KERESÉS search-close

homoszexualitás

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "homoszexualitás"

Alaptalan támadásnak tartja az állami televízió a műsorát követő felháborodást

Az MTVA egyik műsora pár napja azzal foglalkozott, hogyan lehet gyógyítani a homoszexualitást.

Gyógyítható betegségnek tartják a homoszexualitást az állami TV-ben

A médiahatósághoz fordul két ellenzéki párt, mert az állami televízió egyik műsorában arról beszéltek, hogy a homoszexualitás gyógyítható betegség. Az LMP és a Liberálisok szerint ez sérti a melegek méltóságát. A kormányszóvivő ma azt mondta, a kormánynak nincs álláspontja a kérdésben, mert nem szakértők, amúgy pedig szerkesztői szabadság van.

Hogyan birkózik meg A Tanár szereplője a mássággal?

Barna Zsombort sok éven át a Barátok közt Petijeként ismerte az ország, távozása után azonban csak színházban játszott. Most Leviként tér vissza a képernyőre, akit melegnek gondolnak az osztálytársai.

„Apu, a saját nememhez vonzódom”

Peti a keresztanyukájánál nevelkedett, és sosem kapott arra választ, hogy a szülei miért dobták el őt maguktól. Ráadásul a fiú hatalmas bejelentésre is készül, hiszen be szeretné vallani másságát édesapjának.

Meleg vagy sem?


szerző:
2018.03.23. 18:00
Meleg vagy sem?

Mónika nemrégen szembesült unokaöccse, Gábor homoszexualitásával, ami miatt kapcsolatuk is megromlott. Sőt, szerinte Gábor párja a lányokat szereti, és csak a pénz miatt van együtt unokaöccsével.

Tomi: „Nem úgy fogok rád nézni, mint egy rossz emlékre!

Dani és Tomi karácsonykor jöttek össze, és a fiatalok pár nap után összeköltöztek. Dani, Dani exe és Tomi hármasban éltek együtt Pécsett, aztán három hónap után Tomi és Dani Pestre költöztek. A fiatalok kapcsolata azóta véget ért, ugyanis Tomi többször félrelépett, de Dani szeretné tudni, miért jutottak el idáig.

Anett elfogadja Renátó másságát, és mindenben támogatja

Renátó már csecsemő korában állami gondozásba került, és hét évig nem találkozott édesanyjával. Bár a fiú nem haragszik anyukájára, Anett legnagyobb álmát képtelen valóra váltani.

Zsani mindent megtesz, hogy Erik átpártoljon a nőkhöz

Ádám még soha nem volt nővel, Erik pedig életében egyszer csókolózott egy lánnyal, de nem élvezte. Eriknek van egy barátnője, aki már három éve nyomul rá és fűzi, hogy feküdjön le vele, de a meleg fiú eddig még nem adta be a derekát. Zsani sokszor bugyira vetkőzik és ráugrik Erikre, ugyanis a lány nem biztos abban, hogy barátja homoszexuális, és szerinte ki kéne próbálnia, milyen egy nővel.

 

Erik nemcsak lélekben, testben is nőnek szeretné érezni magát!

Erik már 13 éves kora óta tudja, hogy a fiúkhoz vonzódik, és saját elmondása szerint nem úgy viselkedik, mint egy normális férfi. A 19 éves srác szokott magassarkút hordani, szereti a nőies ruhákat, és nem olyan régen műkörmei is voltak. Erik mindig úgy érezte, hogy rossz testbe született, és most azért jött el az Anikó #show-ba, hogy elmondja testvérének, szeretné átoperáltatni magát.

 

Egy meleg fiú őszinte vallomása:

Nemcsak Erik, de két fiú testvére is saját neméhez vonzódik. Mivel a fiú nagyon szoros kapcsolatban van bátyjával, Ádámmal, ezért őszintén bevallotta neki, hogy szeretné átoperáltatni magát, mert úgy érzi, sokszor elveti a sulykot azzal, hogy fiúként műkörömmel megy ki az utcára.

 

Botrány lett a szivárvány színű kerítésből

Szebbé akarták tenni a pomázi iskola kerítését, botrány lett belőle. Az intézmény kerítését a szivárvány színeire festették le a gyerekek, szülők és tanárok. Azonban néhány szülő szerint a szivárvány a homoszexualitás jelképe, ezért nem maradhat így a kerítés. A helyi jobbikos képviselőhöz fordultak, aki nyílt levélben arra kérte a polgármestert, fessék át a kerítést valamilyen más színre.

Fókusz Plusz 2016-04-16


szerző:
2016.04.16. 18:50

Ma van az Előbújás Napja!


szerző:
2015.10.11. 17:55
Ma van az Előbújás Napja!

Október 11-én ünnepeljük azokat a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer embereket, akik elfogadják, hogy a többségétől eltérő a szexuális orientációjuk és/vagy a nemi identitásuk, és ezt felvállalják a szeretteik, ismerőseik és a környezetük előtt is. A mai nap a szimbolikus coming out, azaz az előbújás ideje. Tudjon meg többet az LMBTQ-emberekről, hiszen lehet, hogy az Ön környezetében is akad hasonló személy!

Kiderült a homoszexualitás genetikai háttere

Egy kutatócsoport azt állítja: sikerült azonosítaniuk azt a kilenc pontot a férfiak genetikai kódjában, amelyek alapján eldől, hogy heteroszexuális vagy meleg lesz-e az illető.

Felzúdultak a meleg férfiak a felnőttfilmben szereplő nő miatt

A Treasure Island (azaz Kincses sziget) Media nevű felnőttfilmstúdió a műfaj szempontjából szokatlan koncepcióval állt elő. Gondoltak egyet, és a legújabb, kifejezetten meleg férfiaknak szóló filmjük forgatókönyvébe két nőt is beleírtak. A filmnek még csak az előzetese jelent meg, de óriási kommentcunamit indított be a meleg közösségen belül. 

Minden második fiatal bizonytalan a szexualitásában?

A 18 és 24 év közötti fiatalok fele nem érzi magát száz százalékig heterónak egy brit felmérés alapján.

A meggyilkolt fiú szülei hazánkban tartanak előadásokat

A 14 évvel ezelőtt homoszexualitásáért meggyilkolt fiatal amerikai fiú szülei arra tették fel életüket, hogy megmentsék a világot a hasonló bűncselekményektől.

Fél Kettő 11-06-27


szerző:
2011.06.27. 14:20
Fél Kettő 11-06-27

Fél kettő: "A magyar Beckham" - Vadócz Krisztián esküvője az év egyik leglátványosabb eseménye volt. Örök barátság - Koós János számos slágerét Szenes Iván írta, vendégünk volt az énekes. Születéstől fogva - A homoszexualitásnak kizárólag genetikai oka van? Vendégünk volt Czeizel Endre.

Fókusz 11-06-21


szerző:
2011.06.21. 20:45
Fókusz 11-06-21

Fókusz: Nagyfeszültség - Együtt kezdtük a napot Stohl András ügyvédjével. Váratlan fejlemények és a fordulópont! Nincs megnyugvás - Stohl csak a Fókusznak adott interjút: nem könnyebbült meg. A csata folytatódik. Börtön, fegyház, fogház - Kicsit sem mindegy, hová kerül egy elítélt, elmagyarázzuk a különbségeket.

A melegek több mint harmadát diszkriminálják

A köztereken és a tömegközlekedésben a leggyakoribb a melegek diszkriminációja.

Melegek tüntettek a vatikáni államtitkár ellen

A bíboros azt állította, hogy a pedofíliának inkább van köze a homoszexualitáshoz, mint a papi nőtlenséghez.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való