KERESÉS search-close

improvizáció

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "improvizáció"

Aradi Balázs rajongójával improvizált egy jelenetet

A színész nagy rajongójának, Árpinak minden vágya, hogy egyszer színész vagy műsorvezető lehessen. Balázs épp emiatt izgalmas kihívást talált ki a fiúnak. Kíváncsi vagy Árpi történetére? Nézd meg itt a teljes adást!

Gáspár Niki: „Én majd rögtönzök!”

A párok azt a feladatot kapták, hogy parodizáljanak ki egy általuk húzott párt. Nézd meg, hogyan zajlott a próbafolyamat az egyes pároknál!

Az improvizáció nagymesterei!

Visszatér a Beugró, a rögtönzős színpadi játék. Rudolf Péteréknek nagyon hiányzott már a műsor - de kik csatlakoznak hozzájuk?

Az egyik legjobb Wonder Woman jelenet improvizáció volt!

Sok mindenért lehet méltatni a legújabb DC-filmet – a hibái ellenére is –, és ezek közül az egyik nagy kedvencünk Gal Gadot és Chris Pine kettőse. A színész most egy igazán sokkoló kulisszatitkot osztott meg a forgatásról.

Gatyátlanul süvítettek a metrón

Több ezer ember vett részt vasárnap New York-ban a Nadrág Nélküli Metrózáson.

Színpadra viszik Ördög Nóri és Feró életét

A Déjavu színház amolyan életjáték. Ismert embereket hívnak meg, akik magukról mesélnek, és egy bizonyos pillanatban színészek rögtönöznek, improvizálnak egy-egy történetükre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való