KERESÉS search-close

hajfesték

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hajfesték"

Soma önértékelése romokban

Soma hajfestése nem éppen úgy sikerült, ahogy azt elképzelte, és sárgák lettek a tincsei. Legutóbb akkor érezte magát ennyire szörnyen a srác, amikor túl vékony volt...

Lóri legszebb pillanatai a Villában

Az első nap költözött be a Villába, vagyis több mint egy hónapot töltött bent Lóri. Ezalatt rátalált a szerelem, az ármány, a cselszövés, és nem utolsó sorban a hajfesték is.

A villalakók megkezdték a gyerekek nevelését

Míg Vivien és Zsolti kisminkelték a közös gyermeküket, és feketére festették a haját, addig Ati a vasárnapi misére készítette fel iskolás lurkóját.

200 milliós kokainfogás a reptéren

Ismét hajfestékekbe csomagolt kábítószert találtak a hatóságok a repülőtéren egy olasz férfinál, akit gyanúsan viselkedett, ezért vizsgálták át csomagjait. Bőröndjében összesen 154 darab hajfestékes tasak volt, amiben kokain volt elrejtve.
 

FOGÁS: Ennyi 200 milliónyi kokain

Egymás után sétáltak át az utasok a zöld, vagyis vámellenőrzés nélküli folyosón kedd dél körül. A felvételen jól látni a bőröndjét húzó férfit, aki Dubai érintésével, Brazíliából érkezett Budapestre. Már vártak rá a nyomozók. Egyikük odalépett hozzá, majd közölte vele, hogy csomagjait szeretnék átvizsgálni. A férfi megmutatta útlevelét, de azt mondta, nincs nála semmi elvámolnivaló. Ezért egy külön szobába kísérték, itt nyitották ki a bőröndöt. Mivel gyanúsan viselkedett, ezért a pénzügyőrük átvizsgálták a csomagját, és amikor kinyitották akkor látták, hogy a csomagban hajfesték van. A szombati felderítés miatt ez már eleve gyanús volt. Kinyitották a tasakot és a tasakban lévő porról kábítószertesztet végeztek és egyértelműen bebizonyosodott, hogy ez kokain.

Húsz perc alatt megölte a hajfesték?

Valószínűleg hajfestés végzett egy 17 éves lánnyal Nagy-Britanniában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való