KERESÉS search-close

interjúk

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "interjúk"

Lilu: ˝Megviselt, hogy álmodtam a szereplők arcával.˝

A „Keresem a családom!” műsorvezetője 20 éve televíziózik, miközben rengeteg minden változott, de nemcsak a világban, hanem önmagában is.

Íme a csupasz valóság! Ismerd meg te is Ewan McGregort!

Hogyan lett a moziimádó kisfiúból előbb drogfüggő a vásznon, majd alkoholista a valóéletben? Hogy vált mégis mindenki hősévé, Obi-Wan Kenobi-vá és lett a magánéletét féltve őrző, a lányait pedig imádó, feminista családapa? A Trainspotting sztárja, most tényleg mindent megmutat!

A szőke szilikoncsoda riporternek állt a Szigeten!

Öt éve a Fókusz stábja úgy döntött, kilátogat hazánk egyik legnagyobb fesztiváljára, a Szigetre, és nem mással, mint  Kelemen Annával. Az alkalmi riporterünk, a szép szőkeség igen ügyesen kérdezősködött a vele szembejövőktől, sőt menetközben Anna nemcsak számot cserélt egy külföldi fiatalemberrel, hanem csókot is.

Fókusz 11-12-29


szerző:
2011.12.29. 19:30
Fókusz 11-12-29

Fókusz: Bud Spencer megölelgette, Gabriela Spanic pedig megcsókolta a Fókusz riporterét! A világsztárok idén is imádtak minket, többen saját rezidenciájukban fogadták stábunkat. Egy lavinát is képes lett volna beindítani, Tóth Gabi izzó meteorként robbant be az osztrák síparadicsomba. Kisajátított egy ratrakot, mindenki megdöbbenésére hirtelen felindulásból óriásit énekelt egy hüttében és ott ugrott síbiciklire ahol egykor a Beatles tagjai vettek síleckéket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való