KERESÉS search-close

ismerkedés

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ismerkedés"

Hogyan kezeled az új embereket?

Biztosan találkozott már olyan emberrel, aki nyitottan közeledett Önhöz már a megismerkedéskor, meg olyannal is, aki kifejezetten távolságtartó volt. De vajon melyik csoportba tartoznak a sztárjaink?

Vissza az exhez?


szerző:
2018.07.27. 18:00
Vissza az exhez?

Mikor Attila megtudta, hogy a barátnője, Niki egy másik fiúval ismerkedik, egy kissé agresszívan viselkedett szerelmével. A fiú azóta megbánta tettét, és vissza szeretné hódítani Nikit.

Hello, van egy cigid?


szerző:
2018.07.25. 18:00
Hello, van egy cigid?

Mivel Dávidnak egy buliban elfogyott a cigije, egy ismeretlen lánytól kért utánpótlást, és a szíve ekkor megdobbant. Elhatározta: meghódítja Noémit!

Beszélgessünk, mint fiú és lány…

Péter a Facebookon pillantotta meg Líviát, és egyből megdobbant a szíve. A fiatalok rengeteget csetelnek egymással, így a fiú szeretné, ha személyesen folytatódna a beszélgetés közöttük…

Anikó: „Nincs is ennél romantikusabb, mint az első randin szétverni egymást”

Juli hónapok óta ismerkedik az interneten egy ökölvívó fiúval, ám sosem találkoztak még személyesen. Anikónál azonban élőben is megismerhette Renátót, aki beavatta a lányt a box rejtelmeibe…

 „Én mindig itt leszek veled!”

Krisztián az interneten ismerkedett meg Gáborral, és mivel komoly érzelmeket táplál iránta, egy szerelmes verssel készült neki. Ám nem ő az egyetlen, akivel rendezni szeretné kapcsolatát, hiszen mostohaanyjához is lenne egy-két kérdése.

Feltártuk a sztárok ismerkedési stratégiáit

Az ismert sztárok itthon és külföldön hátrányból indulnak, ha párválasztásról van szó?

A szeretet él?


szerző:
2018.07.03. 18:00
A szeretet él?

Dominik egy tanfolyamon ismerte meg Alexát, és bár nagy nőcsábásznak tartja magát, a lányt eddig nem sikerült meghódítania. Most egy Gáspár Laci dallal lepte meg Alexát.

Mi van Rajmund kosarában?


szerző:
2018.07.03. 18:00
Mi van Rajmund kosarában?

Rajmund a stúdióban találkozott először az internetes kiszemeltjével, Ritával. A férfi egy kosarat is hozott magával, hiszen egy romantikus piknikre szeretné meginvitálni a hőn áhított hölgyet.

„Izmos vagyok és szexi…”


szerző:
2018.06.28. 18:00
„Izmos vagyok és szexi…”

Krisztián az interneten ismerkedett meg Marcsival, akivel most találkozik először személyesen. Sőt, egy nem mindennapi verssel is készült kiszemeltjének.

Minél előbb ismerd meg a kedvesed családját!

Ha gyönyörű, de trágár a barátnő, vagy túl nagyok a családok közötti  társadalmi különbségek, vagy épp egy híresség a kedvesünk, akit szétszednek a bulvárlapok, hát többször is átgondoljuk, mikor jöjjön a nagy nap, hogy összeismerkedjen a szüleinkkel. Ezek a pillanatok, esetleg órák szülhetnek jó néhány kellemetlen szituációt. Ezért sokan a halogatás mellett döntenek. Ki ne félne egy szúrós szemű anyós jelölttől, vagy egy mindenre kíváncsi apóstól?! Ennek jártunk utána három évvel ezelőtt!

Egy randi és ennyi?


szerző:
2018.05.16. 18:00
Egy randi és ennyi?

Mihály és Irén az interneten ismerkedtek meg, azonban az első találkozásuk után Irén minden kapcsolatot megszakított a férfivel. Mihály viszont a mai napig sem érti a nő hirtelen jött döntését…

„A nemi szervét mutogatta”


szerző:
2018.05.11. 18:00
„A nemi szervét mutogatta”

Robi egy társkeresőn ismerkedett meg Anettel, majd az első randi után – ahol egy csók is elcsattant - az interneten a nemi szervét mutogatta a lánynak. Anettet viszont nem igazán sikerült ezzel levennie a lábáról…

A sosem látott barátnő


szerző:
2018.05.04. 18:00
A sosem látott barátnő

Dávid az interneten ismerkedett meg Veronikával, és bár sosem találkoztak egymással, a fiú már kész párkapcsolatként kezeli a viszonyukat. Most eljött a találkozás nagy pillanata, ráadásul Dávid rögvest össze is költözne szerelmével.

Endre „nagyon szétszedné” Dórit

Endre a Facebookon két nőtípust különböztet meg: a „nagyon szétszedném” és „a nem mozgat meg bennem semmit”. Mivel Dóri az utóbbiba tartozik, azon nyomban bejelölte őt, hamarosan pedig egy ágyban kötöttek ki. A fiú viszont sokkal többet is el tudna képzelni a lánnyal…  

Bambina összehozza a fiúkat?


szerző:
2018.04.16. 18:00
Bambina összehozza a fiúkat?

Andris az Instagramon ismerte meg Krisztiánt, de sosem találkoztak még személyesen. Mivel a fiú gyakran koncertezik egy nyugdíjas klubban, most kiszemeltjének készült egy nem mindennapi produkcióval, a Bambinával.

Veszélyes az interneten ismerkedni?

Krisztián teherautóval érkezett Anikóhoz, ugyanis el szeretné költöztetni magához azt a hölgyet, akivel a Facebookon ismerkedett meg. A férfi szerint olyan ez, mint egy mese, hiszen sosem találkoztak még személyesen. Azonban nem minden történet végződik heppi enddel…

Eljegyzés első látásra?


szerző:
2018.04.02. 18:00
Eljegyzés első látásra?

Zsolti és Ivett hónapok óta ismerkednek a Facebookon, de sosem találkoztak még személyesen. A fiú úgy érzi, hogy megtalálta élete szerelmét, ezért egy saját verssel és egy  jegygyűrűvel készült Ivettnek. 

Levi minden este Barbival álmodik

Levi az interneten ismerte meg Barbit, és bár még sosem találkoztak személyesen, a fiú már kész párkapcsolatként kezeli a közöttük lévő viszonyt. A szerelmes fiú most egy rapszöveggel szeretné meghódítani kiszemeltjét.  

Egyből bele a lecsóba!


szerző:
2018.03.23. 18:00
Egyből bele a lecsóba!

Csaba egészen addig nem hitt a netes társkeresésben, míg meg nem ismerte Esztit. Bár sosem találkoztak még személyesen, a fiú már össze is költözne a lánnyal. Épp ezért egy hatalmas bőrönddel érkezett a stúdióba.

Létezik virtuális megcsalás?


szerző:
2018.03.21. 18:00
Létezik virtuális megcsalás?

Daninak elege van párja folyamatos féltékenykedéséből. Bár a fiatalember elismeri, hogy szokott beszélgetni a neten más lányokkal, de szerinte ez komolytalan, és soha sem csalta meg Máriát. A nő azonban más állásponton van, és még a kémkedéstől sem riad vissza…

Karda Bea: „Nagyon kellemes volt”

A művésznő az interneten álnéven, parókában és napszemüvegben kereste az igazit, és csak később fedte fel valódi énjét Laci előtt. Már több mint nyolc éve boldogok együtt, ráadásul Bea most alig várta, hogy meglephesse szerelmét a stúdióban.

Az internetről a valóságba


szerző:
2018.03.01. 18:00
Az internetről a valóságba

Attila az interneten bukkant rá élete szerelmére, Andreára, de a távolság miatt sosem került sor a személyes találkozóra. Egészen mostanáig…

Kölcsönös a fiúk szerelme?


szerző:
2018.03.01. 18:00
Kölcsönös a fiúk szerelme?

Olivér azért érkezett, hogy végre személyesen is találkozhasson Viktorral, akivel az Instagramon ismerkedett meg. A fiatal fiú szeretné, ha komolyabbra fordulna a dolog közöttük, hiszen kiszemeltje teljesen megtestesíti az ideálját. Vajon Viktorban is hasonló érzések kavarognak?

Endzsina, a férfiak réme


szerző:
2018.03.01. 18:00
Endzsina, a férfiak réme

Endzsinának fogalma sincs, hogy mit akar tőle az a fiú, akit egy buliban látott meg először. A fiatalok azóta a Facebookon flörtölnek, de a lány többet is el tudna képzelni Jeffersonnal, viszont attól tart, hogy mivel túl jó csaj, a férfiak tartanak tőle. Vajon Jefferson is menekülőre fogja a dolgot?

Online szerelem


szerző:
2017.12.19. 18:00
Online szerelem

Laci és Niki a Facebookon ismerkedtek meg, és csetelés közben már meg is beszélték, hogy járnak egymással. Mivel azonban a személyes találkozásra még nem került sor, a szerelmes fiú a nagy pillanat alkalmával egy „négysoros rapszöveggel” szeretné meghódítani kiszemeltjét.

Nem csak a 20 éveseké a szerelem

Imre 67 évesen sem tántorodik vissza attól, hogy az interneten bukkanjon rá a szerelemre. Addig-addig bogarászott, amíg egy „aranyhalra” nem bukkant Klári személyében, akihez most egy lakásbejelentő nyilatkozattal és egy jegygyűrűvel érkezett.

Imre: „Hobbiféle ez nálam”

Imre a hűtlensége miatt szeretne bocsánatot kérni Zsuzsától. A férfi egy alkalommal lépett félre, amit talán még el is tudott volna tussolni, ha nem a saját otthonukban kerül sor a csalfa pásztorórára. Mivel lebukott Zsuzsa előtt, óriási veszekedés lett a vége, és bár azóta szent a béke közöttük, Imre sehogy sem tud leállni az ismeretlen nőkkel való cseteléssel…

Fókusz 2017-10-05


szerző:
2017.10.05. 17:20
Róbertó Király minden nőt elcsábít?

Gyöngyi a Facebookon ismerkedett meg a siófoki Róbertó Királlyal, akivel szívesen találkozna élőben. Viszont kiderült a titok: Róbertónak barátnője van, Mária. A nő nem akart hinni a fülének, és teljesen megrökönyödött, mikor megtudta, hogy párja a Facebookon egy idegen nővel ismerkedik, és hamarosan arra is fény derült, hogy nem Gyöngyi az egyetlen…

Martin: „Én nem tudok csajozni

Martin hosszú idő után először úgy érzi, hogy szerelmes lett. A Tinderen ismerkedett meg Sárival, akivel pár napot beszéltek, de rájöttek, hogy „full kampec a dolog”. A fiú ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy Sári élete szerelme, és hosszú távon is el tudja képzelni vele, így elhatározta, hogy meghódítja kiszemeltjét…

Horror sztori az Anikó Show-ban: Márti már aludni sem képes!

Márti egyszerre több férfivel is ismerkedik az interneten, egyik udvarlója viszont folyamatosan zaklatja őt. Többször is előfordult már, hogy Norbi éjnek idején hívta őt telefonon, és akárhányszor figyelmeztette már a férfit, ő nem hagyta abba. Márti csak egyetlen dolgot szeretne: végleg kizárni a férfit az életéből.

Nádai Anikó rosszul lett Genitől, a madárpóktól

Anikó kíváncsi volt, Roland milyen pókokat hozott magával, így a srác kapva kapott az alkalmon, és bemutatta őket a műsorvezetőnek. Kiderült, hogy Anikónak pont olyan pókja volt, mint az Indiana Jones-ban látott madárpók, de sajnos hamar elpusztult. Miután a talk show háziasszonya megtudta, hogy a pókocska fenekén lévő két csáp a szövőszemölcs, megkérte Rolandot, hogy vigye oda hozzá a jószágot, így Anikó és Geni közelebbi viszonyba kerültek. 

Már most kialakult a kémia Adrienn és Doma között?

Az esküvő után az autóban kezdett ismerkedni az ifjú pár. Adrienn nem is tudta szavakkal kifejezni, mennyire tetszik neki újdonsült férje.

Kinga és Robi félrevonult, hogy jobban megismerjék egymást...

A násznépet hátrahagyva elindultak az ismerkedés útján. Robinak nagyon tetszik a felesége, Kinga viszont úgy tűnik, hogy tele van aggodalommal...

Nincs időd ismerkedni? Rapid Randi!

Külföldi ötlet alapján honosítótták meg ezt a módszert Frankó Ágnesék. A lényeg, hogy minél hatékonyabbá tegye a társtalálást. Egy kávézóban 7 lány és 7 fiú egymással szemben ülnek, 7 perc alatt el kell dönteniük, hogy szimpatikusak-e egymás számára, és találkoznának-e újra.

Házasság első látásra ma este 18:55-től az RTL Klubon!

Simon felavatja Alizzal az új ágyát

Simonnak a közös főzés közben azonnal megtetszik Aliz, és egész este egymással beszélgetnek. Miután az ágyban kötnek ki, Simon nagyon boldog: érzi, hogy Aliz nem hétköznapi ember.

VV Dennis:

A ValóVilág hetedik szériájából megismert Dennis azt mondja, hogy manapság már mindenki társkeresőn ismerkedik, nehéz megtalálni a megfelelő nőt, pedig ő is vágyik komoly kapcsolatra.

Patrik megismeri Sári kislányát

Sári továbbra is meg van győződve arról, hogy Patrik nem az ő esete. Próbára teszi a srácot, és a megbeszélt randira Zsófival érkezik.

Tíz napos ismeretség után léptek frigyre

Megismerkedésük után tíz nappal megtartották az esküvőt, most május végén pedig hatvanadik évfordulójuk alkalmából újraházasodtak. Mesebeli történet következik egy férfiról, akinek már három gyűrűs menyasszonya volt, amikor egyszer csak villámcsapásszerű érzés lett rajta úrrá, amikor meglátott egy lányt, pontosabban annak a félrecsúszott harisnyáját. Élmény látni, ahogy ez a férfi annyi év után is szenvedéllyel, zavarral, szerelemmel mesél az első találkozásról, és ahogyan felesége reagál a rezdüléseire.

Könnyebb, vagy nehezebb ma megtalálni az igazit, mint régen?

Én nem akarok mindenáron férjhez menni – így szólt a hatvanas évek slágere. Annak idején, ha valaki mégis esküvőt szeretett volna, és az Istennek se találta a párját, akár már házassági hirdetést is feladhatott. Mások által csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált, kalandorok kíméljenek - ilyen szövegekkel kerestek párt a nők, míg a férfiak inkább a jó kiállásukkal meg a biztos egzisztenciájukkal kérkedtek. Ma meg, elég felmenni az internetre. De vajon tényleg elég?

Kétszer is lesz idén gyermeknap

A sportosabbaknak nem kell május utolsó napjáig várni, a Nagy Sportágválasztón már néhány nappal korábban kiélhetik mozgásigényüket. A rendezvény különlegessége, hogy a fiatalok nem csak a magyar sikersportágakkal, de teljesen új mozgásfajtákkal is megismerkedhetne.

 

 

A többiekkel barátkozik a pingvinfióka

A Fővárosi Állatkert legkisebb pápaszemes pingvinfiókája alig három hónapos. Eddig egy elkülönített helyen nevelkedett, de vasárnap végre először találkozhatott felnőtt társaival. Mivel fiatal, jellegzetes tollazata még nem alakult ki, étvágya viszont igen jó. A pápaszemes pingvin egyébként a veszélyeztetett fajok közé tartozik. A világon összesen 70-80 ezer él belőle.
 

Jól látjuk? – Ádám és Lili flörtölnek egymással?

Van valami a levegőben, az már nem is kérdés. Viszont az igen, hogy egyszerű szimpátiáról van-e szó, vagy barátságról, netán másról? Ádám és Lili legszebb pillanatai következnek. Mi így láttuk!

HORVÁTH GRÉTA:

Bár Horváth Gréta úgy érzi most nincs se ereje, se kedve randizni, ha erre kerülne a sor, már az elején tisztázná, hogy gyermeke van, hiszen az őszinteség mindig célravezetőbb.

Csordás Ákos szerint tavasszal könnyebb az ismerkedés

A tavasz nem csak a romantikus lelkületűek számára a szerelem évszaka, hanem általában mindenkire - legyen az férfi vagy nő - hatással van. Csordás Ákos és Rácz Gergő azt is elárulta, hogy ők hogyan készülnek a csajozásra.

A szerelem rabjai 12-07-13

A szerelem rabjai, 172. rész - Juan Manuel hazaviszi Federicót, az egész család örül, hogy előkerült a kisfiú. Ramiro megismerkedik Laurával, és elhívja vacsorázni. Eugenio hazamegy, és azt hazudja Monicának, hogy beszélt Pazzal. Azt állítja, hogy Paz tudott a testvéréről, és hogy nem hajlandó pénzt adni az apjuk gyógykezelésére. Alicia közli Santiagóval, hogy el akar tőle válni. Tatiana elárulja Guillónak, hogy még mindig szerelmes Nicolasba.

Fél kettő 11-09-13


szerző:
2011.09.13. 14:15
Fél kettő 11-09-13

Fél kettő: X-Faktor - Elkészült Wolf Kati legújabb dala. Hogyan látja ő a versenyzőket? Vendégem volt az énekesnő. "Apa, figyelj rám!" - Halász Judit új lemeze nagypapáknak és édesapáknak szól. Családegyesítés - Lola az interneten talált rá soha nem látott féltestvérére.

Fókusz 11-08-17


szerző:
2011.08.17. 20:20
Fókusz 11-08-17

Fókusz: A fél celebvilágot átverte, Sebestyén Balázst utolérte a végzete. Vastag Csaba tudta őt zavarba hozni. Az X-Faktor győztese kávéval a kezében váratlanul besétált Balázsék stúdiójába, mi végig forgattuk mi történt ezután. Kiskutya vagy sportautó? Melyik segíthet bennünket abban, hogy mások figyelmét magunkra vonjuk, esetleg leendő párunkra rátaláljunk?

Vagány kellékek amatőr ismerkedőknek

Kiskutya vagy sportautó? Melyik segíthet bennünket abban, hogy mások figyelmét magunkra vonjuk, esetleg leendő párunkra rátaláljunk? Teszteltük, hogyan reagálnak az emberek, ha egy tűzpiros autóval, vagy egy vagány kölyökkutyával szólítjuk le őket.

Ismerkedés az ismertség csillogó bűvkörében

Mióta feltűntek a képernyőn, bugyi-gyűjtemények és sztriptízt követelő rajongók tarkítják napjaikat. Tehetségkutatók és a Való Világ frissen sztárrá avanzsált szereplői mesélnek arról, hogy a hirtelen jött népszerűség miatt Cupido nyila is gyorsabban célba talál-e náluk.

Fél Kettő 11-02-22


szerző:
2011.02.22. 14:20
Fél Kettő 11-02-22

Fél Kettő: Virtuális szerelem - Számtalan veszélyt rejt, ha a tini csak az interneten ismerkedik. Világsztárok Budapesten - Hogyan lett a főváros a filmes világ egyik központja? X-Faktor után - Gyermeknevelés és karrierépítés, vendégünk volt Shodeinde Dorka.

Fókusz 11-02-21


szerző:
2011.02.21. 20:45
Fókusz 11-02-21

Fókusz: Miközben a híradások az arab világban kitört forrongásokról szólnak, a világ egyik leggazdagabb országában, Dubaiban több ezer magyar próbál boldogulni. A Fókusz riportere az ottani magyar iskolában is járt. Szerelem első látásra webkamerán keresztül? Hogyan ismerkednek és randiznak a világhálón a mai fiatalok?

Victoria a bor miatt szeretett bele Beckhambe?

David Beckham interjút adott rajongóinak, arról is mesélt, hogy ismerkedett meg feleségével.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való