vajon mit gondolnak a hűtlenségről a Reggeli házigazdái? Peller Anna és Lukács Miki elárulták, hogyan húzták meg a határokat és azt is bevallják, hogy mennyire féltékeny típusok.

˝Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád?˝

A hűtlenség és a megbocsátás nem is annyira könnyű kérdés. Egyáltalán mi az, ami belefér egy párkapcsolatban élőnek, illetve mi az, ami már abszolút tabu? És ha megtörténik a félrelépés, akkor meg „kell” bocsátanunk a párunknak? A Nyerő Páros sztárjai fejtették ki véleményüket a témával kapcsolatban.

Megbocsátható a hűtlenség?

Peller Annáékat, Kabát Petiéket és Valkó Esztiéket arról faggattuk, szerintük megbocsátható-e, ha az egyik fél a kapcsolaton kívül keresi a boldogságot.

„A diszkóban a mosdóban történt egy dolog…”

Gergő nagy vallomással készül barátnőjének, Zsanettnek, aki eddig csak annyit tudott, hogy Gergő egy diszkóban csókolózott egy lánnyal. Azonban a mosdó mellékhelyiségében több is történt…

Furfangos lánykérés vol. 2.


szerző:
2018.05.18. 18:00
Furfangos lánykérés vol. 2.

Emlékeztek még Patrikra, aki mielőtt bevallotta hűtlenségét barátnőjének, megkérte a kezét? Krisztofer is hasonlóképpen cselekedett, de vajon ő is sikerrel járt?

„Még mindig nyomaszt”


szerző:
2018.05.17. 18:00
„Még mindig nyomaszt”

Dávid a mai napig sem tudta megbocsátani párja, Szimonetta hűtlenségét, ráadásul egy cseppet sem biztos benne, hogy a közös vacsora és a csókolózás mellett nem történt semmi komolyabb barátnője és szeretője között…

Titkos SMS-ek a férjem telefonjában

Mikor Beatrix megkapta férje, Attila régi telefonját, több száz SMS-t talált benne. Attila ugyanis több nővel folytatott beszélgetéseket, és volt, akivel találkozott is. Beatrix bizalma teljesen megingott, és nem tudja, bízhat-e még férjében.

Zoli maszturbálós videóval hódít

Líviának elege van abból, hogy párja, Zoli más lányokkal flörtölget. Sőt, amikor belenézett a fiú telefonjába, megdöbbentő látvány fogadta. Zoli ugyanis egy önkielégítős videót küldött egy ismeretlen lánynak…

Mit jelent, ha a barátod lekódozza a telefonját?

Alexandra azt gyanítja, hogy a párja, Zoli megcsalja őt. Mivel a lány folyton rajtakapta pasiját kisebb-nagyobb hazugságokon, egyre inkább megingott a bizalma, ráadásul Zoli az új telefonkódját sem akarja megadni Alexandrának…

„Undorodok tőle”


szerző:
2018.05.04. 18:00
„Undorodok tőle”

Szimonettának elege van párjából, hiszen börtönben érzi magát Roland mellett, ráadásul „már az ágyban sem jó semmi”. Miután azonban összekavart egy másik fiúval, Dáviddal, rögtön szerelembe is esett. A két fiú most szemtől szemben találkozott egymással…

Hűha! Ez bizony a furfangos lánykérés…

Patrik 21 évesen már két gyermek apukája, és most nagy vallomással készült párjának, Nikinek. Egy alkalommal ugyanis megcsalta őt, de mielőtt feltárta titkát, megkérte barátnője kezét.  

Zsebe nem bírja tovább!


szerző:
2018.04.27. 18:00
Zsebe nem bírja tovább!

Zsebe úgy érzi, hogy párkapcsolata holtpontra jutott. A fiúnak ugyanis régebben több félrelépése is volt, amikről Alexa egytől egyig tudott, és bár Zsebe állítása szerint most már teljesen hűséges, barátnője a mai napig féltékeny.

Barátság extrákkal vagy szerelem?

Tamás kizárólag „barátság extrákkal” viszonynak vélte az Orsival való kapcsolatát, viszont egy ideje elkezdett érezni valamit iránta. Most eljött az idő, hogy vallomást tegyen a lánynak, de a többszörös félrelépéseket is be kell vallania neki…

Az unokatestvérem rámászott a csajomra!

Alex az unokatestvérét, Eriket anno a legjobb barátjának tartotta, egészen addig, míg egy buli alkalmával Erik „rámászott” Alex barátnőjére. Itt az idő, hogy a fiúk megbeszéljék múltbeli nézeteltérésüket.

Válassz: a kisfiad vagy a nők!

Beatrix és István 5 éve vannak együtt, de a lány már véget szeretne vetni a párkapcsolatnak. Közös fiuk születése után ugyanis István megcsalta a párját, és a mai napig flörtöl az interneten. Beatrix most komoly ultimátummal érkezett a stúdióba…

Frabato mágus és a szerelemvarázslat

Frabato már nem egyszer tett csodát a stúdióban, és ezúttal sem cselekedett másképp. Rómeóhoz érkezett, aki a hűtlenségéből fakadó lelkiismeret-furdalása miatt szerelmi kötést szeretne kérni a varázslótól. Vajon kitart a mágia a vallomás pillanatáig?

Patrik: „Rám szállt a csaj, és le*****tt”

Patrik egy ferde éjszaka alkalmával összegabalyodott egy lánnyal, ami persze nem is lenne nagy bökkenő egy fiatal fiúnál, kivéve, ha az említett lány a legjobb barátod szerelme. Patrik most elhatározta: bevallja bűnét.

Judit, a kémnő


szerző:
2018.04.16. 18:00
Judit, a kémnő

Juditnak egyszer és mindenkorra elege lett párja, István kicsapongó életéből. A nő nemrég kinyomozta István titkos beszélgetését, amikor is a férfi egy ismeretlen nővel szervezett randevút. Judit nem hagyta magát, és ő maga is megjelent a helyszínen…

Mit jelent, ha a pasid heti egyszer találkozik veled?

Katának elege van párja, Józsi viselkedéséből, hiszen valamilyen okból kifolyólag a fiú mindössze hetente találkozik barátnőjével. Vajon van valaki más is Józsi életében?

Hova tűnt a feleségem az ágyból?

Tibor egy nap arra ébredt, hogy felesége nincs mellette az ágyban. A fiú arra gyanakodott, hogy a lány az udvaron dohányzik, de mikor a keresésére indult, akkor vette csak észre, hogy felesége egy szál bugyiban jön ki Tibi bátyjának szobájából…

Segítség, a szomszédasszony a férjemtől terhes!

Bár László szereti Líviát, többször is megcsalta őt, ráadásul gyermek is született a félrelépéséből. Lívia álmában sem gondolta volna, hogy szomszédját Laci ejtette teherbe.

Megcsalásért megcsalás?


szerző:
2018.04.05. 18:00
Megcsalásért megcsalás?

Bianka és Norbi szerelméből két gyermek született már, és épp úton van a harmadik lurkó is. A családi idillt azonban felborította Bianka félrelépése, amelyet Norbi sehogy sem tudott megbocsátani, ezért ő is megcsalta a lányt. Megmenthető még a fiatalok kapcsolata?

Csetepaté egy kanál miatt?


szerző:
2018.04.04. 18:00
Csetepaté egy kanál miatt?

Dia és Krisztián 8 éve alkotnak egy párt, de a lány többször is lerántotta a leplet barátja hűtlenségéről. Kapcsolatuk ma már odáig fajult, hogy akár egy kanál miatt is hatalmas patáliát tudnak csapni.

Az örök rózsa örök szerelmet ígér?

János és Sára három hónapig voltak együtt, de mivel a fiú hűtlenségre gyanakodott, kapcsolatuk „csúnya véget ért”. Jani most egy örök rózsával érkezett, ráadásul a nagymamájától kapott gyűrűvel szeretné megkérni szerelme kezét.

Az együttalvás már megcsalás?

Lacinak rengeteg barátnője van, és nem érti, hogy a párja, Rebeka miért féltékenykedik rájuk. Na de ti mit szólnátok hozzá, ha a pasitok egy másik lánnyal aludna együtt? Az még belefér?

Ricsi: „Tesó, százszor megbántam”

Ricsi egy évvel ezelőtt lefeküdt a gyerekkori legjobb barátjának barátnőjével, amit a mai napig nem tudott megbocsátani magának. Hiába kereste barátját, hogy kibéküljön vele, sohasem tudta elérni. Most eljött az idő, hogy szemtől szemben kérjen bocsánatot bűnös tettéért.

 Edit: „Többet sírok, mint nevetek”

Andi egyre inkább arra gyanakodik, hogy édesanyja párjának szeretője van. Ráadásul a férfi kamionosként dolgozik, ami miatt a lány még inkább kételkedik a hűségében. Mindennek tetejében édesanyját sem látja már igazán boldognak.  

Hoppá! Visszanyalt a fagyi?


szerző:
2018.03.19. 18:00
Hoppá! Visszanyalt a fagyi?

István hatalmas vallomással készült barátjának, Jánosnak, hiszen egy múltbeli házibulin lefeküdt Jani barátnőjével. Azonban a nagy beismerés után fény derült arra is, hogy Jani sem teljesen ártatlan…

Angélának sikerül végleg tönkretennie Szilviát?

Mucikának úgy tűnik, Anégla hívása elég is volt ahhoz, hogy elhigyje, felesége megcsalta. Alex egy pénzzel teli táskával érkezett a Büróba, hogy kifizesse a bizonyítékokat...

Hűha! A pasim ráhajtott a legjobb fiúbarátomra

Martin és Györgyi igazi lelki társak voltak, amíg a lány biszexuális pasija egy buliban rá nem hajtott Martinra. Martin hiába bizonygatta ártatlanságát, a flörtölő fiú mindig is azt állította, hogy nem ő volt a kezdeményező. Mi az igazság?

Újra megcsalt a párom?


szerző:
2018.03.14. 18:00
Újra megcsalt a párom?

Telefonnyomkodás? Éjszakai kimaradozás? Szandi egyre inkább arra gyanakodik, hogy párjának, Sanyinak szeretője van. Vajon a fiú ismét hűtlen volt barátnőjéhez?

Ki ez a fiú a vidéken?


szerző:
2018.03.12. 18:00
Ki ez a fiú a vidéken?

Gyuri egy ideje már többet érez Emese iránt, és bár több alkalommal is összemelegedtek, egy ismeretlen fiú egyszer csak felbukkant a láthatáron. Vajon ő Emese pasija?

Gyula: "Bocsáss meg nekem!"


szerző:
2018.03.12. 18:00
Gyula:

Gyula nagy butaságot követett el, ugyanis nemrég egy szexpartner kereső oldalra regisztrált. Most eljött az idő, hogy bevallja bűnét párjának, Krisztinának. Van még esély a boldogságra?

A flörtölés már megcsalás?


szerző:
2018.03.08. 18:00
A flörtölés már megcsalás?

István imád flörtölni, de egy-egy buli alkalmával a felesége, Szilvia szúrós tekintetét is el kell viselnie. A házaspár emiatt sokszor vitázik, így a férfi szeretné, ha Szilvia tudná, csak ő számára az egyetlen.

Segítség, a testvérem lenyúlta a csajomat!

Ricsi és Gábor unokatestvérek, de egy ideje nem beszélnek egymással, ugyanis Gábor összeszűrte a levet Ricsi volt barátnőjével. A fiúk most azért érkeztek, hogy tisztázzák nézeteltérésüket.

Bence: „Nem vagyok az a csúnya típus”

Bence szerint nem létezik olyan lány a világon, aki ellen tudna neki állni. A fiú ki is használja jóképűségét, és az sem zavarja, hogy barátnője van. Sőt, tizenöt alkalommal csalta meg Esztert. Most eljött az idő, hogy mindent bevalljon barátnőjének.

Kevin, a pucér takarító


szerző:
2018.02.27. 18:00
Kevin, a pucér takarító

Kevin nagy vallomásra készül, hiszen nemrégen megcsalta barátnőjét, Emőkét. A fiú lelkiismerete a mai napig furdalja őt, így még azt is bevállalná, hogy otthon teljesen meztelenül takarít Emőkének. Vajon ez elég a megbocsátáshoz?

Angéla a földre zuhant, miután Péter megütötte

Szilvia gondoskodott arról, hogy Angéla megtudja, mi történt közte és Péter között néhány órával korábban. A lány teljesen kiborult, pedig akkor még nem is gondolta, hogy partnere mi mindenre képes...

A teljes adásért kattints IDE!

Németh Kristóf őszintén mesélt a Hűtlenség következményeiről

A színész legújabb darabjáról mesélt, ennek kapcsán pedig megosztotta személyes történeteit is szerelemről és hűségről.

MIKRO-MEGCSALÁS: Hogy működik ez Kabát Petiéknél?

Róka Adrienne és Kabát Péter 7 éve van együtt. Kapcsolatuk elején még egyáltalán nem voltak féltékenyek egymásra, aztán egyszer csak valami megváltozott. Hogy hogyan sikerült ebből visszatalálniuk egymáshoz, mindjárt elmesélik!

Két szék közül a földre?


szerző:
2017.12.13. 18:00
Két szék közül a földre?

Zsolt úgy érezte, hogy Adri megcsalta őt, ezért ő is a hűtlenség útjára lépett. Össze is jött egy másik lánnyal, Viviennel, majd rájött arra, hogy úgy lesz neki a legjobb, ha egyszerre két barátnője is van, hiszen Adri a mosáshoz, Vivienn pedig a főzéshez ért…

Mi lesz a családi viszály vége?

Zolit nagyon megviseli szülei megromlott házassága, ugyanis testvéreivel úgy tudják, hogy édesanyjuk hűtlen volt. A fiatal fiú a mai napig sem hiszi el, hogy anyukája félrelépett, így most egyenes választ remélve érkezett Anikóhoz…

Extra videó: Alexa megcsalta már a ˝vőlegényét˝?

Cicciolina kíváncsi volt, hogy Alexa volt-e már hűtlen párjával. Íme a válasz!

Horváth Sisa Anna: Angéla és Márk afférjáról

Kiderült, hogy hogyan vélekedik a színésznő karakteréről. Nézd meg a videót!

Amikor a szerelem túlságosan vak

Miután Feri megházasodott, a nővérei sehogy sem tudták elfogadni újdonsült feleségét. Hűtlenséggel vádolták, de a férfi „csak ment a saját feje után”. Végül mégis beigazolódott az igazuk, így Feri elérkezettnek látja az időt arra, hogy ismét kibéküljön nővéreivel.

Hajnal megtudja, hogy Angélával csalta meg vőlegénye

A lány már épp kezdte túltenni magát a csalódáson, amikor váratlanul megtudta, hogy nem is akárkivel csalta meg őt élete szerelme.

A teljes adásért kattints IDE!

Imre: „Hobbiféle ez nálam”

Imre a hűtlensége miatt szeretne bocsánatot kérni Zsuzsától. A férfi egy alkalommal lépett félre, amit talán még el is tudott volna tussolni, ha nem a saját otthonukban kerül sor a csalfa pásztorórára. Mivel lebukott Zsuzsa előtt, óriási veszekedés lett a vége, és bár azóta szent a béke közöttük, Imre sehogy sem tud leállni az ismeretlen nőkkel való cseteléssel…

Sándor: „Nem tudtam a meleg kapcsolatot tolerálni”

Sándor már a tönkrement házassága alatt elkezdett férfiakkal ismerkedni, és hamarosan rá is talált a szerelem Árpi személyében. Bár először nagyon nehezen fogadta el a tényt, hogy egy fiút szeret, mára már 5 éve élnek együtt. Árpi azonban többször is hűtlen volt hozzá, és Sanyi sehogy sem tud túljutni a félrelépések gondolatán. Elmúlt már a szerelem?

Lackó már a harmadik gyűrűt kapja

Miklós és Lackó 7 éve vannak együtt, de kapcsolatuk az utolsó 2 hónapban már eléggé labilissá vált. Lackó ugyanis az egyik nap reggelén elment dolgozni, és több mint egy hétig haza sem ment Mikihez. Jelenleg bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek, és Miki egy újabb gyűrűvel szeretné komolyabb szintre emelni a kapcsolatukat. Bár Lackó az előző két gyűrűt visszaadta párjának, most mindketten remélik, hogy ez a harmadik örökre ott marad az ujján…

Ricsi: „Hány évnek kell eltelnie, hogy vezekeljek?”

Ricsi szerelmi élete sosem volt egyszerű. A Katival töltött 3 év alatt összejött egy 18 éves lánnyal, aki teherbe is esett, Kati pedig szakított a fiúval, és visszaköltözött vidékre. Most viszont ismét régi szerelmével él együtt, és közösen nevelik a csalfa szerelemből született gyermeket, ráadásul azóta Katinak is lett egy csemetéje. A lány viszont állandóan felhánytorgatja a fiú múltban elkövetett hibáit, aki megfogadta: ha Kati nem változtat rossz szokásán, végérvényesen szakít vele!

˝Szálljon átok arra a nőre, akivel Márk megcsalta Hajnit!˝

Piros és Angéla gyermekded játéka nem várt fordulatot vett. Lehet, hogy ez okozza majd a legidősebb Erdész lány vesztét?

A teljes adásért kattints IDE!

János Hajnalnak: ˝Le kell feküdnöd neked is valakivel!˝

A srác úgy gondolja, hogy megtalálta a megoldást Hajnal bánatára. A kérdés már csak az, hogy ki nyerne ezzel a tervvel, illetve hogy a lány beadja-e a derekát?!

A teljes adásért kattints IDE!

Hűtlenség után eljegyzés?


szerző:
2017.11.07. 18:00
Hűtlenség után eljegyzés?

Fruzsi az exét, Nikit szeretné visszahódítani, aki az első olyan nő volt az életében, aki iránt gyengéd érzelmeket táplált. Niki azonban megcsalta a barátnőjét, és nem is akárhogy: Fruzsi arra ébredt fel az éjszaka közepén, hogy Niki egy fiúval hál mellette. Fruzsi azóta már megbocsájtott szerelmének, így most egy dalban mondja el érzéseit neki, ráadásul egy eljegyzési gyűrűvel is meg szeretné lepni…

István elárulja fia szeretőjét Hajnalnak

Márk édesapja a Büróban keresi meg Hajnalt, hogy kitálaljon neki fia tettéről. Vajon a lány mit szól majd "apósa" vallomásához?

Márk bevallja, hogy kivel csalta meg Hajnalt?

A lány mindent megtesz azért, hogy kiderítse, ki tette tönkre az életét és az álmait. Mivel a nyomok eddig nem vezettek sehova, úgy döntött, egyenesen rákérdez Márknál. Íme a válasz...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Segítség, a barátnőm a bátyámmal csalt meg!

Zsolti az ex-barátnőjével, Ágival szeretné rendezni a viszonyát. A fiatalok 1 hónapot voltak együtt, de Ági még ilyen rövid időn belül is megcsalta a fiút, ráadásul Zsolti saját bátyjával. Az elkeseredett srác sosem gondolta volna, hogy egyszer csalódni fog testvérében, aki röhögve közölte öccsével a történteket…

Mi Józsi titka - Lágyéksérv vagy szerető?

József és Bernadett 2 éve házasok, de a férfi már nem boldog a kapcsolatban. Józsi szerint felesége mindig meg akarja őt változtatni, és mivel nem képesek kompromisszumot kötni, így folytonosak az otthoni viták közöttük. Ráadásul Józsi lágyéksérve miatt szexuális életük is kudarcba fulladt, Bernadett pedig azzal vádolja férjét, hogy szeretője van. Józsi - hogy bebizonyítsa ártatlanságát - ismét megkéri felesége kezét!

Anikó lebuktatja Attilát?


szerző:
2017.11.02. 18:00
Anikó lebuktatja Attilát?

Anasztázia szeretne végre boldog lenni 20 évvel idősebb párjával, Attilával. Bár a lány szülei sohasem támogatták a korkülönbséget, Anasztázia mégis kitartott szerelme mellett. 6 év után viszont ellaposodott a kapcsolat, és a lány úgy érzi, hogy nem élte még ki magát igazán. Sőt, barátja hűtlenségéért sem menne már tűzbe. Anikónak viszont bizonyítéka is van!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való