KERESÉS search-close

interjú

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "interjú"

Reagált a Kaktusz: vajon tényleg plasztikai sebész a foglalkozása?

Így reagált a Kaktusz, miután megtudta, hogy Hargitai Bea szerint Dr. Krasznai Zsolt rejtőzik a maszk alatt! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

A Béka vallomása: „Úgy tűnik, már a hallásom sem a régi!”

Istenes Bence ismét megpróbálta lebuktatni a Békát. Így reagált az álarcos! Vasárnap 19 órakor Álarcos énekes az RTL Klubon!

A Banán 20 évvel ezelőtt megismert kedveséről mesélt

A Banán videóban üzent a Nyomozóknak, akik teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, hogy az álarcos 20 éve ismerte meg élete párját. Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Így kerülhetett Dallos Bogi parfümje a Röfire!

Az előző adásban Istenes Bence Dallos Bogival azonosította a Röfi illatát. Vajon hogyan kerülhetett az énekesnő parfümje a Röfihez? Extra videónkból kiderül! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Ez az oka annak, hogy Csobot Adél mindig a Baba produkciójához öltözik!

Nektek is feltűnt már, hogy a Nyomozóban és a Babában van valami közös? A maszkos szerint ez lehet az oka! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Hova tűnt és mit csinált Friderikusz Sándor az elmúlt években?

Friderikusz Sándor hét év után visszatér az RTL Klub képernyőjére! A jövő vasárnap induló rendhagyó talkshow, az Életünk története különleges időutazásra hívja a nézőket valamint a sztárvendégeit, akik szerelmes vagy testvérpárok lesznek.

Extra: Kit tartanak az Álarcosok a legjobb versenyzőnek?

Kik az Álarcosok legnagyobb riválisai, és kit tartanak a mezőny legerősebbikének? Extra videónkból kiderül! Neked ki a kedvenced? Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Ez áll a Zebra ikonikus mozdulatainak hátterében!

A dobbantás és a hullám a Zebra két kedvenc mozdulata. Most azt is elárulta, hogy miért! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Ettől pörög fel a legjobban a Bika!

Mi az, amitől azonnal bepörög a Bika? Most kiderül! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Férfi vagy nő? Reagált az Egér!

Az Egér véleményezte a Nyomozók teljesítményét és tippjeit! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Kiderült, hogy mitől nőtt meg a Maki haja!

A Maki extra videónkban elárulja, mitől lettek derékig érő tincsei! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Lerántjuk a leplet: Ezért mutatott be az Elefánt Sebestyén Balázsnak!

A legutóbbi alkalommal Sebestyén Balázs olyat mondott az Elefántnak, hogy a maszkos a középső ujját mutatta neki. Extra videónkból kiderül, hogy mi áll a történtek hátterében! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Interjút adott az RTL Híradónak a csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba

Sajnálja, hogy embereket ölt, de kényszerhelyzetben volt, magát védte a maffiaháborúban - ezt mondta az RTL Híradónak adott interjújában a csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba. Az ügyészség két gyilkossággal vádolja. Korábban Belgrádban is ölt; a szerb rendőrök szerint az alvilág bérgyilkosa volt. Ezt ő Híradónknak most tagadta. Azt mondta: azért gyilkolt, mert az életére törtek. Ha elítélik, lehet, hogy sosem szabadul a rácsok mögül.

Pisti gazda az érzéseire fog hallgatni

A gazda elárulta, számára nagyon fontosak az érzelmek, és pozitív dolognak tartja, ha valaki azt ki is meri mutatni.

Exkluzív: Először adott interjút az Álarcos énekes új Röfije!

Az Álarcos énekes előző adásban idő előtt lelepleződött a Röfi, azonban ettől a héttől egy új híresség bújik a maszk mögé! Extra interjúnkból kiderült, hogy mit szólt a lehetőséghez! Álarcos énekes ma este 19 órakor az RTL Klubon!

Így készültek az Álarcos énekesek a ma esti fellépésre!

A Béka, a Baba és a Kaktusz elmesélték, hogyan szokták felkészíteni magukat a vasárnap estékre! Álarcos énekes ma este 19 órakor az RTL Klubon!

Istenes Bence lebuktatta a Békát?

Az Álarcos énekes műsorvezetője megpróbálta tőrbe csalni a Békát. Így reagált a történtekre a maszkos! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Jó úton járnak a Nyomozók? A Dinó és a Banán reagáltak a tippekre!

A Dinó és a Banán véleményezték a Nyomozók teljesítményét! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Mi van a Dinó és Zselé között? Kapcsolatukról mesélt az Álarcos énekes!

A Dinó legutóbbi produkciója után szinte izzott a levegő a maszkos és Zselé között. Erről faggattuk a Dinót! Álarcos énekes vasánap 19 órakor az RTL Klubon!

Meztelenkedéséről vallott a Banán: „Ha a helyzet úgy kívánja, simán megválok a banánhéjamtól!”

A Banán extra nyomként elárulta, hogy sokan láthatták őt anyaszült meztelenül. Interjúnkból kiderül, milyen érzés számára, ha meg kell válnia banánhéjától! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Lehull a lepel a Baba magasságának titkáról!

Mitől ilyen magas a Baba? Most kiderül! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Szabolcs gazda a belső vonzalomban hisz

A gazda számára fontos az első benyomás, de szerinte ez még nem elég ahhoz, hogy egy jó kapcsolat alakuljon ki.

Betti gazdasszony számára a nyitottság fontos erény

A gazdasszony szeretné, ha randipartnerei őszintén nyitottak lennének arra a világra, amelyben ő él.

Peti gazda számára az első benyomás sorsdöntő lesz

Peti gazda elárulta, hogy már nagyon várja a hölgyekkel való találkozást, ugyanis komoly tervei vannak a jövőt illetőleg.

Videóban üzentek az Álarcos énekesek a Nyomozóknak!

A következő adás versenyzői véleményezték a Nyomozók eddigi tippjeit. Most kiderül, hogy jó úton járnak-e a detektívek! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Még több nyom az Egérről: Ezt szokta rendelni az olasz étteremben!

A legutóbbi adásban megtudhattuk, hogy az Egér gyakran jár olasz étterembe. Most az is kiderült, hogy mit szokott enni a maszkos! Vasárnap 19 órakor Álarcos énekes az RTL Klubon!

Extra: A Bika az unokájáról mesélt!

A Bika extra nyomként elárulta, hogy reméli, a kisunokája is olyan erős lesz, mint ő. Vajon a Bika már nagypapa, vagy csak az lesz? Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

TELEX: „Nagyon nagy dolog, hogy tegnap el tudtunk indulni”

Pénteken indult el a távozó indexesek új lapja, a Telex. Azt mondják: Magyarországon eddig még ki nem próbált modell szerint építenének fel egy olyan lapot, ahol a tartalomba sem politikusok, sem oligarchák, sem nagy cégek nem szólhatnak bele.

Kinyomoztuk, hogyan készül a Zebra és a Maki a vasárnapi Álarcos énekesre!

Vajon sikerül a Zebrának felülmúlnia az előző heti produkcióját? És a Maki vajon mivel fogja elvarázsolni a nézőket? Vasárnap 19 órakor Álarcos énekes az RTL Klubon!

Kiderült a Maki titka! A banán miatt változott meg az Álarcos?

A Maki viselkedése az első adásban aggodalomra adott okot a Nyomozók számára, a második alkalommal viszont majd kicsattant az energiától! Kiderítettük, mi áll a történtek hátterében! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Újabb részletek a randiról, amit Sebestyén Balázs majdnem összehozott a Zebrának!

A Zebra extra videóban nyilatkozott arról a bizonyos randiról, ami majdnem megvalósult Sebestyén Balázs jóvoltából! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Mariah Carey-nek leesett az álla a Kakastól!

A Kakas elárulta, hogyan reagált Mariah Carey, amikor nekiment! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Milyen tehetségkutatóban indult az Elefánt? Megkérdeztük!

Az Elefánt reagált az extra nyomra, miszerint korábban egy tehetségkutatóban is feltűnt. Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

„Rettegtem az ájulós jelenettől”

Kardos Eszter nehéz pillanatokon van túl, ugyanis a karaktere Illés Vanda begyógyszerezte magát, csakhogy elérje azt, amire már nagyon vágyik – a színésznő pedig elárulta, hogy szerinte mi volt a legnehezebb ezekben a jelenetekben.

„A levesembe beleesett Vili bácsi műfogsora”

Ábrahám Edit örömmel szemezgetett velünk a legviccesebb, a legmeghatóbb és a legemlékezetesebb emlékei között – amiből akadtak bőven az elmúlt évek során.

Csobot Adéllal való kapcsolatáról vallott a Bika!

Érezhetően izzott a levegő a Bika és Csobot Adél között. Kiderítettük, mit érez a Nyomozó iránt az Álarcos! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Félreküldött szexi fotó? Ez Nagy Alexandra személyes vallomása!

Aliz nincs könnyű helyzetben, ugyanis a férjének szánt szexi szelfit véletlenül rossz címzettnek küldte el – hogy erről a nem mindennapi sztoriról mit gondol Alex, azt most elárulta nekünk.

A Zebra elárulta a titkát: innen ered a tánctudása!

Miért táncol ilyen jól a Zebra? Extra videónkból kiderül! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Majdnem lelepleződött a Kaktusz!

Egy óvatlan pillanatban a Kaktusz kis híján elvesztette a fejét! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Hoppá! Ezért tud ilyen hitelesen veszekedni kamerák előtt Virág és Gombi

Oszi és Timi párkapcsolata olyan, mint egy hullámvasút: egyszer imádják egymást a szerelmesek, máskor pedig a vitáiktól hangos a Mátyás király tér. Hogy a való életben milyen a színészek közötti kapcsolat, és honnan merítenek erőt ezekhez a jelenetekhez, arról ő maguk meséltek nekünk.

Pataky Attila megtört, miután kigyógyult a koronavírus-fertőzésből

Jó hírek az EDDA háza tájáról: jobban van Gömöry Zsolt billentyűs és Pataky Attilát is hazaengedték a kórházból. A két, igazoltan koronavírusos zenész telefonon nyilatkozott a Fókusznak.

Milyen kapcsolatban áll a Dinó Liptai Claudiával? Utánajártunk!

A Dinót arról kérdeztük, mit szól hozzá, hogy a Nyomozók szinte egybehangzóan azt tippelték, hogy ő Liptai Claudia. Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Kiderült, hogy mi volt a Maki baja az első adásban!

Emlékeztek még a Makira az első részből? A Nyomozók arra gyanakodtak, hogy valami baja lehet a maszkosnak. Íme az igazság! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

A Tigris bevallotta, hogy mit érez Csobot Adél iránt!

Az első adásban amint Csobot Adélra terelődött a szó, a Tigris ágyéka azonnal lüktetni kezdett... Így reagált a történtekre a ragadozó! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Shane Tusup új kihívásairól és szerelméről is mesélt nekünk

Hosszú idő után ismét interjút adott a Fókusznak Shane Tusup. Hosszú Katinka volt férje és egykori edzője tavaly tért vissza Magyarországra és azóta kerülte a nyilvánosságot. Most több magyar sportoló felkészülését segíti. Az úszók mellett Szoboszlai Dominik, Dzsudzsák Balázs és Bogdán Ádám is vele dolgozik együtt.

Megható pillanat: A Banán teljesen elérzékenyült!

Az egész stúdió állva tapsolt a Banán első produkciója után. Vajon megismétlődhet mindez a következő adásban? Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Ezért forgatta a szemét a Baba a Nyomozók tippjei közben!

A Baba elárulta, hogy minek hallattán forgatta meg a szemeit! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Fény derült a titokra! Ezért világít a Béka haja!

A breki elárulta, hogy miért fényes a frizurája! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Az Elefánt videóban üzent a Nyomozóknak!

Az Elefánt arra inti a Nyomozókat, hogy ne hallgassanak Lacira. Vajon mire utalt az Álarcos? Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Kulisszatitkok: Így készülnek az Álarcosok a harmadik show-ra!

A Banán, a Baba, a Maki, a Béka, az Elefánt és a Dinó elárulta, mivel készül a következő adásra! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Vakon vannak a Nyomozók? Íme az Álarcosok véleménye!

Megmutatjuk, hogyan értékelték az Álarcosok a Nyomozók eddigi teljesítményét! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Megtrollkodták Istenes Bencét a Nyomozók!

A Nyomozók nem bírtak magukkal az Álarcos énekes forgatási szünetében, és megtréfálták a műsorvezetőt. Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Matyi könnyek között árulta el, mit adott számára a Konyhafőnök!

A piros csapat versenyzője a döntő kapujában esett ki, de olyan érzéssel távozott, amit sosem fog elfelejteni.

Extra: Először szólalnak meg az Álarcos énekes következő adásának versenyzői!

A Cica, a Bika, a Röfi és a Kakas exkluzív interjúban árulták el, mit szólnak, hogy szerepelhetnek az Álarcos énekes második évadában, és hogyan készülnek a megmérettetésre. Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Extrém bejövetelekkel készül Istenes Bence az Álarcos énekes 2. évadára

Így emlékszik vissza az Álarcos énekes műsorvezetője az első évadra! Ha kíváncsi vagy, hogy mi mindent tartogat Istenes Bence a nézők számára az új szériában, nézd meg extra videónkat! Szeptember 6-án 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Így készül Gáspár Laci a Nyomozó szerepre az új évadban!

Gáspár Laci az előző évad tapasztalataival felvértezve vág bele a második évadba, amire jobban készül, mint bármire! Szeptember 6-án 19 órakor Álarcos énekes az RTL Klubon!

Hargitai Bea: „Nagyon készülök a Nyomozó szerepre!”

Az Álarcos énekes első évadában ő volt az Alien, az új szériában pedig Nyomozóként lép elő Hargitai Bea, aki elárulta, hogyan készül a nyomozásra. Szeptember 6-án 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Exkluzív interjú az Egérrel: „Imádtam az első évadot!”

Vasárnap 19 órakor kezdődik az Álarcos énekes új évada! Az első adás egyik versenyzője, az Egér elárulta, hogy tetszett neki az első évad, milyen érzés számára részt venni az új szériában, és az is kiderül, hogyan készül a produkciójára!

Izgalmas részletet árult el az első produkciójáról a Kaktusz!

Bemutatkozik az Álarcos énekes első növény versenyzője! Vasárnap 19 órakor kezdődik az új évad az RTL Klubon!

GRECSÓ KRISZTIÁN: Ezek a gyerekek az autonómiájukat, a véleményüket védik

Szerdán élőláncos versolvasással tiltakoztak a Színház- és Filmművészeti Egyetem előtt. Az írók, irodalmárok közül eddig legalább 160-an emelték fel szavukat az egyetem átalakítása ellen. Köztük Grecsó Krisztián is. Az író szerint a művészvilágnak most össze kell fognia.

Ágota úgy látja, alkalmazkodott, Ádám úgy érzi, megalázták!

A piros csapatnak nem volt zökkenőmentes az első közös főzése, ugyanis a versenyzők között nagy volt a feszültség – a dolog érdekessége, hogy már mindenki másképp látja a történéseket.

Fókusz Anno: Budapesten járt az X-Men filmek sztárja

Villáminterjút adott a Fókusznak Hugh Jackman Budapest belvárosában. A stáb egész nap követte a világsztárt a forgatáson. Az egyik szünetben, egy alma falatozása közben sikerült utolérnünk. Érkezésekor a repülőtéren pedig csak a Fókusznak adott interjút X-Men filmek főszereplője.

„Ezt nem bírtam elviselni, ezért dublőrt hívtak”

Domokos Laci szinte minden extrém forgatási jelenetet bevállalt az elmúlt 11 év során, kivéve egyet, amit utólag sem bánt meg, közben az egyik leghumorosabb jelenet is az eszébe jutott. 

„Megpróbálták huncut játékokkal újraéleszteni a kapcsolatukat”

Mérai Kata felidézte a régi idők legviccesebb jeleneteit, de azt is elárulta nekünk, hogy számára mi volt a legemlékezetesebb, legmeghatóbb pillanat.

A konyhán kívül is nagy az egyetértés a kék csapatban!

Kemény főzésen vannak túl Ákos versenyzői, de a mosoly egyszerűen letörölhetetlen az arcukról – hogy miért, arról ők maguk meséltek.

Handiék bevallották: ha együtt főznek, olyanok, mint az őrjöngő állatok

Matyi és Handi abban egyetértettek, hogy főzés közben egyszerűen átalakulnak, megőrülnek. Ehhez viszont Zolinak is volt némi hozzáfűzni valója.

KOCSIS TIBOR: „Abban bízom, hogy minél hamarabb lesz vakcina ”

A nagykoncertek helyett most csupán egy aprócska közönséggel kell beérnie az 2011-es X-Faktor győztesének, Kocsis Tibornak. A korlátozások miatt rengeteg fellépése elmarad, így már az is örömet jelent neki, hogy egy budapesti tetőterasz buliján zenélhet.

Alex és János helyretették Krisztiánt?

A kék csapat első főzése során Krisztián volt a konyhafőnök, akinek meggyűlt a baja a feladattal: többek között erről is kérdeztük a fiúkat.

„Izával nagyon jó barátok lettünk”

Karalyos Gábor elárulta nekünk a legviccesebb pillanatát, és azt is, miért hálás a sorozatnak.

„Akkorát zakóztam, hogy mindenki odafutott hozzám rémülten”

Varga Iza több mint 21 éve játssza Balogh Nórát a sorozatban: számtalan izgalmas pillanatról, megható jelenetről és extrém forgatási élményről mesélt nekünk.

„Árpád elhatározza, hogy megjavul, kilép az alkoholizmusból”

Ismerjétek meg Harmath Árpád karakterét, akit Földes Tamás alakít.

„Olyan érzése volt, mint mikor a halak a szardíniában egymás mellé vannak téve”

Szilágyi Zsuzsa számára egy liftben felvett jelenet volt a legextrémebb forgatási helyszín, de örömmel felidézte nekünk a legviccesebb és a legmeghatóbb jelenetit is.

„Úgy fogadtak, mint egy győztes hadvezért”

Várkonyi András megható őszinteséggel mesélt a sorozatban eltöltött éveiről: felidézte nekünk a legviccesebb pillanatokat, a legmeghatóbb eseményeket, de a legextrémebb forgatásról sem feledkezett meg.

„Sosem felejtem el, hogy 16 évesen autót loptam”

Kardos Eszter elmesélte nekünk, hogy az elmúlt 14 évben mi volt számára a legmeghatóbb, legviccesebb és a legemlékezetesebb pillanat, amit a sorozatban átélt.

„Erotikus jelenetet kellett produkálnunk”

Tóth Károly elárulta mi volt számára a legmeghatóbb, legextrémebb és a legviccesebb pillanat, illetve az is elárulta, miért nem fogja elfelejteni a sorozatban töltött napjait.

NÉMETH ÁGOSTON: Az volt a szerencsém, hogy a teraszon voltam

Németh Ágoston, egy Bejrútban élő magyar férfi adott interjút az RTL-nek. A robbanáskor épp otthon tartózkodott, azt mondta, úgy érezte összeomlik a ház alatta, hirtelen valami hátra rántotta a testét, aztán már csak lakásának romjait látta maga körül.

Dull Szabolcs: „Soha nem adtam ki üzleti titkokat”

Sosem adott ki üzleti titkokat - ezt mondta az RTL Híradónak adott exkluzív interjúban az Index leváltott főszerkesztője. Dull Szabolcs szerint az Index átalakítására készített tervezet a szerkesztőség végét jelentette volna. A volt főszerkesztő azt állítja, cikkek letiltását vagy bizonyos témák mellőzését sosem kérték tőle, de a szerkesztőség összetételével kapcsolatban volt nyomásgyakorlás.
A teljes interjút ide kattintva nézheti meg.

Fördős Zé is csapatot alapít az új évadban?

Zé már régóta mondogatja, hogy a két séf mellett most már ő is szeretne saját embereket magának, talán pont most jött el erre az idő?

Rácz Jenő: „Elég sok rizikót vállalunk az új évadban”

A séf már most kiszemelt magának olyan embereket, akiket szívesen látna a csapatában. Persze, azt is bevallotta, hogy nagyon bevállalósan válogattak a zsűritársaival.

Sárközi Ákos: „Lehet valaki pökhendi… ha jó az étel, jöhet, de letörjük a szarvát”

A séf óriási lelkesedéssel vág bele az új évadba, ahol ismét meglepték a versenyzők. Nemcsak a furcsa alapanyagokkal, de a magabiztosságukkal és a felkészültségükkel egyaránt.

Milo jó tanácsa: így tudod megnyerni a ValóVilágot!

Milo 16 éve jött ki a Villából, és a mai napig jó szívvel gondol vissza a ValóVilágra. Íme a VV3 nyertesének legszebb emlékei a VV-ről, és néhány hasznos tipp, ami akár receptként is szolgálhat a győzelemhez. Jelentkezz az új évadba ide kattintva!

Filmes szakember lett Milóból a ValóVilágnak köszönhetően!

Miután Milo megnyerte a VV3-at, két diplomát szerzett, és kezdetben tévés, majd filmes szakemberként helyezkedett el. Olyan népszerű sorozatokban kapott munkát, mint az Éjjel-Nappal Budapest vagy a Bátrak földje! Inspirál Milo története? Kattints ide, és jelentkezz a ValóVilág10 powered by Big Brotherbe!

VV Soma jövőjét a ValóVilág alapozta meg!

A VV8 powered by Big Brother győztese szerint a ValóVilág egy hatalmas élmény, ami ráadásul segített neki elindulni az életben. Kattints ide, és jelentkezz!

Aurelio: „A ValóVilág győzelemmel én mindent elértem az életem során, amit szerettem volna!”

A VV6 győztese szerint minden embernek a ValóVilágban a helye, aki be akarja bizonyítani a világnak, hogy különleges. Kattints ide, és jelentkezz!

Ezért érdemes jelentkezni a ValóVilág10-be VV Zsuzsu szerint!

A ValóVilág történetének első női győztese elárulta, hogy szerinte kiknek érdemes szerencsét próbálnia a valóságshow új évadában! Kattints ide, és jelentkezz!

MAYA: Túl nyájas volt, amikor éppen nem megalázóan beszélt velem

Folyamatos zaklatásokról és megaláztatásokról mesélt több egykori operettszínházi dolgozó is. A Fókusznak exkluzív interjút adott az a két lány, akik csak álnéven mertek nyilatkozni, pedig tanúk és több bizonyíték is alátámasztja, hogy milyen megaláztatásokon mentek keresztül az intézményben. A másik interjút ITT , a teljes riportot pedig ITT nézheti meg. 

LILI: Pengeélen való táncolás a velük való kommunikáció

A Fókusznak exkluzív interjút adott az a két lány, akik csak álnéven mertek nyilatkozni, pedig tanúk és több bizonyíték is alátámasztja, hogy milyen megaláztatásokon mentek keresztül az intézményben. A másik interjút ITT, a teljes riportot pedig IDE kattintva nézheti meg. 

Exkluzív interjú a két egykori operettszínházi dolgozóval a munkahelyi zaklatásokról

Folyamatos zaklatásokról és megaláztatásokról mesélt több egykori operettszínházi dolgozó is. A Fókusznak exkluzív interjút adott az a két lány, akik csak álnéven mertek nyilatkozni, pedig tanúk és több bizonyíték is alátámasztja, hogy milyen megaláztatásokon mentek keresztül az intézményben.

GÁSPÁR LACI: Egészségesebbnek, könnyedebbnek, fiatalabbnak érzem magam

Gáspá Laci 24 éves korában szerepelt először a televízióban. Ekkor szembesült vele, hogy nem olyan a külseje, mint amilyennek látni szeretné magát. Akkor döntött úgy, hogy mellőzni fogja az édességeket, amiről nagyon nehezen mondott le. Az étrend mellett a mozgásra is nagyobb figyelmet szentelt, 3 évvel ezelőtt kezdte azt a munkát, aminek ma látja eredményét.

Karácsony Gergely: Ha beleroskadunk, akkor is megújul a Lánchíd

Ha beleroskadunk, akkor is megújul a Lánchíd, így fogalmazott a főpolgármester az RTL Híradónak adott interjúban. Karácsony Gergely azt mondta, ha a kormány tartja a szavát, akkor újabb épület már nem épülhet a Városligetben, de ha mégis, akkor kész odaláncolni magát a kivágandó fákhoz, hogy megakadályozzák a munkálatokat.
A főpolgármesterrel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

KARÁCSONY GERGELY: Sok disznóvágáson voltam, de nem az én műfajom

A főpolgármester azt is elárulta az RTL Híradónak, ki a disznó egy- szerinte jelenleg is zajló- disznóölésben. Karácsony Gergely arról is beszélt, hogy csődbe megy-e a főváros, ha jelenlegi formájában fogadja el a Parlament a jövő évi költségvetést, és hogy hibázott-e a Pesti Úti Idős Otthon ügyében. Az interjút az RTL Híradóban láthatják 18 órától.

Vilmos herceg meglepő őszinteséggel beszélt az apaság lelki oldaláról

Vilmos herceg meglepő őszinteséggel beszélt egy interjúban Marvin Sordell egykori focistával az apaság lelki oldaláról és a nehézségeiről. A herceget arról is kérdezték, hogy szorong-e, szorongott-e életében, és hogyan hat rá az, hogy állandóan figyelik minden lépését.

Itt az új lemeze Lady Gagának! - exkluzív beszélgetés az énekesnővel

Itt az új lemeze Lady Gagának! A hatodik albuma, a Chromatica egy színes pop és táncegyveleg, amely biztosan minden Gaga-rajongót felpörget és boldoggá tesz. Az énekesnővel kiadója rögtön a lemez befejezése után készített interjút. Ezt az exkluzív beszélgetést csak a Fókuszban láthatják.

Működik a kémia Schmidt Sára és Medveczky Balázs között!

Az Apatigris színésznője elárulta, milyen volt együtt dolgozni Scherer Péterrel, Michl Julival, Rujder Viviennel és sorozatbeli szerelmével, Medveczky Balázzsal.

Pótolhatatlan veszteség: „Már csak a fájdalom van”

Kislánya a mai napig arról álmodik, hogy édesapja él és játszik vele - ezt mondta az RTL Híradónak a néhány hónapja tragikus balesetben elhunyt fociedző özvegye, aki először a Blikknek nyilatkozott. Halgas Tibor februárban halt meg, amikor kocsijával frontálisan ütközött egy taxival Budapesten. A taxissofőr drog hatása alatt állt, és jogosítványa sem volt. Az edző özvegye azóta sem érti, a sofőr hogyan fuvarozhatott így utasokat. Most azért is vállalta az interjút, hogy felhívja a figyelmet: mindenki óvatosan vezessen.

MEGRÁZÓ: Hazavárja fiát Szilágyi István özvegye

Nem haragszik a fiára, sőt, hazavárja őt a meggyilkolt színész, Szilágyi István özvegye. A férjét gyászoló asszony az RTL Híradónak azt mondta: a fia 10 éve pszichiátriai kezelés alatt állt, de nemrég elfogytak a gyógyszerei. Anyja szerint emiatt volt ideges és ezért verhette agyon az apját egy kalapáccsal. Az édesanyja azt mondta, őt sose bántotta.

Hevér Gábor: „Árpi egy nagyon kedves, de együgyű apuka”

Árpi még a karanténban is tökéletesen feltalálja magát, sosem unatkozik, hiszen nagylányával, Rozikával elindította a #Árpádtévét, amivel jól bejáratott tanácsokat osztogathat a lakásukban rekedt nézőinek.  

A Made in Karantén kis énekese nem hagyta szó nélkül ByeAlex megjegyzését

Ismerd meg jobban a Made in Karanténban feltűnő énekes kisfiút extra videónkból! Viktor azt is elárulta, hogy nem estek jól neki ByeAlex szavai.

Zsurzs Kati is megküzd a technika ördögével, akárcsak Ibolya!

Kíváncsi vagy, milyennek tartja karakterét Zsurzs Kati? Nemcsak erről, de sorozatbeli férjéről, Rezsőről is mesélt nekünk.

MEGRÁZÓ: 30 éve dolgozik nővérként, de ennyire még sosem volt nehéz a munkája

Minden műszak után sírnak, ezt egy belgyógyászati osztályon dolgozó nővér mondta, aki telefonon nyilatkozott az RTL Híradónak. Arcát, nevét nem vállalta. Azt mondja, az eddigi 170 helyett, 240-órát dolgozik havonta, és olyan kevesen vannak, hogy legtöbbször fürdetni sem tudják a betegeket, szerinte dupla ennyi nővér kellene. De azt mondja, kevés az oxigén is, így mindig az kap, akinek a legjobban kell.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való