KERESÉS search-close

hadházy ákos

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hadházy ákos"

Állatorvos és pilóta, de közben utánajár gyanús ügyeknek

Egy vidéki állatorvos, aki helyi szinten politizált is, belelátott a trafikpályázatok körüli kavarásba. Szólt, hogy ez így nincs rendben, de hiába, mert a pártjában ez senkit nem érdekelt. Annyi következménye mégis lett a kibeszélésnek, hogy Hadházy Ákos kilépett a Fideszből, lemondott az önkormányzati képviselői mandátumáról, és most LMP-s támogatással küzd a korrupció ellen. Nem foglalkozik vele, hogy a Fideszben árulónak tartják, állatokat gyógyít, és profi pilóta lett. Moskovics Judittal repülőre ültek, hogy a korrupcióról beszélgessenek.

Házon kívül 2016-03-16


szerző:
2016.03.16. 22:35
Naponta akár 80 ezret is kaphattak a szakértők

50 és 80 ezer forint között kerestek naponta a kormány oktatási reformjának szakértői - ezt állítja Hadházy Ákos LMP-s politikus, aki feljelentést tesz az Oktatási Hivatal által kiírt milliárdos tenderek ügyében. A Hivatal elnöke azt mondja, nem volt elég kormánytisztviselő a feladatra, ezért kellett a több száz külső szakértő segítsége, végül viszont csak a szerződés szerinti összeg felét költötték el, igaz feleannyi munkáért.

Vita egy titkos hangfelvételről


szerző:
2016.01.29. 18:40
Vita egy titkos hangfelvételről

Bűnpártolással vádolja a Miniszterelnökség Hadházy Ákos LMP-s szóvivőt, mert csak négy évvel később mutatott be egy olyan felvételt, amin a közpénzek szabálytalan felhasználásáról beszélnek. A politikus azt mondta, ő tett feljelentést, viszont ezzel sem a rendőrség, sem az adóhatóság nem foglalkozott érdemben.

Egy óvoda kettő árából?


szerző:
2016.01.28. 18:35
Egy óvoda kettő árából?

Egy szekszárdi óvodaépítés példáján keresztül mutatta be az LMP korrupcióellenes szóvivője, hogyan működik ma Magyarországon a közbeszerzések rendszere. Hadházy Ákos egy hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amelyből szerinte az derül ki, hogyan kereskednek előre megbeszélt projektekkel önkormányzatoknál jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező cégek.

10 milliós ünnepség a program végén

10 millió forintból ünnepelték a hátrányosabb helyzetű roma nők foglalkoztatásáért létrehozott programot. A rendező minisztériumi háttérintézmény felső kategóriás helyen akarta ünnepelni a rendezvény zárását. Az ügyet kirobbantó Hadházy Ákos LMP-s politikus azt mondja, érthetetlenül sok pénzt mulattak el.

Dupla pénzért vállalták a takarítást

Egy volt fideszes önkormányzati képviselő érdekeltségébe tartozó cég nyerte a szekszárdi önkormányzati épületekre kiírt közbeszerzést. A vállalatot most az egykori képviselő testvére vezeti. A cég csaknem dupla annyiért takarítja az intézményeket idén, mint tavaly. Az önkormányzat szerint ezzel nincs baj, mert hosszabb időre és nagyobb területre szerződtek. Az LMP-s Hadházy Ákos szerint, egyáltalán nem kellene volt képviselők cégével szerződni.

Adónyomozók a roma önkormányzatnál

Lefoglalta az adóhatóság az Országos Roma Önkormányzat iratainak egy részét. Adónyomozók költségvetési csalás gyanúja miatt mentek ki az önkormányzat székházába, hogy elvigyék a Híd a munka világába program dokumentumait. A nyomozás Hadházy Ákos LMP-s képviselő feljelentésére indult. A képviselő szerint a szervezet indokolatlanul drágán vásárolt irodaházat, irodabútorokat, és bérelt autókat.

Mégis nyomoznak a roma program miatt

Költségvetési csalás gyanúja miatt elrendelte a nyomozást a Fővárosi Főügyészség az Országos Roma Önkormányzat "Híd a munka világába" programjával kapcsolatban. A nyomozást az adóhatóság folytatja majd le. Hadházy Ákos az LMP politikusa közben újabb - szerinte gyanús - kiadásokat talált a szervezet költségvetésében. A projektiroda szerint vádaskodásokról van szó.

A rendőrség szerint semmi sem történt

A rendőrség szerint semmilyen bűncselekményt nem követett el, de még szabályt sem sértett az a markoló vezető, aki újságírók autóját üldözte tavaly szeptemberben Cikón. Az esetről videó is készült. A kocsiban ült Hadházy Ákos, az LMP akkori önkormányzati képviselője is. A politikus, a nyomozás eredménye után azt mondta az RTL Híradónak: "a magyar rendőrség menjen a fenébe!"

Markolóval üldözték az Index riporterét

Személyi szabadság megsértése miatt tesz feljelentést Hadházy Ákos szekszárdi önkormányzati képviselő. Azt mondja, az Index újságíróival egy szeméttelepen ejtette túszúl őket egy markológép kezelője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való