KERESÉS search-close

halálkamion

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálkamion"

RTLII Híradó 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 21:30
Drámai hangfelvételek a halálkamionból

Figyelem megrázó tudósítás következik! Kiabáltak, levegőért könyörögtek a menekültek a halálkamionban – megdöbbentő részleteket derültek ki a Kecskeméti Törvényszéken. A bíróságon lejátszották azokat a 2015-ös felvételeket, melyeket a nyomozók a tragédia napján rögzítettek.

 

Fókusz 2017-06-21


szerző:
2017.06.21. 18:55
Pintér: nem felelős a rendőrség a 71 menekült haláláért

A Híradó kérdésére a belügyminiszter és az ügyészség is visszautasította azt a német sajtóban megjelent állítást, amely szerint a magyar hatóságok megakadályozhatták volna 71 menekült halálát, akik egy Magyarországon áthaladó embercsempész kamion rakterében fulladtak meg két éve nyáron. A német lapok azt állítják: a magyar szolgálatok lehallgatták az embercsempészeket, de csak a tragédia után fordították le a beszélgetéseket. Ezt a magyar hatóságok is elismerik, de szerintük nem volt lehetőségük hamarabb pastu nyelvről fordítani.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való